Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αννούλα μου καλά να περάσετε και καλό πάσχα με υγεία σας εύχομαι!!! τα παιδιά θέλουν να τα πάω παιδική χαρά και θα σας αφήσω! τι να σχολιάσω και πότε να τα δεις!! αχ πόσο χάρηκα που σε είδα τριγύρω! μετά τη βάφτιση θα έχεις περισσότερο χρόνο να μπαίνεις λιγουλάκι πιο συχνά να μας λες τα νέα σου?? μας έλειψες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμείς δε νηστεύουμε! βλακεία ε; πιο πολύ για δική μου ευκολία βασικά! είναι αλλεργικοί σε πολλά, του μωρού αποκλειόταν να μη του κάνω κρέας οπότε μας πήρε όλους η μπάλα!

προχθες τελευταία μέρα στο στήθος, τον πάλευα να πιάσει λίγο αλλά με δαγκωσε τόσο πολύ αντιδραστικά που λέω αυτό ήταν! αισίως χτες γίναμε 9 μηνών!!!

ποποπο πόσο μεγάλωσε!!! έχεις και τικεράκια με εβδομάδες και δεν τα καταλαβαίνω εγώ αυτά! θα μου πεις εδώ κοντοζυγώνει το καλοκαίρι με τα γενέθλια!!! ποποπο!! πάω!!!

Ρε Νεκ μιά χαρά ύψος έχουν τα παιδάκια σου και τα δύο!!!Και μένα ο μικρός τρώει συγκεκριμένα πράγματα αλλά δεν σκάω...πιπεριές μπλιάχ κάνει...μελιτζάνα μόνο στα παπουτσάκια...αρακά ολόκληρο μς τίποτα στο σπίτι...τον λιώνω...αλλά εχθές στο παιδικό το έφαγε όλο...καρότο κολοκυθάκι ναι...

Καλά για το βλέμα που λές θέλω μαθήατα...δεν το έχω και σε θαυμάζω πολύ που τα έχει καταφέρει!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εμείς στα μαγαζιά μιά μέση κατάσταση...προχθές στα μιντια τον κυνηγούσε ο πατέρας του γυρω απο τα σταν και αυτός γέλαγε...μάλλον σαν παιχνίδι το βλέπει...και άλλοι 2-3 μπαμπάδες που ήταν εκεί το ίδιο έκαναν...εγώ αυτό που θα θεωρούσα πραγματικά επικίνδυνο Ελ είναι που βγαίνει στο δρόμο μόνος του...αυτό δεν θα το διαπραγματευόμουν με τίποτα...και γενικά να απομακρύνεται απο κοντά μου πχ που πήγε ο Μ στον επάνω όροφο ή στην αποθήκη...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εμάς η λαμπάδα μας φέτος είναι πραγατικά υπέροχη...κλασικη αγορίστικη....με αερπλανάκι...βέβαια το χοτ γουίλς παιχνίδι μας το έφερε ο νονός και σώθηκε η κατάσταση(αν και ήταν και η 3η πίστα)...πάντως είναι πραγματικά κρίμα...3 πίστες έχουμε και καμία 300 αυτοκινητάκια που δεν τα παίζει όλα...του έφυγε η τρέλα με τα καρς και ζητάει αυτά τώρα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

αννιω , καλα να περασετε κοπελα μου ..καλη ανασταση να εχετε ...καλο ταξιδι!!

νεκ μου ...μη χαλιεσαι ...κανενα μικρο δε τρωει λαχανικα

τα βαφτιστικα ειναι τελεια ..σελιδα 10 !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

με ειχε παρε η μητερα μου ..τωρα στενοχωριεται πολυ που δε θα παμε ...βαφει αυγα με μπαρμπι αυτοκολλητα μικρα ....και ειχα κανει ονειρα να τα φτιαξω με τα κοριτσακια μου!!!και δε πειραζει που δεν ερχεστε....καλα να ειστε !!!να μην κανουμε σχεδια ,,μονο υγεια ...

