Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αγγελικη προνηπιο εγω δεν εχω κοντα ..νηπιο θα παει κατευθειαν ..το εχω ακουσει οτι ειναι δυσκολη η κατασταση με τα προνηπια ..

εγω παιδικο και του χρονου και η μικρη μαζι ....θεου θελοντος και εσπα επιτρεποντος ...!

καλα ,,,,και καθε κυριακη θα βγαζω προγραμμα με ρουχα για ολη τη βδομαδα ..η μικρη πολυ λουσου και απο πισω και η μεγαλη ...

ελεαννα..πολλα τα χρονια .....να ειμαστε καλα και θα ριξουμε πολλα γελια με τα γκομενικα τους!!!!και πολυ κλαμα με το διαβασμα για το σχολειο ...ακουω πολλα ζορια σε αυτο το τομεα ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σπέρα σας!Προσπαθώ να σας διαβάσω έχοντας έναν Μάνο να ζουζουνίζει στο κεφάλι μου πάνω και να έχει κατοικοεδρεύσει πάνω στο τραπέζι της τραπεζαρίας!!!Η μικρή ευτυχώς κοιμάται.

Αγγελική εγώ πολύ γουστάρω ταλαιπωρία και το σκηνικό 2 γυναίκες και 4 κοπέλια. Δεν τα βαριέμαι εγώ αυτό, μα καθόλου όμως. Θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη. Το μόνο θέμα είναι ο Κωνσταντίνος, όσο να πεις ταλαιπωρία το φαί του τώρα που μπαίνει στις στέρεες. Θυμάμαι πέρσι η Εβελίνα ήταν 5 μηνών όταν πήγαμε διακοπές και καλά την βγάλαμε αλλά αν είχε ξεκινήσει στέρεες θα το σκεφτόμουν, ταλαιπωρία είναι.

Από φαγάκι δεν ξεκινάς με λαχανικά, αυτά τα άνοστα καρότο, κολοκύθι, πατατούλα? Αργότερα μακαρόνι και πιο μετά κρέας μου είχε πει εμένα. Καλή επιτυχία!!!Όσο για την φρουτόκρεμα και εμείς το απόγευμα την τρώμε πιο ευχάριστα, το πρωί τρώει άλλοτε μισό τοστ, ή το αυγό της, ή φρούτα κομμένα ή ψωμάκι με μέλι.

Πωπω ζέστη ρε κορίτσια, 29,5 έχω τώρα μες το σπίτι!

Κατερίνα κοκέτες οι κορούλες σου ε?Μου αρέσουν τέτοια κοριτσάκια και η δικιά μου τώρα έχει μάθει και διαλέγει τι παπούτσια θα΄βάλει, το σθκατό.

Ελεάνα ακούω για δεύτερο μπεμπέ???Μπράβο κορίτσι μου, εύχομαι σύντομα να έχουμε όμορφα νέα από σένα.

Χαρτιά ετοιμάζω και εγώ για τον σταθμό. Στο προνήπιο δύσκολο μου είπαν και εμένα, δεν βαριέσαι καλά είναι και εκεί που πάει τώρα, τα 80 Ευρώ να γλιτώναμε μόνο αλλά δεν πειράζει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ποποπο πολλά γράψατε, σιγά-σιγά να τα πάρω γιατί θα χάσω τον μπούσουλα!

Γεια σας! Επιτέλους κόσμος! Εγώ σήμερα πήγα μαγαζιά να κοιτάξω συνολάκι για τη βάφτιση κ με επιασε απελπισία! Όλα μικρά, στενά, στα φαρδιά έδειχνα σαν τσουβάλι, ενα φορεματάκι γλυκα μου έμπαινε στα τσακ, τα χέρια μου χλαπάτσες, γύρισα με μια ψυχολογία χάλια. Εντωμεταξύ είναι 2 βδομάδες που προσέχω, κάνω 1/2 ώρα διάδρομο κάθε μέρα, κοιλιακούς κ θέλω να πάρω βαράκια για τα χέρια. Και περπάτημα κάμποσο! Και η ζυγαριά εκεί κολλημένη, γιατί;;;;; Θα μου πείτε ένας χρόνος βλακείες πληρώνεται. Περιμένω να κάνω κανένα μπάνιο μπας κ σφίξουν λίγο τα κρέατα! Ήθελα να κάνω κ pilates που είναι σούπερ αλλά λεφτά γιοκ! Αισθάνομαι κ φαίνομαι τεράστια!

