Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρόνια πολλά στην τρελοκοτσιδού!

Ντινάκι ευχαριστούμε για τα κομπλιμέντα. Τα μπουκάλια όπως τα λένε τα κορίτσια, το μπανάκι δεν έχω ιδέα. Ξέρω όμως ό,τι πρέπει σύντομα να πάρουμε άλλο γιατί αυτό που έχουμε βάζει μόνο τον μισό μέσα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάλι εδώ είμαστε!!!Το αστεράκι μου κοιμήθηκε μόνο για 1 ωρίτσα το μεσημέρι και είχαμε πάρτυ!!!

Αγγελική μου μιά χαρά είναι ο μικρός Πανάθας τα ρουχαλάκια ήταν δώρό του νονού απο το μαγάζι του Παναθηνάικου και μαζί ένα σωρό δώρα χορηγός της fisher price κανινικά έγινε ο άνθρωπος δεν έχω παράπονο και μαζί του είχε έρθει και ο άλλος κολλητός του άντρα μου με ένα σωρό παιχνίδια και μπουφανάκι θα τον ήθελα και αυτόν για νονό μιάς και θέλουμε 2 αλλά είναι νονός σε κορίτσάκι και λένε δεν κάνει!!!

Βελουδάκι η σαλιάρα βοηθάει πολύ στο να μην βάζουν τα ρουχαλάκια τους στο στόμα (εμένα το κάνει συνέχεια τόσο που του έδωσα ένα πανάκι γουλιάς να μασάει)!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΟΛΕΣ!!!

Τι κάνετε;πως τα περασατε? ...εμείς επιστρέψαμε χτες...σημερα καναμε το εμβολιο και απο τις 10 του μηνα ειπε η γιατρος να αρχισω ρυζαλευρο βανιλια....δεν ξερω τι να κανω γιατι στο parents ακουω διαφορα απο μαμαδες που θηλαζουν και δε δινουν ρυζαλευρο...τι να κανω και μετα μου ειπε φαριν λακτε...και ενδιαμεσα να βαλω και φρουτα...δεν ξερω...εσεις τι σας εχουν πει???ειμαι πολυ μπερδεμενη....ειναι καμια κοπελα που να εχει παιδιατρο που να υποστηριζει το θηλασμο να μας πει τι της ειπε??

καλώς ήρθες Μαράκι!Καλή χρονιά!!!

Πολύ καλό μου ακούγεται αυτό με το ρυζάλευρο στο γάλα αλλά να κάνω μία ερώτηση όταν τι είναι το ρυζάλευρό(είμαι ασχετη το ξέρω)!!!Έχει σχέση με αυτό στο μπλέ κουτί που είχαν η μαμάδες μας???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Είναι ρύζι...εγώ όμως δε θέλω το παιδι να παρει ζαχαρη και αμα δεν εχει εδω βιολογιο ρυζαλευρο δεν ξερω τι να κανω...ουφφφ!!!!!!!! Είμαι να σκάσω απο την ώρα που μου το είπε...δεν πρεπει να ναι και πολυ φαν του θηλασμου...μου ελεγε τι εκανε στα παιδια της και δε θηλαζε...τι να κανω εσας σας ειπεο γιατρος για τροφες...?

Είναι ρύζι...εγώ όμως δε θέλω το παιδι να παρει ζαχαρη και αμα δεν εχει εδω βιολογιο ρυζαλευρο δεν ξερω τι να κανω...ουφφφ!!!!!!!! Είμαι να σκάσω απο την ώρα που μου το είπε...δεν πρεπει να ναι και πολυ φαν του θηλασμου...μου ελεγε τι εκανε στα παιδια της και δε θηλαζε...τι να κανω εσας σας ειπεο γιατρος για τροφες...?

Καλη χρονιά Μαράκι,να χαιρεστε το παιδάκι σας.

Λοιπον,θα σου πω τι ειπε η δικη μυο παιδίατρος και αναλογως πράττεις.

(Σκεψου οτι και η ίδια θηλαζει το μωρο της-γεννησε προσφατα)

Ειπε λοιπον οτι, κατα την αποψη της πάντα, οι κρέμες ειναι κενες θερμίδες ,δεν εχουν να προσφέρουν κάτι θρεπτικό στο μωρό και για αυτο μου προτεινε να δωσω μονο φρουτα.

Αυτο λεει το προτείνει παντα στα μωρα που εχουν ικανοποιητικό βάρος,εννοώντας οτι δεν ειναι 5 κιλά π.χ..Απλά κάποιοι γονεις ακολουθουν την πεπατημένη,ισως και γιατι ετσι εχουν μάθει,συνηθίσει και δε θελουν μονο φρούτα (κολλήματα ειναι αυτά)

Της ειπα οτι ανακουφίστηκα παρα πολύ γιατι κ γω αυτο ηθελα να κάνω!!

Ετσι λοιπον, 1 εβδομάδα πριν κλεισουμε τον 6ο μήνα θα ξεκινησουμε με φρουτάκια και στη συνέχεια θα βαλουμε κ σουπιτσες,δε μου διευκρίνησε ποτε ακριβώς.Κρέμες του εμπορίου καθολου.

