Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κι από εμάς! Κατερινιώ πολλά μπράβο στο Γιώργο που βοηθάει τόσο πολύ! Και καλά να περάσετε στις διακοπούλες σας! Καλά το κάνετε και κάνετε και κάτι διαφορετικό, χώρια που γαστρεντερίτιδα τέτοιες μέρες καλιά να σας λείπει!

Ελεάνα αν δεν σε πάρει αύριο, πάρε την να δεις γιατί μάλλον κάτι θα συμβαίνει, δεν γίνεται τελευταία στιγμή να σας έρθει. Αν και εγώ νομίζω ότι αύριο θα σου χτυπήσει το τηλέφωνο από τη νονά.

Τον μέτρησα χθες το Γιώργο 103 εκατοστά είναι, έκοψα ένα εκατοστό γιατί κάθε που τον μετρούσα στο σπίτι έβγαινε ένα πόντο διαφορά με τη γιατρό. Οπότε και έτσι εξηγείται πώς του κάνουν τα 98-104 του λιντλ. Τη μικρή δεν την έκατσα κάτω θα την κάτσω αν τη συβάσω αύριο να δω πόσο είναι αυτή.

Εμένα με απασχολεί να τρώνε σωστά ρε γμτ και για αυτό μπήκα πάλι, να γράψω ότι τα φασολάκια πάλι σήμερα τα έφαγε η σκουπιδοσακούλα. Αυτά τα λαχανικά είναι ο εφιάλτης μου όταν τα μαγειρεύω. Αύριο θα κάνω μπιφτέκια λαχανικών μπας και γίνει τπτ... ουφ! Το μεσημέρι συγχύστηκα και τα άφησα νηστικά. Αρρωσταίνω ρε γμτ κάθε που δεν θα φάνε ένα φαΐ που θέλω να τρώνε όπως τα λαχανικά. Παίζουν τα νεύρα μου και κάνω ακριβώς τα αντίθετα από όσα θα έπρεπε με αποτέλεσμα στο τέλος να έχω το αντίθετο αποτέλεσμα. Ειδικά ο Γιώργος με το φαγητό που δεν του αρέσει θα έχει θέμα και θα φταίω εγώ που δεν μπορώ να το αποδεχτώ ότι τα παιδιά έχουν και τις παραξενιές τους. Εγώ ήθελα μια χειροπιαστή λύση που δεν έχω βρει σε βιβλία. π.χ αν δεν τρώνε πολλά λαχανικά(όχι ποσότητα, πολλά είδη εννοώ). εγώ τι να κάνω? θέλω να τα μαγειρεύω, δεν θα τα στερηθώ εγώ επειδή δεν τα τρώνε. ούτε θα μαγειρεύω 2 φαγητά. αυτό είναι το φαγητό και τέλος. αν δεν το φάνε (και δεν παίξουν τα νεύρα μου και δεν αρχίσω τις απειλές και τις υστερίες) τότε τι κάνεις? παλεύεις με ιστορίες και τάισμα και παιχνίδια και ξεγέλασμα μπας και δοκιμάσουν καμιά μπουκιά? τα αφήνεις νηστικά και τους το σερβίρεις το απόγευμα και ανε φάνε αλλιώς ξαναπαίζουν τα νεύρα μου? τα αφήνεις νηστικά και το απόγευμα τους δίνεις κάτι άλλο αλλά όχι βλακεία? ναι αλλά τα φασολάκια πότε θα τα φάνε? αυτό είναι το θέμα μου, θέλω να φάνε το λαχανικό και πώς θα το φάνε?? ουφ!!!!!!!

Καλησπέρα, Καλό μήνα να έχουμε!!!

Από τον βαφτιστήρα γυρίσαμε, χάρηκε το παιδί με τα δώρα του-όλα καλά.

