Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

3265407s40453qubk.gif

Ποδαρικό σήμερα στα γενέθλια των μωρών μας με την Άννα-Μικαέλα μας! Μανταλένα μου πολύχρονη κι ευτυχισμένη η κούκλα σου! Να τη χαίρεσαι και να την καμαρώνεις πάντα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολύ συγκινημένη είμαι σήμερα! Άρχισαν τα καρπουζογενέθλια! Πότε πέρασε ο καιρός και γιορτάζουμε τα 4α γενέθλιά μας! Έβαλε και η Μαγδαλίνα φωτογραφία της Άννας Μικαέλας νεογέννητη και θυμήθηκα και τα δικά μας... σνιφ, σνιφ!

Νεκ εντυπωσιάστιαα!!!!Καλέ 57 κιλά!!!Φτού φτού κοπέλα μου!!!!Εγώ είμαι γύρω στα 58,5 και θέλω αλλά δύο κιλάκια!!!!Για δώσε τα φώτα σου σχετικά με την δίαιτα που κάνεις...απο τότε που ξεκίνησα έχω κάτι θεματάκια...

Ντινούλι μου θα σου στείλω πμ, το βραδάκι για να κοιμηθούν τα παιδιά, γιατί σήμερα έχω λίγο τρέξιμο και το απόγευμα θα έχω κόσμο στο σπίτι.

καλησπέρα.μπαίνω συχνά κ διαβάζω τα νέα σας.δεν είμαι στα καλύτερά μου γι αυτό δεν έγραφα.χθες μετα από 9 χρόνια κ πολλούς καβγάδες που είχαν γίνει χωρίζουμε.κλαίω πολύ αν κ προσπαθώ όχι μπροστά στο παιδί.είμαι τελείως πελαγωμένη.εχω ενα συνεχες τρεμουλο μεσα μου κ πονάω.κ φοβάμαι.πολλά.

7oJVp3.png

καλησπέρα.μπαίνω συχνά κ διαβάζω τα νέα σας.δεν είμαι στα καλύτερά μου γι αυτό δεν έγραφα.χθες μετα από 9 χρόνια κ πολλούς καβγάδες που είχαν γίνει χωρίζουμε.κλαίω πολύ αν κ προσπαθώ όχι μπροστά στο παιδί.είμαι τελείως πελαγωμένη.εχω ενα συνεχες τρεμουλο μεσα μου κ πονάω.κ φοβάμαι.πολλά.

Φραμπαλίτσα μου τι είναι αυτά που διαβάζω κορίτσι μου; Άμα σου πω ότι από την προηγούμενη φορά που σε διάβαζα έβγαζες μια θλίψη και έλεγα κάτι δεν πάει καλά... Δεν υπάρχει σωτηρία στο γάμο σας κούκλα μου; Είχατε διαφωνίες εξαρχής από ότι καταλαβαίνω από όσα γράφεις. Προσπαθήστε, αν δε γίνεται να τα βρείτε με κανέναν τρόπο, να λύσετε τουλάχιστον το γάμο ειρηνικά και ήρεμα για χάρη του παιδιού. Είμαι σίγουρη ότι τώρα θα έχεις σοκαριστεί και πελαγώσει τόσο πολύ που δεν θα λειτουργεί η λογική αλλά ξέρω από εμπειρίες φίλων ότι μετά από ένα διάστημα βρίσκεις τους ρυθμούς σου και προσαρμόζεσαι στη νέα πραγματικότητα. Τι γίνεται με εσένα και το παιδί τώρα? Σπίτι, δουλειά, οικονομικά θέματα, βοήθεια, συγγενείς?? Όποτε χρειαστείς οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου κι είμαι σίγουρη ότι το ίδιο ισχύει και για τα κορίτσια εδώ. Ότι κι αν είναι αυτό, μέσα από την καρδιά μου στο λέω, στείλε ένα μνμ. Να μην είμαστε και πιο κοντά ρε κοριτσάκι???

