Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οι εισπνοές είναι symbicort και το σπρέι για τη μύτη το avamys, το ξοζαλ δεν με έχει πειράξει προς το παρόν τουλάχιστον, μου είπε πως μπορέί να προκαλέσει υπνηλία και να κάνω γαργάρες μετά τις εισνπνοές γιατί μπορεί να πάθω στοματίτιδα.

Μια χαρά φιλενάδα σε βρίσκω, είδες οι διακοπές τι σου κάνουν? Εγώ πότε θα πάω διακοπές οεο? Έχουμε πήξει ρε γμτ κι εμείς με το σπίτι, ακόμα ξεπληρώνουμε, όσα έλεγες κι εσύ προχτές πως έχετε να πληρώσετε άλλα τόσα έχουμε εμείς παραπάνω και πού λεφτά για διακοπές μετά? Αλλά θέλω κάπου να πάμε για 1-2 μέρες έστω..για να δούμε τον άλλο μήνα που θα είμαστε και μόνοι μας μήπως και πέψει ο Θεός να πάμε!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οι εισπνοές είναι symbicort και το σπρέι για τη μύτη το avamys, το ξοζαλ δεν με έχει πειράξει προς το παρόν τουλάχιστον, μου είπε πως μπορέί να προκαλέσει υπνηλία και να κάνω γαργάρες μετά τις εισνπνοές γιατί μπορεί να πάθω στοματίτιδα.

Μια χαρά φιλενάδα σε βρίσκω, είδες οι διακοπές τι σου κάνουν? Εγώ πότε θα πάω διακοπές οεο? Έχουμε πήξει ρε γμτ κι εμείς με το σπίτι, ακόμα ξεπληρώνουμε, όσα έλεγες κι εσύ προχτές πως έχετε να πληρώσετε άλλα τόσα έχουμε εμείς παραπάνω και πού λεφτά για διακοπές μετά? Αλλά θέλω κάπου να πάμε για 1-2 μέρες έστω..για να δούμε τον άλλο μήνα που θα είμαστε και μόνοι μας μήπως και πέψει ο Θεός να πάμε!

To avamys έχω κι εγώ, αλλά εισπνοές κάνω τις foster. Μια ελκυστική φούξια συσκευή. :tongue: Εγώ δεν έπαθα στοματίτιδα, στο στόμα δλδ, αλλά μύκητες στο λαιμό ακριβώς εκεί που "κουτουλάει" το φάρμακο και στις αμυγδαλές και στη σταφυλή. Να πλένεις τα δόντια σου, να ξεπλένεις καλά το στόμα σου και να κάνεις γαργάρες καλά-καλά να πάει μέσα στο βάθος στο λαιμό το νερό (αυτό που πας να το καταπιείς και το ξαναβγάζεις, σαν αναγούλιασμα). Αν δεις και έχεις ευαισθησία μου είπαν νερό με λίγη μαγειρική σόδα μέσα για γαργάρες. Εγώ κάνω με μια σταγόνα αιθέριο έλαιο γαρύφαλλο που είναι αντιμυκητιακό.

Για τα χρωστούμενα που λες, δεν τελειώνουν ποτέ βρε Σοφάκι! Όλο τον άλλο μήνα και τον άλλο μήνα να λασκάρουμε και δε λασκάρουμε ποτέ. Κάντε τα κουμάντα σας και πηγαίνετε κάπου να ξεσκάσετε κι ας αργήσετε λίγο και καμιά υποχρέωση. Δε θα ζούμε μια ζωή δουλειά και χρέη. Εγώ το έχω σκεφτεί να τα παρατήσω όλα και να φύγω, να πάμε στο χωριό και να ζήσουμε όπως παλιά, χωρίς πολλά πολλά. Άι στο καλό δλδ...

Ωχ θέλει πολύ προσοχή δηλαδή με τις εισπνοές μην την πάθεις ε? Πώς θα το καταλάβω αν πάθω κάτι από αυτά σε στόμα ή λαιμό? προφανώς θα πονάω ε?

Δίκιο έχεις, όλο οικονομία και οικονομία και να προσέχουμε και να μη χαλάμε πουθενά άσκοπα..μια ζωή έτσι θα περάσουμε με το άγχος στο τέλος! Πρέπει λίγο να ξελαμπικάρει το μυαλό λίγες μέρες..

Ουφ τι άλλα εσείς?

