Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι!

Ελεάνα σιδερένιος ο πατέρας σου κοριτσάκι!

Όλα καλά να πάνε με την υγεία του!

Καλές διακοπούλες κιόλας στο εξοχικό!

Ντινάκι μπράβο που ανανέωσες τη σύμβαση σου!

Είσαι λίγο στην αναμονή κάθε φορά αλλά ευτυχώς δε σε αφήνουν έτσι εύκολα, άμα είσαι καλή στη δουλειά σου που είσαι μη φοβάσαι!

Νεκταρίτσα άντε ρε τα βρήκαν τα παιδιά, μπράβο!!

Άμα παντρευτούν κι αυτοί ή συζήσουν κάποια στιγμή θα σε τραπεζώνουν, προς το παρόν εσύ θα τους περιποιείσαι μάλλον! Να πάτε σε καμιά ταβερνούλα εννοέιται, χρειάζεται κι αυτό πού και που!

Η μαμά έχει πάρει άδεια για σεζόν και δε βλέπει παιδιά μάλλον εφόσον δεν είναι αναγκαίο ε? Πες της πως θες να βγείτε ένα βράδυ με τον Άρη και πρέπει να βλέπει κάποιος τα παιδιά και μάλλον θα πεις στην κουμπάρα σου να τα βλέπει μήπως και αλλάξει γνώμη!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλό μεσημέρι!

Ελεάνα σιδερένιος ο πατέρας σου κοριτσάκι!

Όλα καλά να πάνε με την υγεία του!

Καλές διακοπούλες κιόλας στο εξοχικό!

Ντινάκι μπράβο που ανανέωσες τη σύμβαση σου!

Είσαι λίγο στην αναμονή κάθε φορά αλλά ευτυχώς δε σε αφήνουν έτσι εύκολα, άμα είσαι καλή στη δουλειά σου που είσαι μη φοβάσαι!

Νεκταρίτσα άντε ρε τα βρήκαν τα παιδιά, μπράβο!!

Άμα παντρευτούν κι αυτοί ή συζήσουν κάποια στιγμή θα σε τραπεζώνουν, προς το παρόν εσύ θα τους περιποιείσαι μάλλον! Να πάτε σε καμιά ταβερνούλα εννοέιται, χρειάζεται κι αυτό πού και που!

Η μαμά έχει πάρει άδεια για σεζόν και δε βλέπει παιδιά μάλλον εφόσον δεν είναι αναγκαίο ε? Πες της πως θες να βγείτε ένα βράδυ με τον Άρη και πρέπει να βλέπει κάποιος τα παιδιά και μάλλον θα πεις στην κουμπάρα σου να τα βλέπει μήπως και αλλάξει γνώμη!

:lol: Σοφάκι θέλω να πιστεύω ότι θα έχει τόσο ευτυχή κατάληξη το προξενιό που μετά θα μου κάνουν πολλά τραπέζια για να με ευχαριστήσουν που τους έφτιαξα τη ζωή! Προς το πάρον έχω πεθάνει στην αγωνία και νύχτα παρά νύχτα βλέπω εφιάλτες σχετικούς με τη σχέση τους, μάλλον γιατί μου έπεσε βαριά η ευθύνη ότι έβαλα το χέρι μου και τα έφτιαξαν και αν στραβώσει κάτι θα νιώθω κατά κάποιο τρόπο υπεύθυνη...

Για τη μαμά τι να σχολιάσω... δεν ιδρώνει το αυτί της και κάνει ότι δεν καταλαβαίνει... Προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει να τα κρατήσει σε σημείο που έχω κουραστεί πια να προτείνω... Μέχρι τώρα οι φορές που τα κράτησε είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού κι οι περισσότερες ήταν επιβεβλημένες π.χ. στον τότε αρραβώνα της κουμπάρας μου, στην κηδεία του πεθερού μου, σε επίσκεψη αρρώστων στο νοσοκομείο όπου και κάθε φορά φροντίζαμε να είναι σύντομη η απουσία μας.

Δεν το δέχομαι αυτό που ακούω καμιά φορά από άλλους παραέξω ότι μου τα κρατάει τα πρωινά που δουλεύω και να είμαι και ευχαριστημένη. 2 χρόνια τα έχει κρατήσει, με τόσες αργίες-απεργίες-ρεπό και άδειες του Άρη (που μάλιστα βάζαμε ρεπό και άδειες του Άρη όποτε την βόλευε αυτή κι όχι όποτε βολευόμασταν εμείς επίτηδες για να την εξυπηρετούμε κάθε φορά) και με εμένα να γυρίζω τόσο νωρίς στο σπίτι. Χώρια που η μικρή ήταν υπναρού και ξυπνούσε μία με δύο ώρες πριν να γυρίσω από τη δουλειά. Και δεν την άφηνα να κάνει και δουλειές. Φέτος θα έχει μόνο την Αριάδνη τουλάχιστον να δω γιατί άλλο θα παραπονιέται! Στάνταρ θα βρει αυτή, γιατί φέτος θα μπει στο ενιαίο πρόγραμμα το σχολείο μας και θα σχολάω κατά τις 2.

Να υπενθυμίσω για να μην παρεξηγηθώ ότι πριν αρχίσω δουλειά της έλεγα να πάρω κοπέλα στο σπίτι για τα παιδιά και είχε παρεξηγηθεί τρελά, είχαμε σκοτωθεί.

Της πρότεινα να της αφήσουμε τα παιδιά και να πάμε κανένα τετραήμερο στο Μόχλος και μου τα μάσαγε... ότι το μόχλος είναι μακριά, τα παιδιά είναι μικρά...

