Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Ελαιανα μου καλώς ήρθες και πάλι!ΑΥτη την ίωση την πέρασε ο Λ πριν μια εβδομάδα...δεν τον έστειλα σχολείο μέχρι να περάσει...με φωνή νταλικέρη ήταν και αυτός αλλά ευτυχώς πυρετός...την περασμένη εβδομάδα πήγαμε κανονικά και αυτή ξεκινήσαμε καλά!

Άγχος και εδώ πολύ απο μετά...μόλις παραιτήθηκα απο την δουλειά μου...απο την επόμενη εβδομάδα δηλώνω και εγω μόνο μαμά...καλό ή κακό θα δείξει...ειναι η πρώτη φορά που ρισκάρω σε τόσο δύσκολους καιρούς αλλά είμαι αισιόδοξη ...ελπίζω έτσι να μείνω...

Ντινάκι εύχομαι όλα να είναι για καλό! Σε έφαγε το άγχος τόσο καιρό κι όταν η δουλειά σε τρώει είναι πρόβλημα. Αρρωσταίνεις στην κυριολεξία! Χώρια τα ωράριά σου... Η δουλειά της μαμάς είναι πολύ απαιτητική και κουραστική, δεν θα έχεις χρόνο να βαρεθείς μη στεναχωριέσαι! ;)

Λοιπόν Νεκ να μας γράφεις ωραία πραγματάκια να φτιάχνουμε...να γεμίζει η μέρα...ξανά ξεκινάω και γυμναστήριο...εχθές κοιμήθηκα στις 2 απο το άγχος μου και ξύπνησα 4.15 για δουλειά...τι όνειρο είδες καλέ...και γιατί πρέπει να μείνει όνειρο...όλα μια ιδέα ειναι και τα καλά και τα άσχημα...ευτυχώς τις περισσότερες φορές όλα ειναι πιο εύκολα απο οτι τα έχουμε στο μυαλό μας...

Να σας γράφω ότι θέλετε από συνταγές. Η πιο πρόσφατη ήταν το τυρόψωμο που την έκανα χωρίς συνταγή, έβαλα στην τύχη υλικά που είχα στο σπίτι και βγήκε καλό και το παίρνει κι ο Γιώργος στο σχολείο κάποιες φορές. Έβαλα 4 αυγά μέτρια, 1 κούπα του λουμίδη τη μεσαία γάλα κατσικίσιο, ένα κομμάτι γραβιέρα περίπου ίσα με 4-5 δάχτυλα τριμμένη, ένα κομμάτι γκούντα περίπου το ίδιο μέγεθος και μια κούπα λουμίδη, όχι γεμάτη, καλαμποκάλευρο κι ανακάτεψα καλά. Μοίρασα το μείγμα σε φορμίτσες από σιλικόνη για ατομικά κεκάκια με τρύπα στη μέση (από τα λιντλ τα είχα πάρει) και φόρμα σιλικόνης με καρδιές μεγάλες όσο ένα μικρό μανταρίνι. Έβγαλα περίπου 10 κομμάτια. Τα έψησα στους 170 βαθμούς για λίγο χωρίς να ροδίσουν για να μη σκληρύνουν. Τα δοκίμασα με ένα πιρουνάκι να τσιμπιούνται χωρίς να είναι ρευστό το μείγμα. Μόλις στερεοποιήθηκε (σαν ομελέτα) έσβησα το φούρνο. Αυτά όταν κρυώσουν σκληραίνουν οπότε δε θέλει και πολύ ψήσιμο.

Έχω κάνει και πανεύκολα γλειφιτζούρια από σκέτο μέλι. http://thechickncoop.blogspot.gr/2012/03/homemade-honey-lollipops.html Aυτή είναι η συνταγή, πολύ απλά και εύκολα! Το 300 βαθμοί Φαρενάιτ είναι 150 βαθμοί Κελσίου. Κι είναι τέλειο και για εμάς αν έχουμε πονεμένο λαιμό και για το τσάι να το βάλεις να λιώσει μέσα! ;)

Το όνειρο που ρωτάς το είδε η Ελεάνα μας, εγώ απλά της ευχήθηκα να το δει και στην πραγματικότητα! :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

νεκ έχω χάσει επεισόδια, γιατί δε δίνεις γλουτένη στον γιώργο??? χαρα στο κουράγιο σου που φτιάχνεις τόσα πράγματα! το τυρόψωμο ακούγεται ενδιαφέρον, κάνω κι εγώ κάτι τέτοιο, σαν αλμυρό κεκάκι, αλλά μόνη μου τα τρώω, ο μικρός έμοιασε στον μπαμπά του και θέλει pure πράγματα, τυρί σκέτο, ζαμπόν σκέτο, από κολατσιό φέτος ξεμπέρδεψα γιατί τους δίνουν στον παιδικό, από του χρόνου θα ξαναπροβληματιστώ! αλήθεια καλαμποκάλευρο που βρίσκεις??? δε φοβάσαι για μεταλλαγμένο καλαμπόκι???

ντίνα ότι καλύτερο εύχομαι στο θέμα της δουλειάς, τα δικά μας μη τα ρωτάτε, όλοι οι μηχανικοί της οικοδομής είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες, ψάχνομαι για άλλα πράγματα πλέον, το άλλο επίδομα που λες αφορά άνεργους μόνο, ε!!!!! κρίμα

αύριο πάλι τα δυο μας θα είμαστε και σχολείο από μεθαύριο με συμβούλευσε κι η γιατρός! κι εχω κι εγώ ένα συνάχι......

