Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου!! Τι κάνετε? Μου λείψατε! Πού και πού έριχνα καμιά ματιά στα νέα σας αλλά χωρίς ίντερνετ δεν μπορούσα να απαντήσω, φόρτωνα τη σελίδα στο κινητό του Άρη σε όποιο καφέ είχαν νετ και τη διάβαζα στο σπίτι.

Ελευθερία και Αγγελική με το καλό οι βαφτίσεις σας και καλές ετοιμασίες εύχομαι! Όλα θα είναι υπέροχα, είμαι σίγουρη με το γούστο που έχετε κι οι δυο σας! Ελευθερία ζήτα κι από τον παπά να πει την ευχή για το μάτι-γλωσσοφαγιά γιατί πολύ κακά σας έχει πάει φέτος με τις ιώσεις. Έχει ευχή η εκκλησία για αυτό.

Αγγελική, της νονάς το χατήρι να γίνει πες! :lol:

Για τον μικρό που προτιμάει το γάλα δεν έχω να πω και πολλά, λίγο η ζέστη, λίγο τα δόντια συμβάλλουν... Και η δικιά μου καρμπόν με τον δικό σου, ακόμα δεν έτρωγε σε εκείνη την ηλικία! Κι επίσης τα φρούτα προτιμούσε μόνο! Αλλά σιγά-σιγά που ξεπήρε με έφαγε κι εμένα! Χαχαχα! Εμένα μου είχε πει η ντοκ να της δίνω και λίγο σίδηρο όσο δεν έτρωγε. Έσταζα μερικές σταγόνες στη φρουτόκρεμα για παν ενδεχόμενο.

Αννούλα μου με το καλό να πάτε τις διακοπούλες σας!!! Να χαρείς τον αντρούλη σου, ξεκούραση και χαλάρωση και να γυρίσεις με φορτισμένες μπαταρίες!

Σοφάκι καλή δύναμη με τα πεθέρια! Θα κάτσουν καιρό ακόμα??

Για τους σταθμούς και τα προνήπια εύχομαι ότι καλύτερο για τα παιδάκια μας κι ένα παραπάνω εκεί στην Αθήνα που είναι δύσκολα τα πράγματα!

Τα δικά μας τα είδατε στις φώτο, τα παιδιά πέρασαν καλά δόξα τω Θεώ και ξέσκασαν λίγο από την κλεισούρα της πόλης.

Η Αριάδνη σωστό χωριατόπαιδο, ξυπόλητη να τρέχει πάνω κάτω, να πέφτει, να τρώει τα γόνατά της αλλά παρόλα αυτά να σηκώνεται, να ξεσκονίζεται, να λέει ένα "Καλά είμαι μαμά!" και ξανά προς τη δόξα να τραβά! :lol: Οι πάνες είναι για εμάς πλέον παρελθόν για τα καλά! Τόσο καιρό από τα τέλη του Μάη που κόψαμε της ημέρας και από τις 15 Ιούνη που δεν της ξανάβαλα βραδινή δεν είχαμε παρά ελάχιστα ατυχηματάκια τις πρώτες μέρες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τη νύχτα δεν βράχηκε, ακόμα τουλάχιστον, αλλά ξυπνάει και μου ζητάει καμιά φορά τουαλέτα αν έχει τύχει να πιει πολύ νερό. Και βόλτες πηγαίναμε άνετα αφού τα λέει, τζάμπα τα πήρα τα βρακάκια δλδ...

Φέτος και τα δυο είχαν ξεπάρει κι έκαναν βουτιές στην πισίνα, ο Γιώργος τόλμησε και χωρίς μπρατσάκια να κολυμπήσει, αλλά εμένα έτρεμε το φυλλοκάρδι μου κι ας ήμουν από δίπλα. Την επόμενη φορά που θα πάμε θα δοκιμάσουμε να του δείξουμε πώς επιπλέουν στο νερό. Νομίζω έτσι μαθαίνεις κολύμπι...? Δεν θυμάμαι και πώς μου έμαθαν εμένα, πάνε και μερικά χρονάκια από τότε! :lol:

Ξεπήρε και η γλώσσα τους, η Αριάδνη χρησιμοποιεί πλέον τα άρθρα και αντί για "όχι θέλω", "όχι πεινάω" κλπ. που έλεγε χρησιμοποιεί πια το "δεν" όποτε πρέπει.

