Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελικά εσυ κορίτσι τι είδατε στον υπέρηχο; Συγγνώμη αν το έγραψες κάπου και δεν το είδα. Η εμφύτευση δεν σημαίνει αυτόματα τελειομηνη εγκυμοσύνη, ούτε το τέλειο έμβρυο σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν επιπλοκές. Εσυ είχες μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη;  

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι  οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα. 
      Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 
      Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να χαίρεστε και τη νεοφώτιστη Ανναΐδα, την κούκλα με το υπέροχο όνομα! Να είναι πάντα ευτυχισμένη!!! Βάλε και καμιά φώτο από τη βάφτιση ρε!!! Εκτός κι αν έχεις βάλει και δεν το αντιλήφθηκα! Μου έχει συμβεί πολλάκις... :oops:

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε? Χαθήκαμε τελείως μου φαίνεται, για μπαίνετε που και που να γράφετε κανένα νέο! Σήμερα αρχίσαμε σχολείο, πήγε ο Γιάννης, κάνανε αγιασμό και από αύριο θα μένουνε λίγες ώρες, του άρεσε πολύ σήμερα, ελπίζω να συνεχίσει έτσι ορεξάτος! Νεκταρίτσα καλή αρχή και σε εσάς, ξεκίνησε και ο Γιώργος, κι εσύ καινούρια σχολική χρονιά! Για πες εντυπώσεις!

Κατά τ' άλλα καλά, εδώ κυνηγάω τη μικρη που έχει παραζωηρέψει, ανεβαίνει, κατεβαίνει όλη μέρα σε καναπέδες, κρεβάτια και δε μπορώ να την αφήσω στιγμή μόνη, τρέχει σε κατηφόρες, πάει σε σκάλες, Γιάννης νούμερο 2 θα μου βγει ετούτη που την είχα για ήσυχη μέχρι πριν να περπατήσει! Τώρα θα βγάλει τα απωθημένα της μάλλον που ήταν ήσυχο όταν ήταν μωρό! Έκανε το απόγευμα αλογάκι, σε εκείνα τα πλαστικά που ακουμπάνε στο πάτωμα και έκανε τόσο δυνατά που το γύρισε τούμπα, ευτυχώς ήμουν δίπλα και την έπιασα στον αέρα σχεδόν!

Με το φαγητο έχουμε μέγα θέμα με το Γιάννη που τρώει τα υπόλοιπα γεύματα αλλά άμα του πεις να κάτσει για μεσημεριανό αλλάζει τρία χρώματα, Νεκταρίτσα έκανες καμία πρόοδο με το Γιώργο εσύ?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε? Χαθήκαμε τελείως μου φαίνεται, για μπαίνετε που και που να γράφετε κανένα νέο! Σήμερα αρχίσαμε σχολείο, πήγε ο Γιάννης, κάνανε αγιασμό και από αύριο θα μένουνε λίγες ώρες, του άρεσε πολύ σήμερα, ελπίζω να συνεχίσει έτσι ορεξάτος! Νεκταρίτσα καλή αρχή και σε εσάς, ξεκίνησε και ο Γιώργος, κι εσύ καινούρια σχολική χρονιά! Για πες εντυπώσεις!

Κατά τ' άλλα καλά, εδώ κυνηγάω τη μικρη που έχει παραζωηρέψει, ανεβαίνει, κατεβαίνει όλη μέρα σε καναπέδες, κρεβάτια και δε μπορώ να την αφήσω στιγμή μόνη, τρέχει σε κατηφόρες, πάει σε σκάλες, Γιάννης νούμερο 2 θα μου βγει ετούτη που την είχα για ήσυχη μέχρι πριν να περπατήσει! Τώρα θα βγάλει τα απωθημένα της μάλλον που ήταν ήσυχο όταν ήταν μωρό! Έκανε το απόγευμα αλογάκι, σε εκείνα τα πλαστικά που ακουμπάνε στο πάτωμα και έκανε τόσο δυνατά που το γύρισε τούμπα, ευτυχώς ήμουν δίπλα και την έπιασα στον αέρα σχεδόν!

