Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια καλήμερα αχ τι ωραία να πίναμε ένα καφεδάκι στην παράλια στην Χιο!!!σούπερ!!έμενα η μικρή ξύπνησε όπως πάντα 8 με το χαμόγελο στα χείλη πρωινιατικα τι να πω κάθε πρωί αυτό κάνει κοιμάται 10 με 11 ώρες σερί αυτό το κοριτσάκι και ξυπνάει με γέλια......δεν το έχω ξαναδεί σαν να λέει δεν πεινάω δεν κατουρήθηκα δεν έχω τίποτα είμαι μια χαρά μετά απο 10 ώρες ύπνο!!χα χα αφού της ετοιμάζω το γάλα και αν δεν δει το μπουκάλι όλα μια χαρά συνεχίζει να γελάει και να παίζει στο κρεβάτι μόλις το δει θυμάται ότι α ναι πρέπει να φάω και με το που βλέπει το μπουκάλι θέλει να φάει και μένα!Τρώει ρεύεται την αλλάζω, γελάει παίζει λιγάκι και μετά πάλι κοιμάται καμμια ωρίτσα!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κοριτσάκια,

καλά με κάνατε και γέλασα πρωί πρωί!!!

Νυστάζω τόοοοοοσο πολύ!!!Εχθές γιόρταζε ο συνέταιρος του άντρα μου και βγήκαμε για φαγητό στην Γλυφάδα οπότε ο μπέμπης πήγε στην μαμά μου στον Αγ.Δημήτριο και τον πήραμε στις 2!!!Απο τις 2 που ξύπνησε μέχρι τις 4 παρά είχαμε πάρτυ πάλι με φωνές και γέλια!!!Λοιπόν ΄ξεκηνάω και εγώ γυμναστήριο!!!Άνοιξε ακριβώς απέναντι απο το σπίτι μου(όχι τίποτα το τρομερό ένας αθλητικός όμιλος αλλά έχει όργανα και διαδρόμους)και έχθές πήγε ο Δημήτρης και με έγραψε(δωράκι δηλαδή επειδη γκρίνιαζα τόσο καιρό)και μου είπε πως θα τον κρατάει το βραδάκι για να ξεκινήσω!!!

Εχθές πήγα κομμωτήριο και έφτιαξα μαλλί και νύχια οπότε γυρίζω πίσω μετά απο 1 1/2 ώρα και μου λέει ο Δημήτρης "αντε ρε πονέσαν τα χέρια μου"ο μικρός γκρίνιαζε και επειδή του αρέσει να τον κρατάμε στον αέρα και να του μιλάμε (γελάει πάρα πολύ) τον κράταγε συνέχεια στον αέρα ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!ΑΝΤΡΕΣ!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Πατριωτάκι καλώς μας ήρθες! Καλή χρονιά και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου.

Θα σου πω εγώ την γνώμη μου μια και έχω κάνει εντριφή πάνω στο θέμα. Καταρχάς υπάρχει βιολογικό ρυζάλευρο το οποίο μπορείς να βρεις σε κατάστημα με βιολογικά και αν δεν έχετε τέτοιο εκεί που είσαι, μην σκας. Μπορείς να το παραγγείλεις από το νετ.

Επίσης...το ρυζάλευρο έχει ένα αρνητικό...δημιουργεί δυσκοιλιότητα... Ένα άλλο θέμα είναι ό,τι μπορεί να μην αρέσει στο μωρό. Και τέλος δεν έχει το παιδί να κερδίσει κάτι ουσιαστικό από το ρυζάλευρο.

Τον παιδίατρο θα τον δούμε στις 18 αλλά μας είχε πει πως μετά από αυτή την συνάντηση θα ξεκινήσουμε στέρεες, τι στέρεες δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι. Όμως καθώς είναι και εκείνος άσχετος περί θηλασμού, έκανα την έρευνά μου και να τι έχω αποφασίσει. Πρώτον...τροφές δεν ξεκινάω πριν κλείσει τον 6ο μήνα και αυτό γιατί ως τότε η ιδανικότερη και πιο θρεπτική τροφή για το μωρό είναι το μητρικό γάλα. Δεύτερον...οι κρέμες που πασάρουν και περιέχον ζάχαρη δεν ταιριάζουν με αυτό που θέλω εγώ για το παιδί μου. Άρα ξεκινώ με φρούτα, μπορεί να πάρω βιολογικό ρυζάλευρο-θα το δω στην πορεία, και έπειτα χορτοσουπίστες-κρεατοσουπίστες. Αργότερα θα προσθέσω γιαούρτι, ίσως κατσικίσιο και φαγάκι.

