Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Γωγούλα85 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Είναι λογικό να έχει αγωνία από την στιγμή που πέρασες όλο αυτό .θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά.κανε κ αύριο την χοριακη κ πήγαινε στο γιατρό σου.περιμένω ευχάριστα νέα σου.❤️❤️

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφάκι τη μικρή πράγματι μόνο που δεν μου την άφησαν να φύγουν! Αλλά το θέμα είναι ότι δεν την άφηναν σε εμένα... αλλά την άφηναν γενικά! Ήθελα να ήξερα δεν φοβόντουσαν μην πάθει τίποτα το παιδί, μην τους το πάρει κανείς με τόσο κόσμο που είχε εκεί και τόσο μικρό που ήταν? Μια σοκολατίτσα, ένα παιχνιδάκι και το μωρό θα πήγαινε με τον καθένα!Τόσα και τόσα ακούμε, απίθανο είναι να το έβαζε στο μάτι κανένας επικίνδυνος? Τι να πεις?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς σήμερα μόνοι μας στο σπίτι. 3 πλυντήρια έβαλα και μένει άλλο ένα, έκανα τις δουλίτσες μου, φάγαμε το μεσημέρι και τώρα χαλαρώνουμε με τα παιδάκια μου. Έκανα και την μικρή ένα ντουζάκι, θα κάνω και το Γιώργο αργότερα... πολύ ζέστη σήμερα και άμα δεν μπορείς να πας θάλασσα λες και φουντώνεις περισσότερο. Σε λίγο θα βάλω να κάνω και καμιά μηλόπιτα gaps-legal γιατί χθες έκανα μια μηλόπιτα για να συνοδεύσουν παγωτάκι που είχα κάνει τις προάλλες για το τραπέζι και μου μύρισε ρε παιδιά το μηλαράκι με την κανελίτσα, δεν μπορώ να πω ψέμματα. Έχουν και το ζευγάρι που κάνουμε παρέα, τα ανίψια τους φιλοξενούμενα 12 και 13 ετών και όταν ξανάρθουν τους υποσχέθηκα πάλι μηλόπιτα που τους άρεσε και παγωτό σάντουιτς και μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη με τόσα γλυκά θα ζηλέψω οπότε θα κάνω και για εμένα τα κουμάντα μου!

Έκανα και κάτι γλυκά μάφινς προ ημερών και τα έχω στην κατάψυξη και βγάζω κάθε μέρα ένα για πρωινό. Είναι πεντανόστιμα ρε παιδιά και δεν το πιστεύει άνθρωπος ότι δεν έχουν ζάχαρη, γάλα, βούτυρο και αλεύρι. Σκέφτηκα λοιπόν τη ζύμη αυτή να την φτιάξω, να τη βάλω σε ταψάκι και να προσθέσω τα υλικά της μηλόπιτας, μήλα-σταφίδες-κανέλα-καρύδια και λίγο μέλι. Λογικά θα βγει καλό. Για να δούμε...

Έχω κάνει και στο Μόχλος παγωτό gaps-legal με κρέμα καρύδας, μπανάνα και μέλι στο μπλέντερ κι ήταν πολύ καλό! Θα κάνω και το παγωτάκι μου λοιπόν και θα είμαι κομπλέ! :lol:

Νεκταρίτσα σε ποιους κάνετε προξενιό καλέ, στην κουμπάρα σου με κανένα παληκάρι? αν αξίζει τον κόπο να παχύνετε εννοείται! Α πες πώς θα κάνω παγωτό σάντουιτς? Καλά όσοι έχουν φάει το παγωτό νομίζουν ότι είναι αγοραστό, το δικό σου φτιάχνω! Θα βάλω μία στρώση μπισκότα, την κρέμα μετα δεύτερη στρώση, να παγώσει και μετά κόβεται εύκολα και βγαίνουν οι μερίδες κανονικά?

Μηλόπιτα? μμμ..πιο χειμωνιάτικο γλυκό αλλά μαζί με παγωτάκι αλλάζει τελείως! Λέγε τώρα για γλυκά να μας ανοίγεις την όρεξη!

