Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σύμπι και η μικρή εμένα έτσι ακριβώς. Έφαγε μέχρι 10 μηνών με την βία ανάλατα και σουποειδή-ανοστοειδή και μια μέρα δοκίμασε κοκκινιστό με χυλοπίτες και έφαγε ένα πιάτο. Το είπα στην παιδίατρο και μου λέει βάλτην στο φαγητό σας.

Μα δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσω, με ξέρετε εμένα. Αν και παιδίατρος, μικροβιολόγος, νοσοκομειακοί γιατροί, σύζυγος και γονείς ήταν όλοι καθησυχαστικοί 'αφού ίωση σου λένε οι γιατροί' γιατί αγχώνεσαι...εεε αγχώνομαι. Το ξέρω το παιδί μου. Έχουμε περάσει περίπου 50 ιώσεις μαζί με της μικρής και δέκατα να κρατάνε 10 μέρες δεν έχω ξαναδεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

Βρε Ελ μου περαστικά γρήγορα στο μικρο!

Μπράβο σου που το ψάχνει εγώ σε αυτό είμαι μαζί σου...και εγω έχω κατηγορηθεί πολλές φορές σαν υποχόνδρια γιατί δεν μου αρέσει να αφήνω τίποτα στην τύχη σε ό,τι αφορά την οικογένεια μου...και πολύ περισσότερο σε ο,τι εχει σχέση με το μικρό μου...ακόμα και με την διατροφή του ψάχνομαι συνέχεια...μαμουνιαζω συνέχεια...πόσο μάλλον με την υγεία...μπράβο σου και πάλι μπράβο που ακούσει το ένστικτο σου και δεν το άφησε...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Είμαι βραδυνη αυτή την εβδομάδα και περιμένω να περάσει πως και πως...τον άλλο μήνα λήγει η σύμβαση μου και δεν ξέρω τι θα γίνει...έχω πάρει όμως απόφαση πως δεν θα πολυ σκάσω γιατί ότι ειναι να γίνει θα είναι σίγουρα για καλό!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εμείς ατυχήματα απο την βραδυνη πάνα δεν έχουμε απο τότε που την κοψάμε...ίσως ένα δύο απο δικό μου λάθος...πάντως την πρωινή και την βράδυ ή την κοψάμε σχεδόν μαζί και αυτό βοήθησε πάρα πολύ...πήγαμε Σμ και αντί για πάνες πήραμε σελτεδάκια μιας χρήσης χρησιμοποιήσαμε ελάχιστα και το έκοψε μαχαίρι...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, πω είστε? ελέ μου φαντάζομαι την αγωνία σου , ευτυχώς που πήγες το είδες και ξέρεις πια, καλή ανάρρωση εύχομαι με όλη μου την καρδιά.

Νεκ. τα λέμε και στο φέις , καλή επάνοδο κα σε εσένα, η ανοσοποίηση διαρκεί αλλά ε΄χιε καλά αποτελέσματα , εχω ακούσει, πάντως για την κάντιντα εγώ ήδη παίρνω κάτι προβιοτικά απο αμερική και είναι μια χαρά. Σκέφτομαι να φτιάξω και σιταρόχορτο, εχω διάβασει οτι είναι πολύ καλό για αποτοξίνωση του οργανισμού.

Κατά τ΄άλλα καλά, την υγειά μας να έχουμε και όλα θα γίνουν.. Το περασμένο σ/κ είχα ανεβει αθήνα, εκεί συναντηθηκα με τον ιάσονα της αννούλας μας για πρώτη φορά, κάναμε τη βάφτισή του σε ένα όμορφο μοναστήρι, ευχαριστώ τους αννα και νίκο για την τιμη που μου έκαναν, και τις συγκουμπάρες μου Ανδριάνα και Κλοκλό για την άψογη συνεργασία που είχαμε(όταν τα βρίσκεις με τους ανθρώπους είναι καλά), ήταν όμορφα όλα , χαλαρά και ο μικρός ένας κουλ κούκλος!!

