Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γκρου γκρου, love you too... κάνει ρίμα!Άντε να έρθεις πάλι, και θα είμαστε πολύ πιο οργανωμένες αυτή τη φορά..και εσύ Μαρία, θα ήθελα να σε γνωρίσω , και εσένα και τη μικρούλα φυσικά..

Κοιμηθήκαμε πριν απο λίγο , και θα δούμε τι μας περιμένει τη νύχτα..Μαράκι και εμείς το έχουμε αυτό με το κλάμα με τους ξένους, δεν πειράζει, όταν συναντηθούμε , θα κάνουν συναυλία, κλάμα και άγιος ο θεός..

Πάω κοριτσάκια, γιατί με πονάει και ο αντίχειρας πολύ με το πληκτρολόγιο , όλο παραπονιέμαι το ξέρω, αλλά αυτή η κακουχία με τα χέρια μου την έχει δώσει στα νεύρα..

Αννούλι, ναρκωτικό ναι..συμφωνώ..και εγώ κορίτσια μόλις ξεκλέβω λίγο χρόνο , το διάλειμμά μου είναι να ανέβω , να ανανεώσω τη σελίδα και να αν δω πολλά καινούρια νέα..το καλύτερο μου..

Καληνύχτα σε όλες, ένα ήρεμο βράδυ εύχομαι

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ αυτοί έχουν ύφος ζευγαριού που παντρεύεται κανονικά και είναι στην εκκλησία-ο δικός μου ευγενικούλης και ιπποτικός κρατάει το χέρι(λίγο μαλακοπίτουρας επίσης,όπως όλοι οι άνδρες!)και η δεσποσύνη με καθαρό κεφάλι αναλογίζεται : "Kάνω καλά τωρά που παντρεύομαι ή όχι? Τεσπα, ας πάει και το παλιάμπελο, μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει..."

Πολύ γέλιο, και ο Φ. γελάσε, του αρέσει πολύ η photo

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Κλεο περαστικά στην γλυκοκοτσιδού σας!!!

Επιστρέψαμε...αλλα ήταν λίγο...το μονο καλο πηγα στο γυναικολογο ολα εχουν επανελθει και μια χαρα κιολας!! Η μπουμπου ειναι 7800 και 72 ποντους!!! Μια χαρα και κουκλαρα! Αλλα η παιδιατρος αντι να δει ποσο μεγαλωνει το παιδι ωραια με το μητρικο θελει να μας δωσει ζαχαρες! Μην πω τιποτα!!

Τα δοντακια μας κατεβαινουν ολοταχώς!!!

Μπράβο στη μπέμπα σου Μαράκι!! μεγάλωσε πολύ!! είναι και ψηλή ε??

Κι εμείς ωραία περάσαμε, από το ένα τραπέζι στο άλλο ήμασταν όλες τις μέρες, μια είχα εγώ, μια η αδερφή μου, μια η μάνα μου..φάγαμε πάλι καλά! ήπιαμε και 5-6 μπυρίτσες για το καλό!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

ego eksafanistika gia logo sobaro sxetika!!!epa8a kata8lipsi meta apo mia bdomada apo to mauetirio kai kratise arketa mexri mesa oktombri den mporoysa na xaro tipota i8ela tin mikri moy kai me eixe katapliksei o fobos........kai i8ela na tin exo na tin kratao kai polla alla kai omos den mporoysa eklaiga fobomoyn ktlp den empena edo gi ayto ton logo den mporoysa oxi den i8ela kai fisika den sas ksexasa!!!edo kai 2.5 mines peripoy eimai kala kai xairomai arketa tin mikri moy pia den fobamai tipota!!!oi ormones me skisane ligo gia na po tin ali8eia, eixa kai polles fores exo ponoys fobies ktlp tora omos den kollao se ayta perno agalia tin mikri kai moy pernane ola!kai den prokeite na tin afiso pote.

