Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

O Γιώργος σύμφωνα με τις ζυγαριές μου 16 κιλά περίπου (16 δείχνει η αναλογική και 15,5 η ηλεκτρονική), ύψος έλεγα χθες στον Άρη να τον βάλουμε σε κανένα τοίχο να τον μετρήσουμε που προβληματίστηκα με τα ρούχα. Θα το κάνουμε όταν γυρίσει από τη δουλειά, γιατί έχω μείνει με την περιέργεια κι εγώ.

Η μικρή είναι αντίστοιχα 13 κιλά στην αναλογική και 12,5 στην ηλεκτρονική. Από ύψος ούτε εκεί έχω ιδέα και θα τη βάλω κάτω μόλις γυρίσει ο μπαμπάς. Αυτή θα πρέπει να τη μετρήσουμε ξάπλα ε?

Τα ρούχα έχω και σορτσάκια ζάρα 2-3 που του κάνουν. Μάδερ δεν είχα πάρει μέχρι πέρυσι για να σας πω αλλά όλα τα χειμερινά που πήρα για την ηλικία του τα γυρίζω αρκετούς πόντους το ρεβέρ για να τα βάλει. Ομοίως της μικρής της ψώνισα για του χρόνου το χειμώνα και από τα 2-3 και από τα 18-24 του μάδερ. Στα oschestra παρατήρησα ότι η διαφορά στα νούμερα από το 4 στο 5 για παράδειγμα είναι μηδαμινή για να μην πω μηδενική στο μάκρος και έχουν μόνο μεγαλύτερο φάρδος. Εγώ θα έπαιρνα μέχρι και 5ρι στην μικρή άνετα, για να το βάλει και του χρόνου καθώς η δικιά μου σε σχέση με το Γιώργο είναι πιο ψωμωμένη.

Εδώ λες ό,τι προβληματίστηκες με τα ρούχα και μιλάς για ψώνια και κατάλαβα πως θέλεις να ξέρεις για να αγοράσεις καινούργια.

Άντε έφυγα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρες!!!!

Δε θα το πιστέψετε!!!

Εχθες ο μικρός ξεραθηκε,ακομη κοιμάται!!!

Ξύπνησε μόνο 2 φορές!!!

Τον εμπνέει το Λουτράκι φαίνεται!!!!

Ελεάνα εμείς τον πήραμε τηλ και του είπαμε ότι φεύγουμε και να έρθει να φερει τη λαμπάδα της.

Να σας πω τι ρώτησε;

"γιατί καλέ,ποτέ είναι η Ανάσταση?"

δεν υπαρχει!

Ήρθε το απόγευμα και δεν της έφερε τη λαμπάδα που ήθελε,και είχαμε μια μικρή γκρινια αλλά μετά είπα καλύτερα γιατί πολύ την έχουμε καλομαθει όλοι που τρέχουμε να πάρουμε ότι ζητήσει.

Η έλευση του δεύτερου παιδιού και η κλεισούρα στο σπίτι έχουν γίνει κακοθ σύμβουλοι για το πως την αντιμετωπίζουμε πολλές φορές.

καλημερα σας!αποψε κομηθηκαμε ολη τη νυχτα..αλλος ανθρωπος

καλ νεκατρια για να καταλαβεις ..τι γινεται με το φαγητο ..εγω χθες εβαλα κοτοπουλο στο φουρνο..το μικρο ηταν νηστικο 2 μερες σχεδον ...και εννοειται δεν τρωνε καροτο!!

και μη ξαναπεις για το γιωργο οτι ειναι μινι ..μια χαρα υψος εχει το παιδι ..

ελε πολυ ωραια τα βαφτιστικα ....ιδιως τα νεονατο !

για τα μαζαγια τι να πω ....τα δικα μου δεν κανουν τοσα παλαβα ....αλλα αν βαριουνται γκρινιαζουν

στην εκκλησια ..εδω στη αθηνα ....υπαρχει ενας προναος διπλα απο την κυρια εκκλησια ..που παμε ολα τα παιδακια και χαζοκαθονατι ή αλλιως κοντα στο ιερο να βλεπουν ....κανα 20 λεπτο μαξιμουμ ομως ...μη φανταστεις ..

τωρα σκεφτηκα οτι μπορει να τις κοινωνησω του αγ.γεωργιου ..αν κανουν καπου λειτουργια εκει κοντα που θα ειμαστε ...

οι γονεις μου στεναχωρηθηκαν λιγο που δε θα κατεβουμε ειδικα ο πατερας μου ..αλλα καταλαβαινουν νομιζω

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρες!!!!

Δε θα το πιστέψετε!!!

Εχθες ο μικρός ξεραθηκε,ακομη κοιμάται!!!

Ξύπνησε μόνο 2 φορές!!!

Τον εμπνέει το Λουτράκι φαίνεται!!!!

Ελεάνα εμείς τον πήραμε τηλ και του είπαμε ότι φεύγουμε και να έρθει να φερει τη λαμπάδα της.

Να σας πω τι ρώτησε;

"γιατί καλέ,ποτέ είναι η Ανάσταση?"

δεν υπαρχει!