Τον Γιώργο ακόμα δεν τον πήγα στη λογοθεραπεύτρια και δεν ξέρω και πότε θα αξιωθώ, προβλέπω μαζί με το σχολείο να αρχίσουμε και τις συνεδρίες που θα είμαστε εδώ, αλλιώς να φεύγουμε και να ερχόμαστε, δε γίνεται δουλειά. Πέντε μήνες πριν που έγραφα για τα σύμφωνα που δε λέει δεν μπορούσα βέβαια να φανταστώ ότι με δουλειά δική μας μόνο θα μπορούσε να στρώσει κάπως η υπόθεση. Αυτούς τους μήνες δουλέψαμε οικογενειακώς με τη μορφή παιχνιδιού λέξεις και λέει πια καθαρά και σωστά το "δ", το "θ" και το "ψ" που τα έλεγε "ζ", "σ" και "τσ" αντίστοιχα. Έτσι μας μένει πια το "ρ" και το "ξ" και κάποια συμπλέγματα ή το "κ" που το λέει εις την κρητικήν σε κάποιες περιπτώσεις (π.χ. όταν ακολουθεί το γιώτα). Δεν ξέρω αν σιγά-σιγά χωρίς παρέμβαση τα πει κι αυτά από μόνος του. Πήρα θάρρος με αυτά που έγραψες Ελευθερία ότι ο Μάνος λέει πια το ρο.

Η μαμά φρόντιζε πολύ τον εαυτό της, σωματικά, ψυχολογικά, ότι μπορούσα έκανα για να γυρίσω λίγο πίσω στην προ παιδιών εποχή. Εξακολουθώ να κάνω την γκαπς, πιστεύω πολύ στην διατροφή αυτή, ψάχτηκα πολύ, πάρα πολύ και έχω καταλήξει ότι αν είναι δυνατόν θα έπρεπε εμμέσως να την περάσω και στα παιδιά χωρίς να το καταλάβουν... Δύσκολο πολύ βέβαια, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι θα βρω γιατρειά στα τόσα προβλήματα που όλα ξεκινούσαν από το έντερο αλλά δεν το είχα καταλάβει. Ήδη έχω δει διαφορά αλλά έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου γιατί ακόμα κάνω λάθη που πρέπει να εντοπίσω και παίρνω και αναγκαστικά χάπια με ουσίες που κάνουν ζημιά στη δίαιτα όπως το χάπι του θυρεοειδή που περιέχει και λακτόζη και άμυλο αραβοσίτου.

Δεν μου λείπει τίποτα και ότι μου λείψει φροντίζω να το φτιάχνω τώρα που έχω χρόνο. Όλα θέμα συνήθειας είναι τελικά.

Νεκταρίτσα καλώς ορίσατε, όλα καλά λοιπόν. Μπράβο στην Αριάδνη, μια χαρά τα κατάφερε το κορίτσι σου. Νομίζω μεγαλώνουν τα παιδάκια σου ε?Το τρίτο πότε θα ρθει?

Όσο για την ομιλία να πω πως ίσως δεν είναι τυχαίο ό,τι ο Μάνος ξεκίνησε να λέει το ρο τώρα 1 μήνα που είναι σπίτι μαζί μου. Και το λέω γιατί αυτόν τον μήνα τον διόρθωνα πολλές φορές μες την μέρα και ίσως να έφερε αυτή η τακτική αποτέλεσμα. Ωστόσο πολλές φορές ξεχνιέται και δεν μιλάει σωστά αλλά του λέω τι είπες?Δεν καταλαβαίνω τίποτα από όσα λες, ξαναπές τα σωστά και ίσως να κάνω αυτό που μου ζητάς. Οπότε επαναλαμβάνει ξανά τα όσα είπε πριν σωστά και καθαρά. Σημασία έχει πως μπορεί να μιλάει πεντακάθαρα πια νομίζω και σιγά σιγά θα το καθιερώσει να το κάνει πάντα.

