Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουφ μόλις τέλειωσα σκούπισμα σφουγγάρισμα, κοιμήθηκαν τα παιδιά και έκατσα να μαζέψω το σπίτι γιατί γινόταν χαμός, έκανα τσουρέκια σήμερα μέχρι το απόγευμα, είχα και παρέα μετά και ήρθε κι έδεσε το γλυκό. Αυτό το σπίτι πια ποτέ να μη μαζεύεται? Ελε εσύ το έλεγες τις προάλλες? Μόνο όταν κοιμούνται πλέον είναι καθαρό!

Νεκταρίτσα είχες γενέθλια κοριτσάκι και ξέχασα να σου ευχηθώ!!

Να τα εκατοστήσεις!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!

Αχ με το φαγητό κι εγώ δεν ξέρω πώς να το χειριστώ όταν δε μου τρώει πολλά φαγητά ο Γιάννης, λέω μήπως πράγματι δεν θέλει το παιδί να το φάει αυτό, να έχει δηλαδή κάποια ιδιοτροπία? Φασολάκια κι εμείς ούτε για αστείο, καλή η ιδέα με τους κεφτέδες λαχανικών, καρότο τρώει και ο δικός μου ωμό μαζί με αγγούρι μάλιστα μου το ζητάει, ψημένο δεν το θέλει.

Αα Καλέ πολύ καλά τα παιδιά στο ύψος τους, σιγά μην είναι μινιόν!!

Αννούλα πολύ ωραια τα βαστιστικά σας!

Καλοφόρετα!

Και στου Τζέισον τη βάφτιση με καλό!!

Δαγκώνει ο κύριος? Άουτς! Λίγο με δάγκωνε η μικρή όταν έβγαλε δόντια και με πέθαινε! Γίνατε 9 μηνών? Πωπω αντράκι ολόκληρο!

Ελευθερίτσα καλά να περάσετε στους δικούς σου!

Καλή επιτυχία στα γλυκάκια σας! Εμένα ήρθε η μαμά η χρυσοχέρα σήμερα και έβαλε το χεράκι της και έγιναν πολύ καλά τα τσουρέκια!

Κατερινάκι στο ίδιο σπίτι θα μένατε με τον αδερφό σου που είναι με τη γαστρ/δα? Αχ μωρέ η γιαγιά αναζητάει τα κορίτσια ε?

Τι να κάνεις, πάνω απ όλα η υγεία! Να κολλούσατε και να τρέχατε τέτοιες μέρες θα ήταν καλύτερο? Καλά να περάσετε κι εσείς με τα κορίτσια και το σύζυγο στις διακοπές!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλή Ανάσταση! Σας διαβάζω λίγο πριν πάω για νάνι!

Τελικά ήρθε η νονά μας σήμερα το πρωί, μας έφερε τα δώρα, ρούχα, παιχνίδι, αυγό κ λαμπάδα όχι με παιχνίδι του εμπορίου, με διακοσμητικά ξύλινα αερόπλανάκια! Σας είπα, το γούστο μας συμπίπτει! Παίξανε κ τα πιτσιρικια στη βεράντα! Τα ειπαμε γενικά, με έβαλε στην πρίζα κ για δεύτερο παιδάκι, με άγχωσε κ για τα βαφτιστικά, πρέπει από βδομάδα να αρχίσω τρέξιμο!

Μετα βάψαμε τα αυγά με τον μικρό, κάναμε κ σχέδια! Τα βάλαμε φωτό στο face. Κουλούρια από γνωστή μας χρόνια που φτιάχνει τα πιο ωραία πασχαλινά κουλούρια κ τσουρεκάκι μάλλον από Βάρσο ή Κωνσταντινίδη, κλασικές αξίες!

Το βραδάκι πήγαμε στη Σταύρωση, είδαμε κ τη δασκάλα μας στην εκκλησία, αλλά δε μαζεύοταν με τίποτα, από το προαύλιο άκουγα τη Λειτουργία! Μετά φάγαμε έξω στην πλατεία-στέκι, Πλ. Ελευθερίας στο Ν.Ψυχικό κ μαζευτήκαμε για νάνι.

Κατερινα και Άννα καλά να περάσετε, Καλή Ανάσταση κ καλή επιστροφή. Σας ζηλεύω που ξεφεύγετε λίγο από τη ρουτίνα! Ειδικά η Σύρος είναι από τα αγαπημένα μου νησιά! Φέτος δεν προβλέπονται κ διακοπές πέρα του εξοχικού οπότε απλά κάνω όνειρα!

