Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι το ξέρω ό,τι δεν μεγαλώνουν γρήγορα μετά, κόβουν. Κοίτα το 12άρι πιστεύω θα το βάζει την άνοιξη, από Μάρτη και μετά και το καλοκαίρι το 18άρι. Οπότε υποθέτω το 24άρι θα είναι μια χαρά για του χρόνου.

Ευχαριστώ Αννούλα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλο, τι κάμνετε?

Αννουλα πως ειναι το μανούλι??

Κοριτσια εγω ειλικρινά δε θελω να πληρωσει κανενας το τραπεζι της βαφτισης,γιατι μου εχει κάτσει στραβα απο το γάμο που όλοι ειχανε λόγο..δηλαδη φτανει!!!!!

Κατι ψελλισε η μανα μου αλλά της το εκοψα, της λεω εαν θελετε να δωσετε λεφτά καλυτερα να τα βαλετε στο λογαριασμό του μωρου να τα έχει αυριο μεθαύριο.

Στη βαφτιση θα βγαλω το άχτι μου,εχω απωθημενα σοβαρα σας το λέω.

Σκεφτομαι οτι θα κανω οτι γουστάρω,θα παω στο μαγαζι που γουστάρω,θα φτιαξω οτι μενου γουστάρω και θα πληρωσω οσο γουστάρω.Γουστο μου κ καπελο μου!

Σκεφτειτε οτι στο γαμο ο πεθερος μου δεν ηθελε να βαλω καθολου σαλτσα στο κυριως πιάτο γιατι εκεινος δε το ετρωγε (οτι δε τρωει εκεινος νομιζει οτι δε το τρωει ολος ο κοσμος)!!!!!!!! Δηλαδη αυτα δε γινονται!!!!!!

Ουφ τα θυμαμαι και με πιανουν τα νευρα μου και οχι να μην παμε σε κτημα γιατι θα κανει κρύο/θα βρεχει/θα χιονισει και οχι να μην παρεις τουρτα αναμεικτη αλλά μονο σοκολάτα που τρωνε οι περισσότεροι και οχι μη στολισεις ετσι τα τραπεζια και εννοειται οτι ηδη εχουμε κανονισει για παρανυφακια..άι σιχτίρι.

Καλα απογοητευση με επιασε......

Μπηκα στο καφε Αυγουστος 2010 κ δεν εχουν αλλάξει ακομη σελίδα!!!!!!!!!!!!!!

Επισης, μπηκα στο καφε Σεπτεμβριος 2008 και μιλάμε οτι πεφτει ξύλο!!!!!Σφαγη,αχ ελπιζω να μη συμβει τιποτα τετοιο στο καφε μας.

Αντε παω να την τουλουμποπέσω κ γω...

Καληνυχτα!!!!!!

μια απ τα ίδια για νανι με κόβω το παράκανα σήμερα, βρε να μη κάθομαι ένα λεπτό στ αβγά μου τζάμπα η ξεκούραση πτώμα είμαι πάλι. σήμερα ο μανού δεν ήθελε καθόλου το στήθος, το προσπαθούσα κι όλο κοίταγε αλλού μου χαζογέλαγε, με τραβούσε, άλλα ντ άλλον δηλαδή....θα δείξει. προφανώς καλόμαθε η γριά στα σύκα!

τώρα ήπιε μπουκάλι πάνω από 200. να δω τι θα κάνει το βράδυ.

χα χα χα και καλά εσένα δεν ήθελε τη σάλτσα εμένα που δεν ήθελε τους καλεσμένους;;; μόνο πόρτα που δεν τους έδινε γιατί τον ήθελε το γάμο πολύ στενό σα κορσέ ένα πράμα!!!!!!!!!!

φιλάκια και πολλές καληνύχτες!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλα απογοητευση με επιασε......

Μπηκα στο καφε Αυγουστος 2010 κ δεν εχουν αλλάξει ακομη σελίδα!!!!!!!!!!!!!!

Επισης, μπηκα στο καφε Σεπτεμβριος 2008 και μιλάμε οτι πεφτει ξύλο!!!!!Σφαγη,αχ ελπιζω να μη συμβει τιποτα τετοιο στο καφε μας.

Αντε παω να την τουλουμποπέσω κ γω...

Καληνυχτα!!!!!!

den nomizo na ginei kati tetio, aloste den exoume tipota na xorisoume.

Na mirastoume omos exoume polla :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλημέρα!!

Χρόνια πολλά!!!

Καλή φωτιση σε μας κ στα παιδάκια μας!!!

Και ναι!!!

Οτι κανουμε το ενα βράδυ το επαναλαμβάνουμε το αλλο!!

Ξυπνησε στη 1 και ξανακοιμηθηκε στις 3 και αυτη τη φορα στο κρεβατι μου,με το που την εβαζα στην κουνια τσιριζε,στο δικο μου μια χαρα ξεράθηκε κυριολεκτικά μεχρι το πρωι.

Οπως καταλαβαινετε πάλι σέρνομαι σημερα, εντωμεταξυ θελαμε να παμε στο πεταγμα του σταυρού αλλά μιλαμε οτι εχει βάλει ενα απιστευτο κρύο κ αερα κ μονο για φαϊ το μεσημέρι μας βλέπω να ξεπορτίζουμε,κριμα γιατι δεν εχω πάει ποτε και τωρα ηταν ευκαιρία.

