Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα σας!!!τι κανετε!ξεκινησατε ολες διακοπες ..

αλιμονο σε μενα που θα με φαει το γραφειο

εμεις πηγαμε για το τριημερο χωριο..αφησα και τις μικρες κατω ..θα ξαναπαω το σκ για να ανεβουμε ολοι μαζι

καλα περασαμε .....οι μικρες ξεσαλωσαν ...αν και οταν μαζευομαστε πολλοι δεν ακουν κανενα ..απο τη μαμα στη γιαγια ...και απο το παππου στο μπαμπα....

εσις τι κανετε??

ελε μου το αγορι σου ....ολοκληρος αντρας ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

Είστε καλά?

Ελευθερίτσα ο Μάνος είναι ο.κ τώρα ε? Θα ξανακάνετε ακτινογραφία?

Περαστικά και αγύριστα στο αγόρι σου!

Μεγάλωσε πολύ ρε συ, τον είδα στις φωτο, ψήλωσε κι άλλο!

Και η μικρή τσαούσα μες το νάζι, κουκλίτσα κι αυτή!

Κατερινάκι έκατσαν οι μικρές στο χωριό?

Ευκαιρία να ξεκουραστείς λιγάκι με τον αντρούλη σου!

Αν και ήδη θα σου λείπουν να φανταστώ!

Καλά αυτό γίνεται κι εμένα όταν είμαστε πολλοί σπίτι, ειδικά με τους παππούδες που είναι εδώ γίνεται πολύ ανυπάκουος και εμένα μου ανάβουν τα λαμπάκια..! Πανικός, νερά, πισίνες, φρούτα στα πατώματα, να τους λέω πως τα παιδιά έχουν πρόγραμμα και δεν θέλω να τρελαίνονται γιατί ο Γιάννης ειδικά ξεφεύγει και κάνει χαζομάρες, αυτοί εκεί το χαβά τους!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα κοπελιές τι κανετε?!!!

Καλό μήνα!!!

Πως πάτε?

εμεις εδω τα ιδια αυπνία κ αφαγία, μονο φρούτα τρώει με χαρα, φαγητο με το ζόρι 2 κουταλιές και μετα γάλααααααααα,πολυ γάλααααααααααα.

με το που θα δει το μπολάκι με το φαγητο ορμάει στο στήθος...ειναι κατάσταση αυτη?

Σα να μου λεει, εγω αυτο δε θα το φάω να ξέρεις, θελω γάλα.

Εσεις τι κάνετε? που χαθηκατε?

Σοφακι ηρθανε τα πεθερια?

Καλό μήνα!!!!

Τι κάνετε κοπελούδες; Όλες διακοπές; Αγγελική εμείς φυλάμε το μαγαζί!

Μην ανησυχείς πολύ με το μικρό σου, είναι κι η ζέστη κ το γαλατάκι είναι ξεδιψαστικό! Μάλλον δεν του αρέσουν κ τα αλεσμενα, έχετε κανένα δοντάκι να μασάει;;;;

Εμείς τα ίδια, τρέχω σε γραφειοκρατικά για να κατεβάσω αποπ βδομάδα τον μικρό εξοχή. Εμείς δε γραφτήκαμε ακόμη, μέχρι 12/7 είναι. Θα τον γράψω στον δημοτικό, δεν ξέρω αν θα μας πάρουν κ θα κάνω κ χαρτιά για εσπα, αλλά φέτος θα γίνει χαμός, πολλες αιτήσεις περιμένουν. Αγγελικη κ Κατερίνα τι θα κάνετε εσείς!;

καλησπερα σας !!και εγω εδω ειμαι ...

ελεαννα..εμας μαλλον μας πιανει και το εισοδηματικο κριτηριο ..και δε θα μπορεσω να κνω καθολου στο ΕΣΠΑ ..και εχω στεναχωρηθει πολυ

εκανα στο δημο ..προνηπιο δεν εχω κοντα, εχει η μητερα μου ..τσεκαρε οτι ειναι λιγες οι θεσεις , θα ξερουν το σεπτεμβρη ..ουφ!!

