Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ βρε Αννούλα κουρασμένη ε είσαι ε? υπομονή!

Ακόμα σου γκρινιάζει ο μικρός?

Πωπω ψήνω το ρολό αλλά μυρίζουν τα μυρωδικά, βαρύ πρέπει να είναι, έβαλα κρεμμύδι, λίγο σκόρδο, ντομάτα, αυγό,μαιντανό, απ 'όλα, λέτε να τον πειράξει τον πεθερό μου? μην μου πει ότι το κάνω επίτηδες για να τονε θέσω!!:lol:

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμένα η μάνα μου τρέχει όποια στιγμή τη χρειαστώ ακόμα και 3 τα ξημερώματα και τα κρατάει και τα 2 άνετα. αλλά δουλεύει και δε θέλω εγώ να έρχεται. σηκώνεται κάθε μέρα απ τις 6 και γυρίζει 4 το μεσημέρι. δε θέλω να κάνει κάτι παραπάνω απ όσο αντέχει. γι αυτό και τη φωνάζω μόνο σε περίπτωση που πρέπει να λείψω, για εξόδους όχι, έχω να βγω έξω απ το καλοκαίρι. σε 2 χρόνια που θα βγει στη σύνταξη βλέπουμε.

και σπάνια τη παίρνω εγώ να ρθει, τις περισσότερες φορές έρχεται από μόνη της. το ίδιο και ο πατέρας μου, τα κρατάει επίσης.

το περασα αυτό του να μην έχεις κανέναν και είναι πολύ δύσκολο!

με 2 παιδιά καταλαβαίνετε είναι δύσκολο στο διπλάσιο!

Ναι μωρέ, τη θυμάμαι τη μαμά σου Αννούλα, κ το μπαμπά σου, γλύκες είναι.

Η δικια μου έχει βγει (πρόωρη κατ'επιλογήν) σύνταξη εδώ κ χρόνια. Δουλεύει ελεύθερα (ασφάλειες) επειδή γουστάρει κ δεν αντέχει να κάθεται σπίτι ούτε λεπτό. Α, κ επειδή ο άντρας της είναι άνεργος 1 χρόνο τώρα.

Αν ζητήσω κάτι κ δεν έχει κάτι άλλο να κάνει θα έρθει, αλλά δε ξέρει τι να κάνει με το μωρό, μόνο γούτσου γούτσου.

Ευτυχώς υπάρχει η μαμά του φίλου μου που θα βαφτίσει τη μικρή, μένει δίπλα και βοηθάει πολύ όσο μπορεί η γυναίκα. Και αυτή δουλεύει κάθε μέρα 5 το πρωί με 2 το μεσημέρι. Και έχει κ σπίτι, 2 παιδιά. Είμαι καταυποχρεωμένη.

Ξαναλέω και δε λέω τίποτα άλλο, με ενοχλεί αρκετά κ πήρα φόρες από χτες από τα νεύρα μου και δε χρειάζεται. Επιλογές είναι αυτά και προτεραιότητες. Δε μπορώ να κάνω κάτι.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

με 2 παιδιά καταλαβαίνετε είναι δύσκολο στο διπλάσιο!

Μόνο να το φανταστώ μπορώ αυτό, και δε θέλω.

Γι'αυτό πολλές φορές σκεφτομαι να κάνω 2ο παιδάκι σύντομα

Γιατί το θέλω πολύ πολύ, αλλά φοβάμαι πως αν δυσκολευτώ και αγανακτήσω έτσι κάμποσες φορές ακόμα, στο τέλος θα αλλάξω γνώμη και θα μείνω με ένα παιδάκι. Και δε το θέλω.

Διαφημίσεις

Πίσω στα δικά μας.

Λοιπον, η μικρή τις τελευταιες μέρες είναι έτοιμη να με σκάσει.

Ελπίζω να είναι λόγω αδιαθεσίας αλλιώς αλλάζω γνώμη τώρα για το 2ο!!

Αλλά συμπτώματα δεν έχει πια. Μόνο λίγα φλεματάκια. Πυρετός κ μύξες κ μάτια που τρέχουν τέλος. Και κέφια έχει.

Αλλά αλλάζει διάθεση στο δευτερόλεπτο! Εκεί που γελάει αρχίζει να κλαίει!

Τρώει ελάχιστα, το φτύνει, κλαίει, το ξαναδίνεις, τρώει 1 γουλιά το ξαναφτύνει ξανακλαίει. Αυτό γίνεται 5-6 φορές μέχρι που απλά ωρύεται κ δε θέλει να το δει.

Με τα πολλά νταχτιρντί και χέρια εννοείται ηρεμεί και μετά από λίγο ουρλιάζει (πεινάει μάλλον?). Γάλα δεν επιτρέπεται να της δώσω τόσο γρήγορα πάλι, οπότε πίνει χαμομήλι και κοιμάται απελπισμένη από το κλάμα.

Ξυπνάει στο 20λεπτο μέσα στη τρελή χαρά, παίζει λίγο, τρώει λίγο κ πάλι από την αρχή.

Εντωμεταξύ όσο είναι ξύπνια κ πάιζει υποτίθεται, βγάζει κάτι κραυγές να τρομάξεις!

Τι παίζει ρε παιδιά??? Εχω φρικάρει, δεν αντέχω άλλο, είμαι κ πτώμα, νταντεύω κ τον άντρα μου που έχει πυρετό ακατέβατο (κάλεσα γιατρό ναρθει σπίτι το απόγευμα), δεν αντέχω να τη κουβαλάω όλη μέρα γύρω γύρω και αυτή να ουρλιάζει.

