Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλά εμένα Κατερίνα είναι μινιόν τα παιδιά μου. Π.χ. με το ίδιο σκεπτικό πήρε η νονά της μικρής ένα κοντομάνικο μπλουζάκι στο Γιώργο και το πήρε 5 χρονών (σου λέει 4ρων θα γίνει το παιδί το καλοκαίρι) κι αυτό του είναι μεγάλο του, φαρδύ και λίγο μακρύ το βρήκα. Εμείς δεν έχουμε hm.

Αγγελική έχω ακούσει ότι λίγο χαμομήλι βοηθάει, μερικά μωράκια και με 2-3 γουλίτσες βοηθιούνται. Στην ανάγκη δοκίμασέ το κι αυτό, αφού του βάζεις υπόθετο καλιά θαρρώ το χαμομήλι... η κοιλίτσα δείχνει να τον πονάει όπως το περιγράφεις. Όταν έχει κάνει κακά μια ημέρα, το ίδιο βράδυ κοιμάται καλύτερα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα τα ιρχεστρα έχουν πολύ μικρές φόρμες,ωρσια σχεδιακθα όμως.

Λέμε να παμε Ναύπλιο μια εκδρομούλα,να κάνουμε και κανα χιλιόμετρο στο αμάξι πρέπει.

ωραία θα ναι.

ςχω ξεσηκώθει για πιάτσα πλουτσα,με τόση ζεστη το σκέφτομαι πολυ σοβαρά να κανω την πρώτη βουτιά!!!

Πότε θα πάτε? Καλά να περάσετε! Εγώ πρώτη βουτιά σαν την συμπεθέρα σου με τα καρπούζια στα 20 λεπτά το κιλό! :lol:

Πότε θα πάτε? Καλά να περάσετε! Εγώ πρώτη βουτιά σαν την συμπεθέρα σου με τα καρπούζια στα 20 λεπτά το κιλό! :lol:

αγγελικη ...μεγαλη παρασκευη εγω σιγουρα θα ειμαι κατω ...παρε με τηλ .αν καταφερουμε να βρεθουμε !!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Kαλά εμένα Κατερίνα είναι μινιόν τα παιδιά μου. Π.χ. με το ίδιο σκεπτικό πήρε η νονά της μικρής ένα κοντομάνικο μπλουζάκι στο Γιώργο και το πήρε 5 χρονών (σου λέει 4ρων θα γίνει το παιδί το καλοκαίρι) κι αυτό του είναι μεγάλο του, φαρδύ και λίγο μακρύ το βρήκα. Εμείς δεν έχουμε hm.

Αγγελική έχω ακούσει ότι λίγο χαμομήλι βοηθάει, μερικά μωράκια και με 2-3 γουλίτσες βοηθιούνται. Στην ανάγκη δοκίμασέ το κι αυτό, αφού του βάζεις υπόθετο καλιά θαρρώ το χαμομήλι... η κοιλίτσα δείχνει να τον πονάει όπως το περιγράφεις. Όταν έχει κάνει κακά μια ημέρα, το ίδιο βράδυ κοιμάται καλύτερα;

νεκταρια κριμα που δεν εχεΤΕ ΗΜ ...τα δυο μπλουζακια 12 ευρω ...7 ευρω κολαν ..το φορεμα της χριστινας 17 ευρω ...και καλα νουμερα ...εγω τωρα της μεγαλης παιρνω 4-6 110 -120 υψος ...και ειναι οκ,..

της μικρης της πηρα το καπρι τρομαρα της ..και της πεφτει στη μεση !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

και τον δικό μου στα μινιόν βάλτε τον, εγώ του έπαιρνα το χειμώνα 4αρι από orchestra και του ήταν ακριβώς, μάλλον όμως έπρεπε να του παίρνω 5αρι να μας βγάλουν άλλη μια σεζόν, έχω καλομάθει κι εγώ με του μαδερ που του κάνουν ακόμη μπλουζάκια για 2, όπως και του δικού σου Νεκ, τι ύψος έχει ο Γιώργος σου? εμένα φτάνει το μέτρο, και έχει δεν έχει πιάσει τα 15 κιλά, 14 και κάτι ακόμη

καλοκαιρινά θα επιστρέψω στα μαδερ πάντως!

h&m νομίζω ότι έχουν ωραία μόνο για κοριτσάκια, τα αγορίστικα δε με τρελλαίνουν τόσο!

Διαφημίσεις

νεκταρια κριμα που δεν εχεΤΕ ΗΜ ...τα δυο μπλουζακια 12 ευρω ...7 ευρω κολαν ..το φορεμα της χριστινας 17 ευρω ...και καλα νουμερα ...εγω τωρα της μεγαλης παιρνω 4-6 110 -120 υψος ...και ειναι οκ,..

της μικρης της πηρα το καπρι τρομαρα της ..και της πεφτει στη μεση !!