Ήρθε το απόγευμα και δεν της έφερε τη λαμπάδα που ήθελε,και είχαμε μια μικρή γκρινια αλλά μετά είπα καλύτερα γιατί πολύ την έχουμε καλομαθει όλοι που τρέχουμε να πάρουμε ότι ζητήσει.

Η έλευση του δεύτερου παιδιού και η κλεισούρα στο σπίτι έχουν γίνει κακοθ σύμβουλοι για το πως την αντιμετωπίζουμε πολλές φορές.

αγγελικη .....ποια ηθελε μπαρμπι μαγικες πουεντ???καλα να περασετε λουτρακι ...

μακαρι να συνεχισει ετσι με τον υπνο ο μικρος ..ειναι μεγαλο πραγμα ο υπνος

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Εδώ λες ό,τι προβληματίστηκες με τα ρούχα και μιλάς για ψώνια και κατάλαβα πως θέλεις να ξέρεις για να αγοράσεις καινούργια.

Άντε έφυγα!

Δεν είχες δει μάλλον τα προηγούμενα μνμτα μου γιαυτό δεν κατάλαβες τι γράφω. Έλεγα ότι του δοκίμασα τα καλοκαιρινά που έχουμε και του κάνουν και φέτος, όπως του έκαναν και πέρυσι και πρόπερσι, είναι δλδ η τρίτη χρονιά που θα τα βάλει και είπα να τον βάλω να τον μετρήσω γιατί προβληματίστηκα που του κάνουν τα ρούχα για 3η χρονιά, να δω αν παίρνει ύψος το παιδί ή αν κάτι πάει στραβά και μένει στάσιμο. Η τελευταία μέτρηση όπως είπα χθες ήταν στην παιδίατρο ένα χρόνο πριν. Τόσα και τόσα διαβάζει κανείς στο πάρεντς, έχω πέσει και σε παιδάκια που χρειάζονταν εξετάσεις και αυξητικές ορμόνες και ιστορίες και λέω κάτσε να το δούμε κι αυτό...

Μόλις φάει το πρωινό της, σε λίγο δλδ θα μετρήσω και τη μικρή να δω.

Διαφημίσεις

Δεν είχες δει μάλλον τα προηγούμενα μνμτα μου γιαυτό δεν κατάλαβες τι γράφω. Έλεγα ότι του δοκίμασα τα καλοκαιρινά που έχουμε και του κάνουν και φέτος, όπως του έκαναν και πέρυσι και πρόπερσι, είναι δλδ η τρίτη χρονιά που θα τα βάλει και είπα να τον βάλω να τον μετρήσω γιατί προβληματίστηκα που του κάνουν τα ρούχα για 3η χρονιά, να δω αν παίρνει ύψος το παιδί ή αν κάτι πάει στραβά και μένει στάσιμο. Η τελευταία μέτρηση όπως είπα χθες ήταν στην παιδίατρο ένα χρόνο πριν. Τόσα και τόσα διαβάζει κανείς στο πάρεντς, έχω πέσει και σε παιδάκια που χρειάζονταν εξετάσεις και αυξητικές ορμόνες και ιστορίες και λέω κάτσε να το δούμε κι αυτό...

Μόλις φάει το πρωινό της, σε λίγο δλδ θα μετρήσω και τη μικρή να δω.

ρε νεκταρια μια χαρα ειναι τα παιδακια ..μαλλον του τα φορας και λιγο στενα του Γιωργου να δειχνει κορμαρα!!!....μετρα και τη μικρη να μας πεις ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Αγγελική θα κάτσετε μέρες?? να κάτσετε να συνηθίσει ο μικρός να κοιμάται να στο κάνει και στο σπίτι! πρόχειρο το έχω το μνμ που έγραφα εδώ που τα παιδιά στο χωριό έπεφταν ξερά και ξυπνούσαν στις 11 το πρωί, να στο στείλω να χαρείς! και υπόψη το συνέχισαν μετά για λίγο καιρό και στο σπίτι!

για την μαριλίζα το καλό είναι ότι το συνειδητοποιείς και μπορείς να το διορθώσεις. ούτε το ένα ούτε το άλλο δικαιολογούν να περνάνε τα καπρίτσια τους. σε άλλα θέματα μπορείς να είσαι προσεκτική, στις αγκαλιές που θα τις μοιράζεις όμορφα, στις σούπερ εκδηλώσεις απέναντι στον μπέμπη που μπορείς να τις κάνεις σε άλλες στιγμές που δεν θα είναι μάρτυρας η Μαριλίζα, στην χαλαρότητα και αυστηρότητα απέναντι της όποτε και όταν πρέπει, τέτοια. Τα καπρίτσια να σου λείπουν γιατί ειδικά τα κορίτσια και το έχω διαπιστώσει από τη μικρή, έχουν και τον τρόπο τους να μας τα περνάνε και στο τέλος γίνονται κορίτσια με τα όλα τους! :lol: Καλομαθημένα!

καλημέρα κ χρόνια πολλά! να περάσετε όλες όμορφα!!!

εγώ πήζω στις δουλειές συν βάψιμο μαλλιού συν να πάω για πεντικιουρ!