Αυτά. Ελπίζω κάπου να βοήθησα!

Ελευθερίτσα μήπως να κοιτάξεις για κάποιον άλλον παιδίατρο?Είναι ο ίδιος που σου είχε πεί να δώσεις νερό στο μωρό?΄

Ακόμα εγω δεν έχω μιλήσει με τον δικό μας παιδίατρο σχετικά με την διατροφή(την Τρίτη θα έρθει για εμβόλιο) αλλά μου είχε πεί οτι έαν θηλάζουμε αποκλειστικά δεν θα ξεκινήσουμε τίποτα μιά βδομάδα πριν κλείσουμε 6ο (ότι χρειάζεται ένα μωρό τα το έχει το μητρικό γάλα μόνο)αν έχουμε μεικτή διατροφή θα ξεκινήσουμε όταν κλείσουμε τον 5ο!!!Αλλά φαντάζομαι μιλάει για φρουτάκια για αρχή επειδή γενικά είναι πολύ ενημερωμένος (με βοήθησε τρομέρα και με τον θηλασμό)!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Για να πώ όμως την αλήθεια έαν μου πεί ο παιδίατρος πως πρέπει να ξεκινήσουμε την κρέμα για κάποιον λόγο και δεν υπάρχει φόβος για κάτι θα το κάνω.Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.(Σας θυμίζω πως ήταν κατά του συμπληρώματος στο θηλασμό με ξένο γάλα μέχρι και πρίν 15 μέρες εκτός έαν έγω δεν αισθανόμουν καλά ψυχολογικά.Εδώ κολάει αυτό που λέει η Αννούλα "ευτυχισμένοι γονείς = ευτυχισμένα μωρά!)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Ευτυχώς είμαστε καλύτερα, κουβαλήσαμε χτες τη γιαγιά του άντρα μου για λίγη βοήθεια (κατάντια το βρίσκω 100 χρονών γυναίκα η καημένη κ η άλλη η δικιά μου να κ.....βαράει, τεσπά), γιατί εγώ ξεράθηκα δε μπορούσα να κουνηθώ και τρόμαξα, και ο άντρας μου άυπνος εντελώς 3 μέρες, ε τα παίξαμε.

Τεσπα τώρα καλύτερα η μικρή, και γω προσπαθώ.

Μαράκι τι άγιο παιδακι είναι αυτό που έχεις βρε, φτου το αγγελούδι! Βάλε (αν θες βεβαια) καμιά φωτό να δω κ γω που δεν έχω φεισμπουκ!

Αγγελική εμείς το γυμναστήριο που λες το χουμε σπάσει αρκετό καιρό τώρα. Το χει ξηλώσει απτις κλοτσιές κ δε μπορώ να το φτιάξω. Το γκρέμισε.

Στείλε μου κ μένα τις ζευγαροφωτόοοοοοοοοοο στο μέιλ! ΠΛΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Εδώ κολάει αυτό που λέει η Αννούλα "ευτυχισμένοι γονείς = ευτυχισμένα μωρά!)

ΕΕΕΕΕΕΕ εγώ το λέω αυτόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Καλέ δώσε κρεμούλα η ακόμα καλύτερα φρουτάκια στο παιδί, κακό δε παθαίνει μη παθαίνουμε και υστερία βρε, όλα καλά, στη ζωή τους αργότερα θα φάνε σκ@τ@ που θα πάνε σύννεφο, του έχεις ήδη κάνει πολύ πολύ καλό με τόσο θηλασμό.

Απλά μωρέ πάρε καμιά λίγο πιο ψαγμένη κρεμούλα άμα είναι.

