Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χαιρετε!!!!!!

Σοφάκι πολυχρονη βρε!!!!

Τρωει ο μικρος? παλι καλα!

Βγαλατε κ δοντι!!! Μπράβο!!!!

Εμενα φρουτα μονο,χορτοσουπα πάει για πέταμα κατευθείαν,μιση κουταλια με το ζορι και αμέσως αναγουλιάζει και τη φτυνει, καμια ιδεα???!!!!

Και γω μαζι μου τον εχω τωρα,κοιμαται το πρώτο 2ωρο και μετα τον παιρνω στο κρεβάτι.

Εχθες,δεν κοιμηθηκε συχενομενα πανω απο 1 ωρα, με εχει ξεκάνει.

Κανα τζελ για τα δοντάκια φυτικο υπάρχει?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

Πού είστε καλέ?

Εμείς πήγαμε σήμερα στο προνήπιο και γραφτήκαμε, χαρά που έκανε ο Γιάννης, είδε τα παιδάκια και ποιος τον έπιανε πάλι, Σεπτέμβρη ξεκινάμε!

Αέρας πάλι φυσάει εδώ, δε βλέπω να κάνουμε μπάνιο φέτος έτσι όπως το πάει.. Εσείς καλά?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα!!!

Χαιρετε!!!!!!

Σοφάκι πολυχρονη βρε!!!!

Τρωει ο μικρος? παλι καλα!

Βγαλατε κ δοντι!!! Μπράβο!!!!

Εμενα φρουτα μονο,χορτοσουπα πάει για πέταμα κατευθείαν,μιση κουταλια με το ζορι και αμέσως αναγουλιάζει και τη φτυνει, καμια ιδεα???!!!!

Και γω μαζι μου τον εχω τωρα,κοιμαται το πρώτο 2ωρο και μετα τον παιρνω στο κρεβάτι.

Εχθες,δεν κοιμηθηκε συχενομενα πανω απο 1 ωρα, με εχει ξεκάνει.

Κανα τζελ για τα δοντάκια φυτικο υπάρχει?

ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου!!! να είσαι καλά και οτι επιθυμείς!!!

ναι ευτυχως ο μικρός τρωει...όχι όμως ποσότητες...δηλαδή 150μλ φρούτα και 100μλ φαι το μεσημέρι και άλλο τόσο το απόγευμα.

δοκίμασε την πυκνότητα της χορτόσουπας...μήπως τη θέλει πιο αραιή ή πιο πηχτή..

καλά για τον ύπνο τι να σου πω...

εμείς στις καλές μέρες έχουμε 3-4 ξυπνήματα και στις άσχημες ανα μισάωρο....και εννοείται 7-7:30 το πολύ είμαστε στο πόδι!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!!!

ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου!!! να είσαι καλά και οτι επιθυμείς!!!

ναι ευτυχως ο μικρός τρωει...όχι όμως ποσότητες...δηλαδή 150μλ φρούτα και 100μλ φαι το μεσημέρι και άλλο τόσο το απόγευμα.

δοκίμασε την πυκνότητα της χορτόσουπας...μήπως τη θέλει πιο αραιή ή πιο πηχτή..

καλά για τον ύπνο τι να σου πω...

εμείς στις καλές μέρες έχουμε 3-4 ξυπνήματα και στις άσχημες ανα μισάωρο....και εννοείται 7-7:30 το πολύ είμαστε στο πόδι!!!

Μια χαρα ειναι, εμενα χορτοσουπα ουτε μισό κουταλάκι, δε ξέρω τι να κάνω,αλάτι μου ειπε οχι,θα του βάλω κρεας τωρα μπας κ φάει.

δινεις εντόσθια εσυ ε? μωρε και γω θελω αλλά απο που να ψωνισω απο δω,δεν εμπιστευομαι.

εμεις πλεον ξυπνάμε ανα 2ωρο τις καλες μερες ,τις κακες ανα μισαωρο,μια απο τα ιδια με σας...κουράγιο μας!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε?

Αγγελικούλα θα ξεκινήσει να τρώει το αγόρι σου σιγά σιγά, και η δικιά μου από 8 μηνών έτρωγε περίπου το μισό φαγητό, πριν πολύ λίγο δοκίμαζε μόνο! Δοκίμασε του και άλλες γεύσεις, κρεατάκι ή μόνο του ζουμάκι του, εμένα πρωτοέφαγε μακαρονάκι αστράκι ολόκληρο στο ζουμί από το κρέας και από τότε της 'έβαζα κάθε μέρα λίγο αστράκι μέσα στα αλεσμένα και τα έτρωγε..άλλαξε του κουταλάκι, δώσε του από το δικό σας, δες κάτι μπορέι να πιάσει

Σοφάκι γιόρταζες?