Εγώ 1 χρονού ήμουν όταν με πρωτοάφησε στη γιαγιά και πήγε διακοπές με τον πατέρα μου στη Θεσσαλονίκη! Και πόσες φορές δεν μας άφηναν στις γιαγιάδες και κάνανε τα καλοκαίρια διακοπές εσωτερικό κι εξωτερικό. Τώρα λόγο κρίσης δεν προβλέπεται να πηγαίνουμε εμείς διακοπές για να κάνουμε τα ίδια... Μετά της είπα στο μνημόσυνο του πεθερού μου το Σεπτέμβρη να της τα πάμε Παρασκευή μεσημέρι (αντί Σαββάτου) και θα γυρίσουμε Κυριακή μετά το μνημόσυνο και θα τα πάρουμε, που να μην σκοτωθούμε να πάμε και να γυρίσουμε και να μείνουμε και μια βραδιά μιας και δεν πάμε διακοπές... Αφού δεν έπεσε να με φάει όταν της το είπα... Άστραψε και βρόντηξε: ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ??????? ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ?? ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ;;; κι άρχισε τα του εαυτού της πάλι... Αλλά τι να περιμένω από ένα Σκορπιό (σόρυ Αγγελική, ελπίζω εσύ να μην είσαι έτσι) που το μόνο που κοιτάνε είναι η πάρτη τους, που το καλό που θα σου κάνουν δεν το ρίχνουν στο γυαλό αλλά στα μούτρα σου κάθε τρεις και λίγο και που αν αυτοί είναι δυστυχισμένοι και ριγμένοι πρέπει όλος ο κόσμος να είναι μαζί με αυτούς! Ειλικρινά αν είναι τέτοια η κόρη μου, μου ρίχνω όλη την ευθύνη της απερίσκεπτης σύλληψής της μήνα Φεβρουάριο! :?

:lol: Σοφάκι θέλω να πιστεύω ότι θα έχει τόσο ευτυχή κατάληξη το προξενιό που μετά θα μου κάνουν πολλά τραπέζια για να με ευχαριστήσουν που τους έφτιαξα τη ζωή! Προς το πάρον έχω πεθάνει στην αγωνία και νύχτα παρά νύχτα βλέπω εφιάλτες σχετικούς με τη σχέση τους, μάλλον γιατί μου έπεσε βαριά η ευθύνη ότι έβαλα το χέρι μου και τα έφτιαξαν και αν στραβώσει κάτι θα νιώθω κατά κάποιο τρόπο υπεύθυνη...

Για τη μαμά τι να σχολιάσω... δεν ιδρώνει το αυτί της και κάνει ότι δεν καταλαβαίνει... Προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει να τα κρατήσει σε σημείο που έχω κουραστεί πα να προτείνω... Μέχρι τώρα οι φορές που τα κράτησε είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού κι οι περισσότερες ήταν επιβεβλημένες π.χ. στον τότε αρραβώνα της κουμπάρας μου, στην κηδεία του πεθερού μου, σε επίσκεψη αρρώστων στο νοσοκομείο όπου και κάθε φορά φροντίζαμε να είναι σύντομη η απουσία μας.

Δεν το δέχομαι αυτό που ακούω καμιά φορά από άλλους παραέξω ότι μου τα κρατάει τα πρωινά που δουλεύω και να είμαι και ευχαριστημένη. 2 χρόνια τα έχει κρατήσει, με τόσες αργίες-απεργίες-ρεπό και άδειες του Άρη (που μάλιστα βάζαμε ρεπό και άδειες του Άρη όποτε την βόλευε αυτή κι όχι όποτε βολευόμασταν εμείς επίτηδες για να την εξυπηρετούμε κάθε φορά) και με εμένα να γυρίζω τόσο νωρίς στο σπίτι. Χώρια που η μικρή ήταν υπναρού και ξυπνούσε μία με δύο ώρες πριν να γυρίσω από τη δουλειά. Και δεν την άφηνα να κάνει και δουλειές. Φέτος θα έχει μόνο την Αριάδνη τουλάχιστον να δω γιατί άλλο θα παραπονιέται! Στάνταρ θα βρει αυτή, γιατί φέτος θα μπει στο ενιαίο πρόγραμμα το σχολείο μας και θα σχολάω κατά τις 2.

Να υπενθυμίσω για να μην παρεξηγηθώ ότι πριν αρχίσω δουλειά της έλεγα να πάρω κοπέλα στο σπίτι για τα παιδιά και είχε παρεξηγηθεί τρελά, είχαμε σκοτωθεί.

Της πρότεινα να της αφήσουμε τα παιδιά και να πάμε κανένα τετραήμερο στο Μόχλος και μου τα μάσαγε... ότι το μόχλος είναι μακριά, τα παιδιά είναι μικρά...

Εγώ 1 χρονού ήμουν όταν με πρωτοάφησε στη γιαγιά και πήγε διακοπές με τον πατέρα μου στη Θεσσαλονίκη! Και πόσες φορές δεν μας άφηναν στις γιαγιάδες και κάνανε τα καλοκαίρια διακοπές εσωτερικό κι εξωτερικό. Τώρα λόγο κρίσης δεν προβλέπεται να πηγαίνουμε εμείς διακοπές για να κάνουμε τα ίδια... Μετά της είπα στο μνημόσυνο του πεθερού μου το Σεπτέμβρη να της τα πάμε Παρασκευή μεσημέρι (αντί Σαββάτου) και θα γυρίσουμε Κυριακή μετά το μνημόσυνο και θα τα πάρουμε, που να μην σκοτωθούμε να πάμε και να γυρίσουμε και να μείνουμε και μια βραδιά μιας και δεν πάμε διακοπές... Αφού δεν έπεσε να με φάει όταν της το είπα... Άστραψε και βρόντηξε: ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ??????? ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ?? ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ;;; κι άρχισε τα του εαυτού της πάλι... Αλλά τι να περιμένω από ένα Σκορπιό (σόρυ Αγγελική, ελπίζω εσύ να μην είσαι έτσι) που το μόνο που κοιτάνε είναι η πάρτη τους, που το καλό που θα σου κάνουν δεν το ρίχνουν στο γυαλό αλλά στα μούτρα σου κάθε τρεις και λίγο και που αν αυτοί είναι δυστυχισμένοι και ριγμένοι πρέπει όλος ο κόσμος να είναι μαζί με αυτούς! Ειλικρινά αν είναι τέτοια η κόρη μου, μου ρίχνω όλη την ευθύνη της απερίσκεπτης σύλληψής της μήνα Φεβρουάριο! :?

