Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Γωγούλα85 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Είναι λογικό να έχει αγωνία από την στιγμή που πέρασες όλο αυτό .θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά.κανε κ αύριο την χοριακη κ πήγαινε στο γιατρό σου.περιμένω ευχάριστα νέα σου.❤️❤️

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι όμως Ελευθερίτσα νιώθουν πολύ βολικά μάλλον να μένουνε εδώ για να κάθονται τόσο, αν ακούσεις βέβαια την πεθερά λέει "τι να κάνω μωρέ, κι εγώ ξεβολεύομαι για να έρθω να δω τα παιδιά λίγο"! Της το έχουν πει απ 'έξω απ έξω ο Άρης με τον αδερφό του να νοικιάσουν ένα σπίτι εδώ αλλά δεν έχουν λεφτά για να πληρώνουν λένε, δύσκολες εποχές τώρα..δηλαδή τους το έχουν πει διακριτικά πως κάθονται πολύ απλά δεν ξέρω γιατί δεν το καταλαβαίνουν και οι ίδιοι!

Ωραίο χρώμα διάλεξες! Θα σου πηγαίνει πολύ!

Έγινε 1,5 έτους η μπουμπούκα σου? Είδες πώς μεγαλώνουν? Κι εγώ που τα κοιτάω τα δικά μου αυτό λέω, ξεπετάχτηκαν και τα μικιά και σε λίγο θα φτάσουν τα μεγάλα!

Μαζί με τα τέκνα εννοείται στις διακοπές! Πόσες μέρες θα μείνετε Χανιά?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι είναι αυτό με τον αέρα φέτος κιόλας? Δηλαδή τον Αύγουστο που έχει μελτέμια συνήθως τι θα κάνει? 10 μποφόρ αέρα?

Πήγαμε σήμερα για μπάνιο αλλά δεν είναι για να βάλεις τα παιδιά με το κύμα, ίσα πλατσουρίσαμε έξω στα ρηχά και μετά παίξαμε στην άμμο με τα κουβαδάκια.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κοπελουδες καλησπέρα!

Μπήκα μετά καιρό να διαβάσω νέα σας, είμαι καθοδόν προς το πατρικό να παραλάβω γονείς για εξοχικό. Περάσαμε πάλι μια περιπέτεια με τον μπαμπά, καρδιά αυτή τη φορά, έκανε κ μπαλονάκι. Ευτυχώς είναι καλύτερα αλλά καταβεβλημένος κ θέλει προσοχή κ ξεκούραση. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν είναι πάντα εύκολα.

Κατα τα άλλα προσπαθούμε να χαρούμε τις διακοπές με το παιδάκι μας, έχει κι ο Γιάννης άδεια. Ήσυχα, βόλτες, μπάνιο, χαλάρωση! Μέχρι κι εγώ έβαλα σορτς με τα 70 μου κιλα κ δε με νοιάζει καθόλου, μαύρισα, έσφιξα κ λίγο από τα μπάνια!

Καλησπέρα!

Πτώμα είμαι πήγαμε για μπάνιο μαζί με τον νονό του μικρού και πριν λίγο έβαλα μια τάξη...ωραία ήταν ο μικρός έκανε μπάνιο κανονικά...κούναγε ποδάράκια χεράκια...μαζί με τον μπαμπά του αλλά τον άφηνε που και που και κολυμπούσε...εγώ ξωπίσω του με το αντιλιακο γιατί λεπτό δεν καθόταν στη ομπρέλα...το χαρήκαμε όμως πολύ!Νυσταζα όμως πολύ γιατί εχθές κοιμήθηκε νωρίς το αστέρι μας και αράξαμε με τον άντρα μου στο μπαλκόνι μέχρι τις 2...φυσαγε ένα ωραίο αεράκι....είχε και ωραίο φεγγάρι...δεν μας έκανε η καρδιά να πάμε για ύπνο!

Ελ μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το χρώμα και ειδικά σε μακρύ φόρεμα!Καλοφόρετο να είναι και με το καλό η βάφτιση σας!Μεγάλωσε το κορίτσι σας!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Σοφάκι τώρα κατάλαβα που διάβασα τα μηνύματα σου πόσο καιρό είναι εκεί τα πεθερικά σου...άντε πές τους ώρα να πάτε και στο σπιτάκι σας λίγο...το κακό είναι πως μένουν μαζί σας μωρε...θα ήταν τέλεια αν νοικιάζαν ένα δικό τους χώρο να μένουν...έστω κάπου εκεί κοντά σας...άλλο να είναι όλη μέρα μέσα στα πόδια σου και άλλο να πηγαίνουν και λίγο κάπου αλλού!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα.μπαίνω συχνά κ διαβάζω τα νέα σας.δεν είμαι στα καλύτερά μου γι αυτό δεν έγραφα.χθες μετα από 9 χρόνια κ πολλούς καβγάδες που είχαν γίνει χωρίζουμε.κλαίω πολύ αν κ προσπαθώ όχι μπροστά στο παιδί.είμαι τελείως πελαγωμένη.εχω ενα συνεχες τρεμουλο μεσα μου κ πονάω.κ φοβάμαι.πολλά.