Αγγελική 31 Αυγούστου με τίποτα. Θυμίζω η βάφτιση του Μάνου ήταν 11 Σεπτέμβρη και ψιχάλιζε την ώρα του μυστηρίου και η κουνιάδα μου βάφτισε στις 24 Αυγούστου και έκανε μια ψύχρα άλλο πράγμα. Εκεί είναι και δίπλα στην θάλασσα και να μου λείπει το άγχος του καιρού. Προτιμώ 10 Αυγούστου.

Εγώ πάλι σκέφτομαι πως επειδή η μικρή θα κλέψει την παράσταση, θα νιώθει μειονεκτικά το αγόρι μου και επειδή καταλαβαίνει περισσότερο από εκείνη θέλω να έχει αγωνία και χαρά εκείνη την ημέρα.

Κατερινάκι δεν ήθελα να στο πω αλλά το χω ξαναπεί. Οι γαστρεντερίτιδες μεταδίδονται πολύ πολύ εύκολα. Δεν θυμάμαι ποτέ να είχε κάποιος μες το σπίτι και να την γλίτωσαν οι υπόλοιποι. Κάπου θα βρείτε. Δεν έχω να προτείνω γιατί δεν τα ξέρω τα μέρη, ωστόσο μου χει καρφωθεί να πάω κάποτε Ναύπλιο! Και μην ξανακούσω παράπονο για τον σύζυγο!!!!

Ελεάνα εγώ στην θέση σου θα άφηνα να περάσουν και αυτές οι μέρες και μετά θα έπαιρνα τηλ αν ωστόσο δεν είχε δώσει σημεία ζωής η νονά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ερώτηση....στην εκκλησία κάθονται ήσυχα τα παιδάκια σας?Εμένα γιατί σβουρίζει όλη την ώρα?Δεν υπάρχει περίπτωση να τον πάω μόνη αλλά ούτε και ο πατέρας του θέλει να πάμε, μόνο για λίγο και να φύγουμε.

Σήμερα τον κατέβασα κέντρο να προβάρει κάτι παπούτσια. Παιδιά...τι να σας λέω...μπαίναμε στα μαγαζιά και τον έχανα...ή τις πωλήτριες έπαιρνε από πίσω ή στις αποθήκες χωνόταν ή έβγαινε στον δρόμο και τον κυνηγούσα με διάφορα στα χέρια!!!20 παιδάκια είχε στο μαγαζί με τα παπούτσια, ε κανένα δεν έκανε έτσι!

Για να μην πω, τι έκανε χθες που σταματήσαμε στον φούρνο. Μέχρι να πληρώσω είχε βγει έξω και σε ένα τραπέζι βρήκε ξεχασμένο έναν φραπέ και τον έπινε!!!Το συζητήσαμε όταν γυρίσαμε...τι να πω...

Άσχετο...εμάς ο παιδικός έκλεισε χθες γιατί εσείς σήμερα?

Ξανά άσχετο...Νεκτ τον Μάνο θυμάμαι μετά τους 18 μήνες ο παιδίατρος τον μετρούσε όρθιο γιατί λες να μετρήσεις την μικρή ξαπλωτή?Μεγάλη δεν είναι?Σωστά δεν στέκεται?

Φασολάκια και εμείς σήμερα και το τσακίσανε το τσουκάλι. Νεκτ, σε νιώθω γιατί κατά καιρούς μου κάνει νούμερα η μικρή αλλά λύση θα βρεις...Θυμάστε που έλεγα πως δεν τρώει φρουτόκρεμα?Ε της δίνω τα φρούτα κομματάκια και τρώει περισσότερα από ό,τι έτρωγε στην φρουτόκρεμα!Επίσης έφαγε το αυγό σε ποτήρι!!!

Τα φασόλια τώρα που να τα χώσεις ρε γμτ...σκέφτομαι...

