Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα από την κομάντο!Αχαχα Κατερινάκι πολύ γέλασα!

Μπράβο σου και πολλά συγχαρητήρια και ακόμη πιο πολλά στους εργοδότες σου που δεν κρύβονται πίσω από τις τάσεις των καιρών αλλά ανταμείβουν καλούς και άξιους εργαζόμενους. Αυτό και αν είναι σπάνιο!Και εις ανώτερα κοριτσάκι μου. Εύχομαι να μην έχει τίποτα η μικρή και να κάνετε το ταξιδάκι σας.

Επαρχία είμαστε και εμείς αλλά μου το είπαν από 2-3 μεριές πως είναι δύσκολο να μπει το παιδί στο προνήπιο, ελάχιστες οι θέσεις και γίνεται κλήρωση. Αλλά θα κάνω τα χαρτιά, δεν χάνω κάτι. Ξέρει καμιά αν μπορώ να κάνω σε 2 σταθμούς? Ωστόσο εκεί που πηγαίνουμε τώρα είναι επανεγγραφή και θεωρώ πως είμαστε μέσα. Θα ήταν πολύ κακό για το παιδί πρωτίστως να μείνει εκτός 3 χρονιά εφέτος.

Ελεάνα κάπως έτσι αισθάνομαι και εγώ, σαν οι σπουδές μου να ήταν φύλλα που πέταξαν και δεν ξαναγυρίζουν, αξία καμιά δεν τους δίνουν αλλά...αυτά τα πολύτιμα εφόδια ευελπιστώ πως δεν θα χαθούν σε μια νύχτα. Ίσως το πιστεύω κιόλας γιατί εγώ επέλεξα να μείνω σπίτι (δεν μου το επέβαλαν) και κυρίως γιατί δεν έχω βγει στην αγορά εργασίας να φάω πόρτες...οπότε έχω το δικαίωμα να αισιοδοξώ:)

Λαική λέμε να πάμε με την μαμά μου και την μικρή αλλά έχει έναν νοτιά άλλο πράγμα! Σας αφήνω να μαζέψω λίγο το σπίτι πριν αριβάρουμε.

Καλή μας μέρα!

Αααα σύμπι βάλε κάτι πάνω σου μην πουντιάσεις καλοκαιριάτικα:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Για ξυπνητήρια μιλάτε ε?

Εχθές ο Δ έκανε μια μικρό επέμβαση...δεν σας έλεγα ότι το 2013 δεν μας πάει καθόλου?Τσπ ο μικρος ξαπλωμένος στο κρεβάτι του από τις 9 κοιμήθηκε 11 παρά και στις 7 παρά ήταν όρθιος...και ήθελε και παρέα γιατί βαριέται μόνος του...

Λοιπόν το ζόρι είναι για 2 μήνες...να δώ τιι παίζει πλέον εκεί...να δώ τι θα γίνει με την σύμβαση μου...να δω γενικά τα πράγματα...

Κατερινακι χίλια μπράβο για την αύξηση!Και εγω να σου πω την αλήθεια μερικές φορές ντρέπομαι να πω πόσα περνώ γιατί στις μέρες μας είναι ενα καλός μισθός...κι ας δουλεύω τρέλα ωράρια...και ας έχω χρόνια προϋπηρεσία ακούει κάποιος που δεν έχει δουλειά το μισθό και του έρχεται κάπως...Πάντως για να το ρίξω και λίγο στην πλάκα...άλλοι ψάχνουν απελπισμένα για δουλειά και εμένα μου είπαν και για 3η...γραφείο πάλι...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αααα σύμπι βάλε κάτι πάνω σου μην πουντιάσεις καλοκαιριάτικα:)

Δε μπορώ λεμε, ειμαι γυναικα ηφαίστειο!!!

χαχαχαχα

τωρα πουντιασα κοπελιά,πάει!!!

Κοιμηθηκε λιγο το μαναράκι μου κ εχω ησυχια,αλλά που μυαλο να κανω δουλειες, τη μία ωρα που μου μένει free προτιμω να χαζολογάω παρα να σιδερώνω!:D

Δε μπορώ λεμε, ειμαι γυναικα ηφαίστειο!!!

