Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε καλά δεν μιλάμε για τραβηγμένες καταστάσεις, να ασκήσει βία στο παιδί αυτό θέλει φυλακή.

Ούτε εμείς σηκώνουμε χέρι στα παιδιά. Ο Μάνος έχει φάει στον ποπό 2-3 η μικρή καθόλου. Σιγά μην γίνουμε επιθετικοί στα παιδιά μας ενώ προσπαθούμε να τα αποτρέψουμε από τέτοιες συμπεριφορές.

Καλημέρα. Πριν λίγο πήγα την μικρή για εξετάσεις, αυτές του χρόνου ακόμη δεν τις είχαμε κάνει. Πλάνταξε στο κλάμα το μικράκι μου, σαν να μου ξερίζωνες την καρδιά ένιωσα. Τώρα την έβαλα να κοιμηθεί.

Ο Μάνος μου καλά τα πήγε χθες στο κολυμβητήριο, τόσο καλά που η προπονήτρια ρωτούσε αν είχε κάνει baby swim. Αχαχα γελούσε ο Στ, όλο το καλοκαίρι στην θάλασσα του μάθαινε να κολυμπάει και μάλλον το θυμάται ακόμη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Προχθές ο Λ και ο Δ πήγαν στη βάφτιση...τα έπαιξε το παιδάκι μου 2 ώρες το μυστήριο αφού ήταν και γάμος μαζί...στο τραπέζι είχαν κλόουν και απασχολούσε τα παιδάκια...ήταν έκει ένας πιτσιρικάς και χτυπούσε το Λ...επειδή έχουμε περάσει με τον Λ αυτή την φάση ξέρουμε με τον Δ οτι θέλει πολύ προσπάθεια και πραγματικά όποτε ο Λ έχει πειράξει παιδάκι πάντα τον απομακρύναμε...του λέγαμε οτι δεν πειράζουμε τα παιδάκια γιατί πονάνε...είμασταν απο πάνω του...και φυσικά ζητούσε συγνώμη απο το παιδάκι που πειράζε...εδω και καιρό Λ δεν πειράζει παιδάκια και πρσφατα όταν είδε καποια παιδάκια στον παιδότοπο να μαλώνουν τους έλεγε "παιδια ηρεμίστε...δεν μαλώνουμε"τσπ το πιτσιρικάκι χτυπησε το Λ 2 φορές ο Δ ήταν δίπλα και έβλεπε την μάμα του παιδιόυ να λέει "δεν χτυπάμε" αλλά ουτε να τραβάει το παιδάκι το οποίο χτυπουσε και άλλα παιδιά και μάλιστα αυτό που εκνεύρισε τον Δ ΄ήταν οτι γελούσε με αύτα που έκανε το παιδί της...ο Λ δεν πειραζε και μάλιστα την 2η φορά πόνεσε αρκετά μιας και του τράβηξε τα μαλλιά στο μαλακό της κεφαλής...την 3η φορά μου λέει ο Δ πήρα το παιδί πιό πέρα και του λέω"Λ ποτέ δεν πειράζουμε παιδάκια γιατί πονάμε και πάντα λέμε στο μπαμπά τι μας πειράζει αλλά αν σε ξαναπειράξει αυτό το παιδάκι πρέπει να προστατευσεις τον ευατό σου" ε μετά καταλαβαίνεται τι έγινε...του λέω του Δ "πας καλά έχουμε κάνει τόσο κόπο και του είπες τέτοιο πράγμα?" και μου λέει "θέλει να έχεις ένα παιδί που θα πάει σχολείο και θα τρώει ξύλο να μην φτάσουμε και στο άλλο άκρο...δεν θα είμαστε πάντα δίπλα του..."μάλιστα είπε και στην μαμά πως εκείνη θα έπρεπε να είχε πάρει θέση όταν συνέχιζε ο πιτσιρικάς να βαράει τα υπόλοιπα...