Για την γκαπς δεν ξέρω, δεν ψαχουλεύω τέτοια θέματα-δεν είμαι και σε φάση. Προς το παρόν κάνω δειλά πάλι δίαιτα να χάσω 3 κιλά που θέλω ακόμη. Έχω τις προετοιμασίες της βάφτισης και λίγο ζορίζομαι. Κλείσαμε βαφτιστικά, μπομπό, προσκλήσεις, στολισμό μένουν τα ρούχα μας αλλά λέω μετά τις εκπτώσεις μην πληρώνω και τσάμπα λεφτά. Επίσης μένει το δώρο των νονών, προσωπικό ζήτησε η νονά σε ρολόι ή χρυσαφικό θα μου πει την ερχόμενη εβδομάδα που επιστρέφει από διακοπές. Μετά την βάφτιση κανονίζουμε διακοπές, θα δούμε αν μας κάτσει. Νεκτ για Παλιόχωρα λέμε, ψάχνουμε κάτι σε διαμέρισμα. Αν έχει πράμα καλό να προτείνεις να μου πεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Ελευθερία από Νομό Χανίων και ξενοδοχεία ή δωμάτια δεν έχω ιδέα γιατί δεν έχω μείνει ποτέ σε δωμάτια και φίλοι που έρχονταν ως επί τω πλείστον βρίσκαμε τρόπους να τους φιλοξενούμε ή είχαν ήδη κανονίσει να βρουν, αλλά συνήθως μες στα Χανιά για να είναι κοντά μας, οπότε παραέξω δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Παλιόχωρα πάμε κάθε χρόνο 1-2 φορές κάθε καλοκαίρι για μπάνιο στο Γραμμένο συνήθως ή στον Κριό. Πολύ μας αρέσει και στις δύο τοποθεσίες. Θα έρθετε μαζί με τα παιδιά? Καλύτερα να ψάξεις σύντομα μέσω νετ γιατί μέσα Αυγούστου παίζει και να μη βρεις στην Παλιόχωρα, θυμάμαι ότι έπαιζε τέτοια κατάσταση να μην βρίσκεις δωμάτια στην υψηλή σεζόν.

Η γκαπς είναι μια διατροφή για την επούλωση του γαστρεντερικού και γενικότερα για την υγεία του οργανισμού. Όταν πάσχει το γαστρεντερικό, πάσχει και ο οργανισμός και πολλές ασθένειες είναι δείγματα ότι πάσχει το γαστρεντερικό. Εγώ είχα πάντα θέμα απλά δεν το είχα παρατηρήσει. Κάτι φουσκώματα, κάτι πονάκια και άλλα σχετικά που δεν είναι για να τα περιγράφω... τώρα τα βλέπω καθαρά πλέον. Και φυσικά και θυρεοειδοπάθειες, αλλεργίες, άσθμα κλπ. είναι δείγματα του "συνδρόμου" gaps. Εγώ έχω τα πάντα όλα και κάνω μπαμ! Η βασική φιλοσοφία της διατροφής είναι να αφαιρέσεις τα ερεθιστικά, να προσθέσεις όσα επουλώνουν και να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου. Έτσι τα 3 βασικά είναι η γλουτένη, η λακτόζη και η ζάχαρη κι από εκεί κι έπειτα ένα σωρό άλλες τροφές. Εγώ βέβαια ανακάλυψα ότι 3 από τα χάπια που παίρνω ημερησίως για τα θέματά μου, περιέχουν λακτόζη και σε τρία τέταρτα που έχω ραντεβού με τον πνευμονολόγο θα του κάνω μια κουβέντα μήπως βρω λύση στο πρόβλημα αυτό! Τα υπόλοιπα σχόλια αργότερα γιατί πάω να ετοιμαστώ για να πάω στο γιατρό. :)

Καλησπέρα κορίτσακια!

