Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλό είναι που δε σου ξυπνάει τη νύχτα μη μιλάς καθόλου, εμένα τουλάχιστον 2 φορές στο τσακίρ κέφι και 4.

κι εμείς χάνουμε μαλλάκια ακόμα, κουρούπας έχει μείνει! και δίχρωμος! τα καινούρια μπροστά ξανθά και τα πίσω τα παλιά καστανά σκούρα. και τα 2 μου τα παιδιά έιχανε δίχρωμο μαλλί!

εγώ ψήνω τυροπιτάκια στο γιο που ζήτησε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εξάντληση εξάντληση Αννούλα, το μυαλό ξουράφι όμως, μπράβο, και εγώ τώρα που ανέτρεξα μετρώντας , μάλλον ήταν στις 2 το ευτυχές γεγονός..πω πω θυμάμαι τώρα πως μου φαινοταν τότε, η Μαρία είχε γεννήσει πρώτη, εύκολα , γρήγορα και ..επιτυχημένα, μου φαινοταν οτι ήταν πολλά βήματα μπροστά απο εμένα, θυμάμαι οτι είχε βγει κιόλας απο νοσοκομείο, και μου έδινε κουράγιο για τη γέννα που θα ερχόταν, και εγώ τα ΄βλεπα βουνό, και μας χώριζαν μόνο 9 μέρες..και μέσα στο νοσοκομείο που ήμουν μετά, έμαθα με χαρά οτι είχε γεννήσει ήδη η female και η Νεκταρία, με τηνΑνδριάνα το ήξερα, γεννούσε την ίδια μέρα, λίγο πιο πάνω στο Ιασώ, Ντινάκι εσένα δεν θυμάμαι, sorry, κάπου τότε πρέπει να ήσουν και εσύ..ευτυχώς είχα το Σόμπολο να με ενημερώνει-και ναι, η Χιώτισσα , στο μεταξύ, έκοβε βόλτες πάνω-κάτω στην παραλία....καλέ, τι στιγμές...λέτε να μπορούμε ακόμα να μπούμε και να διαβάσουμε εκείνες τις ημέρες στο καφέ , ή μας έχουν σβήσει? θα πάω να δω...

χα χα τι μου θυμισες πω πω δεν το πιστευω ρε κοριτσια ακομα ασε που δεν θυμαμαι τιποτα πως γινεται αυτο πως???πρωτη ημουν απο το μηνα αυγουστο στις 2.οχι ομως πρωτη απο την παρεα δεν η μουν εγω νομιζω η μανταλενα ηταν!!!μακαρι αν ξανακανω 2 παιδακι οντως να ειναι τοσο ευκολα οπως το πρωτο μακαρι τι να πω!!ο θεος ξερει ομως αν θα κανω και αν θα ειναι οπως ηταν της μικρης μου.

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τσάμπα πηγε κοπελιά το περπάτημα..τσαμπα!!!!!!!!!!!

Κοιταξτε τι ωραία φωτο που εβγαλα με το κορίτσι μου σημερα...:lol::lol::lol:

Τρομερη ε? δεν ειναι φοβερη? ο άντρας μου ο φωτογράφος την εβγαλε κ καμαρωνε κιολας!!!!

Πάντα δίπλα στην παραλία Βελουδένια...!!!!

th_DSC03625.jpg

Καλέ , τι αέρας..!!είσαστε τέλειες, η μπουμπού μεγαλώνει σταθερά, όπως βλέπω,φτου φτου φτου..και εσύ ..στιλάκι.! ΄

Φεύγω , έφυγα, σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες για Καλαμάτα, θα επανέλθω σε αυτό.

ge6sp2.png

bZcvp2.png

καλό είναι που δε σου ξυπνάει τη νύχτα μη μιλάς καθόλου, εμένα τουλάχιστον 2 φορές στο τσακίρ κέφι και 4.

