Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να φανταστεις οτι εγω ειχα 39,4 και θηλαζα το μωρο και φωναζε οτι τι θα κανει τωρα που πρεπει να κοιμηθει και που το πρωι εχει δουλεια..αλλα μμε το μωρο δεν το περιμενα οτι θα τα κανει αυτα...αμα δεν μπορουνε να μεγαλωνουνε παιδια οπως κι εμεις να τους κανουμε ομαδικη στειρωση!

Μήπως να την έβαζες να κοιμάται σε ξεχωριστό δωμάτιο(στο δωμάτιότης) τη μικρή?

Να σηκώνεσαι όταν ξυπνάει να πηγαίνεις να θηλάζεις εκεί εσύ.

Εξτρα κούραση για σένα, δε το συζητώ, αλλά για να αποφύγεις καβγά.

Οχι το είναι λύση αυτό που λέω, λύση είναι να μιλήσετε και να καταλαβει ο μπαμπάς ότι παιδί=ξεβόλεμα+υποχρεώσεις!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εχει αυτη μεσα ζαχαρη και τετοια ή είναι σκέτη?

Ε ναι βέβαια έχει. Nestle είναι!

Είναι χωρίς γάλα, χωρίς σόγια, χωρίς γλουτένη, και καλά για να μη της κάνει αλλεργία.

Τόσο μπάχαλο που χει γίνει το φαί της δε τολμάω άλλα πειράματα. Νηστική είναι!

σήμερα του δωσα κι εγώ κρέμα πρώτη φορά, 2 κουταλιές που τις έφτυνε και του τις ξανάχωνα μέσα, μάλλον δε του καλάρεσε, μια της νεστλε πήρα ρυζάλευρο βανίλια.

αχ τι μου θυμίζεις όταν ήμουν πάνω στη θεσ.νικη για να πάω στο πανεπιστήμιο για μάθημα η μάνα του κουμπάρου μου μου τον κρατούσε κι εμένα!

μη χαλιέσαι φιλενάδα και μη σκέφτεσαι ότι θα μείνεις με ένα παιδί! με τίποτα!

κι εμείς τι κάνουμε εδώ! να μου λες και να ρχομαι να σε βοηθάω!!!!όποτε χρειαστείς!!!

Αννούλα μη το ξαναπείς αυτό θα θυμώσω....

Κάτσε στα αυγουλάκια σου καλή μου.

Είπαμε να έρθεις οποτε θες όταν συνέλθω να κάνουμε βόλτα κ παρεούλα!

Να δεις και από κοντά τη παλαβιάρα τη κόρη μου μπας κ καταλάβεις κ μου εξηγήσεις κ μένα τι παίζει!

Διαφημίσεις

κι εμενα η κουμπαρα μου ερχεται και βοηθαει..κανεις...δεν ξερω τι να της κανω αυτης της γυναικας να της ξεπληρωσω τα οσα μου εχει κανει....της εχω οχι υποχρεωση..κατι πολυ παραπανω που δεν υπαρχουν λογια και δεν ξερω πως να της το ανταποδωσω...ο αντρας μου μας εχει μην πω τι κι εκεινη ηρθε και χτες και σημερα..

εντάξει καλό είναι αυτό, δεν είναι κακό! εννοώ καλό είναι να χουμε τους φίλους μας δίπλα και να συμμετέχουν στη ζωή μας.έτσι κι αλλιώς με το ζόρι δε γίνεται τίποτα οπότε αν βοηθούν θέλουν και το κάνουν! έτσι είναι η ζωή δίνεις - παίρνεις, αλλιώς δεν έχει νόημα...

ακούς κλο κλο;

κατα τ άλλα ό,τι πεις

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου! Λίγα διάβασα πάλι αλλά βλέπω μια από τα ίδια όλες μας...κούραση και ξενύχτια. Κι εμένα ο άντρας μου ώρες-ώρες με εκνευρίζει, είναι κι αυτός... Αν δεν του πεις το πράμα δεν πρόκειται να το σκεφτεί από μόνος του. Και κάθομαι κι εγώ και περιμένω να δω πότε θα αξιωθεί να κάνει το ένα ή το άλλο και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μου σπάνε τα νεύρα! Αποφάσισα πλέον αν πρέπει να γίνει καμιά δουλειά ή αν θέλω κάτι από αυτόν να του το κάνω λιανά και να του το λέω επιτόπου για να αποφεύγω τους τσακωμούς.

Επίσης έχω γίνει αναίσθητη σε ότι αφορά πράματα που έχει μαλλιάσει η γλώσσα να τα λέω. Αυτό το βρακί :lol: για να κάνει μπάνιο θα το βγάλει, και θα το αφήσει μέσα στο μπιντέ! Και είναι δίπλα στους 20 πόντους το καλάθι για τα άπλυτα και στους 10 πόντους το πλυντήριο! Αλλά όοοοχιιιι!!!!! Εμείς πρέπει να στολίσουμε τον μπιντέ!!!!!!!!

