Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η χαζή ερώτηση της ημέρας. Θέμα: μαγειρική. Στη φασολάδα καταφερνετε να βγάλετε όλα τα φλούδια από τα φασόλια. Με το πρωτο βράσιμο φύγαν πολλά αλλά κ μετά στην κατσαρολα κάθομαι από πάνω κ τα ψαρεύω, η χαρά του αεργου. Ή παίρνετε τα αποφλοιωμένα;

??!!!

Αν δε τα βγαλεις πειράζει?!!!

εγω ποτε δεν εχω ασχοληθει με αυτο το αθλημα!!

Μη σου πω οτι το ακουω πρωτη φορα...η πεθερα μου ξερω μονο οτι βγαζει τα φλουδια απο τα ρεβυθια αλλά εμενα προσωπικα μαρεσουν με τα φλουδια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ γιατί να τα βγάλεις???Ούτε εγώ τα βγάζω ποτέ, άμα ψηθεί καλά η φασολάδα λιώνουν και αυτά. Και τα παιδιά έτσι τα τρώνε (στην μικρή τις αλέθω τις φασόλες ή τις κάνω λίγο με το πιρούνι).

KYvKp2.png

5NmIp3.png

σιγα μη ψαρευω φλουδια ...ολα τα χρονια με φλουδια τα τρωμε ....

κανα 2 φορες η μανα μου με πολυ χοντρες φλειδες μπορει να βγαλει κανενα ..αλλα βασικα δε μου ξεφλουδιζουν τα φασολια κιολας ...ολοκληρα μπαινουν και βγαινουν ....τωρα αμα βγει και κανενα ...το βγαζω εκτος ...

ελεαννα , πολυ καλομαθημενοι ειστε ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλέ γιατί να τα βγάλεις???Ούτε εγώ τα βγάζω ποτέ, άμα ψηθεί καλά η φασολάδα λιώνουν και αυτά. Και τα παιδιά έτσι τα τρώνε (στην μικρή τις αλέθω τις φασόλες ή τις κάνω λίγο με το πιρούνι).

ελε μου ...σου τρωνε φασολια ...τυχερη μανα!! εμενα η χριστινα λεει οτι της κολλαν στα δοντια!!!!

η αγγελικη ..δε τρωει τιποτα περα ζυμαρικου , κρεατος, πατατας ...α και αγγουρι ...

καποια στιγμη .....που θα ειμαστε πιο καλα ομως τη μικρη θα την αφησω να πεινασει ..της το εχω ταξει !

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Κατερίνα είναι και τα δυο καλόφαγα προς το παρόν.

Ο Μάνος δε τρελλαίνεται για όσπρια. Πολλές φορές έχουν φασαολάδα στο σχολείο και τρώει δυο πιάτα, έρχεται σπίτι ξανατρώει φασολάδα που έχω εγώ και το βράδυ τρώει ξανά. Το ίδιο γίνεται και με την φάβα και την φακή αλλά και τα ρεβύθια. Μαυρομάτικα δε τα ξεσκίζει. Και η μικρή δείχνει να έχει προτίμηση στα όσπρια.

Γενικά όλα τα τρώνε αλλά ξαναλέω προς το παρόν. Οι παραξενιές ξεκινάνε πιο μετά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

ελε , εμας ξεκινησαν νωρις .....

ιδιως η μικρη μου ...χορταρικο κανενα και οσπριο .....εχεις κρεας ??εχεις ψαρι??? μακαρονια, χυλοπιτες ρυζακι , φρουτα γιαουρτι , μελι , μαρμελαδες

η χριστινα λιγο καλυτερα...και στο σχολειο κινουνται στο ιδιο μοτιβο κρεας ζυμαρικο ...1 φορα στις 15 φακες, 1 στις 15 σπανακορυζο, 1 στις 15 αρακα ....

ελπιζω μεγαλωνοντας να στρωσουν !!!και τα δικα σου να μη παραξενεψουν ....

ειχα φταιξει φαβα για το Γιωργο που του αρεσει ...κοιταει η μικρη ......τι ειναι αυτο?? φαβα θες λιγο ??? οχι ....σκατα ειναι κιτρινα !!!( σορυ για την εκφραση )

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

??!!!

Αν δε τα βγαλεις πειράζει?!!!

εγω ποτε δεν εχω ασχοληθει με αυτο το αθλημα!!

Μη σου πω οτι το ακουω πρωτη φορα...η πεθερα μου ξερω μονο οτι βγαζει τα φλουδια απο τα ρεβυθια αλλά εμενα προσωπικα μαρεσουν με τα φλουδια!