Πότε θα ξαναπάτε χωριό Νεκταρίτσα? Πες το ψέματα, πολύ σωστό αυτό που σκέφτηκες για να μείνετε στο χωριό, απλά και λιτά που λες..μόνο για τα παιδιά θα είναι λίγο θέμα για σχολεία, δραστηριότητες, θα μου πεις και χωρίς δραστηριότες δε γίνεται? μια χαρά γίνεται!

Ελευθερίτσα τι ετοιμασίες κάνεις εσύ?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

πες του Άρη να έχει το νου του..χαχα!

:lol::lol::lol: Kαλησπέρα σας! Βρε τι έπαθα σήμερα, Σοφάκι ούτε μελετημένο να το είχες! Πάμε θάλασσα οικογενειακώς. Συναντάμε ένα συνάδελφο του Άρη με την κοπέλα του και τον αδερφό της (οι οποίοι να σημειώσω δεν είναι από εδώ αλλά αυτή εργάζεται και μένει εδώ και ο αδερφός είχε έρθει για διακοπές). Γνωριζόμαστε, πιάνουμε κουβέντα. Μπαίνω θάλασσα με το ζευγάρι, βγαίνει το ζευγάρι, έρχεται ο Άρης με το αδέρφι. Εγώ το νου μου στα παιδιά, ανταλλάζουμε μερικές κουβέντες, ανοικτό παιδί, συμπαθητικό. Βγαίνει ο Άρης προσέχοντας Γιώργο, μένω εγώ μέσα προσέχοντας τη μικρή. Ο νεαρός δίπλα μου, μπλα-μπλα, ήταν και κοντά μου παρόλο που ήμουν στα ρηχά. Λέω, τώρα θα πάει κατά μέσα να κολυμπήσει, αυτός εκεί παρέα. Λέω της Αριάδνης μια στιγμή που κρύωνα "πάμε έξω?" ακολουθάει κι αυτός. Έξω μπλα-μπλα, εγώ ντρεπόμουν και να κοιτάξω αλλά ένιωθα αυτόν να με κοιτάει... "μωρέ λες??" σκεφτόμουν. Όποτε σήκωνα το βλέμμα, τα μάτια του πάνω μου. Μια στιγμή η μικρή θέλει τσίσα, της λέω εδώ αγάπη μου μόνο θαλασσίτσα και σηκώνομαι να την πάω, μπαίνουμε θάλασσα για λίγα δεύτερα ξοπίσω κι αυτός. Αν μπορούσα να σταυροκοπηθώ θα το έκανα! Λέω, τυχαίο είναι... Έρχεται η ώρα να φύγουμε παιδιά και μου ζητάει το λογαριασμό στο φέις (είχαμε αναφέρει κάτι πριν και δεν μπορούσα να του πω δεν έχω) του λέω όνομα, ζητάει διευκρινήσεις για το πώς θα με βρει, αν είμαι φίλη με την αδερφή του, χίλια δυο (μη με χάσει!) αφού κι η αδερφή του έκανε ένα σχόλιο τύπου "προς τι τόση πρεμούρα?" κι ένιωσα πολύ άβολα! Στο γυρισμό στο αυτοκίνητο πιάσαμε την κουβέντα "τι καλά παιδιά" κι έτσι και ρώτησα τον Άρη πώς του φάνηκε η στάση του τάδε. Μου λέει "έμοιαζε σαν να στην έπεφτε ε?" "Ευτυχώς που μου το λες κι εσύ -του λέω- γιατί νόμιζα ότι είμαι τρελή!" "Και δεν ίδρωσε το αυτί σου εσένα βρε?" του λέω. Και μου απαντάει "και τι ελπίδες είχε? παντρεμένη με δύο παιδιά και αύριο φεύγει κιόλας!" :lol::lol::lol: Αδιόρθωτος ο δικός μου!

Να σημειώσω ότι πριν φύγει μας ενημέρωσε ότι θα ξανάρθει το φθινόπωρο! και φυσικά προ ολίγου που μπήκα φέις είχα αίτημα φιλίας από αυτόν! Πρόλαβε κιόλας! :tongue:

Καλησπέρα!!!Πλατσουρίσαμε χθες και σήμερα, ωραία ήταν, ειδικά σήμερα. Επιτέλους μυρίζει καλοκαίρι!

Τρέχω και ξανατρέχω με τα της βάφτισης. Φόρεμα δεν βρήκα ακόμη, σκέφτομαι να ράψω κάτι που μου άρεσε αλλά μου ζήτησαν 400 Ευρώ και το ξανασκέφτομαι. Πολλά λεφτά ειδικά τέτοιες εποχές. Από Δευτέρα θα ξανακάνω μια γύρω και βλέπω, μπορεί να το ράψω κιόλας έχω κολλήσει λίγο. Παράλληλα ψάχνουμε και για διακοπές. Πλατανιά μεριά κοιτάμε τώρα, άντε να δούμε που θα μας ξεβράσει το κύμα.