Κλεο τα ζουζούνια μας πολύ μοιάζουν! κι εμένα είναι μέρες που λες ότι το παιδί θέλει εξορκισμό! Κι η μάνα μου τα ίδια μου λέει...τι μια να κλαίει σπαρακτικά και μετά να γελάει και πάλι στα καλά καθούμενα τις τσιρίδες. Και να κάνει τα ίδια με το φαγητό. Εξήγηση δεν υπάρχει νομίζω... Κάνε κανένα ευχέλαιο! Αγιασμό πήρες μπόλικο??? Ρίχνε του που και πού!!! Εγώ λέω να του βάζω στο γάλα μπας και δούμε άσπρη μέρα!!! :lol:

Kρέμες ακούω... Με εντολή γιατρού αρχίσατε?? Εμείς έχουμε 21 το εμβόλιο (ανάθεμά το!!!) και λογικά θα κάνουμε κουβέντα... Για να δούμε τι θα μας πει! Αυτό το ρυζάλευρο-βανίλια της νεστλέ δε έχει λέει ζάχαρη. Τη Νουνού που έφαγα εγώ την απέρριψα. Γλυκιές πολύ μου φάνηκαν και δεν το κρύβουν ότι έχουν ζάχαρη. Όχι τίποτε άλλο αλλά αν καταλήγουμε να τις τρώμε εμείς.... γουρούνες θα γίνουμε με τόση ζάχαρη!!!

εντάξει καλό είναι αυτό, δεν είναι κακό! εννοώ καλό είναι να χουμε τους φίλους μας δίπλα και να συμμετέχουν στη ζωή μας.έτσι κι αλλιώς με το ζόρι δε γίνεται τίποτα οπότε αν βοηθούν θέλουν και το κάνουν! έτσι είναι η ζωή δίνεις - παίρνεις, αλλιώς δεν έχει νόημα...

ακούς κλο κλο;

κατα τ άλλα ό,τι πεις

Αχ εγώ μακάρι να είχα φίλες κι ας μη με βοηθούσαν καλέ! Αλλά την Πρωτοχρονιά έστειλα εγώ μηνύματα αν περίμενα να δω ποιος θα μου στείλει θα στεναχωριόμουν διπλά. Σε μερικά δεν έλαβα καν απάντηση σε άλλα "θα έρθω να σας δω" κι όσο τους είδατε εσείς τους είδα κι εγώ... Σήμερα συνάντησα τυχαία ένα φιλικό μας ζευγάρι που κι αυτοί εξαφανιζόλ από όταν γέννησα. Τον είδαν τον μπέμπη άρχισαν τα "ακόμα δεν αξιωθήκαμε, αχ πόσο ντρεπόμαστε¨κοκκίνισαν κιόλας αλλά πάω και στοίχημα ότι θα τους ξαναδώ του χρόνου. Και πόσοι δεν τον έχουν δει τον μπέμπη... Που θέλανε και να τον βαφτίσουν, πού λέγανε "αχ άντε να γεννήσεις, να κάνουμε, να δείξουμε...!"

εγώ από μόνη μου του δωσα λίγη

α επίσης δε κινδυνεύω γιατί δε μου αρέσουν καθόλου. ούτε να τα δοκιμάσω ένα πράμα. θα πάρω διάφορες μάρκες κι όποια φάει, τις άλλες θα τις μπουκώσω στο δημήτρη. όσο για τη ζάχαρη δε με πειράζει και ιδιαίτερα το χω πάρει πιο χαλαρά τώρα στο δεύτερο.

Διαφημίσεις

Σοβαρά δε σου αρέσουν οι κρέμες?? Εγώ τρελαίνομαι! Να σκεφτείς ότι έπαιρνα προ εγκυμοσύνης στο ξεκάρφωτο αυτή τη μπισκοτόκρεμα! Μετά που είδα τις θερμίδες μου κόπηκε η φόρα...

Όσο για τις παρέες...κοντεύουμε να μείνουμε μόνοι μας. Υπάρχουν κάποια ζευγάρια με παιδιά αλλά δεν ταιριάζουμε... Στο Λασίθι έχουμε καλούς και πολλούς φίλους αλλά αν σε χωρίζουν και 280 χλμ. δεν είναι κι εύκολο να βρισκόμαστε συχνά! Ευτυχώς έχω κι εσάς! ;)

εμείς κοντεύουμε να μείνουμε μόνοι μας και μεταξύ μας! άτιμη αυτή η δουλειά που κάνουμε!

έτσι είναι όταν έχεις μικρά. μη νομίζεις δεν είναι εύκολο και φίλους να χεις στην ίδια πόλη άντε μια φορά το μήνα να βρίσκεσαι και πολύ σου βάζω.

πάω να συμμαζέψω λίγο, θα ρθει η γιατρός και θα αντικρίσει το χάος!

Καλά δεν υπάρχει αυτό που ζω....

Πάνω που είπα συνέρχομαι, με έπιασε διάρροια...

Κάτι πόνοι απίστευτοι ούτε στη γέννα.

Μη χειρότερααααααααααααα

Καλά για τη μικρή δε το συζητώ.

Μιλάμε για υστερία. Σταματάει 5 λεπτά το πολύ. Δε τρώει μιλάμε τίποτα σήμερα. Σάνταρ κάτι πονάει, δε παίζει κάτι άλλο. Θα σαλτάρωωωωωωωω

Καλά δεν υπάρχει αυτό που ζω....

Πάνω που είπα συνέρχομαι, με έπιασε διάρροια...

Κάτι πόνοι απίστευτοι ούτε στη γέννα.

Μη χειρότερααααααααααααα

Καλά για τη μικρή δε το συζητώ.

Μιλάμε για υστερία. Σταματάει 5 λεπτά το πολύ. Δε τρώει μιλάμε τίποτα σήμερα. Σάνταρ κάτι πονάει, δε παίζει κάτι άλλο. Θα σαλτάρωωωωωωωω

Αχ βρε κοριτσάκι!! Τι να ευχηθώ? Γρήγορη ανάρρωση για τα καλά αυτή τη φορά. Και υπομονή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...