Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, linaa said:

Δες τώρα τους άλλους γιατρούς τι θα σου προτείνουν .

Κ κυρίως όταν πρόκειται για πράγματα που δεν κάνουν πουθενά κακό πάρε πρωτοβουλία μόνη σου δηλαδή να σου πω αυτό με τις βιταμίνες που τόσο καιρό δεν επερνες επειδή ο γιατρός δεν το πιστεύει Κ περιμένεις Κ την άποψη του το θεωρώ λίγο τραβηγμένο .... 

Ακόμα Κ βελονισμό θα μπορούσες να ψάξεις να δοκιμάσεις που λένε ότι βοηθάει ... 

Σε κάποια πράγματα πάρε πρωτοβουλία μόνη σου Κ απλά ρώτα την συμβουλή του γιατρού όχι την άποψη του . 

Κ ο δικός μου γιατρός θεωρεί ότι ο βελονισμός βοηθάει 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κοριτσάκια και εύχομαι σε κάθε μία ξεχωριστά τα καλύτερα!

Νεκ κουκλάρα σε φαντάζομαι στο γάμο...οπώς και να έχει ανεβάζουν την διάθεση μας κάτι τέτοια!

Κατερινιώ περνάω μια περίεργη φάση τελευταία και θεωρώ όσο κουλό και αν ακούγεται πως θα μου κάνει καλό...άλλωστε δεν θα είναι για πάντα...τσπ θα δείξει...δεν κάνω σχέδια...ο,τι είναι να έρθει καλώς να ΄ρθει...

Εγω από κιλά τα ίδια...γυμναστήριο παώ αλλά όχι να λιώνουν...σήμερα πήγα και ίσιωσα μαλλί και πήρα και ένα φορεματάκι...τέτοιο στυλ δεν έχω ξαναπάρει αλλά μου πήγαινε πολύ και δεν μπορούσα να αντίσταθω!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα, ολημερίς στο face κι ακόμη γράφω, και δεν έχω αρχίσει τηλ!

θα αρχίσω με τις ευχές: χρόνια πολλά στη μαμά Κωσταντίνα, καθαρό μυαλό σου εύχομαι να αποφασίσεις ότι καλύτερο, στη μικρή Μαριλένα, Τζίνα να τη χαίρεσαι και να την καμαρώνεις, και στον junior έρωτα, Αγγελική μου με το καλό να πάρει το όνομά του, να είναι γερός και να τον καμαρώνετε!

σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, είναι το καλύτερο δώρο η αγάπη σας!

Νεκ, άσχετο, κι εγώ στο σχολείο νόμιζα ότι πήγες έτσι! και καλά σκέφτηκα: δεν κοιμήθηκε σπίτι και πήγε κατευθείαν από το γάμο?

όσο για το φερμουάρ στο στόμα, δυσκολεύει, πείθω όμως τον εαυτό μου και τους άλλους ότι αν δε μου κάτσει μωράκι σύντομα μόνο τότε θα κάνω σοβαρή δίαιτα, αλλιώς λίγο προσοχή τώρα και μετά μαζεμένα! χιχιχι

Ελεάνα σου εύχομαι γρήγορα να φουσκώσει η κοιλιτσα:D και άσε τις δίαιτες για του χρόνου!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Χρόνια πολλά Ντινάκι!! Πολύχρονη! Εύχομαι να αποφασίσεις το καλύτερο για τη δουλειά που σε απασχολεί!

Ελεάνα μου να χαίρεσαι το ονοματάκι σου κοριτσάκι!! Οτι επιθυμείς εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις!

Τζινάκι να χαίρεσαι το κορίτσι σου!

Αγγελικούλα κι εσύ τον γιόκα σου!! Από του χρόνου και επίσημα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημερα,

αρρωστησα....τραγικο μες τη ζεστη αλλά παραπηρα αέρα με τα παγωμένα και τη γυμνια το βραδυ στον υπνο,καλα να παθω τωρα.

ποπο,δε μπορω να καταπιω ο λαιμος με καιει απιστευτα.

παω να φτιαξω κανα τσαγάκι.

Ελέ, μη φανταστεις οτι ετρωγα καθε μερα σιροπιαστα, μια στο τοσο μωρε.

Νεκ,Σοφία γειτονισσα τα φώτα σας...με τι να ξεκινησω φαγητο το μικρο?

Ελεγα να παρω ενα βιολογικο κοτοπουλάκι για αρχη ή με λαχανικα μονο λέτε?

(μη μου πει καμια να πάρω συκωταριες!)

καλημερα ,

αγγελικη περαστικα!!!

και εμενα με γαργαλαει λιγο ο λαιμος τα πρωινα κυριως...