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!Τι κάνετε?Βαράμε διάλυση ε?

Μανταλενάκι να χαίρεσαι το κορίτσι σου. Σαν χθες μου φαίνεται που άνοιξες τα γεννητούρια του καφέ μας. Πολύχρονο να είναι το κορίτσι σου το οποίο είναι κουκλί!

Νεκτ σορτς???Και 57 κιλά?Μπράβο κοπέλα μου!Εύγε!!Εγώ είμαι όσο παντρεύτηκα, στα 65 και εκεί έχω κολλήσει. Κουράστηκα να κάνω δίαιτα να πω την αλήθεια και κάνω παρασπονδίες πλέον. Άμα το βάλω πείσμα θα χάσω και τα άλλα 3 που θέλω.

Βρήκα φόρεμα, σε αρχαιοελληνικό στυλ. Μου πάνε τα μακριά φορέματα, τα κοντά δείχνουν πολύ λίγα πάνω μου. Όμορφο, απλό, οικονομικό και ξαναφοριέται. Έντυσα και τον Στ και τον Μάνο, βρήκα και τι θα βάλω στην μικρή και κλείσαμε. Ένα ζευγάρι πλατφόρμες θέλω για μένα να τις βάλω στην δεξίωση γιατί είναι γρασίδι κάτω και το τακούνι καρφώνει.

Γλυκά κανονίζω τώρα και μένει το δώρο της νονάς η οποία δεν έχει αποφασίσει τι θέλει ακόμη!!!

Τελικά αλλάξαμε περιοχή Νεκτ. Αγίους Αποστόλους θα μείνουμε. Φοβηθήκαμε τον αέρα και μας είπαν πως εκεί έχει κολπάκια και δεν πιάνει κύμα. Τι λες και εσύ που ξέρεις την περιοχή?

Νιώθω πολύ κουρασμένη. Κάθε μέρα τρέχω για τα της βάφτισης και έχω βγει off. Θα μου χρειαστούν οι διακοπές μετά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα! Πού είστε καλέ? διακοπές πήγατε όλες και δε μπαίνετε καθόλου?

Μαίρη τι να πω κοριτσάκι, να είσαι δυνατή για να μπορέσεις να σταθείς στα πόδια σου και πάνω απ' όλα για το παιδί που επηρεάζεται από τη δικιά μας ψυχολογία πολύ εύκολα. Δεν είναι εύκολη απόφαση αλλά αν δεν υπάρχει άλλη λύση..από τους τσακωμούς αυτό είναι προτιμότερο σίγουρα.

Ότι χρειαστείς να μας πεις, να μπαίνεις να μας λες ότι σε απασχολεί.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελευθερίτσα καλύτερα που πήρες πιο απλό φόρεμα, να το ξαναφορέσεις κιόλας, το άλλο θα το φύλαγες στη ντουλάπα, θα σου πηγαίνει κιόλας το μακρύ σε αρχαιοελληνικό στυλ πολύ, τι χρώμα είναι?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ουφ πέρασε ένας μήνας που είναι εδώ τα πεθερικά και έρχισαν να ανάβουν τα λαμπάκια..πρέπει να αρχίσω ασκήσεις χαλάρωσης!

Δεν την παλεύω!

Ωχ ρε Σοφάκι, απελπισία αυτά τα πεθερικά σου πια! Τα νεύρα σου λέγε εσύ ότι οφείλονται στην κορτιζόνη. Aλλά στην πραγματικότητα τα νεύρα οφείλονται μόνο σε άλλους παράγοντες... Και μόνο η κούραση με τις δουλειές και τα δυο παιδιά είναι ικανά να σε βγάζουν οφ, όχι να έχεις και τα πεθερικά στα πόδια σου τόσες μέρες! Είναι που δεν μπορείς να πεις και τίποτα, είναι που δεν το καταλαβαίνουν κιόλας από μόνοι τους να σας αφήσουν στην ησυχία σας, είμαι σίγουρη ότι κάθε μέρα που θα περνάει θα φουντώνεις όλο και περισσότερο! Δεν έχουν κάνει καμία νύξη για το πότε θα φύγουν?