Σοφάκι ρώτησες ποιο είναι το θέμα μας κάποια στιγμή?Ξεκινήσαμε για μπαλαρίνα και καταλήξαμε σε πεταλούδα γιατί επέλεξα τέτοια μπομπονιέρα. Μου άρεσε και το καπέλο αλλά λίγο περίεργο θέμα για βάφτιση, άσε που το κασέ θα ανέβαινε συν 300 οπότε καλή είναι και η πεταλούδα.

Σήμερα έχει γενέθλια ο μπαμπάς μου, αύριο όμως θα κάνουμε το παρτάκι. Να τον χαίρομαι:)

Βλέπω στο φέις τα παιδάκια μας, τι όμορφο να τα βλέπεις να μεγαλώνουν! Νεκτ η κόρη σου είναι ίδια εσύ, μια κούκλα- για τον Γιώργη δεν έχω λόγια είναι η αδυναμία μου, το καλύτερο λιονταράκι του καφέ μας. Παιδί μάλαμα!

Σοφάκι ο Γιάννης είσαι ίδια εσύ, το χουμε πει ε να το ξαναπούμε. Η μικρή εσένα φέρνει πάλι, Άρη διπλή αγγαρεία??

Νεκτ ψύχραιμος ο Άρης, καθαρόαιμο Κριάρι πόσο μου μοιάζει. Ο δικός μου θα τα έβαζε με μένα αρχικά που του έδωσα σημασία και κατά δεύτερον θα τον εξαφάνιζε από τον χάρτη. Τοξότης εμ τι περίμενα?

Για τις εξετάσεις και τα φάρμακα που λέτε δεν έχω ιδέα. Περαστικά να είναι. Τελικά και αυτά τα αλλεργικά είναι μεγάλος πονοκέφαλος.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ θέλει πολύ προσοχή δηλαδή με τις εισπνοές μην την πάθεις ε? Πώς θα το καταλάβω αν πάθω κάτι από αυτά σε στόμα ή λαιμό? προφανώς θα πονάω ε?

Δίκιο έχεις, όλο οικονομία και οικονομία και να προσέχουμε και να μη χαλάμε πουθενά άσκοπα..μια ζωή έτσι θα περάσουμε με το άγχος στο τέλος! Πρέπει λίγο να ξελαμπικάρει το μυαλό λίγες μέρες..

Ουφ τι άλλα εσείς?

Πότε θα ξαναπάτε χωριό Νεκταρίτσα? Πες το ψέματα, πολύ σωστό αυτό που σκέφτηκες για να μείνετε στο χωριό, απλά και λιτά που λες..μόνο για τα παιδιά θα είναι λίγο θέμα για σχολεία, δραστηριότητες, θα μου πεις και χωρίς δραστηριότες δε γίνεται? μια χαρά γίνεται!

Ελευθερίτσα τι ετοιμασίες κάνεις εσύ?

Με τις εισπνοές που λες Σοφάκι κάνεις 2 ή 4 την ημέρα? Με 4 θέλει περισσότερη προσοχή. Επίσης επειδή έχει και το άβαμις κορτιζόνη αν σου κατεβαίνει πίσω στο λαιμό είναι πιο επικίνδυνο να πάθεις στο λαιμό. Στο στόμα είναι πιο δύσκολο γιατί όταν πλένεις δόντια δεν μένει το φάρμακο. Στο λαιμό εκεί πίσω δεν πάνε οι γαργάρες παρά μόνο αν το ψιλοκατεβάσεις το νερό και το βγάλεις πάλι έξω (μπλιαχ!) κι αν έχεις ευαισθησία ίσως το πάθεις. Η κουμπάρα μου που το κάνει χρόνια, δεν έχει πάθει ποτέ. Αλλά εγώ όλα τα παθαίνω, δεν είπαμε? Θα το καταλάβεις που λες επειδή θα πονάει ο λαιμός σου και άμα τον κοιτάξεις θα δεις άσπρα σημάδια, πώς είναι όταν έχει πύο?