χθες πηγαμε σε γιορτουλα ..ο νονος της χριστινας ....ωραια περασαμε 10 ενηλικες ...7 πιτσιρικια..ακομα βουιζουν τα αυτια μου....

σκ ..λεμε να παμε Λαμία σε γαμό , μας φιλοξενουν και κατι φιλοι ...τα πιτσιρικια θα μεινουν στη μανα μου ( αν ολα είναι καλα ....) σκεφτομουν αν πρεπει να παω κατι στα παιδια που θα μας φιλοξενησουν ...

ειχα ξαναπαει οταν πρωτοεφτιαξαν το σπιτι ...και τους ειχα παει γλυκα τοτε...

και τωρα παλι ενα κουτι γλυκα θα τα παω ...αλλα πρεπει να παω κατι και για το σπιτι???

το πρωι ζω ενα δραμα ....στυλιστικες επιλογες 2 κοριτσιων κατω απο 5 ετων ...τσακωνονται γιατι θελουν τα ιδια ρουχα ...καποια τους κανουν ...καποια οχι .....και απο το κολαν ..περασαμε στο μονο φουστα , μονο φορεμα....ουφ!!!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα,

αρρωστησα....τραγικο μες τη ζεστη αλλά παραπηρα αέρα με τα παγωμένα και τη γυμνια το βραδυ στον υπνο,καλα να παθω τωρα.

ποπο,δε μπορω να καταπιω ο λαιμος με καιει απιστευτα.

παω να φτιαξω κανα τσαγάκι.

Ελέ, μη φανταστεις οτι ετρωγα καθε μερα σιροπιαστα, μια στο τοσο μωρε.

Νεκ,Σοφία γειτονισσα τα φώτα σας...με τι να ξεκινησω φαγητο το μικρο?

Ελεγα να παρω ενα βιολογικο κοτοπουλάκι για αρχη ή με λαχανικα μονο λέτε?

(μη μου πει καμια να πάρω συκωταριες!)

οταν λες γυμνια το βραδυ?????????ετοιμαζεστε για το τριτο !!!!!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

οταν λες γυμνια το βραδυ?????????ετοιμαζεστε για το τριτο !!!!!!!

χαχαχαχα

Οχι ρε Κατερινακι ακομη!!!

Εγω απλα ζεσταινομαι πολυ το βραδυ και κοιμαμαι μονο με ενα φανελάκι κ το βρακι απο κατω και φυσικα ξεσκέπαστη.

Μαλλον μου στοιχισε ομως και απο σημερα θα φοράω το κατιτίς μου!

ο Ερωτας δεν παλευεται σημερα, πολυ γκρινια,δοντια λεω, κ αυτη την πιπιλα ουτε να τη δει δε θελει...τι θα κανω???? κοντευει να μας φάει ζωντανους.

Τον βαζω στο παρκοκρεβατο καθεται λιγο μετα γκρινια,τον βαζω στο ριλαξ,τον βαζω στο αλλο ριλαξ που ειναι κουνια,τον βαζω στο καθισμα φγητου, τον παω στο κρεβατι της Μαριλιζας,στο μπαλκονι, ε Παναγια μου, πουθενα δεν καθεται για πάνω απο 10 λεπτα.

Κατερινα,αν πας γλυκα πρεπει να παρεις και άλλο δωρο?

ισως κάνα σετ σεντονια,παιζουν κατι οικονομικά στο νετ.

ωραια θα ειναι...

Αχ θελω κα ιγω ταξιδάκι!!!!

Η κουμπάρα εχει σπιτι στην Παρο κ μου λεει να παρω τα κουτσουβελα και να πάω να ξεκαλοκαιριάσω εκει μαζι της και να κατεβει ο Λ. τον Αυγουστο αλλά πως να παω τοσο καιρο? το σκεφτομαι,Φοβαιμαι μην γυρισω και βρω καμια αλλη στο σπιτι μου!χαχαχαχαχα!

Απο την αλλη 2 γυναικες μονες με 4 παιδια...ταλαιπώρια μου κάνει!!!

Μπορει να παω για καμια εβδομάδα τον Ιουλιο και μετα ξανακατεβαινουμε οικογενειακως τον Αυγουστο.Θα δουμε

Κατερινα,αν πας γλυκα πρεπει να παρεις και άλλο δωρο?

ισως κάνα σετ σεντονια,παιζουν κατι οικονομικά στο νετ.

ωραια θα ειναι...

Αχ θελω κα ιγω ταξιδάκι!!!!

