Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα! Πώς είστε σήμερα?

Εμείς καλά, πήγαν οι παππούδες στο χωριό και είμαστε σπίτι με τα μικρά!

Τέλος του Ιούλη έλεγαν θα φύγουν, τώρα πήρε αναβολή για Παρασκευή αλλά και πάλι δεν το πιστεύω, σιγά δεν θα κάτσουν εδώ 15αύγουστο? ότι θέλουν κάνουν, το έχετε καταλάβει νομίζω..

Νεκταρίτσα καλές διακοπούλες!

Ξεκινάνε νωρίτερα δηλαδή ε?

Άντε περιμένουμε φωτό με το καινούριο φόρεμα!

Ελευθερίτσα το κάνουν κάποια φορέματα αυτό, πήρα κι εγώ τις προάλλες ένα μακρύ και το έκανε αλλά το έφτιαξε η μοδίστρα στο κόντεμα. Καλές ετοιμασίες λοιπόν μιας που κοντοζυγώνει η μεγάλη μέρα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Εδώ και η αδειούχα!

Νεκ Καλοφόρετο το φόρεμα!Και εγώ πήρα μερικά πραγματάκια και μάλιστα βρήκα σορτσάκι φαρδύ και πιο μακρυ απο αυτά που κυκλοφορουν....το φορέσα το Σάββατο με ψιλοτακουνα και ένα μαύρο στραπλεξ και ο άντρας μου έπαθε πλάκα...για την ιστορία είδα επιτέλους και εγω το 5 και το 7 στην ζυγαριά μαζί και το γιορτάζω!

Τώρα περιμένω να περάσουν οι μέρες για να φύγουμε για την μαμα μου προς το παρόν!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ελευθερία με το καλό η βάπτιση σας!Στις 10 είναι και τα γενέθλια του μικρού μου!

Σοφάκι ακόμα τα πεθερικά σου εκεί?Καλα κάνετε και πάτε και καμιά βολτιτσα αφού τους έχετε που τους έχετε εκεί!

Καλα είμαι σίγουρη πως αν κατεβαιναμε Κρήτη ο άντρας μου με τον Αρη θα είχαν πολλα να πουν αφού και οι δύο έχουν τρέλα με τα αυτοκίνητα ,τους αγώνες κτλ!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Γεια σας! Οι 4 μας μείναμε στο καφέ? Ίσως το χειμώνα μετά τις διακοπές να ανέβει λίγο η κίνηση. Τώρα λείπει και πολύς κόσμος! Σοφάκι μου ελπίζω να φύγουν την Παρασκευή αλλά αν δεν φύγουν εκεί ταιριάζει να πείτε καμιά κουβέντα του στυλ "πότε είπαμε θα φεύγατε?". Για να μη φτάσετε στο σημείο να πείτε τίποτα πιο χοντρό...

Εδώ περιμένω την κομμώτρια, αργεί και φοβάμαι μην με ξεχάσει! Ντινάκι το τσάκωσες το 57! :tongue: Σε βοήθησαν οι συμβουλές μου καθόλου? Keep going κοριτσάκι! ;) Εγώ το έχω βάλει σκοπό να χάσω 2 ή 3 ακόμα αν είναι εφικτό, ώστε να φτάσω στο κατώτερο φυσιολογικό. Θα το βάλω το φορεματάκι που λες στα γενέθλια του Γιώργου και φυσικά θα δείτε φώτο! Προχθές που είχε βάρδια ο Άρης και δεν είχα τι να κάνω το βράδυ που κοίμισα τα παιδιά, έβαλα ένα κρασάκι και ξεσκόνισα στο μπαλκόνι το συρτάρι των αναμνήσεων, μιας και λόγω των επικείμενων γενεθλίων του Γιώργου με έπιασε μια νοσταλγία! Έχω τόσα πράγματα εκεί μέσα! Δεν φαντάζεστε πόσες αναμνήσεις, από το σχολείο, από την πενταήμερη, από τη φοιτητική ζωή μου, από τη γνωριμία μου με τον Άρη, το γάμο, τις εγκυμοσύνες και τα παιδιά. Και βρήκα κι ένα σιντί με λίγες φώτο του γάμου σαν κι αυτή που έβαλα στο προφίλ μου στο φέις. Τις έδειχνα στον Άρη χθες το βράδυ και μου είπε ότι τώρα είμαι πιο όμορφη και πιο αδύνατη (θυμήθηκα τον άντρα σου ρε Ντινάκι και σκέφτηκα ότι κι ο δικός μου ο σκατούλης είναι ώρες-ώρες... και τον έχω φάει η γρουσούζα)! :lol: Η αλήθεια είναι ότι στο γάμο μου ήμουν και 3 κιλά πιο πάνω! Μήπως να ξαναπαντρευτώ τώρα που ανανεώθηκα?? :tongue: Με τον Αρούλη μου πάντα!