Ψυχραιμία...όλα φαίνονται βουνό τώρα αλλά με τον καιρό τα πράγματα θα είναι πολυ καλύτερα...το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό να λυγίζεις...έχεις το μεγαλύτερο θησαυρό στα χέρια σου...τον γιός σου και από αυτόν να πέρνεις κουράγιο...ελπίζω να έχεις δίπλα σου δικού σου ανθρώπους που θα σε στιρίξουν...ότι χρειαστείς εδώ είμαστε...όλα μέσα στην ζωή είναι και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι για χάρη των παιδιών μας να τα αντιμετωπίζουμε...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκταρίτσα είχαν πει θα φύγουν τέλος αυτού του μήνα αλλά πού να ξέρω αν θα το τηρίσουν κιόλας, δουλειές δεν έχουν στην Αθήνα, συνταξιούχοι είναι και κάθονται όσο θέλουν, εξάλλου δε μας ρωτάνε κιόλας απ' όσο έχεις καταλάβει..Ο Άρης το έχει καταλάβει ότι δε μπορώ που κάθονται τόσο καιρό, τελευταία φορά τους είχε πει στο τηλέφωνο "ελάτε να κάτσετε 2 βδομάδες αρχή καλοκαιριού και άλλες 2 προς το τέλος" (τουτεστιν μην κάθεστε 2 μήνες κάθε φορά συνεχομενα) αλλά μάλλον δεν το κατάλαβαν, ή το κατάλαβαν και κάνουν τους κινέζους..αυτό πιστεύω κι εγώ, καμιά ώρα θα τσακωθούμε, ήδη έχουμε κοντραριστεί κάποιες φορές, ρε συ έχει τόση αδυναμία του Γιάννη, μετράει τις μπουκιές του, όλη μέρα λέει τι έφαγε ο γιάννης, πόσες φορές έβηξε ο Γιάννης, γιατί έχει μύξες ο Γιάννης, κρύωσε κιόλας και είναι να σκάσει, με έχει τρελάνει, τον κοιμίζει αγκαλιά σχεδόν και με το ζόρι τον παίρνω να τον πάω στο κρεβάτι του..

Μάλλον το κατάλαβαν Σοφάκι και κάνουν τους Κινέζους! Ίσως να έχουν καταλάβει ότι ενοχλείσαι και μπορεί να το έχουν πάρει και πεισματικά, αφού λες ότι έχετε κοντραριστεί κιόλας... Κι εμένα η πεθερά μου ότι με ενοχλούσε και το ήξερε, αυτό έκανε κάθε φορά. Κι ακόμα αυτό κάνει επίτηδες, αλλά σε μικρότερο, πολύ μικρότερο βαθμό. Από όταν έχασε τον άντρα της σαν να ψιλόστρωσε, αλλά για να φτιάξει εντελώς... δεν το περιμένω. Πού θα πάει... θα σκάσεις καμιά μέρα και θα γίνεις τρελή και τότε παίζει να μην τους ξαναδείτε κιόλας! Δεν καταλαβαίνω εγώ από "μεγαλύτεροι και να τους σέβεσαι και γονείς του συζύγου μου" και τέτοια! Αν η γαϊδουριά ξεπερνάει κάθε όριο δεν θα καθόμαστε να τους ανεχόμαστε, είτε με τη βοήθεια του συζύγου θα βρεθεί λύση, είτε βγάζουμε μόνοι μας το φίδι από την τρύπα... Εγώ για λίγες μέρες την είχα μες στο σπίτι μου και με πρόσβαλε και παρέμβαινε. Μια-δυο την τρίτη δεν άντεξα έβαλα μια φωνή, της την είπα και της έκλεισα και την πόρτα στα μούτρα, για να μην με γράψουν οι εφημερίδες... Στη θέση σου μετά από καμιά κουβέντα που θα είχε σχέση θα πετούσα ένα "και πότε είπαμε ότι πάτε σπιτάκι σας?"