πολύ χαίρομαι που σας ξαναβρήκα, έχω πάλι τα down μου γιατί έλπιζα ότι κάτι θα άλλαζε μετά τις διακοπές αλλά ξανά μανα τα ίδια και φέτος....!

Καλησπέρα κορίτσια!

Ελεάνα τι κάνετε?

Κρυώσατε με τον Αντρίκο? περαστικά!

Πώς πάει στο σχολείο φέτος, του αρέσει, όλα καλά?

Κι εγώ θέλω να φτιάξω τα χαρτιά για το οικογενειακό επίδομα, με τα δύο παιδιά ήταν 295 ευρώ πέρσι, φέτος δεν κοίταξα, επίζω να δίνουν ακόμα τόσα.

Ντινάκι το καλύτερο εύχομαι με τη δουλειά κοριτσάκι! Αν και δύσκολο μου φαίνεται να κάτσεις εσύ σπίτι, όλο και κάτι θα έχεις στο μυαλό σου! Σκέφτεσαι για την παλιά σου δουλειά που σου είχαν ζητήσει να ξαναπάς?

Νεκταρίτσα ακόμα το ακούτε αυτό το ζωηρός?

Να πας να τη ρωτήσεις και κατ' ίδίαν τότε την κυρία του να στα πει με λεπτομέρειες τα καμώματα που δε νομίζω να είναι σοβαρά.. Γιατί έτσι τα ψυχολογικά σου καλέ? Σε έπιασε άγχος με το σχολείο? ή τα οικονομικά? Εγώ ακόμα καλά είμαι..τον άλλο μήνα που θα ξανάρθουνε οι μουσαφιρέοι θα αρχίζω να μην είμαι στα καλά μου πάλι..

Σχολείο μέχρι τέλος του μηνα δεν κάνουμε σίγουρα, μετά θα έρθει η δασκάλα λογικά μας είπαν.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα σας! Απεργία σήμερα κι είμαι στο σπίτι. Προ ολίγου πήγα το Γιώργο σχολείο, αλλά έφυγα σκαστή γιατί κοιμάται η μικρή και φοβήθηκα μην ξυπνήσει όσο λείπω.

νεκ έχω χάσει επεισόδια, γιατί δε δίνεις γλουτένη στον γιώργο??? χαρα στο κουράγιο σου που φτιάχνεις τόσα πράγματα! το τυρόψωμο ακούγεται ενδιαφέρον, κάνω κι εγώ κάτι τέτοιο, σαν αλμυρό κεκάκι, αλλά μόνη μου τα τρώω, ο μικρός έμοιασε στον μπαμπά του και θέλει pure πράγματα, τυρί σκέτο, ζαμπόν σκέτο, από κολατσιό φέτος ξεμπέρδεψα γιατί τους δίνουν στον παιδικό, από του χρόνου θα ξαναπροβληματιστώ! αλήθεια καλαμποκάλευρο που βρίσκεις??? δε φοβάσαι για μεταλλαγμένο καλαμπόκι???

ντίνα ότι καλύτερο εύχομαι στο θέμα της δουλειάς, τα δικά μας μη τα ρωτάτε, όλοι οι μηχανικοί της οικοδομής είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες, ψάχνομαι για άλλα πράγματα πλέον, το άλλο επίδομα που λες αφορά άνεργους μόνο, ε!!!!! κρίμα

αύριο πάλι τα δυο μας θα είμαστε και σχολείο από μεθαύριο με συμβούλευσε κι η γιατρός! κι εχω κι εγώ ένα συνάχι......

πολύ χαίρομαι που σας ξαναβρήκα, έχω πάλι τα down μου γιατί έλπιζα ότι κάτι θα άλλαζε μετά τις διακοπές αλλά ξανά μανα τα ίδια και φέτος....!

Ελεάνα μου καλημέρα! Τη γλουτένη, τη ζάχαρη και όσο γίνεται τα πολλά άμυλα τα έκοψα στα παιδιά (πήρε η μπάλα όλη την οικογένεια) επειδή έχουμε μακρύ ιστορικό με αυτοάνοσα. Η γλουτένη ευθύνεται για περισσότερα από 200 αυτοάνοσα και μέσα σε αυτά είναι όσα έχουμε στο ιστορικό μας και μάλιστα στα πρώτα 6 τα πρωταρχικά. Εγώ προήλθα κατά 99% από μια μαμά με δυσανεξία στη γλουτένη που έχει τις 4 από τα 6 ασθένειες που συνδέονται άμεσα με τη δυσανεξία. Η κόρη (εγώ) ακολουθεί με τα ίδια συμπτώματα και ο γιος μου ξεκίνησε να έχει δείγματα (το πρώτο από όλα, με το γαστρεντερικό) και ένα ακόμα συνηθισμένο δείγμα στα παιδιά την κακοφαγία και η υπερβολική ζήτηση για άμυλα και γλουτένη. Διάβασα πολύ λόγω της γκαπς και μίλησα και με την Αγλαΐα. Έκοψα τα πολλά-πολλά και πράγματι το παιδί σχεδόν άμεσα άρχισε να τρώει καλύτερα. Έχουμε δρόμο ακόμη αφού στο σχολείο τρώει συχνά κεράσματα από γιορτές και γενέθλια και κάπως μας χαλάει το πρόγραμμα αυτό αλλά είναι πολύ συνεργάσιμος στο σπίτι και έξω όταν είναι μαζί μας και έρχεται και μπαίνει στο δρόμο της η κατάσταση πάλι. Αν δεν είχαμε κι αυτά τα πισωγυρίσματα θα ήταν πιο εύκολο αλλά δεν μπορείς να τα αποφύγεις από τη στιγμή που δεν έμαθες να ζεις έτσι από την αρχή όπως έχουν μάθει τα παιδιά με αλλεργίες που αρνούνται τα κεράσματα. Όταν μεγαλώσει θα του εξηγήσω καλύτερα και θα καταλαβαίνει ότι η γλουτένη κάνει κακό στον οργανισμό και θα πιστεύω ότι και μόνος του θα τρώει όπως χρειάζεται.

