Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Winnie7 είπε:

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι  οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα. 
      Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 
      Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ. 

Κρίμα, σου παίρνουν το χαλί κάτω από τα πόδια κάτι τέτοια. Σου εύχομαι το 25 να είναι το τυχερό σου, όπως και όλες μας. Αν έχεις ιστορικό αποβολών και πληροίς τις προϋποθέσεις για προεμφυτευτικό να το κάνεις. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι ισχύει για να περάσεις επιτροπή γιατί έχω ακούσει διάφορα, εμένα μου είχε πει ο γιατρός μου πως θέλω τουλάχιστον δυο αποβολές ή 3 αποτυχημένες εμβρυομεταφορες ή αποδεδειγμένα σοβαρό κληρονομικό νόσημα όπως η μεσογειακή αναιμία. Και κάποιους συναδέλφους σε εργαστήρια που ρώτησα κάτι ανάλογο μου είπαν. Αν μπορείς να το κάνεις να αποκλείσεις αυτό το ενδεχόμενο. Το κόστος είναι ένα θέμα αλλά όπως και όλα τα άλλα αφού μπήκαμε στο χώρο ας χορέψουμε. 
      Σίγουρα με ελεγμένη βλαστοκύστη έχεις καλύτερες πιθανότητες ωστόσο η κύηση είναι ένα εντελώς νέο κεφάλαιο. Αν θυμάμαι καλά ήταν η 5η σου εμβρυομεταφορά; Σίγουρα κάτι παίζει. Έχεις ελέγξει το περιβάλλον την μήτρας; 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ντινάκι σ' ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ να χαίρεσαι το αγόρι σου!!

Ότι ποθείς κι εσύ να το αποκτήσεις εύχομαι!

Νεκταρίτσα να είσαι καλά κοριτσάκι μου! Αυτό με το πιρούνι το είχα απορία κι εγώ, όταν του βάλω αυγό δηλαδή για πρωινό να μην του βάλω και πιρούνι μαζί! Δεν το περίμενα βέβαια να το φοβόντουσαν απλά έλεγα μήπως τους έδιναν εκεί. Θα ρωτήσω κι εγώ όταν ξαναπάμε. Τι του βάζεις για πρωινό πλάκα πλάκα? μας λένε αυγό σφιχτό που δεν ξέρω αν θα το προτιμάει ρε γμτ γιατί το έχει μάθει μελάτο με ψωμάκι. Μετά τοστ με τυρί-γαλοπούλα, κάποιο σπιτικό κέικ, μας γράφουν κάποιες ιδέες απλά ο δικός μου δε δοκιμάζει εύκολα. Μας λένε όλα τα τυριά, παξιμάδι, κουλούρι, πιτάκια, σπιτικά κατά προτίμηση για να μην έχουν συντηρητικά, γενικά υποστηρίζουν την υγιεινή διατροφή αρκετά.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειχατε και μικρο ατυχηματακι πανω στο παιχνιδι ε; περαστικα! Καλε γιορταζει η Αριαδνη σημερα; πολυχρονο να ειναι το κοριτσακι σου Νεκταριτσα! Του χρονου θα παει προνηπιο κι αυτη ε; μεγαλωσε πολυ κι εμεις το εχουμε για.μικρο!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα!

