Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πότε ξεπετάγονται έτσι τα μωράκια μας!

Μπράβο στη ζουζούνα σου λοιπόν Σοφάκι! Καλές προόδους κ περιπάτους κ πολύ κυνηγητό! Αυτό το τελευταίο θα το αναλάβει ο Γιαννάκης σου που είναι καλό παιδί και καλοπς μεγάλος αδελφός!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο στην Κάλλια σου Σοφάκι μου!!!! Νωρίς-νωρίς και με φόρα κι αυτή να ανεξαρτητοποιηθεί και να ανακαλύψει τον κόσμο! Πώς μεγάλωσε κι αυτό! Πόσο γρήγορα περνάει όντως ο καιρός! Σα χθες μου φαίνεται που σχολιάζαμε την πρώτη της φωτογραφία! Βάλε καμιά να δούμε τώρα που μεγάλωσε!

Για το θέμα της υγείας που έγραφες ελπίζω όλα τώρα να είναι καλά και μακριά σας να ευχηθώ κάθε γιατρός αν είναι δυνατόν!

Για τα πεθερικά, τι να πω, μήπως να τους πάρει κανένα τηλέφωνο την ημέρα του Πάσχα για το Χριστός Ανέστη? Τρέχε τον να μην προλαβαίνει ούτε ανάσα να πάρει, όχι τηλέφωνα... Δουλειές στο σπίτι, στον κήπο, στο αυτοκίνητο, βρες κάτι! :lol:

Φαγητά διαβάζω κι ακόμα δεν μπορώ να φάω και μόνο που τα διαβάζω μου έρχεται μια ανακατωσούρα ρε παιδιά! Ακόμα δεν έχω στρώσει στομαχικά, έχω και το ένα από τα δύο συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας... όχι τον εμετό... μη σας έχω να διαβάζετε και τέτοια... και αναρωτιέμαι πόσο καιρό θα κάνει να ισιώσει ο οργανισμός άραγε? Να ξέρω αν και πότε θα πρέπει να το ψάξω και να πάω σε κανένα γιατρό?

Για τα φαγητό σε σχέση με τα παιδιά και για ύπνο δεν μιλάω, να μου λείπει! Φάσεις περνάμε και στα δύο από όταν γεννηθήκαμε οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά τίποτα και για τα δύο. Σταθμό δεν πάμε αλλά θα με ενοχλούσε πάρα μα πάρα πολύ να έτρωγαν μερέντες και παριζάκια ή άλλα τέτοια για πρωινό ή δεκατιανό! Εγώ ή θα έκανα παράπονα ή θα έβαζα δικό μου φαγητό να σας πω την αλήθεια.

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε; Διακοπές για εμένα!!!!!!!!!!!!!

Εγώ έστρωσα τελικά στομαχικά και μου φαίνεται ότι όσο δεν έφαγα όλες αυτές τις μέρες θα φάω τις ερχόμενες! Σήμερα νιώθω καλύτερα και τσάκισα το μεσημεριανό μου! Το βράδυ θα έρθουν οι νονές της μικρής οπότε θα πάρω καμιά τούρτα και λέω να φτιάξω και πίτσες. Πήρα και νηστίσιμο τυρί να κάνω για τη μία μας νονά που νηστεύει... λέτε να μου βγει πατάτα-πίτσα? Δε μου γεμίζει το μάτι αυτό το τυρί...

Κατά τα άλλα ξεπατώθηκα στις δουλειές χθες και σήμερα αλλά θέλω να κάνω το σπίτι στην εντέλεια που να μαζεύω λιγότερα μες στην εβδομάδα. Έχω και σχέδια για την ερχόμενη εβδομάδα, να φτιάξω τσουρέκια και άλλες συνταγές που δεν προλαβαίνω όσο δε διακοπάρω, να γεμίσω τον καταψύκτη με φαγάκια για δύσκολες ώρες, να κατεβάσω καλοκαιρινά, τέτοια. Πάω να συνεχίσω με τις δουλίτσες, τι οίστρος είναι αυτός που με έπιασε φτου μη με ματιάσω! :lol: Mετά θα πάω να βάλω κανένα θερμόμετρο!

Καλησπέρα!

