Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ Σοφάκι μου δεν τα ξέρεις???Ο μεγαλύτερος!!!

Ελα ρε ναι???

Δε το χαμε καταλάβει!!:lol:

Πάντως έχω καιρό να τον δω και ρε παιδί μου αυτό το παιδί δεν έχει μπεμπόφατσα, πολύ αντρική μουρίτσα ένα πράμα. Ε ρε τι θα γίνει αργότερα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα δεν μου το κρατανε μονο οταν παω γυμναστηριο μονο, οταν παω για ψωνια οταν κανω δουλειες σπιτι,ασε που το γυμναστηριο ειναι 30 λεπτα!!

Αρχίζω να τρελαίνομαι λέμεεεεεεεεεεεεε!!

Η δικιά μου μάνα μένει στα 5 λεπτά και για να ρθει πρέπει να κλάψω στο τηλέφωνο και να πεθαίνω ένα πράμα! Και αν δεν έχει επαγγελματκό ραντεβού ή κάτι να κάνει με τον άντρα της θα ρθει....και γαμώ!

Εδώ ρε κουβαλήθηκε η γιαγιά του άντρα μου 100 χρονών για 2 μέρες μπας και σταθώ όρθια. Και τώρα κρατάει τη μικρή να χαλαρώσω καμιά ώρα. Μιλάμε μου φαίνεται σούπερ πολυτέλεια, σα να χω φιλιππινέζα! Το απόγευμα όμως φεύγει.....τη γ@μ...με πάλι.

By the way, η μικρή έχει απερίγραπτη γκρίνια λέμε. Ελπίζω ναναι λόγω αδιαθεσίας και να επιστρέψει στις παλιές καλές συνήθειες μετά. Αλλιώς τη πουλάω! Με έχει τρελάνει όλο γκρ γκρ γκρ. Πουθενά σε στέκεται, τίποτα δε της αρέσει. Θέλει έναν ανιματέρ 24ωρο. Πωπω έχει αλλάξει πολύ μέσα σε 3 μέρες!

Αααααααααχ Αγγελικούλα μου μάλλον εσένα σου την έχει δώσει η κούραση.

Ααααααααααχχχχχχ!;););)

ΟΧι ρε μουρλοκομειο!!!!!!!!!!!

Μπηκε μια Δωρα απο το καφε του Δεκεμβρη και εγραφε ενα σωρο κτλ!!!

Και μετα καταλαβε οτι μπηκε σε λάθος καφέ και το εσβησε!!!!!!!!!

Αμα δε με πιστευεις μπες στου Δεκεμβρη να δεις! Με ροζ γραμματα ειναι και ξεκινάει λεγοντας καλη χρονια κτλ!!!!!!!!!!

Είπαμε οτι ειμαι μονη μου και ναι κουράζομαι αλλά οχι δε μου έστριψε ακομη!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Διαφημίσεις

Πράγματι Ντίνα φαίνεται μεγάλο παιδί ο Λεωνίδας!

Κλεοπάτρα είναι πολυάσχολη η μαμά σου απ' ότι έχω καταλάβει, θα έπρεπε όμως να σου βοηθάει όταν δεν είστε καλά! αλήθεια 100 χρονών είναι η γιαγιά ή που λέει ο λόγος?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

entaksei exete dikio einai koyrasi seri na exeis to moro soy kai moni 8es kai ligo na xalaroseis i na koimi8eis sas katalabeno giati otan meno kamia mera oli tin mera xori tin mana moy tin giagia moy ton antra moy ktlp koyrazomai parapano eno etsi me dialeimmata einai aneta den ton sizito koimatai kiolas seri apo noris opote nai den mporo po oti me koyrase i me koyrazei emena, xtipa ksilo kala na maste oles kai ola ta paidakia gera na ta megalosame me i xoris boi8eia to sigoyro einai oti antexoyme ta panta telika!!!apla oses den exoyn megali boi8eia kai sixnh koyrazonte parapano to katalabeno!!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

ΟΧι ρε μουρλοκομειο!!!!!!!!!!!