Α τώρα μας βάζεις σε σκέψεις για το μήνα που πρέπει να διαλέξουμε...χαχαχα!

Ελα μωρε μπορεί και εκείνη να αισθάνεται κουρασμένη....όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί μας έχει κάνει όλους να μουρτζουχλιάζουμε πολλές φορές χωρίς σοβαρό λόγο...νομίζω πως στο τέλος από μόνη της θα σου προτείνει να τα κρατήσει τα ζουζούνια...Θέλω και εγώ διακοπές σας το είπα?Διακοπές όμως κανονικές όχι στην μαμά μου...δεν προβλέπεται αλλά ποτέ δεν ξέρεις...με εκνευρίζει μερικές φορές και ο Δ εγώ είμαι του στυλ να είμαστε καλά και να κάνουμε διάφορα πράγματα που μας ευχαριστούν με μετρό αλλά να τα κάνουμε...ο Δ σκέφτεται τα πάντα...να είμαστε προετοιμασμένοι για το αύριο που ίσως να είναι δύσκολα τα πράγματα...μα χριστιανέ μου ας ζούμε το σήμερα που είμαστε καλά και κυλάνε τα πράγματα ομαλά σε λογικά πλαίσια και στο μέλλον βλέπουμε...έχει υπογράψει κανείς συμβόλαιο με το Θεό?αχ τα είπα και ξεθύμανα...χαχαχα...οκ δεν έχω παράπονο και με το παραπάνω θα έλεγα αλλά θα ήθελα να είναι λίγο πιο χαλαρος βρε αδερφέ...να μην αγχώνεται...την υγεία μας την έχουμε...το παιδάκι μας γερό και δυνατό...οι δικοι μας άνθρωποι δίπλα μας...τις δουλειές μας τις έχουμε...στο σπίτι μας δεν λείπει κάτι ούτε σε μας και το παιδί μας...όμορφα περνάμε...τι άλλο θελουμε?Καλα εκείνος είναι άνθρωπος του στυλ ακόμα και λογαριασμός να έρθει πάει και τον πληρώνει την ίδια μέρα για να μην αφήνει τίποτα και αν τον πάρω εγώ θα φτάσει η ημερομηνία που θα λήξη μπορεί να περάσουν και κανά δύο μέρες χαχαχαχ!καλά τώρα που ξανά διαβάζω το πόστ μου άσχετο είναι αλλά μου αρέσει που τα είπα και ξεθύμανα!:D:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ουφ αρχίσανε οι ζέστες για τα καλά, επιτέλους!

Καλησπέρα, πώς είστε?

Ελεάνα μου σιδερένιος ο μπαμπάς σου και καλές διακοπές να έχετε. Όχι άλλα τρεξίματα εύχομαι, να απολαύσετε το υπόλοιπο καλοκαίρι.

Νεκτ μπράβο σου προξενήτρα!Εύχομαι να στεριώσουν τα παιδιά, πάντα ετσά δουλειές να ξετελεύεις φιλενάδα:) Αυτές τις νυχτερινές αποδράσεις στο μπαλκόνι τις κάνουμε και εμείς τελευταία, πάει και 1-2 να κοιμηθούμε και εγώ κουτουλάω το πρωί εφόσον έχω και το μικρό μου να ξυπνάει 2-3 φορές για γάλα. Δεν πειράζει όμως, το απολαμβάνουμε.

Ντίνα συμφωνώ και με σένα και με τον σύζυγο. Μέτρο χρειάζεται, έτσι αβέβαιο που είναι το μέλλον δεν είναι και για να το αψηφάς. Καλά τα νέα και από την δουλειά σου, όλα καλά. Βάλατε μπρος για μωράκι?Όλα καλά φιλενάδα, θετική ενέργεια από εμένα και καλή επιτυχία!

Στο τρέξιμο είμαι εγώ. Κάθε μέρα θα κατέβω κέντρο, με τα της βάφτισης σχεδόν τέλειωσα. Έμειναν τα γλυκά (την τούρτα του Μάνου την παράγγειλα), πρόβα στο βαφτιστικό της μικρής και να δω δείγματα της δουλειά της, το δώρο της νονάς το οποίο λέει το έκλεισε, ένα ρολόι διάλεξε και του νονού που δεν ξέρω τι θα του πάρω. Έλεγα για ρολόι αλλά ο Σ μου είπε πως έχει δυο (να διευκρινήσω πως ο νονός είναι στο ίδιο γραφείο με τον Σ και πάνω από 15 χρόνια φίλοι, είναι και ο κουμπάρος που μας πάντεψε και η νονά δουλεύει σε άλλο γραφείο επίσης στην ίδια δουλειά οπότε τα λένε εκεί μεταξύ τους). Σήμερα του πήγαν 3 τσάντες στο γραφείο. Ένα πουκάμισο για τον Σ polo rauph lauren, ένα πουκάμισο και παντελόνι για τον Μάνο από alloute που θέλει επιστροφή, δεν του κάνει το 5άρι και ένα δεύτερο βαφτιστικό φόρεμα (είναι από την βαφτιστική σειρά, το γράφει επάνω για να καταλάβετε) από το lapin για την μικρή το οποίο της είναι μεγάλο αλλά έχω και έναν άλλο προβληματισμό και θέλω απόψεις...