ουφ!!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Τώρα γυρίσαμε με τον μικρό...πήγαμε να αλλάξουμε δικά του ρούχα στους Αμπελοκηπου...ξεπατώθηκε στο περπάτημα...καλά το ξέρατε ότι στην μπενετον δεν υπάρχει 6?Mονο 5 ή 7....αλλάξαμε κατί ρούχα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

να συνεχίσω τα σχόλια που άφησα το πρωί στη μέση για να πάμε στην παιδική χαρά.

και τα υπόλοιπα που γράψατε, ανάποδα αυτή τη φορά.

κατερινιώ δεν πειράζει, του χρόνου πες στη μαμά σου θα πάτε από νωρίς και θα είναι και πιο μεγάλα τα κορίτσια σου να βάψουν και αυγά και όλα να τα κάνουν με τη γιαγιά τους! τι καλή γιαγιά πάντως που σκέφτηκε και πήρε και αυτοκόλλητα της μπάρμπι για τις μικρές!!! πολύ τυχερές οι μικρές με τέτοια γιαγιά!

ντίνα καλά τρώει κι ο δικός σου, πιπεριές δεν τρώνε ενήλικες, τι να λέμε! άσε που ο δικός σου τόσο ανεπτυγμένος δεν έχεις να σκέφτεσαι έλλειψη βιταμινών και τέτοια! το γιατρό σας θυμήθηκα, τώρα που τα έγραψα με τη ραχίτιδα, ε ρε γλέντια!

το βλέμμα που λες και "γιώργο πρόσεξε καλά!" τα έχω δουλέψει και σε αυτόν πιάνουν πολύ καλά. σε σημείο που εμένα με ακούει τόσο που φοβάμαι και πολλές φορές προτιμώ να κάνει "την επανάστασή του" ώρες-ώρες... δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Η μικρή είναι πιο απείθαρχη αλλά είναι και κορίτσι και η ηλικία πιο δύσκολη.

και του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναπάρουμε τις λαμπάδες μας και τα πασχαλινά μας, βλέπω όλες συναντήσατε τους νονούς σας! Ελεάνα τι έγινε τελικά με τη νονά σας;

Άννα καλή δύναμη με τα τρεχάματα! Το βαφτιστικό που πήρες είναι πολύ όμορφο! Με το καλό οι βαφτίσεις σας!

Στο θέμα της διατροφής γνώμη μου είναι πως πρέπει το παιδί να ξέρει τι τρώει και όχι να το ξεγελάμε γιατί απλά δεν θα αναγνωρίσει ποτέ την τροφή αυτούσια και θα μπερδέψει και τις γεύσεις. Ωστόσο καταλαβαίνω την απελπισία σου, κάνε μια δοκιμή με τους κεφτέδες και βλέπεις. Όσα τρώγονται ωμά δεν θα τα φάνε έτσι λες?Ο Μάνος μου πχ. ψοφάει για καρότο στο χέρι ενώ στο φαγητό μερικές φορές το βάζει στην άκρη.

Και του Μπλέτσα η γνώμη και η δική μου ίδια είναι επίσης. Όταν όμως ένα παιδί είναι παράξενο στο φαγητό δεν μπερδεύει τις γεύσεις πίστεψέ με! Ο Γιώργος θα μπορούσε άνετα να γίνει κριτικός εστιατορίων όταν μεγαλώσει!

Οι κεφτέδες σήμερα φαγώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και περιείχαν όλα τα παρακάτω τα οποία βρίσκονταν στο σπίτι μας για να καταλάβεις το πόσο αγαπώ τα λαχανικά: πατάτα, καρότο, κολοκύθι, κρεμμύδι, πιπεριά κόκκινη, αρακά, καλαμπόκι, μανιτάρια πόρτο μπέλο και ντομάτα.

Ωστόσο τα περισσότερα λαχανικά θέλουν βράσιμο ή ψήσιμο για να φαγωθούν, ποιο να τους δώσω ωμό? Μη μου πεις κανένα κουνουπίδι ή μπρόκολο, δεν παίζει!

να συνεχίσω τα σχόλια που άφησα το πρωί στη μέση για να πάμε στην παιδική χαρά.

και τα υπόλοιπα που γράψατε, ανάποδα αυτή τη φορά.

