Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφάκι σήμερα έλειπα το πρωί και μέχρι που γύρισα δεν είχε καν ζητήσει φαγητό. Συνολικά 4 ώρες δεν είχε φάει. Μετά ήπιε 90μλ που του έδωσε η μαμά μου και δεν ήθελε άλλο και εκείνη την ώρα μπήκα σπίτι και μόλις τον σήκωσε ζήτησε και θήλασε 5-6 λεπτά. Ε από εκείνη την ώρα και μέσα σε 4 ώρες έχει θηλάσει 4 φορές!!!! Είπες τίποτα?????

Δεν πειράζει μωρέ. Ο θηλασμός πρέπει να είναι ανεμπόδιστος έτσι και αλλιώς.

Και το βράδυ συνεχίζει έτσι ή κοιμάται πολλές ώρες και το ξεχνάει?

Καλά είναι και φαγανός ο δικός σου αλλά ζητάει και τη μανούλα σίγουρα μόλις τη δει!!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

ξεστολίζεις ε; εγώ λέω να τα αφήσω λίγο ακόμα, καλά που δεν έχω κουράγιο

εμένα μπρούμυτα δε θέλει με τίποτα, θα σκάσει στο κλάμα αν τον βάλω, επίσης εξακολουθεί να μη καλοστηρίζει το κεφάλι...είμαστε και λίγο κεφάλες η αλήθεια είναι..

εννοείται ότι δε θα το αφήσεις το παιδί με τα λάδια, κρίμα είναι....

όχι γιατί κάτι τέτοια πήρε το αυτί μου κ φρίκαρα....

έχουμε κ πολύ μαλλί, μπλιαχ!

Ρε συ σερνεσαι ακόμα??

Εγώ πολύυυυυυυ πτώμα, ζαλάδα τρελή κ ναυτία....

Τι παίζει?

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Εμείς δεν έχουμε κλείσει ακόμη το όνομα όχι την βάφτιση. Αχαχαχα!

Καλοκαίρι πάντως, ίσως γύρω στον Ιούνη να μην πιάσει και πολύ ζέστη. Τραπέζι οπσωδήποτε, δεν παίζει να μην κάνουμε. Και το ωραίο???Ο πατέρας μου θέλει να κάνει όλα τα έξοδα. Καλά του λέω...του πεθερού το όνομα θα βγει, εσύ θα τα πληρώσεις???Εγώ λέει το κάνω για το παιδί, δεν με νοιάζουν τα ονόματα! Εννοείται πως δεν θα το επιστρέψω. Προτιμώ να τα πληρώσουμε εμείς παρά ο πατέρας μου. Ε είπαμε....καλοί καλοί αλλά όχι και μακάκες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ο δικός μου δεν γυρίζει από ανάσκελα μπρούμητα. Μούργος είναι???Επίσης δεν φτάνει να πιάσει τα ποδαράκια του Νεκταρίτσα να τα βάλει στο στόμα. Τον αφήνουν τα στομάχια????

Να σας πω τι κάνει τώρα. Βλέπει παιδικά στην τιβί και δεν βγάζει άχνα!!!!Παίζει να κοιμηθεί κιόλας!!!!

Πολύ γέλασα με όλο αυτό.....χαχααχα ωραία τα λες!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Και το βράδυ συνεχίζει έτσι ή κοιμάται πολλές ώρες και το ξεχνάει?

Καλά είναι και φαγανός ο δικός σου αλλά ζητάει και τη μανούλα σίγουρα μόλις τη δει!!!

Αν το έκανε και το βράδυ θα είχα αλλάξει πλανήτη!!!! Το βράδυ όπως είπα κοιμάται στις 10. Τελευταία μου ξυπνάει κατά τις 11-12 για άλλο ένα γύρο και μετά στις 3 το πρωί όπου δεν έχει μαμ. Μπρούμητα και τέρμα. Η επόμενη φορά ειναι 6-7 το πρωί. Άλλες φορές τρώει και κοιμάται ξανά, άλλες κοιμάται κατά τις 8-9 και σέρνομαι εγώ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μανταλενάκι αν και δεν κατάφερα να δω όλες τις φώτο, το έχουμε ξαναπεί. Η κόρη σου είναι η επόμενη Ζιζέλ!! Γενικά βάλε ματάκια στα παιδιά σου, αποκλείεται να μην τα ματιάζουν όσοι τα βλέπουν!!!!

Τέλιωσε η χαρά μου!!! Τελιώσανε τα παιδικά στην τιβί και άρχισε την γκρίνια!!!!!!!!!!!!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ε όχι σε αυτό συμφωνώ....ο παππούς που θα χει τ όνομα να χει και τη χάρη! αμ πώς!

όχι σα και μας στο μητσάκι τα πλήρωσε όλα ο πατέρας μου και με το ζόρι έβγαλε ο άλλος 2 δεκάρες για το παιδί! άντε γιατί συγχύζομαι που τα σκέφτομαι...

ναι σέρνομαι αλλά κάθομαι και ψιλοδουλεύω τώρα που κοιμούνται...

Τουλάχιστον κοιμάται το βράδυ Ελευθερία, αυτό το 6-7 το πρωί είναι λίγο βάρβαρο αλλά τι να κάνεις?

Πολύ καλός ο μπαμπάς σου πάντως! άλλος στη θέση του σιγά μην έλεγε να κάνει τα έξοδα ενώ θα βγει το όνομα του άλλου παππού!

Κι εγώ απ' έξω απ' έξω έχω καταλάβει ότι θα κάνει τα έξοδα ο πεθερός μου αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχετε δίκιο πως μάλλον την μαμά τους θέλουν πιο πολύ και δεν είναι η πείνα που τους ξυπνάει!!!Και εγώ πάντως τους δίνω αμέσως το στήθος γιατί αν ξυπνήσει το ξημερώνουμε!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ναι αλλά εμένα θέλουν το όνομα και ως εκεί. Μάλιστα προχθές έλεγαν για μια βάφτιση στο χωριό και λέει η πεθερά μου 'έδωσε στον γιο του το όνομα του πατέρα του, μα είναι δυνατόν να μην βγάλει τον πατέρα του?'! Δηλαδή γιατί να μην είναι δυνατόν? Επειδή έκανε γιο σημαίνει πως πρέπει να βγάλει τον πατέρα του? Στην περίπτωσή μας έχει ξαναβγεί κιόλας και είναι και διακοσμητικό στοιχείο ο πεθερός.

Ας μην τα συζητάω. Συγχίζομαι!!!

Αύριο λέμε να τον πάμε βολτίτσα αν έχει καλό καιρό.

Αννούλα για πες εσύ που είσαι παλιά καραβάνα...Του χρόνου να υπολογίσω ό,τι ο μικρός μου θα βάζει το 2 νούμερο? Τώρα του κάνει οριακά το 9-12 (74 πόντους) στα μπλουζάκια, στα παντελόνια έχουμε περιθώριο.

Επειδή μπαίνουν εκπτώσεις θέλω να υπολογίσω περίπου τι νούμερο θα του πάρω για του χρόνου τον χειμώνα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κοίτα μετά το χρόνο δε μεγαλώνουν τόσο γρήγορα όσο τώρα. σίγουρα πάντως το 18-24 και γιατί όχι το 24+ για να σαι μέσα. κι εγώ στις εκπτώσεις έτσι θα κάνω. από το χρόνο και μετά μεγαλώνουν πιο πολύ στα άκρα χεράκια ποδαράκια κι όχι τόσο στη μέση, γίνονται πιο ψηλόλιγνα ένα πράμα από τουλούμπες που ναι τώρα! χιχι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...