Με το φαγητο έχουμε μέγα θέμα με το Γιάννη που τρώει τα υπόλοιπα γεύματα αλλά άμα του πεις να κάτσει για μεσημεριανό αλλάζει τρία χρώματα, Νεκταρίτσα έκανες καμία πρόοδο με το Γιώργο εσύ?

Γεια σου ρε Σοφάκι!! Καλή σχολική χρονιά και στο Γιαννάκη σου!!! Εγώ έχω τρεχάματα αυτές τις μέρες με το σχολείο. Πολλά μαθήματα έχει η 5η τάξη και θα έχω πολύ διάβασμα καθημερινά, θα πρέπει κάθε μέρα να φτιάχνω καινούργιο υλικό, χθες δεν έκατσα ένα λεπτό από όταν σχόλασα, μέχρι τις 12 που πήγα για ύπνο. Έχω και τις ετοιμασίες των ιδιαίτερων φαγητών κι όλα πλέον (δουλειές, μαγείρεμα κλπ) από βραδύς μιας και θα γυρίζω πλέον σπίτι μετά τις 2 το μεσημέρι αφού το σχολείο μας μπήκε στο ενιαίο αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Έβαλα κι ένα γυμναστήριο επίσης (τόσα χρόνια που κωλοβαρούσα δεν ήξερα να πάω, τώρα που δεν θα παίρνω ανάσα βρήκα να το χώσω κι εγώ το βλήτο...).

Ορεξάτος και ο Γιώργος, ξύπνησε χωρίς πρόβλημα, πήγε κι έμεινε επισης χωρίς κανένα πρόβλημα και μάλιστα το μεσημέρι δεν ήθελε να φύγει. Η μαμά μου που τον πήρε το μεσημέρι που σχόλασαν μου είπε ότι έκανε κακό χαμό στο σπίτι από τα κλάματα! Η δασκάλα της είπε λέει ότι είναι ζωηρός! Δεν ζήτησε διευκρινήσεις για το ζωηρός, θα πάω εγώ αύριο πρωί-πρωί να δω τι θα μου πει. Φυσικά και ξενέρωσα με το "ταμπελάκι" πρώτη μέρα κιόλας... αλλά πάει ο νους μου ότι φταίει ο ενθουσιασμός για τα παιδάκια και τα παιχνίδια.

Με το φαγητό Σοφάκι τα πάμε αρκετά καλά, δοκιμάζει και νέα τρόφιμα που δεν δοκίμαζε, τρώει κιόλας κάποια πράγματα που δεν έτρωγε πριν και έχει αυξήσει κατά πολύ όλες τις ποσότητες του φαγητού. Τρώει πλέον κάποια φρούτα εκτός το μήλο και τη μπανάνα που έτρωγε ούτως ή άλλως (αχλάδι, νεκταρίνι, ροδάκινο), έφαγε και ψάρι και όσπρια αυτές τις μέρες. Λαχανικά άρχισε πάλι να τρώει αγγούρι, ντομάτα, μαρούλι, καρότο ωμό και μέσα στο φαγητό βάζω πλέον από σιγά-σιγά καρότο, κολοκύθι, πιπεριά, κρεμμύδι χωρίς να μου παραπονιέται. Φτιάχνω σπιτικά δημητριακά και τύπου αλλαντικά με κρέας, σπιτικά γλυκά, γλειφιτζούρια, σπιτικά αλείμματα για τα δικά μας "ψωμάκια" και θα κάνω και σπιτική κέτσαπ και μαγιονέζα (γιατί του εμπορίου έχουν γλουτένη). Η ζάχαρη υπάρχει στο σπίτι μόνο για τον καφέ του μπαμπά και αλεύρι, ζυμαρικά, ρύζι, αρτοσκευάσματα έχουν εξαφανιστεί.