χαχαχαχα

τωρα πουντιασα κοπελιά,πάει!!!

Κοιμηθηκε λιγο το μαναράκι μου κ εχω ησυχια,αλλά που μυαλο να κανω δουλειες, τη μία ωρα που μου μένει free προτιμω να χαζολογάω παρα να σιδερώνω!:D

Γυναίκα ηφαίστειο μην μιλάς για σίδερο...η ντουλάπα του παιδικού τιγκα στο και εγώ το παίζω Κινέζα...αν λέω αν κάνω και τις 2 δουλειές θα παίξει γυναίκα για το σίδερο....

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Αγγελική αν και την λάτρευε την Πάρο και έχω παει πολλές φορές χειμώνα καλοκαίρι...με αυτές τις συνθήκες χωρίς τον Δ δεν θα πήγαινα...ταλαιπωρία μου φαίνεται...άσε που είναι και νησί...κατι να χρειαστείς...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Γεια σας!! Τι κάνετε?? Τι καιρός είναι αυτός καλέ?? Σκάω και υποφέρω και στο αναπνευστικό! Άντε να δούμε τι θα μου πει ο πνευμονολόγος σήμερα! Πάντως ανεξάρτητα από την κατάστασή μου, σήμερα νιώθω κι έναν κόμπο στο λαιμό από τον παλιονοτιά που θα μας πάρει και θα μας σηκώσει κανονικά εδώ πέρα!

Κατερινιώ μήπως την ενοχλεί την μικρή ο λαιμός από την παλιοσκόνη?? Για δες το πριν βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα! Εύχομαι να μην είναι τίποτα και να μην σας αλλάξουν τα σχέδια πάλι!

Ντίνα μου καλή ανάρρωση στο μπαμπά σας από την επέμβαση! Για τους μισθούς που λέτε, εγώ δεν ντρέπομαι καθόλου να τον πω αλλά θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί που μου τον δίνουνε! Παιδεία και υγεία έπρεπε όχι μόνο να αμείβεται αξιοπρεπώς αλλά να έχουν και όλα τα απαραίτητα για να κάνουν σωστά τη δουλειά της! Για την παιδεία που μπορώ να μιλήσω, εμείς πήραμε φωτοτυπικό από δωρεά του συλλόγου γονέων, κασετόφωνα το ίδιο, εξοπλίσαμε το εργαστήρι φυσικής από λεφτά από την τσέπη μας και τη βιβλιοθήκη από βιβλία των παιδιών, έναν εκτυπωτή δωρεά από μια τράπεζα και τέτοια... Τπτ δε δίνουν παιδιά... κατά τα άλλα ο ΟΣΚ "χτίζει το σχολείο του 21ου αιώνα!"

Και σχετικά με τα πτυχία και τις δουλειές, πονάω για τα παιδιά μας που ιδρώνουν και τρώνε τη μισή ζωή τους στα σχολεία και στα βιβλία για ένα πτυχίο στην κορνίζα κι αυτά να ξενιτεύονται για να ζήσουν...

Γυναίκα ηφαίστειο με το συγκεκριμένο βιβλιάριο δεν έχω ιδέα τι γίνεται! Για ρώτα τη γιατρό σου μήπως ξέρει... ωστόσο όλα τα απαραίτητα δεν τα περνάει στον υπολογιστή ή χάθηκαν και οι πληροφορίες, π.χ. ποια εμβόλια έχει κάνει?

Γυναίκα ηφαίστειο με το συγκεκριμένο βιβλιάριο δεν έχω ιδέα τι γίνεται! Για ρώτα τη γιατρό σου μήπως ξέρει... ωστόσο όλα τα απαραίτητα δεν τα περνάει στον υπολογιστή ή χάθηκαν και οι πληροφορίες, π.χ. ποια εμβόλια έχει κάνει?

Ασε με, εχω σκασει, σιγα μην τα περνουσε στον υπολογιστη, και ποια απο όλες? 4 εχω αλλάξει .

Δε θυμαμαι όλα τα εμβολια που εχει κανει, το τελευταιο ηταν της ανεμοβλογιας μαλλον.