Το καλαμποκάλευρο το παίρνω από το μαγαζί με τα βιολογικά. Είναι της εταιρίας ΟΛΑ BIO οπότε λογικά δεν θα πρέπει να φοβάμαι για μεταλλαγμένα. Γενικά με την γκαπς (τη δική μου) πρέπει να τρως όσο γίνεται πιο αγνά (ακόμα και το αλάτι πρέπει να είναι αγνό) οπότε και τρώμε όσο μπορούμε δικά μας προϊόντα και βιολογικά από μαγαζί. Μέχρι τώρα να είναι καλά οι παππουδογιαγιάδες που μας προμηθεύουν με τα περισσότερα από αυτά... γιατί στην κυριολεξία μετά δεν θα είχαμε λεφτά να φάμε...

Του χρόνου καλά να είμαστε και αν είμαστε ακόμα εδώ (μπουάχαχα!) θα ανταλλάζουμε πάλι ιδέες για κολατσιά! :lol:

Καλησπέρα κορίτσια!

Ελεάνα τι κάνετε?

Κρυώσατε με τον Αντρίκο? περαστικά!

Πώς πάει στο σχολείο φέτος, του αρέσει, όλα καλά?

Κι εγώ θέλω να φτιάξω τα χαρτιά για το οικογενειακό επίδομα, με τα δύο παιδιά ήταν 295 ευρώ πέρσι, φέτος δεν κοίταξα, επίζω να δίνουν ακόμα τόσα.

Ντινάκι το καλύτερο εύχομαι με τη δουλειά κοριτσάκι! Αν και δύσκολο μου φαίνεται να κάτσεις εσύ σπίτι, όλο και κάτι θα έχεις στο μυαλό σου! Σκέφτεσαι για την παλιά σου δουλειά που σου είχαν ζητήσει να ξαναπάς?

Νεκταρίτσα ακόμα το ακούτε αυτό το ζωηρός?

Να πας να τη ρωτήσεις και κατ' ίδίαν τότε την κυρία του να στα πει με λεπτομέρειες τα καμώματα που δε νομίζω να είναι σοβαρά.. Γιατί έτσι τα ψυχολογικά σου καλέ? Σε έπιασε άγχος με το σχολείο? ή τα οικονομικά? Εγώ ακόμα καλά είμαι..τον άλλο μήνα που θα ξανάρθουνε οι μουσαφιρέοι θα αρχίζω να μην είμαι στα καλά μου πάλι..

Σχολείο μέχρι τέλος του μηνα δεν κάνουμε σίγουρα, μετά θα έρθει η δασκάλα λογικά μας είπαν.

Καλημέρα Σοφάκι! Αύριο είναι η συνάντηση οπότε και κάνω υπομονή. Δεν θέλω να είναι μπροστά το παιδί όταν τη ρωτάω και το θεωρώ και απαράδεκτο να το λέει στη μάνα μου όταν είναι μπροστά το παιδί. λες κι είναι μωρό και δεν καταλαβαίνει... Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι σοβαρά τα καμώματά του εκτός πια κι αν το παιδί μου στο σχολείο μεταλλάσσεται γιατί δεν γίνεται να είναι τόσα χρόνια ένα αγγελάκι παντού και ξαφνικά να έχουμε τέτοια θέματα στο σχολείο και μάλιστα σε καθημερινή βάση. Έτσι όπως το λέει εγώ φαντάζομαι ένα πιτσιρίκι που τρέχει αλλόφρον πάνω κάτω τσιρίζοντας, χοροπηδάει στα τραπεζάκια, χτυπάει τα άλλα παιδιά, "βγάζει γλώσσα" στην δασκάλα και τη συνδέει με Κάιρο. :lol: Εγώ τουλάχιστον έτσι εννοούσα όταν έλεγα πολύ ζωηρά παιδιά! Και το έλεγα μόνο στους άλλους συναδέλφους, για να πάρω παρηγοριά στο διάλειμμα, όχι στους γονείς του παιδιού όταν με ρωτούσαν για τη συμπεριφορά του! Πάντα μα πάντα αρχίζω με τα θετικά του παιδιού και όταν έχω να πω κάτι για τη συμπεριφορά ή την επίδοση αρνητικό τότε λέω τι κάνει ή τι δεν κάνει. Αλλιώς όταν "κατηγορήσεις" το παιδί θα έχεις το γονιό αντί για σύμμαχο, απέναντί σου αμυνόμενο και στο τέλος θα τον χάσεις κιόλας. Θα γίνει ο γονιός ο οποίος πονάει να ακούει "κατηγορίες" και χαρακτηρισμούς για το παιδί του και θα σταματήσει να συνεργάζεται μαζί σου, θα σταματήσει να σε ακούει και στο τέλος θα σταματήσει να πατάει στις συναντήσεις. Το είδα το έργο τον πρώτο καιρό που δούλευα και έκανα τα λάθη μου ως άπειρη δασκάλα και έμαθα από αυτά και πλέον κάθε χρόνο τα θυμάμαι. Ποιος να μου το έλεγε ότι θα έφτανα σε σημείο να τα παρατηρήσω σε μια συνάδελφο πεπειραμένη υποτίθεται και τουλάχιστον 20 χρόνια μεγαλύτερη από εμένα...