Μπήκα ως επί τω πλείστον για να ευχηθώ σε όλα τα λιονταράκια μας για τα γενέθλιά τους γιατί στο χωριό δεν έχω σήμα τις περισσότερες ώρες με αποτέλεσμα να ξεφορτίζει και αμέσως (γιατί είναι και μπακατέλα πια!) και το αφήνω σβηστό σχεδόν σε όλες τις διακοπές μας. Αν καταφέρω κάποια μέρα θα μπω φέις από το κινητό του μπαμπά μας αλλά και πάλι δυσκολεύομαι να γράψω με αυτά τα ρημάδια τα αφής...

Εύχομαι να είναι όλα καλά κι ευτυχισμένα, γερά και υγιή μέχρι τα βαθιά γεράματα! Να τα χαιρόμαστε και να τα καμαρώνουμε πάντα! Πολλά φιλιά και καλά να περάσετε όλοι στις διακοπές σας!

Διαφημίσεις

Καλα να περασετε κοριτσάκι!Καλες διακοπές και ξεκουραστες!

Να μας βάλεις φωτό να σε καμαρώνουμε!Εγω κάθε φορά που στολιζομαι λέω του Δ βγάλαμε μια φωτογραφία και εκείνος με άγριοκοιτάζει...αν την δει και στο φαις θα γκρίνιαξει χαχαχαχα!Κοιτα τα έπιασα αλλά όταν τρώω δείχνει και κάτι παραπάνω η κακιασμενη χαχαχα!Το καλό είναι οτι ποτέ δεν δείχνει πάνω απο τα 58,5 που θα πάει θα την σταθεροποίησω και αυτή...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Eλευθερίτσα να ζήσει το κορίτσι σας το όμορφο! Καλοφώτιστη να είναι η Εβελίνα σας, πάντα χαρές να έχει στη ζωή της!! Πώς περάσατε στη βάφτιση εχτές? Πήγαν όλα καλά? Έκλαψε η ζουζούνα?

Εμείς εδώ ετοιμαζόμαστε γαι αναχωρήσεις..σήμερα ταξιδεύουν!! τι άλλο να πω, μόνο ουφ!!!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

4 χρόνια πριν...σαν σήμερα...ήθελα τόσο να σας γράψω...Εδώ παρέα όλες οι κοιλίτσες για τόσους μήνες...Να χαιρόμαστε τα αγγελούδια μας, να χαιρόμαστε και εμείς τον Πρίγκηπά μας...όμορφες, συγκινητικές, τρυφερές, μοναδικές αναμνήσεις σήμερα...Δεν μπορώ παρά κάθε χρόνο τέτοια μέρα να δακρύζω από συγκίνηση...να κοιτάω το ρολόι και να αναπολώ...Πάντα τέτοιες χαρές και όμορφες στιγμές να είναι γεμάτη η ζωή μας φιλενάδες...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σοφάκι και υπόλοιπες φίλες σας ευχαριστώ για τις ευχές.

Βαφτιστήκαμε, γίναμε Χριστιανάκια και εμείς.

Όλα πήγαν κατ'ευχήν...Η μικρή έκλαψε πολύ, από την ώρα που ξεκίνησε ο παπάς μέχρι και που χαιρετούσαμε τον κόσμο...Ωστόσο ενθουσιάστηκαν οι καλεσμένοι από τον στολισμό, το σκηνικό, το φαγητό...όλα καλά. Λίγο ψύχρα έριξε μετά τις μία αλλά δεν πτοήθηκε ο κόσμος. Και στο τρίτο με το καλό λοιπόν!!!

Φωτογραφικό υλικό θα ακολουθήσει!Να είστε όλες καλά!

Την Πέμπτη ξεκινούν οι διακοπές μας, δεν ξέρω αν προλάβω να σας δω ξανά μέχρι τότε. Χαρούμενα γενέθλια σε όλα τα παιδάκια μας, να τα χαιρόμαστε και πάλι...είναι ο μήνας τους, ο μήνας μας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα απο την όμορφη Πελοπόννησο!