Τσπ εκεί ήταν και μιά φίλη μας νηπιαγωγός και αφού εβλεπε πόσο πολύ ασχολιόταν ο Δ με το Λ του λέει "θα λέω για σένα στο στους γονείς στο νήπιο...πως υπάρχουν και μπάπαδες που ασχολιούνται πολύ με τα παιδιά και όχι για το φαγητο ή το πλύσιμο που μερικές φορές γινεται αναγκαστικά αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις που θα μπορούσες να έρθεις μόνος σου αφου η μαμά δεν μπορούσε"

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Όσο για την φιλενάδα σου ρε Νεκ δεν έχω να πώ κάτι γιατί δεν θέλω να κρίνω γονείς αλλά ρε εσύ 7,5 μηνών το κοιτάς και λιώνεις στα πατώματα πως γίνεται να σηκώσεις χέρι έστω και σταν πάνα...τι θα καταλάβει δηλ?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι!

Τι κάνετε κοριτσάκια?

7 μηνών το μωρό κιόλας τι να καταλάβει μωρέ? αργότερα φαντάζομαι που θα καταλαβαίνει καλύτερα και θα αντιμιλάει κιόλας! Καλά κι εγώ δε βάζω τον ευατό μου στους αγίους, μια δυο φορές έχει φάει 2-3 στον πωπω ο Γιάννης αλλά μέχρι εκεί, και μέχρι να το κάνω το έχω μετανιώσει κιόλας.

Για το προνήπιο θα κάνουμε αίτηση μέσα στον Ιούνη, ζητάνε χαρτί από οδοντίατρο και παιδίατρο, θα μας πάρουν ξέρω, είναι σε ένα γειτονικό χωριό και αν πηγαίνει στο ολοήμερο θα τον φέρνει και το σχολικό. Το θέμα είναι θα τον αφήνω στο ολοήμερο που σχολάνε 3,30 ή θα τον παίρνω στις 12,30 εγώ? Μάλλον ολοήμερο ε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

ολοημερο φουλ!!!! χαχαχα!

Πλακα κανω και γω το σκεφτομουν αυτο, αλλά μεχρι τις 12,30 τι να καταλάβει? μεχρι να πάει θα έχει φυγει.

Ας πουμε τωρα σταθμο η Μαριλιζα,την παιρνει το σχολικο στις 09,30 και τη φερνει 13,50.

Αρα,ουσιαστικο χρόνο εκει περνάει 10-13,30. 3,5 ωρες δλδ.

Στο προνηπιο τι ώρα τα πάνε? λογικα 08,30? καλες ειναι και οι 4 ωρες νομιζω.

Παντως εδω τα βαζουνε σε στρωματάκια να κοιμουνται το μεσημερι στο προνηπιο,δε τα απασχολουν δλδ με δραστηριοτητες τα μεσημερια.

Σόλο αποψε και με τα δύο..

Μέχρι 8.30 νομίζω τα πάμε το πρωί, αυτό με μπερδεύει λιγάκι, μέχρι 12.30 είναι λίγες ώρες, μέχρι 3.30 είναι πολλές, θα δω, μέχρι τέλος Ιούνη κάνουμε τις αιτήσεις.

Ελευθερίτσα μπράβο στο Μάνο που του αρέσει το κολυμβητήριο! Η τσούπρα τι κάνει? Την κυνηγάς να φανταστώ συνέχεια ε? Ειδικά έξω κι εγώ όλη την ώρα τρέχω από πίσω της, είμαστε και εξοχή εδώ και κυνηγάει τια μαμουνάκια το σκατό το δικό μου, αν δεν την προλάβω θα βάλει κανένα στο στόμα... εξολοθρευτής! Τα μυρμήγκια δεν πλησιάζουν πια το σπίτι, την έχουν φοβηθεί!!

