Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θυμίζω πως αυτή η συντέκνισσα είναι και συνυφάδα Νεκτ, οπότε έχει το θάρρος βέβαια αλλά δεν παύει να με φέρνει σε δύσκολη θέση. Πέρυσι έσκασα 75 Ευρώ και επειδή κάθε φορά παίρνω και ρούχο και παιχνίδι, μου βγήκε 150 Ευρώ το Πάσχα για το παιδί. Δεν λέω, νονοί είμαστε αλλά όπως λες και εσύ αξία έχει να βλέπει το παιδί και όχι να είναι ο Άγιος Βασίλης. Μα κάθε που θα την ρωτήσω ρε παιδί μου θα μου πει παπούτσι γιατι ασφαλώς είναι πιο ακριβό και σου λέει πάρτο εσύ παρά να το πάρω εγώ.

Κατά καιρούς την έχω κράξει την συγκεκριμένη, δεν είναι καν σωστή απεναντί μας για να απαιτεί κιόλας αλλά για χάρη του παιδιού και του κουνιάδου μου δεν μιλάμε.

Όπως έχει αυτή το θάρρος-θράσος να σου κάνει τις υποδείξεις, έτσι κι εσύ να της πεις ότι δεν έχεις τη δυνατότητα να πάρεις και το δερμάτινο και το ανατομικό και το αλλιώς κι αλλιώτικο κι ότι έχεις κι άλλο βαφτιστήρι και δυο παιδιά πλέον και πολλές υποχρεώσεις και οι καιροί είναι δύσκολοι και να πάει να δει αν έρχεσαι! Αυτό το δε μιλάς για χάρη του κουνιάδου, γιατί για το παιδί να το καταλάβω, αλλά κι ο κουνιάδος δεν τα βλέπει να τη βάλει στη θέση της; Αν σε παίρνει ακόμα να δίνεις 150 ευρώ σε κάθε βαφτιστήρι με γεια σου με χαρά σου, αν κόβεις από δικές σου ανάγκες για να κάνεις το χατήρι της φαντασμένης συνυφάδας, πέτα κανένα υπονοούμενο κι αν δεν το πιάσει την άλλη φορά πάρε κι εσύ ότι θες κι άσε την να μουρμουράει. Μα δε νομίζω το παιδάκι να παρεξηγηθεί αν δεν είναι δερμάτινο, ανατομικό το παπούτσι. :tongue: Εκτός κι αν η μαμά του το έχει μάθει σε μεταξωτά βρακιά και έχει κι αυτό τις "απαιτήσεις" του.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε συ μα την αγνοώ, δεν κάνω ό,τι λέει. Πέρσι την πάτησα γιατί ρώτησα και δεν μπορούσα να την αγνοήσω αναγκαστικά αλλά γενικώς δεν την ρωτάω. Τα χω κακομάθει τα βαφτιστίρια μου και ειλικρινά σκέφτομαι να μην του πάω φέτος το παιχνιδι που του πήρα. Μπουφάν, μπλούζα για το ποδόσφαιρο adidas και αθλητικά nike με λαμπάδα και αυγό δεν φτάνουν για γενέθλια+Πάσχα?Πρέπει να πάω και το παιχνίδι?

Το χω αγορασμένο αλλά σπάστηκα πάλι με την κουβέντα της σήμερα και λεώ να το πάω πίσω να πάρω μια μπασκέτα του Μάνου που του αρέσει να βάζει καλάθια:)

Πάω για ύπνους!!Καληνύχτα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλημέρα!!!

