Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Winnie7 είπε:

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι  οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα. 
      Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 
      Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ. 

Κρίμα, σου παίρνουν το χαλί κάτω από τα πόδια κάτι τέτοια. Σου εύχομαι το 25 να είναι το τυχερό σου, όπως και όλες μας. Αν έχεις ιστορικό αποβολών και πληροίς τις προϋποθέσεις για προεμφυτευτικό να το κάνεις. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι ισχύει για να περάσεις επιτροπή γιατί έχω ακούσει διάφορα, εμένα μου είχε πει ο γιατρός μου πως θέλω τουλάχιστον δυο αποβολές ή 3 αποτυχημένες εμβρυομεταφορες ή αποδεδειγμένα σοβαρό κληρονομικό νόσημα όπως η μεσογειακή αναιμία. Και κάποιους συναδέλφους σε εργαστήρια που ρώτησα κάτι ανάλογο μου είπαν. Αν μπορείς να το κάνεις να αποκλείσεις αυτό το ενδεχόμενο. Το κόστος είναι ένα θέμα αλλά όπως και όλα τα άλλα αφού μπήκαμε στο χώρο ας χορέψουμε. 
      Σίγουρα με ελεγμένη βλαστοκύστη έχεις καλύτερες πιθανότητες ωστόσο η κύηση είναι ένα εντελώς νέο κεφάλαιο. Αν θυμάμαι καλά ήταν η 5η σου εμβρυομεταφορά; Σίγουρα κάτι παίζει. Έχεις ελέγξει το περιβάλλον την μήτρας; 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νεκ μου καλώς μας ήρθες πάλι!Περασατε ωραία ε?Αχ μακάρι του χρόνου να κατεβουμε...κι αν σου πώ ποσο κοντά σου έμενε η αδερφη μου...καλο χειμώνα να έχουμε όλες πάντα με υγειά!Κοριτσάκι τα κουκλιά σου απίστευτα και η κόρη σου ειναι φτυστή εσύ!Κουκλες και οι δύο σας!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκ μου καλώς μας ήρθες πάλι!Περασατε ωραία ε?Αχ μακάρι του χρόνου να κατεβουμε...κι αν σου πώ ποσο κοντά σου έμενε η αδερφη μου...καλο χειμώνα να έχουμε όλες πάντα με υγειά!Κοριτσάκι τα κουκλιά σου απίστευτα και η κόρη σου ειναι φτυστή εσύ!Κουκλες και οι δύο σας!
Για εμάς δεν τελείωσαν οι διακοπές...εχουν υπόλοιπο ενα ΣΚ το μεθεπομενο που θα πάμε Κεφαλλονια...έχουμε βάπτιση και θα το συνδυάσουμε με μίνι απόδραση....
Απο την Δευτέρα ξεκινάμε στο προνηπιο του σταθμού που πηγαίναμε...καλη σχολική χρονια σε όλα τα παιδάκια μας με όσο το δυνατόν λιγότερες ιώσεις...

Nτινάκι δεν μπόρεσα να σου απαντήσω νωρίτερα γιατί έλειπε ο μπαμπάς μας σε βάρδια και πήρε το λαπτοπ μαζί του. Καλώς σας βρήκα λοιπόν! Ωραία ήταν ναι, πόσο θα ήθελα να μείνω μόνιμα εκεί δε λέγεται... αλλά δυστυχώς δεν μας αφήνουν οι συνθήκες και πρώτη και καλύτερη η δουλειά του Άρη. Για πες πουλάκι μου... πόσο κοντά ήταν η αδερφή σου να σε δαγκώσω?? :tongue:

Καλή σχολική χρονιά και συγχαρητήρια για την επιτυχία σας στο σταθμό! Με τις ιώσεις τι να σας πω, εγώ έχω εφοδιαστεί εκ των προτέρων με φάρμακα και αρχίζω τα τάματα. Για την ιστορία ακόμα δεν αρχίσαμε σχολείο και είμαστε με βήχα (αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι ίωση)... Ο Γιώργος με το που γυρίσαμε άρχισε το βήχα, προχθές τη νύχτα μου έκανε κι εμετό από το βήχα δύο φορές, μετά άρχισα κι εγώ και ακολούθησε κι από εχθές και η Αριάδνη. Βήχα παραγωγικό έχουμε όλοι χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Πίνουμε πολλά υγρά, τα παιδιά το σιρόπι τους το φυτικό, εγώ το τρεμπόν και τις εισπνοές που παραμελούσα, τις ξανάρχισα με συνέπεια αυτή τη φορά. Πάντως δεν είναι τυχαίο όλο αυτό (μία ώρα μετά την επιστροφή μας κι ενώ το παιδί ήταν απολύτως καλά να αρχίσει με τη μία να βήχει???) και το λέει κι η μαμά μου ότι κάθε φορά που αυτή πήγαινε στο Λασίθι, γίνόταν περδίκι και με το που γύριζε Χανιά από το αυτοκίνητο μέσα ακόμα την έπιανε βήχας και η μύτη της. Μάλλον θα πάω και τα παιδιά σε αλλεργιολόγο. Αλήθεια εδώ έχει τρομερή υγρασία και πολλά αλλεργιογόνα λόγω της βλάστησης... κι είναι λογικό να τα παθαίνουμε όλα αυτά!

