Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Καλό μηνα να εχουμε!

Ειδα ονειρο,αλλά προφανως ειναι απο το αγχος μου που ξυπνάει ο γάτουλης το βραδυ,οτι εβγαλε 2 δοντάκια,μεγαλα κ ασπρα.

Ελέ, εγω θα διάλεγα το 31/8!

Εσυ ξερεις καλυτερα!

Και γω σκεφτηκα να κοψω τουρτα της Μαριλίζας στη βαφτιση...αλλά απο την αλλη δε θελω να του "κλεψει τη δόξα" αλλά γενεθλια δε νομιζω να κανουμε αφου θα εχουμε τη βάφτιση..αχ θα δω,να μαστε καλα ως τοτε και βλέπουμε!

Σιγουρα θα κοψουμε μια τουρτιτσα την ημερα των γενεθλιων-λογικα στο Λουτράκι θα μαστε- αλλά "επισημα" γνεεθλια δε θα κανουμε μετα στο σπιτι.

Η Μαριλιζα 16 κιλα ειναι ,απο υψος..κάπου στο μέτρο πρέπει να ειναι.

Εντωμεταξυ εχω χασει το βιβλιάριο της...και δε το βρισκω πουθενα,σκεφτομαι μηπως το ξεχασα στην παιδιατρο αλλά δε θα μου το έλεγε?

Ουφ με αγχωνει αυτο το θεμα.οποτε λασκάρω ψαχνω αλλά μάταια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

πολλες καλημερες ..ολιγον ξενυχτησμενη ...

ηρθε η νονα μας το βραδυ ..φορεματακι, παιχνιδακια χ2 , και λαμπαδα ...κατσαμε στο μπαλακονι σουπερ ...

εφταιξα μαλλι ...βαφη σε καστανο του πουρου σχεδον και κουρεμα χτενισμα ..αλλα η χριστινα μου ειδε εφιαλτη αποψε ...και η αγγελικη φουντωσε αλλεργια ..χαζοξυσιμο ...και γκρινια ...

το σουπερ ...ο συζυγος μου εκανε μια καλη γενικη σπιτι ...αστραψε λεμε !!!!

και τωρα στα δυσκολα δεχομαι προτασεις !!!!η νυφη μου γαστριτιδα ..και η μαμα μου πυρετο ....το σκεφτομαι να μην παω ουτε μεγ. σαββατο ...

προταση για οικογενειακες διακοπες πασχα ????????ξενοδοχεια ...????τελευται στιμη????καθε προταση καλοδεχουμενη ..ειμαι απελπισμενη

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα!!!Καλό μήνα σε όλες μας!!!

Αγγελική ξέρεις τι σημαίνει το όνειρο που είδες ετσι!!!!

Εμείς εδώ...σήμερ μπαλκόνια,αποθήκη και ντουλάπες...ο,τι προλάβω δηλαδη...ο μικρός μου λέει "μαμά δεν πάω παιδικό αύριο είναι κουραστικό"!!!

Κατερινα ο νονός του μικρού θα πάει Σπέτσες και είναι σουπερ μου είπε!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

πολλες καλημερες ..ολιγον ξενυχτησμενη ...

ηρθε η νονα μας το βραδυ ..φορεματακι, παιχνιδακια χ2 , και λαμπαδα ...κατσαμε στο μπαλακονι σουπερ ...

εφταιξα μαλλι ...βαφη σε καστανο του πουρου σχεδον και κουρεμα χτενισμα ..αλλα η χριστινα μου ειδε εφιαλτη αποψε ...και η αγγελικη φουντωσε αλλεργια ..χαζοξυσιμο ...και γκρινια ...

το σουπερ ...ο συζυγος μου εκανε μια καλη γενικη σπιτι ...αστραψε λεμε !!!!

και τωρα στα δυσκολα δεχομαι προτασεις !!!!η νυφη μου γαστριτιδα ..και η μαμα μου πυρετο ....το σκεφτομαι να μην παω ουτε μεγ. σαββατο ...

προταση για οικογενειακες διακοπες πασχα ????????ξενοδοχεια ...????τελευται στιμη????καθε προταση καλοδεχουμενη ..ειμαι απελπισμενη

αυτο για το συζυγο νταξει...δεν υπάρχει ο άντρας σου!

απαπαπα κολλησανε ολοι τελικα ε? φτου....

τωρα?

ελάτε Λουτράκι!

λοιπον,σοβαρα τωρα, δε θα πάτε καθολου ε? λογικο...κατσε βαζω το μυαλο να σκεφτει...

με γειες το μαλλι!!!