Το βαφτιστικό της μικρής είναι ιβουάρ με χρωματισμούς μπεζ, ροζ και σάπιου μήλου σε ριχτό στυλ με τιράντα. Αυτό το φόρεμα που της πήρε είναι σε άλλο στυλ μεν αλλά ιβουάρ επίσης και το πήρε λέει για να της το βάλω να την πάω στην εκκλησία...Καταρχάς της έχω βρει ήδη τι θα της βάλω και κατά δεύτερον μου είπαν και στα μαγαζιά πως το φόρεμα που θα την πάω στην εκκλησία πρέπει να διαφέρει από το βαφτιστικό, να έχει χρώματα για να βγει και ωραία στην φώτο. Και ρωτώ...αν της πω πως έχω ήδη φόρεμα και πως μου είπαν πως πρέπει να διαφέρει από το βαφτιστικό σε χρώματα θα παρεξηγηθώ??Είδα την τιμή και το πήραν 305 Ευρώ ρε γμτ, πολλά λεφτά-σαν να αγόρασαν 2 βαφτιστικά και πραγματικά κρίμα να δώσουν τόσα λεφτά τα παιδιά. Ωστόσο δεν της κάνει και πρέπει να το γυρίσω έτσι και αλλιώς...αλλά είναι χοντρό αν πάρω κάτι τελείως διαφορετικό ή ακόμη και μεγαλύτερο να το βάλει του χρόνου (θα την συνεννοηθώ πριν εννοείται).

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βουαλά και η πρόσκληση. Είστε όλες καλεσμένες, όσοι πιστοί προσέλθετε φιλενάδες!!! (Θα σας την φωτογραφίσω και πρωινή ώρα γιατί νομίζω δεν φαίνονται καλά οι χρωματισμοί με το φλας).

DSC06280.jpg

DSC06288.jpg

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ουφ αρχίσανε οι ζέστες για τα καλά, επιτέλους!

Καλησπέρα, πώς είστε?

Ελεάνα μου σιδερένιος ο μπαμπάς σου και καλές διακοπές να έχετε. Όχι άλλα τρεξίματα εύχομαι, να απολαύσετε το υπόλοιπο καλοκαίρι.

Νεκτ μπράβο σου προξενήτρα!Εύχομαι να στεριώσουν τα παιδιά, πάντα ετσά δουλειές να ξετελεύεις φιλενάδα:) Αυτές τις νυχτερινές αποδράσεις στο μπαλκόνι τις κάνουμε και εμείς τελευταία, πάει και 1-2 να κοιμηθούμε και εγώ κουτουλάω το πρωί εφόσον έχω και το μικρό μου να ξυπνάει 2-3 φορές για γάλα. Δεν πειράζει όμως, το απολαμβάνουμε.

Ντίνα συμφωνώ και με σένα και με τον σύζυγο. Μέτρο χρειάζεται, έτσι αβέβαιο που είναι το μέλλον δεν είναι και για να το αψηφάς. Καλά τα νέα και από την δουλειά σου, όλα καλά. Βάλατε μπρος για μωράκι?Όλα καλά φιλενάδα, θετική ενέργεια από εμένα και καλή επιτυχία!

Στο τρέξιμο είμαι εγώ. Κάθε μέρα θα κατέβω κέντρο, με τα της βάφτισης σχεδόν τέλειωσα. Έμειναν τα γλυκά (την τούρτα του Μάνου την παράγγειλα), πρόβα στο βαφτιστικό της μικρής και να δω δείγματα της δουλειά της, το δώρο της νονάς το οποίο λέει το έκλεισε, ένα ρολόι διάλεξε και του νονού που δεν ξέρω τι θα του πάρω. Έλεγα για ρολόι αλλά ο Σ μου είπε πως έχει δυο (να διευκρινήσω πως ο νονός είναι στο ίδιο γραφείο με τον Σ και πάνω από 15 χρόνια φίλοι, είναι και ο κουμπάρος που μας πάντεψε και η νονά δουλεύει σε άλλο γραφείο επίσης στην ίδια δουλειά οπότε τα λένε εκεί μεταξύ τους). Σήμερα του πήγαν 3 τσάντες στο γραφείο. Ένα πουκάμισο για τον Σ polo rauph lauren, ένα πουκάμισο και παντελόνι για τον Μάνο από alloute που θέλει επιστροφή, δεν του κάνει το 5άρι και ένα δεύτερο βαφτιστικό φόρεμα (είναι από την βαφτιστική σειρά, το γράφει επάνω για να καταλάβετε) από το lapin για την μικρή το οποίο της είναι μεγάλο αλλά έχω και έναν άλλο προβληματισμό και θέλω απόψεις...

Το βαφτιστικό της μικρής είναι ιβουάρ με χρωματισμούς μπεζ, ροζ και σάπιου μήλου σε ριχτό στυλ με τιράντα. Αυτό το φόρεμα που της πήρε είναι σε άλλο στυλ μεν αλλά ιβουάρ επίσης και το πήρε λέει για να της το βάλω να την πάω στην εκκλησία...Καταρχάς της έχω βρει ήδη τι θα της βάλω και κατά δεύτερον μου είπαν και στα μαγαζιά πως το φόρεμα που θα την πάω στην εκκλησία πρέπει να διαφέρει από το βαφτιστικό, να έχει χρώματα για να βγει και ωραία στην φώτο. Και ρωτώ...αν της πω πως έχω ήδη φόρεμα και πως μου είπαν πως πρέπει να διαφέρει από το βαφτιστικό σε χρώματα θα παρεξηγηθώ??Είδα την τιμή και το πήραν 305 Ευρώ ρε γμτ, πολλά λεφτά-σαν να αγόρασαν 2 βαφτιστικά και πραγματικά κρίμα να δώσουν τόσα λεφτά τα παιδιά. Ωστόσο δεν της κάνει και πρέπει να το γυρίσω έτσι και αλλιώς...αλλά είναι χοντρό αν πάρω κάτι τελείως διαφορετικό ή ακόμη και μεγαλύτερο να το βάλει του χρόνου (θα την συνεννοηθώ πριν εννοείται).

Καλησπέρα!

Εγω δεν το βρίσκω υπερβολικό αν της εξηγήσεις νομίζω πως θα το βρει πολύ λογικό η νονα σας!

Εγω Ελ μου για το δικό του καλο τα λέω...το αγχος όταν είναι υπερβολικο δεν κάνει καλό...ειναι προνοητικος δεν λέω αλλά θέλω να σκέφτεται και τον εαυτό του λίγο!