Χωριό θα ξαναπάμε όταν πάρει πάλι άδεια ο Άρης, λέμε μέσα Αυγούστου για να κάνουμε εκεί και τα γενέθλιά μας. Για μόνιμο πολύ δύσκολο λόγω της δουλειάς του Άρη. Εκεί δεν έχει ναύσταθμο, έχει μια μικρή μονάδα και θέλει πολύ μέσον για να πας κι εμείς δεν έχουμε και να θέλαμε...

Περαστικά δεν είναι δυστυχώς, άμα έχεις άσθμα και αλλεργία τα έχεις μια ζωή, απλά με την αγωγή είσαι καλά, αυτό είναι το παρήγορο. Και με την ανοσοποίηση ακόμα καλύτερα αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη ρε γμτ...

Πεταλούδα τέλειο θέμα Ελευθερία! Και ταιριάζει στη ζουζούνα σου, νομίζω περισσότερο γιατί βγάζει αυτό το ζουζουνιάρικο από τις φώτος που ανεβάζεις κατά καιρούς!

Το φόρεμα πολλά λεφτά κι όχι τπτ άλλο, πόσες φορές θα το ξαναβάλεις? Άμα το δει τόσος κόσμος στη βάφτιση κι είναι και ιδιαίτερο κομμάτι δύσκολα ξαναφοριέται. Εγώ της βάφτισης το έχω βάλει μόνο μια φορά από τότε στο γάμο της συναδέλφου το Μάιο μιας και εδώ δε με είχε δει κανείς κι άντε να δω πότε θα το ξαναβάλω.

Ποιο να δείτε καλέ?Το φόρεμα???Αυτό το συγκεκριμένο και να θέλω δεν ξαναμπαίνει, είναι πολύ βαρύ να το πω έτσι?Θα σας το περιγράψω...το πάνω μέρος είναι δαντέλα καλυμένη μόνο στο στήθος, το υπόλοιπο είναι γυμνό (σαν νυφικό ένα πράμα) και το κάτω μέρος τρίγωνα φύλλα μουσελίνας και λίγη δαντέλα ενδιάμεσα. Το είχε σε νυφικό αλλά μακρύ, εγώ το θέλω σε απλή δαντέλα χωρίς πολλές χάντρες και μέχρι το γόνατο ή λίγο πιο κάτω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ποιο να δείτε καλέ?Το φόρεμα???Αυτό το συγκεκριμένο και να θέλω δεν ξαναμπαίνει, είναι πολύ βαρύ να το πω έτσι?Θα σας το περιγράψω...το πάνω μέρος είναι δαντέλα καλυμένη μόνο στο στήθος, το υπόλοιπο είναι γυμνό (σαν νυφικό ένα πράμα) και το κάτω μέρος τρίγωνα φύλλα μουσελίνας και λίγη δαντέλα ενδιάμεσα. Το είχε σε νυφικό αλλά μακρύ, εγώ το θέλω σε απλή δαντέλα χωρίς πολλές χάντρες και μέχρι το γόνατο ή λίγο πιο κάτω.

Το φόρεμα να δούμε, ναι! Πού το είδες? Σε μαγαζί, στο ίντερνετ, σε περιοδικό? Πώς θα το δείξεις στη μοδίστρα να στο ράψει? Λογικά σε φώτο. Αυτή λέω να μας δείξεις κι εμάς. Εγώ ειδικά από όσα περιέγραψες δεν κατάλαβα τπτ γιατί δεν έχω ιδέα από μόδα. :tongue:

Διαφημίσεις

Νεκτ το φόρεμα το είδα όταν πήγα μια μέρα, το έραβε για μια άλλη κυρία. Το ίδιο το έχει σε νυφικό με άλλη δαντέλα και μακρύ. Εγώ το θέλω πιο ελαφρύ (με μια πιο απλή δαντέλα) στο πάνω μέρος και κάτω μουσελίνα αεράτη αλλά κοντό (όχι μακρύ σαν νυφικό).

Και καλησπέρα. 'Ηρθαμε από το εξοχικό πριν λίγο και προσπαθώ να τους μαζέψω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τι κάνετε κούκλες? Βολτάρετε φαντάζομαι, είναι και σκ και προσφέρεται η βόλτα! Εγώ είχα τραπέζια χθες και σήμερα ένεκα προξενιού με αποτέλεσμα πολλά τρεχάματα. Θέλουμε μαζί με λατρεμένους φίλους να κάνουμε δυο αγαπημένα μας πρόσωπα ευτυχισμένα. Και έπεται και συνέχεια γιατί είναι και τα δυο μας ντροπαλά και θέλει χρόνο. Προβλέπονται πολλοί καφέδες και φαγητά κι όχι τπτ άλλο αλλά θα παχύνουμε κι εμείς για να τα φτιάξουμε στα παιδιά! :lol:

Ωστόσο πάμε και με παρέα καθημερινά για μπάνιο και στο τέλος θα βγω οφ! Αύριο θα έχουμε ρεπό μιας και ο μπαμπάς μας έχει βάρδια!