Χάθηκαν με την δουλειά και τα τρεξίματα και βασικά δεν μπορώ να συνηθίσω αυτή την ζέστη με τίποτα...διάφορα πράγματα τρέχουν στις ζωές μας και μάλλον ευχάριστα...θα δείξει...το μικρο μου είχε πάει στην μαμά μου και μας γύρισε σωστο θηριάκι...έμαθε να κολυμπάει μιας και έχει κάνει αρκετά μπάνια και τρελένεται για την θάλασσα...γύρισε και τον χαζεύαμε με τον Δ πολύ ώρα...έχει περάσει τα 23,5 κιλά και στο ύψος 1,14 ίσως και παραπάνω πια...στην ομιλία του είναι άψογος και αν και μερικές...φορές ξεχνίεται δεν τον πιέζουμε καθόλου...είναι πολυ τρυφερό παιδί κι και χαδιάρης...τον Ιούνιο ήταν τα γενέθλια του μπαμπά μου και της αδερφής μου και φυσικά έσβησε τα κεράκια και των δύο...τώρα περιμένει τα δικά του τον Αύγουστο και έκανε και παραγγελία τούρτα αυτοκίνητο και φέτος...εχθές του έφερε ο γαμπρός μου και η αδερφή μου ένα αυτοκίνητο τζιπ με μπαταρία και το παιδί μου τα έχασε...ξετρελάθηκε...βέβαια αν και έχουμε μεγάλη βεράντα δεν πολυ βολεύει αλλά το χαίρεται τόσο...

Εγώ είμαι πιά στα κιλά μου προ γάμου και αισθάνομαι τέλεια...το ωραιότερο το άκουσα από τον αντρούλη μου ¨λίγες γύναίκες μεγαλώνοντας γίνονται ακόμα πιό ΄ομορφες όπως εσύ!Καταλαβαίνεται πως αισθάνθηκα...γενικά η διάθεση μου είναι πολύ καλή και επιτέλους είμαι πιο αισιόδοξη...εύχομαι να περνάτε όλες καλά...τα παιδάκια σας τα είδα στο φαις και είναι όλα κουκλία!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα κορίτσακια!

Χάθηκαν με την δουλειά και τα τρεξίματα και βασικά δεν μπορώ να συνηθίσω αυτή την ζέστη με τίποτα...διάφορα πράγματα τρέχουν στις ζωές μας και μάλλον ευχάριστα...θα δείξει...το μικρο μου είχε πάει στην μαμά μου και μας γύρισε σωστο θηριάκι...έμαθε να κολυμπάει μιας και έχει κάνει αρκετά μπάνια και τρελένεται για την θάλασσα...γύρισε και τον χαζεύαμε με τον Δ πολύ ώρα...έχει περάσει τα 23,5 κιλά και στο ύψος 1,14 ίσως και παραπάνω πια...στην ομιλία του είναι άψογος και αν και μερικές...φορές ξεχνίεται δεν τον πιέζουμε καθόλου...είναι πολυ τρυφερό παιδί κι και χαδιάρης...τον Ιούνιο ήταν τα γενέθλια του μπαμπά μου και της αδερφής μου και φυσικά έσβησε τα κεράκια και των δύο...τώρα περιμένει τα δικά του τον Αύγουστο και έκανε και παραγγελία τούρτα αυτοκίνητο και φέτος...εχθές του έφερε ο γαμπρός μου και η αδερφή μου ένα αυτοκίνητο τζιπ με μπαταρία και το παιδί μου τα έχασε...ξετρελάθηκε...βέβαια αν και έχουμε μεγάλη βεράντα δεν πολυ βολεύει αλλά το χαίρεται τόσο...

Εγώ είμαι πιά στα κιλά μου προ γάμου και αισθάνομαι τέλεια...το ωραιότερο το άκουσα από τον αντρούλη μου ¨λίγες γύναίκες μεγαλώνοντας γίνονται ακόμα πιό ΄ομορφες όπως εσύ!Καταλαβαίνεται πως αισθάνθηκα...γενικά η διάθεση μου είναι πολύ καλή και επιτέλους είμαι πιο αισιόδοξη...εύχομαι να περνάτε όλες καλά...τα παιδάκια σας τα είδα στο φαις και είναι όλα κουκλία!