ευτυχώς η μάνα μου πήρε τα μεγάλα για να βάψουν τ αυγά το μωρό μου κοιμάται (αφού ξενύχτησε τρελά χτες, ούτε λεχουδι δεν έκανε έτσι).

αύριο πρωί φευγουμε από πειραιά για Σύρο!!! δεν έχω φτιάξει βαλίτσες ακόμα, μόνο τα ρούχα σιδερωμένα πάνω στα κρεβάτια τα χω! ανυπομονώωωω!!! κ τ αγόρια μου επίσης! ένα καρότσι θα πάρω κ ένα μει ται για το τζέισον! έκλεισα 4αρι (2 δωμάτια) κ βρεφική κούνια θα χουν μέσα! κ μόνο το ταξίδι εμένα μου φτάνει! επιστρέφουμε τη κυριακή το βράδυ!

φασαρίες εμένα στα μαγαζιά δε μου κάνουν, αν κ δεν είναι το καλύτερό τους, μάλλον περισσότερο βαριούνται κ γκρινιάζουν! αλλα για να πετάνε πράγματα στον αέρα μεγάλα δεν είναι πια;

εκκλησία δε τα πάω γενικά αλλά όποτε έχουμε μπει για μυστήρια ή μετά απ το πάρκο για ένα κερί ήσυχα είναι. για περισσότερο δε ξέρω!

ρε νεκταρια μια χαρα ειναι τα παιδακια ..μαλλον του τα φορας και λιγο στενα του Γιωργου να δειχνει κορμαρα!!!....μετρα και τη μικρη να μας πεις ...

Ακόμα τρώει η μικρή σε λίγο θα τη μετρήσω. Του έλεγα τώρα του γιωργου ότι θα φτιάξω κεφτέδες, δεν ξέρει τι κεφτέδες βέβαια... και μου λέει να φτιάξω "κανένα καλαμάρι, κανένα χταπόδι, κανένα μπιφτέκι, όχι φασολάκια, τα φασολάκια δε μου αρέσουν!" :lol: Το κατάλαβα του λεω!

Κι εσένα δεν τρώνε λαχανικά?? Πώς το παίρνεις?? Εγώ γιατί το παίρνω τόσο βαριά μου λέτε?

Διαφημίσεις

οι νονοί μας έδωσαν το παρόν σύσσωμοι κ οι 7 σ όλα μου τα παιδιά! κ έκαναν πάλι τις υπερβολές τους! τα ρωτάνε τι ακριβώς θέλουν κ τους το φέρνουν επί 10! δε μ αρέσει αυτό, κακομαθημένα τα κάνουν! ο μεγάλος κατάλαβε ότι σημασία δεν είχε η λαμπάδα μονσούνο αλλά ότι ο νονός του ταξίδεψε αυθημερόν σχεδόν από θεσ. νικη για να τον δει κ μόνο!!! με πολύ μπλαμπλα το κατάλαβε ευτυχως! ο μάνος όμως στα χέρια κοιτούσε κ έψαχνε τη λαμπάδα χοτ γουιλς που παρηγγειλε. ελπίζω κ αυτός απ του χρόνου να αλλάξει. ή μάλλον να τον αλλάξω!

εμείς δε νηστεύουμε! βλακεία ε; πιο πολύ για δική μου ευκολία βασικά! είναι αλλεργικοί σε πολλά, του μωρού αποκλειόταν να μη του κάνω κρέας οπότε μας πήρε όλους η μπάλα!

προχθες τελευταία μέρα στο στήθος, τον πάλευα να πιάσει λίγο αλλά με δαγκωσε τόσο πολύ αντιδραστικά που λέω αυτό ήταν! αισίως χτες γίναμε 9 μηνών!!!

Τη μέτρησα τη μικρή 94 πόντους. Θα τον περάσει το Γιώργο θαρρώ! Ο Γιώργος 94 πόντους ήταν 32 μηνών και αυτή είναι 30 μηνών. Αλλά αυτή τρώει πολύ καλύτερα από το Γιώργο, από όταν ήταν μωράκι και συνεχίζει. π.χ. χθες έφαγε γάλα με δημητριακά ένα καλό μπολ το πρωί, δεκατιανό δεν έδωσα για να φάει και καλά τα φασολάκια, το μεσημέρι τσίμπησε 2-3 κομμάτια πατάτα από τα φασολάκια κι αυτό ήταν, έπαιξαν τα νεύρα μου και την κατέβασα κάτω οπότε το απογευμα ξύπνησε με πείνα. μέχρι την ώρα που κοιμήθηκε για νύχτα έφαγε:

1 αυγό βραστό με μία φρυγανιά

1 αχλάδι ολόκληρο

μισό μήλο

ένα μπολ φράουλες (αυτή τρώει φρούτα τουλάχιστον καλύτερα από το γιώργο)

2 φετούλες του τοστ τυρί.

1 πιατάκι με μια χούφτα ντοματίνια, 1 χούφτα κρουτόν ολικής και μια χούφτα γραβιέρα σε κομματάκια.

1 φέτα ψωμί του τοστ ολικής αλέσεως.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...