Για τη μικρή σου, τι να πω Σοφάκι... καλά κουράγια! Κι εμένα η δικιά μου έτσι ακριβώς είναι και χειρότερη! Πολύ ζωηρή κι εμένα, πολλές φορές με τρελαίνει με τις ταρζανιές που κάνει, έχει φάει την κεφάλα της άπειρες φορές και πάει πάλι στα ίδια, πειράζει και τον Γιώργο και μου τον κάνει σαν τα μούτρα της :tongue: και δεν καταλαβαίνει ούτε από κίνδυνο, ούτε από ησυχία, ούτε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε! Όλο κάνει τη ζαβολιά κι όλο παρατηρήσεις εμείς κι αυτή το επόμενο λεπτό τα ίδια! Τελευταία έχει βρει χούι κάθε που θα πάρει μπουκάλι, ποτήρι κλπ να πιει νερό, να βάζει στο στόμα γουλιές και να φτύνει παντού, στα πατώματα, στα κρεβάτια, στους καναπέδες. Ωστόσο δεν μπορώ να τα εξαφανίσω κι όλα! Όλο μαζεύω ποτήρια, όλο και κάτι θα ξεχάσω, χώρια που ξέρει τα κατατόπια και πάει και παίρνει μόνη της ποτήρια και βάζει νερό σε ανύποπτο χρόνο! Κι αυτό είναι πταίσμα μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα!

Του άρεσε και του Γιώργου το σχολείο ε? Μεγάλωσαν κι αυτά μωρέ, βαρέθηκαν και σπίτι με τη μαμά-γιαγιά συνέχεια, εκεί θα περνάνε ευχάριστα τα πρωινά τους με τους φίλους τους! Χαχα! Κι εμείς το ακούσαμε το πρώτο σχόλιο την επόμενη που έκατσε 2 ώρες για μάθημα "λίγο ζωηρούλης είναι" αλλά το περίμενα, από το δικό σου όμως όχι! Καλά εντάξει και πρώτες μέρες από τον ενθουσιασμό τους ποιος ξέρει θα θέλουν να παίξουν, να τρέξουν..σιγά σιγά πιστεύω θα μάθουν να ακούνε την κυρία τους και να πειθαρχούν καλύτερα.

Μέχρι 12.30 θα πηγαίνει ο Γιάννης εμένα τελικά γιατί δεν κάνουνε ολοήμερο στο προνήπιο καθόλου φέτος, και από Δευτέρα θα σταματήσει για λίγες μέρες γιατί έφυγε ο νηπιαγωγός που έκανε στη δική τους τάξη και περιμένουν κάποια καινούρια. Κουλουβάχατο είναι λίγο φέτος το σύστημα λένε όλοι πάντως ε?

Εσύ μπήκες δυναμικά στη νέα χρονιά δηλαδή, πιο πολύ διάβασμα, πιο πολλές δραστηριότητες, κοίτα μη μείνεις μισή από το τρέξιμο! Πολύ καλά με τα καινούρια φαγητά τα πάτε ε, μπράβο δοκιμάζει και ο Γιώργος απ 'όλα σχεδόν, τι λες τώρα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!Καλη αρχή στα παιδάκια μας και καλή σχολική χρονιά!

Ξεκινήσαμε και εμείς απο την πρόπερασμενη Τετάρτη και περάσαμε ήδη την πρώτη μας ιωσουλα...ευτυχώς ελαφριά!

Ο μικρός ενθουσιασμένος που ειναι στους ¨μεγάλους¨ πια και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα!