Μπηκε μια Δωρα απο το καφε του Δεκεμβρη και εγραφε ενα σωρο κτλ!!!

Και μετα καταλαβε οτι μπηκε σε λάθος καφέ και το εσβησε!!!!!!!!!

Αμα δε με πιστευεις μπες στου Δεκεμβρη να δεις! Με ροζ γραμματα ειναι και ξεκινάει λεγοντας καλη χρονια κτλ!!!!!!!!!!

Είπαμε οτι ειμαι μονη μου και ναι κουράζομαι αλλά οχι δε μου έστριψε ακομη!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΜΜΜΜ καλά καλά τσιλιβίθρα!

emena i mana mou einai nea 53 eton tora den douleyei kai kanei oti mporei kai otan 8elo fisika!!!kala i giagia moy einai 87 eton den to sizito pos kanei .........san treli gia tin mikri an den tin pao kato mia mera pernei kai kai 100 tilefona pano na dei eimai kala??ti ora 8a tin katebaso apo to proi milame!!!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Κλεοπάτρα είναι πολυάσχολη η μαμά σου απ' ότι έχω καταλάβει, θα έπρεπε όμως να σου βοηθάει όταν δεν είστε καλά! αλήθεια 100 χρονών είναι η γιαγιά ή που λέει ο λόγος?

Ναι είναι πολύ busy....άσε με μωρέ. Επιλογές.

Των φώτων γιορταζε ο σύζυγος κ έκανε μπουφέ για 20 άτομα και εδώ ούτε πέρασε από 27 Δεκέμβρη. Και προχτές που χα λιποθυμήσει (με τη μπέμπα αγκαλιά παρεπιπτόντως, όλα καλά ευτυχώς), ο άντρας μου της ζήτησε αν μπορεί να μας μαγειρέψει κάτι γιατί δεν είμαι καλά. Αυτή από μόνη της μπααααααα.

Οτι εκανε έκανε τους πρώτους 2 μήνες που μας μαγείρευε που κ που κ ερχόταν 1-2 ώρες μερικά πρωινά. Α κ ένα Σάββατο τη κράτησε για να πάμε σινεμά.

Τεσπά. Επιλογές ξαναλέω.

αλήθεια 100 χρονών είναι η γιαγιά ή που λέει ο λόγος?

Είναι 87. Αρκετά μεγάλη και πολύ πολύ κουρασμένη γυναίκα για να τη σέρνουμε από την άλλη άκρη της Αθήνας να κάνει τη νταντά. Αλλά δε γινόταν, έφτασα όριο.

Ναι είναι πολύ busy....άσε με μωρέ. Επιλογές.

Των φώτων γιορταζε ο σύζυγος κ έκανε μπουφέ για 20 άτομα και εδώ ούτε πέρασε από 27 Δεκέμβρη. Και προχτές που χα λιποθυμήσει (με τη μπέμπα αγκαλιά παρεπιπτόντως, όλα καλά ευτυχώς), ο άντρας μου της ζήτησε αν μπορεί να μας μαγειρέψει κάτι γιατί δεν είμαι καλά. Αυτή από μόνη της μπααααααα.

Οτι εκανε έκανε τους πρώτους 2 μήνες που μας μαγείρευε που κ που κ ερχόταν 1-2 ώρες μερικά πρωινά. Α κ ένα Σάββατο τη κράτησε για να πάμε σινεμά.

Τεσπά. Επιλογές ξαναλέω.

Είναι λίγο στον κόσμο της δηλαδή! κακώς, γιατί πρώτα θα έπρεπε να έχει εσάς και μετά όλους τους άλλους!

Γιατί λιποθύμησες προχτές?έχεις χαμηλό αιματοκρίτη?

Και έπεσες μαζί με τη μπέμπα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...