Καλά εννοείται να φτιάξεις και για σένα καμια λιχουδίτσα που κάνεις διατροφή, να τρώνε οι άλλοι κι εσύ να τους κοιτάς πώς μπορείς ρε συ?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφάκι πάρε τα πτι-μπερ με τη σοκολατένια επίστρωση (αυτά με κόκκινη συσκευασία ή με την μπλε ανάλογα με το αν είναι γάλακτος ή κουβερτούρα, όποιο προτιμάς. Στρώσε στον πάτο του τάπερ τα μπισκότα με τη σοκολάτα να κοιτάει προς τα πάνω, βάλε την κρέμα (όχι πολύ παχιά στρώση, ώστε να μπορείς να δαγκώνεις το σάντουιτς μη σου φύγει η μασέλα) και στρώσε μετά τα μπισκότα με τη σοκολάτα να κοιτάει κάτω αυτή τη φορά. Όταν παγώσει η κρέμα η σοκολάτα θα γίνει κριτσανιστεί κι είναι μούρλια!

Επίσης δοκίμασε να βάλεις γάλα κατσικίσιο! Εγώ βάζω το Όλυμπος το κατσικίσιο και του δίνει μια γεμάτη γεύση, σαν το καλό παλιό σπιτικό παγωτό της γιαγιάς! Μόνο που αν σε κάποιους δεν αρέσει το κατσικίσιο και δεν το πίνουν, θα το καταλάβουν. Εγώ την πρώτη φορά που είχα πάρει του Κριαρά το παγωτό που βάζει κατσικίσιο γάλα μου ήρθε αμέσως η μυρωδιά, αλλά όταν συνήθισα να πίνω το κατσικίσιο γάλα μετά δεν καταλάβαινα τίποτα!

Το προξενιό ναι στην κουμπάρα μου με ένα καλό παλικάρι αλλά υπάρχουν και εξωτερικά εμπόδια και είμαστε στην αναμονή... για να δούμε.... ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είναι καλά παιδιά και τα δυο, αρέσει και ο ένας στον άλλο εμφανισιακά, τώρα περιμένουμε μεταθέσεις (γιατί ο καημένος είχε κάνει αίτηση μετάθεσης πριν να φάμε τη φλασιά για το κονέ) και αν όλα πάνε καλά και δεν φύγει έχουμε δρόμο ακόμη...

Διαφημίσεις

Καλημέρα Νεκταρίτσα!

Μακάρι να πάνε όλα καλά με τα παιδιά και να τα βρουν, μην τους τα χαλάσει η μετάθεση μόνο!

Εύκολο φαίνεται και το σάντουιτς, θα το φτιάξω!

Κατσικίσιο βάζω κι εγώ, έχουμε κατσικούλα δικιά μας γιατί πίνει και ο Γιάννης το γάλα, τώρα έκανα ένα τυράκι που είχα πολύ γάλα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα καλημέρα. Απεργία οι παιδικοί σήμερα και έχω και τα δυο σπίτι, μια χαρά.

Νεκτ πληροφορίες θέλω, ο Κάτω Στάλος τι λέει σαν περιοχή?Κάτι βρήκαμε εκεί. Επίσης Πλατανιάς?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!!!!

Σε λίγο φεύγω για δουλειά και είπα να πω ένα γειά!

Νεκταρίτσα φτου σου κοπελάρα μου η φωτό σου στο φαις είναι τέλεια!Καλά είσαι μιά κουκλα φιλενάδα!!!!

Εμείς μια χαρά τα περνάμε...μπανάκι την Κυριακή,δουλειά κτλ...δεν έχω παραπονο...και ναι ρε κοριτσια αισθάνομαι μετα απο καιρό και πάλι καλά με όλα αυτα που μας έχουν τύχει...γενικα ανανεώθηκα και ψυχολογικά αλλά και εμφανισιακά αφου λυσαξα στα ψώνια...ψώνισα και στο μικρό αφου ήδη εχουν ξεκινήσει οι εκπτώσεις και στο θηριάκι δεν του κάνουν πιά τα ρούχα του...στο μαδερ βρήκα αρκετά ρουχαλάκια και παπουτσάκια και σουπερ τιμές...γενικά προσπαθώ να μην αγχ'ωνομαι για όλα πια...τελος της εβδομάδας λήγει η συμβασή μου και το έχω πάρει χαλαρά ή θα συνεχ'ίσω ή θα ξεκινήσουν οι διακοπές μου...

Ελ με το καλό να πάρει το ονοματάκι της η γοργονίτσα σας!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα καλημέρα. Απεργία οι παιδικοί σήμερα και έχω και τα δυο σπίτι, μια χαρά.

Νεκτ πληροφορίες θέλω, ο Κάτω Στάλος τι λέει σαν περιοχή?Κάτι βρήκαμε εκεί. Επίσης Πλατανιάς?

