Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kουκλίτσα η Κάλλια σου Σοφία μου!!! Πραγματικά μαγουλάκια για δάγκωμα έχει!!! Κι ο Γιάννης έγινε ολόκληρο αντράκι! Απίστευτη αλλαγή, έφυγαν τα μαγουλάκια, μεγάλωσαν τα μαλλάκια, κούκλος σωστός! Να τα χαίρεσαι και με το καλό να γιορτάσετε πολλά πολλά ακόμα γενέθλια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα! Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!

Μεγαλώσανε ε, ειδικά η Κάλλια, πριν λίγο καιρό το είχα μωρουδάκι, τώρα την ταίζω γάλα, κάνει διάλειμμα, σηκώνεται παίζει παλαμάκια, χορεύει λίγο και πάλι από την αρχή! Κι ο Γιάννης Νεκταρίτσα μεγάλος αδερφός πια, την προσέχει, παίζουν κιόλας σιγά σιγά μαζί, καλά τα πάνε ευτυχώς!

Τι κάνετε? Εδώ μας βρέχει σήμερα! Από τις ζέστες και τα κοντομάνικα ξαναβάλαμε ζακετούλα! Κρύωσαν και τα μικρά ρε γμτ, μπούκωμα και λίγο βήχα και τα δυο, ελπίζω τελευταία φορά για φέτος!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημερα κοπελιες, τι γίνεται? τι κάνετε?

Σοφακι κουκλα η Κάλλια σου, καλα τι μαγουλάκια εχει, ρίξε μια τσιμπιά για μένα!!!

Και ο Γιαννάκης ψηλωσε πολυ και άντρεψε!!!!

Να τα χαιρεστε και τα δυο!!!!

Ουφ,εγω εδω σερνομαι ,άρχισε τα ιδια ο μπομπιρας, αναρωτιέμαι μπας και τον ενοχλουν τα δοντάκια του,μηπως να το εδινα λιγο ντεπονάκι πριν κοιμηθει αποψε?

Κατα τα αλλα..ησυχα...!

Γεια σας κοπελούδες! Τι κάνετε; Τι καιρός κι αυτός, τη μια συννεφιά, την άλλη ζέστη, δεν ξέρεις τι να βάλεις πια! Και πώς να ντύσεις και τα κοπέλια! Κι εμείς εδώ Σοφάκι με μυξούλες και μπούκωμα! Κι εμένα ο πονόλαιμος έγινε βραχνάδα και φλεματάκι πάλι! Κι εγώ ελπίζω να είναι η τελευταία μας για εφέτος! Στο σχολείο βέβαια καλά κρατεί η γαστρεντερίτιδα κι έχει στείλει παιδιά ακόμα και στο νοσοκομείο! Σήμερα που είχα εφημερια έρχεται ένας νεαρός της έκτης και μου ζήτησε να πάει στο γραφείο να πάρει τηλέφωνο και λέει "πονάει η κοιλιά μου και θέλω να κάνω εμετό". Οπότε και άλλαξα δέκα χρώματα και τον έστειλα σούμπιτο σπίτι του!

Αγγελικάκι δοντάκια μπορεί να είναι, ναι! Διάβαζα αυτό στο πάρεντς http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=129996 και λένε παρακάτω και για τα δόντια κι ότι ξυπνάει και θέλει στήθος για παρηγοριά το παιδί. Εμένα η Αριάδνη τα πέρασε πολύ ήπια αλλά ο Γιώργος ξυπνούσε συχνά και πολλές φορές έκλαιγε, αργότερα που έβγαιναν κιόλας ξυπνούσε ουρλιάζοντας. Αλλά επειδή δε θήλαζε έπρεπε να βρω άλλους τρόπους να τον ηρεμήσω. Κάτι άλλο πολύ σημαντικό στον ύπνο είναι και η πιπίλα. Εμένα η Αριάδνη πήρε πολύ αργά πιπίλα, ήταν τέτοια εποχή, κοντά 6 μηνών όταν επέμεινα και της την έμαθα, μία "μαμ" με θηλή καουτσούκ για νεογέννητα που μου θύμιζε θηλή και την δέχτηκε κι έπειτα της έδωσα τις άλλες για 0-6 μηνών. Βοήθησε τρελά στον ύπνο της, ξεκόλλησε και λιγουλάκι από το στήθος και κοιμόταν πολύ πιο εύκολα και περισσότερη ώρα. Και το βλέπω και τώρα που την έκοψε ότι κοιμάται λιγότερο, τα μεσημέρια πλέον δεν κοιμάται ενώ νυστάζει γιατί δεν έχει άλλο τρόπο να νανουριστεί και ξυπνάει νωρίς το πρωί ενώ πριν χτυπούσε κάτι ύπνους τρελούς. Και δεν αμφιβάλλω ότι είναι από αυτό γιατί είναι τώρα λίγες μέρες που συμβαίνει αυτό, από όταν την κόψαμε, έκοψε και τον πολύ τον ύπνο. Πριν ξυπνούσε το πρωί, έπιανε την πιπίλα που της είχε πέσει και ξανακοιμόταν. Τώρα δεν έχει πιπίλα, ξυπνάει και σηκώνεται! Τι να κάνεις; Δεν μπορείς να τα έχεις όλα...