Εμείς την περασμένη Παρασκευή είχαμε την Πέμπτη επέτειο γάμου και την συνδιάσαμε με ένα υπέροχο 2ημερο στην Κεφαλλονιά.!Αντε να τα λέμε απο εδώ!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Του άρεσε και του Γιώργου το σχολείο ε? Μεγάλωσαν κι αυτά μωρέ, βαρέθηκαν και σπίτι με τη μαμά-γιαγιά συνέχεια, εκεί θα περνάνε ευχάριστα τα πρωινά τους με τους φίλους τους! Χαχα! Κι εμείς το ακούσαμε το πρώτο σχόλιο την επόμενη που έκατσε 2 ώρες για μάθημα "λίγο ζωηρούλης είναι" αλλά το περίμενα, από το δικό σου όμως όχι! Καλά εντάξει και πρώτες μέρες από τον ενθουσιασμό τους ποιος ξέρει θα θέλουν να παίξουν, να τρέξουν..σιγά σιγά πιστεύω θα μάθουν να ακούνε την κυρία τους και να πειθαρχούν καλύτερα.

Μέχρι 12.30 θα πηγαίνει ο Γιάννης εμένα τελικά γιατί δεν κάνουνε ολοήμερο στο προνήπιο καθόλου φέτος, και από Δευτέρα θα σταματήσει για λίγες μέρες γιατί έφυγε ο νηπιαγωγός που έκανε στη δική τους τάξη και περιμένουν κάποια καινούρια. Κουλουβάχατο είναι λίγο φέτος το σύστημα λένε όλοι πάντως ε?

Εσύ μπήκες δυναμικά στη νέα χρονιά δηλαδή, πιο πολύ διάβασμα, πιο πολλές δραστηριότητες, κοίτα μη μείνεις μισή από το τρέξιμο! Πολύ καλά με τα καινούρια φαγητά τα πάτε ε, μπράβο δοκιμάζει και ο Γιώργος απ 'όλα σχεδόν, τι λες τώρα!

Καλησπέρα κορίτσια!Καλη αρχή στα παιδάκια μας και καλή σχολική χρονιά!

Ξεκινήσαμε και εμείς απο την πρόπερασμενη Τετάρτη και περάσαμε ήδη την πρώτη μας ιωσουλα...ευτυχώς ελαφριά!

Ο μικρός ενθουσιασμένος που ειναι στους ¨μεγάλους¨ πια και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα!

Εμείς την περασμένη Παρασκευή είχαμε την Πέμπτη επέτειο γάμου και την συνδιάσαμε με ένα υπέροχο 2ημερο στην Κεφαλλονιά.!Αντε να τα λέμε απο εδώ!