Mια χαρά είναι ο Κάτω Σταλός Ελευθερία! Εκεί μένουν και οι δικοί μου, όχι πάνω στο δρόμο βέβαια. Είναι δίπλα στην Αγιά Μαρίνα με τις ωραίες παραλίες και κοντά στις άλλες παραλίες προς Χανιά (Χρυσή ακτή, Άγιοι Απόστολοι). Επίσης πολύ κοντά στον Πλατανιά αν θέλετε να πάτε βόλτα, λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο. Εξαρτάται αν θα είστε με τα παιδιά το μέρος που θα μείνετε. Αν έρθετε με τα παιδιά μην προτιμήσετε Πλατανιά. Έχει τρομερή βαβούρα, πολύ κόσμο, στενασιά, είναι πιο πολύ για ελεύθερους, μπαράκια, κλαμπ κι έτσι, κάτι σαν Φαληράκι της Ρόδου ή σαν τα Μάλια. Ο Σταλός είναι πιο οικογενειακά κι έχει πάλι πολλά καφέ, θάλασσα, ταβέρνες, όλες τις υποδομές κι εκεί και δίπλα στην αγιά μαρίνα με όλες τις παραλίες. Εγώ θέλω να σου πω Σταλό θα προτιμούσα. Πλατανιά δεν πάμε καθόλου...

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Νεκταρίτσα, εκεί λέμε να κλείσουμε. Εδώ συγκεκριμένα http://www.koukouras-lia.gr/gr_guestbook.php αλλά στα διαμερίσματα που είναι πάνω στο κυμα.

Πολύ ωραίο φαίνεται!! Δεν το έχω παρατηρήσει βέβαια, αλλά πιθανόν να είναι παρακάτω από το σημείο που στρίβεις για να πας στο πατρικό μου. Έχει τόσα πολλά ξενοδοχεία και δωμάτια σε όλο το μήκος του ΒΟΑΚ μέχρι το Κολυμπάρι και δεν τα ξέρω. Οι τιμές είναι καλές? Πόσο το κλείσατε?

Καλημέρα!!!!

Σε λίγο φεύγω για δουλειά και είπα να πω ένα γειά!

Νεκταρίτσα φτου σου κοπελάρα μου η φωτό σου στο φαις είναι τέλεια!Καλά είσαι μιά κουκλα φιλενάδα!!!!

Εμείς μια χαρά τα περνάμε...μπανάκι την Κυριακή,δουλειά κτλ...δεν έχω παραπονο...και ναι ρε κοριτσια αισθάνομαι μετα απο καιρό και πάλι καλά με όλα αυτα που μας έχουν τύχει...γενικα ανανεώθηκα και ψυχολογικά αλλά και εμφανισιακά αφου λυσαξα στα ψώνια...ψώνισα και στο μικρό αφου ήδη εχουν ξεκινήσει οι εκπτώσεις και στο θηριάκι δεν του κάνουν πιά τα ρούχα του...στο μαδερ βρήκα αρκετά ρουχαλάκια και παπουτσάκια και σουπερ τιμές...γενικά προσπαθώ να μην αγχ'ωνομαι για όλα πια...τελος της εβδομάδας λήγει η συμβασή μου και το έχω πάρει χαλαρά ή θα συνεχ'ίσω ή θα ξεκινήσουν οι διακοπές μου...

Ελ με το καλό να πάρει το ονοματάκι της η γοργονίτσα σας!!!!

Μπράβο βρε Ντινάκι μου! Χαίρομαι τόσο πολύ για εσένα!!! Σου αξίζει να είσαι καλά και χαρούμενη και φυσικά η ανανέωση της εμφάνισης συμβάλλει πολύ στο ανέβασμα της ψυχολογίας! Εύχομαι ότι καλύτερο και να συνεχίσει η καλοτυχία και ευχάριστη διάθεση!

