Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαράκι κι εσείς είχατε παιδίατρο ε? αρχίσατε εμβόλια!καλή παρενέργεια αυτή του ύπνου!!

Εμείς έχουμε την Παρασκευή τα εμβόλια αλλά δεν ξέρω αν τα κάνουμε επειδή είναι ακόμα κρυωμένος.

Ναι κάναμε το πρώτο! Ξυπνάει τρώει κοιμάται από το μεσημέρι :)

Τι σου είπε ο γιατρός; Αν είναι ακόμα αρρωστούλης δεν θα το κάνετε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα.. Πιπιλες διαβαζω.. Μα καλα πως κ δεν μου κοψε να σας το πω κ εγω νωριτερα.. Εμενα τη nuk μου την ειπε ο παιδιατρος, κ στα μπουκαλια της chicco γιατι μου τα εφεραν δωρο, θηλες nuk πηρα, κ προσφατα ανακαλυψα κ το χοντρο μπουκαλι της nuk παλι που ελεγα χτες στην Αγγελικη..

Καλε!! Ριχνει χαλαζι!?!?!!! που βρεθηκε! Θα μου σπασει τα τζαμια οπως παει!!!

Αννα ειπες συναντηση??? Τι, θα ξανασυναντηθητε μανουλες κ μωρακια??? Δεν παιζω.. Σκαω απ τη ζηλια μου!!!! Αχ Μπραβο σας βρε κοριτσια ομως. Ελπιζω κ ευχομαι οταν ανεβουμε Αθηνα για βολτιτσα, να σας γνωρισω κ εγω...

Καλώς τη Μαριάνθη! Ναι τα έλεγες και χθες και είπα να τις πάρω και γω μπας και γίνει τίποτα.

Νεκταρια καλη χαλαρωση!!! Τελειο το δωρο, μπραβο στον αντρουλη σου που σκευτεται "εξω απ το κουτι"

Μπραβο κ σ ολα τα μπεμπακια που διαβασα πως μεγαλωσαν κ ο γιατρος τα βρηκε τι ωραια κ υγειη..!

Εγω θα τον βαφτισω του χρονου τιν Αυγουστο. Μαλλον θα κανουμε γαμο-βαφτισια. Μ'αρεσει να ειναι μεγαλα τα παιδακια στα βαφτισια τους...

Εμεις αυριο γινομαστε 2 μηνων κ ο γιατρος μας ειπε απο βδομαδα... Μου ειπε να τον παω απ το νοσοκομειο, αλλα δεν θελω να μπω εκει μασα ρε γμτ! Εσεις τον γιατρο τον φερατε σπιτι η πηγατε εσεις???

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Ε δεν πειράζει βρε Σόφη μου, από βδομάδα το ίδιο είναι.

Εμείς πήγαμε στο ιατρείο Μαριάνθη. Ο δικός μας γιατρός τα βρεφάκια τα δέχεται μεσημέρι και έχει διαφορετικές αίθουσες αναμονής αναλόγως την ηλικία του παιδιού.

Διαφημίσεις

μαρ28 ωραια ιδεα η γαμοβαπτιση!!με το καλο!!

τον παιδιατρο τον φερνουμε σπιτι κ σκοπευω να το συνεχισω ετσι τουλαχιστον μεχρι το10μηνο!φοβαμαι να την πηγαινω στο ιατρειο του γιατι εχει πολυ κοσμο τις περισσοτερες φορες.βεβεα μια φορα που πηγαμε εκτακτως μας δεχτηκε αμεσως χωρις να περιμενουμε καθολου.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Α μου έβαλε και χέρι ο γιατρός!

Καθότι κρυουλιάρα, ανάβω το καλοριφέρ συχνά με αποτέλεσμα η θερμοκρασία στο σπίτι να είναι 23-24 βαθμοί σε μόνιμη βάση. Με τον Γιώργη διαφωνούμε συνέχεια γι'αυτό.