Σήμερα που λέτε στη θάλασσα έπαθα! Πάμε να βουτήξουμε με την μικρή και τα ανίψια φίλων, κύμα σήμερα και παίρνει το ένα παιδάκι την Αριάδνη να μπούνε μαζί. Εγώ ακολουθώ κι όταν φτάνω στην ακροθαλασσιά βλέπω ένα κοριτσάκι ήταν δεν ήταν 15 μηνών να προσπαθεί να μπει στη θάλασσα, κύμα να σκάει ωστόσο, αυτό να περπατάει σαν πιγκιουινάκι, να μπατάρει, λέω θα πέσει μες στη θάλασσα και θα πνιγεί το κοπέλι. Κοιτάω τριγύρω, κανείς! Πάω κοντά του με γλυκιά φωνούλα "γεια σου!!! πού είναι η μανούλα?? Σου αρέσει η θάλασσα!!" μπλα-μπλα και ταυτόχρονα να κοιτάω προσπαθώντας να εντοπίσω κάποιον ή κάποια που θα είναι κοντά κι άρα θα είναι μπαμπάς ή μαμά ή έστω θα κοιτάει κατά το μέρος μου βρε αδερφέ, να ξανοίγει το κοπέλι! Τπτ!!! :shock: Ξανά κουβέντα εγώ, ακόμα πιο κοντά στο μωρό το οποίο ντουγρού για θάλασσα. Με το που της ξαναμιλάω και πάω δίπλα της μη πέσει απλώνει το χεράκι της και μου πιάνει το δικό μου! Πέρασαν κάποια λεπτά να την κρατάω από το χεράκι ώσπου μια κοπελιά έρχεται κατά το μέρος μου φωνάζοντας "Χρυσαφένια, έλα!" "Εδώ είναι η μανούλα σου βρε! Με μπέρδεψες με την μανούλα?" λέω στη μικρή γιατί είδα και τη μαμά κάπως ενοχλημένη, αντί να πει ευχαριστώ που της πρόσεξα το παιδί μην της πνιγεί ψιλοστράβωσε κιόλας λες και νόμισε ότι θα της το κλέψω! Κρατήθηκα να μη σχολιάσω το γεγονός ότι το είχε παρατημένο και εκτεθειμένο σε κίνδυνο κιόλας! :mad:

Περνάει η ώρα και αργότερα περνάει από μπροστά μας ο μπαμπάς με τη μικρή που την έκανε ντουζ. Το μωρό βλέπει το Γιώργο να παίζει με τα κουβαδάκια του και παρεκλίνει της πορείας, εγώ είχα πλάτη ακούω τον μπαμπά "Φένια!! Φένια!!" γυρίζω και βλέπω τη μικρή δίπλα μας, ωστόσο ήρθε κι άλλο ένα μωράκι με τη μαμά του που ήταν γνωστή μας και σε δευτερόλεπτα συνειδητοποιώ ότι ο μπαμπάς της Φένιας έχει εξαφανιστεί, κοιτάω τριγύρω, δεν τον είχα προσέξει και καλά πώς ήταν ο τύπος, δεν βλέπω κανέναν να ψάχνει τη Φένια. Τα καθίζω κάτω και τα παίζω και τα τρία με τα κουβαδάκια, κάνουμε ψαράκια, καβουράκια με τα καλούπια, συμμετέχει κι η Φένια. Ψάχνω πάλι με το βλέμμα μου κάποιον να αναζητά τη Φένια, τη μαμά που την είχα δει έστω, τίποτα!!! :shock: Περνάει λίγη ωρίτσα το μικρό βαριέται και σηκώνεται, πάει παραδίπλα, από πίσω εγώ. "Πάμε στη μαμά? Πού είναι η μαμά?" Πάει σε μια ξαπλώστρα, την πλησιάζει ένα παιδάκι δημοτικού, λέω "αδερφούλα σου είναι?" Όχι δεν το ξέρω" μου λέει. Το πιάνω από το χεράκι, πήρε ένα κουβαδάκι από ένα άλλο παιδάκι. Της λέω "να το αφήσουμε αυτό να πάμε στη μαμά" αρχίζει να γκρινιάζει που το πήρα, σκύβω να την πιάσω να πάμε παρακάτω μπας και βρω τη ρημάδα τη μάνα και τη βλέπω μπροστά μου. "Φένια εδώ!" και την παίρνει. Πάλι στα τέτοια της, ένα σχόλιο, κάτι βρε αδερφέ! Γυρίζω στην παρέα αγανακτησμένη: "Όχι θα έφταιγα εγώ αν έπαιρνα τη Φένια να φύγω να πάθουν ένα ντουβρουτζά μπας και βάλουνε μυαλό που το παρατάνε το παιδί έτσι??" Παρατηρώ τον μπαμπά μόλις εντόπισα που κάθονταν. Αραχτοοοοοοοοςςς ο κύριος!!! Η δε μαμά απαράδεκτη, πήρε το παιδί το έκατσε στην ξαπλώστρα και προφανώς για να μην ξανακουνήσει να το κυνηγάει και χαλάει την ηλιοθεραπεία και το φραπέ της η κυρία έβγαλε μια σακουλίτσα πιτσίνια αν πιστεύετε στο Θεό σας και του έδωσε! Πιτσίνια στο μωρό!!! Από που να την πιάσεις αυτή??? Δεν θα την ξαναπετύχω! Την επόμενη φορά θα της την πω δεν υπάρχει περίπτωση!