Νεκτ μου μας την έκανε η συντοπίτισσά σου, εμείς ζητήσαμε να κλείσουμε εκεί και ενώ περίμενα αριθμό λογαριασμού για να βάλουμε την προκαταβολή, κρυβόταν για 2-3 μέρες στο τηλ και μετά μου έστειλε e-mail ό,τι το διαμέρισμα δόθηκε αλλού. Αν δεν ήμουν της δουλειάς και δεν ήξερα πόσο συχνά συμβαίνουν αυτά θα έστηνα επανάσταση! Αλλά κάθε εμπόδιο για καλό. Μετά από αυτό και εφόσον κουτούλησα και σε άλλα καταλύματα της περιοχής, έμαθα πως άμα πιάσει αέρας δεν κάνεις μπάνιο εκεί οπότε αλλάξαμε ρότα. Έτσι όπως μας πάει το καλοκαίρι φέτος με τους αέρηδες (εδώ φυσάει από τέλη Μάη συνεχόμενα-5 μπάνια έχουμε κάνει), δεν είναι να παίρνεις αψήφιστα και αυτόν τον παράγοντα.

Καλέ εννοείται με τα παιδιά θα έρθουμε?Που θα αφήσω το βυζανιάρικο?Άσε που δεν το χω να διακοπάρω χωρίς τα παιδάκια μου. Το ξενοδοχείο είναι ακριβώς απέναντι από το πάρκο που λες, έτσι κατάλαβα δηλαδή. Είναι αυτό εδώ

http://www.veronica-hotel.gr/default.aspx?lang=el&id=10

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα είστε Χανιά εσείς τον 15 Αύγουστο?

Καλά τα λες! Κάθε εμπόδιο για καλό πραγματικά! Και φαίνεται πολύ ωραίο κι αυτό το ξενοδοχείο! Πόσο το κλείσατε το 4κλινο? Εγώ τόσο καιρό δεν σχολίασα ότι έρχεστε Χανιά γιατί 10 Αυγούστου φεύγουμε για Λασίθι πάλι και γυρνάμε 23 Χανιά. Κάθε χρόνο θα γιορτάζουμε στο Μόχλος τα γενέθλιά μας. Μόνο τα πρώτα γενέθλια κάναμε εδώ επειδή ήμουν και έγκυος στον 7ο μήνα και δεν άντεχα να πάω 2 φορές καπάκι Λασίθι μιας και είχαμε ξαναπάει στις αρχές του καλοκαιριού.

Κοπελουδες καλησπέρα!

Μπήκα μετά καιρό να διαβάσω νέα σας, είμαι καθοδόν προς το πατρικό να παραλάβω γονείς για εξοχικό. Περάσαμε πάλι μια περιπέτεια με τον μπαμπά, καρδιά αυτή τη φορά, έκανε κ μπαλονάκι. Ευτυχώς είναι καλύτερα αλλά καταβεβλημένος κ θέλει προσοχή κ ξεκούραση. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν είναι πάντα εύκολα.

Κατα τα άλλα προσπαθούμε να χαρούμε τις διακοπές με το παιδάκι μας, έχει κι ο Γιάννης άδεια. Ήσυχα, βόλτες, μπάνιο, χαλάρωση! Μέχρι κι εγώ έβαλα σορτς με τα 70 μου κιλα κ δε με νοιάζει καθόλου, μαύρισα, έσφιξα κ λίγο από τα μπάνια!

Ελεάνα μου σιδερένιος ο μπαμπάς σου κι εύχομαι όχι άλλες περιπέτειες! Καλές διακοπές να έχετε και καλά να περάσετε! Θα δεις ότι θα γεμίσουν οι μπαταρίες σου και θα νιώσεις πολύ καλύτερα! Όσο για τα κιλά και το σορτσάκι είναι και στο σουλούπι, εγώ επειδή δεν τα παίρνω ομοιόμορφα, έχω μεγάλη περιφέρεια και καθόλου στήθος, σορτσάκι όταν έβαζα έδειχνα σαν ισοσκελές τρίγωνο! :tongue: Και πάλι έχω και την κυτταρίτιδά μου και τις ραγάδες μου και τις ευρυαγγείες μου στα μπουτάκια και τα ποδαράκια αλλά δεν θα σκάσω, κανείς δεν είναι τέλειος, εγώ θα είμαι που αγαπούσα πάντα το φαΐ και το καθισιό?? :tongue: Χώρια που εγώ είπαμε δεν κάνω καμία δίαιτα, κάνω τη διατροφή για το γαστρεντερικό και φυσικά είδα αποτελέσματα παρά τα μπόλικα λιπαρά που προσλαμβάνω μέσω αυτής της διατροφής, επειδή δεν τρώω τροφές που με "αρρωσταίνουν" πλέον!