Καλημέρα κορίτσια!! Σοφάκι ναι, του άρεσε το σχολείο! Όπως τα λες βαρέθηκαν πια το σπίτι κι έχουν ενθουσιαστεί που θα έχουν νέους φίλους και νέες δραστηριότητες! Περισσότερη κατανόηση έχεις εσύ πάντως και από τη δασκάλα σας και από τη δασκάλα μας όσον αφορά στα παιδάκια μας και το χρόνο που χρειάζονται για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα! Στις διευκρινήσεις που ρώτησα μου είπε ότι σβούριζε και ότι πείραζε :shock: έκανε λέει κάποιες κινήσεις με τα χέρια (τάχα μου ότι παλεύει) κινήσεις που κάνουν με την αδερφή του χωρίς φυσικά να χτυπάει ο ένας τον άλλον, ήρεμα το κάνουν και στον αέρα χαχανίζοντας, για πλάκα. Και της το εξήγησα ότι δεν έχει καμία πρόθεση να χτυπήσει κανένα παιδί, ποτέ δεν το έχει κάνει αυτό. Αυτή μου είπε "κουβεντιάσαμε και είπαμε ότι δεν το κάνουμε αυτό γιατί μπορεί να χτυπήσουμε"... οπότε υποθέτω ότι φοβάται υπερβολικά. Την άλλη μέρα ξενέρωσα ακόμα περισσότερο. Πήγε η μαμά μου και τον πήρε. Μου είπε ότι ήταν στην διπλανή τάξη με την άλλη δασκάλα (και πήγε αμέσως το μυαλό μου στο σβούρισμα που έλεγε η δικιά του η δασκάλα). Έχουν 2 αίθουσες και 2 δασκάλες γιατί είναι 2 τμήματα, το τμήμα το κλασικό που πάει ο Γιώργος και το ολοήμερο. Στον αγιασμό που πρωτοπήγαν τα παιδιά μαζεύτηκαν στην τάξη του ολοήμερου και έπαιξαν εκεί με τα παιχνίδια. Προφανώς το παιδί και γλυκάθηκε κι ίσως και την άλλη μέρα να πήγαινε εκεί μιας και δεν χωρίζονται με κάποια πόρτα. Αν αυτό εννοεί η άλλη ότι είναι το σβούριζε, δεν ήταν λογικό από τη στιγμή που τα έβαλαν πρώτη μέρα στην άλλη τάξη που είναι και πιο μεγάλη και πιο ελκυστική και με πιο πολλά παιχνίδια? Ωστόσο λοιπόν για να δικαιολογήσω και το ότι ξενέρωσα... η άλλη δασκάλα το χαιρέτησε εγκάρδια και του είπε να πάει να χαιρετήσει και τη δική του δασκάλα να της πει ότι φεύγει. Πήγαν μου λέει η μάνα μου και η δασκάλα είπε: Έλα Γιώργο, εσένα σου έκανα λουλουδάκι στο χεράκι? Ήσουνα καλό παιδάκι για να σου κάνω λουλουδάκι? Έλα να σου κάνω μια καρδούλα! Δεν ξέρω τι σημαίνουν αυτές οι βλακείες με τα λουλούδια και τις καρδιές... ξέρω μόνο ότι είναι εντελώς αντιπαιδαγωγικό να χρησιμοποιεί ο δάσκαλος τις λέξεις καλό και κακό παιδί και μάλιστα είναι δυνατόν να ρωτάει το παιδί "ήσουνα καλό παιδάκι?". Τι περίμενε να της πει δδλ? Χώρια που έχει ο καημενούλης τρομερή ευαισθησία με το κακό παιδί γιατί του το έλεγαν τα μεγάλα παιδάκια στο χωριό που δεν τον ήθελαν για παρέα που ήταν πιο μικρός και ο καημένος έσκαγε στο κλάμα και τη στεναχώρια κάθε φορά! Το καλύτερο παιδί του κόσμου είναι κι έτσι και τον ξαναρωτήσει θα την πάρει ο διάολος! Περιμένω τη συνάντηση που είπε ότι θα κάνει με τους γονείς για να της τα πω ένα χεράκι!

Δε μου φτάνουν τα τρεχάματα τα δικά μου και τα δικά μου άγχη, να έχω και το άγχος με το προνήπιο! Ήμαρτον δλδ!

Ντινάκι να ζήσετε χίλια χρόνια με τον αντρούλη σου, να χαίρεστε την οικογένειά σας κι ότι επιθυμείτε! Μακάρι να τη βγάλουμε λάιτ φέτος! Εμείς σήμερα έχουμε πονεμένο λαιμουδάκι! Εγώ κι ο μπαμπάς μας και το Γιωργάκι. Προσέχουμε λίγο σήμερα με ζεστά γιατί όλο κρύο νεράκι από το ψυγείο πίναμε και έχει κρυώσει λίγο κι ο καιρός. Μέχρι και το Γιωργί έμαθε και βάζει από το ψυγείο και είναι πολύ παγωμένο και θα πάθουμε καμιά ζημιά...

Καλησπέρα κορίτσια!