Φτου σου κούκλα μου!!! Μόνο ευχάριστα να μπαίνεις να μας γράφεις! Όλα τέλεια ακούγονται! Ο δεύτερος άντρας σου καταπληκτικός σα να "βλέπω" ένα παιδάκι του δημοτικού έτσι όπως τον περιγράφεις, ο πρώτος άντρας σου ακόμα πιο τέλειος (τι ζώδιο είναι είπαμε κι είναι τόσο τρυφερός και γλυκός?) κι εσύ κούκλα, με τη διάθεση στα ύψη, έτσι να είσαι πάντα κι ακόμα καλύτερα! ;) Ξανά φτου!

Eπανήλθα τώρα που τους έχω στείλει όλους για ύπνο κι έχω λίγο χρόνο. Πήγα στον πνευμονολόγο τελικά και γύρισα πολύ χαρούμενη! Τα πάω πολύ καλά κι αφού η σπιρομέτρηση είναι καλή κι ο καιρός καλός επίσης, μου έκοψε το χάπι για το άσθμα και το αντιισταμινικό και μου μείωσε το κορτιζονούχο σπρέι σε 2 εισπνοές από 4 ημερησίως. Βέβαια δεν γλιτώνω, το φθινόπωρο θα τα ξαναρχίσω λέει... άλλα κι ένα διάλειμμα για λίγο δε με χαλάει! Μου είπε ότι μυκητιάσεις στο λαιμό πιθανόν να μην ξανακάνω με τις 2 εισπνοές που θα κάνω πλέον. Μακάρι Παναγίτσα μου γιατί με 3 μυκητιάσεις σε διάστημα λιγότερο από 2 μήνες είχα λαλήσει και έλεγα ότι θα κόψω μόνη μου την αγωγή.

Ελευθερία για το τρίτο που ρώτησες: Επειδή παθαίνω ένα deja vu, :lol: νιώθω σαν να έχω ξαναγράψει και στο παρελθόν την ίδια πρόταση και για να μην την ξαναγράψω και στο μέλλον και βαριέστε να διαβάζετε τα ίδια και τα ίδια... Έχω πει ότι θέλω πάρα πολύ τρίτο παιδί, ο Άρης είναι ντεμί και θέλει και δεν θέλει, οι συνθήκες δεν ευνοούν καθόλου ούτε η κατάστασή μου, που έχω το κουτάκι των συνταξιούχων (κυριολεκτικά το έχω!) για τα χάπια, τις εισπνοές, τα σπρέι για να θυμάμαι πότε παίρνω το ένα και πότε το άλλο (χώρια τις χρωστούμενες εξετάσεις και τα χρωστούμενα χάπια βλ. χοληστερίνη που δεν τολμώ να πάω να τις κάνω γιατί ξέρω ότι θα πάρω κι άλλο χάπι κι από εκεί) ούτε η οικονομική μας κατάσταση, ειδικά το τελευταίο διάστημα που μένουμε πανί με πανί και τσίμα-τσίμα τη βγάζουμε και λέμε άντε τον άλλο μήνα θα ξαλαφρώσουμε λίγο.... αμ δε! Δεν ξαλαφρώνουμε ποτέ! Έχουμε ένα σωρό πράγματα που πρέπει να κάνουμε και το αναβάλλουμε λόγω αφραγκίας. Η μικρή κοιμάται σε ένα χάλια κρεβάτι με χάλια στρώμα που πρέπει να αντικατασταθούν και ντρέπομαι που το γράφω, σας γράφω από ένα παμπάλαιο λαπτοπ που σούρνεται, που του λείπουν τα μισά κουμπιά και ξεπατώνομαι να τα πατήσω, έχω βγάλει άλλα από αλλού για να βάζω τελείες και το κεφαλαίο είναι διαλυμένο ακόμα και το λαστιχάκι από μέσα και δεν ξέρω πώς γράφω (και όταν ανοίξουν τα σχολεία θα θέλω να γράφω πολλά στο γουορντ λόγω 5ης τάξης κι η αντικατάσταση επιβάλλεται!), ο Άρης έχει λιωμένα λάστιχα στη μηχανή που κυκλοφορεί και δε με νοιάζει μόνο μην μου πάθει πράμα και τρέχουμε, η παιδοψυχολόγος φίλη μου είπε να μην ξαναπάω Μόχλος αν δεν έχω πάρει κουκέτα για τα παιδιά να κοιμούνται στο δικό τους δωμάτιο κι όχι μαζί μας (ψυχολογικό θέμα, μεγάλη κουβέντα αλλά προτιμώ να ξεσκιστώ να κάνω οικονομία να πάρω αυτό πρώτα από όλα τα άλλα από το να έχουν τα παιδάκια μου ψυχολογικά αύριο-μεθαύριο), έχω ένα κινητό τουλάχιστον 7 ετών με σπασμένη οθόνη για κινητό και χρωστάμε δεη με χαράτσι, νερό ατελείωτο, ασφάλεια σπιτιού και πετρέλαιο τα μισά λεφτά στον αδερφό μου που δεν έκαψε καθόλου πέρυσι... Είναι και πολλά άλλα εμπόδια που δεν είναι της παρούσης. Αλλά... υπάρχει αυτό το αλλά!