Μίλα ρε συ στον Άρη, πες του ότι σε ευχαριστεί να έρχονται να σας βλέπουν, να βλέπουν και τα παιδιά, να κάθονται και μερικές μέρες αλλά όταν κάθονται κάθε φορά τόσες πολλές μέρες, εσύ βγαίνεις από το πρόγραμμα, δεν έχεις την άνεσή σου μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, την έννοια να τα έχεις όλα στην εντέλεια, να μαγειρεύεις κάθε μέρα... και...και...και βρε εσύ τι να πεις και συμπλήρωσε ότι αρχίζεις μετά από κάποιο διάστημα και νιώθεις θυμό,-απογοήτευση-άγχος-στεναχώρια-πίεση (βρες κι εκεί τι σου ταιριάζει καλύτερα) και δεν θέλεις να σου δημιουργούνται αρνητικά συναισθήματα για τους γονείς του άντρα σου!

Καμιά φορά στο μέλλον ρε Σοφάκι όσο δεν μιλάς όσο θα έρχονται και θα ξανάρχονται και θα κάθονται τόσες μέρες θα σε πιάσει καμιά υστερία και ή που θα τους τα πεις στα μούτρα εσύ ή που θα κάνεις και κανένα έγκλημα! Εγώ μια φορά αντιμίλησα στην πεθερά μου και ύψωσα και τον τόνο της φωνής μου αλλά την είχα βάλει στη θέση της για πολύ καιρό. Κι ο Άρης δεν είπε κουβέντα γιατί ήξερε ότι είχα δίκιο. Να βρει αυτός τον τρόπο, δεν είναι δυνατόν να ντρέπεται τους γονείς του! Κι αν δεν αντέχεις άλλο ζήτα του να σου δώσει το ελεύθερο να μιλήσεις εσύ πριν να εκραγείς! Εγώ έτσι όπως έχουν το θάρρος τους βλέπω να κάθονται όλο το καλοκαίρι εκεί!

Στην ανάγκη πάρε στην Ελληνοφρένεια τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη να τους περιλάβει αυτός! :lol:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!Τι κάνετε?Βαράμε διάλυση ε?

Μανταλενάκι να χαίρεσαι το κορίτσι σου. Σαν χθες μου φαίνεται που άνοιξες τα γεννητούρια του καφέ μας. Πολύχρονο να είναι το κορίτσι σου το οποίο είναι κουκλί!

Νεκτ σορτς???Και 57 κιλά?Μπράβο κοπέλα μου!Εύγε!!Εγώ είμαι όσο παντρεύτηκα, στα 65 και εκεί έχω κολλήσει. Κουράστηκα να κάνω δίαιτα να πω την αλήθεια και κάνω παρασπονδίες πλέον. Άμα το βάλω πείσμα θα χάσω και τα άλλα 3 που θέλω.

Βρήκα φόρεμα, σε αρχαιοελληνικό στυλ. Μου πάνε τα μακριά φορέματα, τα κοντά δείχνουν πολύ λίγα πάνω μου. Όμορφο, απλό, οικονομικό και ξαναφοριέται. Έντυσα και τον Στ και τον Μάνο, βρήκα και τι θα βάλω στην μικρή και κλείσαμε. Ένα ζευγάρι πλατφόρμες θέλω για μένα να τις βάλω στην δεξίωση γιατί είναι γρασίδι κάτω και το τακούνι καρφώνει.

Γλυκά κανονίζω τώρα και μένει το δώρο της νονάς η οποία δεν έχει αποφασίσει τι θέλει ακόμη!!!

Τελικά αλλάξαμε περιοχή Νεκτ. Αγίους Αποστόλους θα μείνουμε. Φοβηθήκαμε τον αέρα και μας είπαν πως εκεί έχει κολπάκια και δεν πιάνει κύμα. Τι λες και εσύ που ξέρεις την περιοχή?