Ωστόσο με την επιστροφή μας εδώ και μετά από πολλούς απελπιστικούς μήνες με την αφαγία του Γιώργου η οποία όσο πήγαινε και χειροτέρευε κι επειδή τόσους μήνες έχω τρελαθεί κι έχω αρρωστήσει από τη στεναχώρια μου και ΚΑΝΕΙΣ δεν με καταλαβαίνει παρά μόνο ο άντρας μου και οι κοπέλες στο φέις, αποφάσισα να δράσω...

Το πόσες φορές έχω κλάψει, έχω νευριάσει, έχουμε τσακωθεί στο σπίτι... ερχόταν η ώρα να κάτσουμε στο τραπέζι και με έλουζε κρύος ιδρώτας, δεν μπορεί να φανταστεί κανείς πώς είναι να φτάσει το παιδί σε σημείο να έχει κόψει όλα τα λαχανικά, τα όσπρια και τα ψάρια παρόλο που τα έτρωγε, τη σαλάτα που την έτρωγε κι από φρούτα μόνο μήλο και μπανάνα. Αν μπορούσε να ετοιμάζει μόνος το φαγητό του θα έτρωγε μόνο σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και μέλι, γάλα με δημητριακά, κρέας με μακαρόνια και τοστ με τυρί. Μόνο αυτά έτρωγε με ευχαρίστηση. Και φυσικά αν μπορούσε θα το έριχνε στα γλυκά και τα παγωτά! Το μελέτησα, το έψαξα πολύ, εβδομάδες τώρα, βρήκα συνταγές, κάνω προετοιμασία και όταν γυρίσαμε εδώ, άνοιξα την τροφιμαποθήκη κι έβαλα σε σακούλες, ένα σωρό τρόφιμα να τα δώσω. Παξιμάδια, κουλούρια, μακαρόνια, ρύζια, είδη ζαχαροπλαστικής, δημητριακά πρωινού, αλεύρια, φρυγανιές, ότι έχει να κάνει με υδατάνθρακα και άμυλο. Είπα στα παιδιά ότι τώρα πια δεν θα τρώμε τέτοια πράγματα, θα φτιάχνω άλλα δικά μας πολύ καλύτερα και πιο υγιεινά. Το αποτέλεσμα θέλει χρόνο για να φανεί μου είπαν. Θα κάνω ότι χρειαστεί, σήμερα έκλαιγα στη μάνα μου και της εξηγούσα την κατάσταση γιατί ήταν ο μεγαλύτερος επικριτής μου... Επικρίνει το γεγονός ότι θα κόψω όλα αυτά από τα παιδιά, το σχήμα διατροφής γενικά, το πώς θα το πάρουν που δεν θα τρώνε πια το ψωμί και τα μακαρόνια κλπ, που θα ζηλεύουν τα άλλα παιδάκια αν τα βλέπουν με μπισκότα και σοκολάτες, το χρόνο που πρέπει να αφιερώνω για να τα κάνω όλα αυτά, το κόστος που είναι υψηλό σε σχέση με τα συμβατικά προϊόντα. Σιγά-σιγά θα την κάνω σύμμαχο. Μου είπε ότι θα το πιστέψει μόνο αν τον δει να τρώει τα φασολάκια (ή έστω κάποιο άλλο λαχανικό λέω εγώ). Τουλάχιστον βρήκα κοπέλες στο φέις που με καταλαβαίνουν και με βοηθάνε πολύ! Γιατί κανείς μα κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει ακόμα κι αν είναι φίλος ή συγγενής, αν περνάει πολλές ή λίγες ώρες μαζί σου. Έτσι άπειρες φορές άκουσα "έλα μωρέ δεν έγινε και τίποτα", "φάση είναι και θα περάσει", "άφησε τον νηστικό να δεις για πότε θα τα φάει" ή ακόμα χειρότερα: "δώσε του μωρέ να φάει τα μπισκότα-παγωτα-γλυκά-μακαρόνια κι άσε τις υγιεινές διατροφές" "αν δεν τα φάει τώρα (τις βλακείες) πότε θα τα φάει;" "ααα εμένα το παιδάκι μου τρώει τα πάντα(!!!), ακόμα και τα παντζάρια!" :roll:

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε? Χαθήκαμε λιγάκι από το καφέ ε, άντε να ξαναμαζευτούμε τώρα που τελειώνουν και οι διακοπές και θα είμαστε σπίτι πιο πολύ ώρα!

Ντινάκι καλή αρχή στο σχολείο από βδομάδα για το Λεω!

Εμείς 11 του μήνα ξεκινάμε, τότε δεν ανοίγουν τα σχολεία Νεκ?

Πρώτη χρονιά θα πάμε, τι αντίδραση θα έχει άραγε? πιστεύω θα του αρέσει αλλά κρατάω μια επιφύλαξη, ποτέ δεν ξέρεις.

Ωχ Νεκταρίτσα έθιξες θέμα φωτιά..χάλια κι ο Γιάννης με το θέμα φαγητό..όλο και λιγότερα φαγητά τρώει, καμια δεκαριά νομίζω θα είναι πια αυτά που τρώει κανονικά, άρχισε τώρα και ξεχωρίζει τον κιμά από το παστίτσιο και κρατάει την κρέμα και τα μακαρόνια, δεν θέλει σάλτσα στα μακαρόνια μόνο λίγη γραβιέρα, ούτε κριθαράκι κόκκινο αν το δει, μόνο πιλάφι άσπρο, σνίτσελ, και άλλα λίγα..όσπρια καθόλου. ξέρω εκείνη την ώρα ανάβουν κόκκινα λαμπάκια, προσπαθείς να του εξηγείς πως πρέπει να τρώμε το φαγητό μας για να μεγαλώσουμε και και και..αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Βάζει μία μπουκιά στο στόμα, τη μασάει 10 λεπτά και μου λέει μετά "μαμά χόρτασα"..και σε 10 λεπτά μπορεί να ψάχνει τι θα βρει να φάει, ψωμί, φρυγανιά..σοβαρά θέλει γερά νεύρα, σε καταλαβαίνω πάντως.

Με τη διατροφή που θέλεις να κάνετε λες να καλυτερέψει το θέμα αυτό? Δήλαδή πώς θα τρώει λαχανικά και φρούτα? Ζυμαρικά θα φτιάχνεις εσύ ή δεν θα τους δίνεις καθόλου?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα σας! Σοφάκι ναι, 11 του μήνα αρχίζουν τα σχολεία! Εγώ από την ερχόμενη Δευτέρα αρχίζω. Έχουμε δουλίτσες μπόλικες! Κι απέναντι στο νηπιαγωγείο 3-4 μέρες τώρα βάφουν, καθαρίζουν κι ο Γιώργος κάθε μέρα με ρωτάει πότε θα πάει σχολείο. Με έχει φάει! Μακάρι να έχει την ίδια όρεξη όταν θα αρχίσουν... φαντάζομαι ότι το νου του τον έχει μόνο στο παιχνίδι με τα παιδάκια... δεν ξέρει τι τον περιμένει! :lol: Ωστόσο έχει ζωηρέψει... έχει πονηρέψει κι έχει γίνει πιο ανυπάκουος... μου βγάζει τον πραγματικό άντρα Λέοντα και δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου αυτό... Στο σχολείο να δω τι θα κάνει...

Για το φαγητό που λες πολλά από όσα περιγράφεις μου θυμίζουν το Γιώργο!!!! Ειδικά αυτό: Βάζει μία μπουκιά στο στόμα, τη μασάει 10 λεπτά και μου λέει μετά "μαμά χόρτασα"..και σε 10 λεπτά μπορεί να ψάχνει τι θα βρει να φάει, ψωμί, φρυγανιά..