Τελικά πήρα μια ωραία μπλουζίτσα, διάφανη λίγο, μπεζ γαλάζιο άσπρο κ πολύχρωμα πουά! Τη λάτρεψα! Με ένα καπρι λινό άσπρο, πλατφόρμες γαλαζομπεζ και μια τρέντυ τσαντούλα καλά δε θα είναι. Πρέπει η νονά να φοράει φόρεμα; Θα σας βάλω το σύνολο φωτό με την πρώτη ευκαιρία να μου πείτε γνώμες!

Ελεάνα μου δεν είναι υποχερωτικό να φοράς φόρεμα στη βάφτιση αρκεί όπως λένε τα κορίτσια να δεις το κλίμα! Αλλά μπορείς να είσαι και σούπερ τέλεια με ένα όμορφο σύνολο ωραίο χτένισμα και μακιγιάζ ταιριαστό. Εγώ στον αρραβώνα μου φορούσα μπλουζίτσα διάφανη, αέρινη, ριχτή σε απαλό λεμονί και παντελόνα με σκίσιμο κάτω στο πλάι σε κάθε πόδι, αέρινη επίσης, έκανα ένα ωραίο χτένισμα και βάφτηκα σε γήινες αποχρώσεις και ήμουν μια χαρά! Για τα κιλά σε συμπονώ και συμπάσχω, ποτέ δεν ήμουν της δίαιτας και της γυμναστικής και μετά τις γέννες δεν μπορώ να βάλω φερμουάρ. Εν τω μεταξύ αυτό το μήνα έπεσαν έκτακτα έξοδα μαζεμένα κι έχω μείνει ταπί πάλι ρε γμτ και ανέβαλα την διατροφολόγο. Προτίμησα να φυλάξω τα τελευταία μου 50 ευρώ μέχρι την Παρασκευή που πληρώνομαι για να πάω αύριο σε ραντεβού που έκλεισα σε πνευμονολόγο γιατί δεν αντέχω άλλο με αυτό το βήχα, θα πεθάνω! Η μόνη μου συμβουλή (σιγά τη συμβουλή δλδ) φτιάξε ένα πλάνο και ορκίσου ότι θα το ακολουθάς!

Εμείς καλά είμαστε αλλά με τρομερό μπούκωμα τις τελευταίες μέρες...είχαμε πάει στην μαμά μου με τον μικρό και γυρίσαμε κάπως...γενικά το 2013 δεν μου πάει για πολλους και διάφορους λόγους...λοιπόν πριν σχολιασω ο,τιδήποτε έχω να σας πώ κάτι που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό...σήμερα θα πάω για συνέντευξη στην παλιά μου δουλειά...με πήραν τηλ την Παρασκευή μετά απο 2,5 χρόνια...μου είχαν ξανακάνει νύξη αλλά όχι τόσο επίσημα...και λέω να πάμ να μιλήσω...αυτό σημαίνει ό,τι για 2 μήνες ίσως χρειάστεί να κάνω 2 δουλείες...7 μέρες δηλ την εβδομάδα...δεν μπορω να κλείσω την πόρτα απότομα...τα υπερ και τα κατά είναι...στην τωρινή μου δουλεια...1)ο μισθός πάντα στην ώρα του 2)πολυεθνική επικερδής επιχείρηση 3)μου ανανεώνουν τις συμβάσεις...τα κατά 1)δύσκολη δουλειά 2)δύσκολα ωράρια 3)σύμβαση ορισμένου χρόνου (6μηνη κτλ)4)στον Άγ.Στέφανο δηλ 2+ αλλά μας πάμε εκείνοι.....Στην παλιά μου δουλειά...τα κατά 1)μικρή επιχείρηση 2)2-3 φορές καθυστέρηση στο μισθό παλιότερα τα υπέρ 1)μια δουλειά που γνωρίζω αρκετά 2)στον Περιστέρι (δίπλα μου) 3)ωράριο 9-5 4)σε γραφείο...έχω πραγματικά μπερδευτεί...δεν ξέρω τι να κάνω...εκεί που θα σταμάταγα γενικά τώρα θα κάνω 2 δουλειές...ειρωνία ε?Ο Δ έχει φρικάρει γιατί μου λέει θέλεις να φτάσεις τον εαυτό σου στα άκρα???Εγω πάλι δεν ξέρω τι θέλω....