Τα ψυχολογικά μου Σοφάκι... ένα συνονθύλευμα στρες και άγχους για το δικό μου το σχολείο με τα μαθήματα και το επίπεδο των μαθητών μου που είναι χαμηλό και δεν προσπαθούν κιόλας και με στεναχωρούν, το 24ωρο που δε μου φτάνει με το διάβασμα και τις δουλειές και τα μαγειρέματα, τα οικονομικά που ΚΑΙ αυτό το μήνα έχουμε ζόρια (κάθε μήνα λέμε "τον άλλο μήνα θα είμαστε πιο χαλαρά..." αλλά κάθε μήνα τα ίδια), στρεσάρομαι φυσικά και με το σχολείο του Γιώργου, αντί να στέλνω το παιδί και να είμαι ξέγνοιαστη να έχω το άγχος αν κάνει κάτι στραβό κι ανάποδο... και τέλος έχω και τη μικρή τσαούσα που κάθε μέρα θα κάνει κάτι να με βγάλει από τα ρούχα μου ή να στείλει την ψυχή μου στην κούλουρη... πολύ δύσκολο κορίτσι (τι έχω να ακούω του χρόνου που θα τη στείλω κι αυτή σχολείο για τα παιδιά μου από τη δασκάλα... ο θεός κι η ψυχή μου!).

Τα πεθερικά σου ξανάρχονται???? Τι δουλειά έχουν να έρθουν Οκτωβριάτικα, γεννάει η νύφη τους? Ο Άρης τι λέει? Ποπο Σοφάκι μου...

Καλημερα γειτονισες!!!

εχω πολύ καιρό να μπω εδω!!!

ελπίζω να ειστε όλες καλά!!!

εγω εδω τρεχω και δε φτανω με τον ανταρτη μου...η γκρινια εχει υποχωρησει αρκετα αλλά ειναι απαιτητικός...ασχολουμαι μονο μαζι του!!

δουλειές του σπιτιού?

ούτε για αστείο!!!

θα μας κλείσει το υγειονομικό!!!

ηρθε η μαμα μου αυτη την εβδομαδα και προσπαθω να το σουλουπώσω!!!

χρονιζει αυριο ο μικρος και την Κυριακη εχουμε διπλό πάρτυ μια και στις 13 ηταν τα γενεθλια της Βαλ!

τις τουρτες αγκαρεψα την αδερφη μου να τις φτιαξει!!!

εγω θα αναλαβω τα φαγητά!

η Βαλέρια σχολείο....κλασικά....το καλοβολο παιδάκι μου!!!

τους δινει η δασκαλα και εργασιες για ΣΚ!

τεμπέλα και αφηρημένη η δικιά μου....δε τη διορθωνω....την αφηνω να τα κανει όπως νομιζει...ας τη διορθωσει η δασκάλα...

και εμνα οι γονεις μου δε με διαβασαν ποτέ...μονο ένα τσεκαρισμα στο τέλος της μερας καμιά φορά....

κατα τα άλλα λίγο αγχωμενη ειμαι γιατι ο αντρας μου ξεκιναει να ανοιξει γραφειο μονος του...φευγει απο εκει πυο δουλευε 20 χρονια!

θα ζοριστουμε λιγο στην αρχη αλλά πιστευω καλά θα παέι....έχει καλό όνομα και ειναι και καλός στη δουλειά του!!!

στειλτε λιγη θετικη ενεργεια!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι!

Νεκταρίτσα είχατε απεργία σήμερα?

Φέτος θα γίνουν πολλές κινητοποιήσεις όπως φαίνεται ε?

Δεν πειράζει, να ξεσηκωθούμε λιγάκι γιατί πάμε κατά διαόλου!

Έχεις δίκιο με τη δασκάλα, θα μπορούσε να τον δικαιολογήσει έστω σαν καινούριο παιδάκι στο σχολείο που του βγαίνει ίσως ο ενθουσιασμός για τους καινούριους φίλους, σιγά σιγά θα τα βάλουν σε πρόγραμμα πιστεύω, για τα άλλα παιδάκια τα πιο ζωηρά τι θα λέει δηλαδή? Αυτή μωρέ έχει την εμπειρία απλά δεν έχει την υπομονή όπως φαίνεται.. Βέβαια μην το έχεις παράξενο να βλέπει ο Γιώργος τα άλλα παιδιά και να παίρνει ιδέες για τρέλες! Ο δικός μου το παθαίνει σίγουρα αυτό μόλις δει παιδάκια! Απλά εμένα περισσότερο δίνει τις ιδέες για τις τρέλες παρά αντιγραφει από τους άλλους, χαχα!

Μη στρεσάρεσαι ρε συ γιατί δε σου κάνει καλό, εσύ προσπαθείς και κάνεις το καλύτερο που μπορέις, τώρα αν τα παιδιά στην τάξη σου δεν το έχουν και τόσο τι άλλο να κάνεις? Καλά γα την Αριάδνη τι να σχολιάσω..ξέρω από δύσκολα παιδιά! Σε φέρνουν στα όρια σου πολλές φορές μέσα στη μέρα απλά προσπαθείς να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να θυμάσαι ότι είναι το μωράκι σου όπως και να είναι και Ότι Κι Αν Κάνει και θέλεις το καλύτερο γι' αυτό και προσπαθείς κυρίως να μη χτυπήσει!