Καλησπέρα!

Ελευθερίτσα περαστικά στο Μανιώ! Ευτυχώς δεν επαναπαύτηκες και επέμενες να το ψάξετε κι άλλο, με την αντιβίωση θα περάσει σε λίγες μέρες μην ανησυχείς! Αυτές τις μέρες είχε μόνο δέκατα δηλαδή και λίγο βήχα ή ούτε καν βήχα? πωπω πού να το περιμένεις? Σιδερένιος! Η μικρή καλά είναι?

Βελουδίτσα πάντα άξια!!

Να ζήσει ο μικρός Ιάσονας! Όλα ήταν πολύ όμορφα από τις φωτό που είδα στο φέις!

Και στης μικρούλας σου τώρα να ευχηθώ!

Πότε με το καλό θα τη βαφτίσετε?

Βρε τον Κωνσταντίνο! Το τρώει όλο ο κύριος αν είναι από το δικό σας ε? χαχα! Δίνε του Αγγελική αν θέλει απλά αν μπορέις χωρίς αλάτι γιατί δεν κάνει ακόμα.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κορίτσια μου. Μετά από πολύ άγχος και αγωνία για το παιδί, ανακαλύψαμε σήμερα τι του κάνει τον πυρετό εδώ και 10 μέρες. Καταρχάς να σας πω ό,τι χθες το πήγαμε στο νοσοκομείο και η γενική ούρων (είχαμε κάνει και καλλιέργεια προ ημερών) καθώς και οι εξετάσεις αίματος ήταν καθαρές. Ωστόσο ο χαμηλός πυρετός συνεχιζόταν, το ένστικτο της μάνας δεν κάνει λάθος....Πήρα σήμερα τηλ την παιδίατρό μας πολύ ανήσυχη και μου είπε να κάνουμε ακτινογραφία θώρακα να αποκλείσουμε πνευμονία. Και τελικά έχει πύκνωση, είναι πολύ ελαφριά μορφή πνευμονίας. Μας έδωσε διπλή αντιβίωση και σε δέκα μέρες να ξανακάνουμε ακτινογραφία θώρακα αλλά με καθησύχασε πως είναι πολύ λίγο το υγρό και σίγουρα θα υποχωρήσει. Το ενδεχόμενο του νοσοκομείου τρέμω κάθε φορά και ειδικά επειδή έχω την μικρή που θέλει κάθε βράδυ 3 φορές να θηλάσει και δεν μπορώ να την αφήσω καθόλου. Μου έφυγε ένα άγχος όμως αφού βρήκαμε τι έχει το παιδί. Για 10 μέρες δεν θα πάει ούτε σχολείο (και άλλες 10 που δεν πάει ήδη).

Δεν σας έχω διαβάσει καθόλου. Είχα τόσο άγχος και αγωνία που δεν είχα όρεξη ούτε να φάω. Κάτι δεν μου πήγαινε καλά και ας έλεγαν οι γιατροί για ίωση. Τουλάχιστον τώρα ξέρω τι είναι.

Ποπο τι ήταν αυτό Ελευθερία? Καλά τόσες μέρες πυρετό και δεν πήγε σε κανενός γιατρού το νου να το ψάξει περαιτέρω? Και περάσατε κι από το νοσοκομείο, δεν είναι να πεις ότι πήγες μόνο στην παιδίατρο! Να χαρώ εγώ γιατρούς! Πάλι καλά δλδ που επέμεινες εσύ αλλιώς ποιος ξέρει τι θα περνούσατε! Περαστικά να ευχηθώ και αγύριστα στο παιδάκι σου και πάντα το ένστικτό σου εσύ! Αλάνθαστο αποδεικνύεται οπότε τράβα μπρος με αυτό οδηγό!

Ο γάτος ειναι πονηρός, το ξερετε?