Αλλά στο γράφω για να δεις μήπως να το δοκίμαζες μπας και βοηθήσει. Μετά βέβαια θα πρέπει να βρεις και τρόπο να την κόψετε, αλλά τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο, αφού την έκοψε η δικιά μου που έλεγα του Άρη θα πρέπει εγώ να πάρω λεξοτανίλ για να κόψει η μικρή την πιπίλα και τελικά δεν πήρα, τότε όλα γίνονται! :lol:

Εγώ εδώ τρέχω λόγω του ότι τελειώνει η χρονιά και δεν προλαβαίνω την ύλη και έχω πολλή δουλειά για το σπίτι. Χθες ήμουν στον υπολογιστή 3 ώρες να βγάλω ένα μάθημα, να φτιάξω εργασίες και ένα powerpoint, έχω και 3 διαγωνίσματα την ερχόμενη εβδομάδα, γλώσσα, μαθηματικά και ιστορία κι έχω πελαγώσει λίγο... Από τη μία λέω να τελειώσει η χρονιά κι από την άλλη να γινότανε να τους κάνω μάθημα και το καλοκαίρι μπας και πάνε στην 5η με το μυαλό παραφουσκωμένο όπως χρειάζεται!

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι!

Τι γίνεται καλέ, πολύ ησυχία έχουμε αυτές τις μέρες ή μου φαίνεται?

Ελευθερίτσα πού είσαι εσύ, όλα καλά?

Συνήθως δίνεις το παρόν κάθε μέρα.

Οι υπόλοιπες είστε καλά?

Αγγελικούλα και η δικιά μου την περίοδο που έβγαζε τα πρώτα δόντια ξύπναγε πολύ συχνά και ήθελε και γάλα εννοείται! Υπομονή!! Πονάνε κι αυτά μωρέ! Το ντεπόν δεν ξέρω αν τον βοηθήσει, δοκίμασε το κάποια μέρα αν δεις και δεν ησυχάζει αλλιώς. Τώρα είναι καλύτερα εμένα με τον ύπνο, ξυπνάει μία φορά ή καθόλου, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι για πολύ καιρό, κάθε τόσο αλλάζει συνήθειες στον ύπνο!

Νεκταρίτσα περαστικά και σε εσάς που κρυώσατε! Κι εγώ όλο το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ από το βήχα το δικό μου! Μα βήχω πια πόσους μήνες, έχω πάει κάμποσες φορές σε γιατρούς, μου περνάει και μετά πάλι τα ίδια..άντε να κάνουμε κανένα μπάνιο, να φτιάξει και ο καιρός μπας και σωθούμε!

Τρέχεις με το σχολείο να προλάβεις ε?

Καλά κουράγια!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφία σε μισώ σε μισώ σε μισώ!!!Άκου ξυπνάει μια φορά μόνο η Κάλλια ή και καμία!!!Εβελίνααααααα, Κωνσταντίνεεεεε ακούτε???Έτσι είναι τα καλά παιδιά!

Κουκλάκια και τα δυο Σοφάκι, καλά η μικρή μεγάλωσε πολύ-δεν θα την γνώριζα αν δεν ήξερα ποιος ανέβασε την φώτο. Να τα χαίρεσαι!

Χάθηκα γιατί δεν προλαβαίνω. Όσο μεγαλώνει η μικρή, τόσο περιορίζεται ο χρόνος μου. Η οποία μικρή έχει γίνει πολύ μούτρο και όχι δουλειά δεν με αφήνει να κάνω αλλά τα βάζει και όλα μες την μέση. Χίλιες φορές καλλιά να χω τον Μάνο όλη μέρα παρά εκείνη!Τουλάχιστον αυτός δεν αδειάζει ντουλάπια, ντουλάπες, δεν τραβολογάει ρούχα του Μάνου να φωνάζει 'Μάμος-Μάμος' όσο είναι στο σχολείο!

Χθες την πήγα παιδίατρο γιατί είχε πολύ βραχαλητό...ήπια βρογχιολίτιδα και ωτίτιδα!!Φτου φτου, πήραμε αντιβίωση για 1η φορά. Πολύ στεναχωρήθηκα αλλά και τι να κάνω?Δεν γινόταν κάτι άλλο είπε η παιδίατρος.