Σημείωσε τα φαγητά που τρώει. Όλα τα φαγητά που μπορείς να φέρεις στο μυαλό σου από όλες τις ομάδες τροφίμων. Και δες τι του προσφέρει η κάθε τροφή. Αν τα περισσότερα από αυτά που τρώει δεν του προσφέρουν ουσιαστικά τίποτα και είναι ουσιαστικά άμυλα ψάξε πώς θα τα περιορίσεις. Εγώ τους έκοψα όλα τα αμυλώδη, ρύζι, πατάτες, μακαρόνια, δημητριακά, ότι περιέχει μέσα αλεύρι από όλα τα δημητριακά και αλεύρι από ρύζι, καλαμπόκι κλπ. Και τη ζάχαρη. Ο Γιώργος ήταν εθισμένος στις γλουτενικές τροφές. Και φυσικά στη ζάχαρη! Και όλα αυτά εκτός του ότι δεν προσφέρουν τίποτα (για την ακρίβεια κάνουν και κακό!) δρουν εθιστικά στον οργανισμό. Όσο τρώει τόσο ζητάει και είναι και γεύσεις που επικαλύπτουν τις άλλες γεύσεις! Αν ένα μωρό φάει το αλάτι και τη ζάχαρη μετά δεν θα του φανεί αλμυρό το σκέτο τυράκι ή γλυκό το φρούτο. Έτσι και στα μεγάλα. Πώς θα έχει γεύση το φρούτο όταν τρως τα γλυκά? Πώς θα φας το κανονικό γιαούρτι αν έχεις φάει τα γιαούρτια με γεύσεις? Πώς θα φας τα λαχανικά αν τα μακαρονάκια είναι πιο νόστιμα? Χώρια που ο οργανισμός μετά τα ζητάει και τα άμυλα και τη ζάχαρη... γιατί είναι η κύρια τροφή του κάντιντα! ;)

Δεν λέω ότι θα δω τρομερά αποτελέσματα αλλά μέχρι σήμερα κι είναι μόλις 3-4 μέρες ο Γιώργος έχει φάει καρότο ωμό 2 φορές σαν σνακ, σταφίδες, έχει φάει 3 ροδάκινα (δεν το ήθελε ούτε ζωγραφιστό, είχε να φάει ροδάκινο από όταν ήταν μπέμπης και το έβαζα μέσα στη φρουτόκρεμα!!!), τρώει προϊόντα καρύδας, τρώει τα "ψευδοδημητριακά" (τα οποία δεν περιέχουν ζάχαρη, αλάτι και κανένα απολύτως δημητριακό δλδ. δεν περιέχουν γλουτένη) που έφτιαξα μόνη μου για πρωινό με το γάλα του αντί των συμβατικών και δέχεται να δοκιμάσει τροφές (σταφύλι, καρύδια κλπ) που ποτέ δεν δεχόταν να δοκιμάσει το οτιδήποτε δεν συνήθιζε να τρώει. Κι αυτό από μόνο του είναι άθλος!

Για τα ζυμαρικά που ρώτησες Σοφάκι, τέλος! Εγώ θα τους φτιάχνω άλλα πράγματα (όπως τα δημητριακά πρωινού τους) κι όχι ζυμαρικά. ;) Αν θες οποιαδήποτε πληροφορία μπορώ να σε βοηθήσω!

Κι ο Γιάννης περιμένει το σχολείο να ξεκινήσει πώς και πώς, κάθε μέρα με ρωτάει πότε θα πάμε! Μακάρι να είναι έτσι ενθουσιασμένα και όταν ξεκινήσουν!

Ο δικός μου φρούτα τρώει αρκετά, περίεργο αλλά τρώει σταφύλια, καρπούζι, μπανάνα, μήλο, ροδάκινο κ.α ξηρούς καρπούς, καρότο ωμό, εμένα δε θέλει φαγητό να κάτσει να φάει, στα υπόλοιπα γεύματα δεν έχει θέμα, θα πιει το γάλα του, θα φάει αυγό ή τοστ ή δημητριακά για πρωινό, ε όταν έρθει η ώρα του μεσημεριανού ή του βραδινού θα κατσουφιάσει αμέσως..και τον αφήνω να ψιλοπεινάσει μήπως φάει, τίποτα όμως.