εχθες του εδωσα μπριαμ απο το δικο μας ,ουτε καν αλεσμένο, πατητό με το πιρούνι και εκανε σαν παλαβος, σημερα εφαγε κοκκινιστό που ειχε η πεθερα μου με μακαρόνια.

Ενα σας θα πω, εκλαιγε μεχρι να του δώσω την επομενη κουταλιά!!!!!!!!

Δε τον βλέπω αυτον με τα αλεσμένα κατευθειαν για φαγητο κανονικό μου φαινεται.

Νεκ σαν την Αριάδνη σου!

:tongue: Ακριβώς όμως! Κι η δικιά μου ούτε αλεσμένα και φαγητό από τα δικά μας με τη μία! Κοτόπουλο με πατάτες φούρνου ήταν το δικό της ουσιαστικό πρώτο φαγητό (πέρα από φρούτα που της έδινα μαλακά ολόκληρα). Θυμάμαι τις προσπάθειες που έκανα που κατέληγαν σε ολόκληρα μπλέντερ στο νεροχύτη και σε αποστροφή ακόμα και εμετό μόνο με την πρώτη δοκιμή! Πονηρή κι η δικιά μου! Εγώ έκανα τα δικά μας φαγητά και αλάτι έβαζα στο τέλος αφού είχα ξεχωρίσει το δικό της. Πιπέρι δεν έβαζα ούτως ή άλλως και δεν τσιγάριζα για να είναι πιο ελαφρύ. Αυτά... Καλές δοκιμές και καλή επιτυχία με το φαγητό των μεγάλων! ;)

Είμαι βραδυνη αυτή την εβδομάδα και περιμένω να περάσει πως και πως...τον άλλο μήνα λήγει η σύμβαση μου και δεν ξέρω τι θα γίνει...έχω πάρει όμως απόφαση πως δεν θα πολυ σκάσω γιατί ότι ειναι να γίνει θα είναι σίγουρα για καλό!

Ντινάκι μου εύχομαι όλα να σου πάνε καλά με τον εργασιακό τομέα και ότι επιθυμείς να σου έρθει! Κι αν χρειαστεί καθόλου να "περιμένεις" να εκμεταλλευτείς τον χρόνο που θα σου μείνει για να χαρείς την οικογένειά σου!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, πω είστε? ελέ μου φαντάζομαι την αγωνία σου , ευτυχώς που πήγες το είδες και ξέρεις πια, καλή ανάρρωση εύχομαι με όλη μου την καρδιά.

Νεκ. τα λέμε και στο φέις , καλή επάνοδο κα σε εσένα, η ανοσοποίηση διαρκεί αλλά ε΄χιε καλά αποτελέσματα , εχω ακούσει, πάντως για την κάντιντα εγώ ήδη παίρνω κάτι προβιοτικά απο αμερική και είναι μια χαρά. Σκέφτομαι να φτιάξω και σιταρόχορτο, εχω διάβασει οτι είναι πολύ καλό για αποτοξίνωση του οργανισμού.

Κατά τ΄άλλα καλά, την υγειά μας να έχουμε και όλα θα γίνουν.. Το περασμένο σ/κ είχα ανεβει αθήνα, εκεί συναντηθηκα με τον ιάσονα της αννούλας μας για πρώτη φορά, κάναμε τη βάφτισή του σε ένα όμορφο μοναστήρι, ευχαριστώ τους αννα και νίκο για την τιμη που μου έκαναν, και τις συγκουμπάρες μου Ανδριάνα και Κλοκλό για την άψογη συνεργασία που είχαμε(όταν τα βρίσκεις με τους ανθρώπους είναι καλά), ήταν όμορφα όλα , χαλαρά και ο μικρός ένας κουλ κούκλος!!