Νιώθω πολύ κουρασμένη. Κάθε μέρα τρέχω για τα της βάφτισης και έχω βγει off. Θα μου χρειαστούν οι διακοπές μετά!

:lol::lol: Σίγουρα καταλήξατε Αγίους Αποστόλους? Μη με ρωτάς αύριο για Ακρωτήρι ας πούμε... :lol:

Με τα παιδιά είπαμε θα έρθετε? Σε ξαναρώτησα αλλά δεν το πρόσεξες μάλλον.

Λοιπόν από θέμα θάλασσας ακριβώς επειδή είναι κολπάκια είναι πολύ καλά ειδικά αν έχετε μαζί και τα παιδιά, πιο ζεστή η θάλασσα, ρηχά νερά, αμμουδιά, δεν έχει κύμα. Είναι βέβαια μικρή παραλία σε σχέση με την αχανή ακτογραμμή από Καλαμάκι μέχρι Μάλεμε (συμπεριλαμβανομένων των περιοχών Σταλό, Αγία Μαρίνα, Πλατανιά) οπότε δεν την λες και τρελά καθαρή. Στους αγίους αποστόλους έχει κι ένα πάρκο με πεύκα που έχει και παιδική χαρά κι είναι πολύ ευχάριστη τοποθεσία. 3 μεγάλα σούπερ μάρκετς πολύ κοντά, το λιντλ κοντά, το τζάμπο κοντά, ένα μεγάλο παιδότοπο με φουσκωτά, παιχνίδια για παιδιά, μπόουλινγκ θαρρώ, φαγητό κλπ. Πολλές ταβέρνες, ζαχαροπλαστεία και καφέ κλπ είναι επίσης πολύ κοντά. Επίσης πολύ κοντά είναι και η παραλία της Χρυσής Ακτής, εμείς εκεί πάμε, πολύ ωραία κι οργανωμένα κι εκεί. Αγίους αποστόλους πηγαίναμε για μπανιο όταν ήμαστε πιτσιρίκια και δεν ξέρω καθόλου πώς θα είναι τώρα, λογικά πολύ πιο οργανωμένα από τότε! Παίζει να έχω να πάω για μπάνιο και 20-25 χρόνια εκεί να φανταστείς και μιλάμε ότι η παραλία που πάμε εμείς είναι δίπλα.

Με γειά και το φόρεμα και καλοφόρετο! Αφού είναι οικονομικό και ξαναφοριέται... μια χαρά! Καλή συνέχεια και με τις ετοιμασίες και καλό κουράγιο!

Νεκταρίτσα είχαν πει θα φύγουν τέλος αυτού του μήνα αλλά πού να ξέρω αν θα το τηρίσουν κιόλας, δουλειές δεν έχουν στην Αθήνα, συνταξιούχοι είναι και κάθονται όσο θέλουν, εξάλλου δε μας ρωτάνε κιόλας απ' όσο έχεις καταλάβει..Ο Άρης το έχει καταλάβει ότι δε μπορώ που κάθονται τόσο καιρό, τελευταία φορά τους είχε πει στο τηλέφωνο "ελάτε να κάτσετε 2 βδομάδες αρχή καλοκαιριού και άλλες 2 προς το τέλος" (τουτεστιν μην κάθεστε 2 μήνες κάθε φορά συνεχομενα) αλλά μάλλον δεν το κατάλαβαν, ή το κατάλαβαν και κάνουν τους κινέζους..αυτό πιστεύω κι εγώ, καμιά ώρα θα τσακωθούμε, ήδη έχουμε κοντραριστεί κάποιες φορές, ρε συ έχει τόση αδυναμία του Γιάννη, μετράει τις μπουκιές του, όλη μέρα λέει τι έφαγε ο γιάννης, πόσες φορές έβηξε ο Γιάννης, γιατί έχει μύξες ο Γιάννης, κρύωσε κιόλας και είναι να σκάσει, με έχει τρελάνει, τον κοιμίζει αγκαλιά σχεδόν και με το ζόρι τον παίρνω να τον πάω στο κρεβάτι του..