Η κουμπάρα εχει σπιτι στην Παρο κ μου λεει να παρω τα κουτσουβελα και να πάω να ξεκαλοκαιριάσω εκει μαζι της και να κατεβει ο Λ. τον Αυγουστο αλλά πως να παω τοσο καιρο? το σκεφτομαι,Φοβαιμαι μην γυρισω και βρω καμια αλλη στο σπιτι μου!χαχαχαχαχα!

Απο την αλλη 2 γυναικες μονες με 4 παιδια...ταλαιπώρια μου κάνει!!!

αγγελικη ,,τι παιδια εχει η κουμπαρα ?? η αληθεια ειναι οτι οερωτας είναι κουραστικος στη φαση που είναι , και αν δεν βολευει το σπιτι θα ναι ζορι ...

αν βολεψει πηγαινε για καμια 10αρια μερες ρε....

και εγω σκεφτομουν να τους παρω κανα διακοσμητικο για το σπιτι- βεραντα ...πρεπει να βγω στα μαγαζια !σεντονια και τετοια ειναι οκ .η μαμα της κοπελας δουλευει σε μαγαζι που πουλαει τετοια και ειναι φουλ ...

εχει φτιαξει τελειες κουρτινες, ρομαν με ελαχιστα λεφτα !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Η κουμπάρα εχει 2 κοριτσια, 3 η μεγαλη και 10 μηνων η μικρη!

Ειναι αυτο που ελεγα οτι τσακώνονται συνεχεια με τη δικια μου!!!!!

Το σπιτι ειναι μεγάλο αλλά ποιος θα παλευει 4 παιδια ολη μερα στη θαλασσα κ ολη νυχτα???

θα κλατάρουμε μου φαινεται.

Παρε τιποτα απο ικεα,εχει ωραια για βεραντα,για το τραπεζι επάνω ή απο Ανδρεάδη επισης πολυ ομορφα κομμάτια.

αγγελικη σορυ κιολας ..αυτο δεν ειναι διακοπες ..βασανιστηριο θα εινια .....

σας φανταζομαι να χωριζετε τις μικρες που μαλλιοτραβιουνται ...ενω το 10 μηνων μπουσουλαει στη θαλασσα, και ο δικος σου τρωει αμμο ....ενω ο αερας πεταει τα πραγματα σας στη θαλασσα....noway!!!!

του χρονου το καλοκαιρι θα ειναι καλυτερα τα πραγματα !!!!

ανδρεαδη θα παω!!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

σας φανταζομαι να χωριζετε τις μικρες που μαλλιοτραβιουνται ...ενω το 10 μηνων μπουσουλαει στη θαλασσα, και ο δικος σου τρωει αμμο ....ενω ο αερας πεταει τα πραγματα σας στη θαλασσα....noway!!!!

ανδρεαδη θα παω!!!!

εφιαλτης...!!!!!!!!

χαχαχαχα

ωμη αληθινη περιγραφη!!!!

χαχαχαχα

ανδρεαδη θα παω!!!!

όλα τα likes σε αυτήν την περιγραφή!!!!! φοβερό σκηνικό

συζητούσα με μία φίλη που περιμένει το πρώτο της πριν, και της έλεγα διάφορα κατατοπιστικά, και σκέφτηκα ότι στη δική μου περίπτωση δεν είχα καμία φίλη να ρωτάω, για όλα λέγαμε εμείς εδω, μαζί τα μάθαμε όλα και συγκινηθηκα, πόσα χρόνια πριν, και τι λέγαμε....και σε λίγο θα λέμε για σχολεία και μετά τι???

Ελεάνα μεχρι να ξεμπλέξουν απτα σχολεία-σπουδές...ουυυυυυ,έχουμε να λέμε τα άπειρα!

Και μιας και το ανέφερα, πηρα εχθες τηλ στο νηπιο που βρισκεται εδω κοντα στο σπιτι μας και μου ειπαν οτι δυσκολο να μας πάρουν στα προνηπια,παιρνουν 50 παιδάκια συνολικα εκ των οποιων τα 45 ειναι νηπια και τα 5 μοναχά προνηπια και αυτο μετα απο κληρωση..οποτε μάλλον για παιδικο σταθμο μας βλέπω πάλι.

Ωστοσο δεν μπορω να παω να κανω αιτηση ακομη, εχω θεμα, μη με βρισετε, εχω χάσει το βιβλιάριο της Μαριλιζας..εχω φάει τον κοσμο και δε το βρισκω, πηρα τηλ και στην παιδιατρο μηπως το ξεχασα εκει και τιποτα...τι θα κανω τωρα ??? καμια ιδέα???

Τελευταια φορα που καναμε εμβολιο ηταν πριν 3 μηνες..απο τοτε εχω να το δω και δεν θυμαμαι αν της το κάναμε εδω σπιτι μαζι με του μπέμπη ή στο ιατρείο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...