Το είπε λοιπόν στο γιατρό σήμερα, ο οποίος μας τόνισε ότι η θερμοκρασία θα πρέπει να είναι 21 με 22 το πολύ και ότι θα το αρρωστήσω το παιδί με αυτά που κάνω.

Με ρώτησε πως το ντύνω και του είπα κοντομάνικο φανελάκι, μακρύ πυτζαμάκι και κουβερτούλα (είτε στην αγκαλιά είτε στο ρηλάξ είτε στην κούνια). Καλά είναι μου είπε και η κουβερτούλα υπερβολική...

μου είπε επίσης ότι το παιδί μπουκώνει λόγω της ζέστης και της ξηρής ατμόσφαιρας που δημιουργείται στο σπίτι...

Εγω Μαρια στο σπιτι εχω 22-23 βαθμους κ στο υπνοδωματιο 1 βαθμο παραπανω.. Η μυτη μου ειναι διαρκως παγωμενη κ εχει γενικα πολυ υγρασια. Ειμαι μεν κρυουλιαρα κ εγω, αλλα εχω το νου μου να μην ειναι πολυ ζεστα μεσα κ το αρρωστησω το παιδι.. Ομως εδω στο νησι με την υγρασια ειναι καπως... Οσο για τον παιδιατρο, αυτος που εχω εδω στην Παρο ειναι στο κεντρο υγειας, δεν εχει δικο του ιατρειο.. αυτος που εχω στην Αθηνα παει στα σπιτια οταν ειναι νεογεννητο..

Καλε ο μικρος εχει τρελαθει σημερα!!! Τσιριζει δεν κλαιει απλα! Ειναι με τον Θοδ αγκαλια, αλλα δεν ηρεμει, τι ναι παλι αυτο??? τσιριδες!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγω Μαρια στο σπιτι εχω 22-23 βαθμους κ στο υπνοδωματιο 1 βαθμο παραπανω.. Η μυτη μου ειναι διαρκως παγωμενη κ εχει γενικα πολυ υγρασια. Ειμαι μεν κρυουλιαρα κ εγω, αλλα εχω το νου μου να μην ειναι πολυ ζεστα μεσα κ το αρρωστησω το παιδι.. Ομως εδω στο νησι με την υγρασια ειναι καπως... Οσο για τον παιδιατρο, αυτος που εχω εδω στην Παρο ειναι στο κεντρο υγειας, δεν εχει δικο του ιατρειο.. αυτος που εχω στην Αθηνα παει στα σπιτια οταν ειναι νεογεννητο..

Καλε ο μικρος εχει τρελαθει σημερα!!! Τσιριζει δεν κλαιει απλα! Ειναι με τον Θοδ αγκαλια, αλλα δεν ηρεμει, τι ναι παλι αυτο??? τσιριδες!!!

Καλά προφανώς ο δικός μου μιλούσε για εδώ και όχι για την υγρασία του νησιού που δεν παλεύεται!

Ρίξε ένα ξεμάτιασμα του παιδιού. Έχεις αγιασμό στο σπίτι;

Λοιπόν ένα βράδυ μετά από επισκέψεις, το παιδί δεν ηρεμούσε με τίποτα! Να έχω βάλει τα κλάματα! Ήταν ακόμα εδώ η μαμά μου και να μου λέει ότι το παιδί είναι ματιασμένο και εγώ την κορόιδευα!

Δώστον μου μού λέει που είμαι πιο ξεκούραστη. Όντως της τον έδωσα. Μπαίνοντας στην κουζίνα την τσακώνω που του έτριβε στον κρόταφο λίγο αγιασμό. Ε σε πληροφορώ ότι το μωρό ηρέμησε πριν ακόμα τραβήξει το χέρι της από το κεφαλάκι του! Και έχω μείνει μακάκας!!!

