Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ πολύ τρέξιμο με τη δουλειά! Έχω αγχωθεί τρελά με τις πρόβες για το τραγούδι που έχουμε στο τέλος της χρονιάς. Η συνάδελφος από το άλλο τμήμα, προφανώς θεωρεί ότι τέλειωσε η χρονιά και λείπει, δικαιολογημένα και μη από το σχολείο, με αποτέλεσμα μόνη μου να το οργανώνω και να προσπαθώ να το υλοποιήσω, χθες και προχθές είχα πάρει εγώ και τα δύο τμήματα και τα έκανα πρόβες( επειδή έλειπε τάχα μου με γαστρεντερίτιδα, από αυτήν που τρέχεις κάθε λίγο για εμετό και διάρροια αλλά κατά τα άλλα καπνίζεις σαν τον αράπη και πίνεις και καφέδες κουτσομπολεύοντας έξω στην αυλή, χα!) για να έρθει σήμερα να ζητήσει πρόβες στα μέτρα της (σε άλλο χώρο για να μπορεί να καπνίζει η κυρία) και στο τέλος να μου πετάει κι ένα "Δε μου αρέσει καθόλου αλλά άντε να το κάνουμε να τελειώνουμε!" Έμεινα μακάκας εγώ, της λέω ένα "αν έχεις καμιά πρόταση, πέτα την στο τραπέζι" κι ήθελα να τη σκυλοβρίσω, έτρεμα από τα νεύρα μου! Εμ λείπει, εμ εγώ ο μακάκας που μόλις προείπα βάζω την ιδέα, παίρνω τα παιδιά της και τα κάνω πρόβες και στο τέλος μου τη λέει κι από πάνω χωρίς να έχει κάποια αντιπρόταση ή έστω κάποια πρόταση για βελτίωση βρε αδερφέ! Και κάθομαι και κάνω υπερωρίες για να το βγάλω κι αυτή την κοπανάει με κάθε ευκαιρία και με χώνει κιόλας! Αν δεν λυπόμουν τα παιδάκια της που δε φταίνε σε τπτ θα τσακωνόμουν μαζί της, θα τα παρατούσα μόνα τους και θα έκανα πρόβες μόνο με τα δικά μου που λείπει κι αυτή και θα την άφηνα λίγο πριν τη γιορτή να ψάχνει να βρει τι να κάνει αυτή με τα δικά της! Αύριο πάλι θα λείπει γιατί πάει Αθήνα με την κόρη της που έχει κάτι αγώνες μπόουλινγκ. Πάλι μόνη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλό μεσημέρι κοριτσάκια!

Βγήκαμε το πρωί μια βόλτα με τα παιδιά, πήγαμε lidl και μετά με την κουμπάρα μου στα μαγαζιά να πάρει μαγιό, λίγο παίξαμε και στις κούνιες και γυρίσαμε σπίτι να φτιάξουμε κεφτεδάκια.

Τι κάνετε εσείς?

Ντινάκι όλα ο.κ με τον αντρούλη σου δηλαδή? Ευτυχώς! Σιδερένιος και πάλι!

Κατερινάκι περαστικά στη Χριστίνα με την αλλεργία!

Ωχ κι ο Γιάννης μου τα έκανε αυτά τα κλάματα για βλακεία λόγους κάθε φορά, λίγο καλύτερα είναι τώρα, έχει ηρεμήσει λίγο, πιο πολύ ζήλια μου φαινότανε εμένα, ήταν και ώρες που νύσταζε συνήθως..υπομονή θέλει εκείνη την ώρα σίγουρα!

Τώρα ξεκίνησαν και τα δικά μου και παίζουν λιγάκι, ευτυχώς δεν τη χτυπάει ο Γιάννης, δεν τη σπρώχνει και άλλα που διάβασα στο ποστ που έβαλες Νεκταρίτσα, αυτά αν διαβάζουμε θα μας φαίνονται τα δικά μας αγγελούδια μετά, τώρα που αρχίζει και περπατάει αν την έσπρωχνε θα έτρωγε τρελές τούμπες η μικρή.

Πάλι εσύ θα την πληρώσεις ρε Νεκταρίτσα? ωραία η συνάδελφος, θέλει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο! τι να σε συμβουλεύσω τώρα, δεν είσαι και άνθρωπος που θα άφηνες τα παιδιά της αλλης τάξης χωρίς πρόβες αλλά πες κάτι στην κυρία να βάλει το χεράκι της γιατί δεν μπορείς να τα οργανώσεις όλα μόνη σου και να τα προλάβεις κυρίως!

Ελε κι εσένα όλα στο στόμα ε?

Καλά έξω είναι πολύ κουραστικό το ξέρω, αν δεν κάθεται στο καρότσι και η δικιά μου θέλει έναν άνθρωπο σίγουρα να την προσέχει, αλλά είναι τώρα η φάση αυτή μωρέ, θα μεγαλώσουν λιγάκι, περιμένω την ώρα που θα πάμε κάπου, σε σπίτι επίσκεψη π.χ και θα κάτσω να πιω τον καφέ μου ενώ τα παιδιά θα παίζουν ήσυχα στην αυλή..

