Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δε πηρε γλυκανισο! ΘΑ το κανουμε λεει χωρις αυτο!

Και πηρε και αμυγδαλα ολοκληρα με τη φλουδα...δεν ειναι να τους στέλνεις σουπερ μαρκετ! Ελεος...θα το φτιαξω αυριο και ειμαι σιγουρη οτι δε θα ειναι καλο αφου δε θα βαλουμε τα σωστα υλικά..τι να περιμενεις κανεις!!!!!!!

Θελω και γω spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παραγγειλαμε σουβλάκια και αναμενουμε να ξεκινησει ο Λακης!!

Καλο βραδυ σε ολες!!

καλό θα είναι βρε μην ανησυχείς! :)

Καλή όρεξη και καλό ξημέρωμα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

το κάτι ψήνεται πήγε Ηράκλειο! τι φαγητά είναι αυτά!!!!!!!!!

έμαθα και κάτι χρήσιμο: το παξιμάδι το λένε κουκουβάγια! μα κουκουβάγια? με τίποτα δε θα το σκεφτόμουν!

γυρίσαμε απότο γιατρό, ο Μανού μια χαρά υγιής, φοβόμουν λίγο μήπως τον είχεκολλήσει τίποτα ο μεγάλος με τα ρουθουνίσματα, αλλά όλα οκ δεν έχει απολύτως τίποτα, είναι 6 κιλά και 64 εκατοστά. βασικά φοβόμουν μη χάσω και τη συνάντηση της Παρασκευής γιατί εννοείται δε θα τον έφερνα κρυωμένο.

πτώμα είμαι σήμερα, εγώ μόλις το τέλειωσα το σίδερο, έχω να απλώσω τώρα. μόλις κοιμήθηκαν και πρέπει να φτιάξω τη ντουλάπα μου το χάος επικρατεί!!!

πεινάω πάλι! όλη την ώρα όμως!

το κάτι ψήνεται πήγε Ηράκλειο! τι φαγητά είναι αυτά!!!!!!!!!

έμαθα και κάτι χρήσιμο: το παξιμάδι το λένε κουκουβάγια! μα κουκουβάγια? με τίποτα δε θα το σκεφτόμουν!

γυρίσαμε απότο γιατρό, ο Μανού μια χαρά υγιής, φοβόμουν λίγο μήπως τον είχεκολλήσει τίποτα ο μεγάλος με τα ρουθουνίσματα, αλλά όλα οκ δεν έχει απολύτως τίποτα, είναι 6 κιλά και 64 εκατοστά. βασικά φοβόμουν μη χάσω και τη συνάντηση της Παρασκευής γιατί εννοείται δε θα τον έφερνα κρυωμένο.

πτώμα είμαι σήμερα, εγώ μόλις το τέλειωσα το σίδερο, έχω να απλώσω τώρα. μόλις κοιμήθηκαν και πρέπει να φτιάξω τη ντουλάπα μου το χάος επικρατεί!!!

πεινάω πάλι! όλη την ώρα όμως!

Μράβο του μανουλιού! :)

τι θα φτιαξετε με το γλυκάνισο???α εσείς είστε προκομένες εγώ είμαι του νηπιαγωγείου ακόμα, βήμα βήμα...για μένα το καλύτερο πράγμα με γλυκάνισο είναι το ούζο!!!

πάω να βάλω ένα κρασάκι παρεπιπτόντως και να αρχίσω τις ντουλάπες.

Διαφημίσεις

κατι ακομα...ποτε σκεφτεστε να βαφτισετε τα μωρακια σας?

εγω σκεφτομαι για φεβρουαριο στην επετειο του γαμου μας αλλα φοβαμαι μην εχει πολυ κρυο...θα δουμε.δε θελω να περασει τους 10 μηνες η μικρη, το φεβρουαριο θα ειναι 6 μηνων.τι λετε εσεις?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

τι θα φτιαξετε με το γλυκάνισο???α εσείς είστε προκομένες εγώ είμαι του νηπιαγωγείου ακόμα, βήμα βήμα...για μένα το καλύτερο πράγμα με γλυκάνισο είναι το ούζο!!!

πάω να βάλω ένα κρασάκι παρεπιπτόντως και να αρχίσω τις ντουλάπες.

ένα κεικ σοκολάτα / καφέ που έφτιαξε ο παρλιάρος το σάββατο...όσο για προκοπή, άστο...πάλι σουβλάκια φάγαμε σήμερα...να δω τι θα φάμε αύριο...

Αν της πετύχει της Αγγελικής, θα δοκιμάσω να το φτιάξω όταν συναντηθούμε σε μένα :)

κατι ακομα...ποτε σκεφτεστε να βαφτισετε τα μωρακια σας?

εγω σκεφτομαι για φεβρουαριο στην επετειο του γαμου μας αλλα φοβαμαι μην εχει πολυ κρυο...θα δουμε.δε θελω να περασει τους 10 μηνες η μικρη, το φεβρουαριο θα ειναι 6 μηνων.τι λετε εσεις?

Αν ο μικρός μου είχε γεννηθεί άνοιξη, στάνταρ θα τον βάφτιζα 3-4 μηνών δηλ. περί τον Αύγουστο...τώρα όμως δεν το ρισκάρω χειμωνιάτικα!

Λέμε για τέλος Μαϊου με Ιούνιο...by the way 23 μαϊου είναι αγ. πνεύματος...νωρίς το πάσχα φέτος...

μαρια κ εγω δεν το εχω αποφασισει ακομα...αν οχι φεβρουαριο κ εγω για μαιο λεω...αληθεια ποτε ειναι το πασχα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Άννα μπράβο στο Μανιώ, μεγάλωσε και ψήλωσε πολύ!

Κουκουβάγια ή ντάκο το λένε, δεν το είδα, μόνο το τέλος πρόλαβα!

Ελευθερία έπιασε πιπίλα ο λεβέντης σου? μπράβο ρε κορίτσι μου! άντε να ξαλαφρώσεις κι εσύ λίγο!

Νεκταρία να πας και να το απολαύσεις όσο μπορείς λοιπόν!! μπράβο στον αντρούλι σου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπερα.. Πιπιλες διαβαζω.. Μα καλα πως κ δεν μου κοψε να σας το πω κ εγω νωριτερα.. Εμενα τη nuk μου την ειπε ο παιδιατρος, κ στα μπουκαλια της chicco γιατι μου τα εφεραν δωρο, θηλες nuk πηρα, κ προσφατα ανακαλυψα κ το χοντρο μπουκαλι της nuk παλι που ελεγα χτες στην Αγγελικη..

Καλε!! Ριχνει χαλαζι!?!?!!! που βρεθηκε! Θα μου σπασει τα τζαμια οπως παει!!!

Αννα ειπες συναντηση??? Τι, θα ξανασυναντηθητε μανουλες κ μωρακια??? Δεν παιζω.. Σκαω απ τη ζηλια μου!!!! Αχ Μπραβο σας βρε κοριτσια ομως. Ελπιζω κ ευχομαι οταν ανεβουμε Αθηνα για βολτιτσα, να σας γνωρισω κ εγω...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Μαράκι κι εσείς είχατε παιδίατρο ε? αρχίσατε εμβόλια!καλή παρενέργεια αυτή του ύπνου!!

Εμείς έχουμε την Παρασκευή τα εμβόλια αλλά δεν ξέρω αν τα κάνουμε επειδή είναι ακόμα κρυωμένος.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...