Kalimera,

Xronia polla kai apo emena,

Ontos krima pou den tha pate sto petagma tou staurou giati einai poli oraia.

Emeis tha pame boltitsa sto kentro me ena filiko zeygari kai ta didima zouzounia tous.

Ante mpas kai prolabo kai do to dentro tou sintagmatos mia kai mexri simera den aksiothikame na pame kentro me to treksimo pou exo.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Χαίρετε κορίτσια, χρονια πολλά, καλή φώτιση σε εμάς και στα ζουζούνια μας, να τα φωτίσει ο Θεός να κάθονται και λίγο ήσυχα γιατι μερικές φορές παραγίνεται το πράγμα..και ναι, γκρινια και άγιος ο θεός. τα προγράμματα μας έχουν πάει περιπατο, ο Ελβετός το έχει αναγάγει σε μεσανατολικό το ζήτημα οτι ο μικρός δεν κοιμάται στις 9 ακριβώς, νευρικότητα επικρατεί, και μόλις τον αφήνω στην κούνια αρχίζει το κλάμα και μετά δεν μπορώ και να τον ηρεμήσω , κάνει κάτι λυγμούς λες και του κόβεται η ανάσα..εχθές καθόμαστε και σκεφτόμαστε με το Φέλιξ, οτι απο την ημέρα που έχει γεννηθεί δεν έχει περάσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ βράδυ που να το έχουμε κοιμηθεί ολόκληρο..ας είναι, θα σταματήσω εδώ, δεν θέλω να παραπονιέμαι το θεωρώ λίγο γρουσουζιά, τ α είπα και τελείωσε..

Αννούλα, να είσια καλά κοριτσάκι εύχομαι, σε είχα πάρει και τηλέφωνο, αλλά απάντησε η μανούλα σου..κοίτα, είσαι πολύτιμη εκει μέσα , οι άντρες σου σε χρειάζονται, για αυτό προσπάθησε όσο μπορείς να προσέχεις τον εαυτό σου για το καλό όλων σας,καλό κουράγιο και περαστικά

Συμπεθέρα καλή χαιρετισμούς στη Χίο και ναι, έχασες πιστεύω που δεν πήγες για το σταυρό, στα μικρά μέρη είναι πολύ όμορφα, θυμάμαι και εγώ απο τη Μονεμβάσια, πάει πολύς κόσμος, περιέργεια ποιος θα πιάσει το σταυρό, αγωνία να πιάσεις καλή θέση για να βλέπεις και τέτοια, ωραία..

Κορίτσια ήθελα να ρωτήσω..πως σας φαίνεται η Καλαματα σαν πόλη για να μεινει κάποιος με οικογένεια..σας εμάς να πούμε..παίζει ένα ενδεχόμενο και το σκέφτομαι σοβαρά..περιμένω καμμιά γνώμη, Καλαμάτα δενέχω πάει πρόσφατα , μόνο όταν ήμουν μικρή .Ευχαριστώ, να είσαστε καλά..

(Κούκλα η κοκκινοτουλούμπα..)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κι από μενα, σε κουρασμένους τόνους....

εκτός απ τη κούραση έχουμε και τσακωμούς εντός της οικίας μου, φαίνεται το ένα δε πάει χωρίς το άλλο εδώ τελευταία και δε μας βλέπω καλά.....

θα μείνω να δουλέψω λίγο...

Βελ μου εσείς δεν ΕΧΕΤΕ κοιμηθεί ένα βράδυ σερί...εγώ δεν ΕΧΩ κοιμηθεί ένα βράδυ...

μόνη το τραβάω το νυχτερινό κουπί........και το πρωινό μπορώ να πω και το μεσημεριανό και πάει λέγοντας κι όλο τ ακούω που δε δουλεύω (όπως πέρυσι τουλάχιστον). λες να μην ήθελα να δουλέψω! τεσπα, δε βαριέσαι, περνάνε αυτά...

το μικρό πάλι "όρθιο" στις 3 και στις 6. όλο το πρωί ξύπνιος κι ευτυχώς ήσυχος και τώρα κοιμάται. μακάρι να κάνει μεσημεριανό και βραδυνό ύπνο νορμαλ και ας μη κοιμάται καθόλου ενδιάμεσα!

ωραία πρέπει να ναι αυτά με το σταυρό, δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ. του χρόνου θα το δρομολογήσω!

Καλησπερα μανουλες!!!!!!!καλη χρονια ευχομαι σε ολες τα καλυτερα και τα μωρακια μας να ειναι παντα γερα φωτεισμενα χαμογελαστα και αστερακια λαμπερα!!!Υγεια να εχουμε.Βασικα δυσκολευτηκα να σας βρω και ακομα δεν εχω καταλαβει αν χασω την σελιδα παλι μεσω λαμιας θα ξαναρθω!!!εσεις τι κανετε εδω???

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

τι κάνεις female κάλε τι μεγάλο κούκλο έκανες καλά μιλάμε τελικά όλες βγάλαμε κουκλιά παιδιά!!!!!!!χε χε οχι να το παινευτώ αλλά την αλήθεια λέω και έτσι είναι δηλαδή.Αλήθεια πως τα πάτε τι κάνετε??

Επεξεργάστηκαν by maria_pa

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...