Εγώ Ντινάκι μου έτσι όπως τα διαβάζω θα ψήφιζα την παλιά δουλειά. Τα υπέρ είναι πολλά και τα κατά της άλλης δουλειάς, πολύ κατά... ο μισθός πού είναι πιο παχουλός? Δεν ξέρω, σε βλέπω και τραβάς ζόρι σε αυτή που είσαι, δύσκολη και κακό ωράριο και σκέφτομαι ρε γμτ, μη σε φάει αυτή η δουλειά όπως λέει η παροιμία πως τρώει τον αφέντη... Αν πρέπει να κάτσεις για να μην τους αφήσεις ξεκρέμαστους και να είσαι και στις 2 δουλειές για ένα διάστημα πόσο θα κρατήσει αυτό το διάστημα?? Μη βγεις και οφ που λέει και ο αντρούλης σου!

Καλημερα,

αρρωστησα....τραγικο μες τη ζεστη αλλά παραπηρα αέρα με τα παγωμένα και τη γυμνια το βραδυ στον υπνο,καλα να παθω τωρα.

ποπο,δε μπορω να καταπιω ο λαιμος με καιει απιστευτα.

παω να φτιαξω κανα τσαγάκι.

Ελέ, μη φανταστεις οτι ετρωγα καθε μερα σιροπιαστα, μια στο τοσο μωρε.

Νεκ,Σοφία γειτονισσα τα φώτα σας...με τι να ξεκινησω φαγητο το μικρο?

Ελεγα να παρω ενα βιολογικο κοτοπουλάκι για αρχη ή με λαχανικα μονο λέτε?

(μη μου πει καμια να πάρω συκωταριες!)

Εγώ θα σου πω λαχανικά για αρχή από σιγά-σιγά και μετά συκωταριές! Καλά τα διαβάζεις κυρία μου, γιατί να μην τα ακολουθήσεις? Αν κάνω 3ο παιδί θα αλλάξουν όλα όσα έκανα στα άλλα, στερνή μου γνώση να σ΄είχα πρώτα που λένε...

Γαργάρες με αλατόνερο για τον πονόλαιμο, καμιά χόλς, κανένα ζεστό με μέλι, βιταμίνη σε, εχινάτσεα, εντριβές βάλε το λευτέρη να σου κάνει και ντύνου που λέει κι η μάνα μου! Άκου φανελάκι και βρακί, καλά τα λέει η Κατερίνα, εσύ πας για τρίτο και δεν το ξέρεις κιόλας! :lol:

καλημερα ,

αγγελικη περαστικα!!!

και εμενα με γαργαλαει λιγο ο λαιμος τα πρωινα κυριως...

χθες πηγαμε σε γιορτουλα ..ο νονος της χριστινας ....ωραια περασαμε 10 ενηλικες ...7 πιτσιρικια..ακομα βουιζουν τα αυτια μου....