Για μωράκι μέχρι πρότινος δεν το συζητούσαμε καν ούτε εγώ ούτε εκείνος....είχαμε πεί απο το καλοκαίρι και μετά να χαλαρώσουν λίγο απο όλο αυτο...τωρα μόνος του άρχισε τα υπονοούμενα και τα πειράγματα...ε άρχισα να το σκέφτομαι και εγώ...χαλαρά όμως...έχει καλομάθει που στις προηγούμενες 2 φορές δεν χρειάστηκε προσπάθεια και νομίζει πως όλα είναι στο χέρι μας...του εξήγησα...πως αυτο τον μήνα να το βγάλει απο το μυαλό του γιατι είμαστε τελείως εκτός...:D:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Α τώρα μας βάζεις σε σκέψεις για το μήνα που πρέπει να διαλέξουμε...χαχαχα!

Ελα μωρε μπορεί και εκείνη να αισθάνεται κουρασμένη....όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί μας έχει κάνει όλους να μουρτζουχλιάζουμε πολλές φορές χωρίς σοβαρό λόγο...νομίζω πως στο τέλος από μόνη της θα σου προτείνει να τα κρατήσει τα ζουζούνια...Θέλω και εγώ διακοπές σας το είπα?Διακοπές όμως κανονικές όχι στην μαμά μου...δεν προβλέπεται αλλά ποτέ δεν ξέρεις...με εκνευρίζει μερικές φορές και ο Δ εγώ είμαι του στυλ να είμαστε καλά και να κάνουμε διάφορα πράγματα που μας ευχαριστούν με μετρό αλλά να τα κάνουμε...ο Δ σκέφτεται τα πάντα...να είμαστε προετοιμασμένοι για το αύριο που ίσως να είναι δύσκολα τα πράγματα...μα χριστιανέ μου ας ζούμε το σήμερα που είμαστε καλά και κυλάνε τα πράγματα ομαλά σε λογικά πλαίσια και στο μέλλον βλέπουμε...έχει υπογράψει κανείς συμβόλαιο με το Θεό?αχ τα είπα και ξεθύμανα...χαχαχα...οκ δεν έχω παράπονο και με το παραπάνω θα έλεγα αλλά θα ήθελα να είναι λίγο πιο χαλαρος βρε αδερφέ...να μην αγχώνεται...την υγεία μας την έχουμε...το παιδάκι μας γερό και δυνατό...οι δικοι μας άνθρωποι δίπλα μας...τις δουλειές μας τις έχουμε...στο σπίτι μας δεν λείπει κάτι ούτε σε μας και το παιδί μας...όμορφα περνάμε...τι άλλο θελουμε?Καλα εκείνος είναι άνθρωπος του στυλ ακόμα και λογαριασμός να έρθει πάει και τον πληρώνει την ίδια μέρα για να μην αφήνει τίποτα και αν τον πάρω εγώ θα φτάσει η ημερομηνία που θα λήξη μπορεί να περάσουν και κανά δύο μέρες χαχαχαχ!καλά τώρα που ξανά διαβάζω το πόστ μου άσχετο είναι αλλά μου αρέσει που τα είπα και ξεθύμανα!:D:D:D

Εδώ έχω τόσα πολλά να σχολιάσω που δεν ξέρω από πού να αρχίσω! :tongue::lol: Καταρχάς μέχρι το Φεβρουάριο θα έχει έρθει το πολυπόθητο οπότε και θα γλιτώσεις το Σκορπιδάκι! Ιδανικά θα σου πρότεινα τώρα που να σου βγει κανένα Ταυράκι που είναι μαμ, κακά και νάνι! Κανένα Καρκινάκι... και φυσικά δαγκωτό Λιονταράκι! Ίσως και κανένα Παρθενάκι... Οπότε από τώρα μέχρι το Δεκέμβρη γεμάτο, να έχει κλείσει το θέμα! :lol: Τα σκορπιδάκια όποιον κι αν έχω ρωτήσει που διαθέτει... είναι ζόρικα! Πολύ ζόρικα! Εγώ σου τα έχω περιγράψει και αναλυτικά οπότε έχεις ήδη πάρει μια ιδέα.

Η μαμά κατέβηκε σήμερα Χανιά για κάτι ψώνια και πέρασε από το σπίτι. Φάνηκε πολύ ότι της έχουν λείψει τα παιδιά... ρώτησε και ξαναρώτησε πότε θα πάμε, τελικά πείστηκα για την Τετάρτη. Όλο το καλοκαίρι δεν τα έχει δει παρά 2-3 φορές κι αυτές κλεφτά, λογικό είναι να της λείψουν. Φυσικά και δεν πρότεινε κάτι! Μάλιστα σχολίασε και στο μνημόσυνο του πεθερού μου που θα πάμε καπάκι λίγες μέρες μετά την επιστροφή μας από το χωριό ότι θα είναι ταλαιπωρία και γιατί δεν φρόντισε ο Άρης να πάρει άδεια αργότερα που να γυρίζαμε μια και καλή μετά το μνημόσυνο. Οπότε και φυσικά δεν μιλούσε η μαμά για την ταλαιπωρία τη δική μας αλλά των παιδιών τα οποία όπως καταλάβαμε όλοι μας... θα πάρουμε μαζί μας...

