Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είναι λίγο στον κόσμο της δηλαδή! κακώς, γιατί πρώτα θα έπρεπε να έχει εσάς και μετά όλους τους άλλους!

Γιατί λιποθύμησες προχτές?έχεις χαμηλό αιματοκρίτη?

Και έπεσες μαζί με τη μπέμπα?

Οχι μια χαρά είμαι, μάλλον εξάντληση πρέπει να παθα, μαζί κ με την αρρώστια....

Κρ'αταγα τη μικρή κ ήμουν στο μπάνιο, εύτυχώς έπεσα καθιστή πάνω στη λεκάνη!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

γμτ!!!!!! ρε κλεό να ρθω;;;;;;αύριο που θα φύγει η γιαγιά; να πάρω ένα ταξί και το μανού και να ρθω για να κοιμηθείς;

Αχ βρε Αννούλι....τι λες βρε?

Να έρθεις να βολτάρουμε βρε! Σε καναδυο μέρες να συνέλθω!

Ευτυχ'ως άυριο είναι ΣΚ θα ναι δω ο μπαμπάς!

ακριβώς τα ίδια έπαθα κι εγώ πριν κανα 3ημερο. σε καταλαβαίνω....

έκανα ένα καφέ να πιω

το φαι πήγα να το ζεστάνω στο φούρνο μικροκυμάτων και ακόμα εκεί είναι, μ αυτά και μ αυτά δε πρόλαβα να φάω!

μ έχει πρήξει κι αυτός ο γιος μου!

(ο μικρός)

τσάκισα όμως μια λάκτα!!!!!!!!

ερώτηση!!!

πως βάζετε σκάλα εργαλείων στις απαντήσεις, μέγεθος γραμμάτων/χρώματα κτλ;

Διαφημίσεις

ερώτηση!!!

Πας πίνακας ελέγχου-επεξεργασία επιλογών-κάτω κάτω διάφορες επιλογές-βάζεις βελτιωμένη έκδοση

ακριβώς τα ίδια έπαθα κι εγώ πριν κανα 3ημερο. σε καταλαβαίνω....

έκανα ένα καφέ να πιω

το φαι πήγα να το ζεστάνω στο φούρνο μικροκυμάτων και ακόμα εκεί είναι, μ αυτά και μ αυτά δε πρόλαβα να φάω!

μ έχει πρήξει κι αυτός ο γιος μου!

(ο μικρός)

τσάκισα όμως μια λάκτα!!!!!!!!

ερώτηση!!!

Πιστεύω απο τον Επεξεργαστή Κειμένου που έιναι ακριβώς δίπλα στην Καταχώρηση Απάντησης

ge6sp2.png

bZcvp2.png

τελικά σήμερα δε μπορεί ο νίκος για παιδίατρο και το ακύρωσα, ευτυχώς θα ρθει η ίδια αύριο το απόγευμα να του το κάνει σπίτι οπότε μια χαρά.

άσχετο σήμερα βρήκα σ ένα μαγαζί σιδερότυπα παιδικά, και πήρα 2 για το μανού. το ένα του το βαλα σ ένα μπλουζάκι σκέτο λευκό, το ποντίκι ρατατούι και το άλλο θα το βάλω σε κόκκινο μπουφαν με το μίκυ. πήρα και τα γράμματα για τ όνομά του. ελπίζω να βγουν καλά και να μη τα χαλάσω τα ρούχα

Διαφημίσεις

Ax o μικρός αντάρτης δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι και δεν κοιμήθηκα ούτε και εγώ και νυστάζωωω!!!Πάω να φτιάξω καφεδάκι!!!Έφτιαξα κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και δεν λέει να φύγει η μυρωδιά!!!Το επόμενο σπίτι θέλω να έχει ξεχωρίστη κουζίνα απο το σαλόνι!!!Δεν γουστάρω πιά τα ενιαία!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

τελικά σήμερα δε μπορεί ο νίκος για παιδίατρο και το ακύρωσα, ευτυχώς θα ρθει η ίδια αύριο το απόγευμα να του το κάνει σπίτι οπότε μια χαρά.

άσχετο σήμερα βρήκα σ ένα μαγαζί σιδερότυπα παιδικά, και πήρα 2 για το μανού. το ένα του το βαλα σ ένα μπλουζάκι σκέτο λευκό, το ποντίκι ρατατούι και το άλλο θα το βάλω σε κόκκινο μπουφαν με το μίκυ. πήρα και τα γράμματα για τ όνομά του. ελπίζω να βγουν καλά και να μη τα χαλάσω τα ρούχα

Ωραία ιδέα Αννούλα!!!:P

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Έβαλα ένα κέικ με καρύδια να ψήνεται μόλις, είχα το μπέμπη να νιαουρίζει όμως καθόλου δε θέλει να με βλέπει στην κουζίνα να κάνω δουλειές!