Νεκ μου δεν το χωράει ο νους μου πως απο την 1η μέρα έβγαλε συμπέρασμα η δασκάλα....μήπως του φοράει και ταμπελάκια...σκέφτομαι δηλ πέρυσι που ο Λ ήταν πολύ ζωηρος και έπεφτε στα χέρια της που θα τον είχε...μόνο του σε μια καρέκλα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ντινάκι να ζήσετε κοριτσάκι χίλια χρόνια και να είστε ευτυχισμένοι με το άλλο σου μισό!! Ξεκινήσατε σχολείο κι εσείς μες τη χαρά ε? φτου φτου να μην τα ματιάσουμε να συνεχίσουν έτσι! Και χωρίς ιώσεις αν γίνεται! Γιατί ο Γιάννης τώρα το βράδυ ξεκίνησε μυξούλες..ωχ ωχ!

Νεκταρίτσα έχεις δίκιο για τη νηπιαγωγό, καλό και κακό παιδί δεν είναι σωστό να τους βάζει ταμπελίτσες, τα παιδιά διάβαζα κρατάνε τέτοιους χαρακτηρισμούς και το πιστεύουν μετά μέσα τους. Αν μπορέσεις να της το πεις διακριτικά πως δεν σου αρέσει αυτό. Χαχα! κάνει κι ο Γιώργος αυτό με τα χέρια, το τραχαπάλεμα? νόμιζα μόνο ο δικός μου τα κάνει αυτά! Αφού λέω αυτός στο μποξ θα τα πάει μια χαρά, θα ξεδίνει κιόλας με τόση ενέργεια που έχει! Ναι με αυτό ούτε ο δικός μου έχει πρόθεση να χτυπήσει, είναι νομίζω από τη χαρά του που βλέπει τα παιδάκια και θέλει να παίξει και να προλάβει και και και..τώρα οι κοπέλες μπορέι να φοβούνται κιόλας και να μην τα αφήνουν να είναι πολύ ζωηρά μέσα στην τάξη για να μη χτυπήσουν μεταξύ τους.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Είναι λίγο αυστηρή θα έλεγα σαν πρώτη εικόνα πάντως η κυρία του Γιώργου , ίσως δεν είναι τόσο της υπομονής.

Για να δούμε και η δικιά μας η καινούρια δασκάλα, αύριο δεν πάμε σχολείο εμείς και για λίγες μέρες μάλλον μέχρι να έρθει να αναλάβει την τάξη του Γιάννη.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πήγαμε το πρωί κανονικα παιδικό!Στην αρχή μου έλεγε είμαι κουρασμένος και θέλω να παίξω εδώ αλλά μια χαρά ντύθηκε...έβαλε και την τσάντα μόνος του στους ώμους και μου λέει ¨άντε πάμε σχολείο¨

Κορίτσια εσείς τι ώρα τα περνάτε?Εμεις τον περνούσε 13.30 γιατί νωρίτερα τρώνε μεσημεριανό...μήπως ειναι πολλές ώρες...τον πάμε στις 9 με 9.30 περίπου...πολλά τρέχουν στην ζωή μας γενικά και εύχομαι όλα για καλό...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Σοφάκι μου χρόνια σου πολλά για σήμερα! Να χαίρεσαι το όνομά σου κι ότι επιθυμείς σου εύχομαι για την όμορφη οικογένειά σου!

Καλησπέρα κορίτσια!

Νεκ μου δεν το χωράει ο νους μου πως απο την 1η μέρα έβγαλε συμπέρασμα η δασκάλα....μήπως του φοράει και ταμπελάκια...σκέφτομαι δηλ πέρυσι που ο Λ ήταν πολύ ζωηρος και έπεφτε στα χέρια της που θα τον είχε...μόνο του σε μια καρέκλα...