Στο σπίτι όταν τα έχω είναι λίγο πιο καλά από αυτή την άποψη, έχω εξαφανίσει τα μικρά παιχνιδάκια του Γιάννη που μπορεί να βάλει στο στόμα, εννοείται πάντα σκουπισμένο το πάτωμα και την αφήνω να αλωνίζει, τώρα είναι στου Γιάννη το δωμάτιο και παίζει τα αμαξάκια του, κάνει και βουμ βουμ..χαχα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Νεκ έχεις απάντηση στο face!

Τhankssssssss!!!!!!!!!!!!!!! Καλέ την είδα αλλά μου έπιασε την κουβέντα η ηρακλειώτισσα!! απαπαπα, :lol::lol:γλώσσα δεν βάζει μέσα της, οπότε και δεν απάντησα αξιοπρεπώς! επειδή νυστάζω θα τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! πολλά φιλιά και καληνύχτες!!!

Καλημέρα!!!

Εχθές ο μικρός μας κοιμήθηκε απο τις 7 το απόγευμα!!!Πήγαμε εναλλάξ με τον Δ γυμναστήριο και αφου είδαμε πως δεν ξύπνησε το μικρό ήρθε η πεθερά μου και τον κράτησε και πήγαμε με τον Δ για φαγητό στην Γλυφάδα...καιρό είχαμε να κάνουμε κάτι οι δυό μας και πολύ μας άρεσε...γελάσαμε πολύ...γυρίσαμε κατα τις 12 και την ώρα που γυρίσαμε άκουσα τον μικρό να λέει "μαμά που είσαι σε έχασα!!!"Ευτυχώς ξανακοιμήθηκε αλλά είναι τώρα ξύπνιος απο τις 6 παρά!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα γειτόνισες...

έχω πολύ καιρό να μπω, δε σας έχω διαβάσει...

μόνο στη Ντίνα ήθελα να πω που κάπου πήρε το μάτι μου για το κεφίρ, οτι υπάρχει και κεφίρ νερού αν σε ενδιαφέρει...

δεν το έχω ψάξει αλλά είχα διαβάσει,αν δεν κάνω λάθος οτι το βάζεις σε μεταλλικό νερό και το "ταίζεις" βιολογικά αποξηραμένα φρούτα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα γειτόνισες...

έχω πολύ καιρό να μπω, δε σας έχω διαβάσει...

μόνο στη Ντίνα ήθελα να πω που κάπου πήρε το μάτι μου για το κεφίρ, οτι υπάρχει και κεφίρ νερού αν σε ενδιαφέρει...

δεν το έχω ψάξει αλλά είχα διαβάσει,αν δεν κάνω λάθος οτι το βάζεις σε μεταλλικό νερό και το "ταίζεις" βιολογικά αποξηραμένα φρούτα!!!

Σοφάκι καλησπέρα!

Το έχω δεί και εγώ αλλά για αρχή ξεκίνησα με κεφίρ του εμπορίου (Νεκ η γεύση του μου αρέσει πολύ!!!:shock::shock::shock:) και έχω σκοπό για αργότερα να καλλιεργήσω κάποια στιγμή!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κορίτσια είμαι ενθουσιασμένη...ακούω το αδερφάκι μου το μικρό στο ιντερνετικό ραδιοφωνο της σχολή του...όλη μου η οικογένεια το καμαρώνει το μωρό μας (18 χρωνών) χαχαχαχα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Χαιρετε!

Εχθες κοιμηθηκα!!!!!!!!!!! Γιουπιιιιι!!!

10-3-7-9,15 τελικο ξυπνημα!!!!

Μαλλον ηταν τα 2 εμβολια που εκαναν την δουλεια τους.

Σοφακι, τι κανετε? πως πάει ο μικρος?????

ηθελα να σε ρωτησω,του εδωσες μοσχάρι?