Το θέλω τόσο πολύ που μου έχει γίνει ανάγκη κι αν μπορούσα θα το έκανα τώρα δα (αν είχα και λεφτά όχι πολλά, όσα παίρναμε προ κρίσης, θα έκανα 4 μα την Παναγία!). Δεν το βγάζω από το μυαλό μου και κάθε μέρα σχεδόν το κουβεντιάζουμε με τον Άρη, το φέρνει η περίσταση, κάτι σχετικό και η κουβέντα μας καταλήγει εκεί, από λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι λίγα λεπτά, δεν έχει σημασία. Κάθε μέρα επί πολλούς μήνες γίνεται αυτό, μιλάμε για πολλούς μήνες και σίγουρα πάνω από χρόνο! Για να μην το ξεχάσουμε, να μην το προσπεράσουμε, αντί να ξεθυμάνει, να μεγαλώνει μέσα μου! Όλοι μου λένε ότι θα το κάνω το τρίτο και το πιστεύω κι εγώ (εκτός πια κι αν έρθουν τα πάνω-κάτω γιατί πολλές φορές κάνουμε όνειρα και η ζωή γελάει μαζί μας, γιαυτό μόνο υγεία ζητάω για την οικογένειά μου, καλά να είμαστε και όλα θα έρθουν). Αν είμαστε γεροί και καλά δεν έχω κανένα λόγο να βιάζομαι αφού τώρα δεν είμαι και δεν είμαστε απολύτως καλά σωματικά, ψυχικά, οικονομικά, πρακτικά για ένα τόσο μεγάλο βήμα. Άλλωστε δε με βιάζει και ο χρόνος μιας και είμαι 31 ακόμα. :)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Ντινάκι ανανεωμένη φουλ σε διαβάζω και χαίρομαι! Πάντα έτσι να είσαι εύχομαι! Μοντελάκι σωστό ε, ο αντρούλης σου πώς να μην καμαρώνει? Καλέ το αγόρι σου έγινε ολόκληρος άντρας, πότε μεγάλωσε έτσι πάλι? Φτου φτου!

Νεκταρίτσα ξανανιωμένη επίσης, τι έγινε, το καλοκαιράκι φτιάχνει η διάθεση μάλλον! Άλλο μανεκέν εδώ, αδυνάτισες κι εσύ, μάκρυνε και το μαλλί και σου πάει, πες του Άρη να έχει το νου του..χαχα!

Καλύτερα είσαι είπε ο γιατρός ε, μπράβο!