Διακοπές μέχρι το ΣΚ του Θωμά και για μένα....αλλάξαμε τα σχεδιά μας ...δεν θα πάμε Σκάλα αλλά θα έρθουν οι δικοί μου όλοι και θα ψήσουμε το αρνί μας στην αδελφή του μπαμπά μου (έχουν 3 χρόνια να έρθουν Πάσχα στην Αθήνα και η θειά μου τους έφαγε να ερθουν)...θα έρθουν και τα πεθερικά μου μαζί και θα μαζευτούμε αδέρφια ,ξαδερφια,φίλοι και συμπεθεροι...χαμός προβλέπεται και γλέντι φυσικά...τσπ...ξεστρώσαμε μαζί με τον Δ και ήρθαν και τα πήραν ήδη τα χαλιά...έκανα γενική στην κρεββατοκαμαρά μου...αύριο μπαλκόνια και σαλόνι κουζίνα και την Τρίτη τα ρούχα να τελειώσω...κουλουράκια και αυγά με το Λ και την γιαγιά του στην συνέχεια της εβδομάδας!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!! τι κανετε εμεις φουλ σαββατοκυριακο......χαζοιωσεις ...φουλ αυπνια με τη μικρη ..να βηχει σα γαιδουρι ....και χαζοεμετο απο βηχα ....μετα τις 12 το βραδυ ολα αυτα ..μεχρι τις 5 ..

νονοι το σαββατο το βραδυ ...της μεγαλης ...ξεχασαν τη λαμπαδα!!!!!βασικα μπερδευτηκαν με ενα δωρο του τζαμπο ..νομιζαν οτι εχει και λαμπαδα....ψαχναμε ψαχναμε !!!!!

τη κυριακη ειμασταν καλεσμενοι σε παρτυ γενεθλιων ..

σημερα ο συζυγουλης ....εχει μπειμπι σιτινγκ .....

και περνω και τη μανα μου τηλ . και μου λεει οτι ο ανηψιος μου εχει γαστριτιδα ..10 εμετους τη νυχτα ,,,και απο το φοβο του αδερφου καναν περιοδεια και στα νοσοκομεια ....

σημερα ειναι καλυτερα χωρις εμετο ...τωρα προσευχομαι να μην κολλησουν και οι υπολοιποι..προσανατολιζομια να καθυστερησω την αφιξη ..ελεγα μεγ. πεμπτη ...τωρα ισως παρασκευη ή σαββατο ....

ποσες μερες λετε οτι ειναι ασφαλης ???αυτος ξεκινησε χθες ...φανταζομαι τριτη θα είναι οκ ...

αλλα φοβαμαι τον αδερφο μου , τη μανα μου ...

και την απλη ιωση την παλευεις ...τη γαστριτιδα ....???

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Μην μιλάτε για ιώσεις...απο εχθές ο Λ μου έλεγε θέλω να πάω σχολείο...σήμερα σηκώθηκε απο τις 7...έτρεχε στο δρόμο να πάει μήπως και δεν προλάβει....μπήκαμε και ολα τα παιδάκια ετρεξαν να τον δουν...και αυτός αγκάλιασε την δασκάλα...ελπίζω να μην κολησουμε τίποτα!!!!

Χάρηκε πολύ το μωρό μου!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Έχουν κανονικά Ελεανα μου μέχρι την Τετάρτη...δεν ρώτησα βέβαια πότε ξεκινάνε αλλα μαλλον μετα του Θωμά...είχε να πάει ο μικρος απο τον Νοέμβριο...την Παρασκευή μας πήραν τηλ να περάσουμε να πάρουμε τις Πασχαλινές κατασκευές...το άκουσε ο μικρος και μου ειπε πως θελει να πάει και τον πήγα...καλά ο Δ δεν ήθελε αλλά αφου το ζ΄ηταγε το παιδί απο μόνο του τι να κάνει...