Για τα άλλα θέματα που λες. Να βάλεις το Δημήτρη στη δική σου τη λογική! Προχθές με πήρε ο Άρης τηλέφωνο και μου λέει: "πάρε την τάδε (μια φίλη μας) να την ρωτήσεις τι κάνει ο άντρας της γιατί μου είπαν ότι έπαθε σήμερα το πρωί έμφραγμα και είναι στην εντατική!" Φίλος του από μικρός συνομίληκος, 37 χρονών με 3 παιδάκια ηλικίας 8, 6 και 4 ετών. Τελικά ο άνθρωπος είναι μια χαρά πλέον, περικαρδίτιδα έπαθε, ακόμα νοσηλεύεται βέβαια αλλά όλοι οι γιατροί μιλούσαν για καρδιακή προσβολή και οικογενειακώς έπαθαν πανικό. Πριν καμιά 20ρια μέρες τράκαραν τον κουμπάρο του Άρη, με τη μηχανή. Έσπασε και τους δύο καρπούς και τη λεκάνη του και τη γλίτωσε στο παρατσάκ! Έκανε δύο εγχειρήσεις και θα μείνει με λάμες και ιστορίες 2 μήνες νοσοκομείο και ποιος ξέρει πόσο καιρό ξάπλα. Τέτοια περιστατικά έρχονται να μας θυμίζουν ότι η ζωή είναι μικρή και ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, σήμερα ζούμε, αύριο δε ζούμε! Πρέπει να ζούμε το σήμερα λοιπόν και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία! Γιατί δουλεύουμε? Μόνο για να πληρώνουμε λογαριασμούς και χαράτσια? Έχω πει πολλάκις τελευταία και σε φίλους μου ότι η ζωή είναι ωραία και πρέπει να την απολαύσουμε ακόμα κι αν χρειαστεί να αφήσουμε για λίγο τις υποχρεώσεις στην άκρη και να καθυστερήσουμε και κανένα λογαριασμό ή να μην βάλουμε στην μπάνγκα λεφτά. Και όλοι μαζί μπορούμε να συνεισφέρουμε για να περνάμε καλά κι αν ποτέ χρειαστώ ή χρειαστούν κάτι οι φίλοι φαίνονται στην ανάγκη. Η κουμπάρα μου με τον φίλο μας, έλεγαν να έρθουν 3-4 μέρες στο χωριό και τελικά προχθές μας είπαν ότι το ακύρωσε αυτός επειδή έχει ζόρια οικονομικά. Τον πιάνω και του λέω τα παραπάνω, μία είναι ζωή και στο διάολο λογαριασμοί για ένα μήνα και του λέω και το άλλο, θα έρθετε σπίτι, χώρο δεν έχουμε αλλά θα τα βολέψουμε, στην ανάγκη αντίσκηνο θα στήσουμε έξω στην αυλή, θα τρώμε στο σπίτι και θα βγαίνουμε για καφεδάκι, πισίνα και θάλασσα, θα μοιραστείτε τις βενζίνες κι έχει ο Θεός! Δεν είναι ανάγκη να κάνεις τα τρελά έξοδα για να περάσεις καλά! Όλες αυτές τις μέρες κάθε μέρα σχεδόν την περνάμε έτσι! Πάμε θάλασσα με τους φίλους μας και κρατάμε στο ψυγειάκι, ο ένας τα φρούτα, άλλος φαγητό, άλλος γλυκό, άλλος σπιτική λεμονάδα, κάνουμε σχεδόν καθημερινά τραπέζια ή καφέ στο σπίτι, παγωτάκι, καρπουζάκι. Τη μια βάζει ο ένας το σπίτι, την άλλη ο άλλος το εξοχικό, αδειάζει λίγο το πορτοφόλι (λίγο γιατί όλοι συνεισφέρουν βλέπεις...) αλλά γεμίζει η ψυχή και η καρδιά και η ζωή σου με όμορφες στιγμές και όμορφα συναισθήματα! ;)

Εμάς μας πήραν οι νονοί και τα προβαφτιστικά. Εγώ δεν ήξερα ότι συνηθίζεται κάτι τέτοιο. Της μικρής το φουστάνι έμοιαζε πολύ με το βαφτιστικό και το είχε πάρει ήδη η μια νονά από την Αγγλία. Ήταν σαμπανί με ροζουλί τριανταφυλλάκια και μια κορδέλα στο ίδιο χρώμα αν θυμάμαι καλά και το βαφτιστικό της ήταν άσπρο με ροζ τριανταφυλλάκια και μια ροζ κορδέλα. Της είχε πάρει και ένα στεφανάκι πράσινο με φυλλαράκια και τριανταφυλλάκια σε παλ αποχρώσεις, άσπρο, ροζ, γαλάζιο αν θυμάμαι καλά. Και εδώ της είχαν κάνει και βαφτιστικό στεφανάκι άσπρο με ροζ τριανταφυλλάκια. Δεν ανακατεύτηκα στα γούστα τους και στις επιλογές τους αλλά αν κάτι με χάλαγε πολύ είχα το θάρρος να τους πω ότι με χαλάει. Στην περίπτωσή σας ειδικά που είναι και πολλά τα λεφτά κι επειδή δεν την ξέρεις και πολύ καλά την κοπέλα καλό θα ήταν να της μιλήσεις ευθέως. Κι εμάς δεν έλειψαν οι παρεξηγήσεις αλλά για άλλα θέματα... και άφησαν μια πικρή γεύση πριν και μετά τη βάφτιση. Καλό θα ήταν να τα ξεκαθαρίσετε λοιπόν!

Η πρόσκληση πολύ όμορφη! Με το καλό να βαφτιστεί η κουκλίτσα σας!

Ετσι είναι φιλενάδα!Θυμάσαι τι περάσαμε με την μικρο επέμβαση που έκανε και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα ε?Εχει άγχος για όλα και τις περισσότερες φορές χωρίς να πρέπει...πρέπει να αφηνουμε και λίγο ταπράγματα στην τύχη τους...οκ τον καταλαβαίνω αλλά πάνω απο όλα να είμαστε καλά!

Λοιπόν αυτό το ΣΚ ήταν το λιγότερο που μπορώ να πω υπέροχο...εκτός απο το καθορισμένο μπανακι που πάμε κάθε Κυριακή ήταν εδώ και η αδερφή μου με τον γαμπρό μου και το Σάββατο το βράδυ μαζευτηκαμε με πολυ καλούς φίλους και περάσαμε τέλεια...γενικά χαλαρώσουμε πολύ...τώρα σκεφτόμαστε πολύ να πάμε μια εβδομάδα με τα αδέρφια διακοπές...κατα Κρήτη μεριά το βλεπω που δεν έχει πάει και ο γαμπρός μου...θα δούμε γιατί κάθε φορά που κανονίζουμε κάτι προκύπτει...και εγώ νομίζω πως αν θέλει ο θεός δεν θα προλάβουμε για σκορπιδάκι...εκτός αν δεν είμασταν και τοοοοσο πολύ εκτός που μπορεί να σκάσει μύτη και κανένα κριαράκι...αν και μεταξύ μας και εγώ θα προτιμούσα ταυράκι :):D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Ελευθερίτσα πολύ όμορφη η πρόσκληση της ζουζούνας σας! Ρομαντική!