Ο μικρός έφυγε με το μπαμπά του για σχολείο με πολύ χαρά!Εχθες για πρώτη φορά είχε μια μικρό γκρίνια και επειδή εβηξε και λίγο όταν τον πήγε ο Δ στο παιδικό πήρα τηλ την υπεύθυνη και της είπα να έχει το νου της...με πήρε αργότερα και μου είπε ότι όλα ειναι καλά απλά έχει λίγο βήχας...πήγα Νεκ στο φαρμακείο να βρω το φυτικό σιρόπι της brennett αλλά δεν το είχε και πήρα ένα άλλο πάλι φυτικό για παιδιά...πέρα απο μία φορά δεν ξανάεβηξε..και σήμερα καθόλου...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκταρίτσα να είσαι καλά κοριτσάκι μου! Αυτό με το πιρούνι το είχα απορία κι εγώ, όταν του βάλω αυγό δηλαδή για πρωινό να μην του βάλω και πιρούνι μαζί! Δεν το περίμενα βέβαια να το φοβόντουσαν απλά έλεγα μήπως τους έδιναν εκεί. Θα ρωτήσω κι εγώ όταν ξαναπάμε. Τι του βάζεις για πρωινό πλάκα πλάκα? μας λένε αυγό σφιχτό που δεν ξέρω αν θα το προτιμάει ρε γμτ γιατί το έχει μάθει μελάτο με ψωμάκι. Μετά τοστ με τυρί-γαλοπούλα, κάποιο σπιτικό κέικ, μας γράφουν κάποιες ιδέες απλά ο δικός μου δε δοκιμάζει εύκολα. Μας λένε όλα τα τυριά, παξιμάδι, κουλούρι, πιτάκια, σπιτικά κατά προτίμηση για να μην έχουν συντηρητικά, γενικά υποστηρίζουν την υγιεινή διατροφή αρκετά.

Λοιπόν Σοφάκι! Στο Γιωργί έχω κόψει τη γλουτένη και τη ζάχαρη και έχω περιορίσει στο ελάχιστο το άμυλο. Κατά συνέπεια παίρνει μαζί του φρούτα, σπιτικά παξιμαδάκια (αλεύρι αμυγδάλου) μαζί με τυράκι ή μαζί με χαλβά με μέλι ή του βάζω σε μια θηκούλα για σάλτσες που έχω πάρει από μαγαζί με είδη συσκευασίας φυστικοβούτυρο με μέλι ή ταχίνι με μέλι και κακάο και βουτάει εκεί τα παξιμαδάκια του, κέικ, τυρόψωμο. Αυτά έχω βάλει μέχρι τώρα. Έχω σκοπό να του βάζω και το παξιμαδάκι με αυγό σε κομμάτια, ρυζογκοφρέτα με τυράκι, έχω κάνει σπιτικό ζαμπόν και θα του βάζω μαζί με τυράκι και παξιμαδάκι και κάνω και μια ομελετίτσα με αυγά, σταφίδες, κράνμπερις και φυστικοβούτυρο και λίγο μέλι που την τρώει καμιά φορά το απόγευμα και θα του τη βάζω αντί για απόγευμα στο σχολείο για σνακ. Από εκεί κι έπειτα ψάχνομαι για αλμυρές γεύσεις. Θα του κάνω και σπιτική πίτσα το Σκ με κοτόπουλο, ντομάτα, τυρί να δω πώς θα βγει κι αν είναι καλή θα του κάνω και τέτοια. Από εκεί κι έπειτα καμιά φορά με αλεύρι χωρίς γλουτένη θα του κάνω τίποτα πιτάκια με σπανάκι και τυρί. Ένα άλλο σνακ που του αρέσει αλλά δεν ξέρω πώς θα διατηρείται... είναι μήλο σε φέτες όπου το βουτάει σε φυστικοβούτυρο με μέλι... αλλά δεν θέλω να του κόβω το μήλο γιατί θα χάνει τις βιταμίνες του και θα μαυρίζει... σκέφτηκα να δοκιμάσω να το τρίψω με λίγο λεμόνι και να το τυλίξω καλά με αλουμινόχαρτο. Να δω πότε θα την κάνω τη δοκιμή. Σήμερα λόγω της απεργίας κατέβηκα στα μαγαζιά και πήρα ένα θερμόμετρο ζαχαροπλαστικής για να φτιάχνω και παστέλια με σουσάμι, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. Να δούμε αν θα έχει απήχηση... Σου έδωσα καμιά ιδέα?? 6-7 ιδέες να έχεις να αλλάζεις κυκλικά το μενού, δεν χρειάζονται περισσότερα. ;)

Ειχατε και μικρο ατυχηματακι πανω στο παιχνιδι ε; περαστικα! Καλε γιορταζει η Αριαδνη σημερα; πολυχρονο να ειναι το κοριτσακι σου Νεκταριτσα! Του χρονου θα παει προνηπιο κι αυτη ε; μεγαλωσε πολυ κι εμεις το εχουμε για.μικρο!!