Εχθές ήρθε και εμάς ο νονός μας...του έφερε του μικρού ρούχα ,λαμπάδα αυγό και παιχνίδι...όλα πολύ όμορφα...δεν έχω κανένα παράπονο απο τον κουμπάρο μου ίσα ίσα που μόνο καλά λόγια έχω να πώ...αυτό όμως φαίνεται και απο το παιδί που τον αγαπάει πάρα πολύ και μερικές φορές μπορεί να ου ζητήσει να δεί τον νονό του ο οποίος έρχεται σχεδόν κάθε Κυριακή να τον δεί στην χειρότερη κάθε δεύτερη Κυριακή και νένει και Μεγάλο Πεύκο...χρυσό παιδί και το ίδιο είναι και η κοπέλα του!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εχθές πήγα στα riner west και πήρα απο τα νότος του Λ 2 βερμούδες και 2 μπλουζάκια με 8,5 και 6 ευρώ αντίστιχα το καθένα βαμβακερά...και η ποιότητα πολύ καλή...είναι μαγαζί μέσα στα νότος γκαλερι και λέγονται OVS τα έχει ακούσει κάνεις αυτά τα μαγαζιά???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας !!!

η χριστινα σημερα στις 6μιση ...μαμα μη ξεχασεις να με ξυπνησεις ..να παω σχολειο!!!ντυθηκαμα μανεκεν...και την πηγα με το αυτοκινητο ...

χθες ειμασταν κουνιες μεχρι τις 9μιση με τα κοριτσια μου ...

εριξα και ενα ματς με το συζυγο ...του εκατσε βαρυ το μπειμπι σιτινγκ τελος παντων ...

ο ανηψιος δεν ξαναεκανε εμετο..χαζοδεκατα ομως ....ελπιζω τωρα να μην κολλησουν και οι υπολοιποι ...

καλα με τα δωρα και τους νονους ....ολοι ειναι δυσκολα παιδια ..μακαρι να κραταν επαφες σωστες με τα παιδια και ολα γινονται ....

για τη μεγαλη ζητησα καθημερινα ...μου φεραν πουμα απο στοκατσιδικο ..μια χαρα ...για τη μικρη ειπα εχω παπουτσια ...ζητησα ενα φορεματακι να κανει και χαρα ,,,,θα σας πω αυριο ..γιατι σημερα ερχεται ...αλλα εχει μπλεξει η νονα μας ...ερχεται 1-2 φορες το μηνα ....αλλα δεν περναει να μας δει ..ελπιζω αν ηρεμησει απο τα τρεχαματα της ..να μας επισκεπτεται πιο συχνα ....

ελε ....η δικια σου ανατομικο δερματινο μεσα εξω ....80 ευρω μεσα στο νερο !!!!μηπως της λειπει και ενα μπουφανακι καπαρτινε ..με καρο γιακια για το γιοκα της ...πολυ θρασος !!!

πηγαμε και το αυτοκινητο το μεγαλο για σερβις το υπολογιζα κανα 200 ..αλλα θελει και φρενα μπρος -πισω, θα φτασει τα 400 ...παει το δωρο !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημερα,

Ντινα ναι τα εχω δει αυτο το μαγαζι στα νοτος, προσφορα τα ειχε ε? στα 2 το 3ο δωρο αν θυμαμαι καλα?

Δε βρηκα τιποτα στο νουμερο της Μαριλίζας και μπεμπέ δεν φέρνει, εχει απο 9μ και πάνω ρούχα.

Λοιπον,για νονους που λετε,δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο το νονο της μικρης αλλά τι να κανω?αντρας μονος...μυαλο...που?

Η αδελφη του κανει κουμάντο, μου ειπε να παω να παρω παπουτσια και να μου δωσουν τα λεφτα,τεσπα,περυσι τα ιδια κ απο ντροπη πηγα κ πηρα τα πιο φτηνα που βρηκα και ηταν μια μ@λακία με συγχωρειτε κιολας,αλλά εφέτος δεν εχει,θα παρω παπουτσια νορμαλ τιμής,ουτε 100 ευρο ουτε και 20,εκει γυρω στο 50ρικο λεω.

Αυτος φερνει λαμπάδα κ ενα σετάκι ρουχα καθημερινα συνηθως.

Εγω για τη βαφτιστηρα πηρα ενα φορεμα καλο,παπουτσακια αγκαλιας και ενα παιχνιδάκι (επειδη δε μπορω να πάρω λαμπάδα ακομη).

