Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλό, τι κάνετε?

ωραια μερα σημερα ,πολυ ζεστη, πηγαμε για φαγητο με την κουμπάρα μου!

Δεν αντεξα, κατασπάραξα ενα σουφλε σοκολάτας με παγωτο... :(

ελπιζω να μην εχουμε παρατράγουδα.

Νομιζα πως θα λιποθυμουσα απτη λιγουρα.

Μπορεί να μου πει καποιος γιατι οταν δινω τη φρουτοκρεμα το απογευμα την τσακιζει ενώ το πρωί δεν τρωει πάνω απο 2 κουταλιες?

αποδεδειγμένο αυτο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας, γεια σας, γεια σας!! Τι κάνετε?? Μα πού πήγαν όλοι??? Εγώ σας το έχω πει! Και μόνη μου να μείνω εδώ, θα μιλάω μόνη μου, από εδώ δε φεύγω για κανέναν λόγο!

Είχαμε ένα γεμάτο σκ, γιατί παντρεύαμε χθες μια πολύ καλή συνάδελφο από το σχολείο. Το απόγευμα της Παρασκευής είχα ψώνια και πήγα να πάρω και το φόρεμά μου από το καθαριστήριο. 'Εβαλα της βάφτισης το φόρεμα, το οποίο το καραστένεψε η κουμπάρα μου για να μπαίνω, τόσο χοντρή ήμουν στη βάφτιση Παναγία μου??

Το πρωί του Σαββάτου είχα κομμωτήριο να βάψω και να ισιώσω μαλλί, το μεσημέρι πήγαμε για φαγητό στη θάλασσα με κάτι φίλους και καπάκι το απόγευμα μέχρι το βράδυ είχα την κουμπάρα μου που ήρθε να δει τη μικρή, μου έκανε και μανικιούρ-πεντικιούρ γαλλικό τέλειο! Μοδίστρα είναι η κοπέλα εν τω μεταξύ, η αδερφή της σπουδάζει αισθητικός αλλά μάλλον έχει γονίδιο, το σόι! :lol: Μέχρι να κοιμηθούμε, έκανα κάποιες ψιλοδουλίτσες γιατί δεν πρόλαβα να κάνω γενική.

Χθες ο γάμος ήταν μεσημέρι και φάγαμε κατά συνέπεια όλη την ημέρα για το γάμο. Πρωί να ετοιμαστείς, μεσημέρι να πας, να τελειώσει ο γάμος, τραπέζι, καλή νύχτα γυρίσαμε σπίτι.

Εν τω μεταξύ στο σχολείο πηγαίνω ντυμένη προσεγμένα, καθαρά κλπ. αλλά πρόχειρα, τζινάκια, μπαλαρίνες, μπλουζάκια απλά, το μαλλί κοτσίδα και τα γυαλάκια μου!

Σκάω μύτη εχθές κιουρία, με το φουστάνι το θαλασσί το σατέν με τον ένα ώμο και τα βολάν, το δωδεκάποντο τσακίρις μαλλάς, πσσσσςςςςς :tongue: μαλλί ξανθό, βαμμένη, με φακούς επαφής και με τρέλαναν οι συναδέλφισσες στα σχόλια και στα φτου, φτου ΟΛΗ την ώρα, σε σημείο που ενώ στην αρχή κολακεύτηκα, σπάσανε τα νεύρα μου στο τέλος. Ούτε η νύφη να ήμουνα ένα πράγμα! :lol: Το κορυφαίο σχόλιο βέβαια που άκουσα ήταν από μία πιτσιρίκα αναπληρώτρια κάτω των 25. "Μοιάζεις και 10 χρόνια νεότερη!!!" :shock::lol:

Αλό, τι κάνετε?

ωραια μερα σημερα ,πολυ ζεστη, πηγαμε για φαγητο με την κουμπάρα μου!

Δεν αντεξα, κατασπάραξα ενα σουφλε σοκολάτας με παγωτο... :(

ελπιζω να μην εχουμε παρατράγουδα.

Νομιζα πως θα λιποθυμουσα απτη λιγουρα.

