Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Έλα κορίτσια , πάλι εδώ για πολύ λίγο, ο μικρός κλαίει, μου κοιμήθηκε καμμιά ώρα πριν και τώρα είναι φρέσκος φρέσκος και γεμάτος ενέργεια, το χειρότερο για τέτοια ώρα..κλαίει και πρέπει να πάω ρε γαμώτο

Περαστικά Κλοκλο, φιλιά σε όλους, ωραία αγορίστικη φωτό Αννούλα, το φαγητό έτσι και έτσι, άυιρο κορίτσια, καληνύχτες..

Τα χέρια μου πονάνε πάρα πολύ, με πάγο τα έχω

ge6sp2.png

bZcvp2.png

kalimera koritsia!

kleopatra perastika k stis dyo sas kali anarrosi!

anna koukloi k oi 2 na tous xairesai!

flia se oles tis avgoustomanoules k ta morakia sas!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια,

Τι να για τα κουκλιά του καφέ???Αννούλα,Αγγελική,Ελευθερία είναι τέλεια τα παιδάκια σας να τα χαίρεστε και να τα δείτε όπως ακριβώς θέλετε!!!

Συμπεθέρα απο τα μέρη μας είσαι???Δεν είναι καθόλου τυχαίο τελικά!!!

Μαράκι καλως ήρθες!!!Μας έλειψες βρέ!!!Και η μπουμπού έχει μεγάλωσει και είναι μία κούκλα!!!Φτού φτού!!!Μαζί με τον Μάνο της Ελευθερίας θα σου στείλω και τον Λεωνίδα μου με κούριερ μιάς και ξυπνάει ακόμα 1-2 φορές το βράδυ!!!Εκεί να δείς γλέντια!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

kalimera koritsia!

kleopatra perastika k stis dyo sas kali anarrosi!

anna koukloi k oi 2 na tous xairesai!

flia se oles tis avgoustomanoules k ta morakia sas!

Καλημέρα....

Ευχαριστουμε για τα περαστικά, η ομοιοπαθητική δούλεψε πάλι στο μωρό πολύ καλύτερα απότι στη μαμά. Η μπουμπού πετάει, η μαμά σέρνεται.

Αυτάαααααααααα

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κορίτσια όλες βολτάραμε εχθές έτσι?Εμείς πήγαμε με την αδερφή μου και τον γαμπρό μου και φυσικά τον μπαμπάκα μας για καφεδάκι και ο μπέμπης ήταν κύριος!!!Για φαγητό γυρίσαμε σπίτι γιατί μετά απο 1 χρόνο και 4 μήνες γάμου ναί ναί έφτιαξα παστίστιο και η πλάκα είναι οτι έγινε και καλό!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια την Τρίτη κράτησε τον μπέμπη ο Δημήτρης και πήγα στον Μουστάκα στο Πειραιά να αλλάξω ένα παιχνίδι(ένα περιστρεφόμενο για την κούνια που έχουμε 3)!!!Το άλλαξα λοιπόν και πήρα πιατάκια και κουταλάκι της chicco ,σαλιάρες που δένουν στο λαιμό και την πλατούλα(Βελουδένια της βρήκα τελικά εκεί) μπιμπέρο αρκουδάκι και ένα μπανάκι της fisher price(είναι το 3ο σε 5 μήνες γιατί δεν βολευόμαστε κανένα)

.Έχω όμως μερικές απορίες

1)το μπανάκι (αν το έχει καμία )τώρα που είναι 5 μηνών τα ζουζούνια πως τα βάζουμε μέσα???Αυτό που έχει στον πάτο δεν τα ενοχλεί???Μήπως έκανα μ!@@@@@! και το πήρα???

2)Το μπιμπερό που πήρα γράφει απο 4+ αυτά που έχουμε τα γυάλινα και γράφουν 0+ συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Πήγα και στα mothercare και πήρα μπιτζαμάκια 32 ευρώ στην Ελλάδα!!!Τι να έκανα μωρέ με βολευουν πάρα πολύ τα συγκεκριμένα!!!

Αυτά πήρα,δείτε τιμή!!!

http://www.mothercare.com/Mothercare-Boys-3-Pk-Layette-Sleepsuits/dp/B002DHDR44/sr=1-18/qid=1262852544/ref=sr_1_18/276-5550526-1774054?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44478031&mcb=core

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αχου χρονια μας πολλά! Γίναμε 5 μηνών. Το μαναράκι μου...θα γίνει παιδάκι.

Αχ ζουμιά....

na σου ζησει κουκλα μου να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!γερη κ δυνατη κ καλοτυχη να ναι παντα!και τα κοτσιδακια σας μια τρελλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Κορίτσια την Τρίτη κράτησε τον μπέμπη ο Δημήτρης και πήγα στον Μουστάκα στο Πειραιά να αλλάξω ένα παιχνίδι(ένα περιστρεφόμενο για

την κούνια που έχουμε 3)!!!Το άλλαξα λοιπόν και πήρα πιατάκια και κουταλάκι της chicco ,σαλιάρες που δένουν στο λαιμό και την πλατούλα(Βελουδένια της βρήκα τελικά εκεί) μπιμπέρο αρκουδάκι και ένα μπανάκι της fisher price(είναι το 3ο σε 5 μήνες γιατί δεν βολευόμαστε κανένα)

.Έχω όμως μερικές απορίες

1)το μπανάκι (αν το έχει καμία )τώρα που είναι 5 μηνών τα ζουζούνια πως τα βάζουμε μέσα???Αυτό που έχει στον πάτο δεν τα ενοχλεί???Μήπως έκανα μ!@@@@@! και το πήρα???

2)Το μπιμπερό που πήρα γράφει απο 4+ αυτά που έχουμε τα γυάλινα και γράφουν 0+ συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε???

ντινα για το μπανακι δε ξερω να σου πω εμεις εχουμε ενα τεραστιο!

για τα μπιμπερο τα γυαλινα συνεχιζεις να τα χρησιμοποιεις κ αλλαζεις μονο τις θηλες βαζεις τις 4+...εγω ετσι κανω.φιλια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Ντίνα, στο μπανάκι αφήνεις το διχτάκι ελεύθερο στο κάτω μέρος και βάζεις το παιδί καθιστό στη μικρή κοιλότητα με το κεφαλάκι του στο μαξιλαράκι.

εμείς το βολευόμαστε τρελά!!!

τα μπουκάλια τα χρησιμοποιείς κανονικά με μεγαλύτερες θηλές για πιο άνετη ροή.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...