Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι κάνεις female κάλε τι μεγάλο κούκλο έκανες καλά μιλάμε τελικά όλες βγάλαμε κουκλιά παιδιά!!!!!!!χε χε οχι να το παινευτώ αλλά την αλήθεια λέω και έτσι είναι δηλαδή.Αλήθεια πως τα πάτε τι κάνετε??

Ήταν το καλό ποδαρικό την 1η Αυγούστου(αν δεν κάνω λάθος..)χεχεχεχε..καλωσήρθες πίσω Μαράκι...

Female, παιδαρος και όμορφος, είναι να μην τον λατρεύεις τέτοιον αγόραρο..να τον χαίρεσαι , και του χρονου.

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαίρετε κορίτσια, χρονια πολλά, καλή φώτιση σε εμάς και στα ζουζούνια μας, να τα φωτίσει ο Θεός να κάθονται και λίγο ήσυχα γιατι μερικές φορές παραγίνεται το πράγμα..και ναι, γκρινια και άγιος ο θεός. τα προγράμματα μας έχουν πάει περιπατο, ο Ελβετός το έχει αναγάγει σε μεσανατολικό το ζήτημα οτι ο μικρός δεν κοιμάται στις 9 ακριβώς, νευρικότητα επικρατεί, και μόλις τον αφήνω στην κούνια αρχίζει το κλάμα και μετά δεν μπορώ και να τον ηρεμήσω , κάνει κάτι λυγμούς λες και του κόβεται η ανάσα..εχθές καθόμαστε και σκεφτόμαστε με το Φέλιξ, οτι απο την ημέρα που έχει γεννηθεί δεν έχει περάσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ βράδυ που να το έχουμε κοιμηθεί ολόκληρο..ας είναι, θα σταματήσω εδώ, δεν θέλω να παραπονιέμαι το θεωρώ λίγο γρουσουζιά, τ α είπα και τελείωσε..

Αννούλα, να είσια καλά κοριτσάκι εύχομαι, σε είχα πάρει και τηλέφωνο, αλλά απάντησε η μανούλα σου..κοίτα, είσαι πολύτιμη εκει μέσα , οι άντρες σου σε χρειάζονται, για αυτό προσπάθησε όσο μπορείς να προσέχεις τον εαυτό σου για το καλό όλων σας,καλό κουράγιο και περαστικά

Συμπεθέρα καλή χαιρετισμούς στη Χίο και ναι, έχασες πιστεύω που δεν πήγες για το σταυρό, στα μικρά μέρη είναι πολύ όμορφα, θυμάμαι και εγώ απο τη Μονεμβάσια, πάει πολύς κόσμος, περιέργεια ποιος θα πιάσει το σταυρό, αγωνία να πιάσεις καλή θέση για να βλέπεις και τέτοια, ωραία..

Κορίτσια ήθελα να ρωτήσω..πως σας φαίνεται η Καλαματα σαν πόλη για να μεινει κάποιος με οικογένεια..σας εμάς να πούμε..παίζει ένα ενδεχόμενο και το σκέφτομαι σοβαρά..περιμένω καμμιά γνώμη, Καλαμάτα δενέχω πάει πρόσφατα , μόνο όταν ήμουν μικρή .Ευχαριστώ, να είσαστε καλά..

(Κούκλα η κοκκινοτουλούμπα..)

Gia kalamata edo oti thes exo zisei dio xronia kai mexri perisi pigena poli sixna.

einai mia omorfi eparxiaki poli pou den sou lipei lipota, exei kai kapoia oraia proastia gia na mineis an den thes kentro... ego tha pigena aneta ksana.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

γεια σου Μαράκι με τη κούκλα κόρη!!! καλώς μας ήρθες! εδώ τα νέα μας παλεύουμε με τα θηριάκια!

το δικό μου είναι στο πάρκο και παίζει και ψιλογκρινιάζει όποτε το θυμάται

ο μεγάλος βλέπει παιδικά dvd και τραγουδάει μόνος του.

εγώ στον υπολογιστή ψιλοδουλεύω και χοντροπεινάω! είπα να κάνω λίγο κράτει τελευταίως, ματαια βέβαια γιατί μου βγαίνει η πείνα το βράδυ.

βαρεμάρα και κλεισούρα.

