Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τσα, μπήκα κι εγώ για ευχές, τελευταία και τυχερή ελπίζω!

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα κορίτσια, να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και την οικογένειά μας και όλα καλά!

Νεκ, να χαίρεσαι και να καμαρώνεις το παιδάκι σου, τον Γιωργή σου, χρόνια του πολλά για την ονομαστική του γιορτή!

Ειρηνούλα, χρόνια σου πολλά κοριτσάκι, Αντριάννα να την χαίρεστε.

Αγγελική έχετε έρωτες βλέπω, νωρίς αρχίσατε, κουράγιο ντάντυ!

Μεγεια το τικεράκι!

Κατερίνα περαστικά σας! Ωραία περάσατε ε? Να χαίρεσαι και τον σύζυγο, για τη γιορτή του! Τώρα επιστροφή στη βάση, ελπίζω να είναι περαστική η χαζοίωση!

Έβλεπα και στο face τις φωτό της Αννούλας με τα 3 καμάρια της και ζήλεψα, φτου φτου σκόρδα, τι ωραία οικογένεια και ήρεμη. Εγώ για να βγάλω μια φωτό με τον δικό μου τον κυνηγάω 10 ώρες!

Σοφάκι, να τα εκατοστήσει η μπουμπούκα σου! Καλέ πότε ξεπετάχτηκε κι αυτό το παιδί και κλείνει χρόνο! Να περάσετε πολύ ωραία αύριο στη γιορτούλα σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερες!!!!

06,50 σημερα ο μπουμπουκος,σηκωθηκα να τον παρω διοτι κοιμηθηκε πρωτη μερα στο δωμάτιό του (κλαψ...) και απο τη φασαρια ξυπνησε και η Μαριλιζα!!

Ωραιαααααα!!!!!

Τι τα κανεις τωρα και τα δυο τοσες ωρες?!

Απο Δευτερα θα τη στειλω σχολείο και ο Θεός βοηθός πάλι!

Κρυουλάκι εβαλε,αμαν κι αυτος ο καιρος,εχθες μαζεψα και τα τελευταια χειμωνιάτικα και το πρωι εψαχνα μια φορμα να βαλω και δεν ειχα!

Εχθες ειχαμε δράματα...

Ειπε η Μαριλιζα στο Λ. οτι ο Παύλος ειναι πιο ομορφος απο αυτον..και επεσε να πεθάνει!!!! Εγω κυλιομουνα στο πάτωμα απο τα γέλια και αυτος το χε πάρει τοσο σοβαρα που ειχε γίνει κατακίτρινος και μες τα νευρα! Ελεγε οτι θα του κοψει τα χερια και τα ποδια για να μην τον θέλει η κορη του! χααχαχαχα

Εχθες φαγαμε για 2η φορα ολη τη φρουτοκρεμα!!!! γιουπι!!!! Μη φανταστειτε, ενα αχλάδι και μιση μπανάνα ητανε αλλά το εφαγε ολο!!!!

Η γιατρος μου ειπε σε 20 μερες να βάλω φαγητο,πολυ δεν ειναι? Θυμαμαι στη Μαριλιζα την ειχα ξεκινησει με 1 εβδομάδα διαφορα απο τα φρουτα.

Καλημέρα!!!!!

Αγγελική ο Έρωτας ξύπνησε να κάνει παρέα στην Εβελίνα. 06:50 παρομοίως και εμείς στο πόδι!!! Αμάν ρε παιδί μου, άυπνο και αυτό. Ξυπνάει 2-3 φορές μπορεί και 4 και φωνάζει τζιτζί τζιτζί σαν να λέει 'μάνα βγάλτο να τελιώνουμε!'

Σύμπι η Μαριλίζα δεν είχε αλλεργία έτσι?Ίσως γι'αυτό ξεκίνησε πιο σύντομα το φαγητό. Και στην Εβελίνα μετά από 3 βδομάδες έβαλα φαγητό.

Σοφάκια θα το γράψει η ιστορία ό,τι δεν ήρθαν τα πεθέρια σου! Σήμερα έχετε το παρτάκι σας?Καλά να περάσετε!

Κατερινάκι περαστικά σας!

Ο Μάνος έχει έντονο βήχα, λείπει η παιδίατρός μας στο εξωτερικό για σεμινάρια και λέω σήμερα να τον πάω μια βόλτα από το Εφημερεύον να τον κοιτάξουν.

Μα δεν είναι καιρός αυτός ρε κορίτσια. Ευτυχώς που δεν έχω βγάλει όλα τα χαλιά. Με μακρυμάνικα εγώ και τα παιδιά σήμερα.

Την Τρίτη πήγαμε για φαγητό με φίλους και τους νονούς της μικρής σε ένα πολύ όμορφο μέρος. Είχε έναν καταπληκτικό παιδότοπο, ο Μάνος 4 ώρες έτρεχε και έπαιζε και μάλλον εκεί την πάτησε και κρύωσε γιατί ίδρωσε. Υπέροχο μέρος και καλές τιμές. Θα ξαναπάμε σίγουρα.

Σας αφήνω να κοιμήσω την μικρή, γκρινιάζει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα σας !!!!