Η νονα του μπεμπη πάλι, ειναι φρουτο,πηγε και πηρε ενα σετακι ρουχα πανακριβα,οταν καταλαβα ποσο κανουν επεσα κατω, κι αυτο παλι δεν ειναι ωραιο,ποσο θα τα βάλει,με τοσα λεφτά του έπαιρνε 5 σετ αλλά ειναι της μάρκας η κολλητη τι να της κανω..?Εγω ουτε μαρκες θελω ουτε ακριβα.

Περναμε στο επομενο θέμα που με καίει αφάνταστα και εχει τον εξης τιτλο..ΑΥΠΝΙΑ.

Εδω και 3 νυχτες ο μπεμπάκος ξυπνάει καθε μισάωρο να σας πω?

επανερχομαι

Μπουφάν, μπλούζα για το ποδόσφαιρο adidas και αθλητικά nike με λαμπάδα και αυγό δεν φτάνουν για γενέθλια+Πάσχα?Πρέπει να πάω και το παιχνίδι?

Το χω αγορασμένο αλλά σπάστηκα πάλι με την κουβέντα της σήμερα και λεώ να το πάω πίσω να πάρω μια μπασκέτα του Μάνου που του αρέσει να βάζει καλάθια:)

Μια χαρά είναι όλα τα παραπάνω για δώρο Πάσχα και γενεθλίων! Να πας να πάρεις στο κοπέλι σου το παιχνιδάκι που θέλει και να μην κακομαθαίνεις ούτε τα βαφτιστήρια, ούτε τις μαμάδες τους! :tongue:

Εχθές πήγα στα riner west και πήρα απο τα νότος του Λ 2 βερμούδες και 2 μπλουζάκια με 8,5 και 6 ευρώ αντίστιχα το καθένα βαμβακερά...και η ποιότητα πολύ καλή...είναι μαγαζί μέσα στα νότος γκαλερι και λέγονται OVS τα έχει ακούσει κάνεις αυτά τα μαγαζιά???
Καλές τιμούλες! Δεν τα έχω ξανακούσει εγώ, εμείς εδώ λίγα πράγματα... Πήγα χθες στα orchestra με την κουμπάρα μου και μάλλον εντός της εβδομάδας θα ξαναπάμε να πάρω τα 2-3 μπλουζάκια, τα μαγιό και τη βερμούδα την τζιν στο Γιώργο που έλεγα. Τρελάθηκα και με τις τιμές και με τα σχέδια και χρώματα! Ρε συ Ελευθερία καθόλου μουντά δεν ήταν, πολύχρωμα, μες στην τρελή χαρά όλα τα ρουχαλάκια! Μόνο που όντως ήταν στενές φόρμες πολύ σε κάποια κομμάτια. Ειδικά τα μπεμπέ για νεογέννητα, αυτά είναι για πρόωρα, αν ήταν τα δικά μου μωρά θα έπρεπε να τους είχα πάρει τα 6 μηνών! :tongue: Ωστόσο παιδιά δε θα βγάλω κάρτα, θα πάμε με την κουμπάρα μου και θα μου τα πάρει αυτή. Γιατί να βγάλω κάρτα για 2-3 ρουχαλάκια? Καλύτερα δεν είναι να τη βγάλω το χειμώνα που θα ψωνίσω τα χειμωνικά να μου κρατήσει και παραπάνω καιρό η κάρτα?? Βλακεία σύστημα η κάρτα, αλλά εγώ είδα φιλενάδες που ήταν δυο-δυο και ψώνιζαν και μάλλον τα ίδια έκαναν. Σάμπως θα σου πούνε τίποτα?
καλημερα σας !!!

η χριστινα σημερα στις 6μιση ...μαμα μη ξεχασεις να με ξυπνησεις ..να παω σχολειο!!!ντυθηκαμα μανεκεν...και την πηγα με το αυτοκινητο ...

χθες ειμασταν κουνιες μεχρι τις 9μιση με τα κοριτσια μου ...