Χρόνια πολλά!!

Πού είστε καλέ όλες?

Σήμερα έχει πάει ο σύζυγος στον αδερφό του για βοήθεια, βρήκαν καινούριο σπίτι και το βάφουν, ξεσηκώθηκε και η πεθερά, είπε μπορεί να έρθουν από βδομάδα να βοηθήσουν στη μετακόμιση..ε ναι πολύ καιρό δεν έχουν να έρθουν?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε?

Αγγελικούλα θα ξεκινήσει να τρώει το αγόρι σου σιγά σιγά, και η δικιά μου από 8 μηνών έτρωγε περίπου το μισό φαγητό, πριν πολύ λίγο δοκίμαζε μόνο! Δοκίμασε του και άλλες γεύσεις, κρεατάκι ή μόνο του ζουμάκι του, εμένα πρωτοέφαγε μακαρονάκι αστράκι ολόκληρο στο ζουμί από το κρέας και από τότε της 'έβαζα κάθε μέρα λίγο αστράκι μέσα στα αλεσμένα και τα έτρωγε..άλλαξε του κουταλάκι, δώσε του από το δικό σας, δες κάτι μπορέι να πιάσει

Σοφάκι γιόρταζες?

Χρόνια πολλά!!

Πού είστε καλέ όλες?

Σήμερα έχει πάει ο σύζυγος στον αδερφό του για βοήθεια, βρήκαν καινούριο σπίτι και το βάφουν, ξεσηκώθηκε και η πεθερά, είπε μπορεί να έρθουν από βδομάδα να βοηθήσουν στη μετακόμιση..ε ναι πολύ καιρό δεν έχουν να έρθουν?

Γεια σου βρε Σοφάκι, σοβαρα το λες? μακαρόνι εφαγε πρωτη φορα?

Εγω εχω απογοητευτεί πολυ,θυμαμαι η Μαριλιζα που απο την αρχή κατέβαζε τη χορτόσουπα ολο το μπολ και τωρα τα βρηκα μπαστούνια.

Ουτε μισό κουταλάκι,ΤΙΠΟΤΑ.Κουταλάκια εχω αλλάξει,πυκνότητα εχω αλλάξει, λαχανικα εχω αλλάξει,τίποτα ομως..

Απο δικα μας μια μερα του εδωσα το ζουμάκι απο τη φασολάδα και τρελάθηκε, αλλά δεν κάνει ακομη οσπρια, ουτε μπορώ να του δίνω κάθε μερα απο δικα μας γιατι εχουνε αλάτι και μπαχάρια που δεν κάνει να φάει.

Ουφ...

Καλα η πεθερα θα χει σκάσει τοσο καιρο,τωρα βρηκε αφορμη, τωρα που θα ερθει να της πεις να πάει να μεινει στο καινουριο σπιτι των παιδιων!!! ε?

κοριτσακα που ειστε? το κλεισαμε το μαγαζι ??

τα νεα σας???

εμεις καλα ....ο Γιωργος εβαψε σαλονι κουζινα και ειχαμε πολυ φασιναααααα

σαββατο ειχε γιορτη η Χριστινα μου στο κολυμβητηριο ,,,,,πολυ συγκινηση

την αλλη δευετρα εχουν γιορτη και στο σταθμο !!!

κανονιζω ταξιδι και θεσσαλονικη με τη δουλεια ...εχω να παω κανα 2 χρονια

να σας ρωτησω ...γιατι εγω στη χριστινα αργησα να βγαλω τη βραδυνη ....και ακομα εχουμε ατυχηματα....

το μικρο μου πολλα βραδυα σηκωνεται στεγνη ..εχουμε βγαλει πανα κανα μηνα τωρα και παμε καλα ....να τολμησω να βγαλω και βραδυνη???

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Πού είστε καλέ όλες?

Νεκταρίτσα εδύ δεν πολυχάνεσαι, τρέχεις με τη γιορτή σας?