Α ήρθαν χθες και οι δυο νονές, του Μάνου και της Εβελίνας. Αλλαγές έκανα σήμερα, τα παπούτσια έπεσαν μεγάλα στον Μάνο και το μπλουζάκι το 2άρι μικρό στην Εβελίνα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Όσες κοιτάτε για βαφτιστικά, ρίξτε μια ματιά και εδώ

http://www.neonato.gr/#

https://www.facebook.com/pages/Stova-Bambini/162248311327

Αυτό εδώ είδα στο πρενατάλ και είναι υπέροχο (αδικείται στην φώτο, ούτε καν το είχα προσέξει πριν το δω και από κοντά έμεινα)

https://www.facebook.com/pages/Stova-Bambini/162248311327#!/photo.php?fbid=10151589314306328&set=a.10151581561541328.1073741825.162248311327&type=3&theater

https://www.facebook.com/pages/Stova-Bambini/162248311327#!/photo.php?fbid=10151581575036328&set=a.10151581561541328.1073741825.162248311327&type=3&theater

Το έδειξα στην νονά και ξετρελάθηκε. Μου είπε ό,τι της αρέσει πολύ το στυλ οπότε ταιριάζει το γούστο μας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Όταν λέμε ότι αρρωσταίνω, εννοούμε ότι αρρωσταίνω, έτσι?? Σε όλα τα άλλα θέματα της μητρότητας τα πάω μια χαρά, την παλεύω, είμαι καλά και ικανοποιημένη με τις τακτικές μου, εκεί χάνω την μπάλα, στεναχωριέμαι πάρα μα πάρα πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω. Άρρωστα να τα έχω, τόση στεναχώρια δεν παίρνω,τόσο άγχος δεν περνώ. Κουλό? Κουλό αν έτσι το βλέπουν κάποιοι. Θεωρώ ότι τα φρούτα και τα λαχανικά είναι υψίστης σημασίας για πολλούς λόγους. Τις βιταμίνες που δεν έχουν άλλες τροφές, τις φυτικές ίνες, τη διατήρηση του σωματικού βάρους σε κανονικά επίπεδα, την καλή υγεία του εντέρου και επειδή εμείς γενικά τρώγαμε πολλά λαχανικά πριν τα παιδιά δεν θέλω να τα περιορίσω. Αν κόψουν το γάλα, δε θα σκάσω, με τα λαχανικά σκάω!

Άμα βρεις λύση για τα φασολάκια, ψάξε να μου βρεις και για μελιτζάνες, αρακά, κολοκύθια, αγκινάρες κλπ. Και όταν δεν τρώει το καρότο ένα παιδί και κάνεις σάλτσα για μακαρόνια με ντομάτα, κρεμμύδι, μυρωδικά κι ένα πολτοποιημένο εξαφανισμένο καρότο, τη βάλεις τη σάλτσα σε μικρή ποσότητα στο μακαρόνι και βάλεις και τυρί από πάνω και σου πει το παιδί βγάλε μου το καρότο (πού το μυρίστηκεεεε????!!!!!) τότε είναι να πέφτεις από το μπαλκόνι ή δεν είναι??

το βαφτιστικό πολύ όμορφο!

και τέλος στην ερώτηση αν κάθονται ήσυχα στην εκκλησία δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν τα πάω στην εκκλησία. αλλά λογικό μου φαίνεται να σβουρίζουν όλη την ώρα εκεί, η χαρά της ανακάλυψης είναι κάθε χώρος που είναι άλλος από το σπίτι μας, από το μαγαζί και την καφετέρια μέχρι την εκκλησία. Κι εμένα έχουν την περιέργεια και θα πειράξουν αλλά ρίχνω ένα δολοφονικό βλέμμα και ξέρουν ότι δεν τα παίρνει. π.χ. προχθές που πήγαμε να πάρουμε παπούτσια της μικρής ο γιώργος έπιασε ένα ταμπελάκι και του άλλαξε θέση, έκανα μία παρατήρηση, το ξανάπιασε, μία προειδοποίηση και δεν χρειάστηκε άλλη. μέχρι να φύγουμε μόνο κοίταζε. την απείθεια την μισώ. μέχρι το δημοτικό δεν έχει, από εκεί κι έπειτα θα κάνει τα δικά του, όσο μικραίνει η εξουσία του γονιού είτε το θέλω, είτε όχι. απλά ψάχνω να βρω τον τρόπο να τον μάθω να καταλαβαίνει ο ίδιος πότε ξεπερνά τα όρια και να σταματάει μόνος του. και με τη μικρή τα ίδια.