Νεκτ το φόρεμα το είδα όταν πήγα μια μέρα, το έραβε για μια άλλη κυρία. Το ίδιο το έχει σε νυφικό με άλλη δαντέλα και μακρύ. Εγώ το θέλω πιο ελαφρύ (με μια πιο απλή δαντέλα) στο πάνω μέρος και κάτω μουσελίνα αεράτη αλλά κοντό (όχι μακρύ σαν νυφικό).

Και καλησπέρα. 'Ηρθαμε από το εξοχικό πριν λίγο και προσπαθώ να τους μαζέψω.

Βγάλε το νυφικό μια φωτογραφία μας μας δείξεις να σου πούμε και τη γνώμη μας τότε! 400 ευρώ σου είπε για την πιο απλή εκδοχή ή για το πολύπλοκο?

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Τι κάνετε?

Πού χαθήκατε καλέ όλες? Μόνο εγώ, η Ελευθερία και η Νεκταρία φαινόμαστε κάτι μέρες, για μπείτε και οι άλλες να μας πείτε πώς περνάτε, κάνατε κανένα μπανάκι?

Ελευθερίτσα πολύ όμορφα θα είναι όλα, η πεταλούδα είναι πολύ γλυκό θεματάκι για κοριτσάκι, κι εγώ ρίχνω μια ματιά για τη δικιά μας βάφτιση του χρόνου και μου αρέσει και η πεταλούδα και τα λουλουδάκια, έχει πολλά θέματα για κορίτσια ειδικά! Το φόρεμα κατάλαβα κάπως πως το θες, ωραίο ακούγεται αν και λίγο ακριβούτσικο!

Νεκταρίτσα τελικά πρέπει να έχει το νου του ο Άρης, καλά το λέγαμε προχτές! Τέτοια κορίτσια δεν τα αφήνεις μόνα με άντρες τριγύρω! Αχ παιδί μου αυτοί μας έχουν δεδομένες, παντρεμένες με παιδιά ε, σιγά μην ξενοκοιτάξουν!

Για το μωράκι που έγραψες εχτές μόνο που δε στο άφησαν να φύγουν τελείως δηλαδή οι γονείς ε? Χρυσαφένια ε? πολύ ωραίο όνομα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καφέ Κρήτη θα το κάνουμε σε λίγο καλά τα λες Σοφάκι! :lol: Απλά ίσως είναι και οι διακοπές, είναι και ότι πλέον σε τραβάει το έξω και οι πολλές δραστηριότητες και οι υποχρεώσεις, αλλά δε με νοιάζει εγώ θα μπαίνω και θα δίνω το παρόν συνεχώς, το έχω ξαναπεί! Aλλά με λυπεί το γεγονός ότι έτσι όπως πάμε θα μείνει ανενεργό και το δικό μας καφέ όπως όλα τα άλλα σχεδόν του 09 και όχι μόνο. Και εμένα το καφέ μας ήταν η παρηγοριά μου, η παρέα μου, θυμάμαι τα όσα μοιραστήκαμε και τις μέρες που έσφυζε από ζωή και στεναχωριέμαι που δεν είναι έτσι πια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...