Κι εγώ θα το έλεγα στη νονά για το φορεματάκι, είναι και ακριβό ρε συ! Χουβαρντού πάντως είναι σίγουρα!

Ντινάκι αν έρθετε κατά εδώ μεριά να ενημερώσεις να βρεθούμε εννοείται ε?

Άντε κανονίτσε το και θα περάσετε πολύ ωραία σίγουρα!!

Ταυράκι είναι η μπουμπού μου, το γυναικάκι μου!

Νεκταρίτσα θα σε παίρνω όποτε με παίρνει από κάτω με τα οικονομικά και με χίλια δυο να μου ανεβάζεις λίγο τη διάθεση, μια ζωή την έχουμε είναι αλήθεια..και περνάει και γρήγορα πολύ ρε γμτ!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Καλό μήνα!!

Τελευταία βδομάδα πριν την βάφτιση και τρέχω!!!Έφτιαξα μαλλί, κάναμε πρόβα βαφτιστικού, κάναμε φωτογράφηση επίσης, έκλεισα γλυκά και την τούρτα του Μάνου, βρήκα δώρο κουμπάρου, πήγαμε στον Ιππικό Όμιλο για τις τελευταίες λεπτομέριες και για το μενού και έκανα κάτι τελευταία ψώνια για εμάς. Ελπίζω να μην ξεχάσω κάτι. Α η πρόσκληση ήθελα να πω πως χάνει πολύ στις φώτο, δεν φαίνονται καλά τα χρώματα.

Για το φορεματάκι τελικά το είπα στην νονά και δεν είχε θέμα να το αλλάξω. Εξάλλου ενώ στο μάκρος της ήταν λίγο κοντούλι στο πλάτος της ήταν μεγάλο. Επειδή είναι ψηλή φοράει το 3άρι, το φόρεμα ήταν 2άρι αλλά με μεγάλη φόρμα. Το γύρισα, δεν είχε ούτε πιο μικρό ούτε και πιο μεγάλο και πήρα κάτι άλλο. Δεν είχε πρόβλημα η νονά. Κάποια στιγμή θα σας το βάλω σε φώτο, όπως και το δωμάτιο της μικρής που επιτέλους ετοιμάστηκε και την μεταφέραμε.

Προς το παρόν έχω αυτές τις φώτο να δείτε, είναι από την χθεσινή και την σημερινή φωτογράφηση

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε? Καλό μήνα, μπήκε ο Αύγουστος κιόλας ε? Κάναμε λίγα μπανάκια, πήγαμε και κάτι βολτούλες, πάντα με τους παππούδες αγκαζέ, όλο φεύγουν κι όλο εδώ είναι ακόμα, Παρασκευή είπαν πάλι θα φύγουν, δεν έχω εμπιστοσύνη όμως, μπορεί να κάτσουν κι άλλο!

Εσείς καλά? Ελευθερίτσα πρέπει να βγάλατε πολύ όμορφες φωτό, μόνο στο αβαταρ μπορώ να διακρίνω τη ζουζού και είναι τέλεια! Ετοιμάζεστε φουλ αυτή τη βδομάδα για τα τελευταία, το Σάββατο που έρχεται τη βαφτίζετε την Εβελίνα ε? Με το καλό!!

Εδώ εμείς με τα μικρά, ο Γιάννης τρελαίνεται για τη θάλασσα, βρίσκει και παρέα άλλα παιδάκια και παίζουν έξω στα ρηχά, του κάνει καλό και για το άσθμα του το θαλασσινό νερό μου είπε η γιατρός, ξεμπουκώνει αρκετά η αλήθεια είναι. Η Κάλλια φοβάται λιγάκι αν έχει κύμα, που συνήθως έχει και δεν θέλει πολύ να είναι μέσα, καθόμαστε έξω και παίζουμε με τα κουβαδάκια..

Εχτές είχα τραπέζι το βράδυ σε κάτι ξαδέρφια του άρη, τουλάχιστον σε κάτι τέτοια είναι χρήσιμη και η πεθερά γιατί με βοηθάει, της τα αφήσαμε και ένα βράδυ και πήγαμε βόλτα σε φίλους μας..τι να κάνω αφού δε μπορώ να το αποφύγω κοιτάω να το απολαύσω τουλάχιστον λίγο! Αφού δεν έχουν σκοπό να φύγουν..

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κι από εμάς!! Τρεχάματα κι εμείς, θα φύγουμε εκτάκτως αύριο, το πολύ μεθαύριο για το Μόχλος γιατί προέκυψε δουλειά σε μια ναυτική βάση μετά τη Σητεία και στέλνουν τον Άρη. Έχω κλείσει ραντεβού με την κομμώτρια σήμερα ή αύριο όποτε μπορέσει, μην είμαι με το μαλλί χάλι στις διακοπές και δεν φεύγω είπα του άντρα μου αν δεν το φτιάξω! :lol: Άσε που σε 1 μέρα δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις βαλίτσες για κοντά 20 μέρες που θα λείπουμε! Κανονίζουμε και τις τελευταίες υποχρεώσεις εδώ, ψώνια και λογαριασμούς και ήδη ξέμεινα από το 15νθήμερο... και δεν έχουμε πάρει ακόμα και νοίκι γιατί κάτι προέκυψε στον νοικάρη... και έχω τρελαθεί γιατί υπολόγιζα κι από εκεί το έσοδο...

