Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλορίζικα!!! Και καλή δύναμη και σε εσένα και στον μικρό! Έτσι εξηγούνται τα ξενύχτια! Τώρα μπορεί να ηρεμήσει το παιδί και να σου κοιμάται καλύτερα!

Για τα ραστ, εμείς κάναμε περίπου 13 μηνών μαζί με τις γενικές αίματος του χρόνου. Πιο πριν δε με άφηνε η παιδίατρος για το θέμα της αξιοπιστίας. Εσύ είπαμε έχεις κάνει μάγιερ?

Mαγιερ ειχα κανει πριν κανα μηνα και ηταν καθαρη.

13μ ε?

το μονο μου θέμα ειναι οτι θα ταλαιπωρηθει ο μικρος ρε γμτ..δε με βλέπω να του την κανω..

και τι εδειξε τοτε Νεκ η εξεταση στην Αριάδνη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρνητική ήταν η εξέταση. Το τελευταίο επεισόδιο αλλεργίας ήταν όταν της είχα δώσει ένα κουταλάκι μοσχαρίσιο κιμά για πρώτη φορά, περίπου 7,5 μηνών. Μέχρι τότε δεν της είχα δώσει τίποτα σε γαλακτοκομικό ή μοσχάρι και απείχα κανονικά μέχρι να κάνουμε τις εξετάσεις. Μετά τις εξετάσεις τις δοκίμασα κατσικίσια και αφού τα ανέχτηκε έτρωγα κι εγώ, τυριά και φέτα της γιαγιάς μου. Αγελαδινά δοκίμασα αργότερα εγώ κι αυτή έφαγε πολύ αργότερα, ούτε θυμάμαι πότε. Συνήθως αιγοπρόβεια ψωνίζουμε αλλά τρώμε και από τα αγελαδινά σε καμιά πίτσα κι έξω από το σπίτι. Να σημειώσω ότι λίγο πριν να κάνουμε τις εξετάσεις στα πρώτα γενέθλιά της όπου είχα και νηστίσιμα και μη λόγω της κατάστασης (νηστίσιμη τούρτα έκανα) πήρε ένα τυροπιτάκι με μυζήθρα (αιγοπρόβεια) το έφαγε και δεν την πήρα χαμπάρι παρά μόνο όταν το τελείωνε. Εκεί τρελάθηκα, αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. Και λίγες μέρες μετά το τεστ έδειξε αρνητικό όπως υποψιαζόμουν μετά το περιστατικό!

Εδώ τα γράφω: http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1318034&postcount=34823

Καλησπέρα!!!Σας διαβάζω αλλά συνήθως δεν έχω χρόνο να απαντήσω επιτόπου και μετά τα ξεχνάω!

Ντίνα όλα καλά με τον άντρα σου, σιδερένιος λοιπόν και να μην ξαναπεράσετε παρόμοιο άγχος.

Κατερινάκι περαστικά στα κορίτσια σου, Ιούνιος μπαίνει πια!

Νεκτ ολίγον γαιδάρα η συνάδερφος ε? Και βρε δεν είμαι πολυλογού, μόνο με ανθρώπους που αγαπάω και σέβομαι ανοίγομαι περισσότερο, τους αχώνευτους τους αγνοώ:)

Αγγελική χθες είχα την συζήτηση αυτή με την μικροβιολόγο και μου έλεγε πως τα ραστ τεστ δεν είναι αξιόπιστα σε μικρές ηλικίες. Αν βγει θετικό το παιδί όντως έχει αλλεργία, αν βγει αρνητικό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει. Όχι μου είχε πει και η παιδίατρος τότε για τον ίδιο λόγο.

Σίδηρος, φερυττίνη και βιταμίνη D χαμηλές στις εξετάσεις της μικρής. Μας έδωσε συμπληρώματα για 3 μήνες αλλά είναι λέει συχνό στην ηλικία αυτή εξαιτίας ό,τι τα παιδιά μεγαλώνουν με ταχύ ρυθμό.

Ο μικρός της κουνιάδας μου είναι νοσοκομείο από χθες με ωτίτιδα, βρογχιολίτιδα και χάλια εξετάσεις αίματος. 39,5 έφτασε ο πυρετός και του κάνουν ενδοφλέβια αντιβίωση. Περαστικά στο αγόρι μας, πριν λίγο το μάθαμε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλημέρα! Ελευθερία πέρα από τα συμπληρώματα δες τις οδηγίες που δίνει η Αγλαΐα στο φέις για το σίδηρο και τη βιταμίνη ντε. Έχω δουλίτσες εξωτερικές, θα τα πούμε μετά!