κατερινιώ δεν πειράζει, του χρόνου πες στη μαμά σου θα πάτε από νωρίς και θα είναι και πιο μεγάλα τα κορίτσια σου να βάψουν και αυγά και όλα να τα κάνουν με τη γιαγιά τους! τι καλή γιαγιά πάντως που σκέφτηκε και πήρε και αυτοκόλλητα της μπάρμπι για τις μικρές!!! πολύ τυχερές οι μικρές με τέτοια γιαγιά!

ντίνα καλά τρώει κι ο δικός σου, πιπεριές δεν τρώνε ενήλικες, τι να λέμε! άσε που ο δικός σου τόσο ανεπτυγμένος δεν έχεις να σκέφτεσαι έλλειψη βιταμινών και τέτοια! το γιατρό σας θυμήθηκα, τώρα που τα έγραψα με τη ραχίτιδα, ε ρε γλέντια!

το βλέμμα που λες και "γιώργο πρόσεξε καλά!" τα έχω δουλέψει και σε αυτόν πιάνουν πολύ καλά. σε σημείο που εμένα με ακούει τόσο που φοβάμαι και πολλές φορές προτιμώ να κάνει "την επανάστασή του" ώρες-ώρες... δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Η μικρή είναι πιο απείθαρχη αλλά είναι και κορίτσι και η ηλικία πιο δύσκολη.

και του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναπάρουμε τις λαμπάδες μας και τα πασχαλινά μας, βλέπω όλες συναντήσατε τους νονούς σας! Ελεάνα τι έγινε τελικά με τη νονά σας;

Άννα καλή δύναμη με τα τρεχάματα! Το βαφτιστικό που πήρες είναι πολύ όμορφο! Με το καλό οι βαφτίσεις σας!

Από όσα δίαβαζα κατα καιρούς ο Λ έτρωγε τα πιο κλασικά..από ψαράκια ακόμα μόνο το μπακαλιαράκι σούπα τρώει μια φορά την εβδομάδα να φανταστείς...τώρα στο παιδικό έφαγε ψάρι πλακι με λαχανικά...καλά μπαρόκολο,λάχανα και κουνουπίδι ούτε να τα δει...

Εμάς που όλη η μέρα είναι μια επανάσταση θα προτιμούσαν να έριχναν ενα βλέμμα που και που και να μαζεύονται...χωρίς μη ,κλάματα και φωνές...λιοντάρι με τα όλα του...και με την ωραιοπάθεια παρακαλώ...φοράει κάτι και λέει ¨κούκλος,λεβέντης¨...ότι λένε οι γιαγιάδες του...να μην πω τι παθαίνει μπροστά σε καθρέφτη...κοιτάζεται μια ώρα και καμαρώνεται μόνος του...σαν λιοντάρι που υπερηφανευεται πραγματικά όμως...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Τελικά μάλλον τα δικά μου παιδάκια είναι πολύ καλόφαγα ε?Φτου φτου μην τα ματιάσω.

Γεμιστά φάγαμε σήμερα, ωραία ήταν.

Άννα ζόρι τραβάς ε?Να φαίνεσαι ρε κοριτσάκι και από εδώ να μαθαίνουμε νέα σας. Πολύ όμορφο το βαφτιστικό, θα την κοιτάξω και εγώ εκτενέστερα την εταιρία αυτή, μου αρέσει το στυλ.

Κατερίνα θα στεναχωρήθηκε η μανούλα σου, θα περίμενε τις εγγόνες πως και πως...δεν μπορείτε μετά το Πάσχα και αφού περάσει κάθε υποψία της ίωσης να πεταχτείτε να τους δείτε, να μην το πάρουν και πολύ βαριά?

Εμείς αύριο φεύγουμε για εξοχικό, εκεί θα περάσουμε τις Άγιες μέρες. Στα πεθερικά μπορεί και να μην πάμε εφέτος, έχει πνευμονία η πεθερά που την έχει θερίσει και δεν είναι στα καλά της, θα δούμε.

Αύριο θα κάνουμε καλιτσούνια και Χριστόψωμα με την μαμά μου, με τα παιδιά στα πόδια μας δεν ξέρω πως θα τα καταφέρουμε αλλά θα αναλάβει ο μπαμπάς μου που είναι η καλύτερη νταντά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...