Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα!!!

Νεκ μου περαστικά κοριτσάκι...δεν είχες ξανακοιταχτεί?Ο άντρας μου έχει αλεργικό άσμα αλλά το απέκτησε απο μία παλιοαντιβίωση που πήρε πριν απο καμιά 10αρια χρόνια...Να κάνεις οτι ακριβώς χρειάζεται αλλά να πάρεις και μια 2η γνώμη...του Δ 6 χρόνια του έλεγαν αγχος μέχρι που έκανε την σπιρομέτρηση και βρέθηκε ακριβώς η αιτία...αλλεργικος βρέθηκε και στην κεφαλοσπορίνη...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κορίτσια πραγματικά τα έχω παιξει...πανω που λέμε οκ τώρα όλα πάνε καλά κάτι μας πάει πίσω...έχω σκάσει και το χειρότερο είναι οτι όλα έχουν να κάνουν με την υγεία...απο την αδερφή ξεκίνησε στις αρχές του χρόνου και μας πάει μην πώ...ο πατέρας μου πάλι δεν αισθάνεται καλά...ο Δ έκανε μικροεπέμβαση αλλά περιμένουμε απαντήσεις την άλλη εβδομάδα...εγώ ψιλοπροβλήματα αλλά με ταλαιπωρουν(για να μην θυμηθώ τι έπαθα πριν 2 μήνες)...λές και έχουμε φάει μούτζα πραγματικά...θα με πείτε γραφική αλλά πιστεύω στη γλωσσοφαγια και στη κακή διάθεση των ανθρώπων...και επειδή μοιράστηκα κάποια πράγματα που μας πάνε καλά με κάποιους ανθρώπους απο το περιβάλλον μου απο τότε όλα πάνε σκ@@@...ουφ πραγματικά έχω σκάσει...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ε, οχι! η γιαγια Αλέκα τι κάνει δλδ?!!

Ε καλά εκείνη θέλει και όταν της το είπα της ήρθε κάπως αλλά βρε Αγγελική να προσέχει τον Λ 7 ημέρες την εβδομάδα να κάνει και τόσα πράγματα όχι δεν το θέλω...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ε, οχι! η γιαγια Αλέκα τι κάνει δλδ?!!

Αυτό δεν το είδα χθες αλλά θα το σχολιάσω για να πω τον πόνο μου! Κι εγώ δεν αφήνω δουλειές στο σπίτι για να μην κάνει η μάνα μου, κάνω τα πάντα από βραδύς και το μαγείρεμα αν δεν είναι πολύπλοκο και δεν παίρνει ώρα, μόλις γυρίζω από τη δουλειά. Αυτή βέβαια πάντα βρίσκει κάτι να κάνει (συνήθως κουλό) και μου τη λέει κι από πάνω... τέλος πάντων...

Της έχω πει λοιπόν ότι δε θέλω δουλειές αλλά κάτι που θέλω τρελά, είναι να μην αφήνει τα παιδιά να τα κάνουν μπάχαλο! Κάθε μέρα θα μου πει ότι κάτι έκανε και τα παιδιά έκαναν αυτό, τα περισσότερα δε, ούτε που τα έχει πάρει χαμπάρι. Έτσι θα γυρίσω και θα βρω ανακατωμένα ρούχα, βιβλία κάτω, παιχνίδια παντού, τα πράγματα από συρτάρια της κουζίνας στα δωμάτιά τους, σχολικά είδη δικά μου σκόρπια, να ψάχνω πράγματα και να μην τα βρίσκω. Σήμερα το απόγευμα περιμένω φιλοξενούμενους από Λασίθι για το Σκ. Γυρίζω και βρίσκω κάτω (δύο μόνο θα σας πω από όσα αντίκρυσα) σκόρπια 3-4 παζλ από 24 κομμάτια το καθένα σε όλο το σαλόνι, άδειο το πάνω συρτάρι με ρούχα του Γιώργου κι όλα ανάκατα, τα μισά έξω από το συρτάρι, τα άλλα μέσα.

Όταν είμαι εγώ στο σπίτι προλαβαίνω την παραμικρή ζημιά και κάνω την παρατήρηση πριν να γίνει. Αυτή τα αφήνει ανεξέλεγκτα να κάνουν ότι θέλουν και δε μου αρέσει καθόλου αυτό. Δε θέλω να μαλώνω και εκ των υστέρων. Έχω πει απέξω-απέξω κάποια πράγματα κι αυτή αρχίζει τις δικαιολογίες, δεν είδε, δεν άκουσε, εγώ φταίω που τα βάζω στο χ σημείο τα πράγματα και τέτοια! Δεν το ήξερα να μην βάζω τα βιβλία στη βιβλιοθήκη επειδή αυτή δεν προσέχει μόλις δει να ρίχνουν ένα να κάνει την παρατήρηση και έρχομαι και τα βρίσκω όλα κάτω. Να τα βάλω πού δλδ?? Στο ταβάνι??