Άστο Ντινάκι... η δασκάλα μας τελικά το έχει καραμέλα... Η μαμά μου μου είπε ότι την επόμενη πήγε να τον πάρει κι ήταν μια μαμά με το παιδάκι της το οποίο το αγκάλιασε κι είπε στη μαμά του "φέτος έχω όμορφα αντράκια μόνο που είναι λίγο ζωηρά!" Οπότε φαντάζομαι την υπομονή της! Μου ήρθε να της πω να έρθει μια βόλτα στα δημοτικά να δει τι θα πει ζωηράδα! :tongue:

Νεκταρίτσα έχεις δίκιο για τη νηπιαγωγό, καλό και κακό παιδί δεν είναι σωστό να τους βάζει ταμπελίτσες, τα παιδιά διάβαζα κρατάνε τέτοιους χαρακτηρισμούς και το πιστεύουν μετά μέσα τους. Αν μπορέσεις να της το πεις διακριτικά πως δεν σου αρέσει αυτό. Χαχα! κάνει κι ο Γιώργος αυτό με τα χέρια, το τραχαπάλεμα? νόμιζα μόνο ο δικός μου τα κάνει αυτά! Αφού λέω αυτός στο μποξ θα τα πάει μια χαρά, θα ξεδίνει κιόλας με τόση ενέργεια που έχει! Ναι με αυτό ούτε ο δικός μου έχει πρόθεση να χτυπήσει, είναι νομίζω από τη χαρά του που βλέπει τα παιδάκια και θέλει να παίξει και να προλάβει και και και..τώρα οι κοπέλες μπορέι να φοβούνται κιόλας και να μην τα αφήνουν να είναι πολύ ζωηρά μέσα στην τάξη για να μη χτυπήσουν μεταξύ τους.

Σήμερα πάνω στο παιχνίδι έριξαν κάτω το Γιώργο και τρίφτηκε η πλάτη του στην μοκέτα κι έπαθε έγκαυμα. Σχετικά μεγάλη επιφάνεια στην πλατούλα του. Η δασκάλα, μου είπε η μάνα μου, σαν την βρεγμένη γάτα της τον παρέδωσε, λογικό είναι που ανησυχούν, φυσικά και δεν βιάζομαι να τις κρίνω αλλά όλα μες στο πρόγραμμα είναι... και να τσακωθούν ίσως και να χτυπήσουν, παιδιά είναι. Απλά ο υπερβολικός φόβος δεν κάνει και καλό, χώρια που μπορεί να τους βάζει και ιδέες! :lol: π.χ. την πρώτη μέρα μου είπε η μητέρα μου ότι της ζήτησαν να μην βάλω ξανά πιρουνάκι στο φαγητό του παιδιού για να μη βγάλουν κανένα μάτι... Ε ούτε στο δικό μου το μυαλό, ούτε στου παιδιού υπάρχει η εικόνα ή η ιδέα αυτή... από μωράκι το πιρούνι το έχουμε για να τρώμε το φαγητό. Στο δικό μας το σπίτι τουλάχιστον... ήθελα να της πω... :tongue: Κι αναρωτιέμαι τα παιδάκια στο ολοήμερο πώς τρώνε το φαγητό τους?? Με τα χέρια???? :confused: Γιατί συγνώμη κιόλας αλλά δεν τρώγονται όλα τα φαγητά εύκολα με το κουτάλι...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πήγαμε το πρωί κανονικα παιδικό!Στην αρχή μου έλεγε είμαι κουρασμένος και θέλω να παίξω εδώ αλλά μια χαρά ντύθηκε...έβαλε και την τσάντα μόνος του στους ώμους και μου λέει ¨άντε πάμε σχολείο¨

Κορίτσια εσείς τι ώρα τα περνάτε?Εμεις τον περνούσε 13.30 γιατί νωρίτερα τρώνε μεσημεριανό...μήπως ειναι πολλές ώρες...τον πάμε στις 9 με 9.30 περίπου...πολλά τρέχουν στην ζωή μας γενικά και εύχομαι όλα για καλό...