Πάντως δεν έχω παράπονο απο το σταθμο...όσο για το φαγητο έχω να πω τα καλύτερα...καθε τέλος του μήνα μας δίνουν αναλυτικά την διατροφή του επόμενου για καθε μέρα ξεχωριστά...δεκατιανό μεσημεριανό και απογευματινό...και σε εμάς μια φορά την εβδομάδα έχει όσπρια,μία λαδερό,μία κιμά,μία κοτοπουλο και μία κρέας...μπορεί όμως και καποια μέρα να έχει μακαρόνια με σάλτσα η σούπα με λαχανικά..μαζί έχει σαλάτα και φρούτο...στο δεκατιανό η μόνη ατασθαλία είναι οτι κάθε Τρίτη τους δίνουν μερέντα αλλά δεν μπορω να πώ οτι ειναι και τρομερό...αλλιώς έχει κεικ ,μέλι με ψωμάκι ,βούτυρο με μαρμελάδες κτλ...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Γεια σας κοριτσούδια! Ντίνα καλή επάνοδο στο Λεωνιδάκο! Μη βάζεις στο μυαλό σου τις ιώσεις, φτου-φτού σκόρδα λέγε, βάλε του και κανένα μάτι και όλα καλά θα πάνε! Τι ωραία που θα έρθουν οι δικοί σου! Θα είναι και μια αλλαγή για αυτούς, άσε που λογικά το Πάσχα θα είναι πιο ήσυχα και στην πρωτεύουσα.

Κατερινιώ περαστικούλια σας! Γαστρεντερίτιδα εννοείς?? Κι εμένα τα παιδιά εμετούς είχαν μόνο. Δεν ξέρω τόσο πολύ σκιάχτηκα εγώ με αυτό το πράμα που θα το καθυστερούσα αν ήμουν στη θέση σου όσο γίνεται... Λέει 48 ώρες μετά το τελευταίο επεισόδιο εμετού δεν κολλάει. Άσε εσύ μία-δυο μέρες ακόμα και άμα είναι όχι πολλά-πολλά, αγκαλίτσες κι έτσι...

Κι εμάς ήρθαν οι νονές χθες που σας έλεγα, δεν μπορώ να πω χαρούλες είχαμε κι από την άλλη νονά, ευτυχώς ήρθαν με μισή ώρα διαφορά και δεν κουτούλησαν με τα δώρα γιατί εκεί η μία έχανε με διαφορά. :tongue:

Παπούτσια δεν πήραμε πάντως... από τη μία το ήξερα λόγω της οικονομικής κατάστασης, βέβαια πέρα από τα ρούχα, στη λαμπάδα που της έφτιαξε είχε βάλει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από καλό μαγαζί με οπτικά οπότε και θα διέθεσε το ίδιο ποσό. Η άλλη νονά μιλιά για παπούτσια οπότε και αύριο θα πάω εγώ να πάρω στο παιδί γιατί έχει ένα ζευγάρι αθλητικά κι ένα ζευγάρι μποτάκια που δεν είναι για την εποχή τώρα που ζέστανε έτσι απότομα και δεν έχει τι να βάλει τώρα το Πάσχα. Βρήκα ένα μαγαζί με οικονομικά και θα της πάρω και μπαλαρίνες και καλοκαιρινά παπουτσάκια.

Κατά τα άλλα σήμερα κατέβασα καλοκαιρινά κι έκανα τα μικρά μοντελάκια, να δούμε αν τους κάνουν περυσινά. Το χαρούμενο αλλά ταυτόχρονα ανησυχητικό θα έλεγα... είναι ότι δεν χρειάζονται ρούχα για φέτος. Ο Γιώργος ούτε πέρυσι πήρε καινούργια ρούχα, του είχα ψωνίσει μερικά μπλουζάκια στις εκπτώσεις πέρυσι τον Αύγουστο για να τα βάλει φέτος. Τα υπόλοιπα μπλουζάκια και όλες οι βερμούδες του κάνουν ακόμα! Από πρόπερσι, όσα φορούσε 2 χρονών! Μόνο μια τζιν βερμούδα θα του πάρω να ταιριάζουν κάποια μπλουζάκια από τα καινούρια κι ένα μαγιό. Η Αριάδνη θέλει 2-3 μπλουζάκια και μαγιό κι αυτή κι είμαστε κομπλέ! Πρέπει να πάω παιδίατρο μια βόλτα να δω αν μεγαλώνουν τα παιδιά μου, γιατί ούτε βάρος, ούτε ύψος ξέρω, έχω να τα πάω....ουουουου... παααααρα πολύ καιρό να τα μετρήσουμε...

Καλησπέρα!Αύριο κλείνει και το δικό μας σχολείο, ξεκούραση μετά.