καλέ τι ύψος έχει η Χριστίνα σου? αν πάρω στον Αντρίκο 110-120 θα πρέπει να του γυρίσω 10 πόντους το ρεβέρ για να μη του σέρνεται και πέφτει!

Καθριν δε ξερω ποτε θα κατεβουμε,θα σε παρω αν τα καταφερεις να πιουμε ενα κοφι!

h&m μπλουζες φοραμε και μεις το 4-6 αλλά για παντελονια..το 3-4 ακομη!

Πάντως και orchestra με την καρτα συμφερει τρελά.

Μπλουζακια μακο 2 ευρο,4 ευρο,πηρα εχθες της Μαριλιζας που δεν ειχε,μια χαρα οικονομικά και σορτσάκια ωραιοτατα με 8 ευρο και παντελονάκια με 8 ευρο.

πολυ διαφημιση εχουμε κανει μου φαινεται!

καλέ τι ύψος έχει η Χριστίνα σου? αν πάρω στον Αντρίκο 110-120 θα πρέπει να του γυρίσω 10 πόντους το ρεβέρ για να μη του σέρνεται και πέφτει!

ειναι ψηλη η χριστινα 106 εκ..και φτασαμε τα 16 κιλα ...και να πω την αληθεια τα παιρνω και μπολικα ...σε μπλουζες, κολαν και φορεματα δε δειχνει ασχημα

αγγελικη παρε με οποτε μπορεσεις ...μακαρι να τα καταφερουε

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

O Γιώργος σύμφωνα με τις ζυγαριές μου 16 κιλά περίπου (16 δείχνει η αναλογική και 15,5 η ηλεκτρονική), ύψος έλεγα χθες στον Άρη να τον βάλουμε σε κανένα τοίχο να τον μετρήσουμε που προβληματίστηκα με τα ρούχα. Θα το κάνουμε όταν γυρίσει από τη δουλειά, γιατί έχω μείνει με την περιέργεια κι εγώ.

Η μικρή είναι αντίστοιχα 13 κιλά στην αναλογική και 12,5 στην ηλεκτρονική. Από ύψος ούτε εκεί έχω ιδέα και θα τη βάλω κάτω μόλις γυρίσει ο μπαμπάς. Αυτή θα πρέπει να τη μετρήσουμε ξάπλα ε?

Τα ρούχα έχω και σορτσάκια ζάρα 2-3 που του κάνουν. Μάδερ δεν είχα πάρει μέχρι πέρυσι για να σας πω αλλά όλα τα χειμερινά που πήρα για την ηλικία του τα γυρίζω αρκετούς πόντους το ρεβέρ για να τα βάλει. Ομοίως της μικρής της ψώνισα για του χρόνου το χειμώνα και από τα 2-3 και από τα 18-24 του μάδερ. Στα oschestra παρατήρησα ότι η διαφορά στα νούμερα από το 4 στο 5 για παράδειγμα είναι μηδαμινή για να μην πω μηδενική στο μάκρος και έχουν μόνο μεγαλύτερο φάρδος. Εγώ θα έπαιρνα μέχρι και 5ρι στην μικρή άνετα, για να το βάλει και του χρόνου καθώς η δικιά μου σε σχέση με το Γιώργο είναι πιο ψωμωμένη.

Σπέρες!!Έκανα το σπίτι κούπα σήμερα, περιμένω την νονά του Μάνου σήμερα, ίσως έρθει και της μικρής είπε. Έκανα και ένα χαλβά, πήρα και παγωτό για τα παιδιά-ωραία θα είμαστε.

Έχω βάλει τα παιδιά για ύπνο αλλά δεν το χουνε. Ο Μάνος μου κάνει συζήτηση από το κρεβάτι του όση ώρα δεν τραγουδάει, η μικρή φωνάζει Μαμά Μάμος νάνι (ο Μάνος κάνει νάνι, ναι πως?), πλάκα έχουν αλλά τώρα που έκλεισε το σχολείο θέλω να κοιμάται τα μεσημέρια, να ηρεμούμε γενικότερα γιατί όλη μέρα με 2 παιδιά θα μου την παίξει.

Συνεχίζω μετά τον θηλασμό της Εβελίνας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Τι κάνετε?

Αγγελικούλα τι έπαθε μωρέ ο τζουτζούκος σου και ξενυχτάει?

Αν είναι μόνο το βράδυ η γκρίνια δε νομίζω να είναι της δυσκοιλιότητας, θα πόναγε και θα σφιγγότανε όταν τα έκανε τα κακάκια, θυμάμαι κι ο Γιάννης όπως λέει και η Κατερίνα 4-5 μηνών δε μου έκανε κάθε μέρα, πέρναγαν και 2-3 μέρες για να τα κάνει αλλά δεν παραπονιόταν. Φυσιολογικό πρέπει να είναι αφού θηλάζει. Α, με το αίμα πώς πάτε? Βλέπεις ακόμα?

Μάλλον θα είναι δοντάκια που τον ενοχλούν και δεν τον αφήνουν να κοιμηθεί, και λίγο μαμακίαση μαζί! Υπομονή!