Ω ναι θα ξαναέρθουν τέλος Οκτώβρη γιατί έχουν γάμο, γεννάει και η συνυφάδα μου μέχρι 15 Νοέμβρη, ε δεν θα κάνουμε και γιορτές μαζί, Χριστούγεννα έρχονται σε δύο μήνες..!!

Άσε με το σκέφτομαι και ξενερώνω από τώρα..6 μήνες το χρόνο δεν είναι πολύ να μένουν μαζί μας...είναι???

Σοφάκι να χαίρεσαι τα αστέρια σου!! Να τα εκατοστήσουν και να έχουν πάντα χαρές!! Ποιος προλαβαίνει δουλειές και σπίτι στην εντέλεια με δύο παιδιά καλέ? Δεν είσαι μόνη σου πάντως! όλη μέρα μαζεύω ψιχουλάκια, παιχνίδια, συρτάρια που έχει αδειάσει η μικρή..δε σταματάω καθόλου και πάλι το σπίτι χάλια μου φαίνεται!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημερα γειτονισες!!!

εγω εδω τρεχω και δε φτανω με τον ανταρτη μου...η γκρινια εχει υποχωρησει αρκετα αλλά ειναι απαιτητικός...ασχολουμαι μονο μαζι του!!

δουλειές του σπιτιού?

ούτε για αστείο!!!

χρονιζει αυριο ο μικρος και την Κυριακη εχουμε διπλό πάρτυ μια και στις 13 ηταν τα γενεθλια της Βαλ!

τεμπέλα και αφηρημένη η δικιά μου....δε τη διορθωνω....την αφηνω να τα κανει όπως νομιζει...ας τη διορθωσει η δασκάλα...

και εμνα οι γονεις μου δε με διαβασαν ποτέ...μονο ένα τσεκαρισμα στο τέλος της μερας καμιά φορά....

κατα τα άλλα λίγο αγχωμενη ειμαι γιατι ο αντρας μου ξεκιναει να ανοιξει γραφειο μονος του...φευγει απο εκει πυο δουλευε 20 χρονια!

θα ζοριστουμε λιγο στην αρχη αλλά πιστευω καλά θα παέι....έχει καλό όνομα και ειναι και καλός στη δουλειά του!!!

Στέλνω όση θετική ενέργεια μου έχει απομείνει Σοφάκι! Εύχομαι όλα να σας πάνε καλά κι αφού έχει καλό όνομα κι είναι και καλός στη δουλειά του όλα καλά θα σας πάνε!

Με τον μπέμπη υπομονή κι εμείς όπως βλέπεις εδώ γνωρίζουμε από ζόρικα 2α παιδάκια! Κάποιες γνωρίζουν από ζόρικα πρώτα... κάθε μπαξές πάντως έχει κι από ένα ζόρικο απ΄ότι έχω καταλάβει!:tongue: Να είναι γερός να σε παιδεύει και να τα χιλιάσει το μανάρι σου! Με τις ασκήσεις της Βαλέριας δηλώνω ότι δεν κατάλαβα Χριστό... και ακόμα κι αν κατάλαβα κάνω ότι δεν κατάλαβα! :lol:

Τέλος σχετικά με το σπίτι... κι εδώ μία από τα ίδια, το χάος αμτιμπετωπίζω κάθε βράδυ! Κουζίνα, μαγείρεμα και μάζεμα ακόμα κι αν πρέπει να πέσω κάτω από τη κούραση της ημέρας... Όσο μπορώ καλύτερα όχι γιατί είμαι νοικοκυρά... αλλά γιατί δεν θέλω να έχω ΚΑΜΙΑ άλλη υποχρέωση απέναντι στη μάνα μου... που ξέρετε τα θέματα που έχω μαζί της... Το Σάββατο βάζουμε μπροστά και κάνουμε μια γενική με τον άντρα μου και σε 2-3 ώρες πάλι το ίδιο χάος βρίσκεται μπροστά μας.

Καλά να περάσετε στο πάρτι σας!!! Και πάλι να τα χαίρεσαι τα κουκλιά σου!

Καλό μεσημέρι!

Έχεις δίκιο με τη δασκάλα, θα μπορούσε να τον δικαιολογήσει έστω σαν καινούριο παιδάκι στο σχολείο που του βγαίνει ίσως ο ενθουσιασμός για τους καινούριους φίλους, σιγά σιγά θα τα βάλουν σε πρόγραμμα πιστεύω, για τα άλλα παιδάκια τα πιο ζωηρά τι θα λέει δηλαδή? Αυτή μωρέ έχει την εμπειρία απλά δεν έχει την υπομονή όπως φαίνεται.. Βέβαια μην το έχεις παράξενο να βλέπει ο Γιώργος τα άλλα παιδιά και να παίρνει ιδέες για τρέλες! Ο δικός μου το παθαίνει σίγουρα αυτό μόλις δει παιδάκια! Απλά εμένα περισσότερο δίνει τις ιδέες για τις τρέλες παρά αντιγραφει από τους άλλους, χαχα!

Μη στρεσάρεσαι ρε συ γιατί δε σου κάνει καλό, εσύ προσπαθείς και κάνεις το καλύτερο που μπορέις, τώρα αν τα παιδιά στην τάξη σου δεν το έχουν και τόσο τι άλλο να κάνεις? Καλά γα την Αριάδνη τι να σχολιάσω..ξέρω από δύσκολα παιδιά! Σε φέρνουν στα όρια σου πολλές φορές μέσα στη μέρα απλά προσπαθείς να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να θυμάσαι ότι είναι το μωράκι σου όπως και να είναι και Ότι Κι Αν Κάνει και θέλεις το καλύτερο γι' αυτό και προσπαθείς κυρίως να μη χτυπήσει!