Μπορεί να μου πει καποιος γιατι οταν δινω τη φρουτοκρεμα το απογευμα την τσακιζει ενώ το πρωί δεν τρωει πάνω απο 2 κουταλιες?

αποδεδειγμένο αυτο.

Απαπαπαπα ζέστη κι εδώ, αφού σκέφτομαι το κατακαλόκαιρο τι θα γίνεται??? Θα φάμε καύσωνα φέτος, τελείωσε!!!

Τπτ δεν θα πάθει ο μικρός με το σουφλέ! Σε λίγο καιρό θα το τρώει κι ο ίδιος κατευθείαν!

Για το θηλασμό που λέει η πεθερά σου, έκανα την ίδια σκέψη με την Ελευθερία, στείλε την να δει πόσο κάνει ένα κουτί να δεις αν θα ξαναμιλήσει!

Μη δίνεις σημασία μωρέ! Οι πεθερές είναι ζηλιάρες παιδί μου! Κάτι τέτοιες απαντήσεις να της δίνεις αλλά πιο πειστικές, για την τάδε που θηλάζει ακόμα το παιδί της που είναι 4 χρονών κι έτσι, να παθαίνει εμφράγματα! Κι εμένα η δικιά μου είχε φαγωθεί πότε θα σταματήσω! Η μαμά μου μαζί μου κι η πεθερά εναντίον μου! Έτσι είναι αυτά! Αλλά ενώ στο Γιώργο υπέφερα το άμοιρο με την όλη εξέλιξη και τα σχόλιά της με έκανα ακόμα χειρότερα, στη μικρή την είχα χεσμένη!

Για τη φρουτόκρεμα, τρώει μεσημεριανό? Αν όχι (που όχι θυμάμαι), τότε εξηγείται ως εξής: Το βράδυ αν θηλάζει σε κάθε ξύπνημα και θηλάζει και το πρωί, τότε είναι χορτάτος και δεν πεινάει για δεκατιανό. Αν συνεχίζει με θηλασμό κατά το απογευματάκι είναι πιο ορεξάτος και την τσακίζει. Κι η δικιά μου το είχε αυτό, όταν ξυπνούσε και θήλαζε τη νύχτα. Μετά που την έμαθα πιπίλα και κόψαμε τον νυχτερινό θηλασμό έτρωγε τα φρούτα με μεγάλη όρεξη το πρωί. Δίνε του όποτε την τρώει καλύτερα, δεν χρειάζεται στάνταρ να τη δίνεις πρωί επειδή έτσι συνηθίζεται.

Πόσο αργότερα Νεκτ?Γιατί αυτό που περιγράφεις δεν έπιασε σε εμάς.

Κοιμάται με πιπίλα πρωί, μεσημέρι, βράδυ αλλά την νύχτα όταν ξυπνάει φωνάζει 'μαμά τζιτζί'- ξάστερα και με πυγμή! Δεν παρηγοριέται με τίποτα, την πιάνει και μου την πετάει στα μούτρα!

Καλησπέρα σας:)

Για Σκορπιδάκια μιλάω που είναι σκληρόπετσα και έχουν τον τσαμπουκά να μην εξαρτώνται από άλλους. Μόλις αρχίσει να βλέπει ότι μπορεί και μόνο του το Σκορπίδι σε στέλνει σπίτι σου! :tongue:

Καλό μεσημέρι!

Δεν μπαίνω κάθε μέρα να σας γράψω ενώ θέλω, είναι ο υπολογιστής ρε γμτ στο δωμάτιο της μικρής και όταν κοιμάται φοβάμαι μην την ξυνήσω, ακούει και τη μύγα το αυτί της και σηκώνεται! Ξύπνια δε με αφήνει πλέον να κάνω και πολλά καθώς όλη μέρα την κυνηγάω γιατί ανοίγει συρτάρια και θα μαγκώσει κανένα χεράκι η κυρία, Ελευθερίτσα συμπάσχω, η δικιά μου η νοικοκυρά τα ξαναβάζει στη θέση τους αφού τα επεξεργαστεί για λίγο, διπλωμένα και ταχτοποιημένα εννοείται ε, χαχα!!