Κατερινάκι καλύτερα ο ανηψιός?

Θα έχουν περάσει κάμποσες μέρες και δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα για τις μικρές μωρέ, καλά να περάσετε, ωραία θα είναι, οικογενειακά!

Ντινάκι δουλειές έβαλες μπρος?

Και δουλεύεις κιόλας? Ωχ, καλά ξέτελα κοριτσάκι!

Ελευθερίτσα ωραία η συνυφάφα-συντέκνισσα ρε συ!!

Μήπως σε έχει μπερδέψει με τη Μαριάννα?

Κι εγώ λέω άρχισε τις περικοπές γιατί δε θα σε φτάνει ένας μισθός όπου να'ναι για τα καπρίτσια της! Καλλιά να πάρεις κάτι των δικών σου παιδιών αν είναι να μην τα εκτιμάνε κιόλας τα δώρα σας.

Κι εμάς του Γιάννη η νονά του πήρε ρουχαλάκια ζαρα μια χαρά, και λαμπάδα και παιχνίδι και αυγό και πολλά ήταν εννοείται, της λέω πάντα να μην φέρνει ένα σωρό, σκέφτομαι το οικονομικό να μην επιβαρύνεται αλλά εφόσον τα παίρνει με την καλή της την καρδιά τι άλλο να της πω?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ντίνα εμείς έχουμε τέτοιο μαγαζί, είναι τα Ιταλικά και μου αρέσουν πάρα πολύ, ειδικά η συλλογή των disney. Ωστόσο σε περίπτωση μη εκπτώσεων δεν τα βρίσκω οικονομικά, όσα έχω ψωνίσει στα παιδιά είναι σε περίοδο εκπτώσεων.

Στα orhestra πήγα χθες και πήρα δώρα για τα παιδιά των νονών μας και στα ανίψια του Σ. Με 50 Ευρώ πήρα 5 δώρα, 1 φόρεμα και τα άλλα σετάκι-πολύ καλές τιμές. Ωστόσο πολύ μικρές οι φόρμες του. Ένα 2άρι μπλουζάκι είχα πάρει στην μικρή και το επέστρεψα, θέλει 3άρι εκεί ήδη. Στον Μάνο έχω κάτι 6άρια, δεν του τα έχω βάλει αλλά επειδή πέταξε κοιλίτσες ίσως του πέσουν στενά. Για τον χειμώνα του χω πάρει 8άρια.

Τα γαλλικά ρούχα δεν με τρελλαίνουν, δεν είμαι αυτού του στυλ. Αντιθέτως λατρεύω Ισπανικά (πχ. mayoral), Ιταλικά (χθες είδα μια νέα εταιρία robacuori και έπαθα πλάκα) και Ελληνικά (raxevsky, babylon, mb και άλλα).

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και εγώ με την καλή μου την καρδιά τα παίρνω και χαίρομαι να ψωνίζω για τα βαφτιστήρια μου. Αλλά κάθε χρόνο ρε παιδί μου αυτή μου κόβει την φόρα και μαζί και το χαμόγελο από τα χείλη! Αύριο θα πάμε, 1 μήνα πριν το σκέφτομαι κάθε φορά. Θα προτιμούσα να στείλω τον Σ μόνο αλλά το παιδί με αγαπάει πολύ και δεν θέλω να μην πάω. Εννοείται ό,τι συναντιόμαστε συχνά, αδέρφια είμαστε ουσιαστικά-αλίμονο.

Κατερινάκι αν δεν κόλλησε κανείς άλλος νομίζω θα είναι οκ να πάτε. Η γαστρίτιδα τι είναι πάλι?Νέο φρούτο?Περαστικά στο παλικαράκι σας!

Αγγελική σίγουρα κάτι τον ενοχλεί, μπορεί τα δόντια, μπορεί και η κοιλίτσα του. Πρόσθεσες τίποτα στην διατροφή σου τελευταία?Η παιδογαστρεντερολόγος μου είχε πει πως η αλλεργία μπορεί να εκδηλωθεί με δυσκοιλιότητα εκτός από διάρροια που είχαμε εμείς. Για τσέκαρε λίγο και αυτή την παράμετρο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τα mayoral μαρεσουν παρά πολύ!

Φανταστικά φορέματα έχουνε.

αυτα ποτ δε συμπαθώ καθόλου πλέον είναι τα dpam, πολύ ακριβεια για το τίποτα.καλουτσικα σχεδια αλλα από ποιότητα χαλια.

Πώς βάζουνε τα δικά σας ρε κορίτσια το 110-120 εκ. και τους κάνει?

Ο Γιάννης που είναι 106 στο ύψος και 19,5-20 κιλά του είναι μεγάλα και κάποια 4άρια επίσης μεγάλα, τι στο καλό. Του lidl κάτι μπλουζάκι π.χ το 110-120 του είναι μπόσικα ακόμα και στα χέρια και στο μήκος.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...