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελευθερίτσα καλύτερα που πήρες πιο απλό φόρεμα, να το ξαναφορέσεις κιόλας, το άλλο θα το φύλαγες στη ντουλάπα, θα σου πηγαίνει κιόλας το μακρύ σε αρχαιοελληνικό στυλ πολύ, τι χρώμα είναι?

Καλησπέρα στις φίλες Νεκτ και Σοφία, δεν βλέπω και καμιά άλλη να μπαίνει;)

Σοφάκι το φόρεμα είναι πράσινο-σμαραγδί, το λεγόμενο aqua που είναι πολύ στην μόδα φέτος.

Ουφ πέρασε ένας μήνας που είναι εδώ τα πεθερικά και έρχισαν να ανάβουν τα λαμπάκια..πρέπει να αρχίσω ασκήσεις χαλάρωσης!

Δεν την παλεύω!

Κοπελιά με συγχωρείς αλλά αυτοί κάνουν ό,τι γουστάρουν και μόνο εσύ χαλιέσαι. Εγώ προσωπικά δεν θα μίλαγα μπροστά τους, δεν είναι το στυλ μου να προσβάλω γενικότερα και πόσο μάλλον τους γονείς του άντρα μου αλλά θα έκανα πλύση εγκεφάλου στον ίδιο. Το έχω ξαναπεί και το επαναλαμβάνω, δεν είναι δική σου δουλειά να κοντραριστείς μαζί τους και μάλιστα για κάτι τόσο λεπτό. Αν πεις εσύ κάτι θα καταλάβουν ότι δεν τους θέλεις, έτσι απλά. Αν πει ο γιος τους θα το δουν αλλιώς. Μήπως τελικά μένετε 6 σε αυτό το σπίτι και όχι 4? Και αν θέλουν να περνούν τόσο καιρό στην Κρήτη, ας νοικιάσουν ένα σπίτι βρε αδερφέ ή έστω τους καλοκαιρινούς μήνες εφόσον είναι συνταξιούχοι και δεν έχουν δουλειά στην Αθήνα. Και αναρωτιέμαι...καλά νιώθουν τόσο βολικά να κάθονται στο κεφάλι της νύφης τόσους μήνες κάθε χρόνο?Εγώ δεν θα ανεχόμουν ούτε την μάνα μου!!!

Μαράκι στα δικά σου...τι να πω βρε κορίτσι μου. Έχετε φαντάζομαι εξαντλήσει όλες τις ελπίδες να τα ξαναβρείτε, σωστά?Δεν ξέρω τους λόγους αλλά εφόσον φτάσατε ως εδώ δώσε χρόνο στον εαυτό σου και θα δεις θα ορθοποδήσεις και πάλι. Το έζησα πρόσφατα με ένα πολύ κοντινό μου πρόσωπο και μάλιστα μετά από 22 χρόνια γάμου, ήταν δύσκολο αλλά περνάει. Εμείς εδώ θα είμαστε, αν θέλεις να μιλήσουμε και ιδιαιτέρως πάλι εδώ είμαστε. Αν χρειαστείς άλλου είδους βοήθεια μην διστάσεις. Τα καλύτερα εύχομαι Μαιρούλα, σε σένα και στο παιδάκι σου...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

:lol::lol: Σίγουρα καταλήξατε Αγίους Αποστόλους? Μη με ρωτάς αύριο για Ακρωτήρι ας πούμε... :lol:

Με τα παιδιά είπαμε θα έρθετε? Σε ξαναρώτησα αλλά δεν το πρόσεξες μάλλον.