Δεν έχει να πεις θέμα να θέλει μόνο μακαρόνια, αφού και αυτά δεν τρελαίνεται, π.χ κόκκινα δεν τα θέλει καθόλου. ΄

Μπράβο που κατάφερες το Γιώργο να δοκιμάσει φρούτα και ξηρούς καρπούς ρε συ, πολύ καλό αυτό, στο φσγητό πώς τα πήγατε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Δε σου είπα που ξεκίνησα και φτιάχνω κάτι πέτρες με ντεκουπάζ, μη νομίζεις τίποτα φοβερό, και κεραμίδια, γίνονται πολύ όμορφα πάντως λίγο να πιάνει το χέρι σου, κάτι βίντεο παρακολούθησα, παρήγγειλα χαρτοπετσέτες και ριζόχαρτα από το νετ..στα βασικά είμαι αλλά ελπίζω να μάθω και άλλες τεχνικές άμα εξασκηθώ!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Μια χαρά τότε! Δεν έχεις θέμα αφού τρώει διάφορα, κάποια στιγμή θα κάτσει και στο τραπέζι! Μάλλον το παιδί προτιμάει το finger food! :lol: Να τον πηγαίνεις σε δεξιώσεις και κοκτέιλ πάρτυ! :lol: :lol:

Με το φαγητό εμένα κάθεται και τρώει μια χαρά όταν του αρέσει το φαγητό αλλά με το να έχει κόψει τελευταία λαχανικά, όσπρια και ψάρια δεν καθόταν κι εμένα στο τραπέζι. Σήμερα έκανα κεφτέδες στο φούρνο με αρακά, στους οποίους κεφτέδες έβαλα μέσα καρότο και κολοκύθι πράσινο και του το είπα κιόλας. Του είπα "Γιώργο μου μέσα στον κιμά έχω βάλει καρότο και κολοκύθι." Και μου είπε ότι αν είναι σε μικρά κομματάκια δεν πειράζει! Κι ότι του άρεσαν! Έφαγε καλά τα κεφτεδάκια, δοκίμασε κι αρακά αλλά τον έφτυσε αμέσως... Του είπα ότι άλλη φορά θα βάλω στο φαγητό αρακά σε μικρά κομματάκια μήπως του αρέσει. :lol: Στους συγκεκριμένους κεφτέδες έβαλα τον κιμά, τριμμένο καρότο μπόλικο, τριμμένο κολοκύθι και τριμμένο μήλο, αλατοπίπερο και πολύ αρωματική ρίγανη της γιαγιάς μου. Τα έβαλα λίγο στη γάστρα χωρίς τίποτα μέσα να κάνουν κρούστα κι έπειτα πρόσθεσα τον αρακά, ανακατεμένο με μπόλικη τριμμένη φρέσκια ντομάτα, λάδι, μπαχαρικά και σκόρδο. Ήταν γευστικότατα!

Για αύριο προσανατολίζομαι σε ψάρι ή θαλασσινό. Eντός των ημερών θα κάνω μια φασολάδα γιατί μου λέει δε θέλει πράσινα φασολάκια. Του είπα ότι θα του φτιάξω άσπρα λοιπόν! ;) Το απόγευμα θα κάνω κι ένα γλυκό για να τον καλοπιάσω. Έχω κάνει μια βάση (όπως για τσιζκεικ) και θα κάνω μια κρέμα καρύδας από πάνω. Στην κορυφή θα βάλω κανένα φρούτο φρέσκο κι αποξηραμένο... για να δούμε τι απήχηση θα έχει...

Διαφημίσεις

Μπράβο Σοφάκι!!! Καλά το κάνεις και το ψάχνεις!!! Και να σκεφτείς ότι οι πέτρες είναι κάπως δύσκολες γιατί είναι κοίλες! Τα καδράκια που έκανα για το Γιώργο τα είδες στο φέις! Αυτά είναι πανεύκολα και πολύ γρήγορα! Θα σου στείλω πμ τον τρόπο κατασκευής!

Mια χαρά με τα μπιφτέκια δηλαδή! Ο δικός μου δε νομίζω να τα έτρωγε! Δεν του αρέσει λέει ο κιμάς!

Ναι τα είδα τα πινακάκια σου, πολύ ωραία τα έκανες! να μου πεις πώς τα έφτιαξες κάποια στιγμή! Μαζεύω πληροφορίες!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Χαρά στα κουράγια σου νεκ., διάβασα εχθές και τη συνταγή σου για τα ψευδοδημητριακά κάπου στο φέις, μπράβο σου και πάλι μπραβο σου που τα καταφέρνεις, στα έλεγα και στο τηλέφωνο.