Κατερινιώ έχετε γιορτούλες? τι καλά! Συγκινείσαι με το κορίτσι σου ε, άντε περιμένω κι εγώ του χρόνου να δω τον δικό μου στη γιορτούλες του! Αχ για τα ατυχήματα τη νύχτα κι εμείς με το Γιάννη μια από τα ίδια, πριν λίγο καιρό τη βγάλαμε τη βραδυνή πάνα αλλά το βρέχουμε το κρεβάτι αν ξεχαστώ να τον πάω τη νύχτα τουαλέτα. Και δεν της τη βγάζεις της μικρής να δεις πώς θα πάει? αφού ξυπνάει στεγνή πολλές φορές, κάποια παιδιά το ελέγχουν καλύτερα και δε βρέχονται τη νύχτα.

Αγγελικούλα θα φάει ο μικρός σε λίγο καιρό να δεις που δεν θα τον σταματάς μετά! Τη μικρή δεν την κάνω καλά τώρα, όλο μαμ και μαμ, που τα βάζει ήθελα και να' ξερα! Κρεμούλα απογευματινή δεν ξεκινήσατε ακόμα μήπως του αρέσει καλύτερα?

Θα πάει και στο καινούριο σπίτι εννοείται, αφού κατεβαίνουν για να βοηθήσουν, είναι και η συνυφάδα μου έγκυος και δεν πρέπει να κουράζεται πολύ. Απλά εκεί και να πάνε δεν πολυκάθονται, βαριούνται γιατι δεν έχουν τι να κάνουν, εδώ ασχολούνται με τα παιδιά και την πίνω εγώ! Την άλλη βδομάδα μάλλον θα έρθουν..

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα. Αρρωστούληδες εμείς εδώ, τι πρωτότυπο και γιατροπορεύω. Την προηγούμενη εβδομάδα η μικρή, αυτήν ο Μάνος. Δεν πήγε καθόλου παιδικό αυτή την εβδομάδα και ούτε θα πάει.

Κατερινάκι εμείς την πάνα την βγάλαμε με μικρή διαφορά με την πρωινή. Νομίζω μέσα σε 2-3 βδομάδες. Ωστόσο ατυχήματα που και που έχουμε. Αν έχει πιει πολλά υγρά ή για κάποιον λόγο δεν έχει πάει τουαλέτα (έχουμε πρόγραμμα στον ύπνο, πλένουμε δόντια, κατρουλίτσα και μετά νάνι.Αν το ξεχάσω μου το θυμίζει εκείνος πριν πάει για ύπνο). Ωστόσο ξυπνάει και μες την νύχτα πολλές φορές και πάει τουαλέτα αλλά αν είναι πτώμα δεν προλαβαίνει.

Καλά να περάσεις Θεσσαλονίκη, πανέμορφη πόλη θα ήθελα να ξαναπάω.

Σοφάκι έρχονται τα πεθέρια ε?Ποιος σας πιάνει πάλι!!!Έρχεται και καλοκαίρι, τι να κάνουν καλέ στην Αθήνα μες την ζέστη. Ωστόσο έχεις ελπίδες. Εφόσον περιμένουν και άλλο εγγόνι, φαντάζομαι θα θέλουν να το βλέπουν και εκείνο.

Αγγελικούλα δεν τρώει ο Έρωτας? Όλα στην αρχή θέλουν σπρώξιμο, ειδικά όσα θηλάζουν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας !! ελε μου περαστικα σας ....μα δεν ειναι καιρος αυτος ...εγω τις κοιμιζω με μακριες πυτζαμες αυτες τις μερες....

εμεις αρχισαμε τις ερωτησεις¨:

-μαμα τα μωρα βγαινεουν απο το στομα???

-οχι μωρο ...βγαινουν απο το πουλακι ή απο την κοιλιτσα ...δειχνω την τομη μου στην κοιλιτσα...

-και εγω και η αγγελικη ?

-απο την κοιλιτσα

-κια πως χωραμε ?

-ησασταν πιο μικρα τοτε ...(δειχνω)και η κοιλια μου μεγαλη ..

-και απο το πουλακι πως βγαινουν ?

-βαζουν το κεφαλακι τους και κατω και σπρωχνουν μεχρι να βγουν

-και ανοιγει εκει??????

-ναι ανοιγει ...

-και ο μπαμπας τι κανει ???

-περιμενει μαζι με τη μαμα στο νοσοκομειο ...

η επομενη ερωτηση ειναι πως μαπινουν τα μωρα στην κοιλια ? μετα το πως βγαινουν ???

ουφ...γελιο θα εχουμε ..

να προλαβω να παρω κανα βιβλιο ..με εικονιτσες ..να το συζητησω μαζι της

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια, τι κανετε?