αγγελικη ....αν εξαφανιστεις εσυ τις ωρες του ταισματος και ταισει η πεθερα σου ...η χριστινα χαζοδυσκολευτηκε ....ειχε και την εναλλακτικη του στηθους ,,αλλα με τη μητερα μου ηταν πιο συνεργασιμη ..και οταν πηγα και δουλεια ..ετρωγε κανονικα

ουφ..χαζοβαρεθηκα Αθηνα ...και για ναπω και την αληθεια βαρεθηκα και στη δουλεια...κουραστηκα ..ποσο θα ηθελα ενα διαλειμμα ..κανα τριμηνο οχι πολυ!!!

ονειρα!!!

η ελευθερια που ειναι ??

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Ελα βρε κοπελες, που ειστε?

Ελεάνα, εγω εκανα αιτηση στο νηπιο το οποιο ειναι 2 βηματα απο το σπιτι μας, αλλά θα ξερω Σεπτεμβρη γιατι κάνουν κληρωση για τα προνήπια.

Εκανα και στο δήμο ,θα κανω και στο ΕΣΠΑ και ότι κάτσει.

Δυσκολα τα πράγματα εφέτος..

Εχει ενα δοντάκι ο μικρος και τωρα βγαινει και το διπλανο...τι να πω, σημερα ημασταν ολη μερα εξω στα μαγαζια και δεν τον θηλασα καθολου αποταν φυγαμε απτο σπιτι, την εβγαλε με νερό,δε γκρινιαξε κιολας καθολου για μαμ και οταν γυρισαμε σπιτι του εβαλα φαγητο και εφαγε μια χαρα!

Δλδ τοσο πολυ δεν εχει ξαναφάει, βγαζεις άκρη??? οχι....

Με τα της βαπτισης τρεχω αυτες τις μερες, θελω να τα τελειωσω γιατι τα παράφησα.

Τη βαφτιση που είσαι νονά ή τη δικιά σας; Κι εμείς έχουμε πιο κοντά νήπιο, αλλά αφενός είναι λίγες οι θέσεις, αφετέρου πιστεύω ότι δεν ειναι ετοιμος για σχολικό προγραμμα! Πάντως όντως πολύ δύσκολα!

Άμα τα κοβει η πείνα τρώνε! Όταν τα παρακαλάμε κ τα χαιδεύουμε μας παίζουν!!!

Ελεάνα μου και για τα δύο!

Εχουμε διάσταση αποψεων με τη μαμα της μπέμπας για το βαφτιστικό της μικρης!!!!

Διαφορετικά γούστα και δε ξέρουμε τι να κάνουμε!!!!

Εγω λεω πως πρεπει να επικρατήσει η αποψη της νονας!!!!!!!!χαχαχα

καλησπέρα κορίτσια! ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! κ ευχαριστώ κ μέσα απ τη καρδιά μου για τις καταπληκτικές νονές του γιου μου! είναι πολύ τυχερό το αγόρι μου!!!

τα δικά μου τα μικρά τα πήραν στο σταθμό κ τα δύο. ο μάνος προνήπια εκεί που πάει κ ο τζέισον σ ένα πρότυπο βρεφικό στη γειτονιά μου. ευτυχώς είμαστε τυχεροί. είχα κ 80 μόρια με τη 3τεκνία.

κατα τ άλλα άρχισα τα μαθήματα απ τις 17 ιουνίου. λίγες ώρες, υπερβολικά πολλά λεφτά. αλλά πολύ μακριά! πάω με τη συγκοινωνία στη βούλα, αφού έχω μοιράσει πρώτα τα 3 παιδιά σε αθλητική κατασκήνωση, παιδικό κ μάνα μου κ τρέχω να γυρίσω να τα μαζέψω πάλι. το νίκο δε τον βλέπουμε καθόλου! φουλ στις ώρες φέτος, δε ξέρω πως θα βγει το πρόγραμμα.