σκ ..λεμε να παμε Λαμία σε γαμό , μας φιλοξενουν και κατι φιλοι ...τα πιτσιρικια θα μεινουν στη μανα μου ( αν ολα είναι καλα ....) σκεφτομουν αν πρεπει να παω κατι στα παιδια που θα μας φιλοξενησουν ...

ειχα ξαναπαει οταν πρωτοεφτιαξαν το σπιτι ...και τους ειχα παει γλυκα τοτε...

και τωρα παλι ενα κουτι γλυκα θα τα παω ...αλλα πρεπει να παω κατι και για το σπιτι???

το πρωι ζω ενα δραμα ....στυλιστικες επιλογες 2 κοριτσιων κατω απο 5 ετων ...τσακωνονται γιατι θελουν τα ιδια ρουχα ...καποια τους κανουν ...καποια οχι .....και απο το κολαν ..περασαμε στο μονο φουστα , μονο φορεμα....ουφ!!!!!

Καλά κουράγια, αφού ακούω στυλιστικές επιλογές 2 κοριτσιών... κατάλαβα... :tongue:

Σχετικά με το τι να πας στους φίλους, εγώ τίποτα δεν θα ήθελα, θα ένιωθα αμήχανα να σου πω την αλήθεια αν ήμουν στη θέση τους. Αφού είναι φίλοι σας δεν χρειάζεται κάτι πέρα από τα γλυκά νομίζω.

νεκ ...μυθιστορημα εγραψες και εσυ!!!

κοκεταρια και αγιος ο θεος ....

καλα η σκορπινα ειναι μονο ναζι , κουνημα και λουσο.....

και μου παρασερνει και τη μεγαλη ....την εψησα και εγω γιατι σε καποια φαση ηταν σωστο αγοροκοριτσο ...και τωρα μου γυριζε μπουμεραγκ ..

εντωμεταξυ ...σας ειπα ( δε σας ειπα γιατι τετοιες εποχες θα φαω ξυλο) ....αλλα εγω πηρα αυξηση ..και μπονους!!!!!

αγγελικη στον ερωτα ...πατατα, καροτο , κολοκυθι ....

μετα λιγο λεμονακι , καμια ντοματουλα ...

και στις 10 μερες κοτοπουλο, μοσχαρι ...αν βρεις απο χωριο καλυτερα ...εγω στα κρεατα τα βιλολογικα τα θεωρω πανακριβα ...

λαχανικα τωρα εποχης εχει πολλα ..δε νομιζω οτι χρειαζονται βιολογικα

ελε , εισαι κομαντο ..αν γουσταρεις διακοπες με 4 κουτσουβελα !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

σας φανταζομαι να χωριζετε τις μικρες που μαλλιοτραβιουνται ...ενω το 10 μηνων μπουσουλαει στη θαλασσα, και ο δικος σου τρωει αμμο ....ενω ο αερας πεταει τα πραγματα σας στη θαλασσα....noway!!!!

του χρονου το καλοκαιρι θα ειναι καλυτερα τα πραγματα !!!!

:lol::lol::lol: πέθανα στο γέλιο!!! αγγελική εγώ στη θέση σου θα εξοπλιζόμουν με όλα τα απαραίτητα και θα πήγαινα αφού βεβαιωνόμουν φυσικά ότι το σπίτι πληροί όλες τις προδιαγραφές για να το επιχειρήσετε! Εξάλλου άμα δεν σου αρέσει η φάση, μπορείς και να γυρίσεις πίσω, δεν πας σε καμιά βραχονησίδα. Στο προτείνω έχοντας στο νου μου το 1ο μας καλοκαίρι στο χωριό με την μπέμπα 7 μηνών. Εξοπλιστήκαμε με όλα τα απαραίτητα και περάσαμε ζάχαρη. Άλλο να κυνηγάς τα 2 από τα 4 κι άλλο και τα 4 μαζί! Του χρόνου δεν παίζει! Εγώ πέρυσι και φέτος βλέπω ότι είναι πιο δύσκολο, γιατί πρέπει να προσέχω 2 παιδιά, μην φύγουν, μην πεταχτούν στο δρόμο, μην πέσουν στη θάλασσα, μη το ένα και το άλλο... ενώ τότε το ένα ήταν καροτσάδα και το άλλο πιο φοβισμένο στο "άγνωστο" περιβάλλον, οπότε και κοντά στη μαμά, τα γνωστά! Ποποπο ζάχαρη μιλάμε ήταν!!! Φέτος η μικρή... ο θεός φυλάξοι ρε συ! Τρέμω με τα παλαβά που κάνει και δεν ακούει καθόλου! Όλη την ώρα την κυνηγάμε!