τι κρυο ειναι αυτο ...χουζουρομερα ..αλλα αποψε κοιμηθηκαμε ολη τη νυχτα .....

η χριστινα μου ειναι απυρετη απο χθες ...αλλα με αγχωσε λιγο ο λαιμος της και πηγαμε παιδιατρο ....στρεπτοιος .....αμοξιλ για 10 μερες...2η φορα φετος το χειμωνα

ευτυχως πολυ συνεργασιμη ...μακαρι να μην κολλησουμε και οι υπολοιποι

ελε μου ..την ξανακοιμιζεις ???μπραβο ...

αγγελικη ...εγω εδωσα 1 βδομαδα φρουτα και μετα φαγητο ....

συζητησα και με τη γιατρο για τη διατροφη ..για την αγγελικη μου που δεν παιρνει γραμμαριο ..μου ειπε να μην ανυσυχω τα βασικα ειναι φουρα , πρωτεινες και γαλα ....και να δινω φαγητο και το βραδυ !!!να με καθησυχασει προσπαθουσε βασικα ..ειναι 96 ποντους και 12 κιλα !!!!μονο μαλλι εχει !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημερα σας !!!!

τι κρυο ειναι αυτο ...χουζουρομερα ..αλλα αποψε κοιμηθηκαμε ολη τη νυχτα .....

η χριστινα μου ειναι απυρετη απο χθες ...αλλα με αγχωσε λιγο ο λαιμος της και πηγαμε παιδιατρο ....στρεπτοιος .....αμοξιλ για 10 μερες...2η φορα φετος το χειμωνα

ευτυχως πολυ συνεργασιμη ...μακαρι να μην κολλησουμε και οι υπολοιποι

ελε μου ..την ξανακοιμιζεις ???μπραβο ...

αγγελικη ...εγω εδωσα 1 βδομαδα φρουτα και μετα φαγητο ....

συζητησα και με τη γιατρο για τη διατροφη ..για την αγγελικη μου που δεν παιρνει γραμμαριο ..μου ειπε να μην ανυσυχω τα βασικα ειναι φουρα , πρωτεινες και γαλα ....και να δινω φαγητο και το βραδυ !!!να με καθησυχασει προσπαθουσε βασικα ..ειναι 96 ποντους και 12 κιλα !!!!μονο μαλλι εχει !!!

Καλημέρα,

τη μικρή σου μια χαρά τη βλέπω στις φωτογραφίες, πόσο είναι τώρα; 2 1/2; Βλέπω τα δικά μας στο βιβλιάριο, τότε: 94 εκ. ύψος κ 12 κιλά σκάρτα βάρος. Οριακά έπιανε τη 2η καμπύλη! Στο ύψος είμαστε ακόμη στη μεσαία, είναι ψηλόλιγνος!

Διαφημίσεις

Τελευταία δικιά μας μέτρηση: 99 εκ. ύψος- 14κ. βάρος! Χθες πήγαμε κ στον ομοιοπ. Μας έδωσε αγωγή ενίσχυσης ανοσοποιητικού αλλά ο Γ. φοβάται να του τα δώσουμε! Θέλει λέει να ρωτήσει κι αλλού!

Σερνομαι...δε πηγα στα σεμινάρια σημερα, με το ζορι πεταχτηκα μεχρι το σουπερ, καλα τι παραπληροφορηση ηταν αυτη, διαβασα οτι στον ΑΒ εχουν τα προιοντα P&G 1+1 δωρο και πηγα να παρω pampers αλλά καμία σχέση,εχουν μονο έναν τύπο και δινουν δωρο τη μικρη συσκευασια, ενω στο site εγραφε "1+1 δωρο ισης ή μικροτερης αξιας" θα το στειλω παλι το email στον ΑΒ.

Γεια σας κοριτσούδια μου!!! Σήμερα επιστρέψαμε κι εμείς! Να ευχηθώ τελευταία και καταϊδρωμένη χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες με υγεία και χαρά! Στην μικρή μας Κάλλια ιδιαίτερα πολύχρονη, να φτάσει τα εκατό το κορίτσι μας! Και να σας ευχαριστήσω κι εσάς για τις ευχές σας για το Γιώργη μου! Τέλος περαστικά να ευχηθώ στα αρρωστούλια μας, αναμενόμενο με τέτοιο καιρό να έχουμε τα κρυωματάκια μας. Κι εμένα σήμερα πονάει ο λαιμός μου και μάλιστα πολύ! Ευτυχώς τη γλίτωσα και δεν ήμουν άρρωστη μες στις διακοπές, ελπίζω να μην γίνει πιο σοβαρό κι έχω θέμα με το σχολείο, γιατί λαιμός και δασκαλίκι δεν πάνε μαζί...