Καλημερα

Ελε το μωράκι όλα αυτά?? Ποπο υι καημενακι,που τα βρήκε όλα αυτά,περαστικά μωρέ.

Για σίδηρο δώσε κανα συκωτακι στη μικρή.

Οπότε να μην το κανω λέτε?

Και γω είμαι λίγο διστακτική.

Αν ήταν εύκολη διαδικασία θα το εκανα

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Νεκτ κοίταξα την σελίδα της Αγλαίας αλλά δεν είδα κάτι. Αν το χεις πρόσκαιρα στείλε μου το να το δω.

Καλημέτα σύμπι. Συκώτι και εντόσθια μου είπε όχι, δεν κάνει να φάει. Κάτι τέτοιο ήξερα αλλά νόμιζα πως άλλαξαν οι οδηγίες αλλά μου είπε όχι (προφανώς λόγω βιταμίνης Α). Μπρόκολο, σπανάκι, φακές, βερύκοκα αυτά μου ανέφερε εκτός από τα βερύκοκα (που δεν είναι ακόμη εποχή τους) όλα τα άλλα τα τρώει.

Ίωση είναι, η ίδια που πέρασε και η Εβελίνα και πήρε αντιβίωση πρόσφατα αλλά καθυστέρησε να τα πάει γιατρό. Από Σαββάτο παραπονιόταν η κόρη της για το αυτί και την πήγε την Πέμπτη, 5 μέρες μετά. Απαράδεκτο κατ'εμέ. Μόλις μου πει ο Μάνος το αυτί μου μέσα σε 2-3 ώρες πάμε αμέσως στον γιατρό. Ο μικρός λέει έτριβε τα αυτάκια του και έκανε πυρετό την Τρίτη, τον πήγε Πέμπτη στον γιατρό και να το αποτέλεσμα. Αν είχε πάει εγκαίρως πιθανόν να είχε γλιτώσει το νοσοκομείο ίσως και την ωτίτιδα, ποιος ξέρει.

60 και 10 η εγγραφή!!!Κλέφτες αλλά το Δημόσιο Κολυμβητήριο μας πέφτει μακριά και αν βάλεις τις βενζίνες θα μας έρθει μια η άλλη, χώρια ό,τι εκεί που πάει το περιβάλλον είναι πιο καινούργιο, ευχάριστο και προσεγμένο. Και δεν φτάνει αυτό, μόνο ζήτησαν να δηλώσουμε ποιες μέρες θα πηγαίνουμε το παιδί γιατί έχουν πολλά παιδιά και πρέπει να ξέρουν. Δηλαδή ούτε ευχέρεια και ευελιξία δεν παρέχουν στα 60 Ευρώ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ιδιωτικο ειναι το κολυμβτηριο? τοτε ...άντε ..καλαά...

Η Αγλαία λεει,πως τα μωρα απο 6 μηνων πρεπει να τρωνε εντοσθια(συκώτια,εντερα,σπληνες,κτλ...απο αρνια-κατσικια που ειναι πιο καθαρα ζωα) αυτες ειναι οι καινουριες οδηγιες απο τον ΠΟΥ,ο σιδηρος πρέπει να ειναι συνδεδεμένος με αίμη για να απορρροφηθεί καλυτερα, όλα τα αλλα που αναφερεις περιεχουν μεν σιδηρο αλλά μηδαμινά απορροφησιμο.

Ειδικα για τις φακές ειναι μεγάλος μύθος..

Θα σου στειλω το λινκ.

Προσωπικα δεν ξερω αν θα εδινα στο παιδι μου να φαει εντερα κ σπληνες ,συκώτι ισως μονο.

https://www.facebook.com/groups/213855202020976/doc/442521062487721/

ελπιζω να σου ανοιγει.

η Μαριλιζα τα χει δωσει ολα σημερα, ολη μερα κλαίει οτι τάχα μου πονάει η γλώσσα της,δωσε αγκαλιά και παρηγοριά, απο τη μαμά όμως θέλει μονο.

Αφου περασε αυτο,μετά την επιασε το αυτί της...κλάψουρισμα και παράπονο,φαγητο δεν αγγιξε και επειδη τα νευρα μου ειχανε χτυπήσει κοκκινο της εδωσα ενα κιντερ (βαράτε με) και ως δια μαγείας πέρασε και το αυτί...

Ελέ, τι εννοεις "προφανως για την βιταμινη Α" ?

Ηθελα και γω να ρωτησω την παιδιατρο για όλα αυτα αλλά αποσυντονιστηκα.

