Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

αντριανα τι ομορφη που εχει γινει η κορη σου!πολυ της παει η κοκκινη κορδελα!

αυριο 8α σας δειξω φωτο απο το παιχνιδι χριστουγεννων μας!!! της πηρα στρατα και το λατρεψε μικρη και μεγαλος!!πολεμο για το ποιος θα πρωτομπει!!!το εχει ψιλοχαλασει ο μεγαλος αλλα αντεχει ακομα!

Eyxaristo poli gia ta kala sou logia madalenaki mou, mas paei to kokkino genika :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

η αληθεια ειναι οτι του τα κανει!!ικανη να τον αφησει νυστικο ολη μερα ειναι για να μην τον πιεζει να φαει!ασε που βαζει μεσα σκυλο+γατα(που μενουν στην αυλη) για να παιζει το παιδι

eee tote logiko to briko na exei adinamies to paidi, min stanaxoriese kai to poso kali mana eisai den krinete apo pou exei adinamia o mikros. Esy na kaneis ayto pou krineis sosto gia to paidi sou kai ekino tha to anagnorisei pio meta.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

ΑΑΑΑΑΧ κλου κλου λέγανε όλοι οι φίλοι το μπαμπά μου.

Και μενα κλοκλο.

Βρε Αντριάννα βάλε κ δω καμιά φωτό να δω κ γω που δεν έχω φατσαμπουκ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Tα 4 σιδερένια μπαίνουν σε ένα μεγάλο κομμάτι σαν ύφασμα που έχει έξτρα για να ισιώσει να γίνει σαν 2ος πάτος. Ενώνεις τα 2 σίδερα μεταξύ τους και φτιάχνεις κάτι σαν κοντάρι κι έπειτα και τα άλλα 2 μεταξύ τους και κάνεις άλλο ένα κοντάρι και μετά τα στερεώνεις στο ύφασμα (θα δεις έχει εσοχές που μπαίνουν τα κοντάρια στα πλαϊνά του υφάσματος, ψάξτε το).

Αυτό μετά το στερεώνεις στο παρκοκρέβατο για να κάνεις μια 2η βάση πιο ψηλά από την 1η βάση. Φαντάσου ότι είναι αυτό που βοηθάει ώστε να μπαίνει το στρώμα σε πιο ψηλή θέση για να μη σκύβεις μέχρι κάτω να πιάσεις το μωρό όταν κοιμάται. Είναι όπως την κούνια που έχει 2 επίπεδα για το στρώμα. Αυτό το ύφασμα "ντύνεται" στα 4 κάγκελα γύρω-γύρω αλλά αν δε βάλεις τα σιδερένια θα πέφτει σαν σακούλα μέσα στο παρκοκρέβατο. Με τα σιδερένια έρχεται και ισιώνει-τεντώνει και έχεις πλέον μια 2η βάση πιο πάνω από την κανονική όπου βάζεις το στρώμα και κοιμάται το μωρό. Μόλις μεγαλώσει βγάζεις αυτό το πρόσθετο και το κάνεις πάρκο. Φυσικά αφού "ντύσεις" το παρκοκρέβατο με αυτό το 2ο ύφασμα θα βάλεις επάνω το στρωματάκι που έχει το παρκοκρέβατο (ένα σκληρό σπαστό) και μετά θα βάλεις δικό σου στρώμα αν θες να κοιμίσεις το μωρό. Η κάτω βάση για να κουμπώσει θέλει να την πιέσεις προς τα κάτω καλά! Αν δεν ακουστεί κλακ κινδυνεύει να κλείσει το πάρκο αν μπει μέσα το παιδί. Για δοκιμάστε να το σηκώσετε το πάρκο να δείτε αν αποσυναρμολογηθεί τότε δεν έχει κουμπώσει καλά. Αν όχι, τότε κούμπωσε κι ίσως δεν ακούσατε το κλακ.

Ότι άλλη απορία έχεις εδώ τριγύρω θα είμαι! ;)

να σαι καλα καλη μου θα το δοκιμασουμε κ θα σου πω!σου ειμαι υποχρεη;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Α μάλιστα!