Εμείς Ντίνα πάμε κάθε πρωί στις 8:15 και το μεσημέρι το κλασικό σχολάει στις 12:30. Τότε τον παίρνουμε. Του χρόνου που θα πάει η μικρή μαζί και η μάνα μου θα κάθεται σπίτι της θα τα παίρνω εγώ αν μου το επιτρέπουν όταν θα σχολάω, κατά τις 2 το μεσημέρι, αλλιώς στις 4 που τελειώνει το ολοήμερο. Δεν θέλω να τα αφήνω μέχρι τις 4... το βρίσκω πολύ κουραστικό αλλά αν είναι τυπικοί με το ωράριο θα έχω θέμα...

Σοφάκι μου χρόνια σου πολλά για σήμερα! Να χαίρεσαι το όνομά σου κι ότι επιθυμείς σου εύχομαι για την όμορφη οικογένειά σου!

Άστο Ντινάκι... η δασκάλα μας τελικά το έχει καραμέλα... Η μαμά μου μου είπε ότι την επόμενη πήγε να τον πάρει κι ήταν μια μαμά με το παιδάκι της το οποίο το αγκάλιασε κι είπε στη μαμά του "φέτος έχω όμορφα αντράκια μόνο που είναι λίγο ζωηρά!" Οπότε φαντάζομαι την υπομονή της! Μου ήρθε να της πω να έρθει μια βόλτα στα δημοτικά να δει τι θα πει ζωηράδα! :tongue:

Σήμερα πάνω στο παιχνίδι έριξαν κάτω το Γιώργο και τρίφτηκε η πλάτη του στην μοκέτα κι έπαθε έγκαυμα. Σχετικά μεγάλη επιφάνεια στην πλατούλα του. Η δασκάλα, μου είπε η μάνα μου, σαν την βρεγμένη γάτα της τον παρέδωσε, λογικό είναι που ανησυχούν, φυσικά και δεν βιάζομαι να τις κρίνω αλλά όλα μες στο πρόγραμμα είναι... και να τσακωθούν ίσως και να χτυπήσουν, παιδιά είναι. Απλά ο υπερβολικός φόβος δεν κάνει και καλό, χώρια που μπορεί να τους βάζει και ιδέες! :lol: π.χ. την πρώτη μέρα μου είπε η μητέρα μου ότι της ζήτησαν να μην βάλω ξανά πιρουνάκι στο φαγητό του παιδιού για να μη βγάλουν κανένα μάτι... Ε ούτε στο δικό μου το μυαλό, ούτε στου παιδιού υπάρχει η εικόνα ή η ιδέα αυτή... από μωράκι το πιρούνι το έχουμε για να τρώμε το φαγητό. Στο δικό μας το σπίτι τουλάχιστον... ήθελα να της πω... :tongue: Κι αναρωτιέμαι τα παιδάκια στο ολοήμερο πώς τρώνε το φαγητό τους?? Με τα χέρια???? :confused: Γιατί συγνώμη κιόλας αλλά δεν τρώγονται όλα τα φαγητά εύκολα με το κουτάλι...

Εμείς Ντίνα πάμε κάθε πρωί στις 8:15 και το μεσημέρι το κλασικό σχολάει στις 12:30. Τότε τον παίρνουμε. Του χρόνου που θα πάει η μικρή μαζί και η μάνα μου θα κάθεται σπίτι της θα τα παίρνω εγώ αν μου το επιτρέπουν όταν θα σχολάω, κατά τις 2 το μεσημέρι, αλλιώς στις 4 που τελειώνει το ολοήμερο. Δεν θέλω να τα αφήνω μέχρι τις 4... το βρίσκω πολύ κουραστικό αλλά αν είναι τυπικοί με το ωράριο θα έχω θέμα...

Και εγώ το 4 το βρίσκω πολύ Νεκ αλλά νομίζω αυτό γίνεται σε όλα τα ολοήμερα ή 12.30 ή 4.

Καλέ η μικρή του χρόνου θα πάει προνηπιο?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...