Μαράκι αρχίσατε τις κρέμες;

Ελευθερία ο γιος μοιάζει το μπαμπά του μου φαίνεται, τουλάχιστον τώρα που μεγάλωσε και περιττό να πω ότι μοιάζει χρονιάρικο...

Ήταν το καλό ποδαρικό την 1η Αυγούστου(αν δεν κάνω λάθος..)χεχεχεχε..καλωσήρθες πίσω Μαράκι...

Female, παιδαρος και όμορφος, είναι να μην τον λατρεύεις τέτοιον αγόραρο..να τον χαίρεσαι , και του χρονου.

2 Αυγούστου θαρρώ

Διαφημίσεις

2 αυγουστου η μκρη μου ηταν ναι!αρχισα κρεμα βανιλια ρυζαλευρο το πρωι ναι μονο και οκ ειμαστε τρελλαινεται αλλα γινομαστε χαλια λιγο επειδη τελευταια παιζει με τα χειλη της προς τα εξω και εχουμε πλακα!!!!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Καλησπερούδια!!!!

Τελικα πηγαμε στο σταυρό,σε ενα παραθαλάσσιο χωριό που ειναι η μονάδα του άντρα μου, όχι κάτω στο λιμάνι!! Μας πηρε ο αερας βεβαια αλλά αξιζε,ηταν πολυ ομορφα!!

Κρατουσα το τουλουμπάκι αγκαλίτσα και βλέπαμε τα περιστέρια που "ελευθερωσαν" μετα το πιασιμο του σταυρου,μιλάμε οτι συγκινήθηκα παρα πολυ..(ακους Κλεο?).

Αντε κ του χρόνου στας Αθηνας!

Πριν λιγο γυρισαμε πηγαμε για φαγητο σε ενα πολυ ωραιο,νευρίασα με τον εαυτό μου που δε το εχω ανακαλύψει τοσο καιρό..γκρρρρ!!!!!! Εφαγα για γλυκό μισή πανακότα κ μια κρεμ μπρουλέ!!! xixixixixixi!!!!!

Μαρακι καλως ήρθες βρε!!!! Τι κανει η Ειρηνουλα?

Καλά εχει γίνει μια κουκλα!!!!Μεγαλωσε το ζουζουνι!!!Για πες τα νέα σας? Ξεκινησατε στέρεες ή ακομη?

Σου κοιμαται σερί εσενα?

Συμπεθερούλα μου,θα σε παρω τηλ αυριο την ειδα την κληση αλλά δε προλαβα..

Και ναι οπως λεει και η Αννουλα εγω μονη μου τα τραβαω τα ξενύχτια, ο άντρας μου κοιμάται του καλου καιρου! και ενταξει τι να ξυπνήσει να κάνει αλλωστε? να θηλάσει δε μπορεί,να την ηρεμησει δε του βγαινει πιο πολυ νευριάζει οποτε καλυτερα απο μια αποψη!!!!!

Καλαματα εχω παει 1 φορα,δε θυμαμαι και πολλά ηταν ομορφα πάντως, εχει μια τεράστια παραλία και ειναι σαν κέντρο-αποκεντρο.Για μενα το να εισαι μακρυά απο την Αθηνα αλλά και να μπορείς να πας οδικώς ειναι η καλύτερη λύση.

Παιδια ποδαρικο εκανε η Μανταλένα μας στις γέννες!!!!!! 18/7!

Και μετα νομιζω η Μαρίτα 31/7!