Μες την χαρά είναι ο Πριγκηπάκος μου, κάθε μέρα φέρνει ένα σωρό κατασκευές και φωνάζει από την σκάλα 'μαμά να δεις τι έφτιαξα σήμερα να τρελαθείς από την χαρά σου!'

Το Σάββατο πήγαμε και εμείς σε πάρτυ γενεθλίων, η κουμπάρα μου έκανε στην βαφτιστήρα μου και στον γιο της. Επί ευκαιρία της πήγα και τα Πασχαλινά, χάρηκε το κοριτσάκι μου. Αύριο θα έρθει η νονά του Μάνου και την Τετάρτη, καλά να μαστε, θα πάμε στον βαφτιστήρα του Σ. Και ρούχα και παπούτσια και παιχνίδια τους πήρα εκτός από λαμπάδα και αυγό. Έχουν και τα δυο γενέθλια τον Απρίλη οπότε και διπλά-τριπλα τα δώρα τους.

10 Αυγούστου λέμε για την βάφτιση. Πήγαμε στον Ιππικό Όμιλο το Σαββάτο και τα συζητήσαμε. Νηστεία είναι μα θα είναι μπουφές οπότε θα έχει και νηστίσιμα το μενού. Εμένα μια χαρά μου ακούγεται. Μπορεί και ο φωτογράφος και η νονά, μένει να δώσουμε προκαταβολή να κλείσουμε. Η νονά της μικρής με πήρε τηλ και με ρώτησε τι να πάρει στην μικρή για το Πάσχα 'της είπα ό,τι δει και της αρέσει'.

Νεκταρία συνηθίζεται οι νονοί να πηγαίνουν παπούτσια το Πάσχα στα βαφτιστήρια, αλλά οι τιμές έχουν φτάσει στα ύψη. Με την μια μου κουμπάρα συννενοούμε και παίρνω τα παπούτσια από το ίντερνετ. Η άλλη όμως μου τονίζει κάθε φορά πως θέλει δερμάτινο μέσα-έξω, ανατομικό και να το πάρω από εδώ. Το παιδί είναι 8 χρονών πλέον που σημαίνει 70-80 Ευρώ. Με συγχωρείς αλλά εγώ δεν δίνω τόσα λεφτά να πάρω παπούτσια στα παιδιά μου. Πέρυσι το Πάσχα έκανα το λάθος και την ρώτησα και μου είπε αυτό που σου είπα...Φέτος της πήρα να την ρωτήσω νούμερο τονίζοντας πως θα του πάρω αθλητικά από εδώ όμως...Μου τα μασούσε 'ε να ξέρεις, έχουμε αθλητικά, μην είναι αθλητικά αλλά πιο καλό κτλ'. Της λέω εγώ θα πάρω ό,τι νομίζω και αν θες εσύ το αλλάζεις! Δεν θα ρωτούσα καν αλλά ήθελα να ξέρω το νούμερο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκταρία συνηθίζεται οι νονοί να πηγαίνουν παπούτσια το Πάσχα στα βαφτιστήρια, αλλά οι τιμές έχουν φτάσει στα ύψη. Με την μια μου κουμπάρα συννενοούμε και παίρνω τα παπούτσια από το ίντερνετ. Η άλλη όμως μου τονίζει κάθε φορά πως θέλει δερμάτινο μέσα-έξω, ανατομικό και να το πάρω από εδώ. Το παιδί είναι 8 χρονών πλέον που σημαίνει 70-80 Ευρώ. Με συγχωρείς αλλά εγώ δεν δίνω τόσα λεφτά να πάρω παπούτσια στα παιδιά μου. Πέρυσι το Πάσχα έκανα το λάθος και την ρώτησα και μου είπε αυτό που σου είπα...Φέτος της πήρα να την ρωτήσω νούμερο τονίζοντας πως θα του πάρω αθλητικά από εδώ όμως...Μου τα μασούσε 'ε να ξέρεις, έχουμε αθλητικά, μην είναι αθλητικά αλλά πιο καλό κτλ'. Της λέω εγώ θα πάρω ό,τι νομίζω και αν θες εσύ το αλλάζεις! Δεν θα ρωτούσα καν αλλά ήθελα να ξέρω το νούμερο.