Σε ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια! Νιώθω κι εγώ μια από τα ίδια, ανεβασμένη, σήμερα φόρεσα σορτσάκι και πήγα για καφέ που σορτσάκι είχα να φορέσω από το δημοτικό. Πήρα κι εγώ κάτι σορτσάκια, φουστίτσες, μπλουζάκια και καινούργιο μαγιό γιατί το περσινό μου μου πέφτει τώρα που αδυνάτισα και πρώτη φορά στα χρονικά δεν στεναχωριέμαι που έβαλα κάτι έστω και μαγιό μόνο για μια σεζόν. :tongue: Και μέχρι τώρα έχω πάει στην κουμπάρα μου για στένεμα 6 παντελόνια και θα της πάω άλλα δύο. Από εκεί φαινόταν καθαρά ότι έχασα κιλά και περίμενα μόνο τη ζυγαριά να δούμε τι θα πει. Ζυγίστηκα τελικά χθες κι είμαι στα 57 κιλά και χάρηκα πολύ αλλά βλέπω ότι θα έπρεπε να κάνω κάτι για να σφίξω λίγο το σώμα μου γιατί ναι μεν αδυνάτισα αλλά δεν είμαι "δεμένη". Μου είπε η κουμπάρα μου ότι θα δει μήπως ξεκλέψει χρόνο από το μαγαζί να πάμε κανένα γυμναστήριο. Μακάρι να βρει γιατί εμένα αν δε με σπρώξεις δεν κάνω τέτοιο πράγμα μόνη μου! :tongue:

Πριν μπήκα κι εγώ βιαστικά εδώ γιατί είχα σκοπό να πάω να ψωνίσω στα παιδιά. Πήγα στα orchestra μαζί με την κουμπάρα μου που έχει την κάρτα και τους ψώνισα για του χρόνου. Πολύ όμορφα ρουχαλάκια και τίγκα στο χρώμα, πολύ χαρούμενα! Τους πήρα και μερικά φθινοπωρινά, είχε βγάλει ευτυχώς και είχαν και εκπτώσεις. Είχε και προσφορές σε κομμάτια που είχαν ξεμείνει, πολύ καλές αλλά λίγα κομμάτια στο νούμερό μας εκεί. Τίγκα στα 6ρια!!! Ήθελα να ήξερα 6χρονα δεν υπάρχουν? :tongue:

Γεια σας κοριτσάκια!

Έρχονται το απόγευμα οι παππούδες μου είπαν, έμειναν 5 μέρες στον αδερφό του Άρη, τουλάχιστον πάνε κι από εκεί λίγο, εδώ όλη την ώρα αν είναι δεν την πολυπαλεύω..ωχ έχω πάθει κάτι και έχω γίνει λίγο γκρινιάρα τελευταία, Νεκταρίτσα τα φάρμακα λες να με πείραξαν? πλάκα πλάκα δυνατά πρέπει να είναι, ένα τρέμουλο με πιάνει μετά τις εισπνοές για λίγο, θα το πω στη γιατρό αύριο μάλλον θα πάω. Αλλά δε φταίει αυτό, το παθαίνω κάθε φορά που έρχονται και δε θέλω ρε γμτ, είναι γονείς του άντρα μου και έρχονται να μας δουν και αγαπάνε και τα παιδιά πολύ και και και..αλλά έχω ένα άγχος όταν είναι εδώ, άντε να μαγειρεύω συνέχεια, άντε να έχω πάντα το σπίτι καθαρό..κάθονται και τόσο καιρό δεν είναι να πεις μια βδομάδα θα περάσει.

Κοιτάω πραγματάκια για τη βάφτιση, από τώρα, θα τα ετοιμάσω σιγά σιγά το χειμώνα μου φαίνεται να μη βαριέμαι κιόλας.. εδώ έχει φοβερές ιδέες http://aneraida.blogspot.gr/2010/06/blog-post_12.html.

Ντινάκι εύχομαι να έρθουν όλα δεξιά με τη δουλειά σου κοριτσάκι!

Μπράβο σου που είσαι τόσο καλά, ψώνισες κιόλας ε, μεγειές! Πήρες και στο αστέρι σου ρουχαλάκια, καλοφόρετα!

Νεκταρίτσα μεγειά και σε σάς τα ρουχαλάκια! Θα το επισκεφτώ κι εγώ το Σεπτέμβρη το orchetra να ψωνίσω του γιάννη για το σχολείο, έχω βγάλει την κάρτα και συμφέρει με την έκπτωση παίρνεις καλά ρουχαλάκια και οικονομικά. 57 κιλά πήγες βρε θηρίο, φτου φτου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Νεκ εντυπωσιάστιαα!!!!Καλέ 57 κιλά!!!Φτού φτού κοπέλα μου!!!!Εγώ είμαι γύρω στα 58,5 και θέλω αλλά δύο κιλάκια!!!!Για δώσε τα φώτα σου σχετικά με την δίαιτα που κάνεις...απο τότε που ξεκίνησα έχω κάτι θεματάκια...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...