Και φοβήθηκα τόσο που πήγα και τον Μάνο σήμερα, ο οποίος έχει μυξούλες πίσω και λίγο βήχα, αλλά ευτυχώς είναι καθαρός!

Καλοκαιρι μην αργείς άλλο να χαρείς!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας! Έχω μέσα τη μικρή που τραγουδάει στο δωμάτιό της. Πού είναι η εποχή της πιπίλας που με το που ξάπλωνε ξεραινόταν! Μωρέ αγία πιπίλα ήταν τι να λέμε! Αγγελική μάθε τον πιπίλα να δεις εσύ ύπνους!

Σοφάκι κι εγώ έχω βαρεθεί να βήχω και να φυσάω μύτη φέτος! Να φύγει και να μην ξανάρθει αυτό το 13 που μας τάραξε. Πίνω τώρα προσπάν και βάζω θαλασσόνερα, αλλά αυτό το μπούκωμα είναι ζόρικο! Και γέννησε χθες μια φίλη μου κι ήθελα τόσο πολύ να πάω να δω το λεχουδάκι!!!!

Μόλις προ ολίγου η μικρά βγήκε, χτύπησε την πόρτα στον αδερφό που παίζει ήσυχα, μπήκε μέσα, την βουτάω και την πάω πίσω στο δωμάτιό της και μου λέει "μα γώγος παίζει!" Κατάλαβες??? Εμ μάθε κι εσύ κυρά μου να παίζεις ήσυχα να σε αφήνω να παίζεις κι εσύ! Αλλά αυτή είναι ανεπίδεκτη μαθήσεως, οπότε και δεν μπορεί ούτε ήσυχα να παίξει, ούτε να μιλάει ψιθυριστά, ούτε να μην παίζει παιχνίδια που κάνουν φασαρία γιατί ενοχλούν! (καλά τραγούδα μαμά που θα κοιμηθεί η μικρή... ξαναβγαίνει...)

Ελευθερία μια χαρά καλέ είναι το κορίτσι σου, σιγά καλέ που αδειάζει ντουλάπια και κάτι έγινε. Ξεχνάς τις ταρζανιές του άλλου που μας έγραφες όταν ήταν μικρός, τα σκαρφαλώματα, τα επικίνδυνα σπορ και τους σάλτους? Αγγελούδια τα παιδιά που ανοίγουν κι ανακατώνουν ντουλαπάκια και ρουχαλάκια. Σε λίγο καιρό κιόλας σαν γνήσια Αιγοκερίνα θα στα διπλώνει και θα τα ξαναβάζει στη θέση τους οπότε μην παραπονιέσαι! Περαστικούλια της κιόλας!

Γεια σας! Έχω μέσα τη μικρή που τραγουδάει στο δωμάτιό της. Πού είναι η εποχή της πιπίλας που με το που ξάπλωνε ξεραινόταν! Μωρέ αγία πιπίλα ήταν τι να λέμε! Αγγελική μάθε τον πιπίλα να δεις εσύ ύπνους!

Σοφάκι κι εγώ έχω βαρεθεί να βήχω και να φυσάω μύτη φέτος! Να φύγει και να μην ξανάρθει αυτό το 13 που μας τάραξε. Πίνω τώρα προσπάν και βάζω θαλασσόνερα, αλλά αυτό το μπούκωμα είναι ζόρικο! Και γέννησε χθες μια φίλη μου κι ήθελα τόσο πολύ να πάω να δω το λεχουδάκι!!!!

Μόλις προ ολίγου η μικρά βγήκε, χτύπησε την πόρτα στον αδερφό που παίζει ήσυχα, μπήκε μέσα, την βουτάω και την πάω πίσω στο δωμάτιό της και μου λέει "μα γώγος παίζει!" Κατάλαβες??? Εμ μάθε κι εσύ κυρά μου να παίζεις ήσυχα να σε αφήνω να παίζεις κι εσύ! Αλλά αυτή είναι ανεπίδεκτη μαθήσεως, οπότε και δεν μπορεί ούτε ήσυχα να παίξει, ούτε να μιλάει ψιθυριστά, ούτε να μην παίζει παιχνίδια που κάνουν φασαρία γιατί ενοχλούν! (καλά τραγούδα μαμά που θα κοιμηθεί η μικρή... ξαναβγαίνει...)

Ελευθερία μια χαρά καλέ είναι το κορίτσι σου, σιγά καλέ που αδειάζει ντουλάπια και κάτι έγινε. Ξεχνάς τις ταρζανιές του άλλου που μας έγραφες όταν ήταν μικρός, τα σκαρφαλώματα, τα επικίνδυνα σπορ και τους σάλτους? Αγγελούδια τα παιδιά που ανοίγουν κι ανακατώνουν ντουλαπάκια και ρουχαλάκια. Σε λίγο καιρό κιόλας σαν γνήσια Αιγοκερίνα θα στα διπλώνει και θα τα ξαναβάζει στη θέση τους οπότε μην παραπονιέσαι! Περαστικούλια της κιόλας!