Τον είπα τον πόνο μου! Δλδ δε μου φτάνει που γυρίζω κουρασμένη από τη δουλειά κι έχω να κάνω ένα σωρό δουλειές για να μην έχει αυτή να κάνει, πρέπει να μαζεύω και άλλα τόσα κι άλλα τόσα που μπαίνουν στη μέση με το να τα αφήνει χύμα στο κύμα... Το απόγευμα γιατί δεν κάνουν τέτοια??? Μια κουβέντα να πεις σταματάνε, αλλά σου λέει άστα να κάνουν ότι θέλουν να απασχολούνται κιόλας κι όταν γυρίσω θα μου πει ας πούμε ότι έφαγε όλο το πρωινό να μου τακτοποιεί ας πούμε τα ήδη τακτοποιημένα πράγματα στην τροφιμαποθήκη...

Kαλημέρα!!!

Νεκ μου περαστικά κοριτσάκι...δεν είχες ξανακοιταχτεί?Ο άντρας μου έχει αλεργικό άσμα αλλά το απέκτησε απο μία παλιοαντιβίωση που πήρε πριν απο καμιά 10αρια χρόνια...Να κάνεις οτι ακριβώς χρειάζεται αλλά να πάρεις και μια 2η γνώμη...του Δ 6 χρόνια του έλεγαν αγχος μέχρι που έκανε την σπιρομέτρηση και βρέθηκε ακριβώς η αιτία...αλλεργικος βρέθηκε και στην κεφαλοσπορίνη...

ντινάκι μου από ότι μου έδωσε να καταλάβω δεν έχει περαστικά... και εχθές είχα σκάσει, άρχισα να τα σκέφτομαι και να γυρίζω στο παρελθόν και να κοιτάζω βιβλιάρια και τέτοια και σήμερα ρώτησα και τη μαμά μου η οποία θα με τρελάνει και θα σου εξηγήσω το γιατί σε λίγο.

είδα λοιπόν βιβλιάρια με "χρόνια βρογχίτιδα" από την παθολόγο και ξανά μανά το ίδιο βιολί αντιβιώσεις και σιρόπια που ποτέ δεν μου έκαναν τπτ, λίγο συνερχόμουν και μετά πάλι τα ίδια. Τόσα χρόνια, τόση τζάμπα αντιβίωση για πηγαίνω σε παθολόγο... καλά να πάθω που δεν σκέφτηκα πνευμονολόγο κι όχι παθολόγο...

θυμήθηκα κάποιες φορές που είχα τα ίδια συμπτώματα και με έπιανε τόση δύσπνοια που έκλαιγα από το ζόρι και από την προσπάθεια να αναπνεύσω, λες και καθόταν πάνω μου ελέφαντας, να μην μπαίνει αέρας μέσα μου.

Θυμήθηκα την κρίση άσθματος που με έπιασε στην κηδεία του πεθερού μου από το άγχος, τότε που σας έγραφα συμπτώματα όπως τα παραπάνω (και τότε δεν ήξερα τι έπαθα...).

θυμήθηκα την μάνα μου που όλο έλεγε ότι από μικρό παιδάκι είχα βήχα, βήχα, βήχα...

και σήμερα που το είπα στη μάνα μου (εγώ ήξερα χρόνια τώρα ότι έχει αλλεργίες κι ότι κάποιες φορές έπινε ζιρτέκ κι ότι παλιά πήγαινε στο ηράκλειο και έκανε κάτι ενέσεις) και σήμερα :shock: σήμερα αν είναι δυνατόν δλδ (!) έμαθα ότι είναι αλλεργικό άσθμα αυτό που έχει κι αυτή και πήγαινε για 4 χρόνια(!) στο Ηράκλειο κάθε εβδομάδα και έκανε ενέσεις για την κατάστασή της που τότε δεν υπήρχαν στην ελλάδα, τις έφερναν από τη γερμανία. δεν ήξερα το ιστορικό της! και πάλι καλά που ήξερα δλδ και είπα στο γιατρό ότι "η μαμά μου έχει κάποιες αλλεργίες".