Ουφ τι ζέστη έχει σήμερα, για μπάνιο είναι! Έπλυνα 2 παπλώματα, αύριο θα κάνω και 3 χαλιά που είχα αφήσει γιατί καθόταν η μικρή και έπαιζε, καλοκαίριασε πια, δεν πιστεύω να ξαναχαλάσει ο καιρός!

Εσείς καλά?

Αγγελικούλα καλύτερα είστε με την αλλεργία ε? Ευτυχώς! Να φας κι εσύ κανένα γλυκάκι μωρέ, τα έχεις κόψει όλα?και το παγωτό?

Καλά οι πεθερές είναι για να μουρμουρίζουν που σου λένε και τα κορίτσια! Ειδικά το μικρός που έχει και την αλλεργία μακάρι να μπορέσεις να τον θηλάσεις καιρό!

Νεκταρίτσα έκανες θραύση νομίζω στο γάμο!! Αλλάζει η ψυχολογία όταν σου λένε και οι άλλοι ένα καλό λόγο νομίζω όμως ε? Πρέπει να φτιαχνόμαστε που και που! Μπράβο στην κουμπαρούλα που σε προσέχει κιόλας!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

νεκ μου, εκανες μοντελικι εμοφανιση !!!φτου σου , βαλε καμια φωτο ....να σε δουμε

τα σκορπιδακια ειναι χαδιαρικα ρε ,

εμεις την κυριακη τα πηγαμε στο μουσειο γουλανδρη ..η χριστινα το χαρηκε αρκετα , η μικρη χαζοκουραστηκε

φτιαξαμε μαρμελαδα φραουλα και παστιτσιο ..φουλ οικοκυρικη

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Γεια σας! Επιτέλους κόσμος! Εγώ σήμερα πήγα μαγαζιά να κοιτάξω συνολάκι για τη βάφτιση κ με επιασε απελπισία! Όλα μικρά, στενά, στα φαρδιά έδειχνα σαν τσουβάλι, ενα φορεματάκι γλυκα μου έμπαινε στα τσακ, τα χέρια μου χλαπάτσες, γύρισα με μια ψυχολογία χάλια. Εντωμεταξύ είναι 2 βδομάδες που προσέχω, κάνω 1/2 ώρα διάδρομο κάθε μέρα, κοιλιακούς κ θέλω να πάρω βαράκια για τα χέρια. Και περπάτημα κάμποσο! Και η ζυγαριά εκεί κολλημένη, γιατί;;;;; Θα μου πείτε ένας χρόνος βλακείες πληρώνεται. Περιμένω να κάνω κανένα μπάνιο μπας κ σφίξουν λίγο τα κρέατα! Ήθελα να κάνω κ pilates που είναι σούπερ αλλά λεφτά γιοκ! Αισθάνομαι κ φαίνομαι τεράστια!

Τελικά πήρα μια ωραία μπλουζίτσα, διάφανη λίγο, μπεζ γαλάζιο άσπρο κ πολύχρωμα πουά! Τη λάτρεψα! Με ένα καπρι λινό άσπρο, πλατφόρμες γαλαζομπεζ και μια τρέντυ τσαντούλα καλά δε θα είναι. Πρέπει η νονά να φοράει φόρεμα; Θα σας βάλω το σύνολο φωτό με την πρώτη ευκαιρία να μου πείτε γνώμες!

ελε, αν η βαφτιση δεν ειναι πολυ επισημη μια χαρα ακουγεται..αλλα συνεννοησου με την κουμπαρα ...

αν φοραει καμια υπερπαραγωγη ..θα φαινεσαι σαν φτωχος συγγενης ...

κοiτα τα 22..στο charactere στο χαλανδρι ..ειχε ωραια φορεματα περιπου 100 ? το πασχα ..

εγω απο εκει πηρα ..οταν βαφτιζε ο αδερφος μου περυσι ...σε πορτοκαλι με δαντελα κιμπουρ στο μπουστο ..κλασικη ισια γραμμη !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Kαλημέρα κοριτσάκια!!!