Διαφημίσεις

Toν πήγα τελικά...δεν πολυήθελε αλλά με το που βλέπει τη δασκάλα του πάει...και σήμερα ο πονηρός μου λέει "δεν θέλω τσάντα μαζί μου" οκ λέω τελευταία μέρα είναι...όταν φτάσαμε στον παιδικό μου λέει " δεν μπορώ να πάω...δεν έχω τσάντα" χαχαχα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Υλικά για κουλουράκια θα πάω να πάρω και βαφή για τα αυγά!!!Και εγώ λέω να πάω να φτιάξω το μαλλί,το απόγευμα μάλλον...και νύχια θέλω να κάνω...πεντικιούρ...καμιά πρόταση Αγγελικη για εδώ κοντα έχεις???Η δικιά μου έφυγε...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Τι να πρωτοσχολιάσω! Καταρχάς Καλό Μήνα!!!!!!

Μετά για το μπόι των παιδιών, φτου φτου να μη σας ματιάσω μπράβο. Εμένα μόνο το φαί δε σκέφτεται, τον τάραξαν κι οι ιώσεις, δεν ξέρω δεν παίρνει εύκολα. 20 κιλά μου φαίνεται θα είναι στο δημοτικό. Νεκ κι εμένα τα 2αρια του κάνουν για μεσα στο σπίτι!

Και το τελευταίο: Κατερινα γενική ο σύζυγος!!!! Απίστευτο κ μπράβο του! Εμένα ούτε που ειναι ο κουβάς δεν ξέρει!

Στα δικά μας: χθες κουτούλησε με ένα παιδάκι και από το πουθενά αρχισε να τρέχει αίμα η μύτη του, τον είχα αγκαλιά κ γέμισε πλάτη, μπλούζα. Τρόμαξε ο κόσμος, εγώ τα παιξα. Βρήκα αμέσως ωρλ κ τον πήγα. Στο τσακ δε στράβωσε το διάφραγμα. Πίεσε ο χόνδρος το δερματάκι μέσα στη μύτη και άνοιξαν οι ιστοι. Από το πουθενά τώρα κ το άλλο παιδάκι δεν έπαθε τίποτα.

Και κάτι άλλο: η νονά μας δε μας έχει πει τίποτα. Έχω αρχίσει κι ανησυχώ γιατί δεν είναι άνθρωπος που ξεχνάει, ειδικά τον μικρό. Θελω να της τηλ αλλά όχι για το δώρο να δω αν έχει γινει τίποτα αλλά φοβάμαι μην παρεξηγηθώ! Τι λέτε;

Διαφημίσεις

ελεαννα...αν δεν παρει και σημερα μεχρι το απογευμα παρε!!

λοιπον αποστολη εξετελεσθη ..εκλεισα σαββατο με τριτη ..πυργος Αραπακη στη Χαρια, κοντα στο σπηλαιο Δηρου ..ευχηθητε μου καλο ταξιδι !!!με φοβιζει λιγο 3μιση ωρες ταξιδι με τις μικρες πισω ....

η νυφη μου αποψε διανυκτερευσε νοσοκομειο απο γαστριτιδα ...βασικα ειναι ελαχιστες οι γιορτες που εχω κανει χωρις τους δικους μου ..και το σκεφτομαι που τους αφηνω....αλλα να πω εκει με τα παιδια χειροτερα θα γινει ...μονη μου να βοηθουσα κιολας δε μπορω να παω ...αρα πασχαλινες διακοπες!!!!

η χριστινα πηγε με το σταθμο στο ευχελαιο στην εκκλησια σημερα !!πολυ με συγκινησε σαν πρωτοβουλια ...

και το εψαχνα και εγω αν εχει καπου να παω απογευμα για ευχελαιο !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Αχ Κατερινιω όμορφα μέρη αυτά που πάτε...άγρια αλλά πολύ όμορφα...στα μέρη μου δηλαδή...έλεγα να στο προτείνω αλλά μακριά μου φάνηκε...μέχρι στην Τρίπολη ωραίος ο δρόμος μετά είναι μέσα στη στροφή...τον έχω κάνει πολλές φορές με τον μικρό!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Πάω να πάρω τον μικρό και μετά Σμ για υλικά...θα πλάσουμε κουλουράκια...

Κατερίνα εμεις πήγαμε εκκλησία την μ.ΔΕυτέρα...αυριο λέω να τον πάω να κοινωνήσει...η αλήθεια είναι ότι τον πάω συχνά οπότε μπορεί να πάμε και μετα το Πάσχα γιατί αύριο θα έχει πολύ κόσμο...το απόγευμα αν προλάβω θα ξανά πάμε εκκλησια...αύριο πάντως το βράδυ είναι από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές...θυμάμαι την γιαγιά μου να μας πηγαίνει πάντα...την θυμάμαι να κλαιει την ώρα την σταυρωσης...μετά μας επερνε και μαζί με την μαμά και τον μπαμπά μου φτιάχνουμε αυγά και κουλουράκια...μέχρι αργά το βράδυ...απίστευτες και πολύ ομορφες αναμνήσεις...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...