Βελουδάκι μου πάντα άξια κι εσύ και οι φιλενάδες μας! Με το καλό και στην μπουμπού σου την όμορφη! Τρελάθηκα με τις φώτο στο φέις! Η Άννα κούκλα, τα βαφτιστικά καταπληκτικά, τα μικρά κουκλιά, μόνο από τις νονές δεν είδα φώτο αλλά δεν έχω μπει τώρα ακόμα, ίσως ήδη να έχετε ανεβάσει. Αν όχι να μεριμνήσετε παρακαλώ!!! ;)

Για το σιταρόχορτο δεν είχα ακούσει, έψαξα σήμερα που διάβασα το μνμ σου, αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να το αποκλείσω λόγω γκαπς. Λέει ότι δεν περιέχει γλουτένη βέβαια... τι να πω... θα το ψάξω γιατί μου φαίνεται ενδιαφέρον! Βέβαια η παρασκευή του φαίνεται βουνό έτσι όπως τη διάβασα!

Εμείς πήγαμε σήμερα στην παιδίατρο και συμπληρώσαμε το ιατρικό δελτίο, εξεταστήκαμε και κάναμε κι ένα από τα χρωστούμενα εμβόλια. Μια χαρά το πήρε αν σκεφτεί κανείς ότι είχε να κάνει από το Νοέμβριο του '11. Τον άλλο μήνα που θα πάμε θα κάνει κι η μικρή κανένα εμβόλιο γιατί το δικό της βιβλιάριο είναι άδειο σχεδόν...

Αύριο το πρωί θα τον πάρω να πάμε μαζί να γραφτούμε στο προνήπιο γιατί όλο το αναβάλλω και έφτασε η τελευταία μέρα των εγγραφών όπου να΄ναι!

Χθες ήταν και το τελευταίο μου σεμινάριο ντεκουπάζ! Θα μου λείψει είναι η αλήθεια, 2 μήνες τώρα ξέσκαγα στα μαθήματα, έμαθα ένα σωρό πράγματα κι έφτιαξα τόσο όμορφες δημιουργίες! Μένει μόνο να τις βερνικώσω που ακόμα δεν έχω αξιωθεί να πάρω το βερνίκι γιατί θέλει ένα συγκεκριμένο κι είναι μακριά μου το μαγαζί που το πουλάει και θα έχω τα έχω τελειώσει! Μετά θα τα βγάλω και φώτο να σας τα δείξω! χθες έκανα έναν καμβά για το δωμάτιο της μικρής και έχω σκοπό να φτιάξω και για τον Γιώργο διάφορους καμβάδες για να του αλλάξουμε το δωμάτιό του.

Κατά τα άλλα 2 μέρες έμειναν για να κανονίσουμε τις υποχρεώσεις μας εδώ, που είναι και μπόλικες και το Σάββατο φεύγουμε για Μόχλος! Θα κάτσουμε 2 εβδομάδες εκεί, ελπίζω να έχω πρόσβαση στο νετ να μπαίνω να διαβάζω νέα σας!

Νεκταρίτσα ετοιμάζεστε για διακοπούλες στο χωριό? Καλά να περάσετε!!

Για δείξε μας τα έργα σου βρε χρυσοχέρα! Θέλω κι εγώ να μάθω μήπως φτιάξω κάτι για τη βάφτιση της μικρής, πινακάκια σκέφτομαι σε καμβά για μπομπονιέρα παιδική, αν βγαίνουν καλά και για τους μεγάλους κάτι τέτοιο. Βλέπω τελάρα που γίνονται πολύ όμορφα, γλαστράκια και πολλά άλλα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Τις ανέβασα στο φέις Σοφάκι στο γκρουπ μας. Είναι ωραία ιδέα και εύκολα τα καδράκια! Εδώ έχουμε και μαγαζί με πολλά υλικά και έχει και στην Αθήνα το decomagia.gr ρίξε μια ματιά να δεις! Μπορείς να βρεις και μόνη σου χαρτοπετσέτες από διάφορα μαγαζιά και υλικά από χρωματοπωλεία ή βιβλιοπωλεία και αν θες σου δίνω οδηγίες για το πώς να τα κάνεις! Πότε έχετε τη βάφτιση?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...