εριξα και ενα ματς με το συζυγο ...του εκατσε βαρυ το μπειμπι σιτινγκ τελος παντων ...

ο ανηψιος δεν ξαναεκανε εμετο..χαζοδεκατα ομως ....ελπιζω τωρα να μην κολλησουν και οι υπολοιποι ...

καλα με τα δωρα και τους νονους ....ολοι ειναι δυσκολα παιδια ..μακαρι να κραταν επαφες σωστες με τα παιδια και ολα γινονται ....

για τη μεγαλη ζητησα καθημερινα ...μου φεραν πουμα απο στοκατσιδικο ..μια χαρα ...για τη μικρη ειπα εχω παπουτσια ...ζητησα ενα φορεματακι να κανει και χαρα ,,,,θα σας πω αυριο ..γιατι σημερα ερχεται ...αλλα εχει μπλεξει η νονα μας ...ερχεται 1-2 φορες το μηνα ....αλλα δεν περναει να μας δει ..ελπιζω αν ηρεμησει απο τα τρεχαματα της ..να μας επισκεπτεται πιο συχνα ....

ελε ....η δικια σου ανατομικο δερματινο μεσα εξω ....80 ευρω μεσα στο νερο !!!!μηπως της λειπει και ενα μπουφανακι καπαρτινε ..με καρο γιακια για το γιοκα της ...πολυ θρασος !!!

πηγαμε και το αυτοκινητο το μεγαλο για σερβις το υπολογιζα κανα 200 ..αλλα θελει και φρενα μπρος -πισω, θα φτασει τα 400 ...παει το δωρο !!

Δώρο??? Ποιο δώρο??? Παίρνετε και δώρο?? Ούτε στον παπά να μην το λες!
Περναμε στο επομενο θέμα που με καίει αφάνταστα και εχει τον εξης τιτλο..ΑΥΠΝΙΑ.

Εδω και 3 νυχτες ο μπεμπάκος ξυπνάει καθε μισάωρο να σας πω?

επανερχομαι

Έτσι είναι κοπελιά, οι μεγάλοι έρωτες μας ξενυχτάνε! Τώρα το΄μαθες?? :lol:

Πέρα από την πλάκα τι θέλει όταν ξυπνάει?? Μήπως είναι δόντια και θέλει παρηγοριά? Τον έχεις δίπλα σου, στην κούνια, σε δικό του δωμάτιο, πού? Πιπίλα δεν παίρνει είπαμε? Τον θηλάζεις όταν ξυπνάει? Μήπως έχει κάνει τη νύχτα μέρα στο θηλασμό και με το να ξυπνάει και να θηλάζει (αν θηλάζει) πολλές φορές τη νύχτα, δεν τρώει όσο θα έπρεπε την ημέρα και το βράδυ ξυπνάει για να αναπληρώσει και φτου κι από την αρχή?

Αγγελική δεν ξέρω αν ηταν προσφορά (στα 2 το 3 δωρο σιγουρα δεν ηταν)αλλά πραγματικα είχε πολυ λίγα ρούχα...στο νούμερο του Λ είχε μόνο τις 2 μπλούζες και τις 2 βερμούδες που πήραμε...πάντως η ποιότητα για την τιμή του ειναι παρα πολυ καλή!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Το πήγα στο παιδικό αλλα με ψιλογκρίνια κοιμήθηκε αργά επειδή ηρθέ ο νονός εχθές...καλά είχε πλάκα όμως γιατί για να πάει ήθελε να φορέσει μία μπλούζα απο μία εμφάνιση ποδοσφαίρου που έχει...¨παιζω μπάλα στην αυλή και βάζω και γκόλ,μου είπε,εχθές μαμά,έβαλα 4 γκόλ!¨ χαχαχα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Λοιπόν προχθές που πήγα στους Αμπελοκηπους με την πεθερά μου περάσαμε απο ενα μαγαζι με παιδικα παπούτσια στην Κηφισίας κοντά που κλείνει και είχε βάλει όλα τα παπούτσια με πολύ μεγάλη εκπτωση...πήρα παπουτσοπέδιλο του Λ δερμάτινο μέσα έξω...με σόλο που δεν γλιστράει μόνο...15 ευρώ...είχε βάλει όλα τα επώνυμα αθλητικά 20 ευρώ...είχε πολυ λίγα νούμερα αλλιώς θα έπερνα και άλλα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ντινα την Πμεπτη που πηγα εγω ειχε αυτη την προσφορα που σου λεω.τεσπα..αφπου δε βρηκαμε δε βαριεσαι.