Καθριν ερωτήσεις ε? ποποπο τι θα κάνουμε ,πρέπει να οργανωθούμε!

ΕΜενα πριν λιγες μερες με ρωτησε τι σημαινει το "ευαισθητος"

Ενταξει,χαλαρά το πάμε..!!!! μεχρι τα γεννητούρια εχουμε καιρό!!!

Ο μικρος δεν τρωει ακομη..σημερα του εδωσα ζουμακι που χα βρασει κοτοπουλο κ ντοματούλα και το εφτυσε,ουτε να το γλυψει...ουφ...πολυ δύσκολος μου βγηκε ετούτος.

Για τη βαφτιση κοιταω λιγο,κατεληξα σε μπομπονιερες κ προσκλητηρια,μένει να πάω να τα κλέισω, ρουχάκια ψαχνω,θέλω κατι ωραίο κ σικάτο,πολύ λινό και φουλάρι κυκλοφορει ,εχω βαρεθει να τα βλέπω.

Κανα νέο απο το ΕΣΠΑ εχουμε?

Καλησπέρα κοριτσάκια, τι κανετε?

Καθριν ερωτήσεις ε? ποποπο τι θα κάνουμε ,πρέπει να οργανωθούμε!

ΕΜενα πριν λιγες μερες με ρωτησε τι σημαινει το "ευαισθητος"

Ενταξει,χαλαρά το πάμε..!!!! μεχρι τα γεννητούρια εχουμε καιρό!!!

Ο μικρος δεν τρωει ακομη..σημερα του εδωσα ζουμακι που χα βρασει κοτοπουλο κ ντοματούλα και το εφτυσε,ουτε να το γλυψει...ουφ...πολυ δύσκολος μου βγηκε ετούτος.

Για τη βαφτιση κοιταω λιγο,κατεληξα σε μπομπονιερες κ προσκλητηρια,μένει να πάω να τα κλέισω, ρουχάκια ψαχνω,θέλω κατι ωραίο κ σικάτο,πολύ λινό και φουλάρι κυκλοφορει ,εχω βαρεθει να τα βλέπω.

Κανα νέο απο το ΕΣΠΑ εχουμε?

Γεια σου Αγγελικη...για το εσπα δες εδω: http://ipaideia.gr/i-prokiriksi-tis-eetaa-gia-tous-vrefonipiakous-stathmous-2013.ec94b684b1287b5d60bd48e62e7b7224.htm

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Γεια σας κούκλες!!! Ουφ!!! Κι ακόμα δεν μπορώ να ξεφυσήξω με την ησυχία μου! Αλλά πού θα πάει θα ξεφυσήξω, λίγες μέρες ακόμα και θα μπορώ φαντάζομαι να χαλαρώσω! Το τι πέρασα αυτές τις 15 μέρες δεν περιγράφεται! Δεν είχα χρόνο ούτε να βαρεθώ, ούτε να ηρεμήσω, ούτε να σκεφτώ καν! Γιορτή και πρόβες καθημερινά και μαθήματα να προλάβω να τα τελειώσω και βαθμοί και τελική εκδρομή και γιατροί και τα σεμινάρια, έφταναν και περίσσευαν για τη μανούλα για να βγει οφ! Και σαν να μην έφτανε αυτό ο μπαμπάς μας είχε πολλή δουλειά στο υποβρύχιο και γύριζε τα βράδια από τη δουλειά 10 και βάλε η ώρα στο σπίτι! Φυσικά όλα αυτά τάραξαν και τα παιδιά που τα έχουν παίξει κι αυτά και περνάμε νεύρα και γκρίνιες και τσακωμούς μεταξύ τους και η υπομονή μου να έχει εξαντληθεί και να έχω ξεχάσει ότι παιδαγωγικό μάθαινα τόσα χρόνια!

Με τις πρόβες της γιορτής που λέτε τα έπαιξα, όλα μόνη μου τα έκανα, πολλές φορές έκλαιγα από τα νεύρα μου, μία φορά μάλιστα με έπιασαν τα κλάματα μπροστά στους μαθητές μου (και ανακάλυψα ότι με αυτόν τον τρόπο κάνουν όλα απόλυτη ησυχία! αφού τους είπα... "μήπως να κλαίω συχνότερα αν είναι να ηρεμείτε έτσι?) και φυσικά τα παιδιά δεν είχαν καθόλου μερίδιο ευθύνης για τη στεναχώρια και το άγχος μου που κατέληξαν σε κλάματα κι ευτυχώς το κατάλαβαν χωρίς καν να χρειαστεί να το εξηγήσω! Αφού ήταν προφανής η αδιαφορία και η αναισθησία της άλλης... μέχρι και μαθητής μου είπε "Αφού η κυρία τάδε δεν κάνει τπτ μόνο κάθεται και καπνίζει!"