Ω ναι θα ξαναέρθουν τέλος Οκτώβρη γιατί έχουν γάμο, γεννάει και η συνυφάδα μου μέχρι 15 Νοέμβρη, ε δεν θα κάνουμε και γιορτές μαζί, Χριστούγεννα έρχονται σε δύο μήνες..!!

Άσε με το σκέφτομαι και ξενερώνω από τώρα..6 μήνες το χρόνο δεν είναι πολύ να μένουν μαζί μας...είναι???

Σοφάκι να χαίρεσαι τα αστέρια σου!! Να τα εκατοστήσουν και να έχουν πάντα χαρές!! Ποιος προλαβαίνει δουλειές και σπίτι στην εντέλεια με δύο παιδιά καλέ? Δεν είσαι μόνη σου πάντως! όλη μέρα μαζεύω ψιχουλάκια, παιχνίδια, συρτάρια που έχει αδειάσει η μικρή..δε σταματάω καθόλου και πάλι το σπίτι χάλια μου φαίνεται!

Έτσι όπως το λες... ναι όντως το μισό χρόνο σπίτι σας τη βγάζουν... Τουλάχιστον τώρα που θα γεννήσει κι η συνυφάδα σου θα έχουν και το άλλο το εγγόνι και θα τους μοιράζεστε θέλω να πιστεύω...

Απεργία 48ωρη ΓΕΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ... αλλά δεν νομίζω να ακολουθήσουν πολλές κινητοποιήσεις. Ήδη ξεπουλήθηκε η απεργία του κλάδου μας... Με τις απεργίες του Σεπτέμβρη εγώ μόνο έχασα 220 ευρώ... Δεν υπάρχει διάρκεια, συντονισμός και παλμός. Νιώθω ότι είναι πλέον μάταιο όλο αυτό κι απεργώ μόνο για να νιώθω καλά με τη συνείδησή μου...

Το στρες που λες Σοφάκι είναι μέρος της ζωής μου από όταν γεννήθηκα, πολύ αγχώδης από παιδάκι... δυστυχώς! Με στεναχωρεί να θέλω να κάνω πράγματα με αυτά τα παιδιά και να μην έχουν όρεξη για τίποτα. Θα κανονίσω καμιά συνάντηση με τους γονείς μπας και βγάλουμε καμιά άκρη.

Καλημερα γειτονισες!!!

δουλειές του σπιτιού?

ούτε για αστείο!!!

Καλησπερα!

Θα αρχίσω απο τα ευχάριστα!να τα χιλιοχρονισει ο κουκλος σας Σοφάκι!Να ειναι πάντα γερός ,δυνατός και σκανταλίαρης γιατι ετσι πρεπει να ειναι!Να τον καμαρωνετε πάντα!Καλε με το μαναρι σου έχουμε Ίδια μέρα γενέθλια και στο υπογραφών πως το Ζυγακι σου θα ειναι το καλύτερο παιδι!:-D

Για τον σύζυγο στέλνω οχι λιγη αλλά πολυ θετική ενέργεια και να ξέρεις πως στις δύσκολες μέρες που ζούμε μόνο οι καλοί στην δουλειά τους επιβιώνουν και επειδή ειναι καλός δεν έχει να φοβάται τιποτα απολύτος...άλλωστε τοσες ωρες δουλεύει ο άνθρωπος για αλλους ηρθε ο καιρός να το κάνει για εκείνον και για την οικογενειά του!ΜΠραβο του!Ολα δεξιά θα έρθουν!ΓΙα τις εργασιες τις Βαλεριες το θεωρω υπερβολή...πες τους στο παιδικο πως ειναι 4 χρονων και τα ΣΚ πρεπει να τα περνάει ξεγνοιαστα με τους γονείς της ,με παιχνίδια και χαρές...έχει χρονια σχολείου μπροστα της για πολλες εργασιες!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλό μεσημέρι!

Σοφάκι πες τα πεθερικά σου πως η αλλη νύφη τους έχει πιο πολυ ανάγκη...να πάνε εκει να περάσουν το 2μηνο και να σας αφήσουν στην ησυχία σας!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Έτσι όπως το λες... ναι όντως το μισό χρόνο σπίτι σας τη βγάζουν... Τουλάχιστον τώρα που θα γεννήσει κι η συνυφάδα σου θα έχουν και το άλλο το εγγόνι και θα τους μοιράζεστε θέλω να πιστεύω...

Απεργία 48ωρη ΓΕΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ... αλλά δεν νομίζω να ακολουθήσουν πολλές κινητοποιήσεις. Ήδη ξεπουλήθηκε η απεργία του κλάδου μας... Με τις απεργίες του Σεπτέμβρη εγώ μόνο έχασα 220 ευρώ... Δεν υπάρχει διάρκεια, συντονισμός και παλμός. Νιώθω ότι είναι πλέον μάταιο όλο αυτό κι απεργώ μόνο για να νιώθω καλά με τη συνείδησή μου...

Το στρες που λες Σοφάκι είναι μέρος της ζωής μου από όταν γεννήθηκα, πολύ αγχώδης από παιδάκι... δυστυχώς! Με στεναχωρεί να θέλω να κάνω πράγματα με αυτά τα παιδιά και να μην έχουν όρεξη για τίποτα. Θα κανονίσω καμιά συνάντηση με τους γονείς μπας και βγάλουμε καμιά άκρη.