συζητούσα με μία φίλη που περιμένει το πρώτο της πριν, και της έλεγα διάφορα κατατοπιστικά, και σκέφτηκα ότι στη δική μου περίπτωση δεν είχα καμία φίλη να ρωτάω, για όλα λέγαμε εμείς εδω, μαζί τα μάθαμε όλα και συγκινηθηκα, πόσα χρόνια πριν, και τι λέγαμε....και σε λίγο θα λέμε για σχολεία και μετά τι???

μετά γκομενικά που λέει και η κατερίνα! :lol:

Ωστοσο δεν μπορω να παω να κανω αιτηση ακομη, εχω θεμα, μη με βρισετε, εχω χάσει το βιβλιάριο της Μαριλιζας..εχω φάει τον κοσμο και δε το βρισκω, πηρα τηλ και στην παιδιατρο μηπως το ξεχασα εκει και τιποτα...τι θα κανω τωρα ??? καμια ιδέα???

Τελευταια φορα που καναμε εμβολιο ηταν πριν 3 μηνες..απο τοτε εχω να το δω και δεν θυμαμαι αν της το κάναμε εδω σπιτι μαζι με του μπέμπη ή στο ιατρείο.

Rώτα στο ταμείο σου ρε συ. Εκεί θα σε κατατοπίσουν. Άλλο θα βγάλεις λογικά και τελείωσε το θέμα, μην αγχώνεσαι, αλλά μην το καθυστερείς κιόλας γιατί μπορεί να παίρνει χρόνο η διαδικασία.
αγγελικη προνηπιο εγω δεν εχω κοντα ..νηπιο θα παει κατευθειαν ..το εχω ακουσει οτι ειναι δυσκολη η κατασταση με τα προνηπια ..

εγω παιδικο και του χρονου και η μικρη μαζι ....θεου θελοντος και εσπα επιτρεποντος ...!

καλα ,,,,και καθε κυριακη θα βγαζω προγραμμα με ρουχα για ολη τη βδομαδα ..η μικρη πολυ λουσου και απο πισω και η μεγαλη ...

ελεαννα..πολλα τα χρονια .....να ειμαστε καλα και θα ριξουμε πολλα γελια με τα γκομενικα τους!!!!και πολυ κλαμα με το διαβασμα για το σχολειο ...ακουω πολλα ζορια σε αυτο το τομεα ...

Εγώ κουτούλησα χθες τη νηπιαγωγό από το απέναντι νηπιαγωγείο και τη ρώτησα για τις εγγραφές, μου είπε ότι θα τον πάρουν προνήπιο. Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι εγγραφές και μου έκανε εντύπωση η βεβαιότητα με την οποία μου απάντησε θετικά... θα δείξει... εγώ θα κάνω την αίτηση και βλέπουμε.

Διαφημίσεις

νεκ ...μυθιστορημα εγραψες και εσυ!!!

κοκεταρια και αγιος ο θεος ....

καλα η σκορπινα ειναι μονο ναζι , κουνημα και λουσο.....

και μου παρασερνει και τη μεγαλη ....την εψησα και εγω γιατι σε καποια φαση ηταν σωστο αγοροκοριτσο ...και τωρα μου γυριζε μπουμεραγκ ..

