Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακόμα δεν τα μέτρησα! θα με τρελάνετε! 20 κιλά Σοφία??? Καλά ύψος ιδέα δεν έχω, ούτε πόσο είναι το 1 μέτρο δεν μπορώ να φέρω στο μυαλό μου, οπότε πρέπει να μετρήσω για να σας πω. Αλλά και τα νούμερα που λέτε εμένα ας πούμε του λιντλ φοράει τώρα ο Γιώργος την πιτζαμούλα τη λεπτή τη χειμωνική 98-104 που λέει 2-4 ετών και του είναι οκ.

Και πολύ στενόκωλα και αυτά ρε γμτ. Έχω ένα παλτό της μικρή 3άρι και το βαλε μια φορά, δεν της έκανε ούτε φέτος!

Εγώ 3αρι στη μικρή παλτό θα της πάρω του χρόνου! :lol:

Tι παιδιά έχετε βρε κορίτσια; Φτου-φτου!

Νεκτ η μικρή μου το μέγεθος το παίρνει στο μπόι. Πριν 1 μήνα ήταν 88 πόντους, ωστόσο φαίνεται αδύνατη-εμένα έτσι μου φαίνεται δηλαδή αν και ήταν 11,5 κιλά. Καλύτερα να μην μοιάζει σε κουνιάδα και πεθερά!

Ο Μάνος είναι πιο γεροδεμένος, μοιάζει του μπαμπά του στο σώμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκτ η μικρή μου το μέγεθος το παίρνει στο μπόι. Πριν 1 μήνα ήταν 88 πόντους, ωστόσο φαίνεται αδύνατη-εμένα έτσι μου φαίνεται δηλαδή αν και ήταν 11,5 κιλά. Καλύτερα να μην μοιάζει σε κουνιάδα και πεθερά!

Ο Μάνος είναι πιο γεροδεμένος, μοιάζει του μπαμπά του στο σώμα.

Παναγία μου!!! 88 πόντους ήταν εμένα 2 χρονών!

Διαφημίσεις

και 23 μηνών 11.380! χαχαχα!!!

Εγώ σαν μέτρο σύγκρισης έχω τον Μάνο και ξέρω πως δεν είναι σωστό μέτρο γιατί είναι αγόρι. 11,5 κιλά ήταν 10 μηνών οπότε τώρα αυτή μου φαίνεται μινιατούρα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγώ σαν μέτρο σύγκρισης έχω τον Μάνο και ξέρω πως δεν είναι σωστό μέτρο γιατί είναι αγόρι. 11,5 κιλά ήταν 10 μηνών οπότε τώρα αυτή μου φαίνεται μινιατούρα!

μπα εγώ δεν τα συγκρίνω για τον λόγο που λες, από νωρίς διαπίστωσα ότι με αγχώνει άδικα και ειδικά με τη μικρή που είχε και την αλλεργία και έκοψε στην ανάπτυξη στο βάρος. Αλλά και πάλι ο γιώργος μη φανταστείς 11,5 κιλά ήταν 18 μηνών!

Δεν έχει καμία σημασία η ανάπτυξη, απλά γλιτώνεις το άγχος που λες. Εμένα τώρα όλοι μου λένε να μην πολυταίζω τον Μάνο για να μην γίνει παχύς, ξαναλέω το σόι του άντρα μου έχουν τάση προς το πάχος. Ο ανιψιός του είναι 9 χρονών και είναι 47 κιλά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα!!!

Τον πήρα απο τον παιδικό και μου λεέι "νυστάζω" λέω ωραία θα ξεκουραστούμε το μεσημέρι...σιγά...λεπτό δεν κάθησε...μετά ήρθε ο Δ του έβαλα να φάει και που ύπνος...και σήμερα κουράστηκα γιατί έκανε την κουζίνα και έκανα τον ταρζαν στην σκάλα...έφτιαξα τα ντουλάπια...τραβηξα τις ηλ.συσκευές...