Κυρά δασκάλα εσυ να αφήσεις το αγχος στην μπάντα και να κοιτάς να χαμογέλασε όσο περισσότερο μπορείς δεν θα μας ρίξουν τωρα οι δυσκολίες...κι αν δεν θελουν οι πιτσιρικάδες να κάνουν πραγματα εσυ είμαι σιγουρη πως θα βρεις τον τροπο να τους καταφέρεις...μακ΄αρι να πέσουν σε καμία δασκάλα σαν και σένα αργότερα!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα!

Τι κάνετε κορίτσια?

Ουφ εγώ με λίγο πονοκέφαλο από χτες..ήπια ντεπόν, ελπίζω να περάσει!

Νεκταρίτσα τι είπετε στη συνάντηση προχτές?

Έκανες καμία νύξη στη δασκάλα του μικρού?

Εμείς πάμε το απόγευμα να μας μιλήσουν να δούμε τι γίνεται με το θέμα της δικιά μας δασκάλας, θα έρθει ή θα περάσει η χρονιά και ακόμα θα την περιμένουμε?

Καλά η συνυφάδα μου έχει φρικάρει επίσης..Έχει κανονίσει να μείνει μαζί της η μαμά της όταν γεννήσει άρα δε νομίζω να πάνε όλοι μαζί εκεί! μετά λέει δεν θα μπορούνε να πηγαινοέρχονται γιατί μπορεί να κουβαλάνε ιώσεις στο μωρό από το Γιάννη που θα πηγαίνει σχολείο.. έχει και ένα θεματάκι με τις αρρώστιες, καλά κάνει δηλαδή αλλά εγώ θα την πληρώσω πάλι...εγώ τους είχα εδώ πάντως όταν γέννησα και τα δυο, αυτή ξέρει και μιλάει και βρίσκει δικαιολογίες και τη γλιτώνει, εγώ που είμαι πιο χαμηλών τόνων την πίνω..

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Και εμείς έχουμε συνάντηση σήμερα και τρέμω τι θα ακούσω χαχαχα!

Τελευταία μέρα αύριο στη δουλειά και η κούραση μου δεν περιγράφεται...λες και έχουν μαζευτεί όλα επάνω μου...όλα καλα λέω μέσα μου και προχωρώ!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Μέσα στην ¨τουρλα¨ του Σαββάτου με τον Δ αποφασίσαμε να δούμε πιο θετικά το θέμα

¨Δευτερο παιδϊ¨ άλλο άγχος απο εκεί...θα έρθει...δεν θα έρθει...και αν έρθει θα ειναι τα πράγματα όπως τα υπολογίζουμε....τσπ σκέψεις πολλές άλλωστε ευχάριστες και αισιόδοξες...άλλωτε όχι...θα έπρεπε να είμαι γενικά χαρούμενη και εγω έχω μια ψυχολογία στα ταρταρα...εχθές έκλαιγα σαν μικρό παιδι και είχα και τα γενέθλια μου...δεν ξέρω πραγματικά τι μου συμβαίνει...ευτυχώς μου έφτιαξαν την διάθεση ο άντρας μου και τα αδέρφια μου που μου έκαναν μίνι παρτάκι με τούρτα...πραγματικά μου έρχεται να αυτοχαστουκιθω για συνέλθω...ελπίζω να μην σας μαύρισα αλλά τα είπα και ξεθυμανα!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα!!! Τι όμορφος καιρός είναι αυτός σήμερα; Ζέστη κιόλας, λες κι είναι καλοκαιράκι μοιάζει! Στο τρέξιμο αυτές τις μέρες εμείς. Όλη μέρα δεν κάθομαι και δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι για εμένα παρά λίγα λεπτά κι όχι κάθε μέρα να χαζέψω λίγο ειδήσεις στο νετ ή λίγο στο φέις. Κατά τα άλλα δεν προλαβαίνω, δεν μου φτάνει το 24ωρο... Το περίμενα ότι φέτος θα είναι ζόρικα και με το δικό μου το σχολείο που θέλει και πολλές ώρες προετοιμασίας στο σπίτι και επειδή θα άρχιζε ο Γιώργος σχολείο αλλά τόσο πολύ δεν το φανταζόμουν! Χθες μιλούσα με μια μαμά σε ένα τραπέζι που έκαναν κάτι συνάδελφοι του Άρη και μου περιέγραφε το ίδιο ακριβώς τρέξιμο με δύο παιδιά 7 και 6 ετών. Και η ίδια δεν εργάζεται κιόλας! Οπότε φαντάζομαι ότι όταν πάνε και σχολειά και θα έχουν και διαβάσματα και δραστηριότητες θα είναι πιο ζόρικα τα πράγματα!

Νεκταρίτσα τι είπετε στη συνάντηση προχτές?

Έκανες καμία νύξη στη δασκάλα του μικρού?

Εμείς πάμε το απόγευμα να μας μιλήσουν να δούμε τι γίνεται με το θέμα της δικιά μας δασκάλας, θα έρθει ή θα περάσει η χρονιά και ακόμα θα την περιμένουμε?

Καλά η συνυφάδα μου έχει φρικάρει επίσης..Έχει κανονίσει να μείνει μαζί της η μαμά της όταν γεννήσει άρα δε νομίζω να πάνε όλοι μαζί εκεί! μετά λέει δεν θα μπορούνε να πηγαινοέρχονται γιατί μπορεί να κουβαλάνε ιώσεις στο μωρό από το Γιάννη που θα πηγαίνει σχολείο.. έχει και ένα θεματάκι με τις αρρώστιες, καλά κάνει δηλαδή αλλά εγώ θα την πληρώσω πάλι...εγώ τους είχα εδώ πάντως όταν γέννησα και τα δυο, αυτή ξέρει και μιλάει και βρίσκει δικαιολογίες και τη γλιτώνει, εγώ που είμαι πιο χαμηλών τόνων την πίνω..