περιμένουμε πως κ πως τις 24 του μήνα που φεύγουμε μια βδομάδα πάρο νάξο οι δυο μας με τη μηχανή! κ όλο τον αύγουστο κλασικά χαλκιδική! αρχές σεπτέμβρη θα επιστρέψουμε!

ελε μου οι φωτο σου είναι θεικές! μια κούκλα είσαι! κ τα μωρά σου υπέροχα!

πολλά περαστικά στο μανουλιώ!

εμείς αλεσμένα μόνο, με την υποψία κομματιού αναγουλιάζει ο κακομοίρης! απο κινητικά θέματα είμαστε πολύ πίσω. ίσα που κάθεται κ στέκεται όρθιος ελάχιστα κ φυσικά μόνο αν πιάνεται από κάπου. μπουσουλάει έρποντας μόνο. αισίως κλείσαμε τους 11 μήνες!

δε πρόλαβα να διαβάσω τα πάντα! στέλνω την αγάπη μου!

Καλησπέρα!

Πήγαμε εχτές σε παιδικό θέατρο και περάσαμε ωραία, είδαμε την κοκκινοσκουφίτσα, το λύκο, τα γουρουνάκια, τα αγαπημένα μας δηλαδή! Έκατσε ο Γιάννης και το παρακολούθησε κιόλας! Πάμε βολτίτσες γενικά, όλο και κάποια εκδήλωση έχει εδώ στο χωριό ή πάμε στην πόλη για παγωτό, καλά είναι καλοκαιράκι να βγούμε λιγάκι γιατί το χειμώνα πού να πας?

Μπάνιο δεν πήγαμε αυτή τη βδομάδα γιατί έχει αέρα πάλι..

Εδώ είναι οι παππούδες Αγγελικούλα, έκατσαν κάμποσες μέρες Χανιά γιατί μετακόμιζε ο αδρεφός του συζύγου, θα μας έρθουν σήμερα εδώ!

Μάλλον θέλει να πεινάσει ο Κωνσταντίνος πρώτα καλά για να φάει ε?

Μικρός είναι ακόμα μωρέ, ψάχνει και το στήθος φαίνεται που το έχει καλύτερα, θα μάθει που θα πάει όμως?

Κατερινιώ θες διακοπές ε? Λογικό, μέσα στη ζέστη η Αθήνα δεν παλεύεται..

Πότε παίρνεις άδεια?

Αννούλα θα πάτε διακοπές τα δυο σας με το σύζυγο? Μπράβο ρε κορίτσι! Εσύ κι αν το χρειάζεσαι με τα τρία τέκνα λίγο να ξεκουραστείς! Και μετα οικογενειακά στη Χαλκιδική ε? καλά να περάσετε!! Τι μαθήματα κάνεις? Αυτό θα πει μοίρασμα ε? καθένας κάθεται και αλλού!! μέχρι να τα μαζέψεις μετά όλα φαντάζομαι..στο τρέξιμο έχεις μάθει εσύ όμως, δε μασας!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Ερημιές βλέπω στο καφέ μας, συμβαίνει κάθε καλοκαίρι. Μονάχα το καλοκαίρι του 2009 έσφυζε το καφέ μας από συμμετοχές που περιμέναμε όλες τον πελαργό...

Εμείς περάσαμε μια μεγάλη ταλαιπωρία με την υγεία των παιδιών. Δεν θα μπω σε λεπτομέριες γιατί δεν θέλω να χαλιέμαι άλλο, αγχώθηκε, πιέστηκα ίσως χωρίς λόγο τελικά αλλά δεν το ελέγχω. Όλα καλά τώρα.