Σοφάκι δεν δουλεύω απο την Κυριακή έχω άδεια ευτυχώς...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εγώ τον μικρό τον ζύγισα στον παιδίατρο και προχθές ο Δ πήγε και πήρε ζυγαριά ηλεκτρονική...τον ανεβάζουμε στην ζυγαριά απόγευμα και δείχνει 22 κιλά...φρίκαρε ο Δ μου λέει αυτός θα μας φτάσει σε λίγο...πρέπει να τον προσέχουμε...την άλλη μέρα το πρωί τον έδειξε 21,5 και η δασκάλα του στο παιδικό μου είπε πως μεγάλωσε πολύ αλλά μεχρι εκεί καλός είναι...πάντως δεν του φαίνεται ρε κορίτσια δεμένο παιδάκι ναι...χοντρό όμως δεν το λές...απο ύψος είμαστε στο 1.10 και σε νούμερα φορέμάμε το 6 που μας είναι άνετο...στα h&m φοράει 110-116 δηλ το 5-6...πάντως παίζει ρόλο η φόρμα σε κάθε ρούχο πολύ μεγάλο...κάποια ρούχα περσινα θα φορεθουν οριακά φέτος και για λίγο...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ντίνα εμείς έχουμε τέτοιο μαγαζί, είναι τα Ιταλικά και μου αρέσουν πάρα πολύ, ειδικά η συλλογή των disney. Ωστόσο σε περίπτωση μη εκπτώσεων δεν τα βρίσκω οικονομικά, όσα έχω ψωνίσει στα παιδιά είναι σε περίοδο εκπτώσεων.

Στα orhestra πήγα χθες και πήρα δώρα για τα παιδιά των νονών μας και στα ανίψια του Σ. Με 50 Ευρώ πήρα 5 δώρα, 1 φόρεμα και τα άλλα σετάκι-πολύ καλές τιμές. Ωστόσο πολύ μικρές οι φόρμες του. Ένα 2άρι μπλουζάκι είχα πάρει στην μικρή και το επέστρεψα, θέλει 3άρι εκεί ήδη. Στον Μάνο έχω κάτι 6άρια, δεν του τα έχω βάλει αλλά επειδή πέταξε κοιλίτσες ίσως του πέσουν στενά. Για τον χειμώνα του χω πάρει 8άρια.

Τα γαλλικά ρούχα δεν με τρελλαίνουν, δεν είμαι αυτού του στυλ. Αντιθέτως λατρεύω Ισπανικά (πχ. mayoral), Ιταλικά (χθες είδα μια νέα εταιρία robacuori και έπαθα πλάκα) και Ελληνικά (raxevsky, babylon, mb και άλλα).

Α μάλιστα Ιταλικά λοιπόν για αυτό είναι ωραία...χαχαχα!

Πάντως τα καλοκαιρινά τους έχουν πολύ καλές τιμές χωρίς έκπτωση...τα disney έχοουν 9.90 τα μπλουζάκια...και μια τζιν βερμούδα που έβαλα στο μάτι είχε 19.90...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Σοφάκι,τι νεα απτό μέτωπο??

Έχουμε καμία αφιξη τελικά?

Και γω το σκέφτηκα μωρέ για τα δοντάκια,λες?

Η αλήθεια είναι πως έχουν ασπρίσει αλλα μου φαίνεται νωρις.εχουμε και το αρνητικό ότι δεν θελει πιπίλα και ταλαιπωριομαστε.

Ελε, 10 Αυγούστου δε θα λείπει κόσμος σε διακοπές?θα κανείς και τα γενέθλια του Μάνου μαζί?

Ναι μαζί θα κάνουμε και τα γενέθλια του Μάνου, θα του κόψουμε τουρτίτσα να νιώσει και αυτός λίγο πρωταγωνιστής!

Μέσα στον Αύγουστο είχε διαθέσιμες ημερομηνίες εκτός από τις 10, στις 17 που τότε και αν λείπουν πάρα πολλοί και στις 31 που είναι πολύ αργά και φοβάμαι τον καιρό επίσης. Οπότε καλύτερα στις 10 και όποιοι είναι εδώ είναι, εξάλλου δεν θα ανοιχτούμε πολύ αυτή την φορά, περίπου 150 άτομα θα είμαστε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...