Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το διόρθωσα λιγάκι επειδή ήταν χάλια πολύ το κείμενο!!βεβαία είπε να την παρακολουθήσουμε λίγο άλλα λέει εγώ εδώ μια χαρά την βλέπω γελαστή αντιδράσεις μια χαρά και σηκώνεται κιόλας οκ μάλλον όταν την φέρατε ήταν ζαλισμένη από το σπίτι που φούντωσε και τώρα ήρθε κάπως στα φυσιολογικά της!!αχ κορίτσια τι τρομάρα πήρα, όποτε σήμερα κοιμηθήκαμε στις 11!!!αντί 9!άλλα πρέπει να τα περιμένω όλα και να είμαι πιο ψύχραιμη αλλά αν την βλέπατε.........με κοιτούσε σαν κοτοπουλάκι το καημένο φτερό και πούπουλο έγινε τρόμαξα!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα. Τι κάνετε? Το παιδί μου δαν παίζεται. Προχθές κοιμήθηκε 11 παρά και ξύπνησε 6 παρά και χθες βράδυ κοιμήθηκε 9 παρά και ακόμη να ξυπνήσει!!!! Εννοείται ό,τι έχει κάνει 3 γεύματα, μην ξεχνιόμαστε αλλά περίεργο που δεν έχει ξυπνήσει τελείως. Χθες ήρθε ο κουμπάρος μας με την κοπελιά του να τον δουν και δεν τον πρόλαβαν ξύπνιο!!!

Και το άλλο κουλό??? Μου ρθε κάτι σαν περίοδος!!! Καλώς μας ήρθε μετά από 13 μήνες.

Από όσα έχω διαβάσει ένα έχω να σχολιάσω. Μαράκι καλώς μας ήρθες και πάλι πίσω. Λυπήθηκα πολύ για την ταλαιπωρία που πέρασες... Να είσαι καλά και να σκέφτεσαι ό,τι έχεις το πιο πολύτιμο πράγμα του κόσμου στην αγκαλιά σου. Δεν υπάρχει πιο όμορφο και ιερό πράγμα από το να γίνεις μητέρα. Επίσης μπράβο σου για το θάρρος και την υπομονή σου να παλέψεις με τον ίδιο σου τον εαυτό και να του επιβάλλεις κάποια πράγματα. Μπράβο σου κοπέλα μου. Μας έλειψες...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κλεοπάτρα περαστικά σου. Ακόμη να αναρρώσεις? Αυτό με την μαμά σου είναι λίγο άσχημο. Της έχεις μιλήσει καθόλου? Δεν ξέρω, εμένα η μητέρα μου είναι το δεξί μου χέρι. Να φανταστείς αν θέλω να πάω και έχει κανονίσει και εκείνη να πάει κάπου, το ακυρώνει για να πάω εγώ όπου θέλω. Επίσης με το μωρό ποτέ δεν με ανησυχεί. Όταν γυρίσω και την ρωτήσω θα μου πει αν πέρασε καλά ή όχι, δεν με ενοχλεί όμως στο κινητό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα.

Τι καλή δηλαδή, ο Θεός να τη κάνει!

Τα νέα της ημέρας, δεν έχω φωνή, πόναγα τρελά στο λαιμό, αυτυχώς πήρα ένα ομοιοπαθητικό κ στο μπαμ πέρασε ο πόνος ο πολύς.

Και ναι, και ο άντρας μου είναι τέζα. 38,5 πυρετό και σα κατόπουλο, κοιμάται ροχαλίζοντας τρελά από τις μία το πρωί.

Εγώ σηκώθηκα με τη μικρή (η οποία ευτυχώς δείχνει καλά), και παίζουμε στη νοηματική, άνευ ήχου. Με κοιτάει σα χαζό το παιδί. Σου λέει που ναι η μαμά?

Τώρα τη πάρκαρα στο ριλάξ μπας κ πιω κανα τσάι.

Καλά χτες τρελαθήκαμε, έκλαιγε σπαρακτικά δυόμιση ώρες. Χάος.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Βρε Μαράκι καταλαβαίνω την τρομάρα σου. Η αλήθεια είναι πως τα μωράκια δε θέλουν πολύ ζέστη. Αυτό μωρέ τη πείραξε. 20-22 βαθμούς εμάς μας έχει πει.

Πάντως κ γω φρίκη θα πάθαινα άμα το βλεπα έτσι. Εδώ είχε 37 μισό κ κλαψούριζε και πήγα να πεθάνω....τι λέμε τώρα.