Μπράβο στο Λεω Ντινάκι, μεγάλωσε και κάνει αυτός παρατήρηση στα παιδάκια να μη μαλώνουν, σοβάρεψαν κι αυτά τα παιδιά μας λιγάκι νομίζω ε? Και ο δικός μου δεν είναι τόσο αλάνι τελευταία, έχει λίγο σοβαρέψει!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλά 2-3 ξυλιές ever? Μάλλον θα πάρω το βραβείο χειρότερης μάνας. Τον τελευταίο χρόνο έχει φάει πολυ περισσότερες στον πωπό γιατί κάνει του κεφαλιού του κ δεν ακούει για πράγματα που μπορεί να αποβούν επικίνδυνα. Όταν παίρνει π.χ. δρόμο με το ποδηλάτο κ του λες σταματα κ σε γράφει, εκεί τρώει μια καλή σε πρώτη φάση, μετά μικρή τιμωρία- ας πούμε όχι παιδική ή κατι άλλο κ όταν ηρεμήσουμε κουβέντα για το λάθος που εκανε.

Καλημερες!!!!

Γραφικη εχω καταντησει I know...εχθες ειδικα που ελειπε ο Λ. τον ειχα παρει απο την αρχη στο κρεβάτι μου και μου εβγαλε την πιστη!!!!

Μηπως τελικα το θέμα του ειναι το βυζι? γιατι να πεινάει αποκλειεται.

Πολυ εξαρτηση δειχνει.κάθε που γυρναγε πλευρο και με μυριζε ερχοταν με ανοιχτο στοματάκι κατα πάνω μου.

Τετοια εποχη στη Μαριλιζα ειχα ξεκινησει αποθηλασμό.Ουφ...δύσκολα τα πράγματα.

Ελεάνα, αν μου περναγε το δρομο μονη της με το ποδηλατο θα της το χα κάνει κομμάτια.Ποπο τρελαινομαι με κάτι τετοια.

Εχει φάει και η Μαριλιζα μερικες, χωρις να θέλω να δικαιολογηθω,προσωπικα μιλάω πάντα, οταν ειμαι 24/24ωρο μαζι της τα νευρα μου παιζουνε,η υπομονη μου εξαντλειται πιο ευκολα,τωρα ας πουμε που πάει σχολειο το πρωι,ειμαι πολυ πιο ηρεμη και ανεκτική.

Οποτε σκεφτομαι πως αν δουλευα ή αν ειχα κάποιον αλλον να μου την προσέχει οσο εγω ειμαι στο σπιτι,σιγουρα οι καταστάσεις θα ηταν διαφορετικες.

Αν τον βουταγες εκεινη την ωρα και τον γυρναγες στο σπιτι,να χάσει τη βόλτα δλδ,να δεις που την επομενη φορα θα το σκεφτόταν πολυ να το ξανακάνει.

Πλεον,οταν παει να κανει βλακεια ή δεν ακουει ή οτιδηποτε αλλο, το θεμα λήγει με το που θα πω "θα φας τιμωρια" , ενω πρωτα που δεν ακουγε, μπορεί να ετρωγε κ καμιά στον πωπό ενω θα εκανε το δικο της στο τέλος.

Με την απειλη της τιμωρίας εχω βρει την υγειά μου.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!

Αγγελική κουράγιο με την αυπνία κάποια στιγμή θα στρώσει το μικρό...πάντως η αλήθεια είναι πως ύπνο συνεχόμενο έχω να κάνω απο τότε που γεννήθηκε ο Λ πάντως μέχρι και τους 14 μήνες ήμασταν τυχεροί γονείς...9 η ώρα έτρωγε...πιπίλα...σκέπασμα και ύπνο αλλά τα ξυπνήματα ενδοιαμεσα υπήρχαν πάντα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαβασατε για το μωράκι στην Κινα που το πεταξε η μανα του στην τουαλλετα μολις γεννηθηκε?????????

Να την ειχα μπροστα μου μονο..

Για τον υπνο υπάρχουν κ χειροτερα...βλεπε Ελε!!!! Σε πειραζω συμπεθέρα!!!

Ελπιζω σε κανα χρονο να ξανακοιμηθω κ γω!