Όσο για το φαγητό, το δικό μας πρόβλημα είναι η ποσότητα κ ότι αν δε τον πιέσεις λίγο δεν τρώει, ξεχνιέται. Αλλιώς σχεδόν όλα τα τρώει. Βέβαια μελιτζάνες δεν έχει φάει γιατί δε μου αρέσουν κ δεν τις φτιάχνω. Καρότο κ μπρόκολο τρελλαίνεται. Και φασολακια, κ φακές, φασολάδα έτσι κι έτσι! Καρότο βάζω παντού!

Φρούτα δεν πολυτρώει, ειδικά χυμό λίγο με το ζόρι. Αχλάδι κ φράουλες πολύ. Κ τα καλοκαιρινά του αρέσουν όπως σε ολους. Μπανάνα μόνο έξω, είναι το σνακ της παιδικής! Γενικά τρώει 1-2 φρούτα κάθε μέρα, κ λίγο χυμό.

Ανήμερα το Πάσχα θα μαζευτούμε εδώ κι έχω ετοιμασίες! Επιτάφιο που θα πάτε; Τα λέμε αύριο, καλό ξημέρωμα!

καλημερα , μολις γυρισαμε απο την σοκσθηλωδη .,,,σν κσι δυνεχιζεται η λειτουργια...κσαι χθες κατσαμε πανω απο 1 ωρα ,,,η χριστινα καθοταν πολυ καλα η αγγελικη με δυσκολεψε..αλλα ολα οκ ..

χαζομοζευτηκαμε και απο ρουχα ,,,,,,τραβηξα προχειρα λιγα καλοκαιρινια ....δε ξερω καθολου τι ρουχα να παρω, παπουτσια ...τεσπα..μαλλον μονο εγω ειμαι η απροετοιμαστη....ολοι οι αλλοι κατι εχουν κανει,...

κοριτσια , καλη ανσταση αν δεν ξαναμπω ,,,

να ειστε καλα ,, υγεια στις οικογενειες μας

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Γεια σας κορίτσια! Μπήκα να ευχηθώ κι εγώ να περάσετε καλά με τις οικογένειές σας, καλή ανάσταση με υγεία! Δευτέρα φεύγουμε για Μόχλος οπότε θα τα ξαναπούμε από την άλλη βδομάδα! Πολλά φιλιά!

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά, με το καλό να Αναστήσουμε τον κύριο και εφέτος!!! Καλό Πάσχα, καλά να περάσουμε όλοι αύριο, να χαιρόμαστε τα ζουζούνια μας και τα στεφάνια μας.

Είμαστε εξοχικό, σε λίγο θα κατέβουμε σπίτι να πάρω μερικά ρούχα για απόψε, σούπερ μάρκετ και μετά πάλι πάνω!

Σας φιλώ φιλενάδες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκταρίτσα να χαίρεσαι τον γιόκα σου, πολύχρονο να είναι το αγόρι σου!

Κατερινάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

Κατερίνα Β να χαίρεσαι την κορούλα σου την τσαχπίνα!

Να χαίρεστε όλοι αγαπημένους, φίλους και συγγενείς που γιορτάζουν αυτές τις μέρες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσάκια χρόνια πολλά και καλά!!

Και του χρόνου με υγεία! Να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας!

Νεκταρίτσα να χαίρεσαι το Γιωργάκη σου που γιόρταζε!

Κατερινούλα πολύχρονος ο σύζυγος!

Κατερίνα Βέρρα να χαίρεσαι την Αναστασία σου!

Σήμερα είχε τα γενέθλια κι εμένα η Κάλλια, γίναμε 1 έτους!! Δεν κάναμε τίποτα σήμερα γιατί γιόρταζε ο παππούς της και πήγαμε εκκλησία και μετά να του πούμε τη γιορτή, την Παρασκευή όμως θα της κάνουμε παρτάκι να σβήσει και το κεράκι με τα παιδάκια μαζί!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Χρονια πολλα φιλεναδιτσες μου! Με υγεια στις οικογενειες μας!

Χρονια πολλα στο Γιωργακη και στην Ειρηνουλα! Χρονια πολλα και στην Καλλια! Να τα εκατοστησει το κοριτσι σου!

Σας ευχαριστω και για τις ευχες σας! Εμεις βεβαια τη γιορταζουμε το Δεκεμβρη, αλλα σας ευχαριστω για τη σκεψη σας!

Ομορφα περασαμε εμεις. Στο εξοχικο των γονιων μου στον Ωρωπο απο το Σαββατο, χθες το βραδυ γυρισαμε. Ολη μερα εξω τα πιτσιρικια με τον παππου. Πολυ αρνι εφαγε η Αναστασια πανω απο τη σουβλα, καναμε και το πρωτο μας μπανιο με το Χρηστο. Ηρεμα και οικογενειακα!

Σας φιλω κι ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν εορταζοντα.