Αυτό είναι 4 μέρες τώρα.

Ελεος....

κι εγώ ξενυχτισμένη χάλια, είπα χτες να κοιμηθώ λίγο νωρίς και λέω στον άντρα μου να τον ταίσει αυτός το βραδυνό καθιερωμένο πια μπιμπερό. στις 2,30 έκλαιγε το μωρό ξυπνάω και του λέω γιατί κλαίει πόσο έφαγε; δε τον τάισα μου απαντάει!!! δε ξύπνησε και δεν τον τάισα!!!!! αν είναι ποτέ δυνατόν!!! αναισθησία! κι έμεινα ξύπνια μέχρι τις 5,30 παρακαλώ, μέχρι να φάει/αλλαχτεί/ηρεμήσει απ τον εκνευρισμό! έλεος δηλαδή!

ΠΝΙΧΤΟΝ!!!

εμενα χτες το βραδυ ανεβασε η μπουμπου 39 πυρετο και ο δικος μου μου εβαλε τις φωνες που ξυπνησα το μωρο για να του βαλω υποθετο...μας εκανε πυρετο το εμβολιο...εαν εχετε χειροτερο απο αυτο πειτε μου...μου φωναζε οτι εγω αυριο το πρωι πρεπει να ξυπνησω να παω στη δουλεια και τετοια...εχετε κατι να πειτε????τι να κανω?απλα δεν προκειται να του μιλησω..

Λέω όταν συνέλθω εντελώς κ έχω αντοχές να της κόψω το γάλα των 12 που πίνει κοιμισμένη.

Μπας και πεινάει πιο πολύ μέσα στη μέρα και τρώει.

Είχα σκοπό να το κάνω από πριν αλλά δεν έκατσε τώρα όμως θα το κάνω.

Το απόγευμα θα φάμε 1 κουταλιά κρέμα.

Της έχω δώσει με το κουτάλι γάλα 1-2 φορές, έτσι για παιχνίδι, και παθαίνει τρέλα με το κουτάλι. Ανοίγει ένα στόμα σα θηρίο, χτυπάει χέρια πόδια σα παλαβή, λες πωπωπω θα φάει κ μας, και το βάζεις μέσα, δε φέρνει αντίρρηση, και μετά της τρέχει όλο, μα όλο, έξω.

Φαντάζομαι θα μάθει, ε???

Διαφημίσεις

εμενα χτες το βραδυ ανεβασε η μπουμπου 39 πυρετο και ο δικος μου μου εβαλε τις φωνες που ξυπνησα το μωρο για να του βαλω υποθετο...μας εκανε πυρετο το εμβολιο...εαν εχετε χειροτερο απο αυτο πειτε μου...μου φωναζε οτι εγω αυριο το πρωι πρεπει να ξυπνησω να παω στη δουλεια και τετοια...εχετε κατι να πειτε????τι να κανω?απλα δεν προκειται να του μιλησω..

Είναι αδύνατο να αφήσεις το παιδί με 39 πυρετό. Αδύνατο. Εννοείται του δίνεις αντιπυρετικό. Και ας ξυπνήσει. Εξήγησέ του ότι είναι πολύ το 39 για έναν ενήλικα, πόσο μάλλον για ένα μωρό.

Λέω όταν συνέλθω εντελώς κ έχω αντοχές να της κόψω το γάλα των 12 που πίνει κοιμισμένη.

Μπας και πεινάει πιο πολύ μέσα στη μέρα και τρώει.

Είχα σκοπό να το κάνω από πριν αλλά δεν έκατσε τώρα όμως θα το κάνω.

Το απόγευμα θα φάμε 1 κουταλιά κρέμα.

Της έχω δώσει με το κουτάλι γάλα 1-2 φορές, έτσι για παιχνίδι, και παθαίνει τρέλα με το κουτάλι. Ανοίγει ένα στόμα σα θηρίο, χτυπάει χέρια πόδια σα παλαβή, λες πωπωπω θα φάει κ μας, και το βάζεις μέσα, δε φέρνει αντίρρηση, και μετά της τρέχει όλο, μα όλο, έξω.

Φαντάζομαι θα μάθει, ε???

τι κρεμα της δινεις???

Είναι αδύνατο να αφήσεις το παιδί με 39 πυρετό. Αδύνατο. Εννοείται του δίνεις αντιπυρετικό. Και ας ξυπνήσει.

Εμ!! Επρεπε να αφησω το παιδι να κανει σπασμους για να κοιμηθει ο αρχοντας των δαχτυλιδιων μη χε...ω...

Είναι αδύνατο να αφήσεις το παιδί με 39 πυρετό. Αδύνατο. Εννοείται του δίνεις αντιπυρετικό. Και ας ξυπνήσει. Εξήγησέ του ότι είναι πολύ το 39 για έναν ενήλικα, πόσο μάλλον για ένα μωρό.

να φανταστεις οτι εγω ειχα 39,4 και θηλαζα το μωρο και φωναζε οτι τι θα κανει τωρα που πρεπει να κοιμηθει και που το πρωι εχει δουλεια..αλλα μμε το μωρο δεν το περιμενα οτι θα τα κανει αυτα...αμα δεν μπορουνε να μεγαλωνουνε παιδια οπως κι εμεις να τους κανουμε ομαδικη στειρωση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...