Καλά όχι ότι σου μοιάζει πολύυυυυυυυυ!

Καλέ κουκλάκι είναι μωλέ μωλέ και τούτο!

Θέλω κ γω τέτοια κορδέλα έτσι μεγάλη να μας πιάνεται, όλες πέφτουν!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Aντριάνα οντως η μικρή ειναι κουκλάκι με τα κοκκινα!!!

Ααα καλα απο μαλλί και μεις ακομη το ψαχνουμε,εντωμεταξυ εχει μονο στη μέση ενα λοφίο και εχει πολυ πλακα!!!Σα μοϊκάνα είναι.

Είπες να τους βοηθησεις στη δουλειά και σε χώσανε για τα καλά ε?

Τουλάχιστον ελπίζω να τους χρέωσες διπλή ταρίφα!!!!!!!

Ουφ,ρε κοριτσια δεν ειναι αδικο αυτο που γινεται με το θάνατο του Κακαουνάκη?

Ενταξει κριμα για τον άνθρωπο αλλά τοσοι αλλοι πεθαίνουν απο "λάθη γιατρων" και κανεις δε παίρνει χαμπάρι,ποσες μηνυσεις συγγενων βρισκονται στα συρτάρια ακομη?Και επειδη εκεινος ηταν γνωστος εχει γινει χαμός...αδικία μεγαλη αδικία για ολους τους υπολοιπους,δε ξέρω με πιάνει το παραπονο με κάτι τετοια, ο παππους μου χαθηκε πρόωρα απο ενα γιατρο που τον εκανε πειραματοζωο,60 χρονων,τελος παντων, το σταματω εδω γιατι με παιρνουν τα ζουμιά καθε φορα.

Aggeliki to ksereis oti to fysao kai den krionei pou den se gnorisa esena kai tin touloumpitsa sou apo konta???

MIPOS NA KANONISOUME EKDROMI STIN XIO KORITSIA??????????

Ontos einai adikia, apodikniete oti gia na breis to dikio sou se ayti tin xora prepei na exeis meso i na eisai gnostos.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Αμε!!!!!! Να κανονισετε οποτε θελετε!!!!!! χωρο εχουμε μπολικο!!!!!!! (ελπιζω να μη το διαβασει η πεθερα αυτο-χαχαχαχαχα)

Αννα τελικα θα την γνωρισω την κουμπάρα σου καλε? στειλε μου το τηλ της!!!!

ένα καληνύχτα να πω και έφυγα.....

λίγο στέκομαι και με πιάνει σκοτωδίνη και κρύος ιδρώτας....μήπως για να στανιάρω να χτυπήσω κάνα ταξιδάκι στη χίο;

θα στο στείλω το τηλ baby από βδομάδα θα ναι χίο, τώρα έχει άδεια και είναι θεσ.νικη.

σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.

Αντριανούλι είναι κούκλα η κόρη σου και όντως σου μοιάζει.

Μανταλένα είμαστε αδερφές ψυχές! εδώ να δεις κλωτσιές και μπουνιές που πέφτουν...σε τελευταία μοίρα μ έχει το μητσάκι. είναι σκληρά τα παιδιά!!!!! και φυσικά δε τα εννοούν αυτά που λένε και φυσικά προτιμούν αυτούς που τους κάνουν τα χατήρια...να το προσέξεις αυτό!

σας αγαπώ αλλά κλείνουν τα μάτια μου............................................

ωπ ένα μάτι άνοιξε...τι τέλεια είναι αυτά τα κοτσίδια!!!!!!!!!!!

καληνύχτα!!!

Pos mporo na sou kalaso xatiri mou les????

oriste des kai esy pos megalose i filenada tis kori sou :)

02012010177.th.jpg

καλημερα αντριαννα!!καλε πως μεγαλωσε ετσι?φτοθ φτου μη τη ματιασω...κουκλα ειναι να τη χαιρεσαι κοριτσι μου!παντα γερη κ χαμογελαστη να ναι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...