Ο Μάνος συνεχίζει να βρίσκεται σπίτι, ίσως από Δευτέρα να τον στείλω σχολείο. Τώρα και 1-2 βδομάδες άρχισε να λέει και το ρο και επιτέλους ξεμπερδέψαμε από όλα τα σύμφωνα. Άμα θέλει μιλάει πεντακάθαρα (το ρο το λέει ακόμη σαν Αμερικανάκι:) θέλει λίγη εξάσκηση) αλλά άμα ξεχαστεί μπεμπεκίζει ρε κορίτσια. Θεωρώ πως το κάνει επειδή τώρα μιλάει και η μικρή και κάπου την αντιγράφει έτσι τον διορθώνω συνεχώς και επανέρχεται.

Η μικρή μου τσαούσα καλά είναι, όσο καλά μπορεί να είναι εφόσον πέταξε σε 1 μήνα 6-8 δόντια (από όσο μπορώ να διακρίνω) μαζεμένα. Φαντάζεστε ζόρι που έχει. Ζηλεύει τον Μάνο περισσότερο από ό,τι εκείνος και συνεχώς μας διεκδικεί. Τον σπρώχνει, τον κλωτσάει μέχρι και τα μαλλιά είναι ικανή να του τραβήξει άμα με πλησιάσει και φωνάζει 'μαμά μου'!

Σήμερα κλείσαμε επιτέλους τα βαφτιστικά. Αγγελική τελικά στα moumou καταλήξαμε και συγκεκριμένα ο νονός επέμενε πως αυτό το φόρεμα πάει καλύτερα στην μικρή. Ευτυχώς στο ίδιο μαγαζί θα κλείσω μπομπονιέρες, προσκλήσεις και στολισμούς οπότε και θα μας τα συνδιάσει όλα. Πιστεύω θα είναι όμορφο το αποτέλεσμα.

Μένει επίσης να βρω ρούχα για εμάς. Φόρεμα ψάχνω, αύριο θα κάνω την πρώτη έρευνα. Δεν ξέρω καθόλου τι θα ήθελα πραγματικά. Έλεγα όχι μακρύ επειδή μακρύ φορούσα και στην βάφτιση του Μάνου, ωστόσο νομίζω πως μου πάνε και ταιριάζουν στην περίσταση. Το θετικό είναι πως έχω χάσει 6,5 κιλά και συτό μου δίνει ευελιξία στις επιλογές που έχω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Στα δικά σας τώρα.

Άννα μου αρχίζω από εσένα. Να χαίρεστε και από εδώ τον νεοφώτιστο Ιασονάκο, ήσουν μια κουκλίτσα στην βάφτιση και έχεις απίστευτη φωτογένεια. Ο Τζέησον μια γλύκα, σου μοιάζει στο έχω ξαναπεί. Να περνάς πιο συχνά από το καφέ μας αν και από όσο λες το πρόγραμμά σου είναι πιεσμένο. Ωστόσο προσκυνώ που τα καταφέρνεις σε όλα. Αυτό το 'διακοπές οι δυο σας' μου ακούγεται ουτοπικό!Μπράβο σας που τα καταφέρνετε και οι προορισμοί που επιλέξατε είναι υπέροχοι, έχω πάει και στα δυο νησιά.

Για προνήπια λέτε. Βαριέμαι να κάνω χαρτιά μέσω ΕΣΠΑ και να μας απορρίψουν πάλι, ωστόσο θα τα κάνω μην μείνω με την απορία. Για τον ίδιο σταθμό μας κόβω και του χρόνου, από το προνήπιο σχεδόν μου το απέκλεισαν.

Σοφάκι πάλι εκεί τα πεθέρια?Δεν βαριέσαι, τι να κάνουν στην Αθήνα οι άνθρωποι?Βγαίνεις μόνη με δυο παιδιά?Τελικά μόνο εγώ δεν το επιχειρώ?Πώς τα πάνε τα δυο τους τώρα που και η μικρή σου μεγαλώνει και διεκδικεί?