Επεξεργάστηκαν by Anstef

2 Αυγούστου θαρρώ

Εξάντληση εξάντληση Αννούλα, το μυαλό ξουράφι όμως, μπράβο, και εγώ τώρα που ανέτρεξα μετρώντας , μάλλον ήταν στις 2 το ευτυχές γεγονός..πω πω θυμάμαι τώρα πως μου φαινοταν τότε, η Μαρία είχε γεννήσει πρώτη, εύκολα , γρήγορα και ..επιτυχημένα, μου φαινοταν οτι ήταν πολλά βήματα μπροστά απο εμένα, θυμάμαι οτι είχε βγει κιόλας απο νοσοκομείο, και μου έδινε κουράγιο για τη γέννα που θα ερχόταν, και εγώ τα ΄βλεπα βουνό, και μας χώριζαν μόνο 9 μέρες..και μέσα στο νοσοκομείο που ήμουν μετά, έμαθα με χαρά οτι είχε γεννήσει ήδη η female και η Νεκταρία, με τηνΑνδριάνα το ήξερα, γεννούσε την ίδια μέρα, λίγο πιο πάνω στο Ιασώ, Ντινάκι εσένα δεν θυμάμαι, sorry, κάπου τότε πρέπει να ήσουν και εσύ..ευτυχώς είχα το Σόμπολο να με ενημερώνει-και ναι, η Χιώτισσα , στο μεταξύ, έκοβε βόλτες πάνω-κάτω στην παραλία....καλέ, τι στιγμές...λέτε να μπορούμε ακόμα να μπούμε και να διαβάσουμε εκείνες τις ημέρες στο καφέ , ή μας έχουν σβήσει? θα πάω να δω...

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

και ναι, η Χιώτισσα , στο μεταξύ, έκοβε βόλτες πάνω-κάτω στην παραλία....καλέ, τι στιγμές...λέτε να μπορούμε ακόμα να μπούμε και να διαβάσουμε εκείνες τις ημέρες στο καφέ , ή μας έχουν σβήσει? θα πάω να δω...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τσάμπα πηγε κοπελιά το περπάτημα..τσαμπα!!!!!!!!!!!

Κοιταξτε τι ωραία φωτο που εβγαλα με το κορίτσι μου σημερα...:lol::lol::lol:

Τρομερη ε? δεν ειναι φοβερη? ο άντρας μου ο φωτογράφος την εβγαλε κ καμαρωνε κιολας!!!!

Πάντα δίπλα στην παραλία Βελουδένια...!!!!

th_DSC03625.jpg

Πάω για μαγέιρεμα ρε γαμώτο αν και θα ήθελα να παραμείνω στο pc, συγκινήθηκα.. αλλα ο άντρας κάτω έχει αρχίσει και φτιάχνει μόνος του και δεν λέει να τον αφήσω..θα φτιάξουμε μακαρόνια με σάλτσα φιλετάκια στρογκανώφ, την είδα τη συνταγή στο τελευταίο gourmet, θα τη δοκιμάσουμε και θα σας πω..την κάνω, φιλιά

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Δυστυχως εγω απο την μια κοριτσια δεν εχω καταλαβει οτι εχω μωρο την νυχτα απο τις 9 κοιμομαστε στο κρεβατι μας κανονικα και ξυπναμε μαζι με τον μπαμπα στις 8 αλλιως!Τι να πω ακουω πολλα για την νυχτα αλλα απο την μια το εχω παραπονο επειδη απο την αρχη που ηρθα σπιτι μετα τον τοκετο μολις παει 9 παρα ειμαστε σιγα σιγα για νανι και υστερα την χανω ως το πρωι!Την μερα κοιμομαστε λιγακι παιζουμε τρωμε κοιμομαστε λιγο καπως ετσι ειναι την μερα!Αν κατσει και δεν κοιμηθει την μερα πολυ καλα εκει δεν το συζητω πεφτει ψοφια απο τις 8.30 και ευτυχως οχι με πολυ νανουρισμα,μπορει να ειναι θετικο αυτο δεν λεω επειδη δεν κουραζει η αληθεια ειναι οταν δεν εχω ξυπνησει εδω και 5 μηνες βραδυ,οπως ξυπνουσα κατα τις 4 που μου την φερνανε στο ιασω αχ μου εχει λειψει....αλλα εχει και αρνητικο διοτι κοιμαται δυσκολα την περνει δυσκολα ο υπνος δηλαδη ετοιμαζομαστε 9παρα και 9.30 εχει ταβλιαστει μουπαιρνει καποια ωρα δηλαδη στο νιαουρισμα επειδη θελει την πιπιλα της το νιαου νιαου νιαου αλλιως δεν κοιμαται εκτος ειπαμε αν γουσταρει αυτη μονο πολυ να κοιμηθει η δεν εχει κοιμηθει κα8ολου την μερα!!!τωρα εχει αρχισει να χανει μαλλια δεν το καταλαβαινω αυτο αλλα οκ μαλλον θα ειναι φυσιολογικο

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...