Και αντε πες με τα εμβολια βγαζω ακρη,με το δημο που για την αιτηση στο σταθμο θελουν φωτοτυπια των εμβολιων τι κάνω???

Αχρηστη μανα,αχρηστη.

Διαφημίσεις

Αγγελικούλα νομίζω το βιβλιάριο μπορείς να το αγοράσεις από κάποιο βιβλιοπωλείο αλλιώς πάρε τηλ στο Υπουργείο Υγείας και ρώτα που μπορείς να το βρεις. Την Εβελίνας το βιβλιάριο είναι φωτοτυπία (δεν είχε το Μητέρα κανονικά βιβλιάρια να προμηθεύσει λόγω έλλειψης λέει) και μου είχε πει η παιδίατρος πως μπορώ να πάρω κανονικό από βιβλιοπωλείο και να αντιγράψω όλες τις πληροφορίες. Οπότε κάπου θα βρεις. Όσο για τις πληροφορίες...χμ που να τις βρεις ρε γμτ, είναι και πολλές.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αγγελικούλα νομίζω το βιβλιάριο μπορείς να το αγοράσεις από κάποιο βιβλιοπωλείο αλλιώς πάρε τηλ στο Υπουργείο Υγείας και ρώτα που μπορείς να το βρεις. Την Εβελίνας το βιβλιάριο είναι φωτοτυπία (δεν είχε το Μητέρα κανονικά βιβλιάρια να προμηθεύσει λόγω έλλειψης λέει) και μου είχε πει η παιδίατρος πως μπορώ να πάρω κανονικό από βιβλιοπωλείο και να αντιγράψω όλες τις πληροφορίες. Οπότε κάπου θα βρεις. Όσο για τις πληροφορίες...χμ που να τις βρεις ρε γμτ, είναι και πολλές.

Ελα ντε ,που να τις βρω?????:(:(:(

Γυναίκα ηφαίστειο μην μιλάς για σίδερο...η ντουλάπα του παιδικού τιγκα στο και εγώ το παίζω Κινέζα...αν λέω αν κάνω και τις 2 δουλειές θα παίξει γυναίκα για το σίδερο....

Ε, οχι! η γιαγια Αλέκα τι κάνει δλδ?!!

Ασε με, εχω σκασει, σιγα μην τα περνουσε στον υπολογιστη, και ποια απο όλες? 4 εχω αλλάξει .

Δε θυμαμαι όλα τα εμβολια που εχει κανει, το τελευταιο ηταν της ανεμοβλογιας μαλλον.

Και αντε πες με τα εμβολια βγαζω ακρη,με το δημο που για την αιτηση στο σταθμο θελουν φωτοτυπια των εμβολιων τι κάνω???

Αχρηστη μανα,αχρηστη.

Αγγελική μήπως μπορεί να βγάλει η παιδίατρος τα εμβόλια που έχετε κάνει μέσω του συνταγολογίου? λέω τώρα εγώ...

δεν γίνεται, όλο και κάτι θα βρεθεί...

και ο σταθμός αν έχεις χάσει το βιβλιάριο θα ζητήσεις καμιά βεβαίωση από τη παιδίατρο και είσαι εντάξει πιστεύω!

στα δικά μας... ή μάλλον δικά μου... πήγα σήμερα στον πνευμονολόγο. Με έβαλε κάτω εκεί και με εξέταζε, με αυτή τη σπιρομέτρηση τα είδα όλα, μαστούρα κανονική από το πολύ φύσα, ξεφύσα! η διάγνωση δεν μπορώ να πω ότι δε με σόκαρε... ακόμα δεν μπορώ να τη χωνέψω. άσθμα λέει! εφ΄όρου ζωής χάπια και εισπνεόμενο με κορτιζόνη. και ραντεβού με αλλεργιολόγο για αλλεργικό προφίλ και έπειτα και με ωρλ για ξεψάχνισμα.

άμεση απόσυρση χρειάζομαι, απελπισία με πιάνει ώρες-ώρες! αν συνεχίσω τις εξετάσεις με βλέπω σαν τον συνταξιούχο με βομβητή για το κάθε χάπι και κάθε φάρμακο! :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...