Βασικά είναι δική μου έμπνευση για να είναι πιο ελαφριά, το μέσς λιωνει σχεδόν κ μένει το φλούδι να επιπλέει κ δεν μου πολυαρέσει. Πάντως μόνο ολόκληρα δε μένουν αλλά το φλούδι κρατάει λίγο. Θα ψάξω κ τα αποφλοιωμένα. Κατα τα άλλα σούπερ βγήκε, ο μικρός δε τρελλαίνεται αλλα αυτό έχουμε. Το βράδυ κάτι θα του φτιάξω. Αλλα γενικά θέλω να μάθει να τα τρώει όλα όχι σαν τον πατέρα του. Αυτό το παιδί το κακόμαθαν σε πολλά. Άλλος παιδί δεν έκανε μόνο....ταιριάζει κ το όνομα!

ελε , εμας ξεκινησαν νωρις .....

ιδιως η μικρη μου ...χορταρικο κανενα και οσπριο .....εχεις κρεας ??εχεις ψαρι??? μακαρονια, χυλοπιτες ρυζακι , φρουτα γιαουρτι , μελι , μαρμελαδες

η χριστινα λιγο καλυτερα...και στο σχολειο κινουνται στο ιδιο μοτιβο κρεας ζυμαρικο ...1 φορα στις 15 φακες, 1 στις 15 σπανακορυζο, 1 στις 15 αρακα ....

ελπιζω μεγαλωνοντας να στρωσουν !!!και τα δικα σου να μη παραξενεψουν ....

ειχα φταιξει φαβα για το Γιωργο που του αρεσει ...κοιταει η μικρη ......τι ειναι αυτο?? φαβα θες λιγο ??? οχι ....σκατα ειναι κιτρινα !!!( σορυ για την εκφραση )

Εμείς είμαστε ανάποδα, εγώ τρελλαίνομαι για φάβα και ο μικρός την τρωει καλα και ο Γ. ούτε να τη δοκιμάσει, λες κ ειναι μωρό. Όπως κ αρακά, βρε φάε λίγο, όχι δε μου αρέσει. Χειροτερα από παιδί.

Εμείς είμαστε ανάποδα, εγώ τρελλαίνομαι για φάβα και ο μικρός την τρωει καλα και ο Γ. ούτε να τη δοκιμάσει, λες κ ειναι μωρό. Όπως κ αρακά, βρε φάε λίγο, όχι δε μου αρέσει. Χειροτερα από παιδί.

οχι , ο Γ. ειναι καλοφαγος ...δεν ηξερε να τρωει πολλα μαγειρευτα γιατι δεν τα εκαναν σπιτι του αλλα τωρα τρωει απο ολα ...και στανταρ με λιγο ψωμακι και τυρακι . τρωει και το λαδερο..μονο με τα φασολακια δεν το εχει ..

ελεαννα ..αποφλειωμενα τα οσπρια σα χυλος θα είναι ...σαε που δε ξερω και τι θρεπτικα συστατικα χανεις αν τα αγορασεις ετοιμα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Στο σχολείο εμάς έχουν κάθε Δευτέρα όσπριο, Τρίτη κρεατικό με ζυμαρικό ή ρύζι, Τετάρτη λαχανικό (αρακά, φασολάκια, σπανακόρυζο), Πέμπτη κάτι σε κιμά ή πάλι κρεατικό και κάθε Παρασκευή ψαρόσουπα. Και η δασκάλα του μου έχει πει πως είναι το πιο καλόφαγο παιδί. Όλα τα τρώει αγκινάρες θες, μελιτζάνες, κουκιά τα πάντα. Στην πιπεριά μόνο ξινίζει αν την δει στο φαγητό αλλά την τρώει στην σαλάτα. Αλλά επιφυλάσσομαι γιατί μεγαλώνοντας πολλά αποκτούν παραξενιές.

Η μικρή εκτός από τα φρούτα που έχει θεματάκι, κατά τα άλλα δείχνει και αυτή καλόφαγη. Ωστόσο επιμένω και της δίνω φρουτόκρεμα καθημερινά και όσο φάει. Της δίνω και στο χέρι φρούτο και χυμό το απόγευμα οπότε καλύπτουμε τις ποσότητες νομίζω που πρέπει να τρώει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

ελε θα στο ξαναπω εισαι πολυ τυχερη ...

εγω στο θεμα διατροφης εχω παραπονο και απο το σχολειο ....στο μεσημεριανο παιζουν μακαρονι, ρυζι , μανεσταρ με ιχνος κρεατος..σπανια οσπρια, λαχανικα ....

πρωινο ψωμι με παριζακι!!!με μερεντα!!!και φρουτα ή κεικ ...

και πολυ τουρτα ...αλλα σε αυτο δε φταινε απο το σχολειο ..προφανως οι γονεις επειδη δεν εχουν χρηματα και χρονο για μεγαλο παρτυ ...κανουν στο σχολειο γενεθλια ..με τουρτα ....ειναι καποιοες βδομαδες που εχουν τουρτα 2-3 φορες τη βδομαδα ....

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

εγω στο θεμα διατροφης εχω παραπονο και απο το σχολειο ....στο μεσημεριανο παιζουν μακαρονι, ρυζι , μανεσταρ με ιχνος κρεατος..σπανια οσπρια, λαχανικα ....