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

genisa 2 aygoystoy girisa spiti se 2 meres oysiastika amesos kai eno ola fenontoysa apsoga omorfa meta apo mia bdomada apo tis 10 aygoystoy ws kai arxes oktombrioy foboymoyn eklaiga sixna eykola den eixa oreksi gia tipota i8ela na koimamai mono ktlp gi ayto me xasate!signomi kiolas poy se kapioies mesa ston aygoysto mporei na ksexasa na eyxi8o i na po perisotera alla den imoyn kala gia na mpo!ayta gia na min lete oti den ir8a ktlp xa xa xa tin epomenh fora 8a er8o ante na einai kai sintoma!pantos sigini8ika ligo tora poy sas ta eipa ayta den i8ela na sas rikso alla perasa mazi sas kai ego kai i mikri moy sthn koilia moy 9 mines sxedon na grafo parea sas 8a itan poli ftino na min sas po tin ali8eia kai ton logo poy eleipa.opote mporo 8a pernao loipon kai apo do ant kalinixta oristiko tora kia apo mena!!!!

Μαράκι, φάσεις είναι αυτά και ευτυχώς περνάνε, και ξανά προς τη δόξα τραβάμε..να είσαι καλα, να προσέχεις τον εαυτό σου, η μικρούλα σου σε θέλει δυνατή..και είσαι, γιατί , παρόλες τις φοβίες, εσύ αντιστεκεσαι και τις ξεπερνάς, αυτό θέλει δύναμη..σε φιλώ και καληνύχτα σε όλα τα κορίτσια

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Μαράκι, φάσεις είναι αυτά και ευτυχώς περνάνε, και ξανά προς τη δόξα τραβάμε..να είσαι καλα, να προσέχεις τον εαυτό σου, η μικρούλα σου σε θέλει δυνατή..και είσαι, γιατί , παρόλες τις φοβίες, εσύ αντιστεκεσαι και τις ξεπερνάς, αυτό θέλει δύναμη..σε φιλώ και καληνύχτα σε όλα τα κορίτσια

nai ayto einai ali8eia!kala re ci beloydo i miteroyla esi eisai?pes to nte!!!!!!!!ante kalinixta makia!!!

Καλημέρες!!!!!!

Κερναμε καφέ,δεν έρχεστε κατα δω? εχει κ ωραίο ήλιο σημερα...

Συμπεθέρα,το ζευγάρι ειναι οντως απιστευτο!!!

Χαιρομαι που αρεσε και στο συμπέθερο,ειναι παραξενοι αυτοι οι Ελβετοι!!!!xaxaxa!

Τις ειχα ξεχάσει τις φωτο στο στικάκι του άντρα μου και εχθες τις "ανακαλυψα" ξανα!

Μαράκι,μη σκεφτεσαι τα παλιά,τωρα εισαι καλα κ δυνατη για το παιδάκι σου!Αυτο εχει σημασία.Σιγουρα για να λειψεις κατι σοβαρο θα ειχε γίνει..παει περασε ομως,η κορουλα σου ειναι οτι καλυτερο εχει συμβεί και πρέπει να την απολαμβάνεις!

Να ξέρεις οτι ανυπομονω να σας γνωρίσω!

Λοιπον απο χθες κ μεις ανακαλυψαμε τα ποδια μας!!!!!!!!!!

Μιλάμε οτι ειναι ολη την ωρα με τα ποδια ψηλά και να χτυπάει οτι βρίσκει,ενα γυμναστήριο της κικο (Κλοκλο το εχουμε ίδιο) μιλάμε οτι το εχει γκρεμίσει!

Την εβγαλα κ φωτο που κραταει με τα δυο της χέρια τα δυο της ποδια και ειναι σα μπαλάκι...χαχαχα!!!!

Ντινα επειδη εσυ τα εχασες τα ξεβρακώματα του μονάκριβου σου απο τη δικιά μου ,θα σου στειλω τις φωτο με μαιλ(Αντριάνα μου και πάλι συγγνώμη,τι να την κάνω?)!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...