Κοριτσια, καλή σχολική χρονιά σε όλες κορίτσια, καλή αρχή στα παιδάκια μας.Εμείς μπήκαμε ήδη σε κανονικούς ρυθμούς, αρχισα δουλειά απο τα μεσα της εβδομαδας, σταθμό και τα δυο παιδάκια, τα στέλνω μαζί στο ίδιο, έχει λειτουργήσει καλά μεχρι τώρα η ανναϊδα καμμία σχεση με αντίστοιχο λεόντη στην ίδια ηλικία, πολύ δεκτική, περνάει καλά, ας μην το γκαντεμιάσω βέβαια. ηδη την παρασκευή κάθισαν απο τις 8 μέχρι τις 3, εγώ σχολάω 4.

Σας φιλώ

υγ..ελέ τι θεική βάφτιση ήταν αυτή που είδα στις φωτο, να τη χάιρεσαι την κοράκλα σου, πανέμορφα όλα, βαφτίσαμε κι εμείς στις 22 αυγούστου, καλά πήγαν όλα, η αγγελική μας βαφτιζει τώρα μες στο σαββατοκύριακο αν θυμάμαι καλά, να ζήσουν όλα τα παιδάκια

Πρέπει να κλείσω , πάω κάτω για πρωινο, φουλ στους υδατάνθρακες φαντάζομαι νεκ, βλακεια....

Χαρά στα κουράγια σου νεκ., διάβασα εχθές και τη συνταγή σου για τα ψευδοδημητριακά κάπου στο φέις, μπράβο σου και πάλι μπραβο σου που τα καταφέρνεις, στα έλεγα και στο τηλέφωνο.

Κοριτσια, καλή σχολική χρονιά σε όλες κορίτσια, καλή αρχή στα παιδάκια μας.Εμείς μπήκαμε ήδη σε κανονικούς ρυθμούς, αρχισα δουλειά απο τα μεσα της εβδομαδας, σταθμό και τα δυο παιδάκια, τα στέλνω μαζί στο ίδιο, έχει λειτουργήσει καλά μεχρι τώρα η ανναϊδα καμμία σχεση με αντίστοιχο λεόντη στην ίδια ηλικία, πολύ δεκτική, περνάει καλά, ας μην το γκαντεμιάσω βέβαια. ηδη την παρασκευή κάθισαν απο τις 8 μέχρι τις 3, εγώ σχολάω 4.

Σας φιλώ

υγ..ελέ τι θεική βάφτιση ήταν αυτή που είδα στις φωτο, να τη χάιρεσαι την κοράκλα σου, πανέμορφα όλα, βαφτίσαμε κι εμείς στις 22 αυγούστου, καλά πήγαν όλα, η αγγελική μας βαφτιζει τώρα μες στο σαββατοκύριακο αν θυμάμαι καλά, να ζήσουν όλα τα παιδάκια

Πρέπει να κλείσω , πάω κάτω για πρωινο, φουλ στους υδατάνθρακες φαντάζομαι νεκ, βλακεια....

Καλώς το!!! :) Πώς από τα μέρη μας?? Δεν τραβάς και καμιά άλλη να έρθει κατά δω καμιά βόλτα?? :tongue:

Καλή σχολική χρονιά σας εύχομαι, δημιουργική και με υγεία πάνω από όλα! ;) Τέλεια που πάνε μαζί στο σταθμό τα παιδάκια σου Βελουδάκι μου! Είναι πιο εύκολη η προσαρμογή όταν έχεις έναν σύμμαχο από το σπίτι σου! Ίσως βοηθήσει και στο να ενισχυθεί ο αδερφικός δεσμός! Εγώ ανυπομονώ να έρθει η επόμενη χρονιά που θα πάνε μαζί τα δικά μου αδερφάκια όταν θα είναι προνήπιο η Αριάδνη και νήπιο ο Γιώργος!

Γελάω με τα εύσημα που παίρνω πρωί-πρωί... :lol: Όταν δεν χρειάζεται να κάνουμε την υπέρβαση για τα παιδιά μας και απλά ακούμε ότι κάνει κάτι ο διπλανός μας, ότι κάνει μας φαίνεται άθλος. Όταν έρθει η ώρα να το κάνουμε κι εμείς, μας φαίνεται παιχνιδάκι! ;) Κάθε μαμά, όταν χρειαστεί, θα κάνει το κάτι παραπάνω για το παιδί της, νιώθω άσχημα να ακούω και μπράβο για κάτι αυτονόητο. :tongue:

Αν θες Βελουδάκι μου σου δίνω ιδέες για πρωινά χωρίς υδατάνθρακες! Άστα διάλα πια με αυτά τα ψωμιά! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...