Λοιπον επανερχομαι στο θεμα που με καίει...

Ξυπναει ανα μιση ωρα αντε και 40 λεπτα,μπορει ομως και στο 15λεπτο,ξυπνάει με γκρινια διπλώνει τη μεσουλα του και κλαιει.

Σα να τον πονάει η κοιλια του ενα πράμα καταλαβαινω...

κάποιες φορες τον κουνάω ετσι οπως ειναι και ξανακοιμαται, τις περισσοτερες παλι τον βαζω αναγκαστικα στο στηθος αφου δεν παίρνει πιπίλα και κοιμαται σχεδον αμεσως.Αλλά μετα απο λιγο πάλι τα ιδια...

Δλδ δεν ξυπναει απο πείνα.

Επειδη η κατασταση ειναι δραματικη τον εχω βάλει στο κρεβάτι μου για να μην σηκώνομαι συνεχεια γιατι μα την Παναγια εκεινες τις ωρες νιωθω πως θα λιποθυμησω.

Επισης τωρα τελευταια εχει γινει δυσκοιλιος, εκει που τα εκανε 2-3 φορες την ημερα, τωρα περνάνε και 3 μερε ςγια να κάνει, εχθες οτου εβαλα υποθετο το βραδυ (μπας και κοιμηθει ησυχος) εκανε ελάχιστα και το βραδυ παλι τα ιδια...

Επισης να πω οτι εχουμε ξεκινησει φρουτα τωρα 2 μερες αλλά δεν τρωει τιποτα (δλδ 1-2 κουταλάκια) άρα δε νομιζω οτι ειναι απο αυτο.Ετσι κ αλλιως η αυπνια ξεκινησε πριν τα φρουτα.

ΝΑ του δωσω κάνα χαμομηλάκι?

ναι , νεκταρι μου περνουμε δωρο !!!!με πηρε και ο μηχανικος 300 κατοσταρικα θελει ...οκ μεχρι εκει !!

τα orchestra εχουν καλες τιμες ..λιγο τσουρουτικα ειναι η χριστινα εχει 5αρα φορμα και της εινια τσιμα τσιμα ...και αν εχεις και αυτην την εκπτωτικη καρτα ..βγαινουν οικονομικα

αλλα εγω τα HM δεν τα αλλαζω....κολαν , μπλουζακι, φορεματακι ..ολα σουπερ ...αν ειδατε και τις φωτο στο φβ ..ολα hm ειναι ...και το φορεμα της χριστινας μοιαζει πανακριβο !!

αγγελικη ....λιγο μασαζ στην κοιλιτσα ...με λιγο baby oil ...πονακια πρεπει να εχει ...και λιγο συνηθεια !!

αλλα αφου θηλαζει αποκλειστικα ...μη στρεσαρεσαι ...η χριστινα μεγαλωνοντας και η αγγελικη μετα το 4ο και ως τον 6ο ,,,τα εκαναν 1 φορα και στις 5 μερες ...οταν μπηκαν στο φαγητο στρωσαν

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλα τα ιρχεστρα έχουν πολύ μικρές φόρμες,ωρσια σχεδιακθα όμως.

Λέμε να παμε Ναύπλιο μια εκδρομούλα,να κάνουμε και κανα χιλιόμετρο στο αμάξι πρέπει.

ωραία θα ναι.

ςχω ξεσηκώθει για πιάτσα πλουτσα,με τόση ζεστη το σκέφτομαι πολυ σοβαρά να κανω την πρώτη βουτιά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...