Εγώ πάλι έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι όλη μέρα με τα παιδιά π.χ. στις διακοπές χάνω πιο εύκολα την υπομονή μου. Είναι βέβαια και ανάλογα την ημέρα, πώς θα είμαι κι εγώ, πώς θα είναι και τα παιδιά. Και συμφωνώ απόλυτα στο ότι όλα έχουν να κάνουν και με το χαρακτήρα και τις αντοχές και των δύο πλευρών. Υπάρχουν πάντως τρόποι να συνετιστούν τα παιδιά εννοείται χωρίς ξύλο και ιδανικότερα χωρίς απειλές και χωρίς επιβραβεύσεις, δλδ η σωστή πράξη να είναι επιλογή του ίδιου του παιδιού. Θέλει όμως πολλή υπομονή και πολλή ηρεμία από τη μεριά του γονιού και πολλή κουβέντα και πολλή μελέτη και καλές συμβουλές από ψυχολόγους. Εμείς δεν μπορώ να πω ότι δεν έχουμε χρησιμοποιήσει απειλές αλλά είναι μια μέθοδος έχει εντελώς παροδικά αποτελέσματα. Γενικά δεν μου αρέσει η άσκηση εξουσίας (και μία μέθοδος άσκησης εξουσίας είναι και η απειλή) και αν ποτέ την έχω εφαρμόσει είναι όταν τρώω την φρίκη και εκτοξεύω την απειλή χωρίς καν να σκεφτώ τι είπα, οπότε και επί τόπου το μετανιώνω. Και γιατί δεν μου αρέσει αυτό? Γιατί η εξουσία του γονιού μέχρι τα 10 χρόνια μάξιμουμ πιάνει, από εκεί κι έπειτα φθίνει. Αν ελέγχεις το παιδί σου με την επιβολή τιμωρίας, απειλές και επιβραβεύσεις, τότε κάποια στιγμή που η εξουσία σου δεν θα περνάει πια και το παιδί δε θα έχει τίποτα να περιμένει σαν ανταμοιβή γιατί δεν θα σε χρειάζεται, ούτε θα σε φοβάται, θα σου γυρίσει την πλάτη και τότε το έχασες το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι να λες στο παιδί πώς νιώθεις και να ζητάς να μάθεις από αυτό πώς νιώθει σε κάθε περίπτωση. Έτσι μόνο του θα σου βρει λύσεις, μόνο του θα βρει ποιο είναι το σωστό και μόνο του θα το ακολουθεί. Εμείς λοιπόν έχουμε κόψει τις τιμωρίες και προσπαθούμε να μην χρησιμοποιούμε απειλές κλπ. Δεν λέω ότι τα καταφέρνουμε κάθε φορά, επειδή είναι μικρά τα παιδιά κι ακόμα δεν ξεχωρίζουν το σωστό και το λάθος σε πολλές περιπτώσεις, αλλά θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα...

δασκαλιτσα μας πολυ σωστα αυτα που λες ..με εβαλες σε σκεψεις !!ουφ

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Και αλλες ερωτησεις, μας εγραψε η παιδιατρος εχθες να κάνουμε ραστ στο αγελαδινο αλλά μου ειπε οτι δεν ειναι κ πολυ αξιοπιστο, 40% ειπε οτι δειχνει συν οτι ταλαιπωρηθει το μωρο για να του πάρουν αίμα.

Τι λετε οι έμπειρες της αλλεργιας?

βγαζουμε 4 δοντια ,σας το πα???!!!!!

Και αλλες ερωτησεις, μας εγραψε η παιδιατρος εχθες να κάνουμε ραστ στο αγελαδινο αλλά μου ειπε οτι δεν ειναι κ πολυ αξιοπιστο, 40% ειπε οτι δειχνει συν οτι ταλαιπωρηθει το μωρο για να του πάρουν αίμα.

Τι λετε οι έμπειρες της αλλεργιας?

βγαζουμε 4 δοντια ,σας το πα???!!!!!

Kαλορίζικα!!! Και καλή δύναμη και σε εσένα και στον μικρό! Έτσι εξηγούνται τα ξενύχτια! Τώρα μπορεί να ηρεμήσει το παιδί και να σου κοιμάται καλύτερα!

Για τα ραστ, εμείς κάναμε περίπου 13 μηνών μαζί με τις γενικές αίματος του χρόνου. Πιο πριν δε με άφηνε η παιδίατρος για το θέμα της αξιοπιστίας. Εσύ είπαμε έχεις κάνει μάγιερ?

Καλησπέρα!

Πήρε ο Άρης το Γιάννη βόλτα και είμαστε σπίτι με τη μπουμπού!

Τι κάνετε σήμερα?

Αγγελικούλα κοιμήθηκες εχτές?

Άντε μακάρι να ησυχάσει λίγο το βλαστάρι σου σιγά σιγά! Τα δοντάκια θα είναι σίγουρα που τον ενοχλούν, αφού φάνηκαν κιόλας!

Νεκταρίτσα τη βρήκες την Εμμ. Πορτάλιου που με ρώτησες εχτές?

Είναι ο κεντρικός της Καλλιθέας εδώ στο Ρέθυμνο, στη Βιό αν θυμάσαι, τελειώνει στο σινεμά του Παντελή και συνεχίζει μετά η Λεωφόρος Κουντουριώτη.

Άντε πότε θα έρθετε καμιά βόλτα να σας δούμε?

Ντινάκι πήγατε βόλτα εχτές με το σύζυγο? καλά το κάνατε!

Κομμάτια ήταν ο μικρός και κοιμήθηκε από τις 7 συνεχόμενα? Να σας το κάνει πιο συχνά να βγαίνετε κι εσείς τη βολτούλα σας τα πιτσουνάκια!

Μπράβο για τον αδερφούλη σου! Είναι δυνατόν να μην τον καμαρώνεις?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...