Κλεοπάτρα περαστικά σου. Ακόμη να αναρρώσεις? Αυτό με την μαμά σου είναι λίγο άσχημο. Της έχεις μιλήσει καθόλου? Δεν ξέρω, εμένα η μητέρα μου είναι το δεξί μου χέρι. Να φανταστείς αν θέλω να πάω και έχει κανονίσει και εκείνη να πάει κάπου, το ακυρώνει για να πάω εγώ όπου θέλω. Επίσης με το μωρό ποτέ δεν με ανησυχεί. Όταν γυρίσω και την ρωτήσω θα μου πει αν πέρασε καλά ή όχι, δεν με ενοχλεί όμως στο κινητό.

Ευχαριστώωωωωω

Καλύτερα είμαι μωρέ, ο λαιμός έμεινε, ευτυχώς πυρετό κλπ δεν έχω πια.

Αλλά τώρα ταβλιάστηκε ο σύζυγος!

Ο γιατρός μου είπε πως απλή ιωσούλα είναι αλλά με βρηκε κουρασμένη κ με ξέσκισε.

Οσο για τη μαμά....τυχερή είσαι Ελευθερία, ή μάλλον όχι τυχερή, απλά έχεις αυτό που ο καθένας φαντάζομαι περιμένει από τη μαμά του!

Η δικιά μου ήρθε χτες μετά από 13 μερες να μας δει στη πένα μέσα στη καλή χαρά, και στο 20λεπτο έφυγε γιατί λέει δε μπορεί να ακούει το μωρό να κλαίει. Και να τη κρατήσει ΣΚ καθόλου δε μπορεί γιατί έχει πάρτι γενεθλίων η κολλητή της και τη Κυριακή έχει επίσκεψη κανονισμένη καιρό λέει....για επίδειξη τάπερ!

Είπατε κάτι?

Ντάξει μωρέ...δεν είναι κάτι καινούργιο, παλιό είναι....επιλογές. Εχουν γίνει και χειρότερα.

Αμα σας πω ιστορίες του παρελθόντος θα φρίξετε.

Το καλύτερο είναι πως παντού λέει (και το πιστεύει) ότι κάνει το καλύτερο δυνατόν!

Καλημερα,λέμε τωρα....!:lol:

Λοιπον εχθες μετα απο πολλές δοκιμές το καλο μου το νινι βρηκε το γάλα που της αρέσει να πίνει για να ξεκουράζεται κ λιγο η μανουλα στις βόλτες!!!!:-):D:lol:

Nan1!

Ευτυχως πηγα στην παιδιαττρο κ μου εδωσε κουτιά γάλα κ δοκιμασα,κοριτσια οσες κ οταν ξεκινησετε ξένο ετσι να κάνετε,μην πάτε κ τα αγοράζετε,τουλάχιστον στην αρχη μεχρι να βρει ποιο αρέσει στο μωρό,εχουν αυτοι κουτάρες τίγκα στα ιατρεία.

Της εδωσα 90μλ συμπληρωμα το βραδυ,εννοεται οτι ρουφηξε

και στηθος και ξεράθηκε!Λεω του άντρα μου κοιτα να δεις μηπως το πάει και σερί και σηκωθει το πρωι!!!!

ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ! Γελάσαμε!

Στις 2 ηταν στο πόδι! Μετά στις 4 και ξανακοιμηθηκε στις 6!!!!!!!! Ευτυχως που σηκωθηκε πριν λίγο γιατι δεν την παλευω απο την κουραση...

Αρα σκ@τ@ που λενε οτι με το ξένο κοιμαται περισσότερο.

Κατεληξα οτι αφου δε μας κάνει δουλειά στον ύπνο θα το εχω μονο οταν βγαίνουμε εξω, μη τρεχω στις τουαλέτες σαν τη μουρλη.

Αυτα τα ολίγα απο μας!

Μαρακι,πποπο τι επαθες βρε κοπελα μου,φανταζομαι την τρομάρα σου.

Εςυτυχως ολα καλα τωρα, ηρεμα με τα καλοριφέρ και γω σα κοτοπουλο γινομαι με την πολυ ζεστη,φαντασου τα μωρούλια.

Κλοκλο περαστικουλια σας οικογενειακώς.

Η μαμα του άντρα σου δε μπορει να σας βοηθησει?

Υπομονη κ κουράγιο, εμενα οταν μου κάνει τίποτα παρομοια η μανα μου ,της λεω, καλα οταν θα γεράσεις και θα με εχεις αναγκη θα τα ξαναπούμε.Δε το εννοω σε καμιά περιπτωση,σαν απειλη το λεω.

Μηπως να απειλησεις κ συ τη δικιά σου με τιποτα τέτοια ή δεν ιδρώνει το αυτί της?:wink:

Σας αφηνω να ταισω το λουλουδι μου.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Βιαστικά σας χαιρετώ σήμερα γιατί ο μπαμπάς μας έχει βάρδια και είμαι μόνη κι έχω ένα σωρό δουλειές! Αυτό δεν είναι σπίτι που έχω... είναι να μην το πω...