και πολυ τουρτα ...αλλα σε αυτο δε φταινε απο το σχολειο ..προφανως οι γονεις επειδη δεν εχουν χρηματα και χρονο για μεγαλο παρτυ ...κανουν στο σχολειο γενεθλια ..με τουρτα ....ειναι καποιοες βδομαδες που εχουν τουρτα 2-3 φορες τη βδομαδα ....

Ευτυχώς το πρωινό, δεκατιανό το λένε αλλά για εμάς που πάμε 9 ουσιαστικά πρωινό είναι, το στέλνουμε οι γονείς. Εγώ του βάζω τοστάκι, φρούτο, άντε κ κανένα μπισκοτάκι ή κέικ αλλά οχι κάθε μέρα. Από αυτά θα φάει όλο το φρούτο, μισό τοστ κ ζήτημα είναι αν θα δοκιμάσει γλυκάκι.

Γενέθλια νομίζω δεν έχουν κάνει, δεν έχω ακούσει για τούρτα. Σε γιορτές κάνουν ένα κέρασμα που έχουν δώσει γραμμή από το σταθμό για κεκάκι ή κάτι σπιτικό. Εγώ είχα πάρει 3 κέικ από το Βάρσο κ αυτό ήταν!

Στο μεσημεριανό δεν ξέρω τι κάνουν!

Έλα ρε συ...Ιδιωτικός είναι ο σταθμός ή Δημόσιος?Όπως και να έχει να παραπονεθείτε.

Για πρωινό σε εμάς παίζει κρέμα άνθος αραβοσίτου, γάλα με μπισκότα, γάλα με κορνς φλέις, κέικ με χυμό που φτιάχνουν εκεί (το φτιάχνουν την προηγούμενη και μοσχοβολάει το σύμπαν), γιαούρτι με φρυγανιά και φρυγανιές με μέλι (σπάνια και μερέντα). Γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τον σταθμό και έχουν να πουν πως είναι από τους καλύτερους Δημόσιους ειδικά στο θέμα του προσωπικού και του φαγητού (όλα μαγειρευτά δεν παίζει catering) αλλά και οι εγκαταστάσεις του είανι απίστευτες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Για τις τούρτες που λες μου έχει πει ο Μάνος 2-3 φορές για τούρτα ωστόσο μου κάνει εντύπωση που δεν τους δίνουν τίποτα σε γλύκισμα. Το δίνουν όταν φεύγουν τα παιδιά να το πάρουν στο σπίτι. Όταν ρώτησα γιατί το κάνουν μου είπε η δασκάλα του για να κρίνουν οι γονείς αν το παιδί θα φάει το γλυκό ή όχι και πότε φυσικά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα!

Τους έχετε καταλάβει κι εσείς κορίτσια μου φαίνεται..κι εγώ έτσι πιστεύω! Ειδικά άμα μιλήσουν με το σύζυγο στο τηλέφωνο την επόμενη έχουν ετοιμάσει βαλίτσες και ταξιδεύουν κιόλας!! Εκείνος δεν τους χαλάει ποτέ χατήρι! Μπα Ντινάκι να έχουν τσατιστεί για κάτι δε νομίζω, νάζια σου λέω κάνουν, και τα χριστούγεννα το ίδιο έκαναν "έλα μωρέ που να κατεβαίνουμε τώρα, που να μείνουμε κιόλας..?" και μετά που κατέβηκαν έκατσαν δύο μήνες!!

Ελευθερίτσα φτύστα τα παιδάκια σου!

Τα πιο καλόφαγα που ξέρω είναι!

Η μικρή πιστεύω φάση θα είναι με τη φρουτόκρεμα μωρέ, εφόσον πίνει και χυμό όμως και τρώει και κομματάκια φρούτα δεν έχει πρόβλημα για βιταμίνες, παίρνει αρκετές!

Ο δικός μου όσο πάει και χαλάει με το φαγητό, μικρός τα έτρωγε όλα, χοχλιούς, χόρτα, όσπρια...τώρα ούτε όσπρια ούτε λαδερά δεν ακουμπάει, και φοβάμαι μη χαλάσει κι άλλο! Εγώ τον προσπαθώ, τον αφήνω μέχρι το απόγευμα να πεινάσει για να φάει, ε δεν πετυχαίνω τίποτα!

Βγήκαμε με το καρότσι βόλτα τώρα το απόγευμα με τα παιδιά και τις ανηψιές μου στο χωριό, θα κάνει ζέστη λέει αυτές τις μέρες και θα είναι ωραία για βολτίτσες!

Α σας είπα?

Σήμερα περπάτησε μόνη της η ζουζούνα μου!!

Έκανε 20 βηματάκια κοντά και έστριψε κιόλας και ξαναγύρισε!!

Προοδεύουμε!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...