εντωμεταξυ ...σας ειπα ( δε σας ειπα γιατι τετοιες εποχες θα φαω ξυλο) ....αλλα εγω πηρα αυξηση ..και μπονους!!!!!

εμένα αγοροκόριτσο αλλά είμαι στη φάση που την ψήνω κι εγώ. έχει ρε συ και το νάζι, το χάδι, δεν το συζητώ, μας κάνει τα όσα για να μας κάνει ότι θέλει το σκατό, έχει μυαλό!!!

αύξηση και μπόνους ουάου!!! εγώ παιδιά έχω πάρει την κατηφόρα στο μισθό κι όχι πράμα άλλο, μην πάρω και τα βουνά του χρόνου με καμιά υποχρεωτική μετάθεση, μετακίνηση...

κι ο άρης απογοητευμένος, τους κόψανε κι άλλα μου έλεγε προχθές, μου τα είπε και λάλησα, μαζί χάνουμε το μήνα γύρω στα 800 ευρώ παιδιά, τι να λέμε... μένουμε λίγες μέρες πριν να πληρωθώ, όταν λέμε ταπί, ταπί! Πού θα μας φτάσουν ακόμα δεν ξέρω! κι ήρθε σήμερα και το ρεύμα για να μας ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεση!!! ρε παιδιά αυτο το χαράτσι θα το πληρώνουμε και του χρόνου λέει!!! να δείτε που θα το κάνουν ας αεί... τουλάχιστον μου είπε ο άρης ότι αυτή είναι η τελευταία δόση για φέτος! άντε να δούμε!

Εγώ κουτούλησα χθες τη νηπιαγωγό από το απέναντι νηπιαγωγείο και τη ρώτησα για τις εγγραφές, μου είπε ότι θα τον πάρουν προνήπιο. Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι εγγραφές και μου έκανε εντύπωση η βεβαιότητα με την οποία μου απάντησε θετικά... θα δείξει... εγώ θα κάνω την αίτηση και βλέπουμε.

στην επαρχια ρε δεν υπαρχει θεμα ..τουλαχιστον οσο στην αθηνα ...

εμενα μια ξαδερφη μου εκπαιδευτικος ειναι ξυλοκαστρο, αλλα διδασκει κιατο ....ξυλοκαστρο δεν εχει θεση για προνηπα ..αλλα κιατο που διδασκει αυτη εχει θεση και τα πηρε μαζι της ..εχει και προτεραοτητα της ειπαν ...ως εκπαιδευτικος και καλα!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

εμένα αγοροκόριτσο αλλά είμαι στη φάση που την ψήνω κι εγώ. έχει ρε συ και το νάζι, το χάδι, δεν το συζητώ, μας κάνει τα όσα για να μας κάνει ότι θέλει το σκατό, έχει μυαλό!!!

αύξηση και μπόνους ουάου!!! εγώ παιδιά έχω πάρει την κατηφόρα στο μισθό κι όχι πράμα άλλο, μην πάρω και τα βουνά του χρόνου με καμιά υποχρεωτική μετάθεση, μετακίνηση...

κι ο άρης απογοητευμένος, τους κόψανε κι άλλα μου έλεγε προχθές, μου τα είπε και λάλησα, μαζί χάνουμε το μήνα γύρω στα 800 ευρώ παιδιά, τι να λέμε... μένουμε λίγες μέρες πριν να πληρωθώ, όταν λέμε ταπί, ταπί! Πού θα μας φτάσουν ακόμα δεν ξέρω! κι ήρθε σήμερα και το ρεύμα για να μας ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεση!!! ρε παιδιά αυτο το χαράτσι θα το πληρώνουμε και του χρόνου λέει!!! να δείτε που θα το κάνουν ας αεί... τουλάχιστον μου είπε ο άρης ότι αυτή είναι η τελευταία δόση για φέτος! άντε να δούμε!