Ααα επισης μου ειπε ,οτι κρέμες υπαρχουν κ βιολογικές εαν ηθελα να δωσω στο μωρο.Αν θες να την ρωτησω κ να σου πω.

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Πατριωτάκι καλώς μας ήρθες! Καλή χρονιά και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου.

Θα σου πω εγώ την γνώμη μου μια και έχω κάνει εντριφή πάνω στο θέμα. Καταρχάς υπάρχει βιολογικό ρυζάλευρο το οποίο μπορείς να βρεις σε κατάστημα με βιολογικά και αν δεν έχετε τέτοιο εκεί που είσαι, μην σκας. Μπορείς να το παραγγείλεις από το νετ.

Επίσης...το ρυζάλευρο έχει ένα αρνητικό...δημιουργεί δυσκοιλιότητα... Ένα άλλο θέμα είναι ό,τι μπορεί να μην αρέσει στο μωρό. Και τέλος δεν έχει το παιδί να κερδίσει κάτι ουσιαστικό από το ρυζάλευρο.

Τον παιδίατρο θα τον δούμε στις 18 αλλά μας είχε πει πως μετά από αυτή την συνάντηση θα ξεκινήσουμε στέρεες, τι στέρεες δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι. Όμως καθώς είναι και εκείνος άσχετος περί θηλασμού, έκανα την έρευνά μου και να τι έχω αποφασίσει. Πρώτον...τροφές δεν ξεκινάω πριν κλείσει τον 6ο μήνα και αυτό γιατί ως τότε η ιδανικότερη και πιο θρεπτική τροφή για το μωρό είναι το μητρικό γάλα. Δεύτερον...οι κρέμες που πασάρουν και περιέχον ζάχαρη δεν ταιριάζουν με αυτό που θέλω εγώ για το παιδί μου. Άρα ξεκινώ με φρούτα, μπορεί να πάρω βιολογικό ρυζάλευρο-θα το δω στην πορεία, και έπειτα χορτοσουπίστες-κρεατοσουπίστες. Αργότερα θα προσθέσω γιαούρτι, ίσως κατσικίσιο και φαγάκι.

Αυτά. Ελπίζω κάπου να βοήθησα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρααααααα

Ευχαριστούμε πολύ για τα χρόνια σας πολλά. χεχεχε φανταστείτε τι θα γίνει στο 1 έτος των μωρών μας...ας αρχίσω να μυξοκλαίω από τώρα!

Η μικρή πολύ καλύτερα, βεβαια έχει μύξες και τρέχουν κ τα μάτια της κ πιάνουν τσίμπλες κ βάζουμε χαμομήλι κ κολλύριο (ντόκτορ Αννα κ η γιατρός τα ίδια μου πε), και τσιρίζει φρικτά η μικρή.

Βασικά συνέχεια έχει ένα παράπονο και με σκοτώνει μωρέ, κλαψουρίζει και μιλάει ταυτόχρονα, μάλλον με βρίζει βασικά....που τη βασανίζω με θερμόμετρα, ορούς, χαμομήλια, κολλυρια. Τι να κάνω...

Εγώ σκ@τούλες, ψιλοσέρνομαι, δε πονάει το σώμα μου πια κ ο πυρετός έπεσε, αλλά τι να σου κάνει, τέτοια κούραση με βοήθεια από πουθενά(μπηχτή για τη μάνα μου που μας έχει φτυμένους), πως να συνέλθω. Το χω και με τριγυρίζει τόσες μέρες....ε τελικά με έριξε.

Τεσπά, καλό ξημέρωμα να χουμε!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Μαράκι επιστρέψατε? πως περάσατε στα πάτρια εδάφη?

Μεγάλωσε η μπουμπούκα σας? τι είπε ο ντόκτορ?

Κλεοπάτρα περαστικά σας και χρόνια πολλά!!

Ταλαιπωρείται και η τρελοκοτσιδού μωρέ, τα λυπάσαι έτσι μικρά να αρρωσταίνουνε! άντε γρήγορα να σας περάσει μαμά και κόρη!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κλεο περαστικά στην γλυκοκοτσιδού σας!!!

Επιστρέψαμε...αλλα ήταν λίγο...το μονο καλο πηγα στο γυναικολογο ολα εχουν επανελθει και μια χαρα κιολας!! Η μπουμπου ειναι 7800 και 72 ποντους!!! Μια χαρα και κουκλαρα! Αλλα η παιδιατρος αντι να δει ποσο μεγαλωνει το παιδι ωραια με το μητρικο θελει να μας δωσει ζαχαρες! Μην πω τιποτα!!

Τα δοντακια μας κατεβαινουν ολοταχώς!!!

Περιττό να σας πω ότι τους γονεις μου και την αδερφη μου τη λατρεψαν....δεν εκλαψε με κανεναν!! Ενω με αλλους ονοματα δε λεμε κλαιει η γκρινιαζει σχεδον καθε φορα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...