Χρόνια πολλά στη Ελεάνα και στην Μαριλένα της Τζίνας...ο Κωνσταντίνος της Αγγελικής θα γιορτάζει του χρόνου αλλά γερό και δυνατό να είναι το αγόρι σου και με το καλό να πάρει το ονοματάκι του!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εμείς καλά είμαστε αλλά με τρομερό μπούκωμα τις τελευταίες μέρες...είχαμε πάει στην μαμά μου με τον μικρό και γυρίσαμε κάπως...γενικά το 2013 δεν μου πάει για πολλους και διάφορους λόγους...λοιπόν πριν σχολιασω ο,τιδήποτε έχω να σας πώ κάτι που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό...σήμερα θα πάω για συνέντευξη στην παλιά μου δουλειά...με πήραν τηλ την Παρασκευή μετά απο 2,5 χρόνια...μου είχαν ξανακάνει νύξη αλλά όχι τόσο επίσημα...και λέω να πάμ να μιλήσω...αυτό σημαίνει ό,τι για 2 μήνες ίσως χρειάστεί να κάνω 2 δουλείες...7 μέρες δηλ την εβδομάδα...δεν μπορω να κλείσω την πόρτα απότομα...τα υπερ και τα κατά είναι...στην τωρινή μου δουλεια...1)ο μισθός πάντα στην ώρα του 2)πολυεθνική επικερδής επιχείρηση 3)μου ανανεώνουν τις συμβάσεις...τα κατά 1)δύσκολη δουλειά 2)δύσκολα ωράρια 3)σύμβαση ορισμένου χρόνου (6μηνη κτλ)4)στον Άγ.Στέφανο δηλ 2+ αλλά μας πάμε εκείνοι.....Στην παλιά μου δουλειά...τα κατά 1)μικρή επιχείρηση 2)2-3 φορές καθυστέρηση στο μισθό παλιότερα τα υπέρ 1)μια δουλειά που γνωρίζω αρκετά 2)στον Περιστέρι (δίπλα μου) 3)ωράριο 9-5 4)σε γραφείο...έχω πραγματικά μπερδευτεί...δεν ξέρω τι να κάνω...εκεί που θα σταμάταγα γενικά τώρα θα κάνω 2 δουλειές...ειρωνία ε?Ο Δ έχει φρικάρει γιατί μου λέει θέλεις να φτάσεις τον εαυτό σου στα άκρα???Εγω πάλι δεν ξέρω τι θέλω....

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!!!

Καλα Νεκ,εχθες που διαβαζα απο το κινητο νομιζα οτι πηγες στο σχολείο ντυμένη ετσι οπως περιέγραφες και ελεγα απο μεσα μου "πάει σάλεψε αυτη"!!!!

χαχαχαχα

Αντε ρε αστερι,βάλε μας φωτο να σε καμαρώσουμε!!!!!

Ελέανα πολυχρονη να σε χαιρονται ολοι!!!!

Ντινα οτι επιθυμείς!

Σημερα γιορτάζει και το αγορι μου αχ...!!!! Ενταξει οχι επισημα αλλά δεν πειράζει,εγω απο το πρωι ευχες του δινω!!!!

Νεκ, ειχες δικιο για τη φρουτοκρεμα!

Σημερα το πρωι τον αφησα να λιμοκτονησει,άβυζος αποταν ξυπνησε και κατα τις 12 του εδωσα και εφαγε αρκετη.

Ελεάνα,θα συμφωνησω με Καθριν, ρωτα την κουμπάρα σε τι υφος θα ειναι η βαφτιση,τι θα βαλει εκεινη για να δεις πως θα ντυθειτε κ εσεις.

Θελει προσπαθεια να κατεβει η ζυγαρια, κυριως φερμουαρ στο στόμα και μετα ερχεται και η γυμναστικη!Καλη επιτυχια!!! ποτε βαφτιζεις ειπαμε?

Σοφακι,δεν ξερω σε τι φαση βρισκεται ο μικρος με την αλλεργια, πριν κανα μηνα που εφαγα μοσχάρι ειχε πολυ αιμα παλι,δε σας το ειχα πει γιατι ειχα κατασκάσει, απο τοτε δεν εχει ξαναεμφανισει βεβαια αλλά προσεχω.