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσάκια!

Χρονια πολλα σε όλες!

Υγεία και πάλι υγεία θα δώσω για ευχή,τιποτα πιο ουσιαστικό απο αυτην.

Καλλία μικρη και ζουμερη να σε χαιρονται!!!!

Σοφακι,τελικα δεν ήρθε το πεθερικο??????

741224izv8nkmlzo.gif

Χρονια πολλα στο Γιώργη μας,στο Ειρηνάκι,στην Αναστασία!!

Εμεις περασαμε πολυ ωραια!

Να μην πω οτι ειναι το καλυτερο Πασχα που εχω περασει!!!

Καναμε βόλτες με τα μαναρια μου,καναμε και το πρωτο μας μπάνιο!

Ο μπεμπουκος αρχιζει και μου δειχνει αδυναμία (κλαιει οταν φυγω απο το δωμάτιο!) ,οκ μη με πειτε τρελη, ξερω οτι ειναι το αγχος αποχωρισμου αλλά το απολαμβάνω στο επακρο!!!!χαχαχαχα!!!!!

Εντωμεταξυ πλεον νιωθω πως εχει "συνειδητοποιησει" οτι εγω ειμαι και το φαϊ και ερχεται και μου τραβάει την μπλουζα!χαχαχα πολυ γελάω με αυτο,με την Μαρλίζα δε το ειχα ζησει ποτε!

Περναμε φάση "φρουτοκρεμα" τωρα και ζοριζομαστε λιγο αλλά το παλευουμε!

Επισης να πω οτι περνάμε κατι τραγικο ως οικογένεια, τον ερωτα της Μαριλιζας για ενα γειτονάκι εκει στο Λουτράκι!Παραμεγαλωσε η ζουζουνα μου φαινεται!

Να μας λεει "ειστε ολοι ασχημοι,μονο ο Παυλος ειναι ομορφος" να καθεται να τον κοιταει μες τα ματια κ να λιωνει, να πηγαινουμε οπου πηγαινει κ αυτος κι αν τον χάσουμε απο το οπτικο μας πεδίο πάμε απο την πισω αυλη του σπιτιου του και κρυφοκοιταμε να τον δούμε!!!! χαμος σας λεω,μεγάλος ερωτας!!!!

Εγω πεθαινω στο γέλιο με τα καμώματά της, αλλά ο ντάντυ θελει να τον βγαλει απο τη μεση!!!!χαχαχα

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!

Κάλλια Χρόνια σου πολλά γεμάτα υγεία,χαμόγελο και αγάπη!

Ειρηνάκι και Γιώργο να σας χαίρονται οι μανούλες σας!Να είστε πάντα γεμάτοι υγεία και πολύ χαρούμενοι!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλησπερα , μολις επιστρεψαμε ..χρονια πολλα ..να τους χαιρομαστε ολους!!!

καλυτερο οικογενειακο πασχα......!!πολυ ωραια μερη απο εκει ...

γυρισαμε μολις ,.,,κλασικα με χαζοιωση .....

παω να μαζεψω τον αμαζευτο !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ευχαριστούμε για τις ευχές!

Κι εσείς να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!

Όμορφα περάσατε διαβάζω, άντε και του χρόνου με υγεία!

Αγγελικούλα σε ψάχνει ο Κωνσταντίνος μόλις φύγεις ε?

Καλά όλες οι μανούλες το χαιρόμαστε αυτό από μέσα μας νομίζω, εσύ έχεις και τον έρωτα βέβαια και το παθαίνεις ένα παραπάνω!

Αα δεν ήρθαν τα πεθερικά τελικά, που θα πάει όμως δεν θα έρθουν? και μετά θα σας κλαίγομαι πάλι πως δε λένε να φύγουν!

Αύριο έχω να ψωνίσω και να κάνω κάτι ετοιμασίες για τα γενέθλια της μικρής την Παρασκευή! Θα φτιάξω και τούρτα με τη hello kitty, ελπίζω να τα καταφέρω!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημερα!!!!

Αχχχχ, γιατι στο Λουτράκι κοιμοντουσαν του καλου καιρου και τωρα μου ξυπναν και τα δυο απτις 7???

και ο μπομπιρας άρχισε παλι να μην κοιμαται καθολου το βραδυ...πτωμα ειμαι.

Θα μετακομισω Λουτράκι μου φαινεται!

Σοφακι λες να ερθουνε μετα το Πάσχα ε?χμ...παντως δε το περιμενα! ημουν σιγουρη οτι θα σας την κανανε την εκπληξη τελικα!

Κατερινα ωραια περάσετε ? Αντε και του χρονου!

Πάλι ιωση καλε? που τη βρηκατε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...