Εμένα με το ιστορικό και με την σπιρομέτρηση που μου έκανε (πριν και μετά από βρογχοδιαστολή με εισπνεόμενο, έβγαλε τη διάγνωση για το άσθμα. Τώρα θέλει να δει αν είναι αλλεργικής αιτιολογίας και θέλει να κάνω αλλεργικό προφίλ. Μου είπε ότι δεν το απέκτησα τώρα, ότι το είχα χρόνια κι απλά δεν το είχα διαγνώσει (αφού πήγαινα σε παθολόγο και νόμιζα ότι έχω απλά ευαισθησία) κι ότι θα το έχω για πάντα, απλά θα πρέπει να το ελέγχουμε.

Απλά σκέφτομαι ότι ειλικρινά δεν έχει μείνει τπτ κακό που να μην κληρονόμησα από τη μάνα μου... και σκέφτομαι μην κληροδοτήσω κάτι από αυτά στα παιδάκια μου... υποθυρεοειδισμό και βρογχοκήλη και άσθμα και αλλεργίες και υπερλιπιδαιμία (το οποίο τελευταίο είμαι σίγουρη ότι θα έχω και δεν τολμώ να πάω να κάνω εξετάσεις, και θα χαπακώνομαι πάλι κι από εκεί...) ήμαρτον με την πάρτη μου!

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια πραγματικά τα έχω παιξει...πανω που λέμε οκ τώρα όλα πάνε καλά κάτι μας πάει πίσω...έχω σκάσει και το χειρότερο είναι οτι όλα έχουν να κάνουν με την υγεία...απο την αδερφή ξεκίνησε στις αρχές του χρόνου και μας πάει μην πώ...ο πατέρας μου πάλι δεν αισθάνεται καλά...ο Δ έκανε μικροεπέμβαση αλλά περιμένουμε απαντήσεις την άλλη εβδομάδα...εγώ ψιλοπροβλήματα αλλά με ταλαιπωρουν(για να μην θυμηθώ τι έπαθα πριν 2 μήνες)...λές και έχουμε φάει μούτζα πραγματικά...θα με πείτε γραφική αλλά πιστεύω στη γλωσσοφαγια και στη κακή διάθεση των ανθρώπων...και επειδή μοιράστηκα κάποια πράγματα που μας πάνε καλά με κάποιους ανθρώπους απο το περιβάλλον μου απο τότε όλα πάνε σκ@@@...ουφ πραγματικά έχω σκάσει...

στη γλωσσοφαγιά κι εγω πιστεύω, πες το αρνητική ενέργεια, μάτι, δεν ξέρω να το εξηγήσω αλλά είναι λες και μερικές φορές όλα πάνε χάλια και κάποιος είναι πίσω από όλα αυτά..

κουράγιο και περαστικά σε όλα, μικρά και καθόλου σοβαρά να είναι, και να σκέφτεσαι θετικά, τα καλά που έχεις και τους υπέροχους ανθρώπους γύρω σου, είσαι τυχερή γιατί έχεις πολύ κόσμο να σε αγαπά και να σε νοιάζεται!

Καλησπέρα κορίτσια!

Πώς είστε?

Νεκταρίτσα ωχ ρε κορίτσι, άσθμα είπε ο γιατρός?

Έλα μη σε παίρνει από κάτω, και μη χειρότερα να λέμε! Τόσα και τόσα ακούμε κάθε μέρα, για αυτά που φτιάχνουν ή που τέλος πάντων δεν είναι σοβαρά δεν πρέπει να μελαγχολούμε! Με τις εισπνοές μπορεί να ελαττωθεί έστω ε?

Κι εγώ φοβάμαι για κάτι τέτοιο φέτος με αυτό το βήχα που έχω, σε παθολόγο έχω πάει, μου είπε από ίωση μου έμεινε, σε ωριλά και μου είπε αλλεργικό, στο νοσοκομείο κι εκεί μου είπαν δεν έχω κάτι σοβαρό, μάλλον στον πνευμονολόγο πρέπει να πάω κι εγώ όμως μου φαίνεται. Και φοβάμαι και για το Γιάννη, μαζί μας έπιασε ωστόσο φέτος? Βήχει κι αυτός το βράδυ κυρίως και όταν τρέχει στο παιχνίδι. Βλέπεις όλοι τα ίδια θεματάκια μου φαίνεται έχουμε, άλλοι πιο μικρά, άλλοι πιο μεγάλα!

Ντινάκι σας έπεσαν μαζεμένα βρε κοριτσάκι εσάς, αυτό το άγχος να δέιτε θα φταίει για όλα! Περαστικά σας, σιδερένιος και ο σύζυγος αν και απ' ότι κατάλαβα δεν ήταν σοβαρή η επέμβαση. Τι αποφάσισες με τη δουλειά?