Η άλλη εξήγηση είναι ότι κάπου πονάει...για άρχισε να τον πιάνεις λίγο σημεία σημεία να δεις που εφωνάζει...μήπως έχει ερεθιστεί από την πάνα και όπως τον κρατάει αγκαλιά τσούζει το πωπουδάκι;

Τσέκαρε ποια ώρα έχει λιγότερη κίνηση στο κέντρο υγείας (αν είναι κάτι τέτοιο εφικτό!) και κλείσε ραντεβού...

Ναι!!!!!!!!!!!!!!! Το βρήκες Ντινάκι!!! Μου έκανε δώρο ένα πρόγραμμα χαλάρωσης σε σπα!!!!! Με χαμάμ.... πήλινγκ και μάσκα σώματος και 1 ώρα μασάζ. Και μόνο που το σκέφτομαι ξεκουράζομαι!!! Πήρα μια φίλη μου που το έχει επισκεφτεί και μου είπε ότι είναι τέλειο.

Μόνο λέει να κρατάω το μαγιό μου γιατί αν δεν το κρατάω λέει σου δίνουν ένα στρινγκ βρακί μιας χρήσεως και μια ρομπίτσα σαν του γυναικολόγου. Να με φανταστώ με στρίνγκ βρακί σε χαμάμ νέα μανούλα.... πεθαίνω στο γέλιο! Κορίτσια δεν είναι λατρεμένος σύζυξ????? Αχ ανυπομονώ να πάω!

Πω πω θα ηθελα απελπισμενα ενα!!!!!!!!!!Περιμενωω να ξεθηλασ και θα παω και εγω!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Πολυ ωραιο φαινεται Νεκταρια.

Αντε τυχερουλα!Δεν ξερεις ποσο σε ζηλευω.

Και εχω κι εναν πονο στην πλατη απο την επισκληριδιο...

Στην σπονδυλικη στηλη ετσι?Και εγω και νομιζα οτι ηταν απο την ξαπλα που περασα ολη την εγκυμοσυνη!!!!!!!!!

μου είπε επίσης ότι το παιδί μπουκώνει λόγω της ζέστης και της ξηρής ατμόσφαιρας που δημιουργείται στο σπίτι...

Εγω μαρακι πανω απο τα καλοριφερ βαζω ενα μπολ με νερο για υγρασια και η μυτη του δεν βουλωνει!Οσο για θερμοκρασια στο υπνοδωματιο φτανει και τους 25...

4 Απριλίου είναι το Πάσχα φέτος??? 4 Απριλίου έχει γενέθλια ο άντρας μου!!! Τέλεια θα είναι!!! Εμείς για τη βάφτιση λέμε καλοκαιράκι στο χωριό του άντρα μου που είναι παραθαλάσσιο! Κι εγώ δεν μπορώ τα κρύα...

Ξεμάτιασμα Μαριάνθη! Καλά στο λέει η Μαρία κι εγώ μακάκας έμεινα μια φορά που μου το ξεμάτιασε η θεία που λέγαμε...

Ζωή μπορείς να κάνεις σπα ακόμα κι αν θηλάζεις. Κι εμένα το χαμάμ με προβλημάτισε αλλά στο πάρεντς ακόμα και η αμαρέτο που είναι εξπέρ στο θηλασμό λέει ότι επιτρέπεται. Θα ρωτήσω και γιατρό φυσικά πριν αν πάω. Κάνεις μια άντληση πριν να πας βέβαια για να μην έχεις τυχόν διαρροές με τη ζέστη. Και για να φάει και το μωρό σου αν θηλάζεις αποκλειστικά. Εγώ δίνω και ξένο βέβαια και δε θα πειράξει να λείψω και λίγο παραπάνω αλλά νομίζω ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα κρατάει 3 ώρες οπότε ακόμα και με δικό μου γάλα θα μπορέσει να βολευτεί ο πιτσιρίκος. Είναι και λιτοδίαιτος την ημέρα...

Σας αφήνω γιατί ο σύζυξ με παρενοχλεί! Καλή σας νύχτα κοριτσάκια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...