Καλά περάσατε διάβασα κι εμείς παρομοίως αν και είχαμε διάφορα ευτράπελα. Τηλέφωνο δεν είχαμε γιατί είχε πρόβλημα η κεραία της βόνταφον και είχαμε τρελά προβλήματα να συνεννοηθούμε με τον κόσμο μιας και δεν έχουμε ούτε σταθερό, να φανταστείτε τον νονό μας κοντέψαμε να μην καταφέρουμε να τον συναντήσουμε (προχθές βρεθήκαμε) κι ήμαστε στο χωριουδάκι, δεν ήμαστε δα σε καμιά πολιτεία! :tongue:

Τα παιδιά χάρηκαν εξοχή, βόλτες και παιχνίδια με άλλα παιδάκια, τώρα πάλι το καλοκαίρι αυτά. Συνέβη και κάτι το καταπληκτικό, η μικρή έκοψε την πιπίλα, έχει 8 μέρες να την βάλει στο στόμα της και θέλω να ελπίζω ότι ξετελέψαμε και με αυτό το ζήτημα! Αυτό το χωριό, λαμπάδα πρέπει να του ανάψω, εκεί κόψαμε πάνα στο Γιώργο, εκεί αποθήλασε η μικρή, εκεί έκοψε πιπίλα, θαρρώ κάθε που θα έχω θέματα τέτοια θα πρέπει να πηγαίνω εκεί, τι να πω μάλλον τα εμπνέει το κλίμα! :tongue:

Αγγελική το πόσο διασκεδάζω με τον μπαμπά σας που ζηλεύει τον πρώτο έρωτα της Μαριλίζας δε λέγεται! Κάτσε πες του να πάει στην εφηβεία και να ξεπορτίζει κανονικά με το αμόρε, να το φέρνει και στο σπίτι και θα σου πω εγώ! :lol: Πολύ προχωρημένη κι η κατάσταση με τον έρωτά σας! Κι αν είναι και μακριά και δεν βλέπονται και συχνά τότε θα φουντώνει το πάθος και θα σου πω εγώ τι έχει να πάθει ο μπαμπάς! Τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα θα παίξετε! :lol:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Εμείς καλά, κάναμε το πάρτυ μας προχτές, πολύ ωραία περάσαμε, είχαμε πολλά παιδάκια, η μικρή ενθουσιάστηκε με τόσα παιδιά σπίτι, βέβαια κεράκι δεν πρόλαβε να σβήσει, το κανόνισε γι' αυτήν ο μεγάλος αδερφός, χαχα!

Μπορεί να βάλω φωτό να δείτε και τη μικρή που ξετσούμισε κι αυτή!

Νεκταρίτσα επιστρέψατε ε, από αύριο σχολείο, άντε σε κανένα μήνα τελειώνετε για φέτος, τον φάγατε το γάιδαρο!

Η μικρή έκοψε την πιπίλα, μπράβο, μεγάλωσε το νινί σου μωρέ! Έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν στο χωριό ε? Μια χαρούλα!!

Αγγελικούλα από τώρα έχουμε έρωτες καλέ?? Θα τρελαθώ!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Πώς το είπαμε το χωριό Νεκτ?Μόχλος???Άμα έρθει η ώρα να αποθηλάσουμε κατά κει με βλέπω με την μικρή, δεν βλέπω να το χει εύκολο!Αχαχα

Καλησπέρα. Οικογενειακώς με συνάχι εμείς, ελαφριά κατάσταση ευτυχώς. Στο Εφημερεύον μου είπαν πως έχει ίωση ο Μάνος, μάσκα και όλα καλά, καθαρό τον βρήκαν. Κόλλησε και η μικρή και έχει φλεματάκι και αυτή. Όμορφα πάλι αλλά δεν παραπονιέμαι, καλά μας πήγε η Άνοιξη.

Νεκταριάκι καλώς ορίσατε, καλή επάνοδο και περαστικούλια σου. Μπράβο στην Αριάδνη για την πιπίλα, μεγάλωσε και αυτή-κοπελούδα έγινε:)

Σοφάκι όμορφα περάσατε ε?Καθάρισε ο μεγάλος αδερφός ε???Βάλε φώτο να τα δουμε καλέ, ακριβοθώρητα έχουν γίνει και τα δικά σου.

Εξοχικό ήμασταν εμείς αλλά γυρίσαμε νωρίς γιατί είχαμε γάμο. Πήγε μόνο ο μπαμπάς μας, δεν είχε τραπέζι.

Χρόνια μας πολλά βρε φιλενάδες, να μας χαίρονται τα παιδάκια μας και εμείς να χαιρόμαστε τις μανούλες μας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερες κοριτσια,Χρόνια μας πολλα!!!!

Σοφακι,ωραια τα περάσατε? Μπραβο, πέτυχε η τούρτα τελικα?!!!

(μα τα πεθερια τα περιμενα να σκασουν μυτη στο πάρτυ...)

Νεκ,μηπως να παμε και μεις κατα Μοχλο μερια?

Αχ Παναγίτσα μου ,τι αυπνια βαράει αυτο το παιδι τελευταια,δε μπορω να τον καταλάβω.

Μπραβο στην Αριάδνη για την πιπιλα!!!!!

Την σταυρωσα και την εστειλα σχολειο σημερα, αντε να δουμε!

ΕΛεγα να παω στα σεμινάρια αλλα΄δεν ηρθε η μανα μου τελικα..αυτη η γυναικα εγγυηση ρε παιδι μου.βασισου πανω μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...