Λείψαμε 2 μέρες γιατί κάναμε Φώτα στο πατρικό μου και την επομένη γιόρταζε η τρελογιαγιά οπότε παρατείναμε τη διαμονή μας! Να ευχηθώ περαστικά στη Κλεό μας και στην μπεμπούλα της Μαρίας μας! Δε διάβασα πολλά, δεν προλαβαίνω!

Πήραμε και καινούργιο τουτούνι εχθές από τα μέρη σας Ελευθερίτσα καθώς οι δικοί μας είναι κλέφτες! Άκουσα "λι" και "νι" αυτές τις μέρες που πήγε σύννεφο! Ευτυχώς που από το τηλέφωνο δεν έβλεπε ο πωλητής το χαζοχαρούμενο χαμόγελό μου! Φώναζε και δυνατά σαν τελάλης ήτανε!

Το κακό είναι ότι ο μπαμπάς μας έχει φάει κόλλημα, δεν έχουμε και γκαράζ βλέπετε και κάθε λίγο και λιγάκι έβγαινε χθες στο μπαλκόνι να το δει! Αυτή τη στιγμή που σας γράφω...μόλις με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει 1ον για να μην τον κράξω...τι κάνει ο μπέμπης και 2ον τι κάνει το αυτοκίνητο!!!!!!! :lol: Πού να μην είχε δλδ συναγερμό! Καραούλι θα έκανε τις νυχτες!

Αχ σας αφήνω γιατί ο μπέμπης νιαουρίζει!!!!

Κλοκλο περαστικουλια σας οικογενειακώς.

Η μαμα του άντρα σου δε μπορει να σας βοηθησει?

Υπομονη κ κουράγιο, εμενα οταν μου κάνει τίποτα παρομοια η μανα μου ,της λεω, καλα οταν θα γεράσεις και θα με εχεις αναγκη θα τα ξαναπούμε.Δε το εννοω σε καμιά περιπτωση,σαν απειλη το λεω.

Μηπως να απειλησεις κ συ τη δικιά σου με τιποτα τέτοια ή δεν ιδρώνει το αυτί της?:wink:.

Ευχαριστούμε...προσπαθούμε!

Η μαμά του άντρα μου είναι καθηγήτρια σε σχολείο κ καθημερινές δε μπορεί καθόλου και μένει και στην άλλη άκρη και δεν οδηγεί, θέλει 2 ωρες να έρθει.

Γ@μ@ τα.

Οσον αφορά τις απειλές, άστο.

Καλημέρα κορίτσια!:D

Κλεοπάτρα περαστικά σου, μ' αρέσει που λες πως είσαι καλύτερα ενώ δε μπορείς να μιλήσεις! πίνε χαμομιλάκια με μέλι για το λαιμό να μαλακώσει λίγο!

Μαράκι ελπίζω να έχει συνέλθει εντελώς η μικρή σου σήμερα, βρε τι μπορεί να πάθουν τα μικρά με τη ζέστη, δεν το περίμενα!

Νεκταρία καλοτάξιδι το αυτοκινητάκι σας το καινούριο!!

Με το δίκιο του καλέ θέλει να το κοιτάς ο άντρας σου, μετά από αυτό που πάθατε με το προηγούμενο κάτω από το σπίτι σας κιόλας!

Ελευθερία ούτε εμένα δεν έχει στάνταρ ωράριο στον ύπνο,πως πάτε με το τάισμα? σου ήρθε περίοδος κανονική? πονάς? εγώ είχα μια φορά μετά που σαράντισα 1-2 μέρες λίγο αίμα αλλά δεν πρέπει να ήτανε περίοδος!

'Εστειλα τον άντρα μου σούπερ μάρκετ να μου πάει κάτι πράγματα, θα φτιάξω ρολό με κιμά σήμερα, θα έρθει κι ο πεθερός μου σε λίγο!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

κι εγώ ξενυχτισμένη χάλια, είπα χτες να κοιμηθώ λίγο νωρίς και λέω στον άντρα μου να τον ταίσει αυτός το βραδυνό καθιερωμένο πια μπιμπερό. στις 2,30 έκλαιγε το μωρό ξυπνάω και του λέω γιατί κλαίει πόσο έφαγε; δε τον τάισα μου απαντάει!!! δε ξύπνησε και δεν τον τάισα!!!!! αν είναι ποτέ δυνατόν!!! αναισθησία! κι έμεινα ξύπνια μέχρι τις 5,30 παρακαλώ, μέχρι να φάει/αλλαχτεί/ηρεμήσει απ τον εκνευρισμό! έλεος δηλαδή!

τώρα κι εγώ λίγες δουλίτσες, 5,30 θα ρθει η παιδίατρος για εμβόλιο.

καλημέρα σας!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...