Περνάμε πολυ όμορφα και είναι η πρώτη φορά μετα το γάμο μας που καταλαβαίνω διακοπές!Το περασμένο Σάββατο 10 του μήνα κάναμε τα γενέθλια του μικρου στην Αθήνα και περάσαμε πολυ όμορφα...ο μικρος μας ξετρελάθηκε και ευτυχώς φέτος είχαμε παιδάκια που δεν είχαν φύγει για διακοπές...την τούρτα την διάλεξε ο μικρος που και φέτος ήταν αυτοκίνητο...την Δευτέρα ξεκίνησαν οι διακοπές μας στο Αιγιο στην Ακολη...με επιφύλαξη ξεκινήσαμε γιατί τα δωμάτια δεν τα είχαμε δει αλλά ήταν τέλεια ειδικά για οικογένεια...ήταν ένας τεράστιος χώρος με σπιτάκια και πολυ γκαζόν...ήταν περιφραγμενος με τοίχο και μεσά είχε γήπεδο ποδοσφαίρου και κούνιες (μεχρι και γυμναστήριο είχε)και κάθε απόγευμα έπαιζαν εκεί καμία 30αρια πιτσιρικάκια μαζί και ο μικρος μας!Τεραστια βεράντα με μεγαλο τραπεζι ,ξαπλωστρες και κούνια που αράζαμε εκεί με τον αντρούλη μου όταν κοιμιζαμε το μικρο μας...η θάλασσα στα 20 μέτρα και δίπλα ένα πεζόδρομος στην παραλία με παρά πολλα μαγαζιά εστιατόρια ,παιδοτοπους και μπαράκια....όταν γύρισε η αδερφή μου απο την Κρήτη ήρθε εκεί για να μας κάνει με το γαμπρό μου έκπληξη και να μας δουν και μου είπε πως αν σου κλείσουν τα ματιά και βρεθείς εκεί θα νομίζεις πως είσαι σε νησί!Ειχαμε και παρέα κάτι φίλους με τα παιδιά τους και στο τέλος κάθησαμε και μια μερα παραπάνω απο το προγραμματισμένο...στην επιστροφή για Αθήνα και φθάνοντας στην Κόρινθο μου λέει ο Δ ¨παμε στην μαμά σου?¨ και έτσι βρεθήκαμε εδώ που έχουμε γυρίσει παντού με τα αδέρφια μου...Σπάρτη,Καλαμάτα,Μεγαλοπολη,Μονεβασια κτλ...πραγματικά έχει απο τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδα και αν έχεις όρεξη μπορείς να γυρίσεις απίστευτα μέρη!Ευχομαι όλες να περνάτε όμορφα και με το καλο να επιστρέψουμε πίσω!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Γεια σας κι από εμάς! Επιστρέψαμε κι εμείς στη βάση μας μετά από σχεδόν 20 μέρες στο πιο όμορφο ψαροχώρι της Σητείας! Περάσαμε πολύ όμορφα, κάναμε παρέα με πολύ αγαπημένα πρόσωπα και συναντήσαμε κι από κοντά μια πολύ όμορφη οικογένεια, αυτήν της Τζίνας μας! Χάρηκα πολύ, περάσαμε πολύ όμορφα και για μια ακόμη φορά θα πω κρίμα που μας χωρίζουν χιλιόμετρα γιατί με πολλές από εσάς πιστεύω θα κάναμε πολύ καλή παρέα, μιας και ταιριάζουμε μαμάδες και παιδιά και σύζυγοι μεταξύ μας! :lol:

Μου έχετε ξεφύγει μερικές από εσάς αλλά δεν μου τη γλιτώνετε! Βελουδάκι, Ντίνα και Κλεοπάτρα έχετε σειρά!!! Με κόβω πρώτα για καμιά Πελοπόννησο (το πότε... ακόμα άγνωστο βέβαια...) που με έναν σμπάρο θα γνωρίσω πολλά τρυγόνια!

Έχουμε πολλές εκκρεμότητες εδώ και με την επιστροφή μας μας περίμεναν απρόοπτα όχι καλά... αλλά θα τα παλέψουμε όπως κάθε φορά. Οικονομικά ακόμα πιο δύσκολα, Μείναμε ταπί και ψύχραιμοι στις διακοπές και δεν κάναμε και τα τρομερά έξοδα κι έχουν πλακώσει μπιλιετάκια πάλι και πρώτη και καλύτερη στο γραμματοκιβώτιο μας περίμενε η εφορία. Γενικά είμαι πεσμένη, ίσως και λόγω της επιστροφής, ίσως επειδή θα επιστρέψω και στο σχολείο και προβλέπεται δύσκολη κι η φετινή χρονιά, γιατί ως συνήθως και στην εκπαίδευση ισχύει το "κάθε πέρσι και καλύτερα!".

Δεν ξέρω και τι άλλο να γράψω, περιμένω να έχω κανένα όμορφο νέο να σας γράψω ή ακόμα καλύτερα να μάθω κανένα όμορφο νέο! :)

Ντίνα μου χαίρομαι πολύ με όσα διαβάζω! Μακάρι να περνάτε πάντα έτσι όμορφα και του παραχρόνου να ακολουθήσεις τις διαδρομές της αδερφής σου και να έρθεις με την οικογένειά σου στην Κρήτη! :);)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...