Αγγελικούλα το ίδιο που έπαθες με το βιβλιάριο έχω πάθει με τα τιμολόγια του σπιτιού, ακόμα αγνοούνται από το Φλεβάρη! Έχω ψάξει παντού! Αγόρασε ένα από το βιβλιοπωλείο που σου λέει και η Ελευθερίτσα, κι εγώ έτσι το πήρα της Κάλλιας φωτοτυπία και μετά μάζεψε ότι πληροφορίες μπορείς από τις 4 παιδιάτρους, δεν τα κάνατε στην ώρα τους όλα τα εμβόλια? λογικά θα ξέρουν αν τις ρωτήσεις που φτάνετε.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλά κάνετε κορίτσια οι εργαζόμενες και δεν κουράζετε τις γιαγιάδες με τις δουλειές, μπράβο σας που τα προλαβαίνετε και μόνες σας, εντάξει δεν έχουν και τις ίδιες αντοχές με εμάς η αλήθεια είναι, με τα μικρά να προσέχουν δύσκολο να κάνουν και νοικοκυριό, Νεκταρίτσα τη δικιά μου μαμά μου θυμίζει η δικιά σου, θα στο κάνει το χατήρι ρε παιδί μου αλλά θα στο βγάλει λίγο το λάδι, θα πετάξει και το σχόλιο..χαχα! Ρίξτο κι εσύ λίγο στην τρελή, εφόσον βλέπει τα παιδιά δεν μπορέις να πεις και πολλά για την καθαριότητα, δίκιο έχεις εννοείται αλλά πού θα το βρεις?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κατερινάκι μπράβο βρε κοριτσάκι για την αύξηση και το μπόνους! Τι να λέμε τώρα σε τέτοιες εποχές, σπάνια το ακούς πια! Συγχαρητήρια!

Ντινάκι επίσης! Πολυ καλό να αμείβεσαι καλά, ειδικά όταν έχεις δύσκολα ωράρια! Και εις ανώτερα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια, τι κάνουμε?

Εμείς εδώ, ο Μάνος έφυγε για το εξοχικό το απόγευμα. Μιλήσαμε πριν λίγο 'μανούλα μην στεναχωριέσαι, περνάω πολύ καλά εδώ':) Ψυχούλα μου...

Για τις γιαγιάδες που λέτε, είναι ένα θέμα όταν μένουν σπίτι με τα παιδιά. Νεκταρία καλό θα ήταν να μην τα άφηνε τόσο αμολητά η μαμά σου αλλά όπως λέει και η Σοφία δύσκολο να προσέχουν τα μικιά και να κάνουν νοικοκυριό. Δεν θα ήταν καλύτερα αν τα πρόσεχε στο σπίτι της?Νομίζω μένετε μακριά έχετε πει και φαντάζομαι είναι πιο βολικό για σένα να έρχεται εκεί αλλά αν πρέπει να μαζεύεις 2 ώρες μετά, μήπως να το σκεφτόσουν?Όταν πήγαινα στην δουλειά και κρατούσε η μαμά μου τον Μάνο, τον είχε όλη μέρα σπίτι της (είναι το διπλανό διαμέρισμα θυμίζω) οπότε όπως άφηνα το σπίτι το πρωί έτσι το έβρισκα, καθαρό και μοσχοβολιστό.

Ντίνα δεν δίνεις κανένα ρεπό στην γιαγιά Αλέκα καλέ? 7 ημέρες είναι εκεί?Όταν είστε εσείς εκεί δεν πάει σπίτι της η γυναίκα να ξεκουραστεί? Μπράβο της πάντως ωστόσο να πω την αλήθεια εγώ δεν θα ήθελα κανέναν μες τα πόδια μου συνεχώς ούτε καν την μάνα μου.

Νεκταρίτσα ξανάρχομαι σε σένα, στο πιο σημαντικό από όλα...Άσμα ρε συ?Φαντάζομαι το σοκ σου αλλά δεν πηγαίνεις και σε άλλο γιατρό να δεις? Δεν ξέρω βέβαια τι ακριβώς σημαίνει άσθμα, δεν έχω κάποιον κοντινό που να έχει αλλά πόσο σοβαρό είναι? Φάρμακα για πάντα πρέπει να παίρνεις και αυτό ήταν?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα!

Πριν λίγο γυρισα απο την δουλεια και ίσα που φάγανε και καθόμαστε στο μπαλκόνι και νωρίς για υπνο γιατί αύριο παλί δουλειά!