Θα την παρω τηλ, προς το παρον κοτοπουλο μου ειπε να δωσω.

Διαφημίσεις

Αυτά που σου λέει η συμπεθέρα σου είναι. Προχθές μια μέρα τα κουβεντιάζαμε, δε θυμάσαι που έλεγε να μην της πούμε να δίνει συκωταριές?? :lol:

Για την φήμη βλακεία για τη βιταμίνη Α η Αγλαΐα με στοιχεία έλεγε ότι αυτά είναι μπαρούφες, αλλά δε θυμάμαι ακριβώς το γιατί και βαριέμαι να ψάχνω το ποστ μιας μαμάς που ρωτούσε κάτι σχετικό και πάνω σε αυτό απάντησε η αγλαΐα! Ένας θεός ξέρει πόσο κάτω θα είναι! Για τη δε βιταμίνη ντε έλεγε ότι πρέπει για λίγο μέσα στην ημέρα να εκτεθεί το παιδί χωρίς αντηλιακό στον ήλιο της ημέρας κι όχι όταν έχει πια πέσει! Όταν λέμε λίγο εννοούμε λίγο. Κι ότι πολλοί γονείς υπερβάλλουν και δεν εκθέτουν καθόλου παρά μόνο αργά το απόγευμα το παιδί στον ήλιο και βάζουν και δείκτη προστασίας 50 στο αντηλιακό και χάνεται το παιχνίδι. Σαν τον Άρη που με το που τα δει ο ήλιος φωνάζει να πάνε στη σκιά. Αν τα αφήσεις ένα δεκάλεπτο να παίξουν κάτω από τον ήλιο, δεν παθαίνουν τίποτα κι είναι ο μόνος τρόπος για να συνθέσουν βιταμίνη d. δες κι εδώ: http://www.medreha.com/2010/06/%CE%B2%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%BD%CE%B7-d-%CE%B7-%CE%B2%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%BD%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AE%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%85/

http://www.genenutrition.gr/mikrothreptika-sistatika/vitamina.html

θυμήθηκα ότι έλεγε σχετικά με την ρετινόλη οπότε και αυτά θα σε βοηθήσουν να δεις την ημερήσια πρόσληψη! έχει ακριβώς τις ποσότητες που πρέπει να λαμβάνει ο άνθρωπος σε κάθε ηλικία και τροφές που την περιέχουν. για το συκώτι δε λέει αλλά θα το ψάξω.

Καλησπέρα γειτόνισες!!!

επιτέλους βγάλαμε το 1ο μας δοντάκι και είπε μπαμπά και μαμά ο αλητάκος μου!!!

Αγγελική ναι του δίνω μοσχάρι...

βασικά τρωει μοσχάρι,αρνί και αρνίσια εντόσθια, με ιδιαίτερη προτίμηση στα τελευταία!!! χαχα!

έχουμε και βελτίωση στον ύπνο...με co-bedding βέβαια αλλά μια χαρά!

ας κοιμάμαι εγώ κι ας κοιμάται και πάνω μου!!!

το μεσημέρι στανταρ κοιμόμαστε μαζί και το βράδυ ξεκινάει να κοιμάται στην κούνια του και κατά τις 2 που ξυπνάει, τον παίρνω στο κρεβάτι!

το ραστ θα σου έλεγα να μην το κάνεις.

πραγματικά η εγκυρότητα του δεν αξίζει την ταλαιπωρία του παιδιού...

άστο για μετά το χρόνο, που και τότε νομίζω τα πρικ τεστ είναι καλύτερα.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε κορίτσια!!!!

Τι κάνετε?Εμείς εδώ μετά απο ένα ΣΚ δουλειά ξαναγυρίσαμε σε πιο χαλάρούς ρυθμούς.Πέριμένουμε σήμερα την αδερφή μου και τους γονείς μου και το μικρό έχει ενθουσιαστεί!

Νεκ αυτό με την βιταμίνη D μου το είπαν και εμένα όταν ξεκίνησα να δίνω στο Λ κατσικίσιο γαλατάκι επείδη δεν έχει την συγκεκριμένη βιταμίνη 10 λεπτά στον ήλιο είναι αρκετά!!!Απο σήμερα θα ξεκινησω πάλι να πηγαίνω στην βιολογική λαική στο Χαιδάρι και βολεύειε γιατί είναι απόγευμα και ο μικρός θα τρώει ανάλογα όποια φρουτάκια είναι της εποχής και οι τιμές τους είναι καλύτερες...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...