Ναι γιόρταζε χθες το κορίτσι μου!! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου Σοφάκι μου κι εύχομαι τα καλύτερα και για εσάς και τα παιδάκια σας!!! Του χρόνου κι αυτή προνήπιο ναι! Μεγάλο κορίτσι είναι πια! Σε 1,5 μήνα θα γίνουμε 3 χρονών!

Καλημέρα!

Ο μικρός έφυγε με το μπαμπά του για σχολείο με πολύ χαρά!Εχθες για πρώτη φορά είχε μια μικρό γκρίνια και επειδή εβηξε και λίγο όταν τον πήγε ο Δ στο παιδικό πήρα τηλ την υπεύθυνη και της είπα να έχει το νου της...με πήρε αργότερα και μου είπε ότι όλα ειναι καλά απλά έχει λίγο βήχας...πήγα Νεκ στο φαρμακείο να βρω το φυτικό σιρόπι της brennett αλλά δεν το είχε και πήρα ένα άλλο πάλι φυτικό για παιδιά...πέρα απο μία φορά δεν ξανάεβηξε..και σήμερα καθόλου...

Ντινάκι καθάριζε τη μυτούλα του προληπτικά το βράδυ με λίγο θαλασσόνερο! Μόνο καλό κάνει! Και όταν ξυπνάει το πρωί να πίνει λίγο νεράκι να καθαρίζει το λαιμουδάκι. Τίποτα δεν είναι, από την υγρασία και τον καιρό που αλλάζει είναι ο πρωινός βήχας. Να αερίζεις καλά το πρωί και να βγάζεις όσο βλέπεις ακόμα ήλιο έξω τα σκεπάσματα και το μαξιλάρι του.
Χρόνια πολλά στον κοριτσάκι σου Νεκ!Να ειναι γερό,δυνατό και πολύ πολύ χαρούμενο!
Ευχαριστώ Ντινάκι μου! Σου ανταπέδωσα τις ευχές και στο φέις!

Διαφημίσεις

Κραταω τις ιδεες Νεκ! Ειναι λιγο βαβουρα σιγουρα να τρωτε τα παντα χειροποιητα και οχι αγοραστα αλλα σιγουρα ειναι πιο υγιεινα ετσι! Φυστικοβουτυρο ειναι δυσκολο να φτιαξεις;

Ελευθεριτσα που χαθηκες εσυ καλε;

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ντινακι ισως κρυωσε λιγακι ο Λεωνιδακος, αν εχει λιγο βηχαλακι, κι εμεις πινουμε χαμομηλακια γιατι ειμαστε λιγο συναχωμενοι!

Αυριο θα παμε στο σχολειο να δουμε τι γινεται με το θεμα της καινουριας δασκαλας που περιμενουμε και στο τελος μπορει να μην ερθει καθολου! Ολη τη βδομαδα δεν κανανε μαθημα τα προνηπια.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Δύσκολα τα πράγματα στην πρωτοβάθμια Σοφάκι... κι εμείς έχουμε πολλές ελλείψεις αλλά δεν νομίζω να μείνετε χωρίς δασκάλα. Ίσως όμως να σας έρθει αργότερα, από Οκτώβρη στη χειρότερη περίπτωση...

Το φυστικοβούτυρο είναι εύκολο να γίνει. Εγώ παίρνω τα φιστίκια τις αραχίδες (αυτά με το κέλυφος που βγάζουν στα μνημόσυνα... ξου..ξου..ξου). Τα παίρνω ωμά, τα καθαρίζω από το έξω φλούδι (αφήνω το μέσα το καφέ) και τα απλώνω σε ένα ταψί. Τα ψήνω στους 200 για μερικά λεπτά να γίνουν κάπως σκούρα καφέ αλλά όχι να μαυρίσουν, μην καούν. Έπειτα τα βάζω στο μπλέντερ (με 2 λεπίδες, θέλει καλό χτύπημα) και αλέθω. Άλλοι βάζουν αλάτι, άλλοι ζάχαρη και λίγο λάδι στο χτύπημα. Αν βάλεις λίγο λάδι για να γίνουν πιο αλοιφή βάλε ηλιέλαιο γιατί με το ελαιόλαδο βαραίνει η μυρωδιά. Θα δοκιμάσω λάδι καρύδας την άλλη φορά να δω πώς θα βγει. Αλάτι το ζητάει λίγο, ζάχαρη δεν θα έβαζα αφού συνοδεύεται τέλεια με μέλι. Με τον ίδιο τρόπο κάνεις και αμυγδαλοβούτυρο με ασπρισμένα αμύγδαλα όμως. Έχει πολύ ασβέστιο το αμυγδαλοβούτυρο και το φιστικοβούτυρο πολλές βιταμίνες!