Ο μικρος θα πάει αύριο με τον μπαμπά του σε ενα γάμο και βάπτιση που μας έχουν καλέσει και στο τραπέζι και επειδή δουλευω εγω δεν θα πάω...

Ελ μου τωρα που δουλεύω ΣΚ η γιαγιά Αλέκα έρχεται σπίτι μόνο για να δει τον μικρό και να πιούμε καφέ εκτός αν έχω καμία εξωτερική δουλεια και δεν μπορω να πάρω το μικρό οποτε τον κρατάει λίγο...το ΣΚ αναλαμβάνει εκείνη μαζί με τον μπαμπά μας...πάντως είναι πολύ διακριτικοι άνθρωποι τα πεθερικά μου και ποτε δεν αισθ΄ανθηκα πως μπερδεύονται στα πόδια...εχουμε άλλη σχέση τόσα χρόνια πιά...μένουν πολύ κοντά μας πια και φυσικό είναι να βλέπουν τον μικρο καθημερινά...το θελουν πολύ και δεν τους χαλάω την καρδιά!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

στη γλωσσοφαγιά κι εγω πιστεύω, πες το αρνητική ενέργεια, μάτι, δεν ξέρω να το εξηγήσω αλλά είναι λες και μερικές φορές όλα πάνε χάλια και κάποιος είναι πίσω από όλα αυτά..

κουράγιο και περαστικά σε όλα, μικρά και καθόλου σοβαρά να είναι, και να σκέφτεσαι θετικά, τα καλά που έχεις και τους υπέροχους ανθρώπους γύρω σου, είσαι τυχερή γιατί έχεις πολύ κόσμο να σε αγαπά και να σε νοιάζεται!

Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά φιλενάδα αλλά δεν τα κατάφερνω πάντα ελπίζω να λυθούν όλα σύντομα και να ηρεμισουμε!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Πώς είστε?

Νεκταρίτσα ωχ ρε κορίτσι, άσθμα είπε ο γιατρός?

Έλα μη σε παίρνει από κάτω, και μη χειρότερα να λέμε! Τόσα και τόσα ακούμε κάθε μέρα, για αυτά που φτιάχνουν ή που τέλος πάντων δεν είναι σοβαρά δεν πρέπει να μελαγχολούμε! Με τις εισπνοές μπορεί να ελαττωθεί έστω ε?

Κι εγώ φοβάμαι για κάτι τέτοιο φέτος με αυτό το βήχα που έχω, σε παθολόγο έχω πάει, μου είπε από ίωση μου έμεινε, σε ωριλά και μου είπε αλλεργικό, στο νοσοκομείο κι εκεί μου είπαν δεν έχω κάτι σοβαρό, μάλλον στον πνευμονολόγο πρέπει να πάω κι εγώ όμως μου φαίνεται. Και φοβάμαι και για το Γιάννη, μαζί μας έπιασε ωστόσο φέτος? Βήχει κι αυτός το βράδυ κυρίως και όταν τρέχει στο παιχνίδι. Βλέπεις όλοι τα ίδια θεματάκια μου φαίνεται έχουμε, άλλοι πιο μικρά, άλλοι πιο μεγάλα!

Ντινάκι σας έπεσαν μαζεμένα βρε κοριτσάκι εσάς, αυτό το άγχος να δέιτε θα φταίει για όλα! Περαστικά σας, σιδερένιος και ο σύζυγος αν και απ' ότι κατάλαβα δεν ήταν σοβαρή η επέμβαση. Τι αποφάσισες με τη δουλειά?

Αγγελικούλα το ίδιο που έπαθες με το βιβλιάριο έχω πάθει με τα τιμολόγια του σπιτιού, ακόμα αγνοούνται από το Φλεβάρη! Έχω ψάξει παντού! Αγόρασε ένα από το βιβλιοπωλείο που σου λέει και η Ελευθερίτσα, κι εγώ έτσι το πήρα της Κάλλιας φωτοτυπία και μετά μάζεψε ότι πληροφορίες μπορείς από τις 4 παιδιάτρους, δεν τα κάνατε στην ώρα τους όλα τα εμβόλια? λογικά θα ξέρουν αν τις ρωτήσεις που φτάνετε.

Σοφάκι δεν είναι σοβαρή επέμβαση αλλά την αλλη εβδομάδα θα ξέρουμε αν είναι όλα οκ...που θα ειναι και δσκεφτομαι τιποτα άλλο...ο αντρας μου ειναι το άλλο μου μισό τα τελευταια 16 χρονια...έχουμε μεγαλώσει μαζί...κανουμε πολλά όνειρα για το μέλλον...και το παραμικρό να του συμβαίνει νιώθω χάλια....

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...