κι εμείς χάνουμε μαλλάκια ακόμα, κουρούπας έχει μείνει! και δίχρωμος! τα καινούρια μπροστά ξανθά και τα πίσω τα παλιά καστανά σκούρα. και τα 2 μου τα παιδιά έιχανε δίχρωμο μαλλί!

εγώ ψήνω τυροπιτάκια στο γιο που ζήτησε.

καλα δεν ειπα οτι μιλαω χα χα δεν με χαλαει απλα δεν εχω καταλαβει αυτο την μανας ρε παιδι μου της νυχτας να πω κλαιει!!ε ξερεις τι εννοω εσυ.Τελοσπαντων εμενα εχει μια μεγαλη τσουλουφα μπροστα και πισω αριστερα πλαινα και δεξια πλαινα εχει τριχωμα αντι μαλλια που ειχε!!!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

κοίτα κανένα παιδί δεν είναι ίδιο με το άλλο, κι εγώ που λέω ξυπνάω τώρα καμία σχέση με τον μεγάλο που δε ξύπναγα γιατί δε προλάβαινε το βλέφαρο να κλείσει! για τέτοια αυπνία! κι ακόμα λιγόυπνος

Καλα με κοροϊδευετε ετσι? Εγω ειρωνικα το ειπα το "φοβερη φωτο" με το μαλλί μες τη μουρη.Τεσπα! Εννοεται το προσεχουμε το κοριτσι μας!!!

Ασε γιατι μετα σα να γλυκοκοιταγε κάτι φαντάρια μου φανηκε,το ειπα στον πατέρα της βεβαια να εχει το νου του!!!

Μαράκι μη μιλάς καθολου που δε σου ξυπνάει τη νυχτα!!!

Ρωτα κ μας που δεν εχουμε κοιμηθει 1 μερα νορμάλ εδω κ 4,5 μηνες!

Καλα να ναι τα παιδάκια μας πανω απο ολα αλλά και να κοιμουνται σερί μια χαρα θα μου καθοτανε!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα....

Τι κάνετε?

Εμείς μαμά κ κόρη άρρωστες με πυρετούλι...είδατε σας τα λεγα, άμα δε βγαίνουμε βόλτα αρρωσταίνουμε.

Μαρία πα καλώς τη! Μα που είσαι βρε εσύ κ η μπεμπούλα?? Μονιμος κάτοικος φάτσαμπουκ? Ελα και από δω!!

Σέρνομαι....φεύγω, γεια σας...

Α να πω ότι η τουλούμπα ντύνεται σούπερ τρέντι! Δεν έχω λόγια.

Αχ καλέ ο Μανούλης είναι σα ζαχαρωτό και ο μητσάκος σαν το ντενις, πονηρόφατσα...

Επεξεργάστηκαν by honey

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλησπέρα. Ευχαριστούμε για τα κολακευτικά σχόλια.

Αννούλα θέλεις να μου πεις ευγενικά ό,τι 9 μήνες έκανα αγγαρεία?????Αχαχαχα! Και στους δυο μοιάζει, αν τον δεις live θα μπερδευτείς αλλά και στον μπαμπά να μοιάζει δεν με νοιάζει. Πριν μείνω έγκυος του έλεγα 'θέλω να κάνω ένα γιο και να σου μοιάζει'. Μπορεί η ευχή μου να βγήκε!!

Μαράκι πλάκα μας κάνεις ε???Στεναχωριέσαι που δεν ξυπνάς την νύχτα? Για δώσε διεύθυνση να σου στείλω πακέτο τον Πρίγκηπα και μετά τα λέμε!

Κλεοπάτρα περαστικά σε μαμά και κόρη!

Καλέ τι καλούλης που είναι ο Μανού? Σοβαρός άντρας όμως ε???Μ'αρέσει!!! Ο Μητσάκος φαίνεται μούτρο, ακόμα πιπίλα έχει???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...