Η αλλη η Καλαματιανη συμπεθερα που ειναι εξαφανισμένη παλι???αμαν!!!!!!!!!!

Αχαχαχα εγώ ελπίζω σε καμιά 5ετία να ξανακοιμηθώ. Ανέ πλακώσει και το τρίτο, βλέπε 10ετία!Αχαχα

Πήγα για τεστ Παπ σήμερα και γυναικολογική εξέταση. Έτοιμη να κάμω το τρίτο λέει, αχαχα του λέω εγώ είμαι ο σύζυγος κάνει νερά! Πλάκα κάνω, δεν το χω σκοπό άμεσα δηλαδή.

Καλημέρα. Πριν λίγο γύρισα από τον γιατρό, πήγα και πήρα στον Μάνο ένα σκουφάκι-μπλε καρχαριάκι για το κολυμβητήριο. Έχει ενθουσιαστεί το αστεράκι μου. Σήμερα-αύριο θα τον γράψουμε κανονικά.

Σύμπι συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες. Άλλο 24ώρες με 1-2 παιδιά και άλλο 6-7. Grante διαφορά, τι να λέμε. Εγώ περισσότερο φωνάζω, για να μην φύγει το χέρι μου δηλαδή-είναι κάτι που μισώ και δεν το θέλω καθόλου. Με την φωνή κάτι γίνεται, ειδικά άμα γυρίσει το μάτι μου ο Μάνος μαζεύεται. Από εκεί και πέρα τιμωρία, στέρηση από κάτι αγαπημένο...Οι απειλές δεν πιάνουν, δεν μου αρέσουν κιόλας αλλά σε εμάς δεν έχουν αποτέλεσμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ασε Ελέ, εχω γνωστη που καυχιέται ότι "εγω το παιδι μου δε το χω μαλωσει ποτε"

Ε,ναι ,πως να το μαλώσεις?

Αφου φευγει απο το σπιτι στις 7 το πρωι και γυρνάει στις 8 το βραδυ, το παιδι ολη μερα με τη γιαγιά (τη φωνάζει μαμά παρεπιπτόντως), σιγα μη το μαλώσεις που το βλεπεις 1 ωρα την ημερα,ελεος.

Δε το εχει μαλώσει αλλά δε το έχει μεγαλώσει κιολας.

Ρε συ, οταν λεω απειλη, εννοω την προειδοποιήση.

Δλδ της λεω την πρωτη φορα να σταματησει, τη δευτερη την προειδοποιω και την τρίτη πεφτει η τιμωρία.

Καλημέρα!

Τι κάνετε σήμερα?

Αγγελικούλα πάλι δε σε άφησε να κοιμηθείς ο μικρός?

Καλά λες, μου φαίνεται πως ψάχνει βυζί ο κύριος και ξυπνάει, θα ξεκινάνε και τα δοντάκια να πονάνε, δεν έχει σκάσει κανένα ακόμα ε?

ίσως να είναι φάση μωρέ μην απογοητεύεσαι, μπορέι να σκάσει σε λίγες μέρες και να ηρεμήσει μετά, τα έκανε και η δικιά μου πολλά ξυπνήματα κάποιες φορές και μετά ξαναηρεμούσε και κοιμόταν πιο καλά, με ένα ξύπνημα ή κανένα.

Ελε μεγειά το σκουφάκι για το κολυμβητήριο! Ενθουσιασμένος ο Μάνος ε? Μπράβο το παιδί! όλα έτοιμα για το τρίτο είπε ο ντόκτορ ε? Άντε λοιπόν, τι περιμένεις? στη βράση κολλάει το σίδερο! χαχα!!

Είχα γεμιστά από εχτες και δε μαγείρεψα σήμερα, πρόλαβα να μπω και να σας διαβάσω προοδεύω, φυσάει από εχτές πολύ, έχει κάνει πάλι μια σκόνη, έχουμε μπλέξει φέτος με τον παλιονοτιά!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...