Πήγα κι εγώ πνευμονολόγο, η σπιρομέτρηση μου δε βγήκε και πολύ καλή, μάλλον αλλεργικό πρέπει να είναι μου είπε αφού μου έχει κρατήσει τόσο καιρό, πήρα εισπνοές και xozal και σπρέι για τη μύτη και θα ξαναπάω σε 10 μέρες να με δει. Θα δούμε πως θα πάω με τη θεραπεία για να με στείλει και σε αλλεργιολόγο μετά.

Του Γιάννη του έκανε η παιδίατρος τα ραστ για τις αλλεργίες με το αίμα αλλά θα βγουν μεθαύριο. Έχει τάση για άσθμα μου είπε και θέλει προσοχή πολύ, συνεχίζει κι αυτό εισπνοές και singulair, έχουμε ραντεβού σε παιδοαλλεργιολόγο αλλά τον Οκτώβριο στο Βενιζέλειο και μου είπε να περιμένω να πάω τότε αφού έτσι κι αλλιώς κι αυτός τα ίδια θα του δώσει. Καλά πάμε κι εμείς δηλαδή από φάρμακα, γιατρούς και εξετάσεις, επεσαν και μαζεμένα αυτό το μήνα!! Χειρότερα από γεροντάκια που λες!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Προχωράνε οι ετοιμασίες Ελευθερίτσα? τα ρούχα να τα πάρετε τώρα που θα μπουν οι εκπτώσεις καλύτερα που θα έχουν και πιο καλές τιμές σίγουρα. Πώς είναι αυτά που κλείσατε εκτός το βαφτιστικό φορεματάκι της μικρής? Δε μου λες, θέμα θα έχουμε τη μικρή πριγκίπισσα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Eμείς εδώ με τους παππούδες σπίτι, λένε θα μείνουν αυτό το μήνα, για να δούμε!

Σήμερα πήγανε στο χωριό τους βόλτα, ε άρχισα σιγά σιγά να βαριέμαι να πω την αλήθεια, όλη μέρα σπίτι είμαι και μαγειρεύω, είμαστε και πολλοί και πρέπει να φάμε, όταν είμαστε μόνοι μας δεν αγχώνομαι να έχω τπο φαγητό έτοιμο κάθε μεσημέρι, πάμε και στη μητέρα μου και καθόμαστε και περνάει η ώρα των παιδιών, ενώ τώρα μόνιμα σπίτι! Έχουμε και κάτι μικρές προστριβές με την πεθερά..ουφ ωραία δηλαδή!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλό κουράγιο Σοφάκι με τα πεθερικά σου! Ελπίζω να μη βγάλουν όλο το καλοκαίρι εκεί και να φύγουν στο μήνα που λένε.

Κι εμένα η πρώτη σπιρομέτρηση δεν μου είχε βγει καλή αλλά τώρα είχα 10% άνοδο με τη βοήθεια βέβαια της αγωγής αλλά και το 10% μου είπε ότι ήταν πολύ καλό για τόσο μικρό διάστημα. Θα δεις κι εσύ μεγάλη βελτίωση! Σε αλλεργιολόγο μπορείς να πας και άμεσα, μην περιμένεις να σε στείλει ο πνευμονολόγος. Να ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις και αν μπορείς να το κάνεις άμεσα. Τι εισπνοές και τι σπρέι για τη μύτη σου έδωσε για γράψε μου. Επίσης γιατί σου έδωσε xozal και όχι aerius που δεν σου προκαλεί παρενέργειες όπως υπνηλία?? Λογικά θα πάρεις το ξοζάλ για λίγο καιρό μέχρι να στρώσουν τα συμπτώματα και μετά θα στο κόψει λόγω εποχής (με λιγότερα αλλεργιογόνα). Μετά από μέσα Οκτώβρη που αλλάζει ο καιρός αρχίζει ξανά η αγωγή. Θα δεις όμως τρομερή διαφορά με τα φάρμακα, μου είπε κι ο δικός μου ότι τόσα χρόνια η ποιότητα της ζωής μου ήταν κακή και ήταν αιτία η αλλεργία και το άσθμα. Με περιέγραφε λες και με ήξερε, για τα συχνά "κρυολόγήματα" που κρατούσαν μήνες, για τον κακό ύπνο, το βήχα μετά από κόπωση ή γέλιο, το ασυναίσθητο διαρκές τρίψιμο της μύτης μου, το αίσθημα ότι δε μου φτάνει ο αέρας που αναπνέω, τη διαρκή εξάντληση από όλο αυτό. Και το καλό είναι ότι σιγά-σιγά στρώνουν όλα αυτά και ανεβαίνει κατά πολύ η ποιότητα ζωής μας!