κοψανε και αλλα..ο δικος μου δεν εχει τιποτα ,,,αλλα γενικα πρεπει να ειναι κατω 300 ευρω σιγουρα ...

νεκ μου ...εγω δεν τα πολυγουσταρω αυτα ...αλλα κοιτα ρε με κανα διευθυντη δευτεροβαθμιας, κανα βουλευτη ..μηπως βολευτεις!!!!

φιλια σας αφηνω ....

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

άσχετο για να μη λέτε ότι δεν διαβάζω ότι γράφετε, φώτο που μου ζητήσατε από την εμφάνιση δεν έχω! :tongue: δεν συνηθίζω να βγάζω τον εαυτό μου φώτος να σας πω την αλήθεια, πριν τα παιδιά πέρα από του γάμου δεν έχω φώτος, δεν είχα και φωτογραφική και πάντα δεν ήθελα να βγαίνω να μη χαλάω τις φωτογραφίες. αποτέλεσμα δεν το σκέφτομαι ποτέ να βγάλω έτσι στο ξεκούδουνο εμένα μόνο. πάντως αν έπαιρνα τη φωτογραφική τη νύφη θα έβγαζα, αλλά δεν χωρούσε και στο τσαντάκι, ίσα που χώρεσε το κινητό κι ένα λιπ-γκλος. Το φόρεμα θα το δείτε άλλη φορά λοιπόν.

στην επαρχια ρε δεν υπαρχει θεμα ..τουλαχιστον οσο στην αθηνα ...

εμενα μια ξαδερφη μου εκπαιδευτικος ειναι ξυλοκαστρο, αλλα διδασκει κιατο ....ξυλοκαστρο δεν εχει θεση για προνηπα ..αλλα κιατο που διδασκει αυτη εχει θεση και τα πηρε μαζι της ..εχει και προτεραοτητα της ειπαν ...ως εκπαιδευτικος και καλα!!!

μωρέ κι εγώ το τελευταίο κατάλαβα έτσι όπως μου το είπε, το ύφος της δλδ... ένιωσα κάπως σα να λέει "το δικό σου δεν θα πάρουμε καλέ?" και σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια αν έχει να κάνει που είμαι εκπαιδευτικός... ξέρω γω? και όντως εγώ δεν το είχα ακούσει καν αυτό, ότι δεν παίρνουν προνήπια. οπότε μάλλον λόγω επαρχίας δεν συμπληρώνονται οι θέσεις. θα δούμε...

Διαφημίσεις

κοψανε και αλλα..ο δικος μου δεν εχει τιποτα ,,,αλλα γενικα πρεπει να ειναι κατω 300 ευρω σιγουρα ...

νεκ μου ...εγω δεν τα πολυγουσταρω αυτα ...αλλα κοιτα ρε με κανα διευθυντη δευτεροβαθμιας, κανα βουλευτη ..μηπως βολευτεις!!!!

φιλια σας αφηνω ....

αχαχαχα!!! δεν το κατάλαβα το τελευταίο, μέχρι που το ξαναδιάβασα! δεν έχω κατερινάκι μπάρμπα στην κορώνη ρε γμτ!

μπράβο βρε κορίτσια που πάνε καλά οι δουλειές, είστε κι εσείς δουλευταρούδες και φοβερές, το αξίζετε! δεν είναι κακό να λες ότι πήρες αύξηση τώρα, απλά είναι πάρα πολύ σπάνιο, εκμεταλλευτείτε το!