Eγώ αν είχα την κουμπάρα σου θα την έκραζα κανονικά που κάνει και παραγγελίες για το τι παπούτσι θα πάρεις! Δεν είμαστε καλά! Διάβαζα αντίστοιχες ιστορίες στο πάρεντς με μαμάδες που έχουν και απαιτήσεις από τις νονές και νονές που τις έχει χτυπήσει και η κρίση για τα καλά. Ποτέ δεν θα απαιτήσεις ή θα κάνεις υποδείξεις για το τι θα πάρει η νονά, πόσο μάλλον τώρα που είναι έτσι τα πράγματα. Κι εγώ ποτέ δεν απαίτησα κι ειδικά από τη μία που ξέρω ότι η κοπέλα δεν έχει και την τρομερή οικονομική δυνατότητα. Από την άλλη νονά περίμενα παπουτσάκι όμως, γιατί και οικονομικά είναι πολύ καλά και έχει και τη δυνατότητα να πάρει πολύ οικονομικά κι από το εξωτερικό και δεν της έχει πάρει παπούτσια της μικρής και μάλιστα είχε σχολιαστεί αυτό από μια φίλη της πέρυσι το καλοκαίρι τυχαία (ανέφερε ότι δεν ήξερε ότι παίρνουν και παπούτσια το Πάσχα) και ένιωσε άσχημα, εγώ την έβγαλα από τη δύσκολη θέση και της είπα ότι δεν πειράζει που δεν μας πήρε. Και άμα θέλει κανείς βρίσκει κι από εδώ, εγώ πώς βρήκα πολύ καλά ποιοτικά και πολύ όμορφα με 17 και 20 ευρώ στο Φυτράκη?? Δεν έχω απαίτηση να ψωνίσει με 60 και 70 ευρώ. Ακόμα και ο Άρης σχολίασε ότι πάλι με 20 ευρώ την έβγαλε για τη βαφτιστήρα και δεν έχει κι άδικο. Ας είναι στα υπόλοιπα εντάξει και τα δώρα ποσώς με ενδιαφέρουν, απλά το παιδί θα τα βλέπει αύριο-μεθαύριο και φοβάμαι μην πετάξει και κανένα σχόλιο από αυτά που πετάνε τα παιδάκια, του στυλ "η νονά μου η τάδε μου πήρε αυτό που είναι πιο ωραίο". Έτσι όπως είναι Σκορπίνα αυτή δεν τα γλιτώνει τα βέλη στο μέλλον η κουμπάρα μου. Ήδη λέει η μικρή για το κάθε τι που της έφερε η νονά και καμαρώνει. Κάθε που θα βάλει το ρούχο, ακόμα και κάθε που θα τη σκουπίσω με την πετσέτα που της έχει φέρει. Ψάχνω κι εγώ τα λιγοστά που της έχει φέρει η άλλη νονά και τα εκθειάζω και της δείχνω το άλμπουμ της βάφτισης και όλο να της την αναφέρω μην την ξεχάσει. Αλλά άμα έρχεται που έρχεται 3 φορές το χρόνο, άμα τη βλέπει και 2-3 ώρες τη φορά τι θα έχει να θυμάται το παιδί??

Θυμίζω πως αυτή η συντέκνισσα είναι και συνυφάδα Νεκτ, οπότε έχει το θάρρος βέβαια αλλά δεν παύει να με φέρνει σε δύσκολη θέση. Πέρυσι έσκασα 75 Ευρώ και επειδή κάθε φορά παίρνω και ρούχο και παιχνίδι, μου βγήκε 150 Ευρώ το Πάσχα για το παιδί. Δεν λέω, νονοί είμαστε αλλά όπως λες και εσύ αξία έχει να βλέπει το παιδί και όχι να είναι ο Άγιος Βασίλης. Μα κάθε που θα την ρωτήσω ρε παιδί μου θα μου πει παπούτσι γιατι ασφαλώς είναι πιο ακριβό και σου λέει πάρτο εσύ παρά να το πάρω εγώ.

Κατά καιρούς την έχω κράξει την συγκεκριμένη, δεν είναι καν σωστή απεναντί μας για να απαιτεί κιόλας αλλά για χάρη του παιδιού και του κουνιάδου μου δεν μιλάμε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...