ΒΕΕΕΕΕΕΛ πρόσεχέ το αυτό με τον αντίχειρα, μιλάω εκ πείρας! Αλλαξε τρόπο κίνησης! Δε θες να σαι με δεμένο χέρι και ακινησία! Ούτε θες να σου πέφτουν τα ποτήρια!

ΕΕΕΕΕΕΕ εγώ το λέω αυτόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Καλέ δώσε κρεμούλα η ακόμα καλύτερα φρουτάκια στο παιδί, κακό δε παθαίνει μη παθαίνουμε και υστερία βρε, όλα καλά, στη ζωή τους αργότερα θα φάνε σκ@τ@ που θα πάνε σύννεφο, του έχεις ήδη κάνει πολύ πολύ καλό με τόσο θηλασμό.

Απλά μωρέ πάρε καμιά λίγο πιο ψαγμένη κρεμούλα άμα είναι.

Α Κλο κλο θυμόμουν οτι κάποια φιλένάδα το είχε πεί!!!Περαστικά σας κοριτσάκι μου!!!Ίωση είναι?Ήρθε ο γιατρός να σας δεί?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Μαράκι, άραγε απο ποιο παραμύθι με καλά παιδάκια έχει ξεπηδήσει το δικό σου μωρο, οεοοοο?? Τι πρόγραμμα είναι αυτό με ύπνους και παραύπνους και χαμόγελα? Φτου φτου σκόρδα, το κοριτσάκι αυτό απο την αρχή Μαράκι, θυμάμαι, ήταν πολύ πολύ εύκολο, να τη χαίρεσαι..

Καλημερούδια σε όλες....Αγγελική , πιες ένα καφέ και για εμάς, και εδώ , by the way, καλή μέρα έχει , αλλά που να βγώ, στα βρώμικα πεζοδρομια, γεμάτα αυτοκίνητα? άστο καλύτερα...

Καλή δουλεια Ντίνα, Παρασκευή είναι , έρχεται το Σ/Κ..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Α Κλο κλο θυμόμουν οτι κάποια φιλένάδα το είχε πεί!!!Περαστικά σας κοριτσάκι μου!!!Ίωση είναι?Ήρθε ο γιατρός να σας δεί?

Μαλλον ίωση, ναι, γιατί το εκδηλώσαμε ταυτόχρονα.

Ο ντόκτορ (δηλαδή κ οι δύο γιατροί) είπε δε χρειάζεται να μας δει, το θεώρησε πολύ ήπιο. Μιλάμε στο τηλ, την έχω πάρει ίσα με 100 φορές.

Καλημερούδια σε όλες....Αγγελική , πιες ένα καφέ και για εμάς, και εδώ , by the way, καλή μέρα έχει , αλλά που να βγώ, στα βρώμικα πεζοδρομια, γεμάτα αυτοκίνητα? άστο καλύτερα...

Καλή δουλεια Ντίνα, Παρασκευή είναι , έρχεται το Σ/Κ..

Αλό!

Αμα γίνω καλά έλα δω, έχει βόλτα να χορτάσεις δεντράκια.

Βέβαια θα σου βγει η γλώσσα....

ΒΕΕΕΕΕΕΛ πρόσεχέ το αυτό με τον αντίχειρα, μιλάω εκ πείρας! Αλλαξε τρόπο κίνησης! Δε θες να σαι με δεμένο χέρι και ακινησία! Ούτε θες να σου πέφτουν τα ποτήρια!

Παναγία μου και εγώ εκει θα φτάσω!!!Μέχρι εχθές με πόναγε μονο ο καρπός απο εχθες πονάει το χέρι και η ωμοπλάτη μου!!!Μάλλον ψύξη είναι αφου κυκλοφορώ στο σπίτι με τιραντάκι ,άντε και στο μπαλκόνι για να πετάω τις πάνες ,άντε και το βράδυ να σηκώνομαι απο τα σκεπάσματα να θηλάζω...την πάτησα!!!

Νιώθω σήμερα οτι ο αντίχειράς μου αγκυλώνει ένα περίεργο πράγμα!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...