Ποιο ταμπελάκι???Αυτό είναι πταίσμα, δεν θα το σχολίαζα καν εδώ μέσα αυτό.

Στο ένα μαγαζί μπήκε στο δοκιμαστήριο και προσπαθούσε να ξεκολλήσει κάτι αυτοκόλλητα από τον τοίχο, ανέβηκε στον πάνω όροφο, βγήκε στον δρόμο και μιλούσε σε ένα σκύλο, τραβούσε τα φορεματάκι που κοίταζα να τα γκρεμίσει.

Στο αλουέτ κατέβηκε στον κάτω όροφο, ανέβηκε σε ένα πάσο που είχαν ρούχα, έριξε κάτι παραμύθια τα οποία και μάζεψε μετά από παρατήρηση (ευτυχώς ακούει πότε πότε).

Στο μαγαζί με τα παπούτσια έπεσε το πάτωμα, έβγαλε κάτι αφροπάζλ και τα πετούσε στον αέρα, μπήκε στην αποθήκη, πήρε κυνήγι την πωλήτρια, κατέβασε 2 ζευγάρια παπούτσια από την θέσή τους...σίγουρα κάτι μου διαφεύγει...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Όχιιιι ξαπλωτή βγαίνει περισσότερο!!!

Νεκτ κανένα κεφτέ λαχανικών?Τι άλλο ρε γμτ?Καμιά πίτα?Να το συνδιάσεις μα κάτι που τρώνε με ευχαρίστηση?

οκ θα τη μετρήσω όρθια τότε μην τυχόν και της βάλω κανένα πόντο παραπάνω και νομίσω ότι θα μου βγει καμιά ψηλή.

τα μακαρόνια τα τρώνε με ευχαρίστηση, το κρέας επίσης, αν βάλω τα λαχανικά μέσα ακόμα και εξαφανισμένα όπως προείπα τότε δεν θα τρώνε ούτε τα μακαρόνια, ούτε το κρέας με ευχαρίστηση, ζήτω που κάηκα δλδ!

ούτε σε πίτα, ούτε σε πίτσα ακόμα! κεφτέ είπα να δοκιμάσω αύριο. είναι απελπισία όμως! σε σημείο που σκέφτομαι κάθε μέρα να κάνω κι από ένα λαχανικό. μέχρι πότε θα αντιστέκονται?? αν κρίνω μέχρι τώρα... μάλλον για πάντα!

Ποιο ταμπελάκι???Αυτό είναι πταίσμα, δεν θα το σχολίαζα καν εδώ μέσα αυτό.

Στο ένα μαγαζί μπήκε στο δοκιμαστήριο και προσπαθούσε να ξεκολλήσει κάτι αυτοκόλλητα από τον τοίχο, ανέβηκε στον πάνω όροφο, βγήκε στον δρόμο και μιλούσε σε ένα σκύλο, τραβούσε τα φορεματάκι που κοίταζα να τα γκρεμίσει.

Στο αλουέτ κατέβηκε στον κάτω όροφο, ανέβηκε σε ένα πάσο που είχαν ρούχα, έριξε κάτι παραμύθια τα οποία και μάζεψε μετά από παρατήρηση (ευτυχώς ακούει πότε πότε).

Στο μαγαζί με τα παπούτσια έπεσε το πάτωμα, έβγαλε κάτι αφροπάζλ και τα πετούσε στον αέρα, μπήκε στην αποθήκη, πήρε κυνήγι την πωλήτρια, κατέβασε 2 ζευγάρια παπούτσια από την θέσή τους...σίγουρα κάτι μου διαφεύγει...