καλά ο δικός μου ο κλάδος έχει πάρει την κατιούσα, έχει πιάσει πάτο και τα συναφή, 1 στους 3 δουλεύει, και αν πάρεις ποσοστά σε συναδέλφους-γυναίκες με παιδιά εκεί τα ποσοστά είναι απογοητευτικά, υπάρχει μεγάλη προκατάλειψη, και με τα χάλια που έχουμε ψάχνουν για σκλαβάκια, τα οποία θα βρουν μεταξύ νεώτερων και αδέσμευτων από κάθε άποψη συναδέλφων

αυτό που σε ρίχνει ψυχολογικά είναι ότι η προσπάθεια που έκανες για να μπεις και να τελειώσεις μία δύσκολη σχετικά σχολή, πολυτεχνείο-5ετής φοίτηση, απαραίτητη παρακολούθηση πολλές ώρες, πιθανά μεταπτυχιακό και παράλληλα εμπειρία σε ένα ζόρικο, ειδικά για γυναίκες, επαγγελματικό στίβο, όλα αυτά πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων εν μία νυκτί, κι εσύ παιδεύεσαι με την οικοκυρική, λες και ήθελα πτυχίο εμπ να φτιάξω γιουβαρλάκια!

τεσπα, καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

Καλημερα!!!

Ελε ρε Νεκ,δεν απαθανατίστηκες? κακως!!!!!

Εγω καμια φορα οταν ειμαι στα ντάουν μου,κοιταω φωτο μου πετυχημενες και μου φτιαχνει η διαθεση καπως..λεω νταξ μωρε καλη ειμαι τελικα...χαχαχα

Απο τις 07,10 και τα δυο ξυπνια! Δεν ειναι παιδια αυτα ξυπνητήρια ειναι!

Το βιβλιαριο που χαθηκε ειναι αυτο της αναπτυξης,οχι το αλλο του ταμειου,θκατουλες,δε το βρισκω πουθενα, μεχρι φανουροπιτα εταξα και τιποτα.

Τι θα κανω τωρα ενας Θεος ξερει.

Ελεάνα κ ομως τα γιουβαρλάκια ειναι επιστημη!!!!Θελει γνωση κ τεχνη κ φαντασια!

Καθριν!!!

Ετσι οπως ειναι τα πράγματα οντως φοβασαι να μιλησεις αν σου συμβει κάτι καλό!

Το αξιζεις ομως και μπράβο σου!!!!

Οντως πανάκριβα τα βιολογικα κρέατα, δεν εχω σκοπο να του παιρνω πάντα αλλά τωρα στην αρχη, ετσι κ αλλιως μετα αρνι-κατσικι θα του δινω που θεωρητικα δεν ειναι τόσο "ντοπε" οσο τα μοσχάρια-κοτοπουλα.

αγγελικη, καλημερα

και τα δικα μου ξυπνητηρια ειναι...καθημερινες τα τραβαω απο το ποδι...σκ..απο τις 8 παρα ...αν και τωρα τελευταια,,,φτανει 8μιση

καλα χθες....βγηκαμε με τη δουλεια ..ειχαμε κοσμο απο το εξωτερικο γυρισα κατα τις 10 και ...κατι μουτρα ο Γ. ...ολα δικα τους τα θελουν ρε γμτ.

εντωμεταξυ ...για το γαμο λαμια που σας ελεγα ...μου φαινεται η αγγελικη οτι μου ξεκιναει ιωση ..την ενοχλει ο λαιμος της ....λες και το καταλαβαινουν ...και αρρωσταινουν επιτηδες...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Παντως τωρα που μεγαλωσαν μοιαζουν περισσοτερο μεταξυ τους, ενω πιο μικρη η Αγγελικη δεν ειχε και πολυ σχέση με τη Χριστινα.

Εσυ βγαινεις κιολας,εστω και με τη δουλεια βρε παιδι μου!

Εμενα η μονη μου εξοδος πλεον εχει φτασει να ειναι το κολυμβητηριο 3 φορες την εβδομαδα!

Καλα ειναι ομως, παιρνουμε και καφεδακι και κουτσομπολευουμε με την κουμπαρα μου μεχρι να κολυμπησουν οι μεγάλες!Μονο εκει δε σφάζονται εντωμεταξυ αυτες!Παλι καλα!

Μηπως εφαγε κανα παγωτακι η μικρη και την πειραξαν οι αμυγδαλες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...