Σοφάκι στη συνάντηση είπαν οι δασκάλες πράγματα σχετικά με το γνωστικό κομμάτι τα οποία τα ήξερα... Και μας έδωσαν και τη γνωστή λίστα με τα πράγματα η οποία ήταν ένα μακροσκελέστατο κατεβατό με πράγματα τα οποία και πήραμε χθες και μας κόστισαν γύρω στα 60 ευρώ!!! Ήθελαν βλέπετε και συγκεκριμένες μάρκες! Χώρια που θέλουν και 10 ευρώ για έξοδα λειτουργικά λέει... πάλι για αγορές υλικού. Η μανούλα που μιλούσαμε χθες μου είπε ότι συνήθως ξαναζητάνε πράγματα με λίστες κατά τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, χώρια τυχόν στολές σε περίπτωση σχολικών γιορτών. Ο κούκος αηδόνι πάει το προνήπιο.

Σχετικά με το παιδί είπαμε λίγα πράγματα, κατάλαβα ότι είναι υπερβολική, μίλησα με μια συνάδελφό μου που είναι γειτόνισσες και έκαναν και παρέα και κατάλαβα ότι δεν πρέπει να σκάω καθόλου γιατί είναι υπερβολική. Θέματα επιθετικότητας της είπα αν υπάρξουν (γιατί και τα άλλα παιδάκια δεν είναι λουλουδάκια και χτυπάνε και ίσως να ξεπατικώνει κι ο δικός μου) να με ενημερώσει άμεσα. Μου είπε ότι δεν έχει τέτοιο θέμα με το Γιώργο και ησύχασα. Από εκεί κι έπειτα επειδή έχω διδαχθεί και παιδαγωγική και ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο, ξέρω ότι θα πέσει στην παγίδα της αυτοεκπληρούμενης προφητείας και θα της είναι ζωηρός, διαπίστωσα ότι δεν σφίγγει λουριά οπότε και δίκαια θα ξεφύγει σε κάποια θέματα ο μικρός π.χ. στο να σηκώνεται, της εξήγησα ότι στο σπίτι δεν άφησα ποτέ περιθώρια και είμαι απόλυτη όταν πρέπει να είμαι και το ίδιο να κάνει κι αυτή.

Μάλιστα μίλησα και με τη γειτόνισσα συνάδελφό μου και μου είπε ότι τα παιδιά της νηπιαγωγού μας όταν ήταν μικρά (γιατί τώρα σπουδάζουν) ήταν όχι απλά ζωηρά... ο Θεός να σε φυλάει λέει και μάλιστα είχε και τύψεις που "ανάγκαζε" την κόρη της να κάνει παρέα με την κόρη της νηπιαγωγού που όποτε βρίσκονταν μαζί την έκανε να μαρτυράει με την προσωπικότητα που είχε! Και θα μου πει εμένα ζωηρό το αγγελουδάκι μου επειδή σηκώνεται και δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στο σχολικό κλίμα, από την πρώτη μέρα όπως θα περίμενε φαίνεται!!! Ρε άστα διάλα κι είχα σκάσει κι εγώ η χαζή!

Μέσα στην ¨τουρλα¨ του Σαββάτου με τον Δ αποφασίσαμε να δούμε πιο θετικά το θέμα

¨Δευτερο παιδϊ¨ άλλο άγχος απο εκεί...θα έρθει...δεν θα έρθει...και αν έρθει θα ειναι τα πράγματα όπως τα υπολογίζουμε....τσπ σκέψεις πολλές άλλωστε ευχάριστες και αισιόδοξες...άλλωτε όχι...θα έπρεπε να είμαι γενικά χαρούμενη και εγω έχω μια ψυχολογία στα ταρταρα...εχθές έκλαιγα σαν μικρό παιδι και είχα και τα γενέθλια μου...δεν ξέρω πραγματικά τι μου συμβαίνει...ευτυχώς μου έφτιαξαν την διάθεση ο άντρας μου και τα αδέρφια μου που μου έκαναν μίνι παρτάκι με τούρτα...πραγματικά μου έρχεται να αυτοχαστουκιθω για συνέλθω...ελπίζω να μην σας μαύρισα αλλά τα είπα και ξεθυμανα!

Κουκλί αυτά είναι μες στο πρόγραμμα όταν παίρνεις μια τόσο σημαντική απόφαση όπως η απόκτηση ενός ακόμα παιδιού! Και σκέψεις και άγχος και εφιάλτες (τα θυμάμαι κι εγώ...) αλλά όλα μα όλα θα πάνε καλά και θα είναι και τέλεια!!! Θα με θυμηθείς εσύ μετά! :tongue: Εύχομαι να έρθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα που να μην βασανιστείς και πολύ καιρό με άγχος! ;)

Κουκλί είμαι 99% σίγουρη ότι σου ευχήθηκα στο φέις αλλά μετά δεν βρήκα το ποστ μου... και μπήκα σε αμφιβολίες μήπως και το έγραψα αλλά δεν το έστειλα από λάθος! Αν δεν σου ευχήθηκα στο εύχομαι εδώ, πολύχρονη κι ευτυχισμένη, να σε χαίρονται και να τους χαίρεσαι και το μωράκι που ποθείτε σύντομα να έρθει στην αγκαλιά σας!!! :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...