θα τον είχα κρεμάσει ανάποδα!

οκ θα τη μετρήσω όρθια τότε μην τυχόν και της βάλω κανένα πόντο παραπάνω και νομίσω ότι θα μου βγει καμιά ψηλή.

τα μακαρόνια τα τρώνε με ευχαρίστηση, το κρέας επίσης, αν βάλω τα λαχανικά μέσα ακόμα και εξαφανισμένα όπως προείπα τότε δεν θα τρώνε ούτε τα μακαρόνια, ούτε το κρέας με ευχαρίστηση, ζήτω που κάηκα δλδ!

ούτε σε πίτα, ούτε σε πίτσα ακόμα! κεφτέ είπα να δοκιμάσω αύριο. είναι απελπισία όμως! σε σημείο που σκέφτομαι κάθε μέρα να κάνω κι από ένα λαχανικό. μέχρι πότε θα αντιστέκονται?? αν κρίνω μέχρι τώρα... μάλλον για πάντα!

Όταν μέτρησαν τον Μάνο από ξαπλωτό σε όρθιο ήταν -3 πόντους για να καταλάβεις την διαφορά περίπου. Όχι τίποτα, μην θες να της πάρεις ρουχαλάκια και πέσεις πολύ έξω.

Στο θέμα της διατροφής γνώμη μου είναι πως πρέπει το παιδί να ξέρει τι τρώει και όχι να το ξεγελάμε γιατί απλά δεν θα αναγνωρίσει ποτέ την τροφή αυτούσια και θα μπερδέψει και τις γεύσεις. Ωστόσο καταλαβαίνω την απελπισία σου, κάνε μια δοκιμή με τους κεφτέδες και βλέπεις. Όσα τρώγονται ωμά δεν θα τα φάνε έτσι λες?Ο Μάνος μου πχ. ψοφάει για καρότο στο χέρι ενώ στο φαγητό μερικές φορές το βάζει στην άκρη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Όταν μέτρησαν τον Μάνο από ξαπλωτό σε όρθιο ήταν -3 πόντους για να καταλάβεις την διαφορά περίπου. Όχι τίποτα, μην θες να της πάρεις ρουχαλάκια και πέσεις πολύ έξω.

Στο θέμα της διατροφής γνώμη μου είναι πως πρέπει το παιδί να ξέρει τι τρώει και όχι να το ξεγελάμε γιατί απλά δεν θα αναγνωρίσει ποτέ την τροφή αυτούσια και θα μπερδέψει και τις γεύσεις. Ωστόσο καταλαβαίνω την απελπισία σου, κάνε μια δοκιμή με τους κεφτέδες και βλέπεις. Όσα τρώγονται ωμά δεν θα τα φάνε έτσι λες?Ο Μάνος μου πχ. ψοφάει για καρότο στο χέρι ενώ στο φαγητό μερικές φορές το βάζει στην άκρη.

Η τελευταία μέτρηση των παιδιών μου ήταν τον απρίλιο του 12. Από τότε δεν τα έχω ξαναμετρήσει. Δεν έχω ειλικρινά ιδέα πόσο είναι η μικρή, αν μου πεις ότι είναι 89 ή 99 πόντους μπορεί και να το πιστέψω. δεν περιμένω δλδ το μέτρο για να πάρω ρουχα. τα υπόλοιπα σχολιάζω αύριο γιατί με φωνάζει ο άρης, κάτι θέλει! καληνύχτα!

Εγώ γιατί κατάλαβα πώς θες να τα μετρήσεις για να τους ψωνίσεις ρούχα???Λάθος, σόρυ. Αν δεν σε ενδιαφέρει η ακρίβεια αλλά το περίπου τότε μέτρα όπως σε βολεύει.

Και εγώ πάω, καληνύχτα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...