Ταυτόχρονα είχα και τους γιατρούς, όπου τελικά ανακαλύψαμε ότι έχω αλλερική ρινίτιδα η οποία μου προκάλεσε το άσθμα. Έκανα τα prick τεστ για διάφορα αλλεργιογόνα και βρέθηκα αλλεργική στα ακάρεα (με δυο λόγια αγκαλιά κοιμάμαι με το αλλεργιογόνο μου!) και στις κατσαρίδες! Και πέρυσι η αλήθεια είναι είχαν κάνει την εμφάνισή τους στο σπίτι μας μερικές μετά από πολλά χρόνια εξαιτίας μιας παλιάς αποχέτευσης που είχε επαναλειτουργήσει κάτω από το σπίτι μας.

Τώρα κάθε πρωί και βράδυ κάνω από δύο εισπνοές και δύο ψεκασμούς από ένα ρινικό σπρέι τη φορά (και τα δύο έχουν κορτιζόνη εν τω μεταξύ) και πίνω και aerius και singulair. Ωστόσο παρόλο που έπλενα τα δόντια μου μετά από κάθε χρήση κι έκανα και γαργάρες έπαθα μια ωραιότατη μυκητίαση στο λαιμό και αμυγδαλές και ακολούθησα και μια αντιμυκητιακή αγωγή με αποτέλεσμα να χάνω τον μπούσουλα από τα φάρμακα.

Την παραμονή και την ημέρα της γιορτής που πονούσε πολύ ο λαιμός μου από τους μύκητες πήρα την πρωτοβουλία και δεν χρησιμοποίησα τα κορτιζονούχα παρόλο που ο γιατρός μου είπε να μην σταματήσω την αγωγή χωρίς να τον ενημερώσω και από το άγχος μου έπαθα και μια ωραιότατη κρίση άσθματος παρά τις δύο βαλεριάνες που είχα χτυπήσει από νωρίς και χρειάστηκα αερολίν για να συνέλθω. Έχω και την εντύπωση ότι κάποιο από όλα αυτά τα φάρμακα μου χτυπάει στα νεύρα και στην ψυχολογία και δεν είμαι καλά τελευταία.

Μετά τις διακοπές έχω σκεφτεί να ξεκινήσω ανοσοποίηση που μου πρότεινε ο αλλεργιολόγος γιατί δεν αντέχω να παίρνω μια ζωή τόσα πολλά φάρμακα και τόση κορτιζόνη. Βέβαια είναι μακροχρόνια θεραπεία (θέλει τουλάχιστον 4 χρόνια) κι έχει μεγάλο κόστος αλλά ειλικρινά το προτιμώ από το να νιώθω μια ζωή σαν άρρωστη γριούλα!

Ωστόσο ψάχτηκα κι ακόμα περισσότερο ειδικά όσο είχα τη μυκητίαση και έχω αρχίσει να στρέφομαι προς την gaps διατροφή, τις προηγούμενες μέρες σε συνδυασμό με anticandida διατροφή και σιγά-σιγά χωρίς τόσους περιορισμούς. Βέβαια μπροστά στην γκαπς, η διατροφή χωρίς γαλακτοκομικά που έκανα τότε με την Αριάδνη, φαντάζει παιχνιδάκι. Έχω τυπώσει οδηγίες και τις έχω κολλήσει στο ψυγείο κι έχω ήδη δοκιμάσει να φτιάξω ψωμάκια χωρίς αλεύρι (γιατί στην γκαπς απαγορεύεται κάθε είδους δημητριακό). Μένει να φτιάξω τα τουρσάκια μου και τους κύβους μου με το ζωμό (κάπου έχω cubes που είχα πάρει για να αποθηκεύω το φαγητό του μικρού προ αμνημονεύτων χρόνων, να που θα μου χρειαστούν τελικά!) και να μελετήσω λίγο ακόμα τα παρελκόμενα! Βρήκα και σελίδα στο φέις για σπόρους κεφίρ Ντίναααα, εσύ που είσαι Αθήνα θα βρεις πανεύκολα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...