Σύμπι προφανώς ο Κωνσταντίνος χορταίνει με το στήθος και δεν θέλει στέρεες. Το ζω καθημερινά. Η μικρή θηλάζει πριν και μετά από κάθε γεύμα, έτσι δεν τρώει και μεγάλη ποσότητα τροφών αλλά τι να κάνω? Εφόσον αυτό προτιμάει, πάω με τα νερά της. Τώρα που καταλαβαίνει της κάνω εξήγηση 'Εβελίνα πρώτα μαμ και μετά τζιτζί εντάξει?' Ναι απαντάει αυτή. Έτσι τρώει πιο ευχάριστα και μόλις τελιώσουμε της λέω 'τι θέλει τώρα το κορίτσι μου?'- 'τζιτζί μαμά'! Τι ωραία να μπορείς να συννενοηθείς τελικά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερίτσα τι γέλιο έχει η Εβελίνα, πρώτα τρώει το φαί της και μετά τζιτζί ε? χαχα! Η δικιά μου προτιμάει να τρώει όλα τα άλλα, το τζιτζί το έχει σε δεύτερη μοίρα, αν με βρει εύκαιρη να κάθομαι μπορέι να θυμηθεί να έρθει να μου σηκώσει τη μπλούζα να ψάχνει! Πολλά δόντια μαζεμένα έβγαλε ρε συ, φαντάσου ζόρι κιόλας! Κλείσατε τα βαφτιστικά σας? να μας βάλεις φωτό να τα δούμε! καλά είναι τώρα τα μικρά με την περιπετεια δηλαδή? κόλλησε και η μικρή από το μεγάλο να φανταστ? ουφ άντε περαστικά να είναι και αγύριστα! Έχεις ετοιμασίες να κάνεις για τη βάφτιση τώρα, ξέχασε τα τα αρνητικά! Σεπτέμβρη είπαμε είναι ή τέλος Αυγούστου?

Μακρύ φόρεμα σου πάει πολύ νομίζω κι εγώ!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα. Το φόρεμα είναι κάπως έτσι, η τιράντες μοιάζουν έχει τέτοιο τελείωμα αλλά στο κάτω μέρος είναι πιο ριχτό. Της πήγαινε πολύ της σουρλουλούς.

Ναι Σοφάκι, κόλλησε μάλλον την ίωση του Μάνου μόνο που έκανε 40,5 πυρετό και φοβηθήκαμε...την τρέχαμε ξημερώματα στο νοσοκομείο-ωτίτιδα της έκανε.

10 Αυγούστου είναι η βάφτιση Σοφάκι. Θα καταφέρετε να έρθετε, να σου στείλω πρόσκληση?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=477784115630792&set=a.477784098964127.1073741845.444248278984376&type=3&theater

Οι τιράντες έχουν τέτοιο τελείωμα αλλά έχει λουλουδάκια σε σάπιο μήλο και ροζάκι και ένα σβαρόβσκι, είναι πιο εντυπωσιακό στο πάνω μέρος και ήταν το ακριβότερο φόρεμα του μαγαζιού 300 Ευρώ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μόνη και με τα δύο μόνο εδώ τριγύρω αν τα πάω, στην παιδική χαρά ή βόλτα με το καρότσι τη μικρή και Γιάννης παίρνει το ποδήλατο. Στην πόλη λίγο δύσκολο να τα έχω και τα δύο, ειδικά για θέατρο ή όταν πάμε κάπου βράδυ έρχεται κι ο μπαμπάς μαζί.

Ακόμα η δικιά μου δεν διεκδικεί πολύ, ο Γιάννης ωστόσο μπεμπεδίζει όπως λες, τάισε με μαμά, άλλαξε με κι εμένα, παρε με αγκαλίτσα όπως τη μπέμπα, το καταλαβαίνω μωρέ όμως, ζηλεύουν, του εξηγώ κι εγώ αλλά προσπαθώ να μην είμαι και πολύ αυστηρή μαζί του, όχι πως τα καταφέρνω πάντα.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...