Λοιπόν από θέμα θάλασσας ακριβώς επειδή είναι κολπάκια είναι πολύ καλά ειδικά αν έχετε μαζί και τα παιδιά, πιο ζεστή η θάλασσα, ρηχά νερά, αμμουδιά, δεν έχει κύμα. Είναι βέβαια μικρή παραλία σε σχέση με την αχανή ακτογραμμή από Καλαμάκι μέχρι Μάλεμε (συμπεριλαμβανομένων των περιοχών Σταλό, Αγία Μαρίνα, Πλατανιά) οπότε δεν την λες και τρελά καθαρή. Στους αγίους αποστόλους έχει κι ένα πάρκο με πεύκα που έχει και παιδική χαρά κι είναι πολύ ευχάριστη τοποθεσία. 3 μεγάλα σούπερ μάρκετς πολύ κοντά, το λιντλ κοντά, το τζάμπο κοντά, ένα μεγάλο παιδότοπο με φουσκωτά, παιχνίδια για παιδιά, μπόουλινγκ θαρρώ, φαγητό κλπ. Πολλές ταβέρνες, ζαχαροπλαστεία και καφέ κλπ είναι επίσης πολύ κοντά. Επίσης πολύ κοντά είναι και η παραλία της Χρυσής Ακτής, εμείς εκεί πάμε, πολύ ωραία κι οργανωμένα κι εκεί. Αγίους αποστόλους πηγαίναμε για μπανιο όταν ήμαστε πιτσιρίκια και δεν ξέρω καθόλου πώς θα είναι τώρα, λογικά πολύ πιο οργανωμένα από τότε! Παίζει να έχω να πάω για μπάνιο και 20-25 χρόνια εκεί να φανταστείς και μιλάμε ότι η παραλία που πάμε εμείς είναι δίπλα.

Με γειά και το φόρεμα και καλοφόρετο! Αφού είναι οικονομικό και ξαναφοριέται... μια χαρά! Καλή συνέχεια και με τις ετοιμασίες και καλό κουράγιο!

Νεκτ μου μας την έκανε η συντοπίτισσά σου, εμείς ζητήσαμε να κλείσουμε εκεί και ενώ περίμενα αριθμό λογαριασμού για να βάλουμε την προκαταβολή, κρυβόταν για 2-3 μέρες στο τηλ και μετά μου έστειλε e-mail ό,τι το διαμέρισμα δόθηκε αλλού. Αν δεν ήμουν της δουλειάς και δεν ήξερα πόσο συχνά συμβαίνουν αυτά θα έστηνα επανάσταση! Αλλά κάθε εμπόδιο για καλό. Μετά από αυτό και εφόσον κουτούλησα και σε άλλα καταλύματα της περιοχής, έμαθα πως άμα πιάσει αέρας δεν κάνεις μπάνιο εκεί οπότε αλλάξαμε ρότα. Έτσι όπως μας πάει το καλοκαίρι φέτος με τους αέρηδες (εδώ φυσάει από τέλη Μάη συνεχόμενα-5 μπάνια έχουμε κάνει), δεν είναι να παίρνεις αψήφιστα και αυτόν τον παράγοντα.

Καλέ εννοείται με τα παιδιά θα έρθουμε?Που θα αφήσω το βυζανιάρικο?Άσε που δεν το χω να διακοπάρω χωρίς τα παιδάκια μου. Το ξενοδοχείο είναι ακριβώς απέναντι από το πάρκο που λες, έτσι κατάλαβα δηλαδή. Είναι αυτό εδώ

http://www.veronica-hotel.gr/default.aspx?lang=el&id=10

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα είστε Χανιά εσείς τον 15 Αύγουστο?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και νιώθω λίγο περίεργα σήμερα...συγκινημένη πολύ...Το μικράκι μου γίνεται 1,5 έτους-18 μήνες πέρασαν και νιώθω πως πέρασαν μόνο λίγες ώρες από τότε που την κράτησα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου. Την βλέπω να γίνεται παιδάκι και την καμαρώνω...νιώθω και μια μικρή θλίψη, δεν το κρύβω, αλλά κατά βάθος νιώθω τόσο περήφανη που μεγάλωσε και μεγαλώνει και τούτο το κομμάτι μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...