Πήγα και πήρα ρε παιδιά και το φορεματάκι που είχα βάλει στο μάτι από τον Απρίλη που σας έλεγα. Τόσους μήνες τα χαλβάδιαζα... Είχε πολλά χρώματα και σχέδια, εγώ το πήρα σε μαύρο "φόντο" γιατί ήδη έχει πολλά χρώματα με τα λουλούδια που έχει ραμμένα πάνω. Και τα φούξια μου άρεσαν αλλά ήταν πιο κοντά, έπαιρνε αέρα ο ποπός σου. Πολύ νεανικό είναι, πολύ χρωματιστό κι αν ήταν και κοντό θα ένιωθα άβολα, 30άρα και μαμά... Και είναι κι εφαρμοστό! :tongue: Εφαρμοστό είχα να βάλω.... ουουουου... από τα κορμάκια που φορούσα ως νεογέννητο!:lol: Με θυμάμαι στο δημοτικό με τις φόρμες και στο γυμνάσιο και το λύκειο με τα τζιν τα φαρδιά και τις ριχτές μπλούζες... Χριστέ μου πώς ντυνόμουν... ούτε χοντρή 40ρα δεν θα ντυνόταν έτσι! Γιαυτό δεν έχω και φωτογραφίες από τότε... Ακόμα δεν είμαι όμως ικανοποιημένη με την εικόνα μου γιατί χρειάζομαι γυμναστική... Ίσως να κάνω κάτι το χειμώνα... αν και με 5η τάξη δεν θα προλαβαίνω ούτε να αναπνεύσω... όχι να πάω και γυμναστήριο... Θέλω να δω σχόλια από πεθεροκουνιάδες όταν θα με δουν. Την άλλη φορά μου είπε η κουνιάδα μου με ύφος οίκτου ένα πράμα... "Μα γιάντα αδυνάτισες ετσά??" Τι περίμενε να της απαντήσω μου λέτε??

Ελευθερία έφτασε η μεγάλη μέρα της μπουμπούς σου! Όλα έτοιμα?? Κάνετε πρόβα βουτιές? Φώτο αυτή η ασπρόμαυρη είναι η μικρή σου? Ατμοσφαιρική πολύ φαίνεται! Εκείνη την ημέρα είχα την κουμπάρα μου εδώ γιατί είχε πάει ο Άρης για μπάλα και δεν μπήκα εδώ, δεν τις πρόλαβα! Μα κι εσύ 23:41 τις έβαλες και 23:45 τις έβγαλες?? Δεν βλέπεις εδώ που λόγω και των διακοπών κάνει μέρες να μπει ένας άνθρωπος... άστες εκεί καμιά βδομάδα να τις προλάβουμε... :lol:

Μετά που λέτε ακολούθησαν τραπέζια, βόλτες κλπ... φουλ εβδομάδα! Ας όψεται ο νέος έρωτας που σιγοντάρουμε από πίσω για να περνάνε καλά τα παιδιά! :tongue:

Σοφάκι παιδί μου εσύ θα αγιάσεις με αυτά τα πεθερικά!! Τέλος του Ιούλη δεν είχαν πει ότι θα φύγουν?? Ειλικρινά χαρά στο κουράγιο σας!!! Τον επόμενο χειμώνα το στεγνωτήριο πες!!!! Τελικά το Γιάννη θα τον πας τον άλλο μήνα στον αλλεργιολόγο? Άντε να δεις τι θα σου πει κι αυτός! Εγώ ξεχνάω τις εισπνοές συνέχεια! Θα πάω το Σεπτέμβρη και θα με δαγκώσει ο γιατρός με το αποτέλεσμα της σπιρομέτρησης!

Συνεχίζω όμως δυναμικά με την γκαπς! Και θα βάλω και τα παιδιά σε αυτήν από σιγά-σιγά! Φτιάχνω πλέον τα δικά μου γιαουρτάκια, το δικό μου κεφίρ (βρήκα σπόρους), δικά μου γλυκάκια, ψωμάκια, κλπ. Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα! Φαίνεται και στον οργανισμό μου! Με βλέπω να το υιοθετώ σαν διατροφή! Τουλάχιστον ακόμα κι αν τελειώσω με τη διατροφή και αρχίσω να τρώω κάποια πράγματα που δεν επιτρέπονται, δεν θα ξαναβάλω στη ζωή μου τη ζάχαρη, το άμυλο και τη γλουτένη!

Σπέρες, σπέρες!

Δεν έχω ακόμη καταλάβει πως σε 5 μέρες είναι η μεγάλη μέρα. Άγχος μηδέν αν και σήμερα λίγο αγχώθηκα να λέω την αλήθεια. Το φόρεμα θέλει λίγο κόντεμα, το πήγα στην μοδίστρα και δεν το αναλαμβάνει γιατί είναι πιο μακρύ από τη μια μεριά. Κάνει ελάττωμα!!!!Το πρωί θα το πάω στο μαγαζί που το πήρα και σκέφτομαι μην μου κάνουν καμιά και το κοντύνουν στραβά και μείνω χωρίς φόρεμα παραμονές της βάφτισης. Περιμένω και το δώρο του κουμπάρου, μια χειροπέδα πήρα στον κουμπάρο από καουτσούκ και χρυσό. Χειροποίητο το έκανα, του εμπορίου ήθελαν 700 Ευρώ. Γλυκά και τούρτες κλείσαμε, μακιγιέρ, μανικιούρ-πεκτικιούρ και κομμωτήρια επίσης οκ. Μένει να υλοποιηθούν τώρα, νομίζω καλά θα πάει-να δούμε.

Σοφάκι γαιδούρεψαν πολύ τα πεθέρια σου ε? Ρε συ απορώ, δεν νιώθουν άβολα στο σπίτι σας?Οκ το σπίτι τους γιου τους είναι αλλά μένει και η νύφη εκεί!!!Έλεος!

Νεκταρίτσα χαίρομαι που νιώθεις τόσο καλά. Κάπως έτσι νιώθω και εγώ, μόνο που θέλω επίσης γυμναστική. Ελπίζω από Σεπτέμβρη να καταφέρω να το βάλω σε πρόγραμμα, σε 1-2 μήνες θα είμαι οκ το σώμα θυμάται και το δικό μου προσαρμόζεται πολύ εύκολα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...