Τώρα που το θυμήθηκα υπάρχουν και ψημένα τέτοια φιστίκια. Πάλι με το κέλυφος είναι.. το πώς τα ψήνουν χωρίς να τα ξεφλουδίσουν δεν το ξέρω. Αν βιάζεσαι όμως και για να γλιτώσεις την ταλαιπωρία μπορείς να πάρεις τα ψημένα. Εγώ τα πήρα πρώτη φορά ωμά και έμαθα έτσι να τα κάνω... :tongue: Ωστόσο με τη δική μου διατροφή τους ξηρούς καρπούς τους τρώω ωμούς οπότε και τα παίρνω ωμά για να ξεκλέβω κι εγώ κανένα. Δεν έχουν και την καλύτερη γεύση ωμά αυτά βέβαια...

καλημέρααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

καλό χειμώνα! κλαψ, πώς άλλαξε έτσι ο καιρός, χθες είχαμε πάει στο εξοχικό να πάρουμε τα λοιπά πράγματα, βασικά γεμίσαμε 3 τσάντες με παιχνίδια!

εμείς σήμερα παρεούλα, το πρώτο κρυολόγημα της χρονιάς, είχε ένα μπούκωμα από σάββατο, χθες ξύπνησε βραχνοκόκκορας και σήμερα τον κράτησα σπίτι, τον άρχισα και την αγωγή την ομοιοπαθητική για ενίσχυση του ανοσοποιητικού, να δούμε πώς θα πάει και φέτος, και δεν κάθεται να του βάλω και θαλασσινό νερό! του έδωσα λίγο prospan χθες, είμαι ευχαριστημένη με το συγκεκριμένο σιρόπι, το παίρνουμε οικογενειακώς!

με το επίδομα τέκνου κάνατε κάτι, εμένα λεει θα το ετοιμάσει η λογίστρια, αλλά είναι μικροπράγματα, 160 ευρώ το χρόνο, δεν ξέρουμε τι να τα προωτοκάνουμε

θέλω να δω και με το επίδομα θέρμανσης τι θα γίνει, να αρχίσω πια κι εκείνα τα σεμινάρια για ενεργειακούς, ψάχνω απεγνωσμένα και δουλειά, ότι να ναι

αυτά τα νέα μας, ειδα κι ένα ωραίο όνειρο χθες βράδυ αλλά μάλλον όνειρο θα μείνει, και ξύπνησα με τη χαρά!

Διαφημίσεις

Γεια σου Ελεάνα! Καλό χειμώνα και σε εσάς και καλή χρονιά! Περαστικά σας κιόλας! Εμένα η μικρή έχει λίγες μυξούλες, εγώ τα βρογχικά μου πάλι και η μαμά μου την κόβω για λαρυγγίτιδα γιατί κι αυτή με βραχνή φωνή είναι, ίσα που ακούγεται. Είναι και περίεργη εποχή, το βράδυ στον ύπνο στην αρχή ζεσταίνεσαι, μετά κρυώνεις... κι ειδικά στα παιδιά δεν ξέρεις τι να βάλεις που δεν σκεπάζονται σαν κι εμάς. Άντε να κρυώσει για τα καλά ο καιρός που τουλάχιστον να ξέρουμε ότι θα τους βάλουμε τα μακρυμάνικα και θα είναι οκ.