Γλυκο κανονικο ειχα να φαω 4 μηνες καλε,με κατι σιροπιαστα την εβγαζα, άσε,επαθα σοκ με το σουφλε!!!

Για κάνα μπανάκι γιατι δεν πάτε?

Σιροπιαστά σύμπι???Μαρή βούτυρο δεν έχουν μέσα?Εγώ ούτε τέτοια έτρωγα!Μόνο γλυκά κουταλιού!!!

Σπέρες, να χαιρόμαστε τους εορτάζοντές μας!!!

Πρώτα και καλύτερα θα ευχηθώ στον Γαμπρούλη μου, τον Κωνσταντίνο μας. Αγγελικούλα, Λ και Μαριλιζάκι να χαίρεστε τον λεβέντη του σπιτιού σας, και του χρόνου επίσημα να τον γιορτάσουμε!

Ντίνα πολύχρονη να είσαι, ό,τι επιθυμείς.

Ελεάνα χρόνια πολλά κορίτσι μου, εύχομαι όλα δεξιά να σου πάνε φέτος και να πραγματοποιήσεις κάθετί που έχεις στο μυαλό σου. Όσο για το ντύσιμο, δεν μου ακούγεται άσχημο αν είναι μεσημεριανή η βάφτιση, ωστόσο δική μου άποψη είναι ό,τι η νονά πρέπει να ξεχωρίζει κάπως. Μην είναι πολύ απλό το ντύσιμο δηλαδή. Πότε βαφτίζεις με το καλό?

Εμένα η ζυγαριά κατέβηκε. 2 κιλά σε 10 μέρες!!!Που να πάω και γυμναστήριο!!Έχω πάρει τα πάνω μου, άντε να δούμε!

Νεκταρίτσα σούπερ το ντύσιμο, φαντάζομαι την έκπληξη όσων σε είδαν μεταμορφωμένη!!!Βάλε φώτο, επιβάλλεται. Θέλω να δω το φόρεμα...και εσένα εννοείται!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ντινακι , πολλες ευχες !!πολυχρονη ...

για τη δουλεια.....εγω θα εμενα στην πολυεθνικη και εχεις και περιθωρια εκει ...τις μικρες εταιρειες τις φοβαμε στην Ελλάδα...εκτος να μπορεις να διασταυρωσεις οτι πανε καλα ...ρωτα καμια παλια συναδελφο...

οσο για τις δουλειες ταυτοχρονα .ζορι ...αλλα αν θελεις κατι να φτιαξεις ή να αγορασεις ταωρα το καλοκαιρι ..θα ειναι μαζεμενα λεφτα ....

ελεανα, πολυχρονη και παντα ευτυχισμενη

αγγελικη ...πολυχρονο το αγορι σου...να μεγαλωσει σαν τα ψηλα βουνα !!!

νεκ...θελουμε φωτο!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλησπέρα, ολημερίς στο face κι ακόμη γράφω, και δεν έχω αρχίσει τηλ!

θα αρχίσω με τις ευχές: χρόνια πολλά στη μαμά Κωσταντίνα, καθαρό μυαλό σου εύχομαι να αποφασίσεις ότι καλύτερο, στη μικρή Μαριλένα, Τζίνα να τη χαίρεσαι και να την καμαρώνεις, και στον junior έρωτα, Αγγελική μου με το καλό να πάρει το όνομά του, να είναι γερός και να τον καμαρώνετε!

σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, είναι το καλύτερο δώρο η αγάπη σας!

Νεκ, άσχετο, κι εγώ στο σχολείο νόμιζα ότι πήγες έτσι! και καλά σκέφτηκα: δεν κοιμήθηκε σπίτι και πήγε κατευθείαν από το γάμο?

όσο για το φερμουάρ στο στόμα, δυσκολεύει, πείθω όμως τον εαυτό μου και τους άλλους ότι αν δε μου κάτσει μωράκι σύντομα μόνο τότε θα κάνω σοβαρή δίαιτα, αλλιώς λίγο προσοχή τώρα και μετά μαζεμένα! χιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...