Είναι πρόβλημα αυτό με τους ενιαίους χώρους Ντίνα, ειδικά αν τηγανίσεις μυρίζει παντού!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

φαντάζομαι θα ναι δύσκολο με τη κουζίνα φόρα παρτίδα, ψήνω κεμπαπ κι έχει μυρίσει όλος ο χώρος κι ας έχουμε χωριστή κουζίνα. δε πειράζει όμως δεν είναι κι ασχημο να μυρίζει φαγητό το σπίτι...μερικές φορές...εξαρτάται βέβαια και απ το φαγητό, ε;

πριν καμιά ώρα κοιμήθηκε ο μικρούλης, να δω τι θα γίνει το βράδυ πάλι, αει στο καλό του όλη μέρα γκρίνιαζε και τώρα ταβλιάστηκε.

εντωμεταξύ τα χω χάσει για βράδυ μιλάω κι έχει πάει ήδη 10!!! έκανα τη νύχτα μ΄ρα κανονικά!!!!

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ!!!!σήμερα μας μάτιασαν τι να πω!!έχω χάσει το πως με λένε έχω χάσει την μπάλα με τα από αυτό κατάλαβα τι είναι μάνα και να φανταστείτε δεν έγινε και τίποτα άλλα εγώ χέστηκα μου πήγε το στομάχι στα ποδιά και η καρδιά στο νταβάνι γυρίσαμε 10 30 από παιδίατρο ξαφνικά πάθαμε κάτι σαν μαστούρα να το πω ζαλάδα λιποθυμική κατάσταση η μικρή μου........και τα είδα όλα τούμπα ο άντρας μου πολύ ψύχραιμος μπράβο του πρέπει να αλλάξω κορίτσια γιατί δεν με βλέπω καλά έτσι όπως αντιδρώ έκλαιγα πήγαινα πέρα δώθε!!πρώτη φορά παθαίνει κάτι η μικρή ξαφνικά και λογικό είναι να πάθω ταρακουλο!!ανεβήκαμε πάνω σπίτι μου κατά τις 8 από την γιαγιά της όλο γέλια παιχνίδια κτλπ εγώ η έξυπνη επειδή ήθελα να κάνω μπάνιο και από την υπερβολή μου βάζω χωρίς να δω με το που μπήκα στο σπίτι μας το καλοριφέρ στου 24 25 βαθμούς το σαλόνι μας δεν είναι και το μεγάλο εντάξει ένα κανονικό σαλόνι είναι, άλλα έχει 2 τεράστια σώματα και έχει γενικά το σπίτι ζεστή οταν ανάβουμε καλοριφέρ και εγώ το έβαλα και σε θερμοκρασία μπουμ κατευθείαν, μέσα σε 20 λεπτά μέχρι να κάνω το γάλα της κτλπ την κρατούσε καθιστός ο άντρας μου και την βλέπω σαν κοτόπουλο άσπρη εντελώς και σαν σακί το παιδι και να είναι ιδρωμένη πίσω όλη η πλατουλα της και που και που να σκούζει σαν να μην μπορούσε κάτι........την κοίταζα την ξανακοιταζα το παιδί είχε χάσει χρώμα έχει γίνει σαν αλοιφή σαν μαστουρωμένο και εκεί άρχισα να φουντώνω εγώ πήρα το γιατρό της τα είπα λίγο πάλι υπερβολικά μου λέει νοσοκομείο μετά λέει ελάτε από δω να δω και πάτε μετά άλλα εγώ η χαζή επειδή την μικρή την έβλεπα σαν κοτόπουλο της λέω δεν έχει αντιδράσεις...ενώ έπρεπε να της πω ότι είναι σαν ζαλισμένη, πήγαμε καθίσαμε εκεί μιάμιση ώρα να την παρακολουθήσει και τελικά έφταιξε η πολύ ζεστή διπλά που καθόταν με τον άντρα μου και εγώ η έξυπνη το έβαλα σχεδόν 25 στο καλοριφέρ φούντωσε το παιδί!!!τι να πω όλα καλά!!άλλα εγώ τα είδα όλα!

Επεξεργάστηκαν by maria_pa

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...