Για το Γιάννη θα σου πρότεινα και τα πρικ τεστ, τα οποία λογικά θα σας κάνουν στο Ηράκλειο. Πιο αξιόπιστα, ανώδυνα και άμεσα! Σε πρώτη φάση να δείτε αν έχει αλλεργία που έχει και μετά κουβεντιάζετε πώς θα το αντιμετωπίσετε.

Ωστόσο γελάω με το σχόλιό σου να πω του Άρη να έχει το νου του! :lol: :lol: Ναι, από αυτούς είναι που θα ανησυχήσει μη με χάσει! Του έχω πει παλιότερα που είχε τύχει να με φλερτάρουν κάποιες φορές σχεδόν μπροστά στα μάτια του κι αυτός χαμπααααρι, ότι θα με κλέψουν καμιά μέρα και δεν θα το καταλάβει! :lol:

Το Μόχλος βοήθησε Σοφάκι, 2 εβδομάδες σε πιο χαλαρούς ρυθμούς είχαν αποτέλεσμα να είμαστε όλοι πιο χαρούμενοι και ήρεμοι. Και όσο είσαι χαρούμενος και ήρεμος έχεις και διάθεση να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Εγώ όλο το χρόνο στο σχολείο πάω απλά ντυμένη, δε συνηθίζω να φοράω κοσμήματα καθόλου, ούτε καν ένα ρολόι στο χέρι, δεν βάφομαι, δεν σηκώνομαι πρωί-πρωί να φτιάξω μαλλί. Με τη δουλειά, τα παιδιά, το σπίτι, το διάβασμα κουράζομαι όσο χρειάζεται για να μην ασχολούμαι με εμένα. Στις διακοπές έχω όρεξη και μια κρέμα να βάλω, και να μακιγιαριστώ και τα μαλλάκια μου να βάψω και να ξεθάψω τα βερνίκια μου. Ωστόσο το έβαλα σκοπό να αδυνατίσω γιατί από όταν γέννησα την Αριάδνη είχα κολλήσει στα 66 κιλά και θέλω να μπω σε ένα φουστανάκι που έχω βάλει στο μάτι από τα μέσα Απριλίου, μια μέρα πριν την εκδρομή στην Κνωσό που είχα πάει σε ένα από τα τουριστικά που έχουμε στο λιμάνι και πήρα μια τσαντούλα κι είχε κάτι κουκλίστικα φορεματάκια από το νεπάλ λέει τίγκα στο χρώμα, με μπαλώματα, τρέλα όπως μου αρέσουν! Αλλά είναι από αυτά που πρέπει να μην είσαι σαν κι εμένα για να τα βάλεις! :tongue:

Δεν έχω ανέβει ξανά στη ζυγαριά γιατί με αγχώνει και δεν θέλω να αγχώνομαι. Είχα πει ότι θα ανέβω 2 μήνες μετά το ξεκίνημα της προσπάθειας. Κλείνω 2 μήνες την ερχόμενη Δευτέρα! Από τη μία δεν θα κρατιόμουνα, αλλά το καλό είναι ότι τελείωσε η μπαταρία στη ζυγαριά και μιας και δεν είναι "ανέβα και τέλος" αλλά "πάνε ψώνισε μπαταρίες, βάλε τις και ανέβα" με διευκολύνει στο να κρατηθώ! :lol: Το βλέπω στα ρούχα μου και το ακούω στα σχόλια των άλλων οπότε σε καλό δρόμο είμαι. Βέβαια ποτέ δεν θα φτάσω σε αυτό που θα ήθελα γιατί ποτέ δεν το κατόρθωσα, αν ήμουν πιο δραστήρια, κάτι θα γινόταν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...