Kαλα αυτος ο Γιωργος πρέπει να ειναι το μοναδικο λιονταράκι που βγηκε τοσο καλό παιδί!!!!!

Η δικια μου η τσαουσα να κατσει μονη της στο δωμάτιο της να παιξει?? και ησυχα κιολας???? ΠΟΤΕ!!!!!!

Και αν το κανει θα εχει κάνει διαολιά!

Σοφία σε μισώ σε μισώ σε μισώ!!!Άκου ξυπνάει μια φορά μόνο η Κάλλια ή και καμία!!!Εβελίνααααααα, Κωνσταντίνεεεεε ακούτε???Έτσι είναι τα καλά παιδιά!

!!!

Να πω οτι πλεον μου ξυπνάει ανα 2ωρο ε?

γιατι ρε γμτ...

δε μπορω να καταλάβω γιατι χαλασε ετσι ο ύπνος του...

ελπιζω σε καλύτερες μερες...τι να πω...

πιπίλα εχει αρχίσει να κουτσοπιάνει αλλά οχι με μεγαλη ευχαριστηση,δλδ την κραταει για κάνα λεπτό και μετα την πετάει και κλαιει..επιζητά την μαμαδοπιπιλα.

Διαφημίσεις

Kαλα αυτος ο Γιωργος πρέπει να ειναι το μοναδικο λιονταράκι που βγηκε τοσο καλό παιδί!!!!!

Η δικια μου η τσαουσα να κατσει μονη της στο δωμάτιο της να παιξει?? και ησυχα κιολας???? ΠΟΤΕ!!!!!!

Και αν το κανει θα εχει κάνει διαολιά!

Άμα σου γράψω όλα τα + του Γιώργου θα ζητήσεις να ανταλλάξουμε! :lol::lol::lol:

Να πω οτι πλεον μου ξυπνάει ανα 2ωρο ε?

γιατι ρε γμτ...

δε μπορω να καταλάβω γιατι χαλασε ετσι ο ύπνος του...

ελπιζω σε καλύτερες μερες...τι να πω...

πιπίλα εχει αρχίσει να κουτσοπιάνει αλλά οχι με μεγαλη ευχαριστηση,δλδ την κραταει για κάνα λεπτό και μετα την πετάει και κλαιει..επιζητά την μαμαδοπιπιλα.

Εσύ κυρία μου να του μάθεις να μην παίζει με το φαγητό του! Βυζοπιπίλα τέλος, δεν είναι νεογέννητο να του πεις! Και αντί στήθους, πιπίλα. Στην ηλικία σας της την έμαθα κι εγώ και σε πρώτη φάση κόψαμε το βυζί για μεσημεριανό ύπνο. Δλδ θήλαζε και μετά έτρωγε πιπίλα να κοιμηθεί, μετά το κάναμε και για τον βραδινό και μετά προσπάθησα την πιπίλα αντί για βυζί για παρηγοριά γιατί ξέρεις τι είναι να τρώει τούμπα έξω και να πρέπει να έχω το βυζί σταντ μπάι? Εκεί βέβαια δεν τα κατάφερα μέχρι που αποθηλάσαμε... αλλά προσπάθησα δεν μπορείς να πεις! :tongue: Σιγά-σιγά θα ξυπνάει το βράδυ και θα θηλάζει 1-2 φορές και μετά θα ηρεμεί με την πιπίλα. Αργότερα θα την πιάνει και μόνος του και σαν καλό παιδί δεν θα σε ξυπνάει καν!

Πόσο αργότερα Νεκτ?Γιατί αυτό που περιγράφεις δεν έπιασε σε εμάς.

Κοιμάται με πιπίλα πρωί, μεσημέρι, βράδυ αλλά την νύχτα όταν ξυπνάει φωνάζει 'μαμά τζιτζί'- ξάστερα και με πυγμή! Δεν παρηγοριέται με τίποτα, την πιάνει και μου την πετάει στα μούτρα!

Καλησπέρα σας:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σημερα η πεθ με ρώτησε ποσο θα θηλαζω ακομη!!!!

Ε,λέω μέχρι τα 15 έχουμε καιρο!!!!

Έχει φαγωθεί να το κοψω εντωμεταξύ για την αλλεργία στον κόσμο τους δε το σκεφτονται.

Ποσο εκνευρίζομαι.

Υπαρχει λέει και το υποαλλεργικο γάλα.

Τι να πω πια,μυαλό κουκούτσι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...