Καλησπέρα!

Πτώμα είμαι πήγαμε για μπάνιο μαζί με τον νονό του μικρού και πριν λίγο έβαλα μια τάξη...ωραία ήταν ο μικρός έκανε μπάνιο κανονικά...κούναγε ποδάράκια χεράκια...μαζί με τον μπαμπά του αλλά τον άφηνε που και που και κολυμπούσε...εγώ ξωπίσω του με το αντιλιακο γιατί λεπτό δεν καθόταν στη ομπρέλα...το χαρήκαμε όμως πολύ!Νυσταζα όμως πολύ γιατί εχθές κοιμήθηκε νωρίς το αστέρι μας και αράξαμε με τον άντρα μου στο μπαλκόνι μέχρι τις 2...φυσαγε ένα ωραίο αεράκι....είχε και ωραίο φεγγάρι...δεν μας έκανε η καρδιά να πάμε για ύπνο!

Ελ μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το χρώμα και ειδικά σε μακρύ φόρεμα!Καλοφόρετο να είναι και με το καλό η βάφτιση σας!Μεγάλωσε το κορίτσι σας!

Φτου στο αντράκι σου Ντινούλι! Απίστευτο μου φαίνεται το πότε έκαναν το πρώτο τους μπανάκι στην μπανιέρα όπου μαμά και μπαμπάς έτρεμαν που θα ακουμπήσει το νερό το μωρό και τώρα αλωνίζουν θάλασσες και πισίνες! :tongue:

Την Παρασκευή και το Σάββατο που μας πέρασαν κάναμε το ίδιο κι εμείς με τον μπαμπά μας κι ήταν πολύ ωραία! Κάτσαμε στο μπαλκόνι με κρασάκι, μεζεδάκι και μουσικούλα και την πρώτη βραδιά επειδή είχαμε κι έναν φίλο παρέα το σχολάσαμε στις 3 και την άλλη βραδιά κατά τη μία. Το πρωινό ξύπνημα βέβαια ανελέητο από τα πιτσιρικάκια μας αλλά τι να κάνεις... Όλα έχουν ένα τίμημα σ'αυτή τη ζωή! :lol:

Και στα δικά μας...

Προχθες πήγαμε στο εξοχικό της κουμπάρας μαζί με φίλους, κάναμε μπάρμπεκιου και πήγαμε θαλασσίτσα.

Χθες είχε ο μπαμπάς ρεπό και πήγαμε με τους γονείς μου στους κουμπάρους τους όπου έχει έρθει η κόρη τους ένα χρόνο μικρότερή μου με το μωράκι της 7 μηνών να το δούμε, 4 χρόνια είχα να τη δω την κοπελιά, ήμαστε παιδικές φίλες. Το μωράκι θηλάζει και τρώει πλέον και λίγα φρούτα, τώρα έχει αρχίσει και λίγο φαγητό κι είναι παιδιά κοντά 11 κιλά! Αν το δείτε, "βραχιολάκια" σε όλο το χεράκι και τα μπουτάκια, έπαθα πλάκα, ήταν σαν το ανθρωπάκι της μισελέν στην κυριολεξία! Αφασία και γελαστό!!Ωστόσο είναι Αφρικανός ο μπαμπάς και βγήκε μιγαδάκι, έχει την πλακουτσωτή μυτούλα, τα χειλάκια τα γεμάτα και τα μαλάκια τα μαύρα τα σγουρά-σγουρά, σαν τα μαυράκια στις διαφημίσεις με βρεφικά προϊόντα που είναι να τα φας! Η μαμά μου όλη την ώρα να το έχει αγκαλιά, να του κάνει χαρές, να "δαγκώνει" να φιλάει... Έτσι κάνει με τα ξένα μωρά κι άμα της πω να κάνω εγώ κι άλλο βγάζει καντήλες, κατάλαβες φίλε μου?!

Κοπελουδες καλησπέρα!