Με το επίδομα κι εμείς ο λογιστής τα έβγαλε και το πήραμε, φυσικά και εξανεμίστηκε τέτοιο που είναι, χαμπάρι δεν το πήρα, μόνο μια φορά έβγαλα λεφτά από το λογαριασμό μου κι εκεί που περίμενα κάποιο υπόλοιπο μου βγήκε άλλο και το ψιλιάστηκα ότι είναι από εκεί.

Να σου ευχηθώ και καλή τύχη με το θέμα της δουλειάς και επίσης να σου βγει το όνειρο! Ποτέ δεν ξέρεις! Τελευταία διαβάζω πως ότι μελετάς σου έρχεται. Ας είμαστε όσο μπορούμε αισιόδοξοι λοιπόν μπας και μας έρθει τίποτα καλό στους δυσκολίες που περνάμε όλοι! Το έχω παρατηρήσει με τον άντρα μου που είναι λίγο του απατού του που λέμε εδώ στην Κρήτη και δεν αγχώνεται, ότι σε γενικές γραμμές τον ακολουθάει η τύχη κι η χαρά!

Εμείς εδώ καλά, εγώ πολλά άγχη και πολλές στεναχώριες... δόξα τω Θεώ καλά είμαστε κι έχουμε την υγεία μας αλλά είμαι άνθρωπος που επηρεάζομαι πολύ εύκολα με οτιδήποτε αρνητικό και πιέζομαι εύκολα, δεν ξέρω, ειλικρινά βομβαρδίζομαι τελευταία από άσχημες σκέψεις και στρες σε σημείο να νιώθω ότι δεν θα τη βγάλω τη χρονιά!

Μεθαύριο το απόγευμα έχουμε και συνάντηση με τη νηπιαγωγό την οποία θα την πάρει ο διάολος ειλικρινά σας μιλάω! Την καραμελίτσα την συνεχίζει στη μάνα μου και την εξελίσσει όσο περνάει ο καιρός χωρίς να γίνεται σαφής κάθε φορά τι εννοεί με τα "πολύ ζωηρός" και "πάρα πολύ ζωηρός". Από την άλλη από τις περιγραφές της ημέρας από το παιδί και από τη μάνα μου βλέπω πολλές αντιπαιδαγωγικές μεθόδους και πολλά φάουλ από μέρους της και στραβώνω τρελά!

Καλησπέρα!

Ελαιανα μου καλώς ήρθες και πάλι!ΑΥτη την ίωση την πέρασε ο Λ πριν μια εβδομάδα...δεν τον έστειλα σχολείο μέχρι να περάσει...με φωνή νταλικέρη ήταν και αυτός αλλά ευτυχώς πυρετός...την περασμένη εβδομάδα πήγαμε κανονικά και αυτή ξεκινήσαμε καλά!

Άγχος και εδώ πολύ απο μετά...μόλις παραιτήθηκα απο την δουλειά μου...απο την επόμενη εβδομάδα δηλώνω και εγω μόνο μαμά...καλό ή κακό θα δείξει...ειναι η πρώτη φορά που ρισκάρω σε τόσο δύσκολους καιρούς αλλά είμαι αισιόδοξη ...ελπίζω έτσι να μείνω...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Λοιπόν Νεκ να μας γράφεις ωραία πραγματάκια να φτιάχνουμε...να γεμίζει η μέρα...ξανά ξεκινάω και γυμναστήριο...εχθές κοιμήθηκα στις 2 απο το άγχος μου και ξύπνησα 4.15 για δουλειά...τι όνειρο είδες καλέ...και γιατί πρέπει να μείνει όνειρο...όλα μια ιδέα ειναι και τα καλά και τα άσχημα...ευτυχώς τις περισσότερες φορές όλα ειναι πιο εύκολα απο οτι τα έχουμε στο μυαλό μας...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Το επίδομα που έφτιαξε ο λογιστής σας ειναι το Α21 μάλλον...υπάρχει ένα ακόμα το οικογενειακό που το περνούν όσοι δεν το περνούν στο μισθό ή ειναι άνεργοι...κάπου στα 100 ευρώ ειναι αλλά γιατί να τους τα χαρίζετε?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...