Ελεάνα μου περαστικά στον μπαμπά σου...προσπάθησα να σου γράψω και μύνημα στο φαις αλλά δεν με άφηνε...εύχομαι καλή ανάρρωση!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Φτου στο αντράκι σου Ντινούλι! Απίστευτο μου φαίνεται το πότε έκαναν το πρώτο τους μπανάκι στην μπανιέρα όπου μαμά και μπαμπάς έτρεμαν που θα ακουμπήσει το νερό το μωρό και τώρα αλωνίζουν θάλασσες και πισίνες! :tongue:

Την Παρασκευή και το Σάββατο που μας πέρασαν κάναμε το ίδιο κι εμείς με τον μπαμπά μας κι ήταν πολύ ωραία! Κάτσαμε στο μπαλκόνι με κρασάκι, μεζεδάκι και μουσικούλα και την πρώτη βραδιά επειδή είχαμε κι έναν φίλο παρέα το σχολάσαμε στις 3 και την άλλη βραδιά κατά τη μία. Το πρωινό ξύπνημα βέβαια ανελέητο από τα πιτσιρικάκια μας αλλά τι να κάνεις... Όλα έχουν ένα τίμημα σ'αυτή τη ζωή! :lol:

Αστα φιλενάδα έχω πάθει πλάκα...κάθε φορά τον κοιτάζω και τον καμαρώνω η κουκουβάγια...γερά να είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου!

Αυτά είναι τα ωραία να αράζεις στο μπαλκόνι με τον καλό σου και να το ευχαριστίεσαι!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Σήμερα το μεσημέρι πήγα με τον Δ να πάρουμε γάλα και γιαουρτάκια του μικρού από γαλατοπωλειο του Σταμου που άνοιξε στο περιστέρι πρώτη φορά είδα μαγαζι που που έχει μόνο γαλακτοκομικά...καλά ένα σωρό πράγματα πήραμε και οι τιμές είναι σούπερ...το καλό είναι ότι έχει φρέσκο κατσικίσιο γάλα που λήγει στις 4 μέρες και όχι μακράς διαρκείας όπως αυτό που βρίσκαμε μέχρι τώρα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα!

Λιώνουμε στην ζέστη πιά!

Με την δουλειά μου όλα καλά...μου ανανέωσαν για ένα εξάμηνο ακόμα!

Mπράβο Ντινούλι μου! Όλα καλά λοιπόν! Εύχομαι να συνεχίσει έτσι κι ακόμα καλύτερα!

Τι κάνετε κούκλες παρούσες και απούσες? Εμείς εδώ καλά, ανυπομονούμε να περάσουν οι μέρες να φύγουμε πάλι για Μόχλος. Έχουν πέσει απανωτά οι βάρδιες τώρα τον Ιούλιο και παρότι λέγαμε να πηγαίναμε κανένα τριήμερο δεν τα καταφέραμε.

Για καμιά απόδραση τα δυο μας με τον Άρη δεν το συζητάμε καν, η μάνα μου μου το ξέκοψε ότι δεν κρατάει τα παιδιά... δε βαριέσαι... δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό... οπότε και θα πάρουμε πάλι τα μπογαλάκια μας και τα παιδάκια μας για καμιά 15ρια μέρες για πέρα. Ωστόσο μου παραπονιέται που δεν πάμε στο πατρικό. Τόσο πολύ έχω πεισμώσει με τη στάση της 2-3 φορές που έχω πει να μου κρατήσει τα παιδιά έστω και μια βραδιά που έχει βγει ο Δίας μου στο Σκορπιό και με πιάνει το πείσμα μου και ώρες-ώρες λέω δεν θα της τα ξαναπάω... Δεν φαίνεται μόνο από τα λόγια η λαχτάρα... χρειάζονται κι οι πράξεις!

Κατά τα άλλα περνάμε όμορφα, το προξενιό πέτυχε κι είμαι πολύ χαρούμενη! Όλα πάνε κατ'ευχήν αλλά έχουμε δρόμο, ακόμα είναι νωρίς. Βρισκόμαστε συχνά με τα παιδιά και χαίρομαι που τα βλέπω πια μαζί! Χθες είχαν έρθει σπίτι, έκανα κάτι σοκολατάκια, είχα και μια μανιταρόπιτα, βάλαμε και λαχανικά κολοκυθάκια-μελιτζάνες-πιπεριές-κρεμμύδι-ντομάτα σε φετούλες στο γκριλ, έφερε κι η κουμπάρα μεζεδάκια και τη βγάλαμε στο μπαλκόνι με μπυρίτσες αυτοί και κρασάκι εγώ. Όσο μπορούμε πιο οικονομικά... μας έφαγε αυτή η κρίση! Αύριο πληρώνομαι εγώ, μεθαύριο ο Άρης! Άντε να πάμε πουθενά παραέξω το σκ σε καμιά ταβερνούλα να μαγειρέψει και κανένας άλλος για εμένα μια φορά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...